Sage Business Cloud Accounting Review – Actualizat în 2020

Sage Business Cloud Accounting Review

Sage Business Cloud Accounting este o aplicație decentă care face treaba, dar nu iese cu adevărat în evidență de mulțime. Cu toate că putem vedea cu siguranță oamenii care sunt foarte fericiți cu aceasta, avem suspiciunea că concurenții ar atinge mai bine locul dulce. Citiți recenzia noastră completă pentru Sage Accounting pentru detalii.


Best-Contabilitate-Software-Review

Sage Accounting este o platformă excelentă pentru întreprinderile care își gestionează regulat lista de stocuri. Are o caracteristică de inventar convenabilă și un tracker pentru a gestiona cantitatea de articol. Sage Intelligence, unul dintre suplimentele gratuite ale Sage Accounting, este potrivit și pentru companiile care trebuie să își creeze rapoartele cu culori și diagrame..

Deși este ușor de utilizat și include majoritatea caracteristicilor standard pe care le au alte platforme, acesta are opțiuni de automatizare limitate. În plus, funcțiile din planul său cel mai ieftin, Contabilitatea Start, nu merită prețul, deoarece le puteți obține gratuit pe majoritatea cu concurentul său, Wave Accounting.

Dacă Sage Accounting pare a fi cea mai bună platformă pentru dvs., consultați versiunea sa gratuită de 30 de zile sau continuați să citiți această recenzie software Sage Accounting pentru mai multe detalii.

Cu toate acestea, dacă Sage Accounting nu este potrivit pentru dvs., puteți parcurge cel mai bun articol de software de contabilitate pentru a găsi cea mai potrivită afacere pentru dvs..

Ce este Sage?

Sage este o companie care oferă software pentru a ajuta întreprinderile să-și gestioneze resursele. Sage Business Cloud Accounting sau Sage Accounting este platforma sa de contabilitate bazată pe cloud, concepută pentru a ajuta întreprinderile mici să-și gestioneze finanțele.. 

Pe lângă Sage Accounting, Sage oferă și instrumente de sprijin pentru serviciile și platformele sale pentru întreprinderile mai mari. Deocamdată, însă, să vorbim despre cea mai accesibilă platformă a Sage, Sage Accounting.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Sage Business Cloud Accounting

Caracteristici

Caracteristicile Sage sunt ușor de utilizat, iar următorul său de inventar este foarte util. Cu toate acestea, îi lipsesc unele caracteristici de bază, cum ar fi salariile și facturile recurente, ceea ce face ca Sage să lipsească acel pumn în plus pentru a se potrivi concurenților.  

Opțiunile de automatizare ale Sage sunt aproape inexistente, ceea ce face din Sage o alegere slabă dacă doriți să creșteți eficiența. Puteți adăuga mai multe funcții prin suplimentele și integrările Sage.

Cea mai notabilă caracteristică cu Sage este trackerul său de inventar. Sage vă permite să păstrați trei tipuri de articole în inventarul dvs.: stoc, non-stoc și service. Pentru a adăuga un element la inventar, puteți să faceți clic pe butonul „element nou” din serviciile Sage & produse ”sau faceți clic pe butonul„ + ”din partea dreaptă a barei de navigare pentru a deschide meniul cu adăugare rapidă.

Sage urmărește cantitatea articolului prin facturile și facturile pe care le-ați creat. De asemenea, puteți monitoriza starea de ansamblu a inventarului dvs. prin „produse & servicii ”, care afișează un tabel detaliat al articolelor dvs..

sage-inventar

Când creați sau adăugați un nou element de inventar, meniul Sage vă permite să alegeți detaliile care vor fi incluse în facturile și facturile dvs. Puteți adăuga până la trei prețuri de vânzare pentru un produs, astfel încât să puteți alterna prețurile cu un singur clic atunci când creați o nouă factură.

salvie-nou-inventar

Puteți configura, de asemenea, un punct de reordonare. Există un rezumat în partea de sus a „produselor & servicii ”pagina care vă va informa starea inventarului. Cu toate acestea, spre deosebire de QuickBooks Online, Sage nu te lasă să te retragi din această pagină. Trebuie să reîncărcați manual un articol facturându-l prin pagina „cheltuieli”.

