Redmine Revizuirea – actualizată 2020

Rediminați recenzia

Redmine este un instrument surprinzător de management de proiect, cu atât mai mult cu cât este open source. Aceasta este, de asemenea, cea mai mare atenționare a acesteia: a-l face să funcționeze așa cum doriți este o sarcină care va necesita transpirația creierului. Prin urmare, nu recomandăm Redmine la tehnofobe, după cum puteți citi în această recenzie completă.


cel mai bun proiect de gestionare a software-

Redmine este o aplicație de gestionare a proiectelor open source. Am fost dornici să vedem cum stătea în fața numeroaselor oferte comerciale excelente. Aflați ce ne-am gândit în acest review Redmine.

Redmine este construit folosind cadrul Ruby on Rails. A ieșit 12 ani, așa că a fost bine testul timpului. Este proiectat pentru a fi descărcat și instalat pe propriul server, care este diferit de celelalte instrumente de acolo. Acest lucru îl face mai exigent, dar este și mult mai versatil.

Dacă vă interesează să faceți lucrurile singuri – și va trebui să fiți cu Redmine – aruncați o privire la cea mai bună listă de construitori de site-uri web pentru alte opțiuni. Am găsit excelent ceea ce face și o opțiune excelentă pentru utilizatorii fericiți să-l configureze singuri. Îi lipsesc clopotele și fluierele, dar este funcțional, eficient și în mare parte fără erori.

Alternative pentru Redmine

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Redmine se bazează în jurul gestionării problemelor. Vă permite să le creați completând un formular. Problemele sunt clasificate ca bug-uri, caracteristici sau suport, astfel încât este orientat către dezvoltarea de software.

Redmine-nou-problemă

Puteți redenumi probleme la sarcini sau orice altceva, editând fișierele de limbă incluse cu Redmine. De fapt, puteți face asta cu orice text din platformă, care arată cât de mult control aveți.

Redmine-language

Puteți da fiecărei probleme o sarcină părintească, permițându-vă să creați subtasco-uri. Puteți marca, de asemenea, o sarcină ca blocarea sau precedarea alteia, care vă oferă gestionarea dependenței.

Problemele pot fi vizualizate în mai multe moduri în Redmine. Vizualizarea Gantt vă permite să le priviți pe o linie temporală și să vedeți cum se raportează între ele. Cu toate acestea, este pur și simplu să vezi cum stau lucrurile, întrucât nu poți rearanja nimic din perspectiva Gantt. Acestea fiind spuse, puteți vedea care probleme sunt dependente de altele.

Pentru un instrument bazat pe Gantt, care vă permite să rearanjați problemele și să le modificați, aruncați o privire la revizuirea TeamGantt.

Redmine-Gantt

Rediminați vizualizarea calendaristică face ceea ce așteptați, arătând când sunt programate problemele dvs. Ca și în cazul vizualizării Gantt, puteți selecta probleme, dar nu le puteți trage în jurul pentru a le reorganiza.

Redmine-calendar

Vizualizările Gantt și calendarul vă permit să filtrați problemele afișate. În mod implicit, vizualizați doar activități deschise, dar puteți să o modificați pentru a afișa orice tip de stare, precum și sarcini care au sau nu au primit feedback.

Puteți adăuga mai multe filtre și, cu peste 20 de tipuri din care puteți alege, fiecare cu propriul său set de opțiuni, aveți o posibilitate enormă de a modifica ceea ce este afișat.

Redmine vă permite, de asemenea, să identificați și să marcați probleme duplicate, astfel încât dacă aveți o mulțime de persoane care raportează erori, veți putea să vă asigurați că rapoartele sunt păstrate împreună.

Distribuire în Redmine

Există mai multe moduri de a partaja informații în Redmine. Puteți încărca documente și le puteți partaja cu echipa dvs. Spațiul de stocare este la dispoziția dvs. Dacă folosiți propriul dvs. server și aveți o mulțime de utilizatori, spațiul ar putea fi destul de limitat, așa că aruncați o privire la cel mai bun articol al nostru de stocare în cloud pentru sugestii.

Fișierele sunt prezentate ca o listă. Unele, cum ar fi imagini, pot fi vizualizate făcând clic pe ele, așa că, deși nu are nicio licență, este simplu și ușor de utilizat.

Fiecare proiect include un wiki, care este simplu de utilizat și configurat. Nu este la fel de simplu ca unele instrumente, dar dacă puteți edita Wikipedia, nu veți avea probleme. Dacă sunteți sigur că folosiți wiki Redmine, este o modalitate excelentă de a vă documenta produsele și de a produce o resursă utilă pentru echipa dvs..

