OneDrive pentru revizuirea afacerilor – actualizat în 2020

OneDrive pentru Business Review

OneDrive for Business este o opțiune EFSS bună și accesibilă pentru IMM-urile care doresc o integrare completă Office Online, dar nu doresc să plătească prea mult. Consultați revizuirea noastră completă OneDrive Business pentru toate detaliile.


Cel mai bun EFSS

Microsoft produce software popular de zeci de ani, inclusiv software de productivitate pentru proprietarii de afaceri. Această tendință a continuat și, odată cu serviciul său OneDrive pentru afaceri, Microsoft a decis să ia o parte din piața cloud destinată utilizatorilor de afaceri. În această revizuire OneDrive pentru afaceri, vom analiza și vă vom spune de ce este unul dintre cei mai buni furnizori EFSS.

OneDrive pentru Business, cum ar fi versiunea pentru consumator (despre care puteți citi în revizuirea OneDrive), vine integrat cu Office Online, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune servicii pentru îmbunătățirea colaborării online. În plus, este incredibil de accesibil, ceea ce a fost o tendință binevenită în software-ul de productivitate Microsoft în ultimii ani. 

Există însă mai multe dezavantaje. Îi lipsește asistența prin e-mail, rapoartele nu funcționează corect, căutarea în clientul web este buggy, iar clientul desktop nu funcționează pe Linux. În plus, nu există o sincronizare la nivel de bloc, dar aceasta este tendința cu instrumentele EFSS.

Lipiți-ne pentru a afla mai multe despre situațiile de mai sus și dezavantaje, ceea ce vă va ajuta să decideți dacă este cel mai potrivit instrument de stocare în cloud pentru nevoile afacerii dvs..

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru OneDrive pentru afaceri

Prețuri

OneDrive for Business oferă șapte planuri din care puteți alege, astfel încât să nu suferiți de o flexibilitate slabă a planului. Acestea fiind spuse, găsirea planului potrivit ar putea fi dificilă, deoarece Microsoft are seturi de prețuri separate pentru planurile OneDrive pentru Business și Office 365 Business.

Pagina OneDrive pentru Afaceri arată un plan numit Office 365 Business Premium, care costă 150 USD pe an și oferă Office 365. Cu toate acestea, există un plan de întreprindere ceva mai ieftin, Office 365 ProPlus, care include Office 365, dar nu include e-mailuri de business găzduire, schimb, SharePoint, echipe Microsoft și Yammer.

OneDrive pentru prețuri de afaceri

OneDrive pentru Business Plan One și Two necesită plata pe an. Primul este de 60 USD pe an și primește 1 TB de spațiu de stocare per utilizator. În plus, vă permite să încărcați fișiere cu dimensiuni de până la 15 GB, precum și să creați și să editați documente Word, PowerPoint, Excel și OneNote folosind Office Online.

Planul doi este de 120 de dolari pe an și oferă toate avantajele primului plan, împreună cu prevenirea avansată a pierderilor de date și spațiu de stocare nelimitat.. 

Planul Office 365 Business Premium primește 1 TB per utilizator, dar include totul din planurile anterioare și adaugă Office 365 și alte aplicații Microsoft, cum ar fi Exchange, SharePoint, Echipele și Yammer. 

În plus, vă oferă găzduire de e-mailuri de tip business, versiuni desktop ale aplicațiilor de birou, un suport pentru licență pentru până la cinci computere, cinci telefoane și cinci tablete pe licență și întâlniri de conferințe video HD nelimitate pentru până la 250 de persoane. În plus, puteți avea până la 300 de utilizatori. Este de 15,00 USD pe lună pe utilizator sau 150 USD dacă alegeți să plătiți cu un an în avans.

Dacă aveți nevoie doar de Office 365, fără aplicații suplimentare și găzduire de e-mailuri de afaceri, puteți economisi un pic prin abonarea la planul Office 365 ProPlus pentru 144 USD pe utilizator pe an. De asemenea, oferă 1 TB de stocare EFD OneDrive per utilizator și puteți avea utilizatori nelimitați (ca toate planurile următoare). 

Cu toate acestea, dacă nu aveți nevoie de Office 365, dar aveți nevoie de aplicații, precum Echipe și Yammer, și găzduire prin e-mail cu o adresă de e-mail personalizată, puteți merge cu planul Office 365 E1, care este de 86 USD pe utilizator. Acest plan vă oferă, de asemenea, 1 TB de stocare EFD OneDrive per utilizator și până la 50 GB în spațiul căsuței poștale.

