Revizuirea ProofHub – actualizată în 2020

Revista ProofHub

ProofHub vine cu o listă impresionantă de clienți: Disney, Nike și chiar NASA sunt printre utilizatorii săi. Putem vedea și de ce: este un instrument puternic și flexibil, care are foarte multă dreptate. Pentru a vedea cele câteva lucruri care greșesc, citiți recenzia noastră completă ProofHub.


cel mai bun proiect de gestionare a software-

Cele mai multe proiecte nu reușesc din lipsa unui sistem adecvat, ne spune ProofHub în videoclipul său de introducere. Instrumentele de management de proiect oferă asta, adăugând structură și responsabilitate la planurile tale. În această recenzie ProofHub, vom vedea cum se compară cu cel mai bun software de management de proiect.

Pagina de mărturie a ProofHub este plină de rapoarte ale clienților fericiți dintr-o selecție impresionantă de companii. Are peste 85 de mii de clienți, iar printre ei se numără NASA, Disney și Nike.

Site-ul ProofHub are, de asemenea, comparații directe cu alte câteva instrumente, inclusiv Wrike, Trello și Asana. ProofHub nu a mai fost prezentat în comparațiile noastre, dar dacă doriți să vedeți modul în care aceste instrumente se formează unul față de celălalt, aruncați o privire asupra articolelor noastre, sperăm că mai obiective, Wrike vs. Trello și Trello vs. Asana.

Opinia noastră despre ProofHub este că se formează bine, cu o selecție puternică de funcții și o interfață bună. Am experimentat încetiniri ocazionale, dar, în general, a fost bine. Este o opțiune solidă, echilibrată, care este bună în majoritatea lucrurilor, dar care are câteva defecte.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru ProofHub

Caracteristici

Vizualizarea sarcinilor ProofHub vă permite să creați mai multe liste de activități, să le completați cu sarcini și să le împărțiți mai departe cu listele de verificare a subtascilor. Aceasta vă permite să definiți structura proiectelor dvs. Poate doriți să oferiți fiecărui membru al echipei propria listă sau să aveți liste pentru obiective diferite sau perioade de timp.

proofhub-sarcini

Puteți schimba starea sarcinilor făcând clic pe un cerc pe fiecare. Încep cu o stare „nulă”, care nu transmite imediat ce face butonul de stare.

Cercurile trec la „de făcut” și „terminat” în timp ce faceți clic pe buton, ceea ce are mai mult sens, dar nu este cea mai bună abordare pentru a bifa activitățile pe care le-am văzut. Vezi recenzia noastră pentru Asana pentru asta. Asana îți oferă narwhali zburători și unicorni atunci când îți faci lucrurile.

proofhub-calendar

Vizualizarea calendarului vă permite să vă planificați timpul, arătându-vă sarcinile, evenimentele și etapele care vor veni în luna următoare. Puteți vedea totul sau puteți vedea exact ceea ce v-a fost atribuit dvs. sau altui membru al echipei.

Permisele utilizatorului ProofHub

Există o pagină dedicată persoanelor în care puteți urmări membrii echipei dvs. și le puteți atribui grupurilor. Puteți vedea cine a fost invitat și nu s-a autentificat, precum și revocați calitatea de membru. Puteți seta direct parolele utilizatorului, ceea ce este o caracteristică neobișnuită. Citiți modul nostru de a configura un articol puternic cu parolă pentru a vă asigura că le alegeți cu înțelepciune.

Aceasta înseamnă că conturile utilizatorilor sunt strâns cuplate cu echipa ta, spre deosebire de Trello, ceea ce face ca utilizatorii să-și creeze propriile conturi și apoi să se alăture echipelor care îi invită. Citiți recenzia noastră Trello pentru a afla mai multe despre ea.

Cronologia este o fereastră pop-up din dreapta ecranului, care înregistrează modificările făcute de membrii echipei. Este fantastic pentru a vedea ce a fost toată lumea și este o modalitate bună de a-i face pe oameni să răspundă. Dacă aveți nevoie să urmăriți atunci când modificările sunt înregistrate, face ProofHub o alegere excelentă.

proofhub-Gantt

Vizualizarea Gantt a ProofHub vă permite să vedeți cum se potrivesc sarcinile și să identificați blocajele rutiere potențiale în programul dvs., precum și să evaluați impactul întârzierilor. Vă permite să creați dependențe. Puteți face acest lucru trăgând între puncte la finalul sarcinilor. De asemenea, puteți trage sarcinile în jurul pentru a le reprograma și organiza lucrurile vizual. Poate fi incomod, dar, în general, funcționează bine.

