Revista lucrurilor – actualizată 2020

Revizuirea lucrurilor

Things este o aplicație ușor de utilizat de gestionare a proiectelor, care ar fi fericit să trăiască pe orice sistem macOS. Cu toate acestea, lipsa caracteristicilor sale de securitate și prețul ridicat vă pot îndepărta. Citiți toate detaliile din această recenzie completă a lucrurilor.


cel mai bun proiect de gestionare a software-

Things este o aplicație de gestionare a sarcinilor pentru computere și dispozitive Apple. Este realizat de o echipă mică cu sediul în Germania și a fost descărcat de milioane de ori. De asemenea, a câștigat mai multe premii. În această recenzie a lucrurilor, vom vedea cum se formează.

Spre deosebire de multe dintre platformele la care ne uităm, acesta rulează local, mai degrabă decât în ​​browser. Există argumente pro și contra, așa cum vom vedea. Cu toate acestea, acesta dispune de funcții cloud care vă permit să partajați date pe mai multe dispozitive.

lucruri-review-de bun venit

Lucrurile se concentrează pe elementele de bază ale gestionării sarcinilor, permițându-vă să creați liste de sarcini și să le bifați pe măsură ce le terminați. Este un instrument simplu și eficient de gestionare a sarcinilor, care face ceea ce face bine. 

Există câteva elemente suplimentare, dar nu sunt prea multe. Se concentrează pe caracteristica sa principală și o face în mod eficient. Interfața sa este netedă și clară și nu vă stă în cale. Am experimentat o eroare ocazională, dar nimic prea grav.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru lucruri

Caracteristici

Lucrurile sunt disponibile numai pentru produsele Apple și nu au o versiune web. Utilizatorii de Windows ar putea dori să afle recenzia noastră Wunderlist pentru o alternativă. 

Fluxul de lucru de bază, ca și în cazul celor mai multe instrumente de gestionare a sarcinilor, este crearea de sarcini și marcarea acestora atunci când le termini. 

Puteți crea mai multe proiecte, care conțin fiecare set de sarcini. Sarcinile pot fi grupate în liste cu antet. Puteți grupa chiar și proiecte dacă aveți mai multe tipuri similare.

lucruri-review-lista de verificare

Puteți întrerupe sarcinile în continuare cu liste de verificare, care pot fi marcate la fel ca sarcinile. Puteți configura, de asemenea, sarcini recurente. În felul acesta, când o să terminați una, va fi creat unul nou, salvându-vă dificultatea. Acest lucru poate fi un mare timp de salvare dacă aveți o mulțime de sarcini obișnuite pe care trebuie să le eliminați.

Sarcinile pot fi clasificate prin intermediul etichetelor. În mod implicit, există câteva dintre acestea, dar puteți adăuga propriile dvs. în funcție de necesități. Există, de asemenea, o funcție de căutare rapidă cu care puteți să tastați text și să găsiți sarcini sau etichete care îl includ. Cu toate acestea, nu a funcționat destul de bine pentru că nu a ales toate sarcinile pe care ar trebui să le aibă.

Dacă ești curajos și ai o voce de vorbire clară, poți crea sarcini vorbind cu Siri. Citiți cel mai bun ghid software pentru vorbire pe text dacă această caracteristică vă atrage.

Dacă trimiteți un mesaj la o anumită adresă de e-mail atunci când vă înscrieți la serviciul cloud Lucruri, puteți crea, de asemenea, activități fără a intra în aplicație. 

Nu va trebui să vă faceți griji pentru fișiere sau spațiu de stocare. Acestea nu sunt probleme cu aplicația simplă de gestionare a sarcinilor, dar vă așteptați să le vedeți în cel mai bun software de gestionare a proiectelor. Dacă aveți nevoie undeva pentru a partaja fișiere, aruncați o privire la cel mai bun ghid de stocare în cloud.

Puteți primi și notificări. În aplicația macOS desktop, accesați centrul de notificări și alegeți Lucrurile din aplicațiile enumerate acolo.

Importarea sarcinilor este disponibilă pentru câteva aplicații, dar, în cele mai multe cazuri, va trebui să descărcați un script pentru ca notificările Lucrurilor să funcționeze. Aceasta este mai clunkier decât multe aplicații, dar opțiunea este acolo dacă aveți nevoie.

Există un buton de calendar pentru fiecare sarcină pe care o puteți utiliza pentru a stabili termene. De asemenea, puteți să introduceți ore și date. Puteți vedea apoi ce sarcini sunt programate pentru ziua curentă și puteți vedea sarcinile viitoare dintr-o listă.

Dacă doriți să oferiți ochilor o odihnă, puteți trece lucrurile de la schema sa de culori deschise la una întunecată. S-a prăbușit prima dată când am schimbat-o, dar nu am pierdut nicio informație.

Aceasta este în termeni de caracteristici. Menține lucrurile simple cu o singură vedere. Dacă vă place abordarea simplă, dar preferați să vă aranjați sarcinile pe o placă kanban, consultați recenzia noastră Trello. Dacă vă place, citiți ghidul nostru pentru începători Trello pentru ajutor pentru a începe cu acesta.