De asemenea, puteți crea un forum, permițând echipei dvs. să discute problemele acolo. Este nevoie doar de câteva clicuri. Dați-i forului dvs. un nume și o descriere și este gata.

Există, de asemenea, o pagină de știri care vă permite să adăugați articole text pentru toată lumea din echipa dvs. să citească.

Dacă doriți un instrument care să simplifice comunicarea, aruncați o privire la recenzia noastră Podio. Podio are o bară laterală integrată pentru chat care face ușoară discuția cu coechipierii tăi.

Reduceți personalizarea

Nu există multe opțiuni de personalizare vizuală, dar am găsit un plugin care vă permite să adăugați CSS sau JavaScript personalizat în paginile dvs. Există modalități de configurare a temelor, dar necesită și codificare, astfel încât va trebui să vă murdăriți mâinile pentru a profita de ele.

Dacă doriți o platformă ușor de personalizat și care să aibă o gamă uriașă de teme vizuale disponibile, WordPress este o opțiune bună. Aruncați o privire la ghidul începătorilor noștri de a utiliza WordPress pentru sfaturi pentru a vă grăbi cu el.

Deși nu există aplicații mobile oficiale, există mai multe oferte terțe create de comunitate. Există mai multe aplicații de client pentru iPhone și Android și chiar și proprietarii de Windows Phone (trebuie să existe unii dintre voi!) Au câteva opțiuni.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre software-ul open source este acela că puteți adăuga orice funcții doriți, deoarece aveți acces complet la codul sursă. Cu toate acestea, este mai ușor spus decât făcut și vom presupune că dacă știi să faci asta, cu greu ai nevoie de sfaturi de la noi.

Acestea fiind spuse, simțiți-vă liberi să faceți furori. Dacă nu sunteți sigur de cod, răsfoiți ce este acolo. S-ar putea să înveți ceva și dacă termini să-l modifici cu succes, poți să-ți împărtășești actualizările și să contribuie la proiect.

Vă oferim Redminării un scor mare la funcții. Oferă instrumente utile în forma sa de vanilie și este extensibil. Cu toate acestea, va fi nevoie de pricepere.

Dacă sună cam puțin, aruncă o privire la recenzia noastră Asana. Asana este ușor de configurat, dar util, în ciuda simplității sale.

Rediminați Prezentarea generală a funcțiilor

Redmineți logo-ulwww.redmine.org

Liber

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate

Alte opțiuni de personalizare

Dimensiunea echipei limită
Nelimitat

Spatiu de depozitare
GB nelimitat

General

Plată
Open Source (gratuit)

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
Terț

Încercare gratuită
Liber

Securitate

Autentificare cu doi factori
Prin patch sau plugin

Criptarea
Plugin-uri disponibile

Certificarea SOC

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

Obținerea Redmine funcționează implică descărcarea și configurarea pe propriul server. Aceasta nu este pentru slaba inimii și necesită cunoștințe tehnice. Procesul nu este îngrozitor, dar este posibil să întâmpinați probleme pe parcurs și va trebui să le sortați singur sau să primiți ajutor din partea comunității.

Dacă sunteți pe piață pentru un server, aruncați o privire la cele mai bune articole noastre de găzduire web 2018. Vă va trece prin unele opțiuni. Rețineți că Redmine este construit pe Ruby on Rails, deci necesită o gazdă care să o susțină. Ar putea fi utilă modalitatea noastră de înregistrare a unui ghid pentru nume de domeniu.

Există instrucțiuni detaliate despre setarea Redmin up pentru diferite sisteme de operare, inclusiv mai multe arome de Linux. Ele explică mai mulți pași, cum ar fi instalarea dependențelor software, modificarea fișierelor de sistem și configurarea bazei de date.

În experiența noastră, acest tip de configurare va implica depanarea deasupra celor din instrucțiuni, așa că fiți avertizați. Există mai multe lucruri decât să îl descarci și să dai dublu clic pe o pictogramă.

Dacă doriți să-l testați înainte de a trece peste toate problemele, Redmine oferă un site web demonstrativ. Dacă aveți în vedere utilizarea platformei, vă recomandăm să aruncați o privire pentru a vedea dacă este pentru dvs..

Dacă sunteți un manager care dorește să vă ajute direct în gestionarea proiectului dvs., fără a fi necesar să îl configurați singur, aruncați o privire la revizuirea noastră LeanKit pentru un instrument de management de proiect orientat către utilizatorii de afaceri..

