Revista Todoist – actualizată 2020

Revista Todoist

Todoist este o aplicație foarte populară de gestionare a sarcinilor care vă permite să vă verificați lista de activități și vă oferă, de asemenea, recompense sub formă de karma. Deși nu este perfect, putem vedea cu ușurință de ce are urmări atât de loiale, așa cum puteți citi în această recenzie Todoist.


cel mai bun proiect de gestionare a software-

Dacă aveți lucruri de făcut, Todoist vrea să vă ajute. Cu peste un miliard de sarcini bifate, este una dintre cele mai importante aplicații din lista de sarcini din lume. Vom vedea ce are de oferit în această recenzie Todoist.

Construit de o echipă distribuită la nivel mondial, Todoist este în jur din 2007, deci este o platformă bine pusă la punct.

Are companii mari și în cărțile sale, inclusiv Apple, Facebook și Netflix. Dacă sunteți un client Netflix care dorește să-l dea cu piciorul în fața ecranului, citiți cum să vizionați Netflix în ghidul dvs. TV.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Todoist

Caracteristici

Ca și în cazul tuturor aplicațiilor din lista de sarcini, puteți crea sarcini și bifați-le pe măsură ce le terminați. Puteți seta o dată și o prioritate pentru fiecare și puteți configura memento-uri pentru a vă asigura că nu uitați să faceți lucrurile la timp.

Puteți invita alte persoane să vă împărtășească proiectele și să le atribuie sarcini, devenind astfel un instrument util pentru organizarea de proiecte bazate pe echipă, precum și personal.

Dacă ai nevoie de motivație, Todoist adoptă o abordare neobișnuită. Pe lângă faptul că vă permite să bifați sarcinile, acesta are un sistem de karma care vă va permite să urmăriți și să urmăriți cât ați făcut.

Todoist-karma

Vă permite să alegeți un obiectiv zilnic, pe care îl lucrați pe măsură ce faceți lucrurile. De asemenea, primiți karma bonus pentru a vă atinge obiectivele și a utiliza diferite funcții. Dacă lăsați sarcinile restante neîmplinite, scorul poate scădea, totuși, fiți atenți. 

Din fericire, puteți să-l setați să nu conteze weekend-urile, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru a vă echilibra echilibrul dintre viața profesională. Consultați articolul nostru despre avantajele funcționării de la distanță dacă aveți nevoie de ajutor în acest sens.

Este un sistem bun și este primul de acest fel pe care l-am văzut. Este mai implicat decât cele din Wunderlist și este mai strâns legat de performanțele tale decât sărbătorile Asana. Citiți despre cele din review-ul nostru Wunderlist și din recenzia Asana.

Dacă nu vă place karma și preferați să faceți lucrurile în ritmul propriu, îl puteți opri.

Există multe șabloane clasificate pentru a vă ajuta să începeți. Există multe pentru domenii precum management, dezvoltare, educație și altele. Dacă nu sunteți sigur cum puteți obține cele mai bune rezultate din Todoist, consultați câteva dintre acestea pot fi de ajutor.

Todoist-șabloane

Se integrează cu peste 50 de platforme. Puteți partaja date și cu mai multe aplicații prin intermediul serviciului Zapier. De asemenea, puteți lucra cu sarcini în Google Calendar.

Utilizatorii plătitori pot atașa fișiere și au câte au nevoie. Cu toate acestea, există o limită pentru dimensiunea fișierului de 100 MB. Dacă nu este suficient, citiți cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru articolele cu fișiere mari.

Există mai multe scheme de culori, inclusiv o temă întunecată dacă doriți să reduceți strălucirea de pe ecran.

Todoist este disponibil pe majoritatea platformelor, cu versiuni desktop pentru Windows și macOS, versiuni mobile pentru Android și iOS, clienți Linux terți și versiuni de purtat dacă aveți un ceas inteligent. Există, de asemenea, pluginuri de e-mail care vă ajută să convertiți e-mailurile în sarcini în mod automat și extensii de browser pentru Google Chrome, Safari și Mozilla Firefox.

Dacă vă gândiți să schimbați browserul, consultați recenzia Chrome sau review-ul Firefox pentru a vedea care este în fața concurenței. Cel mai sigur articol de browser web are și mai multe sfaturi.

Securitate și confidențialitate

Todoist stochează date pe Amazon Web Services și criptează date în tranzit și în repaus. Citiți descrierea noastră de criptare pentru a afla de ce este important acest lucru.

Are o politică de confidențialitate care poate fi citită de oameni, care spune că respectă Regulamentul general privind protecția datelor, la fel ca și terții cu care vă împărtășesc datele. Citiți articolul nostru despre infracțiuni informatice pentru mai multe despre pericolele care vă așteaptă online.

Todoist are o mulțime de caracteristici pentru o aplicație de listă de făcut și o securitate puternică. Dacă doriți să lucrați cu mai mult decât o simplă vizualizare de listă, aruncați o privire la cel mai bun software de gestionare a proiectelor.

