Revizuirea Mavenlink – actualizată în 2020

Revista Mavenlink

Un software foarte important pentru managementul de proiect, Mavenlink va găsi probabil o audiență foarte apreciată în rândul mulțimii fără sens, datorită distribuției eficiente a sarcinilor și funcțiilor contabile integrate. Puțin mai mulți utilizatori capricioși le vor plăcea mai puțin, după cum puteți citi în recenzia noastră completă Mavenlink.


cel mai bun proiect de gestionare a software-

Mavenlink este ca majoritatea celor mai bune programe de gestionare a proiectelor, prin faptul că oferă instrumente obișnuite pentru a vă ajuta să vă planificați proiectul și să colaborați cu alții. Spre deosebire de concurență, deoarece include, de asemenea, caracteristici pentru a face cheltuirea, bugetarea și facturarea o parte cheie a procesului. Cu toate acestea, adăugarea unei anumite complexități rămâne utilizabilă nu este o sarcină ușoară. Pentru a afla dacă livrează, citiți mai departe pentru recenzia noastră de Mavenlink.

Mavenlink arată că își pune treaba înainte de joc cu logo-ul său ocupat și expresiile concentrate din materialul său de marketing. Serviciul este dornic să vă ajute să aveți succes și oferă ghiduri de afaceri gratuite și sfaturi pentru a câștiga bani pe site-ul său web. Dacă sunteți serios în a câștiga bani, ar putea fi o potrivire bună.

Multe dintre cele mai bune instrumente de management de proiect se simt ca fiind făcute de designeri și dezvoltatori talentați, dar Mavenlink se simte ca și cum ar fi fost proiectat de oameni experimentați în afaceri. Include o mulțime de caracteristici orientate spre realizarea lucrurilor. Nu este cel mai ușor de utilizat, dar pentru cei care caută un instrument serios și complet, Mavenlink este o alegere excelentă.

După cum vom vedea, abilitățile sale financiare sunt de departe cele mai potrivite, deși nu are întreaga putere a celor mai bune programe de contabilitate. Are câteva probleme de interfață de utilizator și suportul său nu este cel mai bun, dar setul de caracteristici este suficient de bun pentru a echilibra punctele slabe.

Alternative pentru Mavenlink

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Mavenlink este un nivel peste multe instrumente în ceea ce privește caracteristicile afacerii și include lucruri, cum ar fi finanțele automate, care îi conferă un avantaj față de rivalii săi și îl fac o alegere de top dacă sunteți interesat să automatizați urmărirea costurilor proiectului dvs., deși poate utilizați un un serviciu precum OneUp, care merge invers, poate fi o idee mai bună pentru unii. Citiți recenzia noastră OneUp pentru mai multe despre acest serviciu.

Mavenlink vă poate ajuta să generați automat facturi PayPal pentru a obține plăți instantanee în majoritatea, deși nu toate, valute. Rupele indiene sunt afară, de exemplu.

Ca și alte instrumente de gestionare a proiectelor, Mavenlink vă permite să configurați proiecte și să creați sarcini, pe care apoi le puteți comenta și urmări. Unde merge mai departe este urmărirea timpului și generarea facturilor. Puteți contoriza timpul petrecut în proiecte și puteți stabili tarifele orare pentru sarcini, permițându-vă să aveți o atenție atentă asupra costurilor.

Sarcinile pot fi extinse odată cu listele de verificare a articolelor pentru a bifa, astfel încât să puteți sparge ceea ce trebuie să faceți în bucăți și să marcați lucrurile în timp ce mergeți.

mavenlink-sarcini

Atunci când atribuiți o sarcină cuiva, aceștia primesc un e-mail care să îi anunțe, astfel încât toți cei care au atribuit o sarcină sunt notificați automat pe măsură ce planificați proiectul. Asta vă va economisi timp.

Oferă o gamă largă de vizualizări, permițându-vă să vă concentrați pe diferite aspecte ale proiectului.

