Revista Smartsheet – actualizată în 2020

Smartsheet Review

Deși la prima vedere, s-ar putea să-l confundați pentru o foaie de calcul, sub aspectul Smartsheet-ului se ascunde un instrument foarte puternic de gestionare a proiectelor. Deși nimic nu este perfect, ne putem imagina mai multe clase de oameni care ar fi foarte încântați să-l folosească, după cum puteți citi în recenzia noastră Smartsheet.


cel mai bun proiect de gestionare a software-

Smartsheet este un instrument axat pe afaceri care arată la fel de mult ca o foaie de calcul ca și concurenții săi. Vom încerca să aflăm dacă abordarea sa funcționează în această recenzie Smartsheet.

În ciuda problemelor de dinți (versiunile timpurii au fost prea greu de folosit), a continuat să fie un jucător de succes în sfera managementului de proiect. După o reproiectare, și-a dublat veniturile pe patru ani de funcționare și a fost listată la bursă anul trecut. Are o bază de clienți puternică, cu peste 77.000 de mărci care o folosesc, inclusiv Cisco, Hilton și PayPal.

Deși Smartsheet arată simplu și de neatestat, are o interfață de utilizator puternică, vă permite să vizualizați și să manipulați datele dvs. în moduri utile și face o treabă bună de a face funcțiile sale avansate ușor de utilizat.

Am considerat că Smartsheet merită să fie uitată pentru oricine dorește să gestioneze date sau să își organizeze proiectele și să îl considere printre cele mai bune programe de gestionare a proiectelor. Pentru a afla de ce, citiți mai departe.

Alternative pentru Smartsheet

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Smartsheet vă permite să introduceți cu ușurință datele într-o interfață cu aspect familiar, apoi să le vizualizați în mai multe moduri. Datele introduse pot fi structurate diferit. Dacă gestionați un proiect, acesta poate reprezenta sarcini, dar ar putea fi și ținte de vânzare sau persoane.

Modul în care vă structurați depinde de dvs. Puteți utiliza unul dintre șabloane pentru a vă ghida sau a vă folosi creativitatea. Dacă doriți să o comparați cu un alt instrument versatil, aruncați o privire la recenzia noastră monday.com pentru o alternativă bună.

Puteți atașa fișiere la elemente sau sarcini, făcând Smartsheet un instrument bun pentru partajarea lor cu echipa dvs. Dimensiunea fișierului este de 250 MB dacă aveți un cont plătit. Spațiul total disponibil pentru echipa ta depinde de planul tău și de câți utilizatori ai, deoarece este alocat pe fiecare utilizator. Acesta variază de la 50 GB per utilizator în planul de bază la 250 GB per utilizator în planul Premier.

Veți primi o sumă generoasă acolo și aveți opțiunea de a plăti suplimentar dacă aveți nevoie de mai multe, dar va trebui să discutați cu echipa de vânzări a Smartsheet pentru detalii. Dacă doriți să utilizați un serviciu alternativ, aruncați o privire la cel mai bun articol de stocare în cloud pentru opțiuni, dar, dacă doriți să adăugați aplicații de productivitate, cei mai buni furnizori EFSS ar putea fi o alegere mai bună.

Smartsheet-activitate-log

Jurnalul său de activități vă permite să urmăriți acțiunile referitoare la proiecte și pot fi filtrate dacă doriți să cercetați ceva specific.

Smartsheet-calendar

Vizualizarea calendarului dvs. vă permite să vedeți ce sarcini se dezvoltă și ce trebuie făcut atunci. Puteți face dublu clic pe sarcini pentru a le regla sau a le atribui altcuiva.

Smartsheet-Gantt

Dacă doriți să vedeți o cronologie a sarcinilor, precum și ce sarcini depind de alte persoane, vizualizarea gantt vă oferă acest lucru. Vă permite, de asemenea, să trageți sarcinile și să le reglați datele de început și sfârșit, astfel încât dacă doriți să jonglați lucrurile pentru a încerca să vă eficientizați programul, puteți face acest lucru.

Smartsheet-card

Există, de asemenea, o vizualizare de card, care sortează sarcinile în coloane. Puteți face clic pentru a adăuga cu ușurință subtascheri sau a edita detaliile și a le trage de la coloană la coloană pentru a arăta cât de departe este fiecare. Această vizualizare funcționează ca o placă kanban.

