Revizuire Wunderlist – Menținerea împreună – actualizată 2020

Wunderlist Review

Wunderlist este o aplicație înșelător de simplă, care vă permite să urmăriți ceea ce trebuie să faceți, să subdivizați sarcinile și multe altele. Am fost impresionat de ceea ce poate face, rămânând totuși ușor de utilizat, după cum puteți citi în recenzia noastră completă Wunderlist.


cel mai bun proiect de gestionare a software-

Dacă aveți probleme să vă dați seama ce să faceți în timp ce sunteți la serviciu sau vă planificați ziua, vă putem ajuta. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să citiți această recenzie Wunderlist. După aceea, sperăm să aveți instrumentele la dispoziție pentru a stabili singuri următorii pași.

Wunderlist este o aplicație simplă și ușoară pentru lista de sarcini. Vă permite să creați sarcini și să le bifați pe măsură ce le terminați. Îl puteți folosi pentru a gestiona orice, de la cumpărături la un efort creativ major. Puteți partaja sarcini cu alții și, de asemenea, puteți colabora.

Wunderlist s-a alăturat Microsoft în 2015. Partile software legate de Microsoft sunt în general cele mai mari defecte ale sale. Citiți mai departe pentru a afla dacă aplicația merită folosită.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Wunderlist

Caracteristici

Wunderlist este disponibil pe mai multe platforme. Pe lângă rularea în browser, are aplicații pentru Windows, macOS, Android, iOS și Chromebook și extensii pentru Google Chrome și Safari. Dacă încercați să alegeți un browser cu care să îl utilizați, aruncați o privire la recenzia noastră Chrome.

Fluxul de lucru de bază al Wunderlist este de a crea sarcini, de a le adăuga pe liste și de a le bifa în timp ce le finalizați. Interfața sa este îndrăzneață, luminoasă și clară, iar efectuarea acțiunilor este simplă.

Butoanele și meniurile sale includ și o mulțime de funcții suplimentare. Setările contului merită verificate, deoarece creează un meniu cu o mulțime de alte opțiuni pe care le-ai putea găsi utile.

Puteți dubla listele dvs. și le puteți partaja cu alte persoane. Aceasta face ca Wunderlist să fie un mod minunat de a atribui sarcini pentru un proiect de birou. Dacă doriți să organizați un proiect mai detaliat, aruncați o privire asupra celor mai bune programe de gestionare a proiectelor.

Dacă lucrați cu alți utilizatori, puteți porni conversații cu aceștia și puteți utiliza sistemul de comentarii pentru a face note, dacă este necesar.

Wunderlist are o selecție frumoasă de fundaluri, cu o mână de culori strălucitoare și mai multe fotografii relaxante. Ar trebui să puteți găsi unul care vă atrage, dar opțiunea de a încărca propriul dvs. ar fi drăguță.

Wunderlist-subactivități

Puteți seta termenele limită pentru sarcini și puteți configura notificări pentru orele specifice pentru a vă reaminti când trebuie să faceți lucrurile. Puteți adăuga, de asemenea, subtasco-uri la fiecare sarcină, permițându-vă să descompuneți lucrurile în continuare.

Atașarea fișierelor cu Wunderlist

Wunderlist acceptă fișierele atașate și vă permite să aveți cât mai multe dintre voi. Documentația sa nu este clară dacă vechea limită de fișier de 5 MB rămâne în continuare, dar am putut încărca și vizualiza un fișier de 9 MB, ceea ce sugerează că veți obține atașamente nelimitate și spațiu de stocare.

Puteți adăuga fișiere și din Dropbox, precum și înregistrații vocale. Acestea fiind spuse, dacă vă simțiți în nevoie de o soluție de stocare separată, aruncați o privire la cel mai bun ghid al nostru de stocare în cloud.

Dacă doriți să vă folosiți sarcinile cu alte platforme, Wunderlist are mai multe integrări care vă pot ajuta. Funcționează cu Zapier, permițându-vă să partajați date cu sute de aplicații. Alte integrări includ Slack, Microsoft Outlook și Trello, despre care puteți citi în recenzia noastră Trello. Ghidul nostru pentru începători Trello vă va ajuta, de asemenea, să începeți cu acesta.

Dezvoltatorii care doresc să integreze Wunderlist cu propriile instrumente pot face acest lucru folosind API-ul Wunderlist. Acest lucru este util dacă doriți să creați propria extensie sau să adăugați date stocate pe Wunderlist pe site-ul sau aplicația dvs..

Dacă doriți să exportați datele dvs., există o pagină care vă permite să faceți asta. Când am încercat-o, a trebuit să așteptăm câteva minute, chiar și la exportul proiectului nostru de testare relativ mic. Cu toate acestea, a inclus și un fișier de film. Odată ce a fost făcut, am obținut un fișier .json cu datele noastre, precum și un mini site Web HTML care ne-a permis să răsfoim proiectul nostru.

În general, Wunderlist are un set excelent de caracteristici. Face bine elementele de bază și are o mulțime de suplimente utile.

Prezentare generală a caracteristicilor Wunderlist

Logo Wunderlistwww.wunderlist.com

Liber

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate
fundaluri

Alte opțiuni de personalizare

Dimensiunea echipei limită
Nelimitat

Spatiu de depozitare
GB nelimitat

General

Plată
Liber

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
iOS, Android, terți, Windows, Mac OS

Încercare gratuită
Liber

Securitate

Autentificare cu doi factori

Criptarea
AES-256

Certificarea SOC
Declarația de confidențialitate Microsoft

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

Când ne-am înscris cu contul Microsoft, am primit un mesaj de eroare cu aspect oribil, plin de date tehnice pe care nu le-am înțeles sau nu le-am simțit nevoia să le vedem.