Planul Office 365 E3 combină ceea ce oferă ambele planuri anterioare, ridică spațiul căsuței poștale la 100 GB și oferă versiuni desktop ale aplicațiilor Office. De asemenea, oferă eDiscovery, care ajută la furnizarea de informații utilizate pentru cazurile legale și oferă posibilitatea de a defini clasificările manuale și politicile manuale de păstrare și ștergere..

Ultimul plan, Office 365 E5, adaugă funcții avansate de securitate, analitice și voce la caracteristicile planului precedent. 

De asemenea, include securitatea aplicației cloud Office 365; conferinte audio; clasificare automată, import inteligent și multe altele, cu Advanced Data Governance; și analize personale și organizaționale avansate cu MyAnalytics. Tot ceea ce vă va stabili pentru 420 USD pe an pe utilizator.

OneDrive pentru limitarea afacerilor

Stocarea nelimitată pe orice plan necesită să aveți cinci sau mai mulți utilizatori. În caz contrar, acesta este implicit la 1 TB per utilizator. Dacă aveți cinci sau mai mulți utilizatori, primiți inițial 1 TB per utilizator, dar administratorii pot ridica asta la 5 TB per utilizator. 

După ce utilizați asta, trebuie să solicitați stocare suplimentară contactând asistența Microsoft. Puteți obține până la 25 TB per utilizator de spațiu de stocare pentru OneDrive for Business. Dincolo de asta, puteți obține 25TB de stocare suplimentară prin site-urile echipei SharePoint pentru utilizatori individuali. Acest lucru nu este adevărat spațiu de stocare nelimitat, dar cel puțin Microsoft este la început.

OneDrive pentru afaceri este, în general, mai ieftin decât cea mai mare parte a concurenței, iar utilizatorii săi obțin propriile alocări de stocare separate. Este uriaș, având în vedere că, cu multe alte servicii, inclusiv Dropbox, utilizatorii împărtășesc spațiu. Acestea fiind spuse, planurile cu prețuri mai mari includ Office 365, deci valoarea lor va depinde de cât de mult aveți nevoie de pachetul de aplicații Office.

Experiența utilizatorului

Chiar dacă OneDrive este un serviciu Microsoft, este disponibil pentru Windows și macOS, ceea ce permite angajaților dvs. să utilizeze un dispozitiv pe care îl preferă. Totuși, nu este o surpriză faptul că nu acceptă Linux.

onedrive-pentru-business-sincronizare-dosar

După instalarea clientului desktop, OneDrive creează un folder de sincronizare special. Fișierele pe care le plasați în acest folder vor fi stocate atât pe hard disk, cât și în cloud. Aceasta vă permite să sincronizați fișierele în timp real pe dispozitive, indiferent dacă vă aparțin sau colegii de echipă. Vom vorbi mai mult despre sincronizare într-o secțiune de mai jos.

onedrive-pentru-business-tavă-icon

În plus față de folderul de sincronizare, clientul desktop constă într-o pictogramă a tăvii de sistem. Când faceți clic pe această pictogramă, o fereastră atractivă și clară va apărea deasupra ei. Fereastra prezintă fișierele recente și vă permite să setați accesul, să deschideți folderul de sincronizare și să lansați clientul web.

onedrive-pentru-business-ul web-client

OneDrive pentru Business Web Client

Clientul web OneDrive este intuitiv și plăcut, deoarece există o mulțime de spațiu negativ, iar schema de culori face ușor să observați ceea ce aveți nevoie. 

Meniul din partea stângă vă permite să navigați prin aplicație, în timp ce bara de căutare de mai sus vă ajută să găsiți rapid datele de care aveți nevoie. Adică dacă a funcționat corect. Pentru noi, căutarea nu a afișat niciun rezultat în primele câteva ore de utilizare.

Deasupra căutării, puteți accesa biblioteca de aplicații Microsoft. Panoul central arată fișierele dvs. într-o vizualizare listă. Puteți alege să sortați fișiere diferit sau să le arătați în vizualizări „compacte” sau „grilă”.

Există, de asemenea, un link sub meniul de navigare numit „OneDrive admin”, care vă permite să accesați gestionarea utilizatorului, facturare, asistență și opțiuni similare.

Dacă trebuie să efectuați acțiuni pe fișiere sau foldere, puteți face clic dreapta pe ele, treceți peste ele și faceți clic pe cele trei puncte care apar, sau selectați un fișier sau folder și utilizați acțiunile de deasupra panoului central. Ne place această abordare versatilă a acțiunilor. În plus, colțul din dreapta sus vă permite să accesați setările și să vă gestionați contul.

onedrive-pentru-business-mobil-client

OneDrive pentru aplicații de afaceri

Experiența mobilă este la fel de plăcută ca și experiența web, iar clientul mobil este chiar mai ușor de utilizat. Clientul afișează fișierele dvs. în mod implicit și trebuie doar să atingeți butonul „plus” pentru a încărca fișiere, pentru a scana un document, pentru a adăuga și a adăuga o fotografie și pentru a crea un folder, un document Word sau PowerPoint. Puteți naviga în aplicație folosind bara de jos.

