Revizuirea ProWorkflow – Actualizată în 2020

ProWorkflow Review

ProWorkflow este un instrument solid de gestionare a proiectelor, cu multe puncte forte și fără puncte slabe reale. Deși nu iese în evidență în mod deosebit, putem imagina că majoritatea companiilor vor fi mai mult decât fericite, așa cum puteți citi în această recenzie completă.


cel mai bun proiect de gestionare a software-

ProWorkflow este un instrument de gestionare a proiectelor care se bazează pe companii și freelanceri. A trecut aproximativ din 2002 și a avut aproape 3 milioane de proiecte create până acum. În această recenzie ProWorkflow, vom arunca o privire asupra modului în care se compară cu cel mai bun software de gestionare a proiectelor.

Are caracteristici interesante și este o alegere solidă atât pentru cei care lucrează singuri, cât și pentru cei care fac parte dintr-o echipă. Pagina sa de pornire oferă o selecție strălucitoare de mărturii ale clienților din întreaga lume.

Am constatat că este puternic în majoritatea domeniilor fără deficiențe majore. Este o alegere deosebit de bună pentru cei care doresc să urmărească timpul și costurile proiectelor pe măsură ce merg. Caracteristicile sale de audit și de atribuire a rolurilor personalizate sunt, de asemenea, punctele forte.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru ProWorkflow

Caracteristici

ProWorkflow are o selecție puternică de funcții, inclusiv câteva care vă ajută să păstrați filele cu privire la cheltuielile dvs..

Aveți între 5 GB și 50 GB spațiu de stocare în funcție de planul pentru care v-ați înscris. Dacă acest lucru nu este suficient pentru dvs., aruncați o privire la cel mai bun articol de stocare în cloud pentru alte opțiuni.

pro-flux de lucru-rentabilitate investiției

Pe site-ul său web are un calcul al rentabilității investiției care vă permite să introduceți câteva variabile și să vedeți câți bani vă poate economisi ProWorkflow. Este un mod util de a obține o idee tangibilă despre ce poate face platforma pentru dumneavoastră. Acesta aduce acasă câtă diferență poate face un instrument precum ProWorkflow.

Dacă încercați să-l determinați pe șeful dvs. să vă înscrie echipa la ProWorkflow, ar putea fi în valoare de a le arăta calculele dvs..

Pentru un alt instrument axat pe afaceri care vă permite să calculați rentabilitatea investiției dvs., aruncați o privire asupra reviziei noastre Easy Projects.

Are caracteristici puternice pentru urmărirea personalului și păstrarea fișelor cu privire la modul în care își petrec timpul, precum și la ceea ce costă acest timp. Puteți vedea, de asemenea, la ce lucrează oamenii, precum și orele de conectare cele mai recente de pe pagina de start a companiei.

Îl puteți extinde cu aplicații. Are propriul său magazin, unde puteți naviga și selecta dintre extra. Nu sunt multe, dar cele pe care le-am văzut au fost gratuite. Printre ele s-au numărat o extensie de hartă personalizată, o extensie de tracker de timp Chrome și un generator de raporturi de rentabilitate.

Șabloane ProWorkflow

Există multe șabloane care vă ajută să începeți sau vă puteți crea propriul dvs., ceea ce este util dacă aveți mai multe proiecte similare și doriți să evitați repetarea configurației inițiale pentru fiecare.

Puteți schimba modul în care sunt create proiectele și gestionați solicitările de proiecte, astfel încât ProWorkflow este o platformă bună pentru a alege dacă aveți o mulțime de proiecte mici pe care doriți să le gestionați separat.

Pe lângă gestionarea sarcinilor, ProWorkflow vă ajută să vă gestionați contactele, cu o filă dedicată care vă permite să vizualizați clienții și persoanele din echipa dvs. Puteți să le oferiți informații de contact, o poză, permisiuni specifice și să lăsați note pe acestea, precum și să le setați preferința pentru băutură. Dacă aveți un secretar, aceștia vor saluta funcția respectivă.

Există, de asemenea, o filă de luare a notelor, unde puteți lăsa notițe pe orice vă place. Este un loc minunat pentru a pune instrucțiuni generale despre practicile sau obiectivele de la locul de muncă și puteți să-l integrați într-o resursă utilă pentru echipa dvs..

Dacă doriți o aplicație dedicată de luare a notelor, aruncați o privire la articolul nostru despre cele mai bune aplicații de luare a notelor pentru alegeri bune.

pro-flux de lucru-pontajul

Există o filă „timp” care vă permite să vizualizați o foaie de timp, o cronologie și un calendar. Foaia de timp vă permite să urmăriți timpul petrecut pentru anumite sarcini. Puteți adăuga timp și manual, dacă nu doriți să îl utilizați.

pro-flux de lucru-return-on-cronologie

Vizualizarea cronologiei sale arată cum se potrivesc sarcinile pentru proiect și vă permite să vedeți când lucrurile trebuie finalizate. Există, de asemenea, o vizualizare din calendar care vă arată ce trebuie să faceți de la o zi la alta.

