Recenzie online QuickBooks – Contabilitate cloud pentru profesioniști – actualizată 2020

QuickBooks Recenzie online

Software de contabilitate cloud care funcționează bine pentru toată lumea, de la oameni abia la început, precum și de la cei cu mai multă experiență în contabilitate. Cu toate acestea, este nevoie de o anumită grăsime de cot pentru a începe, după cum puteți citi în această recenzie completă QuickBooks Online.


Best-Contabilitate-Software-Review

QuickBooks Online își merită locul pe lista noastră cu cele mai bune programe de contabilitate. Creat de Intuit, QuickBooks Online oferă o mulțime de funcții care vă pot ajuta să vă gestionați finanțele mai rapid și mai ușor.

Există o curbă de învățare abruptă cu QuickBooks Online. Funcțiile de bază sunt ușor de înțeles, dar funcțiile mai avansate sunt mai greu de stăpânit. Din fericire, QuickBooks Online are o bază de cunoștințe extinsă care te va ajuta să obții cât mai mult din banii tăi.

QuickBooks Online are o mulțime de funcții care vă pot ajuta să reduceți timpul petrecut în gestionarea finanțelor. Oferă funcții automate, cum ar fi tranzacții recurente, mementouri pentru facturi, reguli de preț și multe altele. De asemenea, oferă servicii suplimentare, cum ar fi depunerea impozitelor sau administrarea salariului, pentru un cost suplimentar.

În general, QuickBooks Online este un excelent software de contabilitate care vă poate ajuta să vă gestionați finanțele printr-o singură platformă. Dacă doriți să vedeți cât de bine vă poate ajuta afacerea, încercați versiunea sa gratuită de 30 de zile sau citiți această recenzie completă QuickBooks Online.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru QuickBooks Online

Caracteristici

Caracteristicile de bază ale QuickBooks Online, precum facturarea și raportarea de bază, sunt ușor de utilizat și extrem de personalizabile. Există, de asemenea, caracteristici, cum ar fi tabloul de bord și prezentarea generală a vânzărilor, care vă pot ajuta să vă monitorizați starea financiară dintr-o privire. Informațiile sunt afișate cu grafice și numere, care vă pot ajuta să vă înțelegeți cu ușurință starea financiară.

QuickBooks-tablou de bord

Similar cu Xero (citiți recenzia noastră Xero pentru a afla mai multe), puteți obține fluxuri bancare în direct prin QuickBooks Online. Reconcilierea tranzacțiilor dvs. este ușoară și puteți vedea diferența dintre soldurile dvs. în partea de sus a paginii.

QuickBooks-reconciliere

Există o mulțime de funcții care ies în evidență în QuickBooks Online. Funcția sa de inventar, de exemplu, vă permite să gestionați articolele și să configurați puncte de reordonare. 

Pentru a reordona un articol, puteți face clic pe săgeata de lângă un articol și faceți clic pe „reordonare”, care vă va duce la un formular de comandă de cumpărare. Când adăugați un element la inventar, puteți adăuga, de asemenea, mai multe articole pentru a crea un pachet, care va fi util dacă aveți prețuri speciale într-un pachet.

QuickBooks-add-inventar

De asemenea, puteți configura reguli de preț, care sunt reduceri pentru articolele din inventarul dvs. Puteți seta articole, clienți, calendar și multe altele. Mai târziu, dacă regula este aplicabilă, prețul se va schimba automat, dar aveți opțiunea de a-l schimba la un alt preț, dacă doriți.

Proiectele QuickBooks Online vă ajută să rămâneți profitabil, afișând clar veniturile și costurile proiectului. Cheltuielile, cum ar fi orele și facturile angajaților, sunt înregistrate și comparate cu veniturile pe care le primiți. Comparația este afișată pe pagina proiectului dvs., astfel încât să puteți vedea câți bani câștigați sau pierdeți.

QuickBooks-proiecte

Captarea încasărilor folosind aplicațiile mobile este ușoară. Acesta scanează automat chitanțele pentru a vă clasifica informațiile, astfel încât nu trebuie să introduceți totul manual. Încasările revizuite sunt apoi depozitate în cheltuielile dvs. și le puteți extrage ori de câte ori trebuie, de exemplu, atunci când vă întocmiți impozitele.

