Proiect de revizuire – actualizat 2020

Revizuirea locului de proiect

Projectplace este un instrument solid de gestionare a proiectului, care își îndeplinește treaba, dar care va necesita un pic de gestionare mai mare decât le va dori majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, merită cu siguranță să verificați recenzia noastră completă pentru a vedea dacă funcționează pentru dvs..


cel mai bun proiect de gestionare a software-

Projectplace este în jur din 1998, ceea ce îl face unul dintre cele mai vechi produse de pe piață. În această revizuire Projectplace, vom vedea cum se compară cu ofertele mai recente. Dacă nu aveți timp să citiți, este o platformă decentă, care are multe de dorit, dar suferă de erori și încetinire.

Este deținută de Planview, care deține și LeanKit. LeanKit este unul dintre instrumentele noastre preferate și potrivit pentru utilizatorii concentrați pe afaceri. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră Leankit.

Printre clienții Projectplace se numără Carlsberg, DHL și Eurovision, așa că dacă doriți bere ieftină livrată încet în timp ce fredonează împreună cu Europop, sunteți la locul potrivit. Mai impresionant, are și Sony pe cărțile sale.

Proiectul este în mare parte bun, dar ușor de utilizat în comparație cu unele dintre instrumentele noastre preferate de management de proiect. Setul său de caracteristici este puternic, dar lucrurile nu merg prea des.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Projectplace

Caracteristici

Activitatea dvs. în Projectplace este păstrată pe „table” și conțin „carduri”, care sunt de obicei sarcini. Puteți adăuga liste de verificare a subtaskurilor la fiecare card. Cardurile au fiecare o secțiune care vă permite să adăugați alte carduri pe care le așteaptă și cardurile care le așteaptă, oferindu-vă gestionarea dependenței și permițându-vă să detectați eventuale blocaje în program..

projectplace-card

Există mai multe opțiuni pentru fiecare element, inclusiv raportarea timpului, atașarea fișierelor, asocierea lor cu o activitate sau marcarea lor ca blocată. Cu toții sunt ușor de făcut.

Tablourile sunt dispuse într-un format tipic kanban, cu o coloană planificată în stânga, o coloană de lucru în mijloc și o coloană pentru lucrul finalizat pe dreapta. Puteți trage sarcinile în jurul pentru a schimba starea lor sau a ajusta starea lor pe card.

Puteți personaliza proiecte adăugând propriul logo sau pictogramă pentru a vă ajuta echipa să se simtă ca acasă. Există și câteva opțiuni pentru comunicarea internă.

Un buton din dreapta jos vă permite să deschideți o zonă de mesagerie. De acolo, puteți trimite mesaje tuturor celor din echipa dvs. Există, de asemenea, o filă „conversații” care vă permite să aveți conversații la nivelul întregii echipe. Acestea vă permit să atașați fișierele de la unul dintre serviciile cu care se integrează Projectplace, precum și să notificați persoanele sau echipele despre mesajul dvs..

Veți fi înștiințat despre diverse lucruri, dar dacă vă descurcați cu prea multe mesaje, puteți dezactiva unele, sau toate, toate.

Șabloane de proiect

Dacă repetați proiecte similare, puteți configura șabloane pentru a economisi timp. Există și șapte presetări, care vă pot oferi o pornire de cap și vă pot arăta diferite modalități de a configura lucrurile.

projectplace-nou-spațiu de lucru

Crearea unui spațiu de lucru nou dintr-un șablon nu este greu, dar este nevoie de timp. Acest lucru face dificil să răsfoiți ceea ce este disponibil. Majoritatea instrumentelor vă permit să configurați totul mai mult sau mai puțin instantaneu, astfel încât Projectplace nu este o alegere grozavă dacă sunteți nerăbdători.

Am fost surprinși că trebuie să așteptăm, dar după ce am selectat opțiunile noastre, au trecut aproape 15 minute înainte ca noul nostru spațiu de lucru – bazat pe șablonul de recrutare – să fie gata. Este o perioadă uimitoare de timp, având în vedere că șablonul a luat doar 115 KB sau mai puțin de spațiu.

