Recenzie accesibilă – actualizată în 2020

Recenzie accesibilă

Airtable este un instrument de management de proiect interesant, care pare să dorească să facă totul altfel decât concurenții și reușește. Sunt foarte multe lucruri de placut aici, dar abordarea sa neortodoxă îl face impropriu pentru unii. Consultați recenzia noastră completă Airtable pentru detalii.


cel mai bun proiect de gestionare a software-

Airtable este un instrument de colaborare online care vă permite să organizați orice, inclusiv proiecte. Se facturează ca o foaie de calcul pentru părți și o bază de date de părți, care permite echipelor să lucreze cum doresc. Îl vom analiza în această recenzie Airtable.

Are mai mulți clienți cu profil înalt, inclusiv Time, BuzzFeed și Slack. Anul trecut, a strâns peste 50 de milioane de dolari în finanțare, deci are bani să construiască și să îmbunătățească pe termen lung.

Pentru a vă bucura de ceea ce am crezut, ne-a plăcut mult Airtable. Face o treabă bună de a combina caracteristici puternice cu îndrumări suficiente pentru a vă ajuta să le utilizați. Nu este perfect, dar merită să vă uitați pentru punctele forte. Acestea fiind spuse, aparține printre cele mai bune programe de gestionare a proiectelor.

Pentru un alt exemplu de aplicație de gestionare care se limitează la a fi o foaie de calcul și a notat bine cu noi, aruncați o privire la recenzia noastră Smartsheet.

Unele dintre caracteristicile Airtable sunt neobișnuite și v-ar putea economisi mult timp în plus față de avantajele tipice ale menținerii și urmăririi organizate a proiectelor. Merită să aruncăm o privire atentă la ce are de oferit Airtable, pentru a afla dacă oricare dintre componentele sale de nișă vă sunt de folos..

Dacă aveți nevoie doar de o modalitate ușoară de a atribui sarcini și de a le bifa în timp ce lucrați, citiți recenzia noastră pentru Asana pentru a vedea o abordare mai simplă a managementului de proiect.

Alternative pentru Airtable

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Airtable este organizat în jurul „bazelor”, care sunt proiecte independent independente. Acestea pot fi grupate în spații de lucru, dacă doriți să acordați unei echipe acces la un anumit grup.

Bazele conțin date, care pot fi organizate pentru a reprezenta tot felul de lucruri. Aplicația de exemplu este un tracker de erori, dar puteți crea cu ușurință sisteme de urmărire de proiecte, urmărire a managementului personalului sau proiecte țintă de vânzări.

Bazele pot fi configurate folosind gama de șabloane furnizate sau, după ce ați obținut blocajul, le puteți construi de la zero.

Deși vizualizarea sa implicită este exact ca o foaie de calcul, puteți vizualiza datele dvs. în mai multe moduri.

Vizualizarea sa kanban vă permite să mutați elementele în coloane clasificate de la stânga la dreapta pe măsură ce se apropie de finalizare. Dacă sunteți interesat de o aplicație kanban mai concentrată, aruncați o privire la ghidul nostru pentru începători Trello. Trello este ușor de utilizat și gratuit. Citiți despre o altă aplicație de gestionare a proiectelor bazată pe kanban în recenzia noastră LeanKit.

Când deschideți vizualizarea kanban pentru prima dată, veți fi întrebat în ce câmpuri ar trebui grupate datele, astfel încât să fie ușor de controlat. Dacă doriți să faceți alegeri diferite, puteți crea mai multe vizualizări de același tip, dar filtrate sau grupate folosind alte date.

Calendar accesibil

Puteți crea cu ușurință vizualizări din calendar pentru a vă arăta când trebuie efectuate sarcinile. Din păcate, nu există subtascheri și gestionarea dependenței nu este disponibilă. Dacă aveți nevoie de acestea, aruncați o privire asupra recenziei noastre despre Wrike pentru un instrument excelent care le include.

