Recenzie Egnyte Connect – Cel mai bun distribuire de fișiere cloud pentru afaceri? – Actualizat 2020

Egnyte Connect Review

Furnizorul EFSS preferat de Cloudwards.net, Egnyte Connect oferă viteză, ușurință în utilizare, securitate și o schemă de preț decent, ceea ce o face perfectă pentru aproape fiecare întreprindere mică. Vezi recenzia noastră completă pentru toate detaliile.


Cel mai bun EFSS

Dacă conduceți o afacere la nivel de întreprindere, găsirea celui mai bun serviciu EFSS este un pas necesar pe calea către succes. Acest lucru se datorează faptului că serviciile de stocare în cloud pot îmbunătăți colaborarea angajaților dvs., ceea ce face munca mai ușoară și mai plăcută pentru toată lumea. 

Este obișnuit ca OneDrive for Business și Dropbox Business să fie printre primele servicii la care se gândesc oamenii atunci când iau în considerare serviciile de stocare cloud care se potrivesc nevoilor lor de afaceri. Cu toate acestea, există o mulțime de motive pentru a considera Egnyte Connect ca un instrument pentru a îmbunătăți colaborarea și productivitatea companiei dumneavoastră. De fapt, este cel mai bun serviciu al nostru pentru întreprinderi.

Egnyte Connect a reușit să se ridice în vârf în cel mai bun program EFSS, datorită funcțiilor sale puternice de sincronizare și partajare, o vastă bibliotecă de integrări de aplicații pentru productivitate, o abordare puternică a securității și clienților săi ușor de utilizat, web, desktop și mobil.

Totuși, asistența sa nu are chat-ul online și trebuie să plătiți suplimentar pentru asistență avansată, dar acestea nu sunt ratări majore. Crearea rolurilor personalizate este ascunsă și în spatele unui plan mai scump. Egnyte, ca majoritatea celor mai bune servicii EFSS, nu oferă copiere de fișiere la nivel de bloc.

Vom vorbi mai multe despre aceste funcții și altele mai detaliat în categoriile de mai jos.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Egnyte Connect

Prețuri

Egnyte, ca și restul câmpului EFSS, are planuri potrivite pentru întreprinderile mici și mari, cu mai mulți utilizatori, dar are și un plan care să găzduiască doar câțiva utilizatori. Din această cauză, planul „echipă” este potrivit și pentru utilizarea la domiciliu, cu condiția să nu vă dețineți funcții suplimentare în locul celor mai de bază. Asta și valoarea puțin mai mică pe care o obțineți. 

Oferă 1 TB de stocare pentru 10 USD pe lună pe utilizator. Dacă mergeți cu servicii precum Sync.com sau pCloud, care sunt orientate spre utilizarea la domiciliu, puteți obține 2TB pentru mai puțin de 10 USD pe lună dacă plătiți tot anul în avans. Pentru mai multe detalii despre aceste servicii, citiți recenzia noastră separată Sync.com și revizuirea pCloud. 

Cu toate acestea, planul „echipă” oferă multe caracteristici, pe lângă 1 TB de stocare. Acestea includ editarea web, generarea de link-uri de încărcare, integrări Microsoft Outlook și Office și multe alte integrări terțe. 

În plus, Egnyte Connect oferă în continuare linia sa originală de plan de afaceri. Pentru asta, trebuie să achiziționați cel puțin cinci abonamente de licență, dar oferă o valoare generală excelentă în comparație cu cea mai mare parte a câmpului EFSS.

Planul „birou” prevede 5 TB, ceea ce înseamnă mai mult decât orice alt serviciu din intervalul de preț. Datorită acestui fapt, am plasat Egnyte Connect pe locul doi pentru cea mai bună valoare globală printre instrumentele EFSS pe care le-am privit, în spatele doar OneDrive. Dacă doriți să comparați prețurile, citiți recenzia noastră OneDrive pentru afaceri.

Planul „business” crește capacitatea de stocare la 10 TB de spațiu, dar adaugă și unele funcții suplimentare, cum ar fi auditul de rapoarte, autentificarea avansată și personalizarea bazată pe roluri, precum și capacitatea de a sincroniza dispozitivele de stocare locale, precum NAS , spre nor. Dacă nu sunteți familiarizat cu NAS, citiți ce este explicația NAS.

Planul „business” oferă și stocare hibridă de cloud în cazul în care doriți să stocați conținut în cloud și altele pe un server local. Cu toate acestea, pentru această recenzie, vom respecta capacitățile cloud ale platformei.

