Recenzie FunctionFox

FunctionFox are caracteristici excelente și o interfață ușor de utilizat, dar pare a fi mai mult decât formă. Platforma este atractivă, dar cu câteva probleme de utilizare și lipsa resurselor de asistență, rămâne încă de dorit.


cel mai bun proiect de gestionare a software-

Am văzut câteva platforme de management de proiect care fac lucrurile distractive, dar FunctionFox ar putea fi primul care am văzut care face lucrurile, îndrăznim să spunem, să fie cool. Poate că va merge prea departe, dar are personalitate și simț al umorului.

În această recenzie FunctionFox, vom arunca o privire mai atentă asupra caracteristicilor sale interesante și vom vedea dacă abordarea acestuia îi oferă avantaje față de concurenți.

Este nevoie de o abordare diferită de majoritatea instrumentelor pe care le-am analizat, concentrându-ne mai mult pe urmărirea timpului decât pe gestionarea sarcinilor. Dacă sunteți în căutarea unei platforme care să vă organizeze clienții, personalul și proiectele, precum și să vă urmăriți timpul și costurile, este o alegere bună.

Pentru cei care doresc mai multe caracteristici standard de management de proiect, cum ar fi controlul detaliat asupra sarcinilor, vă recomandăm să consultați revizuirea noastră monday.com.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru FunctionFox

Caracteristici

Cele mai multe programe de gestionare a proiectelor la care analizăm sunt centrate în jurul sarcinilor, însă FunctionFox se referă mai mult la păstrarea informațiilor despre client și proiect într-un singur loc și simplificarea fluxurilor de lucru..

functionfox-sarcini

Gestionarea sarcinilor este inclusă în planurile de nivel superior, dar este mai mult un caz de a clasifica ceea ce îți petreci timpul decât de a organiza detaliile fiecărui articol.

Dacă doriți o platformă care vă oferă controlul asupra detaliilor activității și vă permite să adăugați subtascheri și să gestionați dependențele, aruncați o privire la recenzia noastră Wrike.

FunctionFox are un panou de navigare în partea stângă care vă oferă acces la diferitele sale secțiuni.

functionfox-navigare

Vizualizarea calendarului vă permite să vedeți ce apare. În plus față de vizualizările lunare și săptămânale, puteți face clic pe orice zi pentru a obține o defalcare de la oră la oră a planificării. Există, de asemenea, un calendar de grup separat, care menține activitățile partajate distincte de programul personal.

functionfox-calendar

Desktop-ul CEO al FunctionFox vă oferă o imagine de ansamblu la nivel înalt a tuturor lucrurilor și vă permite să vedeți lucruri precum orele petrecute pentru fiecare client, costurile și starea proiectelor. Dacă puteți vedea dacă sunteți peste sau sub buget, vă veți adresa șefilor de pretutindeni.

Tipurile de afaceri cu nasuri dure care caută un software bun ar putea face mai rău decât să ne uităm la recenzia noastră de la Mavenlink.

FunctionFox are un generator de raport complet. Există mai multe tipuri, inclusiv rapoarte de cheltuieli, estimări, defalcări ale sarcinilor și alte câteva. Acest lucru va face contabilul dvs. fericit, dacă nu le va scoate dintr-un loc de muncă. Dacă se întâmplă acest lucru, cel mai bun ghid al nostru software de contabilitate ar putea ajuta să-i înveselească din nou.

functionfox-raport

Dacă doriți să urmăriți personalul, FunctionFox vă oferă un instrument complet pentru gestionarea acestora. Puteți sorta oamenii pe departamente, le puteți oferi niveluri de acces diferite și puteți selecta dacă au acces la anumite funcții. De exemplu, le puteți desemna ca manageri sau le puteți permite să intre în timp.

FunctionFox Client Management

În mod similar, puteți urmări și gestiona clienții și stoca diverse tipuri de informații despre aceștia. Există, de asemenea, un sistem detaliat de urmărire a clienților care vă permite să stocați o mulțime de date.

Puteți genera facturi automat pe baza datelor dvs. și le puteți edita câmpurile înainte de a le trimite clienților.

Nu este mult în calea integrărilor, dar puteți salva lucruri precum rapoarte ca fișiere Excel. Dacă căutați un instrument pe care îl puteți utiliza cu datele stocate pe alte platforme, citiți recenzia noastră Podio pentru a vedea un exemplu.