Managementul utilizatorilor

Înainte de a putea utiliza OneDrive pentru a colabora cu alții, trebuie să adăugați utilizatori din centrul de administrare OneDrive.

onedrive-pentru-business-admin-consola

Centrul de administrare vă oferă carduri de interfață, pe care le puteți comanda și gestiona în funcție de preferințe. Puteți muta sau șterge cardurile existente sau adăuga altele noi. Întregul set de cărți este următorul:

 • Programul Office 365: vă permite să instalați aplicații Office 365
 • Facturare: afișează informațiile de facturare
 • Instruire și ghiduri: vă ajută să aflați mai multe despre utilizarea OneDrive pentru afaceri
 • Administrare utilizator: vă permite să resetați parolele utilizatorilor, precum și să adăugați, să editați și să eliminați conturile
 • Acces bazat pe roluri pentru admin: vă permite să alocați utilizatori de roluri de administrator specializate
 • Sănătatea serviciului: monitorizează starea de sănătate a serviciilor Office 365
 • Rapoarte de utilizator active Office 365: arată câți utilizatori au utilizat cel puțin o aplicație Office
 • Directorul activ Azure: oferă acces la sarcini comune Azure
 • Domenii: administrează domeniile dvs. și monitorizează starea acestora

Cardul „bazat pe roluri pentru admin” vă permite să atribuiți trei roluri de administrator specializate:

 • Administrator cont utilizator: poate crea și gestiona utilizatori și grupuri, poate schimba parolele utilizatorilor, monitoriza serviciul OneDrive și poate gestiona biletele de asistență
 • Administrator de securitate: are acces complet pentru a gestiona configurația serviciilor legate de securitate, inclusiv identitatea și protecția informațiilor
 • Administratorul serviciului Exchange: are acces complet la Exchange Online și poate gestiona destinatarii de mail, fluxul de corespondență, respectarea mesajelor și protecția mailului, precum anti-spam și malware.

  onedrive-pentru-business-user-gestionare

  Puteți atribui alte roluri selectând un utilizator activ în vizualizarea „Management utilizator” și făcând clic pe „Gestionați roluri”. Bara laterală care apare în dreapta arată numeroasele roluri din care puteți alege, inclusiv administrator global, administrator de servicii și cititor global.

  onedrive-pentru-business-roluri

  Aceeași vizualizare vă permite să adăugați utilizatori noi, ceea ce este simplu. Trebuie să introduceți informațiile de bază ale utilizatorului, să alegeți dacă să licențați sau nu utilizatorul, să atribuiți un rol și să terminați.

  Dacă licențați un utilizator, vi se va factura rata de abonament lunară sau anuală. Utilizatorii fără licențe pot accesa numai conținut și nu obțin 1 TB de stocare în cloud personal. Pentru a facilita gestionarea utilizatorilor și a rolurilor lor, OneDrive vă permite să creați grupuri și să le atribuiți utilizatori.

  onedrive-pentru-business-grupuri

  Rapoartele sunt un alt aspect important al managementului utilizatorilor. OneDrive vă oferă rapoarte de utilizare, precum și rapoarte de securitate și conformitate. Cu toate acestea, nu am văzut nicio informație pentru fișierele noastre OneDrive, chiar dacă am încărcat fișiere și am generat un link de partajare.

  onedrive-pentru-business-rapoarte

Pliant & Distribuire a unui fisier

Puteți utiliza OneDrive pentru Business pentru a partaja conținut cu colaboratori interni sau externi prin e-mail sau prin generarea unei legături îndreptate către folderul sau fișierul pe care doriți să îl partajați.

onedrive-pentru-business-genera-link

Opțiunile de securitate pentru partajare vă permit să setați link-urile să expire după un anumit număr de zile, să restricționați accesul la link-uri la anumite persoane și să configurați parolele de acces. De asemenea, puteți dezactiva editarea și restricționa linkul astfel încât să funcționeze doar cu un anumit grup. Aceasta poate include pe oricine are legătura, persoane din organizația dvs., persoane cu acces existente sau persoane specifice.

onedrive-pentru-business-link-securitate

Există, de asemenea, o vizualizare separată „de partajare”, care arată tot conținutul pe care l-ați distribuit și ce au împărtășit alții cu dvs..