Există, de asemenea, un plan „de întreprindere” pentru întreprinderile cu peste 100 de angajați, care vă oferă sprijin premium, integrare AD / LDAP, conectare unică (SSO), administrare bazată pe roluri și gestionare cheie Egnyte. Cu toate acestea, trebuie să contactați Egnyte pentru a obține o estimare a prețului.

Prezentare generală a Egnyte Connect

Logo Egnyte Connectwww.egnyte.com

Începe de la 800 USD pe lună Toate planurile

Colaborare

Sincronizarea dispozitivului

Sincronizare selectivă

Sincronizare la nivel de bloc

Foldere comune

Legarea fișierului

Versiunea de fișiere

Dimensiunea maximă a fișierului
10 GB

Integrare Microsoft Office

Integrare Google Docs

Biblioteca de integrare de aplicații terță parte

Monitorizați activitatea utilizatorului

Setați rolurile utilizatorului

Creați grupuri de utilizatori

Securitate

Criptare la repaus
AES-256

Criptare în tranzit

Integrare de criptare end-to-end

Autentificare cu doi factori

Cerințe de parolă personalizate

Integrare cu un singur semn (SSO)

Ștergeți dispozitivul de la distanță

A sustine

Chat live

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Suport 24/7

Experiența utilizatorului

Egnyte vă permite să încărcați și să accesați conținut folosind un desktop, browser și client mobil. Clienții desktop sunt disponibili pentru Windows și Mac, dar nu pentru Linux. Dacă aveți nevoie de spațiu de stocare în cloud care să se potrivească bine cu Penguin, consultați cel mai bun serviciu de stocare în cloud pentru ideile de tip Linux. Aplicațiile mobile sunt disponibile pentru Android și iOS.

Egnyte-Connect-desktop-client

Când instalați clientul Egnyte desktop, acesta creează un folder de sincronizare în sistemul dvs. de fișiere. Modelul de folder de sincronizare, creat de Dropbox, vă permite să reproduceți conținut atât între hard disk cât și cloud. Vom vorbi mai multe despre funcțiile de sincronizare ale Egnyte în secțiunea „sincronizare”.

Egnyte Connect diferă de majoritatea platformelor EFSS, deoarece folosește un alt client desktop numit Egnyte Drive, care este practic o unitate de rețea care vă permite să accesați datele din cloud din confortul sistemului de fișiere. Cu toate acestea, nu stochează de fapt conținutul pe hard disk. În schimb, apare ca o unitate separată pe computer.

Dacă utilizați această caracteristică numai pentru a accesa fișiere, mai degrabă decât pentru a eticheta fișierele pentru acces offline, veți beneficia de un pic mai multă securitate, deoarece scade probabilitatea ca cineva să acceseze conținut valoros pe un computer furat. Puteți, de asemenea, să rutați datele printr-un server proxy, care adaugă un alt strat de protecție a confidențialității.

Egnyte pe desktop

Clientul desktop este clar și eficient. Ca și în cazul altor clienți de stocare cloud de pe piață, utilizați o pictogramă pentru tava de sistem pentru a o deschide. După ce faceți acest lucru, puteți accesa și căuta fișierele cele mai recente. În plus, puteți introduce setări, care vă permit să vă gestionați unitățile, să reglați preferințele, să accesați asistența și să consultați dosarele selectate pentru acces offline.

Egnyte-Connect-web-client

Am prefera să avem un buton care lansează clientul web, dar în acest fel, va trebui să navigați pe browserul dvs. pe site-ul Egnyte și să vă conectați manual la client. Acestea fiind spuse, clientul web are un aranjament clar. Bara laterală din stânga conține o ierarhie de folder, care vă permite să accesați toate folderele. Puteți accesa coșul de gunoi și fișierele recente.

Meniul din colțul din dreapta sus vă permite să navigați între sarcini, linkurile pe care le-ați partajat și primit, aplicații și integrări sau fișiere, care este vizualizarea implicită. În plus, puteți vedea rapoartele, gestiona setările și accesați ajutorul. Dacă nu găsiți fișierele dvs., puteți utiliza bara de căutare de sub acest meniu pentru a le găsi rapid.

Ne place că trebuie doar să faceți clic pe un fișier sau folder pentru a apărea un meniu de acțiune. În plus, o bară laterală din dreapta arată activitatea din folderul curent. În general, experiența web este excelentă.