Activitate Mavenlink

Vizualizarea activității arată modificările recente făcute, cum ar fi adăugarea de sarcini. Urmărirea sarcinilor sale vă arată ce trebuie făcut și cine trebuie să o facă și oferă o mulțime de opțiuni de sortare, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce trebuie.

mavenlink-activitate

Vizualizarea sa gantt vă oferă o imagine vizuală a modului în care sarcinile se desfășoară împreună. Vă permite să le trageți înainte sau înapoi și să adăugați subtaschete.

mavenlink-Gantt

Vizualizarea timpului și a cheltuielilor vă permite să urmăriți timpul petrecut în anumite sarcini și să atribuiți un cost fiecărui fragment de timp adăugat, astfel încât să îl puteți factura mai târziu și să vă gestionați bugetul.

Notificări Mavenlink

Ne-am gândit că Mavenlink are soldul corect cu mailurile de notificare. Ne-a trimis doar mesajele pe care le-am dorit, mai degrabă decât să ne bombardăm cu notificări pentru lucruri pe care nu ne-au interesat. A existat un mesaj care ne spunea că ne-am salvat setările de personalizare, de care nu aveam nevoie, dar există opțiuni care ne permit controlezi ceea ce primești.

Gestionarea dependenței este inclusă, dar această revizuire a fost prima dată când am avut nevoie să căutăm cum să adăugăm dependențele de bază. Este un sistem avansat care vă permite să adăugați diverse tipuri de relații și să planificați lucrurile în detaliu.

mavenlink la comandă

Mavenlink are o multitudine de opțiuni de personalizare. Puteți seta logo-ul, schema de culori și favicon. Puteți, de asemenea, să vă modificați adresa URL, să susțineți adresa URL și să oferiți echipei dvs. un mesaj de conectare personalizat. Îi lipsește fundaluri personalizate în zona principală, dar îți oferă o mulțime de moduri de a-l face să te simți ca al tău.

Cu toate acestea, este mai aspră decât alte instrumente, iar problemele sunt frecvente. Am întâlnit mai multe erori minore cu aceasta, dar au fost rareori showstoppers și, după ce am descoperit lucrurile, am fost în general capabili să facem progrese. Problemele nu se simt dezastruoase, dar competiția oferă o experiență mai rafinată.

Odată ce treceți peste snafus și descoperiți lucrurile, există un sistem puternic care vă permite să faceți multe și să gestionați multe aspecte ale proiectului. Totuși, va necesita efort pentru a începe.

Acestea fiind spuse, complexitatea sa nu va fi pentru toată lumea. Pentru ceva mai simplu care vă permite să gestionați sarcinile și să comunicați fără mai multe probleme, aruncați o privire la revizuirea noastră Basecamp.

În ciuda mai multor defecte minore, Mavenlink are un set excelent de caracteristici cu mai multe puncte de vedere care merită un punctaj ridicat în această categorie..

Prezentare generală a caracteristicilor Mavelink

Logo Mavenlinkwww.mavenlink.com

Începe de la $ 1900 pe lună Toate planurile

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate

Alte opțiuni de personalizare

Dimensiunea echipei limită
Nelimitat

Spatiu de depozitare
1000 GB

General

Plată
Card de credit

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
iOS, Android

Încercare gratuită
10 zile

Securitate

Autentificare cu doi factori

Criptarea
AES-256

Certificarea SOC
SOC1 tip II, SOC2 tip II

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

După ce ne-a făcut să măcinăm dinții în procesul său de înscriere, Mavenlink ne-a salutat în aplicația sa cu un scurt tur.

mavenlink-de bun venit

Turul său a introdus elementele de bază în engleză simplă și ne-a dus pe tabloul de bord, pagina principală a lui Mavenlink.

Acestea fiind spuse, după a doua bulă pop-up de text informativ, turul nostru s-a oprit brusc, lăsându-ne să ne întrebăm ce am făcut greșit. A fost ca și cum ar fi fost întâmpinat în clădire de cineva cu un costum șmecher care zâmbește și evidențiază câteva lucruri, apoi dispărește, să nu mai fie văzut niciodată, lăsându-te singur în hol.

Interfata Mavenlink

Lăsați să explorați, veți vedea că Mavenlink are o interfață profesională, fără aspect, care seamănă cu ceva conceput pentru persoanele care doresc să finalizeze lucrurile fără ca software-ul să le stea în cale..