Site-ul demo are câteva limitări. Nu există notificări prin e-mail sau depozite de coduri. De asemenea, nu există prea mult spațiu pe disc. Site-urile demo se șterg din când în când, de aceea nu le poți folosi pe termen lung.

Rediminați stocarea

Dacă aveți nevoie de spațiu de stocare suplimentar pentru echipa dvs., aruncați o privire la cel mai bun articol de stocare online pentru echipe pentru a vedea ce este disponibil.

Din fericire, utilizarea Redmine este mult mai ușoară decât configurarea. Odată instalat, crearea unui nou proiect este doar o întrebare de a completa un formular și de a face clic pe Create.

Redmine-nou

Este funcțional și eficient, cu puțin în calea clopotelor și fluierelor. De asemenea, este eficientizată. Deoarece este construit de entuziaști, are tendința de a prezenta ceea ce ai nevoie așa cum ai nevoie. Un avantaj de a fi non-comercial este că nu trebuie să vă împingă serviciile sau să vă vândă funcții care sunt disponibile doar la niveluri mai scumpe.

Nu este cea mai atractivă platformă din lume. Sincer, pare ceva din anii ’90. Acestea fiind spuse, este clar prevăzută și controalele fac ceea ce v-ați aștepta.

Lipsa clopotelor și a fluierelor este în favoarea sa dintr-o perspectivă de uzabilitate, deoarece totul este atât de clar, dar nu există concesii pentru a face experiența plăcută, cum ar fi înflorirea designului sau ghidul introductiv.

Dacă doriți ceva mai ușor, împreună cu ajutorul pentru a începe, aruncați o privire la ghidul nostru pentru începători Trello. Vă vom oferi sfaturi pentru a vă ridica și a rula cu o alternativă simplă, dar eficientă.

Redmine necesită abilitate pentru a configura, dar, după ce ați făcut acest lucru, puteți face ceea ce doriți cu acesta. După ce ați configurat cum doriți, este un instrument simplu de utilizat, cu un număr limitat de controale care fac ceea ce vă așteptați.

Îi oferim un scor bun pentru a reflecta că este un instrument funcțional, utilitar, care poate fi extins în orice mod alegeți. Nu este prea înalt, dar pentru că mulți oameni vor arunca o privire și vor alerga spre dealuri. Acestea fiind spuse, face treaba pentru publicul țintă.

Cost

Fiind un instrument gratuit și open source, Redmine nu vă va costa niciun cent și primește notele de preț în mod implicit. Este o alegere excelentă pentru studenți sau oricine dorește să afle despre configurarea software-ului în timp ce economisești numerar.

Dacă aveți nevoie să o extindeți sau să o personalizați și nu sunteți sigur că faceți acest lucru singuri, poate doriți să luați în considerare costul aducerii unui dezvoltator atunci când îl comparați cu alte instrumente. Dacă doriți să vedeți ce altceva este acolo, aruncați o privire la cea mai bună piesă de software pentru managementul de proiect pentru o întrerupere.

Cu excepția cazului în care îl utilizați pe o rețea locală, va trebui să plătiți și pentru găzduire. Aruncați o privire la articolul nostru de găzduire web ieftin pentru opțiuni bugetare.

Securitate & intimitate

Deși este mai complex de utilizat decât mulți concurenți, Redmine primește puncte pentru simplitate atunci când vine vorba de politica sa de confidențialitate. În loc de reams de legalese impenetrabile, obțineți o pagină clară de text care explică ce informații folosește și cine îl poate accesa. Versiunea scurtă nu este mult și nu mulți oameni.

Informațiile dvs. sunt în siguranță cu Redmine, dar dacă aveți probleme, citiți cum să vă protejați articolul despre confidențialitate pentru sfaturi.

Tot ce trebuie să vă înregistrați este o adresă de e-mail, care este păstrată privată, cu excepția cazului în care alegeți altfel. Ba chiar vă acordă permisiunea de a utiliza un pseudonim dacă doriți să mergeți sub radar.

Ca o mulțime de software open source, este creat de oameni cărora le pasă de lucru, mai degrabă decât să se acopere legal.

În ceea ce privește securitatea, Redmine vă oferă o listă cu problemele sale de securitate anterioare. Există destul de multe, dar a trecut de mult timp și diferența dintre aceasta și alte platforme poate fi că este deschisă și avansată cu privire la erorile sale de securitate din trecut..

Articolul nostru despre infracțiuni informatice explică unele dintre amenințările care privesc online și va fi util pentru cei care vă configurați independent cu un instrument precum Redmine.

