Aha! Revizuire – actualizată 2020

Aha! Revizuire

Aha este un instrument flexibil de gestionare a proiectului, cu un preț care să se potrivească. În timp ce funcțiile fac ca prețul să merite, cei care trebuie să se concentreze în mod special pe gestionarea sarcinilor, nu pot vedea valoarea adăugată.


cel mai bun proiect de gestionare a software-
Aha este un instrument de gestionare și colaborare de proiecte, orientat către dezvoltarea și comercializarea produselor. Există versiuni ale acestuia în ambele zone, dar acestea nu sunt diferite din punct de vedere al funcționalității. Nu este ieftin, dar oferă o mulțime, iar în această recenzie Aha, vom analiza dacă calitatea și caracteristicile sale justifică prețul ridicat de preț.

Are principii filozofice puternice, cu „metoda de reacție” prezentată în mod vizibil pe site-ul său web. Mulți clienți mari au încredere în Aha și cu afacerile lor. Are o pagină cu peste 100 de mărturii ale clienților precum Red Hat, Siemens și LinkedIn.

Am fost impresionat de ceea ce am văzut, găsind multe caracteristici și opțiuni utile pentru personalizare. Dacă vă puteți permite Aha, ar trebui să fie pe radarul dvs., deoarece are unul dintre cele mai puternice seturi de funcții în jur și nu are puncte slabe reale.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Aha!

Caracteristici

Aha vine în două arome: Aha pentru Marketing și Aha pentru Produs, ambele au zone separate pe site-ul său web. Cu toate acestea, ele includ caracteristicile celuilalt, astfel încât nu trebuie să vă faceți prea multe griji cu privire la ce să alegeți. Este mai mult o problemă de concentrare.

Aha are propria sa terminologie pentru a descrie modul în care sunt structurate proiectele sale. Elementele individuale, adesea numite „sarcini” din alt software, sunt denumite „funcții”. Un „tablou de funcții” conține funcții, împărțite în „versiuni”, fiecare având propria coloană.

Dacă nu-ți place linga lui Aha, o poți modifica. Puteți redenumi șapte dintre etichetele sale pentru diferite tipuri de funcții și le puteți numi cum doriți. Aceasta este o opțiune utilă de personalizare și nu una pe care am văzut-o în altă parte, cu excepția cazului în care numărați software open source precum Redmine (citiți recenzia noastră Redmine).

Placa de caracteristici Aha este similară cu vizualizarea sarcinilor de pe alte platforme. Include funcții, afișate sub formă de carduri, care pot fi modificate după cum este necesar.

Caracteristicile pot fi trase de la coloană la coloană, precum și deplasate în sus și în jos în coloane, dacă doriți să le acordați prioritate în acest fel. Sunt împărțite în continuare în categorii cu coduri de culori.

Există o coloană pentru funcțiile neprogramate din partea dreaptă și puteți adăuga mai multe categorii după cum aveți nevoie. Puteți să-l convertiți într-o simplă placă kanban în trei coloane, dacă doriți. Nu este ceea ce este orientat spre Aha, așa că, dacă aveți tot ce aveți nevoie, citiți recenzia noastră pentru Asana pentru o alternativă mai simplă. Dacă vă place, ghidul nostru pentru începători Asana vă va ajuta să începeți bine.

Fiecare caracteristică din Aha poate fi oferită o listă de activități, care este modul în care adăugați subtasco-uri. Puteți să le comentați, să le atribuiți cuiva, să atașați fișiere și să le categorizați în diverse moduri. Există atât de multe modalități de a face acest lucru, de fapt, încât devine confuz.

O caracteristică poate fi oferită un tip, un statut, un obiectiv, etichete, o inițiativă și un scor Aha. Toate acestea pot fi personalizate și puteți adăuga câmpuri noi din meniul de setări. Personalizarea depășește doar setarea culorilor și a textului – mai multe platforme oferă asta – și vă permite să adăugați butoane personalizate pentru trecerea de la o stare la alta.