Dacă vă așteptați să utilizați foarte mult vizualizarea Gantt, citiți recenzia noastră TeamGantt pentru un instrument axat pe acesta.

Vizualizările diferite vă permit să arătați sarcini din mai multe proiecte împreună, așa că dacă aveți multe lucruri în desfășurare, puteți vedea cum totul se potrivește și observați când oamenii sunt mai mult sau mai puțin ocupați.

Fiecare utilizator primește propria pagină care prezintă sarcini care i-au fost atribuite, potențial pe mai multe proiecte. Fiecare primește și propria sa listă de sarcini private, intitulată amuzant „Quickies”.

Note ProofHub

ProofHub are un sistem de notebook-uri care vă permite să faceți note text și să le împărtășiți cu echipa dvs. Puteți să le colorați de asemenea coduri, astfel încât să puteți utiliza unele pentru informații critice și altele pentru detalii despre client sau orice altceva aveți nevoie. Aplicațiile care iau notițe sunt o modalitate excelentă de a vă documenta proiectul în timp ce lucrați.

proofhub-mesagerie

ProofHub face o treabă bună de comunicare, permițându-vă să începeți chat-uri de grup, precum și chat-uri private cu membrii echipei. Există o aplicație de mesagerie în partea dreaptă jos a ecranului pentru chat-uri live și există discuții care vă permit să aveți conversații în desfășurare. Puteți atașa fișiere la cele.

proofhub-discuție

ProofHub face o treabă bună pentru gestionarea fișierelor. Vă permite să le încărcați și să le partajați, iar vizualizatorul său de fișiere încorporat vă permite să vizualizați imagini și fișiere .pdf. Puteți lăsa și comentarii cu privire la acestea. Cu toate acestea, acesta nu a redat fișierele video sau audio pe care le-am încărcat și a marcat fișierul nostru video cu o notă muzicală, deci nu este perfect. Dacă stocați fișiere media, cel mai bun stocare cloud pentru articolele video vă va ajuta.

Pe lângă încărcarea de pe computer, puteți utiliza Dropbox, Microsoft OneDrive, Google Drive și Box, fără a fi nevoie să faceți nicio configurare.

Integrări ProofHub

Acestea sunt integrări, dar cea mai mare parte a disponibilului a fost instalată în mod implicit în procesul nostru și nu există numeroase elemente suplimentare. Nu a existat o integrare Zapier, de exemplu. Deși ProofHub acceptă o bună selecție de servicii de partajare a fișierelor, nu există prea multe posibilități de al extinde dincolo de ceea ce face implicit.

Din fericire, este destul. Are multe vizualizări și opțiuni de comunicare și este o alegere bună dacă doriți să vă mențineți munca într-un singur loc.

Puteți obține 15 GB sau 100 GB spațiu de stocare în funcție de planul dvs. Asta va fi bine pentru majoritatea oamenilor, dar dacă lucrați cu videoclipuri, veți dori mai multe. Consultați cel mai bun stocare în cloud pentru articolele cu fișiere mari pentru opțiuni.

Funcțiile de urmărire a timpului ProofHub vă permit să estimați cât timp vor dura lucrurile și să înregistrați orele reale petrecute pe acestea. Asta vă spune cât de exacte ați fost și vă pot ajuta să vedeți unde au mers orele suplimentare și să vă îmbunătățiți productivitatea pe parcursul mai multor proiecte.

proofhub-pontajul

Include un cronometru care simplifică urmărirea și este ușor de utilizat. Doar faceți clic pe el, și apare în partea stângă jos a ecranului. Faceți clic pe „salvați” și puteți aloca timpul urmărit unui proiect și adăugați detaliile necesare.

Are opțiuni de import și export de date, dar sunt limitate. Puteți importa numai de la Basecamp și exportați într-un fișier .html. Nu există nicio opțiune de a exporta .csv sau vreun instrument special. Citiți recenzia noastră de bază dacă vă gândiți să o utilizați.

Chiar și ProofHub nu poate importa fișierul .html pe care îl exportă, deși codificatorii vor putea extrage ceva din acesta. În plus, puteți exporta o singură dată pe zi, deci dacă îl ștergeți din greșeală, va trebui să așteptați să încercați din nou. Exportul durează și ceva timp, dar acest lucru nu este neobișnuit.

