Revizuirea Podio – actualizată în 2020

Recenzie Podio

Podio este un instrument puternic, flexibil, care se află printre cele mai bune programe de gestionare a proiectelor. Este ușor de utilizat, are o structură intuitivă și face simplificarea planificării întreprinderilor mari. După cum puteți citi în această recenzie Podio, totuși, unele caracteristici foarte specifice lipsesc și suportul ar putea fi îmbunătățit.


cel mai bun proiect de gestionare a software-

Podio este o platformă de management de proiect foarte apreciată, care oferă o mulțime de instrumente pentru colaborare și comunicare cu echipa ta. De asemenea, este versatil, cu multe șabloane și integrări disponibile. În această recenzie Podio, veți afla dacă capacitățile sale corespund nevoilor dvs..

Podio a fost lansat în Danemarca în 2009 ca produs independent, dar a fost cumpărat de gigantul software american Citrix în 2012. A trecut de la putere la forță de când, peste 500.000 de echipe folosind platforma.

Sunteți în compania bună dacă alegeți să o lăsați să se ocupe de afacerea dvs. Podio se mândrește cu o serie de clienți cunoscuți, inclusiv Sony, Volvo și NFL (consultați articolul nostru despre vizionarea NFL online)..

Aruncăm o privire pentru a vedea cum se compară cu concurența. Tl; dr este că ne-a plăcut mult Podio. Are caracteristici unice, dar îi lipsește lucrurile pe care le au alte platforme. Pentru unele companii va fi o potrivire excelentă și, dacă nu aveți nevoie de o caracteristică specifică pe care nu o include, merită să verificați.

Alternative pentru Podio

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Podio este construit în jurul spațiilor de lucru, care includ proiecte și aplicații. Acestea pot fi personalizate puternic, permițându-vă să creați șabloane adaptate pentru a face ceea ce aveți nevoie.

Proiectul implicit include un câmp pentru a atribui un membru responsabil al echipei, pe care îl puteți redenumi orice doriți și puteți adăuga câmpuri de membru al echipei.

Puteți face asta cu orice tip de câmp, de la câmpuri text la diverse tipuri de statistici și fișiere.

Există, de asemenea, câmpuri de calcul, care vă permit să analizați datele. Aceasta este o caracteristică puternică care vă permite să utilizați variabile pe care le creează automat din alte câmpuri. Vă oferă o mulțime de sugestii utile pe măsură ce tastați, ceea ce scoate o parte din convingeri și din proces.

Podio-calcul

Nu am explorat funcția atât de pe cât ne-am fi dorit din cauza complexității sale, dar cei care lucrează cu Podio vor putea folosi calculele pentru a depăși ofertele multor alte instrumente. Avea totuși limitări. Nu am putut să adăugăm sau să scădem date, de exemplu, dar există o curbă de învățare cu o astfel de caracteristică.

Posibilitatea de a personaliza extrem de mult ceea ce faceți ne-a amintit de monday.com, ceea ce este de asemenea bun în acest sens. Consultați recenzia noastră de luni pentru mai multe.

Dacă doriți să vă conectați la alte servicii, aveți la dispoziție o duzină de opțiuni, inclusiv Evernote, Dropbox și Office 365. Citiți recenzia noastră Evernote și recenzia Dropbox dacă doriți să aflați mai multe despre ele.

Pentru a vă extinde setul de funcții în continuare, există o mulțime de extensii disponibile pentru a personaliza Podio, deși majoritatea percep o taxă suplimentară.

Podio oferă o stocare nelimitată, chiar și în versiunea sa gratuită, ceea ce îl face o modalitate excelentă de a partaja fișiere între membrii echipei. Există o dimensiune maximă a fișierului de 100 MB, dar dacă aveți fișiere mari, puteți utiliza un alt serviciu pentru a vă limita limita.

Aruncați o privire la comparația noastră de stocare în cloud dacă căutați un alt serviciu pe care îl puteți utiliza cu Podio.