Acest lucru înseamnă că puteți configura interfața dvs. pentru a reflecta fluxurile de lucru utilizate în mod obișnuit și pentru a face ușor să faceți aceleași tipuri de schimbări. În acest fel, puteți ajuta utilizatorii noi să înțeleagă ce ar trebui să facă în continuare.

Va fi nevoie de muncă și cunoștințe despre platformă pentru a profita de astfel de caracteristici, dar are posibilitatea de a-l regla pentru a face ceea ce are nevoie afacerea dvs. Dacă sunteți în personalizare, aruncați o privire la recenzia noastră Podio. Podio vă permite să creați propriile șabloane pentru ca lucrurile să funcționeze cum doriți.

Aha-vizualizări

În plus față de vizualizările obișnuite cu file, există un meniu derulant care vă arată vederi care se referă la ceea ce priviți. Acestea includ o selecție de diagrame și tabele pe care le puteți accesa cu un singur clic. Aceasta este o modalitate bună de a vă vizualiza proiectul în moduri alternative, fără a fi necesar să vă configurați singur.

aha-scorecard

Caracteristicile avansate ale Aha

„Scorul Aha” este un sistem bazat pe puncte format din note din 10 pentru diverse subcategorii. La început nu am fost vândute, dar am realizat că poate fi ajustat, astfel încât să puteți alege categoriile. Puteți utiliza Aha ca o modalitate de a nota și clasifica orice, de la membrii echipei la, bine, software de management de proiect.

aha-Gantt

Puteți utiliza vizualizarea calendaristică Aha pentru a vedea ce ați apărut în luna sau săptămâna curentă. Există, de asemenea, o vizualizare Gantt, care vă oferă o perspectivă bazată pe cronologie cu privire la modul în care sarcinile se potrivesc. Puteți trage săgețile între elemente pentru a crea dependențe și puteți muta lucrurile pentru a vă rearanja programul.

aha-strategie

Pe lângă gestionarea detaliilor proiectelor, puteți obține o imagine de ansamblu la nivel înalt. Aha are o viziune strategică care vă arată planul dvs. general.

După cum vă așteptați, există o mulțime de oameni de marketing care vor aprecia „persoanele” și „concurenții” Aha, care vă permit să definiți publicul dvs. obișnuit, precum și concurența. Există o mulțime de posibilități pentru a defini obiectivele și a planifica lucrurile pentru a-ți aduce echipele de marketing și dezvoltare pe aceeași pagină.

Aha se integrează cu multe platforme, inclusiv Trello, Asana, Dropbox și Slack. Există peste 30 de persoane disponibile și, deoarece Zapier este unul dintre ele, puteți accesa date de la mult mai multe. De asemenea, puteți importa date direct din multe dintre ele sau dintr-un fișier .csv.

Dacă aveți în vedere utilizarea Trello, citiți ghidul nostru pentru începători Trello pentru a afla mai multe despre el.

Aha Setări cont

Unele dintre caracteristicile Aha sunt ascunse în setările contului său. Puteți invita noi utilizatori de acolo, de exemplu. În timpul procesului dvs., puteți adăuga cât mai multe persoane pe care doriți, dar va trebui să fie plătit după terminarea procesului. Trebuie să plătiți doar pentru persoanele care pot face modificări active și pot avea atât de mulți spectatori cât doriți pe nivelul său Enterprise.

aha-utilizatori adăugați-

Există un jurnal de activități pentru a ține filele cu cine a făcut ce. Este util dacă aveți și cerințe de audit, deoarece veți avea înregistrări despre toate. Aruncați o privire la recenzia noastră ProWorkflow pentru a afla despre o altă platformă cu caracteristici puternice de audit.

În ceea ce privește comunicarea în echipă, puteți utiliza „transmisii” pentru a adăuga mesaje în partea de sus a ecranului fiecărui utilizator. Aha nu are însă chat integrat în timp real. Dacă doriți să utilizați o platformă care comunică bine, citiți recenzia noastră Basecamp.