Șablonul a fost bun, iar o afacere nouă care nu are procese bine definite pentru o anumită zonă ar putea face mai rău decât utilizarea Projectplace ca punct de plecare.

Sistemul nostru de recrutare pregătit a venit cu o placă kanban pentru a muta oamenii prin etapele de recrutare, un sistem pentru urmărirea angajărilor potențiale și chiar documente pentru urmărirea noilor angajări și asigurarea faptului că se potrivesc.

Ni s-au alocat 25 GB spațiu de stocare pentru încercarea noastră, care ar trebui să fie adecvat pentru cele mai multe nevoi, dar proiectul-eșantion a fost îngrijorător de mare la peste 400 MB. După cum am menționat, al doilea proiect a fost mult mai mic.

Projectplace se integrează cu alte platforme de stocare, permițându-vă să accesați fișiere prin Dropbox sau Google Drive. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, aruncați o privire la cel mai bun articol de stocare online pentru echipe pentru o întrerupere a opțiunilor.

Pe lângă opțiunile de stocare, Projectplace se poate integra direct cu diverse platforme, inclusiv Evernote, Harvest, HipChat și altele. Există, de asemenea, suport Zapier, care vă oferă acces la multe altele.

Projectplace are o caracteristică îngrijită care vă permite să vă marcați ca fiind confortabil sau sub presiune. Permiterea tuturor să împărtășească modul în care se simt în general ar putea fi un atu pentru managerii care le pasă de personalul lor.

De asemenea, vă puteți adăuga capacitatea în ore și minute pe săptămână. Acest lucru este util dacă lucrați independent sau lucrați în mod voluntar și suntem siguri că managerii vor găsi informațiile de valoare.

Multe platforme de gestionare a proiectelor au modalități de a verifica dacă proiectul dvs. este pe cale sau de a rezolva cine este subdimensionat sau suprasolicitat. 

Îl poți folosi din mers, deoarece are aplicații pentru Android și iOS. Dacă utilizați un dispozitiv mobil pentru a accesa platforme online, aruncați o privire la cel mai bun VPN pentru articolul nostru pentru mai multe dispozitive pentru a obține securitate suplimentară.

Setul de funcții al proiectplace-ului este puternic, dar este păcat că este nevoie de atât de mult timp pentru a crea noi spații de lucru. Cu toate acestea, este foarte mare, cu multe caracteristici care vă vor facilita organizarea echipei.

Prezentare generală a caracteristicilor proiectului

Logo-ul proiectuluiwww.projectplace.com

Începe de la 2900 USD pe lună Toate planurile

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate

Alte opțiuni de personalizare

Dimensiunea echipei limită
Nelimitat

Spatiu de depozitare
25 GB

General

Plată
Card de credit

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
iOS, Android

Încercare gratuită
14 zile

Securitate

Autentificare cu doi factori

Criptarea
AES-256

Certificarea SOC

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

Projectplace este deținut de Planview, care deține și LeanKit. Când utilizați Projectplace, veți găsi uneori că vă deplasați de pe site-ul său dedicat și pe pagini partajate cu LeanKit și alte instrumente. Doar părțile site-ului, numai pentru Projectplace, funcționează bine, dar celelalte sunt o mizerie confuză.

Înscrierea presupune să fiți de acord cu termenii serviciului și cu acordurile utilizatorilor de bază. Cercetarea celor ne-a condus la aceeași emisiune de groază a unei pagini care vizează Planview subiecții utilizatorilor LeanKit. Curat și simplu, nu este. Vă recomandăm prudență celor care doriți să știe ce sunteți de acord.

După completarea formularului și dați clic pe e-mailul de activare, veți fi trimis la cerere. În mod curios, obțineți aspectul unui ecran de încărcare în timp ce Projectplace configurează proiectul dvs., dar nu trebuie să așteptați prea mult (cel puțin în acest moment).

projectplace-configurare

După ce aplicația a fost gata, nu am văzut un tutorial sau o introducere care ne întâmpină la început. Mesajul care ne aștepta în tava noastră nu a fost binevenit, dar o notă auto-promoțională care ne spune Projectplace este acum și mai bună.

projectplace-sugestii

În curând, ne-am dat seama că micile cercuri verzi care aruncau ecranul erau sfaturi pop-up. La început, i-am confundat cu privire la o problemă de stratificare a interfeței, dar odată ce ne-am dat seama ce au fost, și-au făcut treaba suficient de bine.

