revizuirea monday.com 2020: prețuri, caracteristici și comparație

Revizuire monday.com

monday.com este un instrument de gestionare a proiectelor care se descurcă bine, este extrem de eficient și, de asemenea, accesibil, pentru a fi pornit. Singurul său dezavantaj este că sarcina este dificil de a descompune, dar în caz contrar, există șanse mari ca acesta să fie programul pentru tine. Citiți recenzia noastră completă de luni pentru toate detaliile.


cel mai bun proiect de gestionare a software-

Lansat în 2014, monday.com este un jucător relativ nou pe piața managementului de proiect. În această recenzie monday.com vom vedea cum se formează competiția.

Fabricat de echipe cu sediul în New York și Israel, acesta se mândrește cu utilizatori din 141 de țări și are 80.000 de clienți care îl folosesc, inclusiv companii precum Carlsberg, Philips și DHL.

Designul său este excelent, iar setul său de caracteristici este impresionant. De asemenea, nu este prea scump. Vom arunca o privire pentru a vedea dacă are substanță care să meargă cu stilul. Pentru cei care nu pot aștepta să citească, vă vom oferi o previzualizare și vom spune că monday.com furnizează mai presus de ceea ce ne-am așteptat.

Am fost impresionati de calitatea sa generala. Oferă o gamă excelentă de funcții la prețuri accesibile și ar trebui să ia în considerare oricine de pe piață un nou instrument de gestionare a proiectelor. Reușește să fie eficient, precum și ușor de utilizat, ceea ce îl face un atu valoros pentru utilizatorii săi.

Alternative pentru monday.com

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

monday.com este un serviciu puternic nivelat, cu caracteristici semnificative devenind disponibile doar în planurile sale mai scumpe. Planul său de bază include vizualizarea și jurnalul de activități kanban, cu cronologia, calendarul și vizualizarea hărții deblocate la nivelul standard.

Vizualizarea kanban vă permite să mutați articole dintr-un loc în altul, similar cu software-ul bazat pe kanban Trello. Pentru mai multe detalii, citiți ghidul nostru pentru începători Trello.

monday-vizualizări

La nivel de Pro, obțineți urmărirea timpului și vizualizarea grafică, în timp ce utilizatorii Enterprise beneficiază de asistență VIP, instruire individuală și mai multe funcții. Vizualizările pot fi adăugate după cum este necesar, permițându-vă să vă personalizați spațiul de lucru pentru a se potrivi nevoilor dvs..

Toate planurile includ un spațiu de stocare, serviciul de bază oferind 5 GB, planul standard oferind 50 GB, iar Pro și Enterprise vă oferă atât cât doriți. La 59 de dolari pentru cinci utilizatori din planul Pro, spațiul de stocare singur îl face o valoare excelentă.

Aruncați o privire la articolul nostru de stocare online pentru echipe pentru a vedea cum se potrivesc furnizorii de specialiști la ceea ce vă oferă monday.com.

Se integrează și cu multe platforme, inclusiv Dropbox, Slack, Trello și Zapier. Dacă veți utiliza Slack cu monday.com, este posibil să doriți să utilizați un serviciu de stocare în cloud pentru a depăși limita de dimensiune a fișierului de 500MB de monday.com. Citiți cel mai bun stocare în cloud pentru articolul Slack pentru mai multe detalii.

monday-integrari

Proiectele dvs. de pe lunea.ro se bazează pe forumuri. O placă este un ecran independent alcătuit din elemente grupate sau „impulsuri” după cum le descrie monday.com. Impulsurile pot fi orice, de la bug-uri care au nevoie de remediere la sarcini care au nevoie de rezolvare. Puteți să-i numiți și pe grupurile lor orice vă doriți.

Puteți seta grupuri să includă lucruri diferite pe fiecare element. Acestea pot include date, persoane, etichete și alte lucruri. O mare parte din puterea sistemului este că puteți atribui oricare dintre elementele care vă plac, precum și să utilizați mai multe instanțe ale fiecărui element.

Puteți adăuga două date, de exemplu, dacă doriți o dată de început și de sfârșit pentru ceva. Adăugați o persoană dacă doriți să atribuiți sarcini cuiva sau să adăugați două dacă doriți un manager alocat pe deasupra.