Personalizare ProWorkflow

Există o mulțime de opțiuni de personalizare pentru ca spațiul dvs. de lucru să se simtă ca acasă. Vă puteți încărca propriile imagini cu antet și logo.

pro-flux de lucru-culori

Există o selecție de teme de culoare din care puteți alege sau puteți alege propria dvs. dacă nu doriți presetările. Cu toate acestea, nu puteți schimba fundalul ecranului. Există, de asemenea, o temă de Crăciun care îți decorează zona de lucru și adaugă zăpadă în imaginea din antet.

Aveți o mulțime de opțiuni cu privire la rolurile atribuite. În mod implicit, există trei, dar puteți adăuga mai multe, după cum este necesar. Puteți ajusta fiecare tip de rol, permițându-le să adauge, să editeze sau să șteargă diverse elemente de proiect. Există alte opțiuni pentru a defini a căror lucrare este permisă să vadă fiecare și ce setări pot modifica.

pro-flux de lucru-audit

Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni pentru auditare. Toate tipurile de acțiuni pot fi incluse în auditul dvs. Puteți selecta totul sau alege un anumit tip de acțiune. Puteți alege apoi unul sau toți membrii personalului și obțineți o listă cu momentul în care au efectuat acțiunile selectate.

Dacă sunteți serios în privința personalizării modului în care lucrați cu ProWorkflow, puteți să vă integrați în API-ul său. Aceasta permite dezvoltatorilor să acceseze datele sale și să vă permită să o ajustați de pe site-ul dvs. web sau aplicații.

ProWorkflow nu are aplicații mobile, dar există o versiune specială a site-ului său web pe care îl puteți utiliza în browserul de pe orice dispozitiv.

ProWorkflow marchează bine în acest domeniu, numeroasele sale caracteristici axate pe afaceri, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care doresc să țină evidența timpului și a banilor petrecuți de echipa lor.

Prezentare generală a caracteristicilor ProWorkflow

Logo ProWorkflowwww.proworkflow.com

Începe de la 900 dolari pe lună Toate planurile

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate

Alte opțiuni de personalizare

Dimensiunea echipei limită
Nelimitat

Spatiu de depozitare
50 GB

General

Plată
Card de credit

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
Versiunea mobilă a site-ului web

Încercare gratuită
14 zile

Securitate

Autentificare cu doi factori

Criptarea
128-bit

Certificarea SOC
SAS 70 tip II

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

Înscrierea la ProWorkflow presupune introducerea adresei dvs. de e-mail, urmând link-ul pe care l-ați trimis, apoi introducerea mai multor date. Unele dintre sugestiile de asistență automat depășesc formularele de configurare, dar nu este greu să scapi de ele.

pro-flux de lucru-tur

Puteți alege să începeți cu un proiect de probă sau o pânză goală. În orice caz, veți primi un tur rapid odată ce intrați în instrument. Pop-up-urile prezintă principalele zone ale ecranului cu informații despre ce fac controalele.

Am fost scoși de pe instrument până la jumătatea utilizării, după ce ne-am mutat pe o altă fereastră timp de câteva minute (capturile de ecran nu se creează singure, până la urmă), lucru slab din partea tehnică.

Proiectul-exemplu conține sarcini care vă încurajează să încercați să faceți diferite lucruri. De exemplu, o sarcină vă permite să editați numele proiectului. Acesta este un mod bun de a-ți învăța drumul în jurul unui nou instrument. Am fi dorit să fi văzut mai multe sarcini incluse.

Aruncați o privire la recenzia ClickUp pentru un exemplu de instrument care folosește proiectul său de probă pentru a vă arăta cablurile rapid și eficient. De asemenea, este ieftin și are o gestionare puternică a sarcinilor.

Interfața ProWorkflow este atractivă, cu icoane compacte, dar lizibile, vizualizări utile și culori moi, dar cu aspect profesional. Pe ecran există o mulțime de informații, dar nu se simte supraaglomerat. Controalele sunt explicative și de obicei au un text pop-up care explică ce fac.

Sarcini ProWorkflow

Proiectele dvs. sunt construite în jurul sarcinilor, pe care le creați făcând clic pe pictograma verde plus din pagina sarcini.

Puteți să le atribuiți și să le acordați prioritate, precum și să le acordați datele de început și scadență. Puteți aloca timp și pentru fiecare, ceea ce vă poate ajuta să aranjați modul în care totul se potrivește și să comparați estimările cu realitatea la finalizarea proiectului.