Privind mai mult în jur, am constatat rapid că proiectul de probă folosea indicii și sfaturi ca sarcini. Urmărirea lor a făcut învățarea noastră mult mai ușoară. Acestea fiind spuse, a doua oară când ne-am autentificat, părea că s-a schimbat vizualizarea proiectului și, deși cărțile au fost numerotate, am avut greutăți să găsim următoarea în secvență.

Elementele conțineau link-uri care să ajute la textul în care nu puteți face clic. Un alt articol ne-a invitat să vizionăm videoclipuri, dar nu le-a legat sau nu le-a furnizat ca atașamente. Designul ar fi putut fi mai lin în multe domenii. Dacă ușurința pentru utilizator este importantă pentru dvs., citiți recenzia ClickUp pentru a vedea un exemplu de platformă care este corect.

Projectplace Primul proiect

Trecerea de la tutorialul Projectplace pentru a crea propriul nostru consiliu a fost mult mai bună. Am putea crea și modifica sarcini cu ușurință, precum și trecerea între vizualizări.

Există multe filtre care vă permit să sortați sarcinile. Aveți mai multe opțiuni utile aici și puteți vizualiza toate sarcinile atribuite unui anumit utilizator sau cele care nu sunt atribuite și cele cu sau fără estimări de timp. De asemenea, puteți căuta cele mai multe tipuri de informații Projectplace vă permite să utilizați.

Încercarea de a adăuga membri în echipa noastră a fost mai greu decât de obicei. Am introdus un nume la început și am primit un mesaj care ne spune că formatul nu este valid. Același lucru s-a întâmplat și atunci când am introdus o adresă de e-mail.

Aproape toate celelalte instrumente pe care le-am testat facilitează adăugarea altor utilizatori. Cei mai mulți pleacă din calea lor pentru a vă încuraja să faceți acest lucru, așa că a fost un șoc să constatăm că nu am putea fi cu Projectplace.

Având în vedere că eram singurul membru al echipei, ne-am întrebat ce se va întâmpla dacă am face clic pe opțiunea de lângă numele nostru pentru a ne îndepărta din echipă. Poate că proiectul ar fi lăsat în limbo. Nu am îndrăznit să facem clic pentru a afla. În cele din urmă, am găsit un buton „invitați” pe o filă „membri” separată, astfel încât am putut să populăm proiectul nostru.

Interfața este luminoasă și vioi. Culorile sunt moi și există mult spațiu alb. Textul ar putea fi mai mare, dar nu este greu de citit. În mod îngrijorător, am întâlnit întârzieri majore în timpul utilizării acestuia. Acesta a cronometrat navigarea către pagina „placi” și ne-am trezit că trebuie să așteptăm în sus de 10 secunde în timp ce facem clic.

Așa cum am menționat, proiectul de eșantion a utilizat peste 400 MB din 25 GB alocate, ceea ce este foarte mult, așa că poate nu este atât de eficient pe cât ar putea fi sub capotă.

Pagina de asistență a Projectplace are o secțiune tehnică care include un tester de latență, deci probabil că viteza este ceva cu care a avut probleme înainte. De asemenea, vă oferă informații despre cerințele și întreruperile sistemului.

Deși am găsit probleme de viteză și mai multe lucruri care nu au funcționat la fel de bine cum ne-am fi dorit, utilizarea interfeței pentru a face și a schimba lucrurile funcționează bine și, în general, este intuitivă. Există, de asemenea, o mulțime de posibilități pentru a face lucrurile rapid și ușor după ce cunoști platforma.

Cu toate acestea, navigarea este idiosincratică. Trebuie să aflați cum puteți găsi opiniile pe care le doriți, deoarece faceți clic și explorați nu este întotdeauna atât de clar pe cât ar putea fi. La un moment dat, am dat clic pe o sarcină fără răspuns, iar după ce am încercat din nou de câteva ori, zona de focalizare a sarcinii a început să pâlpâie și să se oprească. A trebuit să navigăm departe pentru a readuce lucrurile la normal.