Egnyte-Connect-mobil-client

Aplicația mobilă Egnyte

Aplicația mobilă vă permite să previzualizați fișierele și folderele, încărcați conținut nou și partajați-l. De asemenea, puteți accesa rapid dosarele marcate, generați rapoarte și citiți notificări. Singurul defect greșit pe care l-am putea găsi este că nu afișează un buton de încărcare proeminent în vizualizarea „toate fișierele”. Mai degrabă, trebuie să introduceți folderul partajat sau acasă pentru a crea conținut.

Acest lucru este de înțeles, deoarece nu puteți încărca conținut direct în folderul „toate fișierele”. Pe lângă încărcare, puteți scana un document și îl puteți încărca direct. Acest lucru este valabil pentru fotografii, videoclipuri și fișiere audio. De asemenea, puteți crea un fișier text și îl puteți încărca.

Aplicația mobilă vă permite, de asemenea, să deschideți și să editați orice conținut pe care l-ați stocat în cloud Egnyte. Previzualizările fișierelor nu necesită instrumente ale unor terțe părți, deoarece Egnyte are un previzualizator PDF încorporat. Asta înseamnă că puteți vedea în continuare documentele Office de pe telefonul dvs. fără a fi necesar să plătiți pentru Office 365. Acest lucru a spus că, dacă doriți să editați fișiere, veți avea nevoie de o aplicație secundară instalată pe telefonul dvs..

Dacă doriți să îmbunătățiți securitatea dispozitivului mobil, puteți activa o blocare a parolei și, surprinzător, criptați fișierele locale. Vom vorbi mai multe despre caracteristicile de securitate din categoria corespunzătoare de mai jos. În general, aplicația mobilă oferă o experiență plăcută.

Managementul utilizatorilor

-Egnyte Connect-enter-utilizatori-grupuri

Pentru a adăuga și gestiona utilizatorii cu Egnyte, trebuie să navigați la pagina „setări” din meniul burger sus din dreapta sus. Apoi faceți clic pe „utilizator & grup ”fila. Acolo, veți găsi filele „utilizator” și „grup”, care vă ajută să îndepliniți aceste sarcini.

Utilizatorii-Egnyte-connect-grupuri de gestionare

Puteți adăuga trei tipuri de utilizatori: administrator, putere și standard. Administratorii au acces la toate caracteristicile de bază necesare pentru gestionarea spațiului de stocare în cloud, inclusiv adăugarea de noi utilizatori.

Utilizatorii de putere au un set limitat de funcții în comparație cu administratorii și puteți configura, de asemenea, care dintre aceste funcții pot accesa. 

Aceasta include posibilitatea de a utiliza sincronizarea pe desktop, de a descărca clientul desktop, de a vizualiza utilizatorii și grupurile, de a invita utilizatori standard și de a primi notificări de folder și newsletter-ul Egnyte. De asemenea, pot păstra un folder privat pentru fișierele personale. 

Utilizatorii standard pot accesa conținut doar prin intermediul clientului web și le puteți permite să primească notificări și newsletter-ul Egnyte.

Egnyte vă oferă, de asemenea, capacitatea de a crea roluri personalizate, pe care le puteți atribui utilizatorilor de putere, dar va trebui să faceți upgrade la planul „întreprindere” pentru a-l putea utiliza. Dacă această caracteristică este importantă pentru dvs., dar nu aveți nevoie de un plan de întreprindere, Citrix ShareFile sau Box pot fi pariuri mai bune. Pentru mai multe informații despre acestea, citiți recenzia noastră separată Citrix ShareFile și recenzia Box.

-Egnyte Connect-grupuri de gestionare

„Fila grupuri” vă permite să creați și să adăugați utilizatori în grupuri și să configurați proprietarii de grupuri. De asemenea, puteți invita utilizatori noi la grup adăugând e-mailul lor. 

Egnyte-connect-rapoarte

În plus, Egnyte oferă funcții avansate de raportare, care vă permit să monitorizați stocarea, utilizatorii, dispozitivele conectate și partajarea legăturilor, printre altele. Deși sunt utile, desenele lor se simt depășite, ceea ce este în contrast puternic cu restul clientului web Egnyte..

Pliant & Distribuire a unui fisier

Funcțiile de partajare a dosarelor și a fișierelor sunt unul dintre cele mai importante aspecte ale unui serviciu EFSS. Acestea fiind spuse, unii au integrat aceste funcții mai bine decât alții. Egnyte Connect se încadrează în categoria „mai bună” și chiar am clasat-o ca fiind principalul nostru instrument EFSS pentru partajarea de fișiere.