Podio Task Management

Gestionarea sarcinilor sale nu corespunde caracteristicilor unor platforme, deoarece gestionarea dependenței și subtasco-urile nu sunt disponibile. Cu toate acestea, are fluxuri de lucru, care vă permit să configurați relații de cauză și efect între evenimente, astfel încât să le puteți utiliza pentru a vă structura proiectele.

Dacă aveți nevoie de managementul dependenței, aruncați o privire la revizuirea noastră Wrike pentru o alternativă excelentă.

Podio vă oferă multă flexibilitate pentru a controla modul în care sarcinile sunt atribuite, astfel încât funcționează bine ca un manager de sarcini partajate. Puteți primi notificări și atunci când sarcinile sunt scadente. De exemplu, vă poate trimite un e-mail cu 24 de ore înainte de data limită.

Este inclusă o bară laterală de chat utilă. Faceți clic pe pictograma din partea dreaptă sus a ecranului și se afișează bara laterală, permițându-vă să faceți schimb de mesaje cu toți cei din echipa dvs. Puteți trimite invitații și din zona de chat, permițându-vă să vă extindeți grupul de contacte.

Pentru a afla mai multe despre o altă platformă de gestionare a proiectelor care facilitează conversația cu colegii, citiți recenzia noastră Basecamp.

Podio are, de asemenea, un calendar care arată ce trebuie să faci în zilele sau săptămânile următoare și aplicații pentru Android și iOS, astfel încât să poți folosi din mers.

Podio-calendar

Dacă afacerea dvs. este bazată pe software sau suficient de mare pentru a avea proprii dezvoltatori, Podio are API-uri pentru mai multe limbaje de programare, precum și SDK-uri pentru platforme mobile, astfel încât să puteți construi aplicații care funcționează cu ușurință. Majoritatea utilizatorilor nu au nevoie de asta, dar este o caracteristică puternică pentru cei care extind platforma în continuare.

Podio are caracteristici interesante, dar îi lipsește câteva lucruri pe care unii vor dori să le aibă. Ii oferim note mari aici, deoarece considerăm că va fi o potrivire excelentă pentru unii utilizatori, dar ar trebui să încercați să vă asigurați că se potrivește nevoilor dvs. înainte de a vă înscrie la un plan plătit.

Prezentare generală a caracteristicilor Podio

Logo Podiopodio.com

Începe de la 900 dolari pe lună Toate planurile

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate

Alte opțiuni de personalizare
Șabloane versatile

Dimensiunea echipei limită
Nelimitat

Spatiu de depozitare
GB nelimitat

General

Plată
Card de credit

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
iOS, Android

Încercare gratuită

Securitate

Autentificare cu doi factori
Numai prin ShareFile

Criptarea
AES-256

Certificarea SOC

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

Înscrierea este simplă. După completarea detaliilor dvs., sunteți trimis printr-un scurt proces de întâmpinare care explică elementele de bază ale Podio. Este organizat în jurul „spațiilor de lucru”. Acestea pot include diferite aplicații proprii. Când începeți, trei spații de lucru sunt configurate pentru dvs. cu aplicații diferite, astfel încât să vă puteți juca cu ele și să vedeți ce au de oferit.

Podio-app-piață

Aplicațiile vă permit să aranjați elemente, care pot fi proiecte, întâlniri, contacte sau orice altceva vă place. Funcționează în mod esențial ca șabloane, așa că apelarea acestora la aplicații este puțin înșelătoare. Există multe disponibile pe o gamă largă de categorii, oferindu-vă o cantitate uriașă de funcționalitate predefinită din care să alegeți.

Podio-intro

Introducerea te conduce către un nou ecran de proiect, unde poți începe să creezi ceva propriu.

Podio-nou-proiect

Puteți da fiecărui proiect un termen limită și să atribuiți oamenii să fie responsabili pentru el. Există un statut care să vă arate ce a fost început și terminat, precum și etichete care vă permit să sortați proiectele.