„Blocurile” sale sunt elemente suplimentare care vă permit să adăugați funcționalitate bazelor dvs. Pot fi la fel de simple precum graficele sau tabelele, dar există și multe surprize.

Există un bloc Google Hangouts, precum și unul care utilizează Google pentru a-ți traduce conversațiile din mers. Există, de asemenea, un modul Google Vision care poate extrage text și informații din imagini pentru dvs. automat.

airtable-blocuri

Sunt ușor de adăugat și de configurat. La fel ca în majoritatea lucrurilor din Airtable, sunteți ghidat de procesul de adăugare a acestora. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți blocul pe care îl doriți din listă și, poate, să alegeți un câmp pe care să-l utilizați (de exemplu, câmpul de căutare pentru un bloc de căutare).

Dacă faceți o eroare, ștergerea unui bloc este la fel de ușoară, deci puteți experimenta cu încredere.

Accesibilul nu are prea multe opțiuni de comunicare încorporate, deși există suport pentru utilizarea serviciilor externe prin blocuri. Există o fereastră pentru discuții cu echipa sa de asistență, dar a dispărut în partea dreaptă jos a ecranului, fără nici un mod evident de a-l prelua când l-am închis.

Cu accentul pe comunicare, Basecamp este o alternativă bună, dacă Airtable este prea limitată pentru tine în acest sens. Aruncați o privire la recenzia Basecamp pentru mai multe detalii.

Dacă doriți să extindeți Airtable în continuare, puteți face acest lucru prin intermediul Zapier. Acesta vă va permite să lucrați cu tot felul de platforme, inclusiv Dropbox, Slack și WordPress, precum și cu alte programe de gestionare a proiectelor, precum Asana și Basecamp.

Depozitare accesibilă

Aveți o mulțime de spațiu de stocare cu Airtable. Spațiul de atașare este alocat în funcție de bază și toate tipurile de cont pot avea atâtea baze pe cât doresc, făcând eficient spațiul de stocare nelimitat.

Sună prea bine pentru a fi adevărat, dar dacă vrei să folosești o singură bază pentru a-ți gestiona proiectul, asta face mult mai limitativ.

Dacă sunteți interesat să configurați o soluție de stocare dedicată pentru echipa dvs., citiți cel mai bun articol de stocare online pentru echipe pentru o imagine de ansamblu a opțiunilor.

În plus față de versiunea browserului, are aplicații mobile pentru Android și iOS și aplicații desktop pentru Windows și macOS, deci ar trebui să-l poți accesa oriunde te-ai afla și pe orice dispozitiv pe care îl folosești.

În Airtable am găsit foarte multe. Cu toate acestea, îi lipsesc funcțiile cheie, cum ar fi dependențele de sarcini și subtasco-uri. Opțiunile sale de comunicare nu sunt nici cele mai puternice. Acestea fiind spuse, blocurile și șabloanele sale vă oferă multe opțiuni pentru configurarea rapidă, iar blocurile includ, în special, funcționalități puternice.

Îi acordăm note înalte în această categorie. Dacă nu aveți nevoie de puținele lucruri care îi lipsesc, s-ar putea să vi se potrivească bine.

Prezentare generală a caracteristicilor accesibile

Logo accesibilairtable.com

Începe de la 1200 USD pe lună Toate planurile

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate
Culorile pot fi schimbate

Alte opțiuni de personalizare
Pictograma poate fi aleasă din selecție

Dimensiunea echipei limită
Nelimitat

Spatiu de depozitare
1000 GB

General

Plată
Card de credit

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
iOS, Android

Încercare gratuită

Securitate

Autentificare cu doi factori

Criptarea
AES-256

Certificarea SOC
SOC 1, SOC 2

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

Ca o combinație de foi de calcul și bază de date, Airtable nu este cea mai ispititoare propunere pentru noi utilizatori, dar echipa sa a făcut o treabă excelentă pentru a o face prietenoasă și abordabilă.