Sarcinile sunt ordonate, dându-le numere, iar subtasco-urile sunt create prin alocarea numerelor zecimale. Sistemul funcționează, dar este greoi în comparație cu abordările pe care le iau unele instrumente. Acestea fiind spuse, unii nu oferă deloc subtasco-uri.

Sistemul ProWorkflow oferă și un fel de gestionare a dependenței, dar, din nou, nu este cel mai intuitiv mod de a face dependențe pe care le-am văzut. Preferăm abordarea vizuală luată de alte instrumente care oferă funcția.

Dacă doriți un instrument care să fie bun în gestionarea dependenței și să faciliteze rearanjarea sarcinilor după cum este necesar, aruncați o privire la recenzia noastră TeamGantt.

pro-flux de lucru-add-sarcină

Cu toate că există multe, ProWorkflow nu este cel mai ușor instrument de utilizat și, uneori, se gândește să vă dați seama cum se potrivesc lucrurile. Dacă doriți ceva care vă permite să gestionați sarcinile cât mai simplu și să le aranjați într-o vizualizare kanban, citiți ghidul nostru pentru începători Trello.

Există greșeli de ortografie în materialele de asistență ale ProWorkflow, dar asta se întâmplă pentru noi. Butonul de chat live din partea dreaptă de jos se afișează uneori, cu controale adesea direct sub el.

Folosirea ProWorkflow este însă o experiență bună. Majoritatea lucrurilor funcționează bine și, în anumite ocazii, trebuie să vă dați seama, există o mulțime de ajutor. Acestea fiind spuse, există pasuri greșite. De exemplu, funcțiile de gestionare a sarcinilor de bază ar putea fi mai ușor de lucrat. ProWorkflow primește un scor decent aici.

Cost

ProWorkflow are trei niveluri pentru a alege. Cel mai ieftin este planul Solo, care este plasat la persoanele care doresc să-și gestioneze propriile proiecte. Este pentru prima dată când am văzut că o platformă de management de proiect oferă ceva special pentru utilizatorii individuali. La 9 dolari pe lună, nu este prea scump și are o mulțime de funcții.

Celelalte două planuri – respectiv 18 dolari și 27 dolari pe lună – sunt destinate echipelor. Acestea vă oferă acces la pluginuri opționale pentru oferte și facturare. Acestea costă 10 dolari în plus pe lună, dar asta oferă tuturor funcția, deci nu este prea scump.

Dacă doriți să încercați înainte de a comite, există o probă gratuită de 14 zile. Nu aveți nevoie de card de credit pentru a vă înscrie și puteți accesa caracteristicile planului Profesional. Echipa sa de vânzări nu ne-a revenit cu privire la metodele de plată, așa că bănuim că este card de credit numai dacă vă înscrieți.

Am primit mesaje de la agenții de vânzări care ne spun că au încercat să apeleze, dar nu au reușit. Se pare că am făcut o greșeală la introducerea numărului nostru de telefon la înregistrare. Nu sunteți surprinși să primiți apeluri de vânzare în timpul încercării dvs. dacă introduceți corect pe dvs..

Un alt mesaj de vânzare pe care l-am primit, automatizat de această dată, nu a avut un link de dezabonare, ci a solicitat în schimb să le contactăm prin intermediul unui formular, dacă dorim să întrerupeți e-mailurile. Este sărac.

ProWorkflow are rezultate bune la preț. Nu este prea scump, dar există opțiuni mai ieftine. Există, de asemenea, o probă gratuită de două săptămâni, care este un bonus. Cu toate acestea, am eliminat câteva puncte pentru contactele de vânzări excesive.

Securitate & intimitate

ProWorkflow are o selecție decentă de opțiuni de securitate și confidențialitate și face ceea ce vă așteptați când vine vorba de protejarea datelor.

Stochează date folosind criptarea pe 128 de biți și se fac copii de rezervă zilnic pentru a vă păstra datele în siguranță. Centrele sale de date sunt conforme cu SAS 70, ceea ce este bine de știut, dar nu este la fel de riguros ca certificarea SOC pe unele platforme.

Dacă aveți nevoie de o platformă care a obținut mai multe certificări SOC, citiți recenzia noastră LeanKit. Este o altă platformă axată pe afaceri care vă poate ajuta să vă faceți bani și să îmbunătățiți performanțele echipei dvs..

ProWorkflow a creat o listă pentru noi în contactele proiectului, care a inclus o fotografie Google Maps a locației noastre și a textului în profilul nostru de utilizator care spunea că luăm un zahăr în cafeaua noastră. Nu suntem siguri dacă ne amuzăm sau șocăm cu perspectiva că băutura noastră este pregătită greșit. În orice caz, preferăm să introducem singuri acel tip de date.