Egnyte-Connect-folder-sharing

Pentru a gestiona distribuirea folderului, puteți trece în orice dosar, cu excepția celor private, și faceți clic pe butonul „partajare” care este asociat cu acesta. În continuare, puteți invita utilizatori individuali sau grupuri întregi și le puteți oferi unul dintre cele patru tipuri diferite de acces, care includ următoarele permisiuni:

 • Proprietar: permisiunea completă și capacitatea de editare
 • Deplin: descărcați, editați, încărcați și ștergeți
 • Editor: descărcați, editați și încărcați
 • telespectator: previzualizare și descărcare

Egnyte-Connect-file-sharing

De asemenea, puteți invita și alții să vizualizeze și să descarce folderele dvs. generând link-uri de partajare. Acest link poate fi copiat și lipit într-o aplicație, cum ar fi Slack sau Skype, sau îl puteți trimite prin e-mail către destinatari. Un link de partajare vă oferă o opțiune pentru a specifica cine are acces la acesta. Puteți seta asta pe „oricine”, „oricine are o parolă”, utilizatorii serverului dvs. de fișiere sau utilizatorii prin care trimiteți e-mailul.

În plus, puteți atașa numele folderului la link, puteți seta linkul să expire la o anumită dată sau după un număr de clicuri și să primiți o notificare atunci când este dat clic.

Egnyte-Connect-link-audit

De asemenea, ne place că Egnyte include o pagină care arată linkurile pe care le-ați partajat și linkurile pe care ceilalți utilizatori le-au împărtășit. 

Prea multe instrumente de stocare în cloud trec cu vederea acest lucru, ceea ce face prea ușor să pierdeți din vedere conținutul partajat și vă pune în pericol proprietatea intelectuală și rapoartele confidențiale. De asemenea, puteți genera un raport de legătură, pe care îl puteți exporta ca fișier CSV.

-Egnyte Connect-link-uri-raport

Sincronizare

Așa cum am menționat anterior, Egnyte Connect nu are un folder de sincronizare standard. În schimb, folosește o unitate de rețea, care vă permite să accesați conținutul dvs. fără a-l descărca pe computer. Cu toate acestea, dacă etichetați folderele pentru utilizare offline, fișierele din ele vor fi descărcate.

Egnyte-Connect-rețea-drive

Pe de altă parte, dacă trageți și plasați conținut în unitate, acesta va fi sincronizat în cloud. Rețineți că, în mod implicit, orice locați în unitate va fi stocat atât pe hard disk, cât și în cloud. Acest lucru vă poate face să rămâneți rapid fără spațiu pe hard disk, astfel încât să puteți folosi funcția de sincronizare selectivă a lui Egnyte pentru a dezactiva stocarea hard disk-ului pentru orice folder sau fișier.

Sincronizarea inițială a folderului nostru de testare de 1GB cu zip, a durat exact timpul pe care îl așteptăm. Cu toate acestea, nu vă puteți aștepta la viteze mai rapide atunci când colaborați la fișierele deja stocate.

Acest lucru se datorează faptului că Egnyte nu utilizează un algoritm de sincronizare la nivel de bloc, care transferă doar părțile fișierelor schimbate, mai degrabă decât întregul fișier. Sincronizarea la nivel de bloc poate accelera transferurile de fișiere, ceea ce duce la colaborări aproape în timp real. Dacă doriți acest lucru, Dropbox este cel mai bun pariu și puteți citi mai multe despre aceasta în recenzia noastră despre Dropbox Business.

Instrumente de productivitate

Egnyte oferă utilizatorilor capabilități native de gestionare a sarcinilor pentru a supraveghea colaborarea. Alte instrumente EFSS, inclusiv Box și Dropbox, se integrează cu aplicațiile de gestionare a sarcinilor, cum ar fi Trello, dar puțini oferă capacități native. Este excelent pentru proprietarii de afaceri care doresc să reducă costurile de abonare pentru instrumente terțe. Rețineți că Egnyte oferă și Trello.

-Egnyte Connect-sarcini pagină

Puteți crea și atribui sarcini făcând clic dreapta pe un fișier și selectând „sarcini”. Puteți seta numele, destinatarul și data scadenței.

-Egnyte Connect-sarcini pagină

De asemenea, Egnyte oferă o pagină „sarcinile mele”, care vă permite să gestionați sarcinile create. Puteți să le editați, să le ștergeți sau să le marcați ca fiind complete. Pentru a găsi mai ușor sarcinile, pagina afișează liste separate pentru cele alocate de dvs. și atribuite de dvs..