Site-ul web și interfața utilizatorului sunt compuse din culori bine alese și artă atractivă, ceea ce face ușor de utilizat, precum și decent de privit.

Înregistrarea nu ar putea fi mai ușoară și puteți începe în câteva minute după introducerea datelor opționale. Sunteți bineveniți la aplicație cu un scurt videoclip și o legătură către un pas mai lung de 12 minute pentru funcțiile disponibile.

După aceea, veți primi un pop-up de ajutor în partea dreaptă jos și un alt pop-up care explică modul în care funcționează bazele, astfel încât există asistență din timp oferită.

Noțiuni introductive cu Airtable

În loc să vă prezinte o foaie necompletată, începeți cu o aplicație de exemplu bazată pe unul dintre numeroasele șabloane ale Airtable. În acest caz, este un tracker de erori. Utilizarea acestuia vă arată cum puteți utiliza caracteristicile de bază ale Airtable pentru a construi ceva mai complicat.

airtable-șabloane

Când creați o bază, puteți utiliza șabloanele pentru a vă da startul. Există o mulțime de ele, sortate în 20 de categorii, de obicei cu câteva zeci de opțiuni în fiecare. Acestea fiind spuse, există o anumită suprapunere între ele.

În plus față de următorul de erori, acestea includ șabloane standard de gestionare a proiectelor, precum și șabloane pentru bloguri, programe de filmare și multe alte cazuri de utilizare.

Există un tur pop-up pas cu pas care vă învață cum funcționează și lucrurile. Preferăm să învățăm prin a viziona videoclipuri, așa că ne-a plăcut să trecem prin asta.

airtable-tur

Turul folosește text clar și animații, care se potrivesc cu zonele evidențiate din aplicație. Este ușor de utilizat și o introducere excelentă pe platformă.

Bazele conțin înregistrări. În vizualizarea de bază a foii de calcul Airtable, înregistrările arată ca rânduri, cu coloane care arată fiecare tip de date atașate la acestea. Fiecare înregistrare poate fi extinsă pentru a vedea un rezumat al acestor date conexe, inclusiv, de exemplu, cui i se atribuie articolul, starea și prioritatea acestuia.

Coloanele pot fi modificate pentru a conține orice informații aveți nevoie. De asemenea, puteți grupa și filtra înregistrările, care vor defini structura informațiilor dvs. și vor controla modul în care vi se prezintă.

Puteți atașa fișiere la articole și lăsați și comentarii. A avea un fir de comentarii pentru fiecare articol înseamnă că puteți păstra informațiile aferente într-un singur loc.

Invitați alți utilizatori la bazele dvs. este un cinch. Trebuie doar să faceți clic pe butonul „share” și apare un formular care vă permite să trimiteți invitații prin e-mail. De asemenea, formularul vă permite să atribuiți permisiuni, care pot fi orice, de la un creator complet, numai în citire, astfel încât să puteți trimite informații multor persoane fără a vă face griji că vă vor încurca datele..

Există, de asemenea, o selecție bună de comenzi rapide de la tastatură, cu o listă a acestora accesibilă din meniul de ajutor. Pe lângă faptul că sunt drăguți, vizibilitatea ridicată poate fi un mare ajutor pentru productivitatea ta, precum și pentru membrii echipei tale.

Construirea lucrurilor de la zero este mai dificilă decât utilizarea șabloanelor. Nu este întotdeauna intuitiv și, uneori, ne-am simțit așteptați să putem face ceva ce nu am putut. În ciuda calității și a gamei de șabloane, există o curbă de învățare când vine vorba de a configura lucrurile cum le doriți.

Scoruri accesibile, datorită opțiunilor sale ușor de adăugat și a cantității de ajutor pe care vi le oferă. Obține puncte bonus pentru UI prietenoasă și este felicitat pentru că a făcut un instrument bazat pe foi de calcul la fel de plăcut de utilizat. Deși s-au eliminat câteva mărci pentru că, din când în când, erau greu de realizat, este aici un scor puternic.