Pentru utilizatorii americani, QuickBooks Online oferă funcții suplimentare care vă pot ajuta cu taxele.

QuickBooks Online vă permite să vă gestionați tranzacțiile, astfel încât să aveți toate datele de care aveți nevoie în timpul sezonului fiscal al Statelor Unite. Vă permite să urmăriți taxele pentru 1099 contractori și să le asamblați pentru dvs. Pentru o taxă suplimentară, puteți, de asemenea, să vă e-fișcați taxele direct de la QuickBooks Online.

De asemenea, are o caracteristică de impozitare pe vânzări care vă poate calcula automat impozitele. Mai bine, deoarece actualizează automat ratele de impozitare atunci când se modifică orice lege, puteți să uitați doar de impozitul dvs. pe vânzări și să permiteți QuickBooks Online să o facă pentru dvs..

Cea mai nouă caracteristică, „capital”, vă permite să vizualizați scorul dvs. de credit pentru a vedea dacă sunteți eligibil pentru un împrumut și vă ajută să obțineți unul. Puteți să obțineți scorul de credit o dată gratuit. Dacă doriți să luați un împrumut pentru a vă extinde afacerea, QuickBooks Online vă poate ajuta, de asemenea, să găsiți un împrumut prin „piața sa”.

Prezentare online a QuickBooks

Logo QuickBooks Onlinequickbooks.intuit.com

Începe de la 1500 de dolari pe lună Toate planurile

Caracteristici

Facturare

Facturare

A / R

A / P

Feeduri bancare

CC

Plateste facturile

Multi moneda

Aplicatie mobila

Time-tracking

Inventar

stat de plată

Prețuri

QuickBooks Online este una dintre cele mai scumpe soluții contabile disponibile, dar există și o mulțime de funcții suplimentare pe care le puteți obține cu un cost suplimentar.

Chiar dacă este costisitor, planul de prețuri QuickBooks Online are sens. Acesta oferă patru planuri, adăugând mai multe funcții și sloturi pentru utilizatori cu fiecare plan. Diferența de preț este, de asemenea, rezonabilă.

Planul său cel mai ieftin, „început simplu”, este clar creat pentru întreprinderile mici care au nevoie doar de ceva pentru a-și gestiona finanțele. Include funcții de bază, precum raportarea de bază, factura și taxele. Acest plan are un preț de 20 USD pe lună, ceea ce este destul de scump, mai ales că este limitat la caracteristicile de bază.

O actualizare la următorul plan, „esențiale”, vă permite să vă gestionați facturile și să urmăriți timpul. De asemenea, permite până la trei utilizatori. Are un preț de 40 de dolari, ceea ce înseamnă un salt de 20 de dolari doar pentru a obține trei funcții suplimentare.

O altă actualizare la „plus”, la prețul de 70 USD, deblochează inventarul și proiectele QuickBooks Online. Dacă aveți nevoie de ambele instrumente, creșterea prețului de 30 USD este destul de rezonabilă, deoarece ambele sunt instrumente puternice care vă pot ajuta să economisiți și mai mult timp și bani. 

Ultima actualizare la „avansată” este orientată pentru afaceri mai mari care pot scoate 150 de dolari pe lună pentru software de contabilitate. Oferă o mulțime de upgrade-uri, inclusiv facturare accelerată, rapoarte actualizate și 20 de transferuri bancare gratuite.

Un alt plan QuickBooks Online lansat recent este planul „angajați independenți”, creat pentru freelanceri. Costă 15 dolari pe lună, ceea ce îl face mai ieftin decât celelalte planuri.

Are caracteristici de bază de care vor avea nevoie freelanceri, cum ar fi facturarea, crearea de rapoarte de bază și urmărirea veniturilor și cheltuielilor. Vă permite, de asemenea, să estimați impozitele dvs. trimestriale, ceea ce nu are cărțile proaspete.

Pe de altă parte, QuickBooks Online nu are o funcție de urmărire a timpului precum FreshBooks. Dacă acesta este un decalaj pentru dvs., citiți recenzia noastră pentru a afla mai multe. Deoarece acest plan este orientat către freelanceri, nu puteți face upgrade la un alt plan dacă alegeți planul „independenți”..

Pe lângă aceste planuri, QuickBooks Online oferă o mulțime de suplimente plătite. Cele mai evidente sunt procesarea salarizării sale și caracteristica „plata facturilor”.