Aha include planificarea capacității și urmărirea timpului. Dacă doriți să le utilizați în setări, trebuie să le activați. Dacă doriți să urmăriți cu atenție partea financiară a lucrurilor, puteți citi despre o altă opțiune bună în recenzia noastră Mavenlink.

Puteți încărca, de asemenea, un logo personalizat și un alt logo pentru a accesa fișiere .pdf. Cu toate acestea, nu există multe opțiuni de personalizare vizuală. Aruncați o privire la revizuirea Taskworld dacă doriți un instrument care vă permite să adăugați fundaluri personalizate.

Aha nu impune dimensiunea fișierului sau limitele spațiului de stocare, dar sprijinul ne-a fost sfătuit că nu este un instrument de partajare a fișierelor și că utilizarea unui serviciu extern a fost mai tipică. Astfel, ar putea fi utilă o navigare prin cele mai bune articole de stocare online pentru echipe.

Există și aplicații mobile pentru Android și iOS, astfel încât să puteți folosi Aha oriunde v-ați afla.

Aha are atât de multe caracteristici, de-abia am avut spațiu pentru a le discuta pe toate. Am fost tentați să eliminăm semne pentru că am avut prea multe, dar nu am reușit. Am eliminat punctele pentru lipsa instrumentelor de comunicare, dar asta lasă în continuare lui Aha un scor excelent.

Aha! Prezentare generală a caracteristicilor

Aha! Siglăwww.aha.io

Începe de la 492 dolari pe lună Toate planurile

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate

Alte opțiuni de personalizare
Logo personalizat

Dimensiunea echipei limită
5

Spatiu de depozitare
GB nelimitat

General

Plată
Card de credit, facturare disponibilă pe planurile anuale cu 5+ utilizatori

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
iOS, Android

Încercare gratuită
30 de zile

Securitate

Autentificare cu doi factori

Criptarea
AES-256

Certificarea SOC

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

Aha este ușor de început și înregistrarea durează doar câteva minute. Vi s-a oferit opțiunea de a invita colegii, apoi ați întrebat cum doriți să începeți. Majoritatea aplicațiilor vă îmbracă printr-un proces introductiv sau vă aruncă doar la capătul adânc, așa că este revigorant să vi se ofere o alegere.

aha-invitați

Puteți vorbi cu un expert sau puteți primi asistență de la început, precum și vizionați un videoclip care explică elementele de bază. Pentru a începe aplicația, puteți începe de la zero sau puteți alege un proiect demo populat în prealabil. Elementele din demo vă oferă o bază în elementele de bază ale lui Aha și vă ajută să vă învățați despre caracteristicile sale.

aha-demo

Am ales să lucrăm prin tutorialul său, care are o abordare pas cu pas pentru a vă arăta ce să faceți. La un moment dat, ni s-a spus să adăugăm mai multe coloane „defilând spre dreapta”, ceea ce nu părea a fi corect. Am putea afla cum să facem acest lucru – făcând clic pe butonul Adăugați coloana – dar a fost o eroare surprinzătoare având în vedere prețul Aha.

Tutorialul a dispărut și după aceea, așa că nu am reușit să finalizăm toți pașii, deși sfaturi au apărut mai târziu în timp ce am navigat instrumentul.

Primele noastre impresii despre utilizarea lui au fost că totul a funcționat bine. Pare mai degrabă funcțional decât atractiv, dar interfața sa reușește să transmită o mulțime de informații. Există o mulțime de controale, dar interfața este receptivă și puteți juca în jur pentru a descoperi lucrurile fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru că nu merge bine.

Există o mulțime de secțiuni și este confuz încercând să descopăr cum se potrivesc, mai ales la început. Acestea fiind spuse, puteți personaliza totul, așa că, chiar dacă nu vă place abordarea pe care o are Aha, puteți să o ajustați pentru a funcționa cum trebuie.

În plus față de redenumirea tuturor, puteți alege care sunt elementele de navigare afișate, astfel încât să le puteți eficientiza eliminând tot ceea ce nu doriți. Dacă petreci timp cu Aha, îl poți face mult mai concentrat.