Puteți adăuga sarcini la proiecte și puteți vizualiza o listă cu ceea ce ați rămas de făcut. Pe lângă utilizarea ecranului standard de creare a sarcinilor, puteți crea sarcini în orice moment apăsând „T”, lucru util pentru a ști.

Podio-sarcini

Sarcinile pot fi atribuite unui anumit membru al echipei, precum și o dată scadentă. Fișierele pot fi atașate și etichetele pot fi utilizate pentru a sorta sarcinile în grupuri. Sarcinile pot fi, de asemenea, alocate la diferite spații de lucru după ce ați fost creat, permițându-vă să rearanjați lucrurile cu ușurință, dacă trebuie să faceți acest lucru mai târziu.

Sarcini private Podio

Cele mai multe programe de gestionare a proiectelor fac totul vizibil pentru toți membrii echipei, dar Podio vă permite să creați sarcini private pe care numai dvs. le puteți vedea. Acest lucru este util dacă aranjați o petrecere de naștere sau nu doriți ca șeful dumneavoastră să știe exact ce aveți de gând.

Puteți adăuga chiar și etichete private la sarcinile publice, dacă doriți. Poate că doriți să alocați o zi tuturor, dar nu trebuie să le împărtășiți tuturor celorlalți, de exemplu.

De asemenea, poate contribui la împiedicarea tuturor de a fi nevoit să răspundă la detaliile a ceea ce fac ceilalți, permițându-le să se concentreze pe propriile sarcini, precum și pe cele care sunt împărtășite în întregul grup.

Sarcinile pot fi setate să se repete, astfel încât lucrurile pe care trebuie să le faceți în mod regulat pot fi atribuite automat. Dacă aveți o ușă rotativă a lucrurilor care trebuie făcute, asta vă poate economisi cantități imense de timp.

Puteți adăuga, de asemenea, fișiere de pe computer și servicii de stocare, cum ar fi Google Drive, Dropbox, Evernote și alte jumătate de duzină (citiți recenzia noastră Google Drive). Pentru a vedea cum aceste servicii vă pot ajuta afacerea și pentru a afla care este cel mai potrivit pentru dvs., aruncați o privire la cel mai bun spațiu de stocare online pentru echipe..

Tutorialul vă trimite la sistemul de personalizare a proiectului în continuare, ghidându-vă prin procesul simplu de adăugare a propriului câmp text. După aceea, te lasă să începi singur.

Dacă priviți în jurul Podio, veți vedea că interfața este corectă și profesională. Textul și pictogramele sunt mici, dar pot fi citite și există o mulțime de texte care explică ce fac lucrurile.

Podio-pop-up

Mai des, ajutor apare atunci când utilizați o caracteristică pentru prima dată. Pop-up-urile vă oferă o scurtă explicație despre ce trebuie să faceți, precum și indicatoare utile, cum ar fi comenzile rapide de la tastatură.

Podio-proiecte

Ecranul superior are mai multe file care vă permit să vizualizați proiecte, activitate, livrări și întâlniri, precum și să accesați diversele meniuri și opțiuni oferite..

Interfață Podio

Elementele de interfață pentru utilizator sunt clare și bine definite, iar Podio vă oferă o mulțime de îndrumări. A fost plăcut să vezi sfaturi în bara laterală, oferindu-ne informații suplimentare. Informațiile prezentate au fost în general utile, ceea ce a făcut-o o modalitate bună de a învăța din mers.

Vă puteți da seama ce face cea mai mare parte fără prea multe dificultăți. Totul a funcționat la prima încercare și nu am întâlnit erori majore când l-am folosit. Am observat o ușoară întârziere în timp ce unele meniuri derulante populau, dar UI a fost receptiv și rapid de cele mai multe ori.

Am pierdut informațiile pe care le-am introdus într-un formular o dată când am dat clic pe ceva și ne-am mutat pe un ecran diferit. Ar fi bine să primiți un avertisment în astfel de cazuri.