Salariile salariilor

Pe lângă funcțiile disponibile în Sage Accounting, Sage oferă și alte funcții de bază, cum ar fi procesarea salarizării și a plăților. Cu toate acestea, aceste funcții sunt suplimente pentru contul dvs. Alte platforme, cum ar fi Xero, oferă aceste funcții într-un singur plan de abonament, despre care puteți afla mai multe detalii în recenzia noastră Xero.

Chiar dacă Sage are propriul serviciu de procesare a plăților, puteți totuși să acceptați plata cu cardul de credit conectând planul Sage Accounting cu Stripe prin pagina „setări”, pe care o fac și alte platforme, precum Wave și FreshBooks. Rețineți că există o taxă suplimentară pentru procesarea cărților de credit prin Stripe.

sage-setări

Prețuri

Chiar dacă prețul Sage Accounting pare la prima vedere scăzut, serviciul Sage deține o valoare mai mică decât alte platforme. Planul său Start Accounting vă permite doar să utilizați facturile și funcțiile de conectare bancă ale lui Sage. În comparație, Wave vă permite să utilizați ambele funcții gratuit (citiți recenzia noastră Wave pentru a afla mai multe).

De asemenea, trebuie să contactați asistența Sage pentru a obține prețul pentru funcții suplimentare, astfel încât nu puteți estima câți bani veți plăti pentru a utiliza serviciul complet al Sage..

Prețurile Sage Accounting sunt mai mici decât majoritatea platformelor de contabilitate. Are două planuri de prețuri: Start Contabilitate și Contabilitate. Singurele platforme contabile care au un preț mai mic pentru planul lor de pornire sunt Xero, cu 9 dolari pe lună în planul său Starter și Wave, care este gratuit pentru versiunea sa de bază..

Cu toate acestea, dacă vă concentrați pe funcții, veți constata că Sage nu este atât de ieftin în comparație cu alte platforme. De exemplu, planul său de început de contabilitate, care costă 10 USD pe lună, vă oferă acces doar la caracteristicile Sage de facturare și de reconciliere bancară.. 

Sage vs Xero

În comparație, planul Xero Starter deblochează toate funcțiile Xero (cu unele limitări), inclusiv inventarul și rapoartele. Cu Sage, aceste funcții sunt disponibile în următorul plan, Contabilitate, care costă 25 de dolari pe lună. Această actualizare deblochează funcții suplimentare, inclusiv estimări și facturi. 

Sage este una dintre cele mai bune opțiuni software pentru urmărirea stocurilor – împreună cu QuickBooks Online și Xero – așa că dacă aveți nevoie de o caracteristică de inventar, prețul este corect. Altfel, puteți obține gratuit majoritatea funcțiilor Sage prin Wave.

Pentru a avea acces la suplimentul Sage pentru procesarea salarizării și a plăților, solicitați o demonstrație pe site-ul web al Sage. De asemenea, alte platforme de contabilitate adaugă deseori salariile ca supliment. Cu toate acestea, deoarece trebuie să contactați asistența pentru clienți a Sage, nu este clar câți bani va trebui să plătiți pentru întregul potențial al lui Sage..

Ușurința în utilizare

Configurarea unui cont cu proba gratuită de 30 de zile a Sage Accounting este ușoară; nu trebuie decât să completați adresa de e-mail, detaliile personale și datele de afaceri. 

Cu toate acestea, dacă este prima oară când încerci Sage, este puțin confuz, deoarece există o mulțime de opțiuni software din care să alegi. Sage oferă serviciile sale suplimentare separat, astfel încât trebuie să contactați asistența pentru clienți a Sage pentru mai multe informații.