Ușurința în utilizare

Înainte de a începe cu QuickBooks Online, îl puteți încerca gratuit timp de 30 de zile. Acest proces vă permite să vă obișnuiți cu QuickBooks înainte de a decide dacă este potrivit sau nu pentru nevoile dvs..

Înscrierea este ușoară. Trebuie doar să introduceți e-mailul dvs., numele companiei și al industriei dvs. Dacă ați utilizat QuickBooks pentru desktop, vi se solicită să importați datele înainte de a continua. Procesul este destul de ușor și ai un ghid pas cu pas care să te ajute.

Bara de navigare se află pe partea stângă. Puteți, de asemenea, să vă deplasați între submeniuri prin meniul din partea de sus.

QuickBooks-navigation-facturi

Dacă este o durere de navigare către o nouă pagină pentru a adăuga tranzacții, QuickBooks Online oferă un buton de adăugare rapidă. Semnul „+” din partea dreaptă sus a ecranului poate adăuga majoritatea lucrurilor, cum ar fi facturi, facturi și înregistrări în jurnal.

QuickBooks-plus-meniu

O mulțime de funcții QuickBooks Online sunt ascunse în setările sale și în Laboratoarele QuickBooks, unde utilizatorii pot încerca plug-in-uri experimentale.

Setările, pe care le puteți vedea lângă semnul „+”, pot face multe lucruri, cum ar fi crearea de șabloane personalizate, activarea funcțiilor și deschiderea Laboratorilor QuickBooks.

QuickBooks-settings

În general, funcțiile de bază ale QuickBooks Online sunt ușor de utilizat, iar adăugarea de noi tranzacții este ușoară. Cu toate acestea, există unele caracteristici greu de găsit, cum ar fi cele care trebuie activate din setări sau QuickBooks Lab. Există, de asemenea, unele caracteristici, cum ar fi rutine și inventar, care sunt mai greu de utilizat și care trebuie învățate înainte de a putea utiliza eficient.

Facturare

Puteți crea o factură prin meniul cu adăugare rapidă, marcat „+”. Puteți face acest lucru și accesând pagina „facturi”, pe care o puteți găsi în bara de navigare la rubrica „vânzări”. Dacă faceți clic pe butonul „factură nouă” vă va duce la o pagină unde puteți completa detaliile facturii.

QuickBooks-factură

Puteți atribui o factură unui client existent, adăugați un client nou sau o puteți atribui unui proiect. Dacă există estimări pentru un client, QuickBooks Online vă va sugera să îl adăugați la factură printr-o bară pop-up din dreapta.

Puteți alege un articol pe care doriți să îl facturați în coloana „produse / servicii”. Adăugarea de elemente din inventarul dvs. va activa urmărirea stocurilor, care va actualiza automat cantitatea articolului.

QuickBooks Online are și propriul sistem de procesare a plăților, similar cu FreshBooks și Wave (citiți recenzia noastră Wave pentru a afla mai multe).

Când utilizați sistemul de plată QuickBooks Online, vi se va percepe un procent din fiecare tranzacție, așa că veți dori să urmăriți.

Dacă doriți să trimiteți factura de la QuickBooks Online, puteți personaliza e-mailul facturii pentru a adăuga un ton personal. De asemenea, vă puteți conecta la contul dvs. Gmail, astfel încât să puteți trimite facturi direct de pe adresa dvs. de e-mail.

QuickBooks-trimite-factură

La bara din partea de jos a paginii, puteți personaliza factura folosind șabloane. Puteți, de asemenea, să imprimați factura și pachetele de ambalare, dacă aveți nevoie să trimiteți articolul din factură către clienți.

De asemenea, puteți crea facturi care se repetă prin intermediul butonului „face repetări” din partea de jos a paginii. Aceasta va deschide o pagină unde puteți configura detaliile facturii dvs. recurente, inclusiv intervalul facturii.

-facturi QuickBooks-recurente

Puteți trimite manual mementouri către clienții dvs. în QuickBooks Online prin pagina „facturi”. Puteți vedea, de asemenea, starea facturilor dvs. prin această pagină.

