Revizuirea Basecamp – actualizată în 2020

Basecamp Review

Basecamp este un serviciu puternic, puternic, care face ceea ce trebuie, dar îi lipsește pizzazz-ul concurenților. Acestea fiind spuse, prețurile sale sunt decente, așa că, dacă lucrarea este finalizată este ceea ce îți trebuie, poate fi instrumentul de management al proiectului pentru tine. Consultați recenzia completă a Basecamp pentru toate detaliile.


cel mai bun proiect de gestionare a software-

Basecamp se plasează ca un instrument complet, cu fiecare caracteristică într-un singur loc. Asta înseamnă că îl puteți utiliza în locul unei încărcări întregi de alte servicii. Dacă doriți să faceți obiectul acestei recenzii Basecamp.

Are bazele solide, fiind creat de echipa din spatele lui Ruby on Rails. Fost cunoscută sub numele de 37signals, compania s-a redenumit în urmă cu câțiva ani pentru a reflecta atenția asupra aplicației sale de management de proiect, Basecamp.

După debutul în 2004, a crescut la 100.000 de utilizatori în câțiva ani. De atunci a acumulat 2,8 milioane de conturi, astfel încât creșterea sa a fost impresionantă.

Basecamp a avut de mult timp să-și perfecționeze experiența de utilizator. Cu toate acestea, există o mulțime de jucători în sfera managementului de proiect, așa că vom vedea cum se compară. Suntem curioși în special cum venerabilul câine bătrân stăpânește împotriva copiilor noi de la bloc.

Pentru a vă oferi o degustare, ne-am gândit că Basecamp este bun, dar lipsit de atenție. Are o selecție decentă de caracteristici, dar niciodată nu ne-a setat inima. Aruncați o privire la cel mai bun articol de management al proiectului nostru dacă căutați ceva cu mai multe vo-va-voom.

Alternative pentru Basecamp

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Cu o selecție puternică de caracteristici, inclusiv partajarea și comunicarea fișierelor, Basecamp poate fi utilizat ca un înlocuitor all-in-one pentru instrumente precum Slack, Asana și Dropbox. Cu toate acestea, trebuie să fie puternic în toate aceste zone pentru ca punctul său principal de vânzare să se stiveze.

Basecamp este bun pentru partajarea fișierelor între membrii echipei, iar prețul său fix face o valoare mai bună cu cât echipa devine mai mare. Dacă sunteți doar doi sau trei dintre voi, un serviciu dedicat ar putea funcționa mai bine. Aruncați o privire la cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru distribuirea articolului pentru a vedea dacă puteți găsi ceva potrivit.

Campfire este una dintre componentele sale principale și vă permite să conduceți chat-uri de grup în funcție de fiecare proiect. Vă permite să atașați sunete și video. Am găsit, totuși, împărtășirea video neplăcută, deoarece videoclipul nostru de test arăta la fel de redat în fereastra de chat a încărcătorului, dar a fost disponibil doar ca descărcare pentru alte persoane.

Aruncați o privire la cel mai bun stocare în cloud pentru bucata Slack pentru un exemplu despre cât de bine poate funcționa partajarea de fișiere cu un instrument de comunicare online.

Basecamp-foc de tabara

În afară de asta, focul de tabără funcționează destul de bine, dar nu suficient de bine încât nu am dori să îl folosim peste alte lucruri. De asemenea, se simte limitat, deoarece aveți doar un foc de tabără pe proiect.

Există, de asemenea, un panou de mesaje care vă permite să postați tuturor celor din echipa dvs. La fel ca focurile de tabără, este destul de decent, dar ar fi frumos dacă ar avea mai multă flexibilitate. Opțiunile de sortare sunt limitate și schimbarea le afectează pe fiecare utilizator din echipă.

Lista sa de activități vă permite să creați sarcini, să le atribuiți membrilor echipei, să adăugați scadențe și note și să specificați persoanele care trebuie notificate la finalizarea unei sarcini. Acest lucru este util, dar ar fi frumos să avem și subtasco-uri și managementul dependenței.

Basecamp-sarcini

Puteți face evenimente cu calendarul său. Se pot repeta dacă doriți și puteți alege cine este notificat atunci când sunt create. Vă puteți abona la evenimente prin Google Calendar, Apple Calendar sau Microsoft Outlook.