Pentru a configura o încercare gratuită, selectați butonul „încercare gratuită” din pagina „prețuri”, apoi trebuie să completați o serie de formulare, inclusiv adresa de e-mail, parola, detaliile companiei și detaliile fiscale..

Pentru prima dată când vă conectați, veți vedea o pagină de bun venit în care Sage vă sugerează ce trebuie să faceți pentru a vă configura contul. Față de FreshBooks sau QuickBooks Online, pagina de bun venit a lui Sage nu este la fel de ușor de utilizat sau intuitivă. La fel ca Xero, există mult text și multe link-uri pentru a face clic, ceea ce poate copleși un utilizator nou.

salvie-de bun venit

Chiar dacă pagina de bun venit este aglomerată, celelalte pagini sunt mai ușor de înțeles, arătând mai curate și mai profesionale. Există mult spațiu pe fiecare pagină și toate afișează un tabel detaliat al datelor dvs. Puteți personaliza tabelele prin pictograma roată din partea stângă a capului coloanei, astfel încât să puteți alege ce coloană doriți să vedeți pentru fiecare tabel.

Veți găsi bara de navigare a lui Sage în partea de sus a ferestrei care conține toate caracteristicile Sage, linkul de ajutor și setările. Sage organizează corect bara de navigare, cu funcțiile grupate în funcție de funcțiile lor. Butonul „+” din partea dreaptă a barei de navigare vă permite să adăugați rapid intrări, cum ar fi facturi sau facturi.

salvie-quickadd

Pagina „rezumatul” păstrează o imagine de ansamblu asupra tuturor finanțelor dvs. într-un singur loc. Această pagină împarte datele dvs. în mai multe categorii: „vânzări”, „cheltuieli”, „situații de fluxuri de numerar” și „prognoze de fluxuri de numerar”. Rezumatul prezintă datele afacerii dvs. prin intermediul graficelor, ușor de înțeles.

salvie-rezumat

Facturare

Funcția de facturare a lui Sage este ușor de utilizat. Pagina „facturi” afișează un tabel detaliat al facturilor și un buton „factură nouă” în partea stânga sus. Crearea unei facturi este rapidă și ușoară, dacă aveți deja clienții și articolele din lista de contacte și inventar ale Sage. 

Tabelul de pe pagina „factură” a lui Sage este puțin mai detaliat decât cel al lui Xero, deoarece arată numărul de telefon al clienților. Dacă vă contactați telefonic în principal cu clienții, acest format este util, deoarece nu trebuie să deschideți fiecare factură pentru a prelua informațiile de contact ale clientului..

sage-factură pagină

Cu toate acestea, Sage nu vă permite să configurați mementouri pentru facturi sau facturi recurente, care v-ar ajuta să conduceți afacerea mai eficient.

Pentru a crea o nouă factură, puteți să faceți clic pe butonul „+” din bara de navigare și să selectați opțiunea „factură de vânzare” sau să faceți clic pe butonul „factură nouă” din pagina „facturi”. Dacă ați acceptat ofertele sau estimările, puteți crea rapid și o factură prin intermediul butonului „crea factură” de pe paginile de stare ale fiecărui ofertă sau ale estimării.

sage-citat-statuspng

Sage vă va duce la pagina „facturi noi” după ce faceți clic pe opțiunea „factură nouă” din meniul „+” sau din pagina „facturi”. Puteți completa detaliile facturii dvs. în această pagină „factură nouă”, inclusiv articolele, clientul și data. Puteți tasta în formularul „client” pentru a alege un client din contactele dvs. existente sau a crea unul nou prin intermediul butonului „Adăugați un client”. 

Pentru a selecta un articol pentru factura dvs., tastați caseta marcată „articol” și puteți alege un element din inventar sau puteți adăuga unul nou prin intermediul butonului „crea element”..

sage-noi-facturi

Dacă articolul este deja în inventarul dvs., Sage va completa automat totul în funcție de detaliile inventarului dvs., cu excepția coloanei „reducere”. Nu este blocat, deci dacă aveți o condiție specială pentru o anumită vânzare, o puteți modifica manual. 