Pentru o platformă alternativă care îngrădește capacitatea de utilizare și este instrumentul nostru de gestionare a proiectelor preferate recent încorporat, consultați recenzia noastră monday.com.

Projectplace obține un scor decent în ceea ce privește ușurința în utilizare. Componentele individuale funcționează bine, dar navigarea este confuză, iar erorile și încetinirile afectează experiența generală.

Cost

Projectplace are un singur plan regulat, la prețul de 29 USD pe utilizator pe lună. Nu este ieftin, dar sistemul său este cel puțin simplu. Pagina sa de prețuri conține text care spune „doar clienții SUA”, dar suportul ne-a spus că se referă doar la prețuri și platforma este disponibilă oriunde în lume.

projectplace-preț

De asemenea, are un nivel de întreprindere, care include mai multe caracteristici suplimentare și se mândrește cu „securitatea gradului militar”. Va trebui să contactați direct Projectplace pentru a discuta despre preț.

Dacă sunteți interesat de o platformă care este ieftină pentru echipele mari, consultați recenzia noastră Basecamp.

Există un proces gratuit de două săptămâni dacă doriți să îl verificați și nu este necesar niciun card de credit. Un nivel ieftin sau gratuit ar fi frumos, dar a nu oferi unul nu este un întrerupător de oferte. Projectplace obține un scor bun pentru sistemul său simplu și încercarea gratuită.

Securitate & intimitate

Projectplace oferă mai multe garanții liniștitoare atunci când vine vorba de confidențialitate. Promite ștergerea securizată a datelor dvs. în termen de 30 de zile de la ștergerea proiectului. De asemenea, promite că niciuna dintre informațiile dvs. personale, în afara informațiilor de contact necesare, nu este vizibilă personalului de vânzări sau de asistență.

Criptarea acesteia vă asigură că nimeni nu vă poate vedea alte date decât dvs., chiar dacă vor. Creează copii de rezervă obișnuite pentru a menține totul în siguranță. Pentru a păstra datele în siguranță pe propriul sistem, aruncați o privire la modul nostru de criptare a ghidului dvs. de hard disk.

Politica sa de confidențialitate este surprinzător de citită în comparație cu o mare parte din site-ul său web. Politica de confidențialitate detaliază conformitatea Projectplace cu cadrul US Shield Privacy. Serverele Projectplace sunt în Suedia și pretind că vă oferă protecția datelor împotriva legislației, cum ar fi USA Patriot Act.

projectplace-dsar

Am găsit o opțiune de a trimite o solicitare către „portalul de solicitare a accesului subiectului de date” în cazul în care doriți ca datele dvs. să fie eliminate. Noi nu am trecut singur prin acest proces, dar ne întrebăm ce se întâmplă cu datele dvs. dacă neglijați efectuarea procedurii.

Forma pe care o utilizați nu este la fel de deranjantă ca și pagina de termeni și condiții a Projectplace, dar nici nu pare prietenoasă. Totuși, este acolo dacă o cauți.

Projectplace vă oferă opțiunea de a vizualiza informațiile pe care le stochează în format .json sau .xml. Opțiunea .xml nu a funcționat pentru noi, dar .json a făcut-o. Nu am obiectat nimic, mai ales pentru că păream că am făcut o altă greșeală absentă la introducerea numărului nostru de telefon pentru a se înregistra.

Dacă aveți probleme cu privire la informațiile pe care le transmiteți serviciilor online, citiți articolul nostru despre cum să vă protejăm confidențialitatea.

Utilizează criptarea AES de 256 biți pentru stocare și TLS pentru tranzit, ceea ce înseamnă că datele dvs. sunt sigure și sigure. De asemenea, se laudă cu 99,98 la sută uptime, deci întreruperile ar trebui să fie rare. De asemenea, are o certificare ISO 27001.

Puteți personaliza cerințele de parolă ale echipei dvs., dar nu există prea multe opțiuni. De asemenea, beneficiați de conectare unică bazată pe SAML.

Are autentificare în doi factori, oferindu-vă un strat suplimentar de protecție dacă parola dvs. este compromisă. Acest lucru vă ajută să vă feriți de infracțiuni informatice.