Etichetele colorate pot fi utilizate ca sistem de stare. Titlul stării, etichetele și culorile lor pot fi editate, astfel încât să puteți utiliza acest sistem pentru a face multe.

monday.com simplifică realizarea elementelor de bază, dar acestea pot fi folosite pentru a construi mai multe funcționalități în plăci, dacă doriți. Oferă multă flexibilitate și vă permite să vă dezvoltați plăcile într-o unealtă atât de simplă sau atât de complicată pe care doriți.

Singurul dezavantaj este că putem vedea manageri încântați care își completează panourile cu lucruri de bifat, dar este greu de criticat monday.com pentru asta. Asta ar fi ca să-l învinovățești pe Lego când oamenii lasă cărămizi pe covor.

Puteți duplica placi, în ansamblu sau doar structura, astfel încât dacă doriți să configurați un sistem și să-l derulați la organizația dvs., puteți să o testați pe o echipă, apoi să trimiteți ceea ce ați creat altor echipe. Plăcile pot fi exportate și în Excel, astfel încât să nu fiți blocat pe platformă.

Îi lipsește managementul dependenței, ceea ce este nefericit, deoarece asta ar face un candidat puternic pentru cei mai buni din clasă în categoria de management de proiect. monday.com sugerează rezolvări în paginile de asistență, dar sunt greoaie.

Dacă doriți un instrument ușor de utilizat, cum ar fi monday.com, care include gestionarea dependenței, consultați recenzia noastră Asana.

Lipsește și subtotasurile, dar monday.com susține că este prin design, deoarece consideră că subtaskurile sunt rele. Nu suntem convinși, dar nu ne îndoim că abordarea ei este eficientă și vă permite să faceți multe. De asemenea, aprobăm dezvoltatorii dispuși să aducă bebelușii răi în discuție atunci când își justifică deciziile de proiectare. Bebelușii răi sunt răi.

monday.com oferă câteva funcții de personalizare, cum ar fi adăugarea unui antet personalizat în meniul tău. Am dori să mai vedem câteva opțiuni, cum ar fi alegerea schemei de culori sau setarea fundalului dvs..

Prezentare generală a caracteristicilor monday.com

logo monday.commonday.com

Începe de la 2500 USD pe lună Toate planurile

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate

Alte opțiuni de personalizare

Dimensiunea echipei limită
Nelimitat

Spatiu de depozitare
GB nelimitat

General

Plată
Card de credit

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
iOS, Android

Încercare gratuită

Securitate

Autentificare cu doi factori

Criptarea
AES-256

Certificarea SOC

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

monday.com este o clasă de master de interfață de utilizator. Oricine dorește să facă un instrument utilizabil ar trebui să se uite la el. Designul său este primitor, clar și modern. Are o claritate prietenoasă cu tableta, fără a se simți ca o jucărie Fisher-Price atunci când este folosită într-un browser.

Aspectul folosește mult spațiu alb și culori moi pentru evidențiere. Interfața de utilizare este simplă, cu icoane bine gândite care ușurează navigarea. Site-ul său descrie multe cazuri de utilizare și sunt potrivite cu șabloane, ceea ce înseamnă că există o mulțime de modalități de utilizare. Șabloanele vă permit să începeți rapid.

Înscrierea la procesul său este simplă. După ce ați verificat adresa dvs. de e-mail, ați primit câteva întrebări despre dimensiunea echipei dvs. și ce face. Echipa ta primește propriul său subdomeniu, pe baza numelui echipei tale, ceea ce facilitează accesul.

Când porniți, veți primi îndrumări animate utile care vă spun ce să faceți clic și un text care vă explică cum să începeți. Nu este nevoie să vă faceți griji pentru a vă pierde.

-pornire luni

De asemenea, vă oferă o selecție de șabloane sugerate. Selectarea lor este rapidă și rapidă și puteți vizualiza rapid capturi de ecran și informații despre caracteristicile fiecăruia. Acest lucru vă permite să faceți o selecție mai informată decât platformele care vă oferă doar o listă de titluri de șabloane din care să alegeți.

-șablon luni

Cu peste 70 dintre ei, există șanse excelente de a găsi unul care să se potrivească perfect afacerii tale.

UI face o treabă bună de a stoarce mult pe ecran fără a fi incomod să navighezi. Controalele și pictogramele fac ceea ce așteptați, iar textul pop-up util pare să explice orice nu sunteți sigur când treceți indicatorul peste el.

Văzând că controalele își schimbă culoarea pe măsură ce vă deplasați într-o interfață este standard, dar monday.com merge mai departe cu detalii subtile și mici animații care indică ce se va întâmpla dacă faceți clic pe ceva.