Dacă vizualizarea cardului răspunde nevoilor dvs., ar putea merita să vă uitați la un instrument mai simplu, cum ar fi Trello. Citiți ghidul nostru pentru începători Trello pentru a vedea dacă este potrivit.

Memento-uri Smartsheet

Puteți seta mementouri pentru a vă oferi notificărilor dvs. și membrilor echipei dvs. despre anumite sarcini. Este util dacă în rutina ta există ceva care este uitat întotdeauna.

Smartsheet-test

Există, de asemenea, formulare pe care le puteți configura pentru a facilita introducerea datelor, precum și rapoarte pentru afișarea informațiilor după cum aveți nevoie.

Smartsheet-raport-constructor

Rapoartele sunt create folosind un constructor la îndemână, ceea ce vă permite să selectați ce date doriți să includeți și să le filtrați după cum este necesar.

Pe lângă faptul că sunt disponibile în browser, există aplicații pentru Android și iOS, deci nu trebuie să aștepți să ajungi la birou pentru a începe să-ți planifici ziua.

Integrări SmartSheet

Dacă doriți să depășiți funcționalitatea sa standard, Smartsheet oferă multe suplimente. Peste 30 sunt disponibile și includ platforme precum Jira și Salesforce, precum și unele dintre ofertele proprii ale Smartsheet, cum ar fi suplimentele de calendar și pivot. Dacă sunteți dispus să folosiți Zapier sau IFTTT, cerul este limita, deoarece există o mulțime de rețete disponibile pentru Smartsheet.

Puteți adăuga, de asemenea, servicii de stocare, cum ar fi Google Drive, Dropbox sau OneDrive. Dacă sunteți interesat de stocarea suplimentară și doriți să vedeți care dintre numeroasele opțiuni vi se potrivesc cel mai bine, citiți cel mai bun articol de stocare online pentru echipe..

Unele suplimente necesită să contactați Smartsheet pentru a le configura, astfel încât nu toate acestea pot fi accesate imediat, dar vă permit să vă extindeți la setul de funcții Smartsheet considerabil dacă profitați de ele.

Smartsheet-add-on-uri

Smartsheet oferă un set puternic de caracteristici, cu o gestionare excelentă a sarcinilor și versatilitatea de a lucra cu date în mai multe moduri. De asemenea, se integrează bine cu instrumente exterioare. O evaluăm foarte mult în acest domeniu.

Prezentare generală a funcțiilor Smartsheet

Logo Smartsheetwww.smartsheet.com

Începe de la 1400 USD pe lună Toate planurile

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate
Doar culorile

Alte opțiuni de personalizare
Siglă

Dimensiunea echipei limită
3

Spatiu de depozitare
250 GB

General

Plată
Card de credit, Paypal

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
iOS, Android

Încercare gratuită
30 de zile

Securitate

Autentificare cu doi factori
prin OneLogin

Criptarea
AES-256

Certificarea SOC
SOC 2 Tip 2, AICPA SOC 1

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

Este ușor să începeți cu Smartsheet. Procesul său de înregistrare este rapid și nedureros. La prima conectare, primiți un videoclip de patru minute care vă arată în jurul platformei. După vizionare, vă este prezentat un alt videoclip, împreună cu un ghid pas cu pas pentru a începe.

În aplicație, impresia inițială este una de complexitate, așa că este bine să aveți tot acest ajutor disponibil. Efectuarea intrărilor este ușoară, dar să ne dăm seama de modul în care totul se potrivește este mai dur.

Când configurați, puteți introduce date de la zero sau le puteți importa dintr-o altă aplicație. Există mai multe șabloane care vă vor ajuta să începeți, ceea ce va face lucrurile mult mai rapide la început.

Smartsheet-șablon

Structura este construită în jurul unor foi, care conțin date. După cum sugerează și numele său, Smartsheet adoptă o abordare asemănătoare cu foile de calcul, coloanelor fiind alocate diferite tipuri de informații.

Face multă muncă pentru tine. Alocați o coloană pentru a stoca contacte, de exemplu, și va căuta persoanele de contact pentru posibile intrări pe măsură ce tastați.