Wunderlist-intro

Odată ce am trecut de asta, însă, aplicația era mult mai bună. Ați primit un ecran care vă solicită să alegeți o categorie pentru prima dvs. listă, care îi dă un titlu. Apoi, sunteți liber să adăugați sarcini.

Le adăugați tastând numele fiecăruia și dând clic pe returnare. Când sarcinile sunt finalizate, le bifați folosind o casetă. Când faceți acest lucru, există o mulțumire satisfăcătoare. Este o notă mică, dar se află acolo cu sărbătorile lui Asana, în termeni de a vă oferi un sentiment de împlinire. Citiți recenzia noastră pentru Asana pentru mai multe despre asta.

Wunderlist-comenzi rapide

Dacă doriți să lucrați mai rapid, există o listă de comenzi rapide de la tastatură ascunse în setările contului. După cum am menționat, există o mulțime de setări și nu sunt toate legate de cont, așa că verificați dacă doriți să personalizați ceva.

Wunderlist este simplu și nu este probabil să aveți multe probleme în utilizarea acestuia. Fluxul său de lucru de bază este simplu și este bine proiectat.

Este rapid de utilizat și răspunde la acțiuni aproape imediat. Chiar și în versiunea browserului, nu trebuie să aștepți un răspuns atunci când faci lucrurile. Aceasta face o alegere excelentă pentru cei cărora le place să adauge rapid lucrurile și nu le place să privească ecranul în așteptarea ca aplicația să ia pasul..

În general, se înregistrează bine la capacitatea de utilizare, ecranul de eroare de la prima logare fiind singura problemă reală.

Cost

Wonderlist este gratuit. Avea o versiune Pro, dar aceasta a fost întreruptă și caracteristicile sale au fost pliate în versiunea obișnuită. Microsoft a anunțat că intenționează să înlocuiască Wunderlist, la un moment dat, cu noua sa aplicație To-Do, dar încă merge deocamdată și o puteți folosi gratuit.

Securitate & intimitate

Wunderlist este un produs Microsoft. Marile companii de tehnologie au înregistrări de confidențialitate incompletă pentru a spune cel mai puțin. Citiți articolul nostru despre Edward Snowden și supravegherea guvernului pentru a afla ce au fost până acum.

Wunderlist vă oferă să vă conectați folosind contul Microsoft. Încă suntem sensibili că Skype spune tuturor vârstei noastre când Microsoft a achiziționat-o, așa că am creat un cont personalizat. Nu dorim ca toți cei din lista noastră de contacte să fie informați atunci când trebuie să mergem la supermarket pentru a cumpăra morcovi, până la urmă.

Wunderlist spune pe ecranul de înscriere că va avea acces la toate informațiile dvs., așa că sunteți avertizați în mod adecvat.

Există o postare în comunitatea sa care susține că Wunderlist folosește SSL 256 biți pentru atașamente și pentru date în repaus și în tranzit. Citiți descrierea noastră de criptare pentru mai multe despre asta. Datele sunt găzduite în Irlanda folosind Amazon Web Services. Sprijinul de la Wunderlist a confirmat faptul că, atunci când am cerut și ne-am anunțat, nu există o autentificare cu doi factori.

În afară de implicarea Microsoft, nu am găsit probleme cu securitatea sau confidențialitatea acesteia, dar într-o lume ideală, autentificarea în doi factori ar fi disponibilă.

Serviciu & A sustine

Este puțin probabil să vă blocați folosind caracteristicile de bază ale Wunderlist, dar dacă o faceți sau aveți nevoie de ajutor pentru lucrurile mai avansate, va trebui să contactați asistența.

Nu am văzut un link evident de asistență în aplicație, dar există un link în pagina „despre”. Acest lucru a spus dacă vă uitați pe site-ul web Wunderlist, există un link „de asistență” acolo. Pe lângă o bază de cunoștințe care poate fi căutată, există un formular de contact dacă doriți să intrați în contact. Am emis o întrebare despre criptare și autentificarea cu doi factori și am obținut un răspuns detaliat și precis 15 ore mai târziu.

Wunderlist acceptă 10 limbi în aplicația sa și patru pe site-ul său de asistență, deci este o alegere bună pentru utilizatorii internaționali.

Rezultă bine în această categorie, cu o bază decentă de cunoștințe și un timp acceptabil de răspuns. Pentru răspunsuri serioase la asistență rapidă, totuși, consultați recenzia noastră Basecamp și revizuirea Wrike.

Gânduri finale

Wunderlist este o aplicație drăguță. Este rapid, ușor, ușor de făcut și face ceea ce vă așteptați de la el. Se integrează bine cu alte platforme și este, de asemenea, gratuit. 

Implicarea Microsoft ar putea elimina pe cei cu probleme de confidențialitate și trebuie să utilizeze un cont Microsoft pentru a vă conecta nu este un plus. De asemenea, nu suntem siguri cât timp va dura aplicația, având în vedere că există planuri de înlocuire a acesteia pe termen lung.

Deocamdată, însă, este o alegere minunată dacă vrei să te organizezi mai mult. 

Dacă ați încercat Wunderlist sau orice alte aplicații de gestionare a sarcinilor, vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me