Egnyte-Connect-app-bibliotecă

Pe lângă funcția sa integrată de gestionare a sarcinilor, Egnyte are multe aplicații cu care le puteți integra pentru a conduce productivitatea muncii. Egnyte diferențiază între „suplimentele Egnyte”, pe care le accesați de la clientul web Egnyte, și „integrări externe”, pe care le accesați în afara clientului.

Complementele vă permit să vă conectați la Slack, DocuSign, Microsoft Office Online, Google Drive și G Suite. Foarte puțini furnizori de stocare în cloud se integrează atât cu Microsoft cât și cu Google, Box fiind unul dintre puținii. Dacă v-ați abonat deja la Office 365, există și o integrare pentru asta, deși trebuie să discutați cu un reprezentant Egnyte pentru a-l activa.

Integrarea externă include Egnyte pentru Gmail, SAP, Salesforce, Zoho, AWS Single Sign-On și multe altele. De fapt, Egnyte are un număr mare de alte aplicații din care puteți alege, multe dintre ele fiind gratuite. Biblioteca de aplicații vă permite să căutați integrări după nume sau să le filtrați pe categorii și industrie.

Categoriile includ colaborarea, analiza, vânzările, automatizarea afacerilor, managementul proiectelor și multe altele. Cât de bine se integrează un serviciu EFSS cu suplimentele ajută la separarea acestuia de restul din câmp. În această privință, Egnyte este unul dintre cei mai buni. Există, de asemenea, mai multe integrări de securitate pe care le menționăm în secțiunea următoare.

Securitate

Securitatea puternică a norului este o cerință într-o epocă în care infracțiunile informatice sunt comune. De exemplu, atacurile man-in-the-middle ar putea intercepta datele dvs. în drum de la computer la un server. De asemenea, puteți deveni o victimă a ransomware-ului, ceea ce necesită să plătiți o sumă pentru a obține accesul la fișier înapoi.

Principalele metode care vă protejează conținutul de o astfel de activitate sunt criptarea și securitatea centrului de date. Centrele de date ale Egnyte utilizează supraveghere 24 de ore, controale de acces biometric și redundanță N + 1 și pot rezista la dezastre naturale, inclusiv cutremure și incendii. Facilitățile sunt, de asemenea, Tier 3 și SSAE-16 tip II.

Protocolul TLS vă protejează datele în tranzit între dispozitivele dvs. și serverele Egnyte. Puteți de asemenea activa FTP și restricționa-l la versiunea sa sigură, SFTP. Dacă nu cunoașteți aceste protocoale, citiți ce este explicația FTP. Datele dvs. sunt, de asemenea, protejate folosind criptarea AES de 256 biți.

Când datele dvs. ajung la un centru de date, majoritatea serviciilor EFSS le decriptează pentru a trage metadate de fișiere pentru indexare înainte de a le cripta. Nu o face Egnyte, ceea ce înseamnă că este o soluție de criptare end-to-end.

Criptare privată Egnyte

Cu toate acestea, rețineți că serviciul stochează și administrează cheia dvs. în mod implicit. Dacă doriți să aveți criptare cu cunoștințe zero, va trebui să activați Egnyte Key Management. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă abonați la planul de „întreprindere” al Egnyte. Vestea bună este însă că Egnyte se integrează cu Boxcryptor, astfel încât să puteți avea criptare privată indiferent de tipul de plan.

Boxcryptor vă permite să vă gestionați cheia și să criptați conținutul înainte de a-l trimite. Cu toate acestea, dacă o faceți în acest fel, criptarea Boxcryptor va interfera cu algoritmii de sincronizare la nivel de bloc de Egnyte, deoarece acestea trebuie să poată citi fișierele dvs..

Cu toate acestea, chiar și o criptare bună nu ajută la prevenirea încercărilor de a-ți fura datele de autentificare, iar hackerii pot face asta într-un timp rezonabil. Pentru a preveni acest lucru, ar trebui să creați o parolă puternică. 

De asemenea, Egnyte vă protejează împotriva parolelor slabe, permițându-vă să impuneți cerințe și durate minime de putere pentru parole, precum și să solicitați utilizatorilor să își reseteze parolele de fiecare dată. În plus, puteți împiedica utilizatorii să reseteze parolele la cele utilizate anterior și să suspende conturile de utilizator după mai multe încercări de conectare eșuate.