Alocarea sarcinilor în Smartsheet

Datele de pe foi pot reprezenta multe lucruri, cum ar fi sarcini. Sarcinile pot fi date o dată de început și de încheiere și atribuite unui membru al echipei. Puteți, de asemenea, să le alocați predecesori, ceea ce înseamnă că puteți configura gestionarea dependenței, apoi vedeți cum totul se potrivește.

Fiecare sarcină poate fi urmărită cu un statut, procent de finalizare și comentarii pentru a vă anunța cum decurg lucrurile.

Pot fi vizualizate în moduri diferite, fiecare având utilizările sale, așa cum este discutat în secțiunea de caracteristici.

Partea superioară a ecranului este plină de pictograme, ceea ce îi conferă senzația unei aplicații desktop, dar aduce și un sentiment de familiaritate. Se pare că folosești uneori o versiune comună de Microsoft Excel.

SmartSheet-sfaturi

Aveți o mulțime de ajutor în aplicație, pop-up-urile apărând de fiecare dată când utilizați o funcție nouă. De obicei, vă oferă câteva indicii, precum și link-uri către videoclipuri și articole tutorial.

Smartsheet-custom-design

Dacă doriți să vă simțiți mai acasă când utilizați Smartsheet, puteți să vă setați propria culoare și logo-ul de fundal. La fel ca în majoritatea lucrurilor din Smartsheet, există un scurt videoclip care vă arată cum să faceți acest lucru, dar procesul este simplu.

Smartsheet-ul nu este cel mai interesant instrument din lume, dar oferă o mulțime de îndrumări și ajutor pentru a vă pune la punct. Este nevoie să te obișnuiești, dar există multă putere acolo odată ce ai ajuns să te apuci de asta.

Dacă sunteți după ceva mai distractiv de jucat, aruncați o privire la recenzia noastră pentru Asana pentru un program de care toți cei din echipa dvs. se vor bucura să folosească.

Dăm Smartsheet note foarte mari aici. Face o treabă bună de a vă prezenta și vă ușurează cu o mulțime de pop-up-uri și tutoriale utile. Pare complex și există multe acolo, dar devine mult mai ușor după ce petreci timp cu el.

Cost

Smartsheet oferă un plan individual pentru 14 dolari pe lună, dar care include atât de mulți colaboratori gratuite pe care trebuie. Planul de afaceri, pentru minim trei utilizatori, vine cu 25 de dolari pe lună. Planurile sale Enterprise necesită discuții cu echipa de vânzări, deci fiți pregătiți să negociați.

Planul individual vă permite să încercați șabloanele și să configurați formulare. Afacerile merg mult mai departe, oferindu-vă acces la jurnalul său de activități, vizualizări și automatizarea fluxurilor de lucru. De asemenea, veți obține analize, branding personalizat și management de grup, deci este destul de ridicat din oferta individuală.

Planul Enterprise al Smartsheet oferă și mai mult, cu control de acces îmbunătățit și funcții suplimentare de admin de grup. Opțiunea de top-nivel Premier vă oferă suport și aplicații premium, precum și conectori la servicii externe, inclusiv Jira, Salesforce și Dynamics.

Oferă o probă gratuită de 30 de zile, fără a fi nevoie să adăugați o carte de credit, deci nu există niciun motiv să nu o încercați dacă sunteți curios. Dacă doriți să vă înscrieți la sfârșitul procesului, opțiunile de plată standard sunt cardul de credit și PayPal, dar puteți contacta compania pentru a configura transferuri prin transfer bancar sau ACH.

Smartsheet-ul nu este cea mai ieftină opțiune și nu are un plan gratuit. Cu toate acestea, oferă mai multe metode de plată și este un produs cu o valoare bună, așa că îi oferim un scor decent.

Dacă aveți nevoie de o alternativă mai ieftină, aruncați o privire la recenzia noastră Basecamp. Basecamp este gratuit pentru educatori și o valoare excelentă pentru echipele mari.

Securitate & intimitate

Smartsheet se descurcă bine când vine vorba de certificări. Pe lângă faptul că are un certificat SOC 2 tip 2, oferă îndrumări pentru clienții care trebuie să respecte standardele. Dacă afacerea dvs. este reglementată de GLBA, FERPA sau HIPAA, Smartsheet vă poate ajuta, ceea ce este o ofertă unică în măsura în care știm.