Dacă doriți un produs cu o interfață care face complexitatea să pară ușoară, aruncați o privire la cel mai bun instrument de gestionare a proiectelor noastre în clasă în recenzia noastră monday.com.

În Aha există o mulțime de vorbe de afaceri și de limbaj de marketing, pe care unii le vor încânta și altele le vor descoperi, dar puteți roti instrumentul departe de el, dacă nu este pe gustul dvs..

Site-ul său web crește calitate și este un vis al recenzantului, oferindu-ne toate informațiile pe care le căutăm și ușurând aspectul lucrurilor. Au fost momente în care am vrut să știm să facem ceva, dar am putut găsi ceea ce aveam nevoie, căutând baza sa de cunoștințe.

Am descoperit că Aha a funcționat bine, dar nu a fost un produs delicios, fără erori, la care prețul ne-a determinat să sperăm. Cu toate acestea, este încă bine, iar componentele individuale funcționează bine, în ciuda structurii generale a timpului necesar pentru a-și da seama. Obține un scor bun aici.

Cost

Aha are o mulțime de drepturi, dar costă, prețurile lui Aha variază între 59 și 149 USD pe utilizator pe lună (și cu reducere de 20% pentru plata anual). Este cea mai scumpă platformă la care ne-am uitat.

Pe planurile sale Enterprise și Enterprise +, trebuie să plătiți numai pentru contribuabili și proprietarii de produse. Puteți avea la fel de mulți spectatori și recenzori pe care doriți, așa că gândiți-vă la acest lucru atunci când decideți ce nivel doriți. Este posibil ca Enterprise să fie o valoare mai bună pentru dvs. decât nivelul Premium.

Dacă sunteți în căutarea a ceva mai ieftin, nu puteți face mult mai bine decât Freedcamp (citiți recenzia noastră Freedcamp), dar aproape tot ce este în revizuirile noastre de software de management de proiect este mai ieftin decât Aha.

Aha oferă o probă gratuită de 30 de zile, fără a fi necesară cardul, așa că aveți destul timp pentru a testa totul și a lua o decizie.

Are două arome: una pentru dezvoltarea de produse și alta pentru marketing. Trebuie să alegeți unul când vă înscrieți, dar puteți încerca fie dacă vă răzgândiți mai târziu. Deoarece puteți comuta între caracteristicile lor, nu trebuie să pierdeți somnul peste care să alegeți.

Aha este prea scump ca să înscrie bine aici, dar primești ceea ce plătești. Este o platformă de înaltă calitate.

Securitate & intimitate

Aha are un set cuprinzător de caracteristici de securitate și confidențialitate, inclusiv tot ceea ce căutăm în acest domeniu. Secțiunea de securitate a site-ului său web ne-a lăsat îngroziți în numele oricărui infractor.

Utilizează SSL pentru a vă proteja sesiunea de conectare, criptează datele aflate în tranzit cu AES pe 128 de biți și folosește AES 256-biți pentru date în repaus pe serverele sale.

În ceea ce privește certificările, aceasta are cea mai puternică selecție pe care am văzut-o în instrumentele de management de proiect. Are trei tipuri de certificare SOC, certificări ISO și încă o mână.

Este conform cu UE-SUA. Scutul de confidențialitate și Regulamentul general privind protecția datelor, despre care puteți citi mai multe în articolul nostru GDPR.

În plus, oferă autentificare în doi factori, ceea ce vă oferă un nivel suplimentar de securitate dacă parola dvs. este compromisă. Citiți articolul nostru de autentificare cu doi factori pentru mai multe despre acesta. Puteți utiliza, de asemenea, conectarea unică prin SAML 2.0 sau Google.

Are practici anticorupție, anti-mită și chiar anti-sclavie. Nu puteți trimite cadoul personalului său fără a trece printr-un proces strict. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că concurenții dvs. plătesc pentru o privire la informațiile dvs., Aha este o alegere bună.