În plus, Egnyte vă permite să configurați și autentificarea cu doi factori. Dacă este activat, utilizatorii vor trebui să introducă un cod de securitate în plus față de datele lor de autentificare normale atunci când se conectează de pe un dispozitiv necunoscut. În felul acesta, dacă cineva fură o parolă, nu va putea să se autentifice.

Dacă vă abonați la planul „întreprindere”, puteți integra Egnyte cu un serviciu de conectare unic, astfel încât să puteți gestiona mai bine parolele utilizatorilor și să-i lăsați să se conecteze la mai multe platforme de afaceri utilizând aceleași certificate. Opțiunile includ AWS SSO, OneLogin, Bitium, Okta și Ping Identity.

În cele din urmă, Egnyte vă permite să opriți sincronizarea dispozitivelor utilizatorilor. În acest fel, dacă pierdeți un dispozitiv sau cineva îl fură, vă puteți asigura că oricine îl are nu vă poate accesa conținutul din cloud.

Chiar dacă Egnyte are o securitate puternică a centrelor de date, s-ar putea să nu fiți în întregime confortabil să vă stocați cele mai importante informații despre afaceri în cloud. În acest caz, Egnyte vă permite să construiți și să folosiți propria soluție cloud hibridă.

Serviciile hibrid de stocare în cloud vă permit să păstrați date în cloud și pe servere personale. Prin păstrarea conținutului pe serverele personale, puteți fi sigur că aveți toate măsurile de securitate personalizate.

A sustine

Egnyte oferă niveluri de sprijin niveluri. Toate nivelurile oferă suport 24/7, într-o formă sau alta, pentru toți clienții. Cu toate acestea, ce fel de asistență obțineți depinde de planul dvs. De asemenea, va trebui să pregătiți mai mult pentru cel mai bun suport disponibil.

Nivel de sprijin: Plan: Descriere:
StandardBirouDepunere de caz online, bază de cunoștințe, forum
premiuIntreprindere de afaceriPrezentare de caz online și asistență telefonică, bază de cunoștințe, forum, ghid de utilizare rapidă și utilizator
PlatinăAfacerePrezentarea cazurilor prioritare și asistență telefonică, bază de cunoștințe, forum, ghid de utilizare rapidă pentru utilizator și admin

Egnyte-Connect-knowledgebase

Articolele din baza de cunoștințe sunt simple și au capturi de ecran care facilitează respectarea pașilor soluției. Baza de cunoștințe este împărțită în categorii pentru a facilita găsirea a ceea ce căutați. Cu toate acestea, dacă aveți probleme pentru a găsi un răspuns, puteți utiliza funcția de bare de căutare pentru a o localiza rapid.

Dacă baza de cunoștințe nu vă ajută, puteți posta întrebarea dvs. pe forumurile comunității. Sunt activi cu administratorii, managerii comunității și chiar angajații pensionari care răspund la întrebări.

De asemenea, puteți contacta asistența pentru mai multă asistență directă. Am trimis o solicitare de e-mail cu o întrebare de bază și am primit un răspuns în puțin mai mult de o oră. Singura problemă pe care o avem cu asistența Egnyte este lipsa unei funcții de chat online. Acestea fiind spuse, majoritatea altor servicii de stocare în cloud, inclusiv Dropbox, nu oferă niciun suport pentru chat.

Verdictul

Egnyte Connect este un serviciu capabil care vă oferă funcții de sincronizare și partajare puternice. Acestea includ funcții de sincronizare, cum ar fi transferuri de fișiere la nivel de bloc și sincronizare selectivă. Pe partea de partajare a ecuației, Egnyte vă permite să partajați folderele cu permisiuni în loc și să generați legături cu niveluri adecvate de protecție. 

În plus, Egnyte are funcții native native și o bogată bibliotecă de suplimente și integrări externe. Pentru a face și mai bine, Egnyte are o valoare excelentă, datorită planurilor sale de prețuri competitive.

Ne place, de asemenea, că Egnyte are o securitate puternică, care include criptare end-to-end, cerințe de parolă personalizate, autentificare cu doi factori, fixarea dispozitivului și integrarea SSO. Egnyte se integrează de asemenea cu Boxcryptor pentru a oferi criptare privată.

Datorită tuturor acestor lucruri, Egnyte este câștigătorul general al clasamentului nostru pentru cele mai bune servicii EFSS. Acestea fiind spuse, de asemenea, ne place să ascultăm opinii diferite. Spuneți-ne totul despre experiența dvs. sau despre gândurile dvs. despre Egnyte în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map