Dacă vă preocupă să păstrați datele dvs. private în privința dvs., este foarte bună să citiți cum să vă protejăm articolul despre confidențialitate.

Setările sale în aplicație vă permit să alegeți ce tipuri de fișiere sunt filtrate din încărcări. Nu am observat asta nicăieri în altă parte, așa că dacă doriți să limitați ceea ce echipa dvs. poate încărca, ProWorkflow vă permite să faceți acest lucru.

Nu are o autentificare cu doi factori, ceea ce este păcat. Dacă aveți nevoie de această caracteristică, aruncați o privire la recenzia noastră despre Wrike. Wrike este instrumentul nostru preferat de gestionare a proiectelor și are o securitate excelentă pentru a porni.

Există mai multe pluginuri care gestionează conectarea unică SAML prin servicii externe, astfel încât să obțineți o securitate suplimentară în acest fel.

ProWorkflow bifează cele mai multe cutii atunci când vine vorba de securitate și confidențialitate, dar am văzut platforme care o fac mai bine. Totuși, obține un scor destul de bun aici.

Serviciu & A sustine

Pagina de asistență a clienților ProWorkflow include mai multe modalități de a lua legătura. Cea mai proeminentă este o formă de asistență rapidă și ușoară.

Dincolo de asta, primiți adrese de e-mail și un număr de telefon pentru sediul central. Aceasta are sediul în Noua Zeelandă, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei din zonele orare din afara S.U.A. Dacă sunteți în afara S.U.A., este posibil să fiți obișnuiți să așteptați asistența pentru clienți să vă revină, dar ProWorkflow pare să aibă oameni disponibili de cele mai multe ori.

De asemenea, are o pagină de asistență separată pentru probleme urgente destinate unor întreruperi critice, ceea ce considerăm că este o caracteristică corectă. Există momente în care putem aștepta sprijin și perioade în care nu putem, și este neobișnuit să ni se ofere opțiunea de genul acesta.

Are o fereastră de chat în partea dreaptă jos pe care puteți face clic când aveți nevoie de asistență. Vi se solicită mai întâi să căutați baza sa de cunoștințe, dar puteți trimite o întrebare ulterior unui reprezentant. Există, de asemenea, un link de asistență din partea dreaptă sus a ecranului, care vă oferă un formular de completat.

Am găsit răspunsul la prima noastră întrebare în baza sa de cunoștințe. Cea de-a doua întrebare, despre autentificarea cu doi factori, nu a fost acolo, așa că am solicitat echipei sale de asistență. Am primit un răspuns aproape imediat, dar ne întrebam care este autentificarea cu doi factori.

Am încercat să explicăm pe scurt, dar o explicație mai detaliată este disponibilă în articolul nostru de autentificare cu doi factori.

După o discuție rapidă, reprezentantul ne-a spus că funcția nu era disponibilă. Șase minute este un timp excelent de răspuns pentru o anchetă tehnică, mai ales că am întrebat în afara orelor de afaceri din Noua Zeelandă.

Dacă sunteți după un alt serviciu care răspunde rapid la solicitări, citiți recenzia noastră monday.com. monday.com ne-a răspuns într-un impresionant patru minute, când am solicitat ajutor.

Pagina de asistență a ProWorkflow are, de asemenea, o duzină de videoclipuri YouTube care vă arată cum puteți face diverse lucruri, majoritatea fiind destul de de bază. Pe canalul său există aproximativ 180 de videoclipuri.

Acestea au doar un minut sau două, dar sunt câteva care aleargă peste o jumătate de oră și merg în mai multă adâncime. Chiar și cele scurte au conținut, totuși, și cu atât de multe dintre ele, este mai mult decât probabil că veți găsi unul util dacă vă blocați.

ProWorkflow obține un scor puternic aici. Are o mulțime de opțiuni de învățare, iar sprijinul său a răspuns rapid la ancheta noastră.

Gânduri finale

ProWorkflow este un instrument util, axat pe afaceri, cu o mulțime de funcții. Nu greșești foarte mult cu ea și are câteva modalități grozave de a-ți urmări afacerea.

Suportul său este rapid și are o mulțime de materiale de învățare disponibile pentru a vă ajuta. Ca majoritatea instrumentelor, interfața sa are câteva aspecte, dar este plăcută în general.

Dacă sunteți un freelancer individual, are un plan pentru dvs., dar, în general, considerăm că ProWorkflow este o potrivire bună pentru managerii care doresc să păstreze cu atenție detaliile proiectelor lor. De asemenea, va fi util pentru cei care se ocupă cu șirurile de poșetă și vor să urmărească costurile. Articolele noastre de contabilitate în cloud pot fi de asemenea utile în acest sens.

Dacă ați încercat ProWorkflow, vă rugăm să ne informați cum a fost experiența dvs. și dacă sunteți de acord cu evaluarea noastră în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map