Dezavantajul funcției „factură” a lui Sage este că nu puteți face facturi recurente sau memento-uri de factură. Pentru unele companii, aceste funcții sunt importante, mai ales dacă obiectivul principal este automatizarea majorității finanțelor afacerii tale. Cu toate acestea, Sage vă permite să imprimați pachete de pachet pentru facturile dvs., ceea ce este util dacă de multe ori trebuie să trimiteți comenzi clienților dvs..

sage-factură-starea

cheltuieli

Asemănător funcției sale „facturi”, funcția „facturi” a lui Sage este ușor de utilizat, dar îi lipsește funcțiile de automatizare care vă pot ajuta să vă gestionați urmărirea cheltuielilor.

Există două modalități de a crea o factură nouă: butonul „+” din bara de navigare sau prin pagina „facturi ale vânzătorilor” făcând clic pe butonul „factură nouă”, care vă duce la pagina „factură nouă a vânzătorului”.. 

sage-facturi

La fel ca în cazul facturilor, puteți crea un furnizor nou sau alege unul din lista vânzătorilor dvs. când faceți clic pe caseta „furnizor”. Când introduceți formularul „articol”, puteți selecta un element din inventarul dvs., care va apărea sub formular. Sage completează automat detaliile articolului dvs. dacă folosiți inventarul.

sage-noi-facturi

Din păcate, aceasta este tot ce puteți obține din funcția „cheltuieli” a lui Sage. Nu puteți configura o factură recurentă sau un memento de factură, așa cum se poate cu QuickBooks Online și nici nu puteți plăti facturile online (citiți recenzia noastră QuickBooks Online dacă doriți să aflați mai multe). 

Funcția „facturi” a lui Sage este excelentă pentru a urmări cheltuielile, dar platforme similare, cum ar fi QuickBooks Online sau Xero, fac un pas mai departe prin furnizarea funcțiilor de automatizare, cum ar fi repetarea facturilor sau mementourile de factură. Citiți comparația noastră Xero vs. QuickBooks Online pentru a afla ce platformă este mai bună.

Raportarea

Sage oferă 23 de șabloane de raport și acces la Sage Intelligence, serviciul său de raportare. Funcția de raportare a Sage Accounting, de unul singur, nu este nimic special. Limitează opțiunea de personalizare a raportului la intervalul de date și ordinea de sortare pentru majoritatea rapoartelor. 

Cu toate acestea, un supliment la Sage Intelligence face ca rapoartele lui Sage să pară mai atrăgătoare și, de asemenea, puteți crea un șablon personalizat de raport..

Cele 23 de șabloane de raport ale Sage sunt împărțite în șapte categorii: „rapoarte esențiale”, „rapoarte detaliate”, „rapoarte de numerar”, „rapoarte fiscale”, „produs & rapoarte de servicii, „rapoarte de plată online” și „rapoarte de date”.

sage-raportare

Categoria „rapoarte esențiale” conține principalele rapoarte pe care le utilizați pentru a monitoriza afacerea dvs., cum ar fi „profit & pierderi ”,„ bilanț ”și„ conturi de primit ”. 

Opțiunea „rapoarte detaliate” oferă cunoștințe mai aprofundate despre finanțele dvs., cum ar fi „registrul general”, „analiza profitului” și „veniturile din vânzări”.

„Rapoarte de numerar” conține rapoarte – cum ar fi „extras de flux de numerar” – despre fluxul de numerar și tranzacțiile, astfel încât să puteți vedea unde se mișcă banii dvs..

Categoria „rapoarte fiscale” are două rapoarte, „raportul de impozitare pe vânzări” și „raportul vânzătorilor din 1099”, care sunt utile atunci când sezonul fiscal al Statelor Unite se apropie.