Centrele de date sunt protejate 24 de ore pe zi de către gardieni instruiți, care, deși nu spune acest lucru, considerăm că sunt bine înarmați.

Cei din planul său Enterprise + pot profita și de controlul accesului IP, ceea ce va strica ziua multor hackeri care ar fi. Citiți articolul nostru despre securitatea site-ului web pentru mai multe despre măsurile pe care le puteți lua pentru prevenirea infracțiunilor informatice.

Acordăm Aha notele de top aici și o considerăm cea mai bună din clasă pentru securitate și confidențialitate. Acoperă fiecare bază și merge mai departe decât ne-am aștepta la fiecare punct verificat.

Serviciu & A sustine

Dacă vă blocați și doriți să luați legătura cu Aha, prima dvs. opțiune este un simplu formular de contact, care este accesibil în întreaga aplicație și vă permite să trimiteți o întrebare cu ușurință. Există, de asemenea, o adresă de e-mail dacă preferați să contactați direct compania.

Sprijinul său promite să revină la cele mai multe întrebări într-o oră și, atunci când punem această probă, cu o întrebare despre spațiul de stocare, a răspuns în doar 25 de minute, dovedind că este la fel de bun ca cuvântul său. Răspunsul său a fost detaliat și util, de asemenea, depășind un răspuns simplu la întrebarea noastră.

Am fost dezamăgiți că proeminentul său buton de „discuție cu un expert” a dus doar la formularul de contact, mai degrabă decât să ne ofere o opțiune de chat live, dar cu sprijinul rapid, care nu este o problemă atât de mare. Dacă preferați chat-ul live, totuși, aruncați o privire la recenzia noastră despre Wrike.

Dacă preferați să vă ajutați, site-ul de asistență Aha are o selecție mare de materiale de ajutor pentru dvs. Există zeci de articole care pot fi căutate în bazele sale de cunoștințe și are o gamă bună de modalități video. Notele de lansare detaliate vă informează și despre noile funcții.

Pagina sa comunitară vă permite să puneți întrebări. Nu toate primesc totuși un răspuns. Există, de asemenea, un portal de idei, astfel încât să puteți informa echipa Aha dacă aveți sugestii. Puteți vota și ideile altor persoane.

Există, de asemenea, o pagină care arată timpul de funcționare și starea serviciilor Aha, care este util de știut.

Aha notează bine aici, deoarece echipa sa răspunde rapid și precis și pune la dispoziție o selecție excelentă de materiale de asistență.

Verdictul

Aha este un produs premium cu un preț care să se potrivească, dar are multe lucruri în regulă. Se simte ca ceva pentru care ai plătit bani buni.

Are caracteristici excepționale de securitate și confidențialitate și a parcurs kilometrul suplimentar pentru a vă păstra datele în siguranță. Dacă doriți să utilizați un serviciu cu o selecție cuprinzătoare de certificări, nu veți găsi alegeri mai bune decât Aha.

Interfața este puternică și, deși complexitatea și jargonul obișnuiesc să se obișnuiască, puteți regla totul pentru ca funcționarea exact cum doriți.

Nu este la fel de concentrat pe acțiunea de gestionare a sarcinilor, precum alte instrumente, dar face o treabă fantastică de a vă permite să planificați lucrurile la diferite niveluri și de a vedea cum se potrivesc împreună. Dacă doriți doar să vă concentrați pe gestionarea sarcinilor, costurile suplimentare nu merită, dar dacă apreciați ca oamenii să împărtășească o viziune de sus în jos a proiectului dvs., atunci ar putea fi ideal.

Vă recomandăm să verificați procesul său pentru a vă asigura că este o formă potrivită înainte de a face angajamentul, deoarece caracteristicile sale diferențiante se adresează unui anumit public. Cei care nu au nevoie de ei vor putea găsi o potrivire mai bună pentru mai puțin în lista noastră cu cele mai bune programe de gestionare a proiectelor.

Dacă ați încercat Aha, vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map