Fișierul .html exportat conține o mini-versiune completă a proiectului dvs., totuși, și este util să priviți în jur, dacă nu pentru a importa pe un alt serviciu.

ProofHub vă permite să controlați dacă sau cât de des primiți o notificare despre mesaje. De asemenea, poate doriți să debifați căsuța de e-mail necompletată, numită „actualizări referitoare la produs”, în pagina de opțiuni.

Rapoarte ProofHub

proofhub-rapoarte

Pagina de raport a ProofHub vă oferă o imagine de ansamblu a problemelor, care vă arată dacă sarcinile și reperele sunt întârziate, precum și vă permite să vedeți ce membri ai echipei individuale au pe platoul lor. Acest lucru este util dacă doriți să știți dacă să ușurați sau să ridicați lucrurile.

Dacă doriți să vă faceți echipa să se simtă mai acasă, puteți să vă folosiți propriul logo și să alegeți o culoare de fundal. Puteți alege, de asemenea, o temă pentru pagina de conectare. Există o selecție destul de bună, cum ar fi tema curcubeului, în care plutesc nori și un curcubeu animat.

proofhub-sarcini

Puteți alege și un nume de domeniu personalizat, ceea ce este o atingere frumoasă.

Dacă pur și simplu nu puteți aștepta până ajungeți la birou, ProofHub v-a acoperit cu aplicații Android și iOS.

ProofHub are o selecție largă de vizualizări, oferă gestionarea dependenței și lucrează cu mai multe platforme de stocare. S-ar putea face cu mai multe integrări, dar oferă multe fără ele.

Prezentare generală a caracteristicilor ProofHub

Logo ProofHubwww.proofhub.com

Începe de la 375 dolari pe lună Toate planurile

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate
Culoare selectată

Alte opțiuni de personalizare
Logo, tema de conectare, nume de domeniu

Dimensiunea echipei limită
Nelimitat

Spatiu de depozitare
100 GB

General

Plată
Card de credit, Paypal, Transfer bancar

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
iOS, Android

Încercare gratuită
30 de zile

Securitate

Autentificare cu doi factori

Criptarea
SSL

Certificarea SOC
N / A

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

Nu este nevoie de mult timp pentru a începe cu ProofHub. Este rapid și nedureros să vă înscrieți pentru un proces gratuit, fără a fi nevoie să introduceți detaliile cardului de credit. Solicită un număr de telefon, dar nu te împiedică să creezi unul. Vi se pun câteva întrebări și vi se oferă opțiunea de a solicita o demonstrație.

proofhub-înscriere

Conectarea este enervantă, deoarece trebuie să introduceți adresa URL personalizată înainte de combinația de e-mail și parolă și putem vedea oamenii care o uită sau nu o notează.

După ce v-ați conectat, trebuie să alegeți schema de culori, deci dacă nu sunteți pasionați de cele din capturi de ecran, este vina noastră.

proofhub-Personalize

Există un ecran pentru a invita colegii, după care vi s-a oferit un videoclip introductiv de patru minute.

Odată intrat în instrument corespunzător, este oferit un proiect-eșantion care să vă arate structura de bază a ProofHub. Acesta include liste de activități, multe dintre acestea corespund controalelor și caracteristicilor software-ului. Dacă lucrați cu toate acestea, veți avea o idee bună despre cum funcționează lucrurile până la sfârșitul acesteia. Cel mai bun mod de a învăța prin a face.

Proiectul-eșantion a inclus comentarii și note postate pe numele nostru, pe care le-am găsit obraznice. S-a spus unul că am recomandat ProofHub, de exemplu. Va trebui să finalizați recenzia pentru a afla dacă acesta este de fapt cazul.

Proiectul de eșantion a încetat să funcționeze a doua oară când ne-am conectat. Am încercat să ne deconectăm și să ne întoarcem, dar nu am putut, și a trebuit să așteptăm un timp înainte să funcționeze. Am verificat pagina de stare a sistemului și se pare că întregul site web are probleme de conectare. Acest lucru ni s-a întâmplat doar o singură dată în timp ce îl testam.

Crearea de proiecte în ProofHub

Crearea de proiecte este ușoară. Dacă aveți mai multe altele similare, puteți crea un șablon sau copia un proiect existent atunci când trebuie să dublați configurarea. Din păcate, nu sunt incluse șabloane care să vă ajute să începeți. Aruncați o privire la recenzia noastră accesibilă pentru a afla despre o platformă care le are.