Prezentare generală a caracteristicilor Todoist

Logo Totisttodoist.com

Începe de la 300 USD pe lună Toate planurile

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate

Alte opțiuni de personalizare
tematică

Dimensiunea echipei limită
Nelimitat

Spatiu de depozitare
GB nelimitat

General

Plată
Card de credit, Paypal, facturare disponibilă pe planurile anuale cu 5+ utilizatori

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
iOS, Android, terți, Windows, Mac OS

Încercare gratuită

Securitate

Autentificare cu doi factori

Criptarea
AES-256

Certificarea SOC
Via AWS

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

Todoist vă întâmpină în aplicație cu un proiect de probă care are câteva sarcini în funcțiune. În mod util, aceste sarcini vă arată caracteristicile sale de bază și funcționează ca un tutorial hands-on. Completați-le și veți înțelege multe din ceea ce poate face.

Todoist-de bun venit

Chiar dacă nu, Todoist este simplu, deci nu vei avea probleme să îți dai seama cum să-l folosești. Interfața este simplă și ușor de explorat. Reacționează rapid la intrare și nu am întâlnit erori în timp ce îl folosim.

Totuși, nu este perfect. Uneori, am vrut să ieșim dintr-un meniu făcând clic în altă parte, iar imaginile sugerate din proiectul de probă arătau ca lucruri pe care să le facă clic mai degrabă decât lucruri pe care să le caute, dar acestea nu sunt probleme majore.

Pentru un exemplu de aplicație cu o interfață excepțională, aruncați o privire la recenzia noastră monday.com.

Crearea sarcinilor este rapidă și le puteți trage în jurul pentru a le schimba ordinea sau trage una peste alta pentru a crea o subtască. Există un buton de anulare care apare după ce efectuați o modificare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji în privința încurcării.

Todoist-comenzi rapide

Dacă doriți să funcționați ca un ninja, acesta are un set de comenzi rapide de la tastatură, astfel încât să vă puteți deplasa în jurul interfeței fără a fi necesar să atingeți mouse.

Cost

Todoist are un plan gratuit, precum și o încercare gratuită de două luni, dacă doriți să-i testați caracteristicile premium. Trebuie să introduceți detaliile cardului pentru proces, dar nu pentru planul gratuit. Planurile plătite sunt ieftine, după cum arată tabelul de mai jos.

Când am creat planul gratuit, Todoist a încercat să ne îndrume să introducem detaliile cardului, dar există un link „aplicație web deschisă” pe care îl puteți utiliza pentru a omite acest pas.

Planurile plătite oferă mai multe caracteristici, dar planul gratuit, care permite până la 80 de proiecte și cinci membri ai echipei este excelent pentru persoane fizice sau echipe mici care lucrează împreună la un proiect. Aveți nevoie de un plan plătit pentru lucruri relativ de bază, cum ar fi comentarii și încărcări de fișiere, dar nu toată lumea are nevoie de acestea. De asemenea, primiți analize pe planul Premium. 

La nivel de întreprindere, primiți asistență prioritară, facturare de echipă și capacitatea de a defini rolurile pentru membrii echipei dvs..

Todoist acceptă cărți de credit și PayPal. Dacă aveți 50 sau mai mulți membri ai echipei, facturarea este disponibilă, de asemenea.

Educatorii și studenții beneficiază de reduceri de 70 la sută, în timp ce organizațiile nonprofit beneficiază de 50%. De asemenea, educatorii ar putea dori să citească recenzia noastră Basecamp, deoarece o obțin gratuit. Pentru mai multe tipuri gratuite, consultați cel mai bun articol gratuit pentru software de management al proiectului.

Serviciu & A sustine

Todoist nu este dificil de utilizat și oferă un simplu ghid de utilizare pentru a vă ajuta. Există, de asemenea, un proiect inițial care vă arată cum puteți face elementele de bază. Dincolo de asta, este atât de simplu încât poți probabil să-ți dai seama cel mai mult de unul singur.

Dacă vă blocați, există un link de asistență în meniu care vă duce la o pagină de ajutor. De acolo, puteți accesa o întrebare frecventă și o bună selecție de articole care pot fi căutate care explică caracteristicile lui Totist. Există o mulțime de oameni acolo, dar dacă încă nu găsiți ceea ce căutați, puteți contacta direct cu Todoist direct printr-un formular de contact.

Am pus o întrebare despre autentificarea cu doi factori și am obținut un răspuns în doar o oră care ne-a spus că putem să-l obținem prin Google dacă ne conectăm contul cu Todoist. Acesta este un timp impresionant de răspuns, dar dacă doriți unul și mai rapid, consultați recenzia noastră despre Wrike.

Todoist vă oferă o mulțime de îndrumări și răspunde rapid la întrebări, așa că se înscrie bine aici.

Gânduri finale

Todoist este simplu, eficient și are o mulțime de caracteristici care vă pot ajuta să duceți lucrurile la bun sfârșit. Totul funcționează bine și are suficiente accesorii pentru a-l scoate în evidență din numeroasele aplicații de făcut pe piață.

De asemenea, nu are erori și se simte robust și rapid să răspundă la intrările dvs. Îl puteți folosi și pe aproape fiecare dispozitiv. Este o alegere excelentă pentru oricine dorește să le crească productivitatea și să îi ajute să termine lucrurile mai repede.

Todoist este un instrument fantastic, dar software-ul de gestionare a sarcinilor este de bază.

Dacă ați încercat Todoist, vă rugăm să ne informați ce ați gândit despre asta în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me