QuickBooks-trimite-memento

Pentru a trimite mementouri automate, trebuie să activați funcția „rutine” din Laboratoarele QuickBooks. Puteți apoi să vă gestionați rutinele prin setările dvs., la „instrumente”, apoi să faceți clic pe „gestionați rutinele”.

QuickBooks-rutine

Trebuie să faceți multe doar pentru a configura un memento simplu. Spre deosebire de Xero (citiți recenzia noastră Xero pentru a afla mai multe), „rutinele” QuickBooks Online vă permit să vă personalizați mementourile, inclusiv pe care clienții să le reamintească..

Pe lângă facturi, puteți crea, de asemenea, estimări și încasări de vânzări prin pagina „toate vânzările”, pe care o puteți găsi în meniul „vânzări”. Prin această pagină, puteți monitoriza, de asemenea, toate tranzacțiile de vânzări.

QuickBooks-toate-vânzare

Când faceți o estimare, puteți genera o factură făcând clic pe butonul „creați factura” din coloana „acțiuni”. Utilizând această metodă, puteți crea o factură parțială, care este utilă dacă aveți nevoie de o plată în avans pentru un proiect.

QuickBooks-parțială-factură

În general, sistemul de facturare QuickBooks Online este excelent pentru majoritatea firmelor. Oferă o mulțime de funcții pe care le vedeți rar în alte programe de contabilitate, cum ar fi facturarea parțială, imprimarea prin pachet și pachetele online.

Trimiterea manuală a mementourilor este ușoară, dar configurarea unui memento automat este mai grea decât în ​​majoritatea platformelor. Dacă sunteți cineva care depinde de mementouri automate de plată, este posibil să vă frustrați de această caracteristică.

cheltuieli

Când faceți clic pe meniul „cheltuieli” din bara de navigare, veți vedea o pagină care afișează toate cheltuielile dvs., inclusiv facturile, comenzile de cumpărare, cheltuielile, creditul furnizorului și cecurile..

QuickBooks-cheltuieli

Când creați o factură, puteți utiliza un furnizor existent sau puteți crea un furnizor nou. De asemenea, aveți opțiunea de a urmări plățile pentru 1099 contractori, care vă pot ajuta în timpul sezonului fiscal. 

Când adăugați detalii despre un articol sau o categorie, puteți face ca acesta să fie factibil și să includeți un client. Aceste cheltuieli vor apărea apoi în bara de sugestii data următoare când facturați clientul respectiv.

QuickBooks-proiect de lege

La fel ca în facturi, crearea unei facturi care se repetă se face prin butonul „make recurring” din partea de jos a paginii.

Puteți plăti facturile de la QuickBooks Online prin configurarea plății de facturi, ceea ce vă permite să plătiți furnizorilor direct de la QuickBooks Online utilizând servicii bancare online. Acest serviciu suplimentar vă va percepe 15,95 USD pe lună pentru până la 20 de plăți. .

Dacă nu doriți să configurați plata facturilor, puteți plăti întotdeauna facturile manual și apoi înregistrați mai târziu tranzacțiile în QuickBooks Online, făcând clic pe butonul „plătiți facturile”. Puteți găsi această opțiune și multe altele atunci când faceți clic pe săgeata de lângă butonul „plătiți facturile online”.

QuickBooks-pay-facturile

Dacă preferați să utilizați cecuri, puteți utiliza „cecuri de imprimare” pentru a le imprima manual. „Verificări de comandă” este un alt serviciu QuickBooks, care începe de la 36,99 USD pentru 50 de cecuri.

Raportarea

QuickBooks Online oferă o mulțime de șabloane de raport. Puteți găsi aceste șabloane în meniul „rapoarte” din bara de navigare.

Puteți localiza rapoartele dvs. financiare în fila „standard”. În partea de sus, puteți vedea rapoartele alese în fila „favorite”.

În „Prezentare generală a afacerii”, veți găsi cele mai multe rapoarte care vă pot ajuta să aflați cum se desfășoară afacerea dvs., inclusiv profituri și pierderi, fluxuri de numerar și bilanțuri. 

„Cine vă datorează” și „vânzări și clienți” vă oferă o perspectivă asupra vânzărilor. „Cine vă datorează” se ocupă în principal de facturile dvs. și de care facturile au întârziat. „Vânzările și clienții” vă pot ajuta să vedeți ce articole se vând bine sau care clienți cumpără cele mai multe articole din afacerea dvs..