Sarcinile sunt ușor de creat și sortat în liste. Fiecare conține o mulțime de informații. Pe lângă descrierea de bază, li se pot acorda etichete, care arată prioritatea lor și dacă sunt în desfășurare. Puteți să le atribuiți oamenilor, să le acordați termenele scadente, să faceți comentarii și să le atașați fișiere.

Interfața este clară, iar controalele vă invită să vă jucați cu ei pentru a vedea ce fac. În general este ușor să-ți dai seama, dar nu este la fel de simplu ca Trello sau la fel de frumos proiectat ca monday.com. Citiți despre instrumentul nostru preferat de management de proiect în recenzia noastră monday.com.

Uneori, lucrurile nu au funcționat așa cum era de așteptat, dar le-am gândit întotdeauna cu un pic de joc. ProofHub se află la capătul mai ușor al spectrului atunci când vine vorba de realizarea lucrurilor.

Folosind ProofHub

Navigarea este rapidă, iar controalele răspund rapid, ceea ce nu este întotdeauna cazul instrumentelor bazate pe browser și face o diferență mare în experiența de moment a utilizării acestora.

Am văzut plângeri pe web despre încetinirea generală, dar nu am găsit asta. A existat întârzierea ocazională. Sarcinile de dezactivare au durat o secundă la un moment dat și adăugarea de dependențe de sarcini a fost neplăcută.

Aspectul s-a simțit incomod la redimensionarea și restabilirea ferestrei. Există și alte etape greșite. A avea două meniuri „administrate” cu aceeași pictogramă pare inutil confuz.

Temele atractive de conectare sunt ușor de ratat pe pagina „gestionați contul”. Deschiderea acelei pagini selectează automat caseta de selectare a accesului adresei IP restricționate, ceea ce vă împiedică să o închideți dacă efectuați alte modificări fără a o debifa. Acest lucru este stângace și face două caracteristici puternice pentru a lucra.

Cu o ocazie, fereastra de cronometrare a ProofHub a dispărut în timp ce se pare că încă se desfășura, iar meniurile programului au încetat să se deschidă corect la un moment dat..

În general, totuși, ProofHub marchează bine aici. Problemele sale ocazionale sunt depășite de interfața sa de utilizator de înaltă calitate și de citit.

Cost

Majoritatea serviciilor de gestionare a proiectelor se încarcă de către utilizator, dar ProofHub adoptă o abordare diferită. Plătești o taxă forfetară și poți adăuga cât mai mulți utilizatori la proiectele tale.

Vine în două versiuni. Planul esențial este de 45 USD pe lună și vă oferă caracteristicile de bază pentru echipa dvs. Planul Ultimate Control are multe funcții suplimentare, cum ar fi controlul rețelei, personalizarea rolului și exportul de date. De asemenea, primiți asistență prioritară.

Planul Ultimate Control costă 89 de dolari pe lună la momentul scrierii, ceea ce reprezintă o reducere la prețul obișnuit de 150 de dolari pe lună. Aceasta este printre cele mai ieftine oferte din jur și este deosebit de bună dacă aveți o echipă de dimensiuni moderate până la mari.

Neprofiturile pot economisi și mai mult cu o reducere de 20 la sută, așa că contactați ProofHub pentru a afla dacă vă calificați. S-ar putea să doriți să consultați și recenzia funcțională, deoarece acest serviciu are reduceri pentru educatori și non-profit.

Dacă doriți să îl testați, există un proces generos de 30 de zile care vă permite să faceți acest lucru. Dacă vă înscrieți după aceea, puteți plăti cu cardul de credit sau PayPal, precum și prin transfer bancar cu facturare anuală.

ProofHub este ieftin, are o încercare gratuită lungă și o mulțime de reduceri și modalități de plată. Rezultă bine aici și este o alegere excelentă dacă căutați un instrument ieftin pentru o echipă de dimensiuni medii sau mari.

Dacă nu sunteți atât de agitat cu privire la urmărirea șirurilor de poșetă, citiți recenzia noastră Aha pentru o alternativă de înaltă calitate, dar scumpă.

Securitate & intimitate

Pagina de securitate de pe site-ul web ProofHub oferă informații despre ceea ce face pentru a vă proteja împotriva infracțiunilor informatice, dar nu ne spune tot ce am dori să știm.

Politica sa de confidențialitate intră mai detaliat și poate fi citită și înțeleasă fără o diplomă de drept. ProofHub spune toate lucrurile corecte, promițând să nu înmânați datele dvs. nimănui fără un mandat și să vă informeze despre solicitările de date, dacă legal pot face acest lucru. Practic, spune că nu face nimic dincolo de ceea ce vă așteptați cu informațiile dvs..