Ecranele sunt ușor de navigat și includ o mulțime de informații. Nu este un instrument cu care utilizați câteva funcții simple ca blocuri de construcție pentru a face ceea ce doriți, dar este mai prescriptiv.

Odată ce am creat primul nostru proiect, a apărut un text de ajutor, care a fost egal pentru curs. Ciudat, însă, au existat două ferestre de tip pop-up în stiluri diferite, unul în mijlocul ecranului și unul în dreapta jos.

Fereastra din dreapta jos include sfaturi despre ce trebuie să faceți în continuare. În partea de jos erau trei icoane, dar nu era clar ce au făcut. Textul ne-a sfătuit să invităm oamenii să colaboreze, dar nu am putea spune dacă pictograma de sus depinde de faptul că am face asta sau de a indica faptul că ne-a plăcut sfatul.

A fost confuz și nu a existat un text explicativ care să clarifice ambiguitatea. Nici măcar să faceți clic pe acesta nu a ajutat. Tocmai a evidențiat pictograma fără a oferi feedback suplimentar.

Șabloane Mavenlink

Nu există șabloane care să vă ajute să începeți. Trebuie să le configurați singur. Alte instrumente cu șabloane oferă o varietate de setări gata făcute.

După configurarea primului nostru proiect, am încercat să adăugăm o sarcină, dar, după completarea numelui, datei de început și datei de încheiere, nu am reușit să o salvăm.

Nici nu l-am putea atribui nimănui. Nu ne puteam adăuga nici măcar în coloana „resurse”, ceea ce ne-a permis doar să alegem de la cei care i s-au adăugat. Utilizatorul nostru implicit nu a fost acolo.

Nu a existat niciun text care să explice de ce nu am putut salva. Am adăugat un alt utilizator la proiect, dar, când am încercat să adăugăm din nou sarcina, am putut să o facem fără să atribuim nimănui.

Acest gen de probleme nu este un dezastru, dar nu se compară bine cu alte instrumente. Consultați recenzia noastră monday.com pentru un exemplu de interfață de utilizator, care este atât de bun, aproape tot ceea ce faceți este explicativ.

Deși Mavenlink este dificil de folosit la început, nu este greu să îl folosești odată ce ai descoperit. Cu toate acestea, ar putea utiliza o revizuire a ferestrelor pop-up și tutoriale. Concurența este mai bună la asta.

Tonul folosit în întreaga perioadă este de afaceri și profesionist. Cei familiarizați cu termenii de afaceri vor afla că Mavenlink vorbește limba lor. Ar putea fi util pentru cei care nu sunt familiarizați cu camera de consiliu a companiei, însă, dacă sunteți în căutarea a ceva mai primitor, aruncați o privire la recenzia noastră despre Asana.

Trebuie să acordăm lui Mavenlink un scor scăzut din această categorie, deoarece ne-am confruntat cu atât de multe lucruri care nu au funcționat corect. Acestea fiind spuse, acestea erau în mare parte bugbears minori, nu probleme majore și nu ar trebui să te scoată prea mult dacă plănuiești să investești timp în învățarea platformei.

Cost

Mavenlink adoptă o abordare neobișnuită în ceea ce privește prețul, deoarece nu vă spune ce costă cel mai popular plan, decât dacă îl contactați. Am văzut că alte companii fac acest lucru cu ofertele lor de prim nivel, dar niciodată pentru standard.

Nivelul echipelor oferă doar instrumente de colaborare și de gestionare a sarcinilor. Nivelul profesional adaugă urmărirea timpului. Pentru planificarea resurselor și financiar, veți avea nevoie de planul Premier și, dacă aveți nevoie de informații de afaceri și servicii avansate, planul Enterprise este pentru dvs..

Nivelul echipelor oferă 10 GB spațiu de stocare, iar următoarele două niveluri oferă 50 GB, respectiv 100 GB. Planul Enterprise vă oferă 1TB cu care să vă jucați. Pentru a vedea cum se compară aceste platforme de stocare dedicate, aruncă o privire la cel mai bun articol de stocare online pentru echipe.