De asemenea, obțineți un spațiu util de 500 GB de stocare în cloud pentru a partaja fișierele proiectului dvs., ceea ce este mai mult decât o ofertă dedicată serviciilor de stocare în cloud. Dacă ai nevoie de mai mult decât atât, există o mulțime de locuri pentru a-l obține. Ne uităm la unele dintre ele în cel mai bun articol de stocare în cloud.

Când alți membri ai echipei fac postări relevante, primiți un punct roșu în partea de sus a ecranului și în fila browserului Basecamp. Acest lucru vă ține la curent cu orice aveți nevoie pentru a verifica sau pentru a răspunde.

În plus față de interfața bazată pe browser, puteți utiliza Basecamp din mers cu aplicația sa Android sau iOS. Există, de asemenea, versiuni desktop pentru Windows și macOS.

Cea mai mare parte a ceea ce oferă Basecamp este adecvată și face ceea ce ai nevoie. Ii lipsesc caracteristicile criminalului, dar acesta este managementul proiectelor. Nu va încânta pe nimeni, dar dacă doriți o experiență funcțională, fără experiență, va oferi asta.

Unele instrumente au o mulțime de caracteristici, dar sunt greu de utilizat. Dacă doriți ceva care vă stă în cale și păstra lucrurile simple, Basecamp face asta bine. Dacă aveți nevoie de ceva mai complet, citiți recenzia noastră despre Wrike, deoarece este unul dintre instrumentele noastre preferate de gestionare a proiectelor.

Prezentare generală a caracteristicilor Basecamp

Logo Basecampbasecamp.com

9900 USD lunar

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate

Alte opțiuni de personalizare

Dimensiunea echipei limită
Nelimitat

Spatiu de depozitare
500 GB

General

Plată
Card de credit

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
iOS, Android

Încercare gratuită

Securitate

Autentificare cu doi factori

Criptarea
AES-256

Certificarea SOC

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

Designul Basecamp este orientat către ușurința în utilizare și abordabilitate. Logo-ul său zâmbet și imaginile prietenoase, desenate manual vă întâmpină și vă fac să vă simțiți ca acasă. În mod clar, își propune să fie o aplicație caldă și drăguță, pe care oamenii o vor folosi cu plăcere.

Basecamp-înscriere

Când vă înscrieți, vă solicită detalii despre echipa dvs. pentru a vă ajuta să începeți. Procesul nu este dificil, dar este bine să aveți informațiile la îndemână. De asemenea, aveți șansa de a invita colegi de muncă prin e-mail, pe care le puteți face mai târziu, dacă doriți.

Dacă vă oferă un scurt videoclip de bun venit la pornire, dar UI ne-a eșuat acolo, dimensiunea videoclipului nu se adaptează corect la fereastra noastră Firefox de dimensiuni standard și difuzorul decupând în partea de jos dreapta a ecranului.

Basecamp-intro

Nu este clar cum să închidem videoclipurile, ceea ce ne-a lăsat să facem clic neputincios înainte de a scăpa de el în cele din urmă cu butonul de evacuare. Am avut probleme similare și cu alte elemente pop-up. Mai îngrijorător, multe elemente de pe ecran care arată ca și cum ar trebui să fie făcute clic uneori nu sunt. De exemplu, o dată, după închiderea unui videoclip, elementele de meniu din partea de sus a ecranului nu au răspuns la clicuri.

Atunci când creați echipe și proiecte noi, Basecamp se oferă adesea să vă ajute. Dacă acceptați, vă trece prin câteva întrebări care să vă ajute să începeți cu ușurință.

Basecamp-expertul

Este o abordare plăcută care vă permite să faceți multe lucruri fără a fi nevoie să reglați totul manual.

Basecamp evenimente

De asemenea, creează mesaje pentru tine. De exemplu, va redacta un mesaj de bun venit pe care membrii echipei tale îl vor vedea când vor fi invitați la proiectele tale. Ea depășește propoziția obișnuită sau două și include câteva paragrafe care salută oamenii și le oferă indicii utile.

Este aproape ca un secretar să-l redacteze pentru tine, sau ai putea încerca cel mai bun software vorbind-text dacă vrei să dictezi să scrii.