Cost

Airtable are un plan gratuit, așa că nu vă va costa nimic să îi oferiți un vârtej. Pe lângă faptul că are mai multe funcții, planurile sale plătite sporesc spațiul de stocare disponibil și vă permite să puneți mai multe înregistrări pe bazele dvs. Chiar și pe planul liber, totuși, obțineți cât mai multe baze doriți, ceea ce ni se pare generos.

Planul gratuit include vizualizările și caracteristicile de bază de care aveți nevoie și vă oferă 2 GB spațiu de stocare cu 1.200 de înregistrări pe bază. Nivelul Plus crește aceste limite la 5 GB și 5.000 de înregistrări.

La nivelul Pro, obțineți funcții avansate, cum ar fi integrările blocului și opțiunile de personalizare, precum și funcții suplimentare de securitate și asistență prioritară.

Clienții Enterprise beneficiază de instruire individualizată și asistență dedicată, precum și mai multe caracteristici pentru gestionarea echipelor mari.

Noii utilizatori pot încerca planul Pro timp de 14 zile înainte de a alege să se înscrie sau să continue cu versiunea gratuită. Airtable oferă, de asemenea, 10 USD în credit pentru fiecare utilizator pe care îl invitați care se înscrie, astfel încât puteți economisi mulți bani dacă invitați o echipă mare.

airtable-invitați

Plata se face cu card de credit, deși clienții Enterprise pot plăti prin comandă de cumpărare, sârmă sau verifica dacă preferă.

Rezultatele accesibile sunt foarte bune din punct de vedere al prețului, deoarece versiunea sa gratuită oferă multe pentru a începe, iar pachetele mai mari sunt o valoare bună pentru ceea ce oferă. Dacă te gândești să folosești Airtable, costul nu ar trebui să fie o barieră.

Dacă vă întrebați cum se compară cu concurența la preț, aruncați o privire la cel mai bun ghid al nostru pentru software de management de proiect.

Securitate & intimitate

Airtable folosește criptarea puternică, cu trafic folosind TLS 256 biți și date stocate folosind AES 256 biți. Are certificări SOC 1, SOC 2 și ISO 27001, astfel încât acreditările sale au fost verificate. De asemenea, desfășoară programe de recompense pentru buguri pentru a asigura integritatea sistemelor sale.

De asemenea, este disponibilă autentificarea cu doi factori. Dacă nu sunteți sigur ce este acesta, puteți citi despre asta în articolul nostru de autentificare cu doi factori.

Clienții Enterprise pot utiliza conectarea unică bazată pe SAML pentru securitate suplimentară.

În ceea ce privește confidențialitatea, acesta susține că nu vinde sau închiria niciunul dintre detaliile sau informațiile pe care le oferiți. Politica sa de confidențialitate discută despre utilizarea și distribuirea informațiilor, dar pare rezonabilă și în limitele acceptabilității.

Ne luăm în serios confidențialitatea aici la Cloudwards.net și dacă aveți probleme, citiți cum să vă protejați ghidul de confidențialitate pentru sfaturi bune.

Datele dvs. pot fi exportate de pe platformă în orice moment, fie într-un fișier .csv, fie prin intermediul API-ului său, astfel încât nu sunteți blocat și nu puteți să vă deplasați la un alt serviciu dacă doriți. De asemenea, vă permite să vizualizați activitatea recentă a contului, oferind informații despre adresele IP de la care a fost accesat contul dvs.. Acest lucru este util dacă bănuiți că vi s-a furat parola.

Dacă vă preocupă furtul de parole sau probleme conexe, citiți articolul nostru despre infracțiuni informatice pentru a obține o imagine de ansamblu.