Nu vă înscrieți, solicitați acces. În loc de confirmarea obișnuită a parolei după ce ați furnizat detaliile dvs., primiți un mesaj care spune că un reprezentant va fi în contact în 24 de ore. Acestea fiind spuse, primiți un mesaj de confirmare și un alt set de detalii de completat, așa că trebuie să introduceți informațiile dvs. pe două formulare.

Nu alegeți o parolă care să corespundă regulilor sale – care va fi furnizată numai dacă eșuați – și va trebui să introduceți detaliile dvs. pentru a treia oară. Nu suntem siguri dacă Mavenlink joacă greu de obținut, dar acest lucru este sloppy dintr-o perspectivă de utilizare.

Cu toate acestea, nu solicită detaliile cardului dvs. de credit pentru a accesa procesul său de 10 zile, deci este un plus.

Mavenlink este unul dintre cele mai scumpe instrumente de acolo, așa că conștientul portofelului poate dori să se uite în altă parte. Cu toate acestea, nivelul său de echipe este un mod bun de a-l încerca.

Pentru comparație, Wrike intră cu 10 USD pe utilizator în planul său standard, așa că aruncați o privire la recenzia noastră de Wrike dacă doriți să cheltuiți mai puțin.

Securitate & intimitate

Mavenlink adoptă o abordare puternică în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea. Utilizează TLS 1.2 pentru transmisia de date și AES 128 biți pentru stocare. Are acreditările sale de securitate verificate independent, respectând standardele pentru tipul SOC1 tip II și tipul SOC2 II.

Este conform cu UE-SUA. și elvețian-U.S. cadrul de protecție a vieții private și Regulamentul general privind protecția datelor. Dacă nu vă familiarizați cu acest lucru, citiți articolul nostru GDPR, care explică ce este și cum vă afectează.

Are un sistem de detectare a intruziunilor și este atent la datele dvs. Personalul care are acces la detaliile dvs. trebuie să treacă verificări de fond.

De asemenea, participă la programe de dezvăluire a erorilor, permițând comunității să contribuie la asigurarea siguranței. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre pericolele care decurg online, aruncați o privire la ghidul nostru pentru infracțiuni informatice pentru mai multe informații.

Nu există o autentificare în doi factori, ceea ce este nefericit, dar panoul său de setări de securitate este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut, oferind o selecție bună de informații și modalități utile de a oferi echipei tale nivelul de protecție de care ai nevoie..

mavenlink-securitate-settings

Vă puteți examina sesiunile active, de exemplu, ceea ce este util dacă bănuiți o activitate nefastă cu privire la contul dvs. Aruncați o privire la articolul nostru despre securitatea site-ului web pentru mai multe despre amenințările găsite online.

Opțiuni Mavenlink Parola

Există tot felul de opțiuni pentru a ajusta setările parolei, inclusiv datele de expirare, perioadele de inactivitate, durata minimă a parolei și perioadele de blocare. Am prefera să avem o perioadă de blocare maximă mai mare de 60 de minute, dar aceasta este extrem de complicată.

Dacă membrii echipei dvs. au probleme cu administrarea parolelor sigure, direcționați-le către cel mai bun articol de manager al parolelor noastre, care include mai multe opțiuni pentru a le ajuta.

Am fost mulțumiți de securitatea lui Mavenlink. Opțiunile de personalizare sunt bune. Singurul dezavantaj este lipsa autentificării în doi factori, dar îi acordăm totuși note mari în această categorie.

Serviciu & A sustine

Făcând clic pe linkul „centru de ajutor” pentru prima dată ne-a primit un mesaj care ne spune să verificăm e-mailul nostru înainte de a-l vizita. Am trecut deja prin procesul de înscriere, așa că a fost o surpriză nedorită. Verificarea prin e-mail nu este ceea ce vrei să faci atunci când ai nevoie de ajutor.

Încercarea de a accesa link-ul a deschis din nou un duplicat al paginii pe care am fost, fără să ne dea un mesaj de eroare.