Respectă atât UE-SUA. și elvețian-U.S. cadre de protecție pentru confidențialitate și are un contact de e-mail dedicat dacă trebuie să luați legătura cu privire la modul în care datele dvs. sunt utilizate. Datele sunt eliminate din serverele sale în termen de 15 zile de la închiderea contului. Modul nostru de a vă proteja ghidul de confidențialitate vorbește mai mult despre păstrarea datelor dvs. în siguranță.

ProofHub folosește SSL pentru a proteja datele în tranzit, dar nu știm ce versiune are TLS. Nu criptează datele în repaus. Descrierea noastră a articolului de criptare intră mai detaliat pe această temă decât o face ProofHub.

Am observat că funcția sa de export .html produce un fișier care ne permite să descărcăm fișiere de pe serverul său fără a reintroduce o parolă. Acest lucru ni s-a părut generos, dar există un echilibru între securitate și comoditate. Am putea de asemenea să închidem sesiunea browserului și să ne întoarcem fără să vă conectăm din nou.

Nu are o autentificare cu doi factori, ceea ce este nefericit. Aruncați o privire la articolul nostru de autentificare cu doi factori pentru a afla de ce apreciem caracteristica.

În aplicație, puteți personaliza rolurile utilizatorului. Puteți seta o gamă largă de permisiuni și puteți crea roluri după cum considerați de cuviință. În mod confuz, nu puteți modifica setările în rolurile implicite, dar este ușor de creat și de asignat altele noi. Aceasta este o caracteristică puternică pentru controlul modului în care echipa dvs. interacționează cu platforma.

ProofHub face elementele de bază corect, dar nu parcurge kilometrul suplimentar ca unele platforme. Dacă acesta este un domeniu care vă preocupă în mod deosebit, citiți recenzia noastră pentru Wrike pentru a afla mai multe despre o platformă de cea mai bună calitate, care asigură securitatea online.

Serviciu & A sustine

O pictogramă cu semn de întrebare din partea dreaptă sus a interfeței ProofHub vă duce la pagina dedicată de ajutor și asistență. Are peste 100 de articole care explică diferitele caracteristici și funcții ale instrumentului. Există, de asemenea, mai multe videoclipuri dacă preferați să învățați așa.

Pagina de asistență include un formular de contact, o adresă de e-mail și un manager de Twitter, oferindu-vă mai multe metode de a lua legătura.

Suportul ProofHub este listat ca un contact în mod implicit în fereastra de chat live pe care o utilizați pentru a discuta cu coechipierii. Totuși, am avut o surpriză atunci când încercăm să punem o întrebare, deoarece se dovedește că făcând clic pe contactul de asistență din sistemul IM, vă redirecționează către pagina de asistență obișnuită, care nu are o opțiune de chat live.

Un buton din pagina de asistență vă solicită ce canal preferați să utilizați pentru a începe o conversație, dar vă oferă doar o alegere: e-mail. În schimb, am făcut ancheta prin formularul său de contact, întrebând dacă este disponibilă autentificarea a doi factori. A răspuns în jur de șase ore mai târziu, ceea ce a fost impresionant pentru că am cerut duminică târziu, în ora S.U.A..

Am fost mulțumiți de răspunsul rapid al ProofHub la ancheta noastră și baza sa de cunoștințe a fost bună, dar nu ne-a plăcut opțiunea de chat live inexistentă.

Gânduri finale

ProofHub are multe de oferit. Este ușor de creat sarcini și liste și are o mulțime de vizualizări și funcții. Instrumentele sale de comunicare sunt bune, iar distribuirea fișierelor nu este greșită. Nu este cel mai tare din punct de vedere al securității, dar este convenabil de utilizat. Dacă nu pentru câteva probleme de utilizare, acesta va fi unul dintre instrumentele mai bune. Așa cum este, este o alegere decentă, dar nu una care iese în evidență din concurență.

Cu toate acestea, merită să fie atent. Câțiva nipsuri și accesorii la interfață și timpi de răspuns mai buni în locuri și ar fi unul dintre cele mai puternice instrumente de acolo..

Deocamdată, merită să verificați, dar poate doriți să vedeți ce alte opțiuni există, de exemplu monday.com. 

Dacă ați luat ProofHub pentru o învârtire, vă rugăm să ne împărtășiți gândurile în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map