Sincronizare

Sincronizarea dispozitivului sau sincronizarea este mecanismul esențial al unui serviciu de stocare în cloud, care ajută la colaborarea online. Sync vă permite dvs. și coechipierilor dvs. să accesați aceleași date de pe diverse dispozitive și să vizualizați modificările reciproc aproape în timp real. Acest lucru elimină nevoia de a trimite fișiere de e-mail sau de a le transfera prin stick-uri USB sau alt hardware. 

Așa cum am menționat deja, mecanismul comun pe care se centrează sincronizarea este un folder special care copiază conținutul din cloud pe hard disk și invers. În toate celelalte aspecte, acest folder este la fel ca orice alt folder cu sistemul de fișiere.

onedrive-pentru-business-sincronizare-dosar

OneDrive pentru sincronizarea afacerilor

Vitezele de sincronizare ale OneDrive pentru încărcările și descărcările inițiale de fișiere sunt similare cu cele pe care le vedem cu alte servicii. Am sincronizat folderul nostru de test de 1 GB cu zip în doar un minut mai mult decât ne așteptam, având în vedere viteza de încărcare. În cazul în care serviciul se stinge uneori când faceți modificări la aceste fișiere.

Cel mai bun mod de a gestiona modificările fișierului este de a utiliza o caracteristică numită „sincronizare la nivel de bloc”, cunoscută și sub denumirea de „sincronizare diferențială”. Cu sincronizarea la nivel de bloc în redare, clientul de pe desktop va sincroniza doar părți ale fișierului care se schimbă, mai degrabă decât întregul fișier. Rezultatele sunt viteze de sincronizare mult mai rapide și lățime de bandă redusă.

În prezent, OneDrive utilizează doar sincronizare la nivel de bloc pentru fișierele Microsoft Office. Este încă bine, având în vedere că multe servicii EFSS nu utilizează deloc sincronizarea la nivel de bloc. Microsoft își propune să-l îmbunătățească, deoarece, potrivit unei postări pe blogul Microsoft, sincronizarea la nivel de bloc va fi lansată în primul trimestru 2020. 

Dacă nu doriți să așteptați, Dropbox Business este un serviciu bun care oferă în prezent sincronizare la nivel de bloc. Puteți citi mai multe despre Dropbox Business în recenzia noastră despre Dropbox Business.

În prezent, OneDrive are însă o caracteristică de sincronizare corectă pe care majoritatea celorlalte instrumente EFSS nu o au: posibilitatea de a bloca sincronizarea anumitor tipuri de fișiere. Folosind-o, puteți, de exemplu, să vă păstrați rapoartele importante să nu fie stocate pe hard disk-urile angajaților. Cu toate acestea, o caracteristică mai importantă pe care o obțineți cu OneDrive for Business este sincronizarea selectivă.

Sincronizarea selectivă vă permite să dezactivați sincronizarea pentru anumite foldere, ceea ce împiedică stocarea acestora pe hard disk. Acest lucru este util pentru utilizatorii de afaceri care utilizează laptopuri cu unități de stare solidă de capacitate redusă.

Instrumente de productivitate

Instrumentele care îmbunătățesc productivitatea sunt locurile în care serviciile EFSS strălucesc. Aplicațiile integrate ajută la creșterea productivității, permițându-vă să deschideți și să editați fișiere în cloud din interiorul clientului web folosind diverse aplicații. 

Desigur, OneDrive for Business are multe aplicații Microsoft în spate, care vă ajută să obțineți o productivitate crescută și multe altele. Principalul dintre aceste aplicații este, în mod natural, Microsoft Office.

Dacă decideți să vă abonați la unul dintre planurile Office 365, angajații dvs. vor putea descărca și instala versiuni desktop ale următoarelor aplicații:

 • Word: un program de procesare a textului și creare de documente
 • Excel: un program de foi de calcul
 • PowerPoint: un program de prezentare
 • Outlook: o platformă de e-mail configurabilă
 • Acces (doar PC): un sistem de gestionare a bazelor de date
 • Publisher (doar pentru PC): o aplicație de editare pe desktop

Puteți instala aceste aplicații pe până la cinci dispozitive pe utilizator. Chiar dacă nu optați pentru un plan cu Office 365, puteți deschide și edita documentele Office utilizând Office Online, care este gratuit. Office Online include Word, Excel, PowerPoint și OneNote. OneNote este o aplicație de luare a notelor, care a făcut ca cele mai bune aplicații de preluare a notelor noastre să fie completate.