Projectplace are rezultate bune în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea, datorită criptării puternice, autentificării în doi factori și angajamentului de a vă păstra securitatea datelor.

Serviciu & A sustine

Dacă vă blocați, în meniul Projectplace există opțiuni de „ajutor” și „asistență pentru clienți”, împreună cu o opțiune „feedback” dacă doriți să vă împărtășiți gândurile.

Selectarea opțiunii „ajutor” vă duce la o pagină bine concepută, cu o imagine liniștitoare a unei plante pe ea. De acolo, aveți mai multe opțiuni.

Există o pagină „Noțiuni de început” care include un videoclip introductiv și o mulțime de tutoriale detaliate, bazate pe text, care explică modul de utilizare a platformei. Există o întrebare frecventă cu aproximativ 25 de întrebări care se referă la un amestec de răspunsuri bazate pe text și video. Există, de asemenea, aproximativ 27 de videoclipuri și articole care explică aproape tot ceea ce este posibil să ai nevoie.

Pagina „asistență pentru clienți” este la fel de cuprinzătoare. Dacă doriți să luați legătura direct, vă este oferit un număr de telefon de contact, precum și un formular de contact și chat live, așa că aveți o mulțime de opțiuni dacă aveți nevoie de ajutor. Suportul este oferit în șase limbi, care acoperă Anglosfera și nordul Europei, fiecare având numere de telefon dedicate.

Am încercat să punem la Projectplace o întrebare despre câteva aspecte pe care am dorit clarificări. Când am încercat chat-ul live – într-o săptămână la 20.20 p.m. Eastern Standard Time – am primit un mesaj care spune că niciunul dintre agenții săi nu este disponibil.

În schimb, am trimis întrebarea prin formularul de asistență. După ce am dat clic pe trimitere, am fost trimiși la „centrul de succes al clienților”, fără să recunoaștem că întrebarea noastră a fost primită. Totuși, ne-a revenit în aceeași zi.

Dacă aveți nevoie de un serviciu cu timpi de răspuns răspicat, aruncați o privire la recenzia noastră Wrike. Echipa sa a revenit la ancheta noastră în doar trei minute.

Projectplace oferă seminarii web, precum și șansa de a viziona webinarii vechi, dar nu am putut să le facem să funcționeze. A trebuit să ne înregistrăm special pentru webinar, dar după completarea detaliilor noastre, am primit un mesaj „video indisponibil” pentru problemele noastre.

Projectplace oferă, de asemenea, alb-uri și cărți electronice. În mod enervant, de asemenea, necesită înscriere individuală și înregistrare și ni s-a solicitat, de asemenea, să verificăm compania noastră dintr-o listă de potriviri sugerate pe baza datelor noastre.

Dacă aveți o echipă numeroasă pe care doriți să o deplasați pe platformă, puteți profita de o selecție puternică de opțiuni la bord și de antrenament. Pe lângă pregătirea online, puteți face ca echipa sa să vină și să lucreze cu dvs. pe site. De asemenea, consultanța este disponibilă pentru a vă ajuta să profitați la maxim de platformă.

Proiectul acoperă fiecare bază. Aveți opțiuni atunci când vine vorba de ajutor pentru platformă. Nu totul funcționează corect, dar există o mulțime de materiale de ajutor, iar sprijinul acestuia ne-a răspuns rapid. Obține un scor decent.

Gânduri finale

Cel mai bun software de gestionare a proiectelor obține majoritatea lucrurilor atunci când vine vorba de interfață și de utilizare. Projectplace face câteva erori prea multe, dar este doar câteva erori de rezolvare pentru a fi o platformă mult mai puternică.

Se descurcă bine în serviciul și asistența, precum și în confidențialitate și securitate. S-ar putea îmbunătăți în ceea ce privește capacitatea de utilizare, dar este departe de un dezastru. După ce obțineți o atârnare a acesteia, oferă multă putere și merită să o verificați. Totuși, am avut experiențe mai bune în altă parte.

Dacă ați încercat să folosiți Projectplace, vă rugăm să ne informați ce credeți în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map