Airtable face totul în termeni de securitate, cu criptare puternică, autentificare în doi factori și opțiuni utile pentru a vă gestiona echipa. Se înscrie bine în această categorie.

Serviciu & A sustine

Airtable are un centru de ajutor cu mai multe opțiuni dacă rămâi blocat. Acestea includ o selecție excelentă de articole, care sunt bine scrise și pline de imagini. Există videoclipuri care să vă ajute să începeți. Dacă preferi ajutorul de sine să ajungi, ești acoperit.

airtable-articole

Există, de asemenea, o selecție de webinarii care vă vor ajuta să stăpâniți elementele de bază și să vă învețe unele dintre funcțiile avansate. Nu sunt mulți dintre ei, dar vă permit să interacționați cu echipa Airtable și cu alți utilizatori. Puteți vizualiza întrebările adresate de alți utilizatori în același webinar și să vă adresați propriilor dvs., astfel încât trebuie să obțineți o cantitate bună de cunoștințe.

airtable-webinar

Are o comunitate activă, cu majoritatea întrebărilor de pe forum primind răspuns rapid și mult ajutor din partea altor utilizatori și a personalului Airtable. În cele mai multe cazuri, veți putea găsi ajutor dacă o solicitați.

Airtable Univers este o caracteristică interesantă care vă permite să răsfoiți bazele pe care le-au împărtășit utilizatorii. Deoarece Airtable este atât de versatil, este o modalitate excelentă de a obține idei despre modul de utilizare a platformei. De asemenea, are un blog util cu informații despre modul în care utilizează diferite persoane.

Dacă doriți să aprofundați, este furnizată o API, astfel încât să puteți conecta datele dvs. la site-ul dvs. web sau să le integrați cu propriile aplicații. Documentația pentru aceasta este excelentă și vă permite, de asemenea, să generați automat cod pentru a accesa datele dvs. și pentru a efectua diverse operații pe acestea.

Dacă doriți să intrați în contact direct, o adresă de e-mail este furnizată pe site-ul web și există un asistent de contact în meniul de ajutor al aplicației. Nu există asistență telefonică, dar Airtable vă permite să știți că, în loc să nu enumerați doar un număr și să vă permiteți să vânați pentru el.

Am contactat Airtable cu o întrebare despre dependențele de sarcini și am primit un răspuns în aproximativ trei zile. Acesta nu este cel mai rapid timp de răspuns și este singurul cusur din serviciul și asistența Airtable. Totuși, asistența mai rapidă este disponibilă pe planurile mai scumpe.

Airtable obține un scor bun aici datorită numeroaselor sale oferte de asistență utile, dar a pierdut câteva puncte pentru timpul său de răspuns lent.

Gânduri finale

Airtable este mult mai distractiv de utilizat decât ar trebui să fie și vă oferă tot felul de modalități de a construi rapid proiecte utile. Se simte bine dezvoltat, totul funcționând corect și nu există probleme sau probleme majore în timpul testării noastre.

Am constatat, de asemenea, că blocurile sale oferă funcționalități neobișnuite și oricine dorește să manipuleze datele în moduri interesante și avansate ar trebui să le privească îndeaproape. S-ar putea să fiți capabil să automatizați o parte critică a afacerii dvs. și să economisiți o tonă de numerar în acest proces.

Oferă și o gamă impresionantă de șabloane. De fapt, Airtable poate avea cea mai bună selecție pe care am văzut-o în categoria de management de proiect. Asta înseamnă că cei care încep să aibă parte de multe opțiuni utile pentru a-i ajuta.

Airtable merită investigat. Este nevoie de umila foaie de calcul și o transformă într-un instrument puternic pentru derularea de proiecte și afaceri de tot felul. Este bun la elementele de bază, dar are, de asemenea, caracteristici excelente pentru manipularea datelor atunci când săpați mai adânc și cunoașteți platforma. 

Dacă ați utilizat Airtable, vă rugăm să ne informați ce credeți despre asta în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map