În ceea ce privește opțiunile de personalizare, există două teme: „deschis” și „întunecat”. Tot ceea ce par să schimbe sunt butoanele din partea de sus, ceea ce nu face o diferență mare în ceea ce privește aspectul.

Puteți încărca logo-ul dvs. pentru a oferi spațiului de lucru un sentiment de identitate. Dacă sunteți în căutarea modalităților de a vă prezenta prezența online a echipei, aruncați o privire la cele mai bune instrumente ale echipei noastre de software virtual pentru idei.

Există mai multe opțiuni atunci când vine vorba de personalizarea modului în care funcționează platforma, cu opțiuni care acoperă câmpuri personalizate, formate de denumire și detalii ale foii de timp.

functionfox-opțiuni

Dacă doriți să schimbați cum arată lucrurile, consultați recenzia noastră pentru Taskworld pentru o platformă care vă permite să utilizați propriile fotografii ca fundal dacă nu vă plac numeroasele oferte integrate..

În ceea ce privește comunicarea în cadrul echipei tale, FunctionFox are un blog de companie cu privire la planurile de nivel superior pentru a-i ține pe toți la curent.

Puteți decide cine primește o copie a buletinului informativ al companiei, dar nu am putut afla cum să o trimitem sau dacă acest lucru este posibil în cadrul platformei. Dacă comunicarea este importantă pentru dvs., citiți recenzia noastră pentru Basecamp pentru a vedea un instrument care să îl ușureze.

FunctionFox oferă o mulțime de modalități de a rămâne organizat și de a urmări munca. Cu toate acestea, îi lipsește mai multe lucruri standard, în consecință, vă recomandăm să faceți o abordare înainte de a vă cumpăra pentru a vedea dacă este potrivit pentru echipa dvs..

Prezentare generală a funcțiilor FunctionFox

Logo FunctionFoxwww.functionfox.com

Începe de la 3500 USD pe lună Toate planurile

Caracteristici de management

Sarcini
Doar nivel premier

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate

Alte opțiuni de personalizare
Siglă

Dimensiunea echipei limită
Nelimitat

Spatiu de depozitare
10 GB

General

Plată
Card de credit, comenzi de cumpărare & verifică abonamentele anuale

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
iOS, Android

Încercare gratuită
14 zile

Securitate

Autentificare cu doi factori

Criptarea
SSL

Certificarea SOC

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

Înscrierea pentru FunctionFox este neplăcută, dar sunteți trimis rapid la pagina superioară cu aspect de șmecher. Designul este modern și inteligent, care se bazează pe chunkiness-friendly, dar totuși reușește să obții o mulțime de ecran.

Nu există un tutorial când v-ați conectat prima dată, dar există un proiect de probă populat de explorat. Dacă doriți îndrumare la început, puteți găsi o pornire rapidă .pdf pe pagina sa de asistență. Există, de asemenea, mai multe videoclipuri. Vă recomandăm să urmăriți informațiile de ansamblu pentru fiecare nivel în care sunteți activat.

FunctionFox are un simț al umorului ciudat, ceea ce ne-a plăcut. Proiectul-eșantion nu a fost obișnuitul deținător de afaceri aflat în exploatare, ci un proiect pentru rafturi pentru MuiryMuu Dairy, condus de Johnny Fox însuși.

functionfox-principal

În plus, căsuțele care arată costurile proiectului nostru și orele înregistrate pe foaia de timp demonstrează că vulpea are și gheare.

Interfața FunctionFox

Interfața este rapidă și sensibilă, cu un meniu etichetat clar în stânga, oferindu-vă o mulțime de opțiuni de navigare categorizate. Puteți selecta câteva opțiuni pentru a utiliza ca butoane personalizabile mai mari care apar în partea de sus a ecranului, deci nu trebuie să țineți vânătoare pentru a găsi zonele pe care le utilizați cel mai mult.

Elaborarea a ceea ce trebuie făcut pare ușor, deoarece interfața pare bine concepută și intuitivă. Cu toate acestea, există multe, și să ne dăm seama cum se potrivește toate este mai greu. Am găsit zone individuale ușor de navigat, dar am descoperit în timp ce schimbările pe care le-am făcut nu par să se reflecte în alte zone.

De exemplu, am adăugat un client nou, apoi am creat un proiect. Trecând la foaia de timp, am putea selecta clientul, dar proiectul nostru nu părea să existe. Am văzut că alții menționează probleme de utilizare pe forumuri și în comentarii.