Pe de altă parte, „cui datorezi” te poate ajuta să îți urmărești conturile plătite sau facturile neplătite. Prin rapoartele din „cheltuieli și furnizori”, puteți vedea care furnizori acoperă oferta dvs. de articole și detaliile tranzacțiilor dvs.. 

Ambele rapoarte sunt esențiale atunci când doriți să decideți unde să vă reduceți cheltuielile sau cu care furnizorii doriți să continue să facă afaceri.

Rapoartele QuickBooks Online sunt foarte personalizabile. Puteți alege o perioadă de raportare, aranja coloanele sau compara raportul cu alte perioade, printre altele.

QuickBooks-rapoarte

De asemenea, puteți filtra articolele pe care doriți să le afișați după câteva categorii, cum ar fi furnizorii, clienții și produsele. Antetul și subsolul rapoartelor dvs. sunt, de asemenea, personalizabile. Puteți alege ce informații să afișați în rapoartele dvs. utilizând aceste personalizări.

QuickBooks -Particularizarea-rapoarte

Funcția de raportare a QuickBooks Online poate oferi elementele de bază sau multe altele. În comparație cu alte servicii, cum ar fi FreshBooks și Wave, este clar că planul „plus” QuickBooks Online câștigă în numărul său de funcții.

Cu toate acestea, compararea QuickBooks Online cu Xero arată că ambele au o mulțime de similitudini în caracteristica de raportare. În plus, atât Xero, cât și QuickBooks Online oferă o mulțime de șabloane de raport. Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni de personalizare disponibile, cum ar fi informațiile de afișat și perioada de timp pe care doriți să o afișați. 

A sustine

Bazele de cunoștințe QuickBooks Online sunt extinse. Un ghid sau video pas cu pas apare de fiecare dată când deschideți o nouă caracteristică. Baza sa de cunoștințe oferă nu numai pagini de ajutor, dar are și seminarii web, videoclipuri și cursuri plătite.

Puteți accesa paginile de ajutor făcând clic pe butonul „ajutor” situat în colțul din dreapta sus al barei de navigare.

Când faceți clic pe butonul „ajutor”, apare o fereastră mică și sugerează câteva subiecte. Există, de asemenea, o bară de căutare în care puteți căuta soluția la problema dvs. în paginile de ajutor.

QuickBooks-ajutor

Dacă nu găsiți ceea ce căutați, puteți contacta echipa de asistență făcând clic pe butonul „contactați-ne” din partea de jos a ferestrei de ajutor. Vi se solicită să introduceți un cuvânt cheie care va fi folosit pentru a sugera unele articole.

Dacă niciuna dintre sugestii nu răspunde la întrebările dvs., puteți posta o întrebare pe forumul comunității lor, să trimiteți un mesaj unui agent sau să solicitați mai mult ajutor. Cu toate acestea, mesageria unui agent și apelarea QuickBooks Online nu sunt disponibile 24/7.

Verdictul

QuickBooks Online este o opțiune excelentă pentru întreprinderile mici și mijlocii. Planul său de stabilire a prețurilor vă permite să achiziționați funcții care să vă completeze perfect activitatea, deși există și riscul de a achiziționa funcții de care nu aveți nevoie.

Puteți utiliza cu ușurință majoritatea funcțiilor, dar unele sunt mai dificile. În plus, unele funcții sunt greu de configurat, cum ar fi memento-urile automate pentru facturi, dar dacă efectuați activitatea la început, QuickBooks Online vă poate ajuta să vă gestionați finanțele mai rapid și mai ușor.

Există, de asemenea, unele funcții ascunse în setările sale și în Laboratoarele QuickBooks. Există, de asemenea, o mulțime de funcții suplimentare pe care le puteți obține cu un cost suplimentar.

Funcția de raportare a QuickBooks Online este foarte personalizabilă. Paginile „tabloul de bord” și „prezentarea generală” vă permit să vă vedeți starea financiară dintr-o privire. Informațiile sunt afișate în grafice și numere, ceea ce facilitează înțelegerea finanțelor.

Dacă faceți parte dintr-o întreprindere mică-medie, care dorește să reducă timpul petrecut în gestionarea finanțelor dvs., vă sugerăm să încercați testul gratuit de 30 de zile QuickBooks Online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map