Securitate locală

Deoarece nu există o versiune a browserului, Things stochează datele dvs. local, dar există o opțiune de a utiliza funcțiile cloud pentru a partaja date.

Dacă rulați lucrurile la nivel local, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la persoanele care vă hackează contul. Singurul mod în care pot accesa datele dvs. este dacă au acces la aparatul dvs. Versiunea locală nu are un sistem de conectare, însă, dacă cineva vă fură dispozitivul, sunteți mai vulnerabil decât dvs. cu un serviciu online protejat de parolă.

Pentru a afla mai multe despre cum oamenii pot accesa informațiile dvs., citiți articolul nostru despre Edward Snowden și supravegherea guvernului.

Dacă utilizați cloud-ul Things pentru a partaja date între dispozitive, puteți fi sigur că folosește criptarea de 256 biți pentru date în tranzit și în repaus. Citiți descrierea noastră de criptare pentru mai multe despre asta.

Respectă regulamentul general privind protecția datelor, precum și Legea federală privind protecția datelor și Legea Telemedia. Pentru a afla ce puteți face pentru a vă gestiona confidențialitatea, citiți ghidul nostru de confidențialitate online.

Caracteristici de lucrări Prezentare generală

Logo Logoculturedcode.com

Începe de la 999 USD pe lună Toate planurile

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate
Scheme de culori întunecate și deschise

Alte opțiuni de personalizare

Dimensiunea echipei limită
1

Spatiu de depozitare

General

Plată
Card de credit, Paypal, Apple Pay, IDEAL, facturare mobilă

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
iOS, Mac OS

Încercare gratuită
15 zile

Securitate

Autentificare cu doi factori

Criptarea
AES-256

Certificarea SOC
N / A

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

Lucrurile sunt ușor de descărcat și rulat. Nu trebuie să vă înscrieți sau să vă furnizați adresa de e-mail. Pur și simplu descărcați aplicația și o deschideți.

Aplicația descărcată rulează direct din locația de descărcare, mai degrabă decât să se instaleze, astfel încât va trebui să o mutați undeva și să configurați singur scurtături.

lucruri-recenzie-eșantion

Prima dată când utilizați Lucrurile, vă întâmpină cu un scurt tur al caracteristicilor sale și se oferă pentru a crea un proiect introductiv pentru dvs. Proiectul introductiv are mai multe liste de sarcini pentru care trebuie lucrat. Primul vă conduce în jurul elementelor de bază ale aplicației, iar celelalte vă arată funcții opționale mai avansate. 

Acestea fiind spuse, nu sunt multe de văzut. La fel ca majoritatea aplicațiilor de gestionare a sarcinilor, elementele de bază sunt de bază, iar suplimentele sunt mai avansate, însă Things este un instrument fără probleme. Este o aplicație ușor de utilizat, care nu vă va da dureri de cap.

Comenzile sunt pe partea mică. Totul funcționează bine, dar au fost ocazional probleme. Calendarul nu a apărut la un moment dat în timp ce urmați tutorialul, de exemplu. Este ușor de utilizat și de realizat, dar nu este atât de neted unt încât să-l folosești este fără efort.

În general, am considerat că interfața sa este suficient de decentă, dar nu perfectă.

Cost

Lucrurile iau demersul vechi al proprietății software-ului. Plătești o taxă unică pentru a deține aplicația direct. Versiunea macOS are un proces de 15 zile pe care nu aveți nevoie de card de credit pentru a-l utiliza.

Costă între 9,99 și 49,99 USD, în funcție de platforma pe care o utilizați. Versiunea macOS, care a fost testată, nu este ieftină, dar se compară bine cu taxele lunare ale altor instrumente. Versiunile iOS au o valoare mult mai bună.

Caracteristicile sale cloud sunt disponibile fără taxă suplimentară, ceea ce reprezintă un plus important.

Serviciu & A sustine

Este destul de greu să rămâi blocat în Lucruri, dar dacă reușești, este oferit mult suport. În pagina principală de asistență există o întrebare frecventă și o bază de cunoștințe, precum și un buton pentru a lua legătura dacă mai aveți nevoie de ajutor după aceea. Te duce la un formular de contact. 

Formularul de contact vă solicită câteva detalii suplimentare, cum ar fi versiunea aplicației pe care o utilizați și versiunea sistemului de operare, dar nu vă obligă să le furnizați dacă vă grăbiți.

Am încercat să întrebăm despre autentificarea cu doi factori și am primit un răspuns după cinci ore. Acesta este un timp de răspuns decent și răspunsul a fost cel mai cuprinzător la una dintre întrebările noastre de asistență.

Dacă vă interesează o platformă cu timp de asistență și mai rapid, citiți recenzia Basecamp pentru a afla despre un serviciu care ne-a revenit în trei minute.

Gânduri finale

Lucrurile sunt ușor de utilizat și au un sprijin deosebit. Nu este cea mai ieftină aplicație și interfața sa nu este perfectă, dar funcționează bine și face ceea ce așteptați de la aceasta.

În general, este o alegere excelentă pentru fanii Apple. Proprietarii de Mac care caută software cu mai multă profunzime pot citi cel mai bun software pentru managementul de proiect pentru articolul Mac. 

Dacă ați încercat lucrurile, vă rugăm să ne împărtășiți gândurile în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me