Dacă doriți să încercați o platformă care să păstreze lucrurile frumos și simplu, citiți recenzia noastră despre Asana. Dacă vă place ceea ce vedeți acolo, ghidul nostru pentru începători Asana are sfaturi pentru a începe cu acesta.

functionfox-estimări

Estimările sunt ușor de configurat. Când creați un proiect, selectați dintr-o serie de sarcini despre care credeți că vor fi necesare. Sarcinile au fiecare o rată orară asociată și pot fi personalizate în funcție de nevoile dvs. De acolo introduceți câte ore credeți că vor fi necesare pentru fiecare.

FunctionFox face legile pentru dvs. și calculează un cost total estimat pentru proiectul dvs..

Ulterior, cifrele dvs. pot fi comparate cu orele în care v-ați autentificat efectiv, astfel încât să puteți vedea cum se acumulează estimările. Acest lucru poate fi util pentru a vă îmbunătăți acuratețea în timp.

Pentru a urmări timpul, îl puteți introduce manual sau puteți utiliza cronometrul încorporat al funcției, pe care îl puteți porni și opri când lucrați la ceva. Totuși, singura indicație funcționează este că pictograma cronometrului devine albastră, așa că este ușor de uitat. Un fel de contor vizibil mereu ar putea funcționa mai bine.

Din păcate, nu am reușit să lucrăm foile de lucru, deci nu am putut profita de el.

Funcției am primit un scor bun pentru funcționalitatea utilizatorului. Interfața sa este lizibilă și sensibilă. Cu toate acestea, nu totul funcționează pentru noi și am văzut feedback similar de la alți utilizatori.

Deși ne-am confruntat cu probleme, designul este bun și, dacă puteți găsi ceea ce aveți nevoie, vă puteți da seama cum să îl utilizați.

Dacă doriți să încercați un instrument cu o interfață ușoară și intuitivă, care funcționează mai des decât nu, aruncați o privire la recenzia noastră TeamGantt.

Cost

FunctionFox ia o abordare neobișnuită a prețurilor, cu o taxă mare pentru primul utilizator, apoi o taxă mai mică pentru membrii echipei suplimentare. Acest lucru ar putea intepa echipele mici, dar este o reflectare corectă a modului în care se află costurile.

În plus, puteți încerca gratuit timp de două săptămâni fără a oferi informații despre cardul de credit. Profiturile și instituțiile academice pot profita de reduceri, dar vor trebui să discute detaliile cu echipa de vânzări a FunctionFox. FunctionFox oferă, de asemenea, o lună gratuită pentru fiecare utilizator la care faceți referire.

De asemenea, este gratuită pentru studenți, ceea ce elimină prețul și oferă traininguri gratuite și webinarii celor care încă sunt în învățământ.

FunctionFox se referă mai mult la urmărirea timpului decât la gestionarea sarcinilor, iar nivelul său clasic nu oferă mare parte din acestea din urmă. Dacă vă concentrați pe organizarea și organizarea sarcinilor, vă recomandăm să evitați opțiunea ei cea mai ieftină.

Spațiul de stocare este de asemenea limitat, cu 10 GB disponibile pe cel mai scump plan și spațiu suplimentar disponibil pentru 10 USD pe lună pe 10 GB pe toate planurile. Dacă aveți nevoie de mai mult decât atât, aruncați o privire la cel mai bun magazin de stocare online pentru articolul echipelor.

Puteți plăti planurile anuale cu un card de credit, un cec sau o comandă de cumpărare. Dacă nu sunteți mulțumit de FunctionFox, există o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile.

Dacă urmăriți bănuții și doriți să încercați ceva cu un nivel gratuit și cu prețuri mai mici, consultați recenzia noastră Freedcamp.

FunctionFox obține un scor decent în cost. Aveți mai multe opțiuni pentru a-l adapta la nevoile dvs., precum și un proces gratuit și o serie de concesii. Cu toate acestea, nu este cea mai ieftină platformă.

Securitate & intimitate

FunctionFox are o pagină pe site-ul său care se adresează problemelor de securitate și confidențialitate, ceea ce ne asigură că nu se încurcă cu datele sau informațiile dvs. decât dacă este solicitat..

Totuși, completează orașul și țara dvs. pe baza estimării locației dvs. De asemenea, a folosit adresa noastră de e-mail pentru a determina site-ul nostru web. Nu suntem pasionați de aplicațiile care stochează date despre noi pe care nu le-am furnizat în mod explicit.