Deoarece veți configura Redmintarea pe propriul server, securitatea este responsabilitatea dvs. Cu ușurință, vă oferă un link către un instrument de scanare pe care îl puteți utiliza pentru a detecta vulnerabilitățile. Acesta este un mod excelent de a vă proteja site-ul.

Întrucât veți face lucrurile singuri, ar putea merita să vă uitați la articolul nostru de securitate a site-ului web pentru a vedea ce vă confruntați atunci când vă protejați serverul.

Dacă gândul de a vă gestiona propria securitate vă oferă transpirații reci, citiți recenzia noastră despre Wrike. Ne-a impresionat securitatea și confidențialitatea și este mai ușor de configurat decât Redmine.

Autentificarea cu doi factori nu se află în pachetul de vanilie, dar poate fi adăugată printr-un plasture sau plugin dacă aveți nevoie. Pentru a afla mai multe despre caracteristică, citiți piesele noastre de autentificare cu doi factori.

Nu veți primi multă protecție din cutie atunci când vine vorba de criptare, dar am găsit pluginuri pentru a cripta fișierele atașate și fișierele wiki, deci aveți opțiuni dacă doriți mai mult decât ceea ce este inclus în instalarea de bază.

Redmine este dificil să evaluați securitatea, deoarece sunteți lăsat pe dispozitivele proprii într-o măsură, deși aveți o mulțime de opțiuni pentru a vă proteja. Experții vor putea merge cât pot de mult, dar începătorii nu vor găsi prea multe lucruri care se pot face fără muncă.

I-am acordat un scor puternic datorită configurabilității sale ridicate și a numeroase opțiuni disponibile, dar dacă nu intenționați să-l personalizați, nu vă așteptați să fie perfect în starea sa de vanilie..

Serviciu & A sustine

Deoarece este un instrument open source, s-ar putea să credeți că veți fi singuri cu suport, dar nu este cazul. Cu comunitatea sa excelentă, vei putea găsi ajutor în orice problemă ai.

Comunitățile open source sunt în general primitoare și de ajutor, deși nimeni nu este plătit pentru timpul lor, așa că nu sunt prea puternici.

Site-ul Redmine are un forum cu o secțiune de ajutor. Aproximativ jumătate dintre întrebări primesc răspunsuri, dar dacă întrebați în mod inteligent și consultați documentația înainte de a pune întrebări, este mai probabil să primiți un răspuns.

Există, de asemenea, o secțiune pe forum pentru a solicita asistență profesională dacă trebuie să faceți ceva complicat, cum ar fi personalizarea avansată.

Dacă aveți nevoie de securitatea de a avea o echipă de asistență plătită la apel pentru a vă îngriji, aruncați o privire la recenzia noastră Basecamp. Sprijinul Basecamp ne-a revenit în trei minute când le-am contactat. Veți avea norocul să găsiți pe nimeni atât de repede.

Există servicii care se extind pe Redmine și oferă asistență plătită. Easy Redmine este unul dintre acestea, dar nu este ieftin și nu l-am testat, deci înscrieți-vă pe propriul dvs. risc.

Redmine este destinat celor care știu ce faci. Deși există o comunitate excelentă disponibilă pentru a vă ajuta, nu vă așteptați ce veți primi de la o echipă de asistență dedicată. Ni s-a acordat Redmine un scor decent indiferent că oferă atât cât vă așteptați de la o platformă open source.

Gânduri finale

Software-ul open source este o alternativă excelentă la instrumentele plătite de acolo, oferind atât flexibilitate cât și calitate. Redmine este excelent la elementele de bază și are o mulțime de plugin-uri disponibile pentru extinderea acestuia. Dacă sunteți confortabil cu codul, puteți să-l personalizați oricum doriți.

Cei care doresc ceva ușor de configurat, cu o interfață simplă, modernă, vor fi probabil dezamăgiți. Este conceput de oameni tehnici și nu este un produs de larg consum precum majoritatea celor mai bune software de gestionare a proiectelor noastre. Dacă doriți ceva pe care îl puteți utiliza cu minimum de tampenie, citiți recenzia noastră monday.com pentru un bun exemplu de software mai ușor de utilizat.

Cei dintre voi care se pot descurca vor ști cine sunteți. Redmine este o platformă puternică pentru oricine dorește să controleze pe deplin un program avansat. Veți avea un sentiment de proprietate cu acesta. Nu este o ardezie goală pentru că oferă multe pentru dvs., dar dacă alegeți să o extindeți, cerul este limita. Cu toate acestea, nu va fi ușor să ajungeți acolo.

Dacă ați reușit să setați Redmine cu succes sau dacă ați avut probleme, nu ezitați să vă împărtășiți experiențele în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map