Basecamp-mesaj

Interfața de utilizare de pe ecranul de sus se simte îngustă, cu totul comprimat în mijlocul ecranului. Asta îi dă o senzație datată și face dificilă găsirea lucrurilor. Cu toate acestea, atunci când treceți la aplicații axate pe sarcini, lucrurile stau mult mai bine.

Este doar o rușine că ecranul de sus este o mizerie, deoarece nu dă cea mai bună impresie. Cu toate acestea, subcomponentele funcționează bine și sunt suficient de intuitive pentru oricine poate fi folosit. Designul este chunky, cu butoane mari care își transmit funcția în mod clar.

Basecamp-team

Zona echipei arată membrii în partea de sus și are butoane mari, în formă de tabletă, pentru a deschide componente, cum ar fi foc de tabără sau to-dos. O secțiune de activitate a echipei de mai jos care arată activitatea recentă de către tine și colegii tăi. Ar fi fost mai bine să o punem în vârf, deși nu toată lumea se va deranja să defileze în jos pentru a o vedea (știi cine ești).

Uneori, contribuțiile oamenilor vor avea un buton de discuție care vă permite să începeți un dialog. Există, de asemenea, o mică rachetă pe care puteți face clic pentru a le oferi coechipierilor un impuls.

Basecamp-impuls

Este o caracteristică plăcută care face ca Basecamp să fie mai distractiv de utilizat și ne amintește de „sărbătorile” Asana, despre care puteți citi în recenzia noastră despre Asana.

Editorul său de text, folosit în mai multe locuri, este bun și are un aspect simplu, clar, cu un font ușor de citit. Funcția de anulare părea întâmplătoare, ștergând uneori mai multe linii simultan, dar funcția de refacere ne-a salvat întotdeauna.

Vă trimite notificări despre practic totul în mod implicit. Veți primi foarte multe e-mailuri dacă îl lăsați așa, deci îndreptarea către opțiuni și modificarea setărilor de notificare este o idee bună.

Basecamp este o platformă bine evoluată, cu un flux de lucru care oferă o mulțime de nuduri în direcția corectă. Obțineți sfaturi atunci când aveți nevoie de ele și lucrurile sunt făcute pentru dvs. într-un mod care vă ajută. De exemplu, primiți e-mailuri care vă solicită să completați jurnalul de lucru zilnic. Totul este prietenos și mai ales funcțional. Am văzut o eroare ciudată, dar programul a fost plăcut de utilizat. Dacă doriți ceva cu adevărat simplu, ați putea încerca Trello. Am creat un ghid util pentru începători pentru a vă începe.

Cost

Basecamp adoptă o abordare neobișnuită a prețurilor, deoarece are un cost fix lunar, indiferent de dimensiunea echipei tale. La 99 de dolari pe lună, poate părea scump dacă ai o echipă mică, dar este o valoare incredibilă pentru echipele mari.

Multe instrumente încasează în jur de 10 USD per utilizator, astfel că economiile cu Basecamp ar putea fi semnificative, deoarece nu limitează dimensiunea echipei sau numărul de proiecte pe care le puteți avea.

Din fericire, există un proces de 30 de zile, așa că, dacă vi se oferă un preț de pornire relativ ridicat, puteți încerca să vedeți dacă este potrivit pentru dvs. Nu aveți nevoie de card de credit pentru a vă înscrie la proces și îl puteți prelungi dacă solicitați asistență.

Există o veste bună și pentru educatori. Basecamp este gratuit pentru utilizare în clasă. Nu puteți bate asta pentru valoare. Neprofiturile scad cu 10%, ceea ce, deși nu este gratuit, este o afacere bună. În funcție de dimensiunea echipei tale, prețul ar putea fi compensator sau cel mai bun lucru despre Basecamp, deci va trebui să faci matematica și să judeci în consecință.

Securitate & intimitate

Deși are un design prietenos, Basecamp ia o poziție dură asupra vieții private. Respectă legea, dar promite să nu înmâneze date nimănui fără un mandat și să informeze utilizatorii dacă acest lucru se întâmplă, cu excepția cazului în care este împiedicat legal să facă acest lucru.

Datele dvs. devin inaccesibile la închiderea contului și vor fi șterse în termen de 30 de zile. De asemenea, Basecamp respectă UE-SUA. Privacy Shield, oferindu-vă un alt strat de protecție. În una din paginile sale de ajutor, acesta poate citi chaturile utilizatorilor, dar nu face acest lucru. Mesajele dvs. nu sunt private, dar sunt puține în aceste zile.