Dacă doriți să aflați mai multe despre păstrarea informațiilor dvs. în siguranță, aruncați o privire la modul nostru de a vă proteja articolul de confidențialitate.

În plus, oferă o copie de rezervă continuă și vă stochează datele într-o instalație off-site de înaltă securitate. Folosește SSL și pentru datele în tranzit, oferindu-vă o anumită protecție împotriva infracțiunilor informatice.

Din păcate, nu oferă autentificare cu doi factori. Pentru a afla mai multe despre ce contează, citiți ghidul de autentificare cu doi factori.

Pentru a vedea o alternativă care merge bine în materie de securitate și confidențialitate, aruncați o privire la recenzia noastră Smartsheet.

FunctionFox obține un scor bun în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea. Nu intrați în detalii și nu aveți multe opțiuni pentru a gestiona lucrurile singuri, dar elementele de bază sunt în vigoare, deci nu trebuie să vă faceți prea multe griji.

Serviciu & A sustine

Dacă faceți clic pe butonul „contact”, vi se oferă un număr de telefon, o adresă de e-mail și un formular de contact din care să alegeți. Multe platforme își ascund informațiile de contact directe, chiar dacă le oferă, așa că este plăcut să vezi că o platformă îți oferă multiple opțiuni de asistență, fără a fi nevoie să le cauți.

FunctionFox se angajează să răspundă imediat apelurilor și solicitărilor de e-mail, dar numai în timpul orelor de serviciu din S.U.A. În afara acestora, promite să vă întoarcă la primul lucru în următoarea zi lucrătoare.

Am pus asta la încercare cu o anchetă despre problema noastră cu proiecte recent create care nu apar pe ecranul foii de timp. Era târziu seara în SUA când am întrebat, așa că am așteptat un răspuns în dimineața următoare.

Răspunsul părea să lipsească, dar eroarea pe care am raportat-o ​​a fost remediată la următoarea conectare, însă, probabil, personalul de asistență aștepta să audă din partea dezvoltatorilor care rezolva problema..

Pentru a afla despre o platformă alternativă cu suport rapid, consultați recenzia noastră monday.com. Este instrumentul nostru preferat din această categorie.

Făcând clic pe meniul de ajutor, apare o pagină web cu o descriere detaliată a textului paginii pe care o privești în interfață. Este o abordare rară și pare datată, dar am găsit-o eficientă. Unii utilizatori ar putea prefera video sau imagini, dar textul este detaliat, astfel încât să obțineți o mulțime de informații.

Cu toate acestea, are ghidare video dacă îl cauți, cu câteva videoclipuri lungi și detaliate YouTube, care vă arată în jurul platformei.

Căutarea a ceva anume este mai dificilă și totuși ne-am trezit să încercăm să găsim lucrurile în mai multe rânduri. Asta a fost cu atât mai grav pentru că am găsit lucruri care nu funcționează despre care bănuiam că sunt erori.

FunctionFox obține un scor bun pentru serviciile și suportul său. Are modalități de a obține ajutor, dar nu sunt atât de amănunțite pe cât ar putea fi.

Verdictul

FunctionFox are caracteristici excelente pentru urmărirea costurilor în cadrul mai multor proiecte și este un instrument excelent la nivel înalt pentru manageri și directori pentru a urmări lucrurile. Gestionarea sarcinilor sale este mai limitată, așa că ar trebui să vă uitați probabil în altă parte dacă vă concentrați.

Răspunsul nostru la cel mai bun software de management de proiect este un loc minunat pentru a începe dacă doriți să comparați ceea ce există. Citiți recenzia ClickUp pentru un produs care primește o mulțime de lucruri atunci când vine vorba de gestionarea sarcinilor de bază.

FunctionFox arata bine. Este, în general, atractiv și bine conceput, dar am avut probleme să funcționeze așa cum ne-am dorit. Când am pierdut opțiunile de asistență nu ne-am oferit suficient pentru a ne ajuta să ne readucem la cale.

FunctionFox oferă ceva diferit de majoritatea platformelor pe care le-am analizat, dar vă recomandăm să îl încercați înainte de a cumpăra pentru a vă asigura că se potrivește nevoilor dvs..

Dacă ați încercat FunctionFox, vă rugăm să ne informați gândurile în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me