Deși ecranele sale individuale sunt bune, nu este întotdeauna evident modul în care totul se potrivește, așa că, în timp ce puteți face lucrurile cu ușurință, rezolvați atunci când ar trebui să faceți ceea ce durează mai mult timp. O mare parte din ajutorul pe care vi-l oferă este în regulă, dar am constatat că la început au fost create prea multe proiecte-eșantion, ceea ce a făcut dificil să ne localizăm munca la început.

Pentru un exemplu bun de aplicație simplă de gestionat pentru proiecte, citiți recenzia noastră Asana. De asemenea, poate doriți să aruncați o privire la ghidul nostru pentru începători Trello dacă căutați ceva simplu care vă permite să vedeți întregul flux de lucru dintr-o privire.

Podio este puternic, fără a fi copleșitor și reușește să ofere o mulțime de funcții, rămânând ușor de utilizat. Se prezintă bine și vă oferă ajutor atunci când este nevoie. Interfața de utilizare este intuitivă fără a fi patronantă. Se înscrie bine în acest domeniu.

Vă recomandăm Podio dacă doriți ceva cu un potențial care nu este prea greu să vă puneți în funcțiune.

Cost

Podio este o alegere excelentă dacă nu doriți să cheltuiți mult. Planul său gratuit vă permite să încercați și include până la cinci membri ai echipei. Planurile plătite variază de la 9 la 24 de dolari pe utilizator pe lună, ceea ce îi bate pe mulți dintre rivalii săi. Dacă plătiți anual, puteți bărbi câțiva dolari pe lună din prețurile listate.

Planul gratuit vă permite să profitați de aplicații, spații de lucru și funcții de gestionare a sarcinilor. Podio este bun la aceștia, așa că este ușor să-ți înfige degetul de la picior în apă și să ai o idee de bază.

Planul de bază plătit vă permite să adăugați utilizatori externi nelimitați pe site-ul web, astfel încât, dacă aveți o mulțime de oameni care au nevoie doar să vizualizeze informații, v-ar putea economisi o mulțime de bani. De asemenea, ridică restricțiile la articole și adaugă funcții de gestionare a utilizatorilor. La nivel Plus, puteți configura fluxuri de lucru, oferindu-vă un alt nivel de organizare.

În sfârșit, la nivel Premium, obțineți rapoarte vizuale și sincronizați contactul. De asemenea, obțineți tablourile de vânzare interactive de vânzare, care vă permit să vedeți cât de aproape sunteți de obiectivele dvs. de vânzări zilnice și lunare.

A trebuit să contactăm asistența pentru a afla ce metode de plată acceptă Podio, deoarece nu am găsit informațiile de pe site-ul său web. După acest lucru, vă putem spune că este nevoie doar de cărți de credit.

Podio are un scor bun din punct de vedere al costurilor, datorită prețurilor rezonabile și a utilizatorilor externi nelimitați.

Securitate & intimitate

Conform documentului său de securitate, Podio folosește criptarea AES de 256 biți pentru stocare, ceea ce va păstra fișierele în siguranță. Toate conexiunile la acesta necesită SSL, astfel încât să obțineți protecție atunci când îl utilizați pe web. Pentru mai multe despre SSL, citiți articolul nostru despre securitatea site-ului web.

Copia de rezervă necesită o extensie plătită, ceea ce nu este ideal. Dacă protejarea datelor dvs. este importantă pentru dvs. – și ar trebui să fie – aruncați o privire la cele mai bune servicii de backup online pentru sfaturi.

Autentificarea cu doi factori nu este disponibilă în mod implicit, dar puteți utiliza integrarea ShareFile pentru a obține. Pentru mai multe despre ce este bine să aveți, citiți ghidul nostru de autentificare cu doi factori. Ați putea dori, de asemenea, să vă uitați la cele mai bune aplicații 2FA pentru a vedea ce opțiuni aveți dacă aveți nevoie de funcție.

Confidențialitate Podio

Podio are o lungă politică de confidențialitate care vă spune că vă acordă drepturi în măsura în care legea prevede. Nu suntem avocați, dar păream orientați mai mult spre a ne informa ce Citrix a fost permis să folosească decât să ne asigurăm confidențialitatea.