Este nevoie de o abordare robustă a securității, fișierele fiind stocate folosind criptarea AES-256 / SHA-256. Există, de asemenea, un program de repunere a erorilor, deci dacă vă place să încercați mâna la testarea penetrării, puteți ajuta la îmbunătățirea securității acestuia.

Fișierele sale de date sunt copiate cu o oră și criptate. Asta este întotdeauna bine să aud. Dacă o copie de rezervă a datelor dvs. contează, aruncați o privire la cel mai bun articol de servicii de backup online pentru mai multe informații.

Îi lipsește autentificarea cu doi factori, ceea ce este o rușine. Acesta a acceptat verificarea telefonului, dar aceasta a fost eliminată mai devreme în 2018. Acest lucru face mai ușor pentru cineva care vă accesează parola să vă fure contul. Citiți articolul nostru despre autentificarea cu doi factori pentru a afla de ce contează asta.

Puteți obține acest lucru folosind autentificarea în doi factori Google pentru a autentifica în schimb. Dacă acesta este un compromis acceptabil, trebuie să judecați. Ar fi bine să aveți opțiunea de a utiliza o adresă de e-mail care nu este Google și să obțineți securitatea suplimentară.

Nu am văzut dovezi de probleme de securitate sau de scurgeri de confidențialitate cu Basecamp, ceea ce este un semn bun pentru o platformă cu o istorie atât de lungă. În mod evident, abordarea sa asupra securității funcționează.

Serviciu & A sustine

Dacă aveți nevoie de ajutor cu Basecamp, aveți câteva opțiuni bune. Este posibil să nu ai tot ce vrei, dar ceea ce există este excelent.

În aplicație, există un semn de întrebare din partea dreaptă jos a ecranului care oferă o selecție de ajutor și opțiuni de asistență. Curios este nevoie de o secundă pentru a popula prima dată când este utilizat.

În meniu există legături către paginile de ajutor și tutoriale, precum și o funcție de căutare și opțiunea de a contacta asistența. Tutorialele sunt bine scrise și oferă o mulțime de sfaturi utile. Există și videoclipuri dacă preferați să învățați în acest fel, deși le-am găsit stângace.

Ca și în cazul celorlalte ecrane ale Basecamp, este dificil să reveniți la meniul de sus, după ce faceți clic pe subiectele de ajutor. Există un buton de închidere în partea dreaptă sus a acestora, dar trebuie să închideți fiecare subiect vizionat individual înainte de a reveni.

Suportul este oferit printr-un formular de contact. Personalul răspunde rapid, dar promite să facă acest lucru doar în timpul orelor de serviciu ale CST. Am întrebat despre configurarea autentificării cu doi factori. Am trimis întrebarea noastră la vineri dimineață la 3.30 a.m. și am primit un răspuns în trei minute, acesta fiind cel mai rapid răspuns pe care îl putem aminti.

Nu există asistență telefonică și, deși este furnizat un e-mail de contact în partea de jos a paginii de asistență, e-mailul nu este evidențiat ca opțiune de asistență. Dacă preferi să vorbești cu cineva direct, nu ai noroc. Cu toate acestea, având în vedere răspunsul rapid și rapid la formularul de contact, nu avem prea multe de ce să ne plângem.

Gânduri finale

Basecamp este bun la ceea ce face și oferă o selecție de instrumente care funcționează fără a fi spectaculoase. Unele dintre caracteristicile sale principale consideră că ar fi fost impresionante la un moment dat, dar de atunci au devenit standard. Există, de asemenea, câteva margini brute la UI.

În general, utilizarea acesteia nu este o experiență proastă, dar considerăm că are de lucru pentru a face pasul concurenței. Are o idee de la nouă la cinci, face doar ceea ce trebuie pentru a nu parcurge kilometrul suplimentar.

Puternic, dar imperfect, Basecamp are multe de oferit și loc pentru îmbunătățiri. Merită să verificați, în special pentru educatori, deoarece îl primesc gratuit, dar și pentru cei cu echipe mari care își doresc valoare pentru banii lor.

Dacă ați utilizat Basecamp, vă rugăm să ne informați despre experiențele dvs. în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me