Când am ajuns la centrul de ajutor, am văzut opțiuni pentru a începe un chat live sau a trimite un bilet. Continuând obiceiul lui Mavenlink de a face erori UI inutile, făcând clic pe butonul de chat în direct a apărut un formular cu două butoane opționale: e-mail sau chat.

Când am dat clic pe butonul de e-mail, ancheta noastră din două linii a fost încărcată cu o bară de progres care urmărește cantitatea mică de timp necesară. Am primit un răspuns aproape imediat, dar a fost un mesaj care ne cerea să creăm o nouă parolă pentru sistemul de ajutor.

Cu toate acestea, nu a trebuit să stabilim una înainte de a primi un răspuns. Mavenlink a răspuns la întrebarea noastră despre autentificarea cu doi factori, întrebând ce ne-am referit prin autentificare cu doi factori. Echipa sa de asistență poate dori să afle care este ghidul nostru de autentificare cu doi factori, care îl explică în detaliu.

După ce am explicat care a fost autentificarea lor în doi factori, ne-au anunțat că nu a fost oferită.

Am întrebat sistemul de chat live dacă Mavenlink oferă alte metode de plată decât cardurile de credit și a durat trei minute să ne dea un nr.

Cu toate acestea, baza sa de cunoștințe este bună și include răspunsuri detaliate la multe dintre problemele pe care le veți avea fără îndoială. Acest lucru este norocos, deoarece Mavenlink este instrumentul de gestionare a proiectelor cu care am avut cel mai mare ajutor pentru a începe.

Sprijinul pentru Mavenlink ar putea fi îmbunătățit. Acestea fiind spuse, baza sa de cunoștințe este bună, astfel încât obține un scor decent.

Gânduri finale

Mavenlink este un instrument fantastic de afaceri care poate face multe pentru tine. Are caracteristici excelente și face alte lucruri pe care nu le oferă alte platforme.

Opțiunile financiare și de facturare sunt plusuri mari și ar putea merita doar prețul de intrare dacă sunt caracteristici pe care intenționați să le utilizați în mod regulat. Cu toate acestea, am observat mai multe etape greșite în fluxurile sale de lucru, ceea ce nu este grozav. Când utilizați caracteristici financiare, doriți ca lucrurile să se comporte așa cum vă așteptați.

Deși este un instrument de înaltă calitate, ne-a lăsat în mod repetat să ne întrebăm ce să facem atunci când am început pentru prima dată, mai mult decât orice alt program de management de proiect pe care l-am privit. iar Mavenlink este încă bun de utilizat.

În cele mai grave momente, dă impresia că designerii au avut argumentul ocazional și nu au rezolvat niciodată diferențele lor. Uneori, platforma se simte ca și cum a fost construită de o grămadă de oameni talentați care nu s-au mai întâlnit niciodată.

Cine știe, totuși, că timpul ar putea deveni drăguț. Dacă Microsoft a făcut aceleași lucruri, am urât-o, dar nu putem să nu-i placă lui Mavenlink, în ciuda defectelor sale. Sub experiența sa de utilizator ramshackle, bănuim că bate o inimă de aur.

Cu poloneză, Mavenlink ar putea trece de la a fi bun la excelent. A trecut în jur de ceva timp, deci cine știe ce ține viitorul său. Credem că merită să aruncăm o privire și merită să persevereze prin problemele de dantură pe care este probabil să le întâlniți.

Simțim că un produs care îți administrează finanțele îți va inspira mai multă încredere dacă ar avea lucrurile mărunte.

În această revizuire am vorbit mult despre bug-uri și probleme de utilizare și există multe dintre ele, dar experiența de bază este încă puternică. Caracteristicile de bază ale Mavenlink sunt suficient de bune pentru a pune în valoare timpul tău. Niciuna dintre problemele sale nu este atât de gravă.

Dacă ați crezut vreodată că pălăria de sortare v-ar fi putut pune în Slytherin, Mavenlink este software-ul pentru dvs. Este de afaceri și excelent pentru planificarea și costul fiecărui aspect al proiectelor tale. Totuși, afurisitorii care caută mai multă asistență ar putea dori să facă cumpărături.

Dacă ați utilizat Mavenlink, vă rugăm să ne informați dacă sunteți de acord cu evaluarea noastră în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map