De exemplu, acesta spune că nu vinde și nu dezvăluie datele dvs. decât după cum este descris, apoi continuă să descrie modul în care face peste 11 puncte glonț care acoperă aproape fiecare bază la care ne putem gândi. Acesta afirmă că distribuie datele dvs. personale cu partenerii săi de marketing și vânzări, de exemplu.

Acesta menționează Regulamentul general privind protecția datelor, UE-SUA. Scutul de confidențialitate și Elveția-SUA. Privacy Shield, dar secțiunile sunt pline de avize care par a fi mai degrabă legate de limitarea obligațiilor sale decât de a afirma că face tot posibilul pentru a vă proteja datele. Nici nu am găsit dovezi ale certificării SOC.

Dacă doriți să vă păstrați informațiile departe de corporații și guverne, citiți ghidul nostru de confidențialitate online pentru sfaturi bune.

În ceea ce privește confidențialitatea și securitatea, Podio are criptare în loc, dar nu pare concentrat pe acele zone și nu oferă autentificare implicită în doi factori. Ne asumăm politica de confidențialitate, aceea că vă poate împărtăși datele cu oricine alege.

În ciuda acestor probleme, nu am găsit un istoric de încălcări. Obține un scor decent pentru asta, dar există loc pentru îmbunătățiri.

Serviciu & A sustine

Dacă trebuie să trimiteți o cerere de asistență, există un formular simplu pentru a face acest lucru. Asistența prin telefon și e-mail nu este oferită.

Există un forum, dar am văzut o mulțime de întrebări fără răspuns și reclamații cu privire la timpii de răspuns lent din partea asistenței. Echipa de asistență a răspuns rapid la întrebarea noastră directă, dar echipa sa de vânzări nu a revenit la noi în ceea ce privește metodele de plată disponibile.

Există 19 videoclipuri bune despre tutorial care vă învață cum să utilizați funcțiile Podio. Site-urile web sunt promise, dar, în timp ce videoclipuri ale celor mai vechi sunt disponibile, cea mai recentă a fost în 2016, deci nu vă respirați dacă doriți să participați la aceste.

Există și întrebări frecvente, dar nu include multe întrebări, așa că norocul găsește răspunsurile de care ai nevoie acolo.

Am eliminat o întrebare de test pentru a verifica timpul de răspuns al lui Podio. Întrebarea noastră cu privire la lipsa opțiunilor de rezervă încorporate a primit un răspuns în aproximativ două ore și a oferit câteva sugestii pentru modalități de a copia de date singure. O altă întrebare despre opțiunile de plată a primit un răspuns rapid, dar răspunsul nu a fost atât de util.

În general, am considerat că sprijinul nu a fost rău, dar nu există nimic remarcabil în acest sens. Obține o notă peste medie datorită răspunsurilor rapide la întrebările noastre de asistență.

Gânduri finale

Podio vă permite să creați șabloane puternice pentru gestionarea datelor dvs. Considerăm că este unul dintre cele mai puternice instrumente pe care le-am folosit, deoarece vă permite să personalizați modul în care sunt prezentate informațiile dvs. Pentru a vedea cum se compară cu alte platforme, aruncați o privire la cel mai bun software de gestionare a proiectelor noastre.

Există câteva lacune în ceea ce privește funcțiile pe care am dori să le vedem și asistența ar putea fi îmbunătățită, dar este o platformă impresionantă în general.

Dacă sunteți în căutarea a ceva care poate fi reglat bine și care oferă funcții de personalizare avansate, Podio este o alegere excelentă. Posibilitatea de a adăuga câmpuri bazate pe cod la șabloanele sale este o caracteristică de excepție pentru noi, permițându-vă să o utilizați în moduri care ar fi imposibile în instrumente care vă oferă doar câmpuri personalizate.

Dacă ați luat Podio pentru o rotire rapidă sau ați profitat de funcțiile sale avansate, informați-ne despre experiența dvs. în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map