În ceea ce privește propria sa securitate, Smartsheet folosește criptarea AES de 256 biți în repaus și Amazon S3 pentru stocarea fișierelor. Datele sunt stocate pe mai multe site-uri, astfel încât datele dvs. ar trebui să fie în siguranță, chiar dacă se întâmplă un accident.

Respectă Regulamentul general privind protecția datelor, UE-SUA. Privacy Shield și Elveția-SUA. Scutul de confidențialitate. Citiți acest articol explicând GDPR dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre el.

Smartsheet spune că, deși respectă aplicarea legii, limitează ceea ce dezvăluie. Nu puteți cere mai mult decât atât. Ochii scârbiți sunt peste tot, așa cum arată acest articol despre Snowden și supravegherea guvernului, așa că este bine să știi că Smartsheet este de partea ta.

Autentificarea cu doi factori nu este disponibilă în mod implicit, dar puteți utiliza integrarea OneLogin dacă aveți nevoie.

Un istoric de autentificare este disponibil dacă doriți să fiți cu ochii pe când persoanele care se conectează sau verifică activități suspecte. Citiți articolul nostru despre infracțiuni informatice pentru mai multe despre ce trebuie să aveți în vedere atunci când utilizați cloud.

Smartsheet are o atitudine bună față de securitate și confidențialitate și, pe lângă faptul că își păstrează casa în ordine, vă oferă asistență pentru a face același lucru. Drept urmare, se înscrie bine aici.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre securitate, aruncați o privire la securitatea noastră, ceea ce trebuie să știți, care vă spune totul despre subiect.

Serviciu & A sustine

Sprijinul Smartsheet se bazează în jurul Centrului său de învățare, care conține multe videoclipuri care vă ajută să accesați platforma, precum și să vă învețe funcțiile mai avansate.

Există, de asemenea, o mulțime de articole bazate pe text, dacă preferați să învățați astfel. Sunt bine scrise și frumos concepute.

Există o comunitate ocupată, cu întrebări primite într-o zi sau cam așa ceva, ceea ce este util să aveți.

Dacă doriți să luați legătura cu echipa sa de asistență, Smartsheet va încerca să vă găsească un articol care să vă ajute mai întâi și, dacă nu reușește, vă va direcționa către formularul său web.

Am trimis o întrebare de test prin formularul său, dar la momentul scrierii, aproape trei zile mai târziu, nu am primit niciun răspuns. Asta nu e bine. La fel ca în forumul său, nu vă puteți aștepta la un răspuns rapid și poate vă veți găsi așteptând un timp dacă vă blocați.

Dacă doriți mai mult antrenament hands-on, Smartsheet vă oferă o mulțime de opțiuni. Puteți colabora cu unul dintre consultanții săi pentru a vă înființa sau participa la una dintre sesiunile sale de formare periodică. Ofera chiar certificare pentru 199 $.

Smartsheet oferă o mulțime de instrumente de învățare, dar suportul său ar putea fi îmbunătățit, astfel încât acesta obține un scor sub medie aici.

Dacă aveți nevoie de un serviciu cu timpi de timp de răspuns rapid, consultați Wrike. De asemenea, este un serviciu excelent. Vedeți mai multe recenzii despre Wrike.

Gânduri finale

Smartsheet este un mijloc eficient de gestionare a proiectelor și un instrument surprinzător de utilizat. Pare simplu, dar introducerea datelor este ușoară, iar opiniile sale utile vă permit să vă planificați proiectele și să faceți alte lucruri, cu un minim de entuziasm.

Abordarea sa asemănătoare cu foile de calcul pare vanilată la început, dar are avantajul că toată lumea este familiarizată cu formatul de bază, permițându-le să introducă rapid datele. De asemenea, face o treabă bună de a vă ghida cu șabloanele și opiniile sale în a produce ceva util.

Pe scurt, face ceea ce ai dori să faci un astfel de instrument și o face bine. Timpul nostru cu Smartsheet a fost plăcut, fără bug-uri sau probleme majore să ne oprească în piesele noastre. Interfața de utilizator nu este cea mai frumoasă, dar are un echilibru bun de putere și capacitate de utilizare.

În general, recomandăm utilizarea Smartsheet. Dacă ați încercat-o și doriți să ne împărtășiți părerile cu noi, faceți acest lucru în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me