Produsele & opțiunea servicii ”are doar un raport,„ circulația stocurilor ”, care vă permite să vedeți starea inventarului dvs. într-o anumită perioadă.

„Rapoartele de plată online” are, de asemenea, un singur șablon, „Paya”, care este un serviciu de plată care poate fi utilizat împreună cu Sage pentru a vedea plățile efectuate cu Paya.. 

Ultima categorie, „rapoarte de date” conține raportul „date personale de contact”, care vă permite să eliminați contactele de care nu mai aveți nevoie.

sage-contabil-stoc

În afară de funcția de raportare a Sage Accounting, puteți accesa și Sage Intelligence prin intermediul linkului „sage intelligence” din partea dreaptă sus a paginii „raportare”. Formatele de raport ale Sage Intelligence sunt mai atrăgătoare decât rapoartele standard ale Sage Accounting.

Culorile și graficele din șabloanele Sage Intelligence arată mai bine în comparație cu raportul standard al Sage Accounting. Sage Intelligence vă permite, de asemenea, să exportați rapoartele într-un fișier XLSX sau într-un fișier PDF.

salvie-inteligență stoc

Din decembrie 2019, există mai puțin de 20 de șabloane de raport pe care le puteți utiliza. Cu toate acestea, puteți crea un raport personalizat accesând fila „rapoartele mele” și făcând clic pe butonul „creați un raport personalizat”.

salvie-inteligență stoc

A sustine

Sage oferă o mulțime de informații pentru utilizatorii săi să exploreze, inclusiv un blog, pagini de ajutor și cursuri plătite.

Pentru a obține suportul Sage, faceți clic pe butonul „ajutor” din partea dreaptă a barei de navigare, care vă va deschide profilul în comunitatea de clienți Sage. În bara de sus, veți vedea o casetă de căutare în care puteți căuta atât discuții cât și articole din comunitatea clienților Sage.

sage-suport-comunitate

Prin intermediul comunității clienților Sage, puteți accesa articolele de ajutor, discuții și Sage University, unde puteți achiziționa cursuri oferite de Sage. Există cursuri pentru produsele Sage, dar există și cursuri privind abilități generale, precum contabilitate și contabilitate.

Dacă doriți să accesați asistența Sage, faceți clic pe butonul verde „chat offline creează un caz” din partea dreaptă a paginii de profil. Apoi, completați un formular pentru a clarifica problema dvs., iar asistența clienților Sage vă va reveni în 48 de ore.

salvie-suport

Verdictul

Sage îi lipsește caracteristicile suplimentare necesare pentru a-și învinge concurenții. Lipsa de memento-uri și facturi sau facturi recurente poate reprezenta o întrerupere a tranzacțiilor pentru anumite afaceri, în special pentru cele care doresc să crească eficiența acestora. 

Cu toate acestea, caracteristica sa de inventar este excelentă și are o funcție de urmărire, pe care alte platforme o au rar. Sage Intelligence – suplimentul său de raportare – produce rapoarte care arată minunat și puteți crea rapoarte personalizate.

Prețul lui Sage poate părea ieftin la început, dar nu oferă o mulțime de funcții pentru 10 USD. Multe dintre caracteristicile oferite la acest preț sunt disponibile și cu Wave, un instrument gratuit de contabilitate pentru afaceri mici. 

Paginile lui Sage au o interfață îngrijită, ceea ce facilitează navigarea. Cu toate acestea, unele pagini sunt supraaglomerate cu linkuri, care pot copleși utilizatorii. Sprijinul Sage Accounting oferă o mulțime de conținut, inclusiv cursuri plătite, articole de ajutor și un forum de discuții.

Dacă vă place ceea ce ați citit până acum, încercați încercarea gratuită a lui Sage de 30 de zile pentru a vă vedea dacă Sage este o potrivire bună pentru afacerea dvs..

Ai mai folosit Sage înainte? Ne-ar plăcea să auzim ce credeți în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me