De exemplu, apăsarea unui control de editare va pune o casetă punctată în jurul textului care urmează să fie editat. Un control care deschide un dialog pop-up va avea o mică animație pe pagină în colț. Aceste atingeri sunt peste tot și permit instrumentului să vă prezinte o interfață puternică fără a deveni copleșitor.

Contrastă-l cu Wrike, care este puternic, dar de multe ori te lasă să experimentezi pentru a descoperi cum funcționează lucrurile. Ne place foarte mult acel program, dar ar putea învăța de pe monday.com când vine vorba de designul UI. Uitați-vă la recenzia noastră despre Wrike dacă sunteți curios să vedeți ce are de oferit.

Instrumentele care oferă atâta posibilitate sunt rareori ușor de utilizat. monday.com primește notele de top din această categorie.

Cost

monday.com are patru planuri plătite, cu prețuri care cresc pe măsură ce echipa ta crește. Planul de bază este de doar 25 de dolari pe lună pentru o echipă de cinci. Asta aproape se dublează dacă dublați dimensiunea echipei. Planul standard de 39 USD pe lună vă oferă multe mai multe caracteristici și este încă mai ieftin decât 9,99 dolari pentru fiecare utilizator care percepe multe instrumente.

Uitați-vă la tabelul de mai jos pentru prețurile monday.com pentru cinci utilizatori:

Există, de asemenea, un proces de 14 zile gratuit, care vă permite să îl încercați înainte de a vă comite. Vă puteți înscrie la acesta fără card de credit. Vă permite să îl testați ca și cum ați alege planul Pro, dar nu include funcțiile Enterprise. Am observat că nici nu include toate funcțiile Pro. De exemplu, autentificarea aplicațiilor Google a fost dezactivată în timpul procesului nostru.

de luni până de bun venit

monday.com se compară bine cu rivalii săi în preț. Dacă aveți doar o echipă formată din două sau trei, prețurile pe niveluri s-ar putea să nu fie avantajoase, însă 9,99 USD per utilizator fiind prețul tipic pentru alte servicii, acesta are un preț bun.

Dacă aveți o echipă numeroasă, iar prețul este un factor, poate vă place să aruncați o privire și la Basecamp, care este o valoare excelentă pentru grupurile mai mari. Recenzia noastră Basecamp are mai multe detalii.

Așa cum se întâmplă în cazul instrumentelor de gestionare a proiectelor, monday.com nu este timid în privința trimiterii prin e-mail. Am primit o ofertă de la unul dintre partenerii săi o zi sau două după înregistrare, oferind ghiduri în engleză și japoneză (țara de reședință a recenzantului). Nu a fost prea nedorit, dar dacă nu vă plac e-mailurile de vânzare, fiți avertizați.

monday.com este o valoare excelentă. Totuși, este păcat că nu are o ofertă gratuită. Este un produs atât de bun, ar fi frumos dacă toată lumea ar avea acces la el. Acestea fiind spuse, nu credem că oricine îl va folosi în scopuri comerciale va fi scăzut de preț.

Securitate & intimitate

Pentru securitate și confidențialitate, monday.com are mai multe șiruri în arc. Respectă regulamentul general privind protecția datelor și UE-SUA. Scutul de confidențialitate. De asemenea, are două certificări ISO de securitate, împreună cu un certificat de securitate SOC2 tip II, iar certificatele sale de securitate sunt verificate independent.

Criptarea TLS v1.2 este utilizată pentru a proteja datele din rețeaua sa și AES 256 biți pentru stocare. Realizează teste de penetrare pentru a se asigura că poate rezista și la atacuri.

Face o copie de siguranță a datelor pe oră și își păstrează copiile de rezervă timp de 25 de zile. Este înțelept să aveți copii ale datelor dvs. importante, așa că aruncați o privire la articolul nostru despre cele mai bune servicii de backup online pentru a afla cum să vă protejați fișierele împotriva pierderilor de date.

Administratorii își pot personaliza setările de securitate din panoul de setări. Multe dintre opțiunile cele mai suculente sunt disponibile doar pe planul Enterprise, astfel încât cei care doresc cel mai înalt nivel de control vor trebui să facă upgrade.

-admin Luni

Puteți restricționa înregistrările la un anumit domeniu și puteți utiliza SAML, precum și autentificarea aplicațiilor Google. De asemenea, puteți decide cât de strict doriți să fie politica dvs. de parole. Citiți cel mai bun ghid al managerului de parole pentru mai multe despre cum să stocați toate detaliile de autentificare incomode.

Puteți obține un jurnal de audit dacă vă aflați și în planul Enterprise, pentru a putea verifica dacă cineva are probleme de intrare în contul său.

Autentificarea în doi factori este oferită ca standard, oferindu-vă o măsură de protecție dacă cineva obține controlul asupra contului dvs. de e-mail. Dacă nu sunteți sigur ce este sau de ce contează, articolul nostru de autentificare cu doi factori vă va ajuta să clarificați lucrurile.

monday.com vă oferă o mulțime de opțiuni pentru personalizarea securității, în special pe planurile mai scumpe. Protejează fișierele cu o criptare puternică și le face copii de rezervă în mod regulat, astfel încât nu avem nicio îngrijorare cu privire la confidențialitatea sau securitatea acestuia.

Serviciu & A sustine

monday.com este un instrument excelent din perspectivă de utilizare. Am fost impresionat de cât de ușor este de utilizat și de cât de bine funcționează ghidul pe care îl oferă. Dacă trebuie să utilizați asistență, aveți mai multe opțiuni.

Metoda de contact principal se face printr-un formular. De asemenea, sunt furnizate o adresă de e-mail și un număr de telefon, astfel încât să puteți vorbi cu cineva direct dacă vă aflați în situații de îngrijorare.

contact luni

Asistența este disponibilă 24/7, dar va trebui să fiți un utilizator Enterprise pentru a obține un răspuns garantat în mai puțin de 30 de minute. Acesta revendică un timp de răspuns standard de șapte minute, totuși, indiferent de tipul de cont, ar trebui să obțineți o replică rapidă.

Am trimis o anchetă pentru a sprijini în jurul orei 3:00 Central Standard Time la mijlocul săptămânii și am primit un răspuns patru minute mai târziu. Nu puteți cere mai mult decât atât. Ne-au cerut feedback în răspuns, ceea ce face și funcția de ajutor instantaneu care distrage atenția.

Există multe resurse care vă pot ajuta să aflați despre instrument, inclusiv o bază mare de cunoștințe cu răspunsuri la o selecție largă de întrebări. Funcția de ajutor instant a monday.com vă permite să introduceți o interogare și vă oferă o mână de articole potențial utile din baza de cunoștințe pe măsură ce tastați. Rata de succes este bună, dar nu perfectă. Informațiile furnizate sunt clare și detaliate.

-webinar luni

Există webinarii obișnuite, care vă permit să vă alăturați altora pentru sesiuni de învățare. Acestea includ parcurgerea noțiunilor de bază, precum și sesiunile de evaluare a calității și a celor care vizează subiecte specifice, cum ar fi privirea unor funcții noi sau lucrul cu mai multe echipe. Puteți urmări și site-uri web anterioare pe YouTube, așa că există o mulțime de îndrumări care vă pot ajuta să învățați drumul.

Asistența este rapidă și minuțioasă, cu o mulțime de modalități de a obține ajutor dacă rămâi blocat și îndrumări generale. Am fost mulțumiți de ceea ce am văzut și de a evalua monday.com extrem de mult în această zonă.

Gânduri finale

monday.com este un produs modern, elegant, care oferă multe caracteristici și oferă utilizatorilor o experiență de bună calitate. Folosirea ei este o plăcere și reușește să rămână simplu, oferind în același timp multă putere. Ușurința de utilizare și întinderea sa sunt impresionante și a trecut ceva timp de când am văzut că un instrument oferă atât de mult cu o interfață simplă de utilizator.

Nu numai că nu am întâlnit bug-uri care îl foloseau, nu a trebuit să ne uităm niciodată la paginile de asistență, în afară de alte teste. Acest tip de utilizabilitate necesită dedicație pentru realizare, așa că urăște site-ul monday.com pentru gestionarea acesteia.

Îi lipsesc câteva caracteristici, în special subtasco-uri și gestionarea dependenței, pe care unii le pot considera esențiale. Dacă aveți nevoie de ele, uitați-vă la lista noastră cu cele mai bune programe de gestionare a proiectelor pentru alternative.

Ne-a impresionat prin calitatea și ușurința de utilizare. Dacă ați încercat-o sau pe platforme similare, anunțați-vă ce credeți despre ele în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me