onedrive-pentru-business-office365

OneDrive for Business permite, de asemenea, utilizatorilor dvs. să integreze aplicații terțe gratuite și plătite în spațiul de stocare în cloud, atât timp cât această funcție nu a fost dezactivată în centrul de administrare. Aceasta permite utilizatorilor să lucreze cu instrumente terțe fără a părăsi platforma web OneDrive.

onedrive-pentru-business-app-bibliotecă

Biblioteca de aplicații este împărțită în categorii, precum productivitate, analiză și colaborare. Acest lucru face mai ușor să găsești aplicațiile de care ai nevoie, dar dacă totuși te străduiești să găsești aplicația potrivită, o poți căuta folosind bara de căutare. Biblioteca are zeci de aplicații, iar printre ele se numără Trello, DocuSign, Salesforce și multe altele.

Securitate

Plasarea datelor financiare sau a proprietății intelectuale sensibile în cloud poate fi neobservantă, cu atât mai mult dacă utilizați servicii populare de stocare în cloud, cum ar fi OneDrive. Din această cauză, securitatea cloud devine un factor și mai important atunci când decideți un serviciu.

OneDrive for Business criptează datele la nivel de disc folosind BitLocker, iar la nivel de fișier utilizând criptarea AES de 256 biți. Criptarea scanează datele dvs. pentru a le putea citi fără o cheie secretă. Microsoft stochează această cheie pe un server separat în Azure Key Vault. Datele dvs. sunt de asemenea stocate pe serverele Azure și, dacă nu le cunoști, citiți recenzia noastră Microsoft Azure.

De asemenea, Microsoft folosește protocolul TLS pentru a proteja datele în tranzit de la calculatoarele dvs. către centrele sale de date. TLS este un tip de tunel securizat, care utilizează protecția RSA 2048 biți pentru datele dvs. Puteți afla mai multe despre asta în modul nostru SSL vs. TLS. În plus, conexiunile neautentificate prin HTTP nu sunt permise, ci sunt redirecționate în schimb la HTTPS.

Cu toate acestea, criptarea în tranzit și în repaus nu vă va ajuta să vă protejați de atacuri care profită de parolele slabe utilizate de angajații dvs. Acest lucru este posibil, deoarece parolele slabe sunt mult mai susceptibile la fisurile brute-force decât tastele de criptare. Din acest motiv, vă sugerăm să creați o parolă puternică.

Un alt aliat din lupta dvs. pentru a vă proteja datele de autentificare este autentificarea în doi factori. Nu este activat implicit, dar îl puteți solicita ca administrator. Când este activat, utilizatorii vor trebui să introducă un cod de securitate special atunci când se conectează de la un aparat necunoscut, pe lângă acreditările lor obișnuite.

Pentru utilizatorii de afaceri mici, vă recomandăm să activați această caracteristică, deoarece înseamnă că, chiar dacă cineva reușește să fure parolele utilizatorilor dvs., informațiile respective nu vor fi suficiente pentru a vă conecta cu succes la contul dvs. de stocare în cloud..

OneDrive for Business vă permite să setați o politică de creare a parolelor pentru angajații dvs., dar singurele configurații sunt pentru expirarea parolelor. Nu există nicio modalitate de a stabili cerințele de parolă personalizate. Cu toate acestea, parolele trebuie să aibă cel puțin opt caractere și să aibă trei dintre următoarele: litere mari, litere mici, numere și simboluri.

Planurile Office 365 vă oferă, de asemenea, un centru de management și control al securității, care împiedică virușii și alte atacuri cibernetice să vă afecteze afacerea. Dacă un atac reușește, există totuși o modalitate de a vă recupera fișierele. În plus, are instrumente care vă păstrează informațiile private și în siguranță și funcția de conectare unică.

În plus, fișierele dvs. pe serverele Microsoft sunt reflectate în cel puțin două regiuni Azure diferite, ceea ce atenuează orice daune pe care catastrofele naturale le-ar putea face unui singur centru de date. În plus, doar un număr limitat de personal esențial poate avea acces la centrele de date. 

De asemenea, Microsoft are echipe separate de specialiști care validează continuu metodele de securitate ale centrelor sale de date. Dacă doriți să aflați mai multe despre astfel de metode de securitate, citiți articolul nostru despre securitatea centrului de date.

A sustine

Puteți accesa asistența din colțul din dreapta sus al clientului web. Acest lucru vă permite să căutați subiecte, dar dacă doriți să accesați portalul de asistență, trebuie să faceți clic pe linkul „citiți articolul din browser” din partea de jos. Acesta este un mod confuz și non-intuitiv de a accesa portalul de asistență de la clientul web.

Cu toate acestea, după ce ajungeți la portalul de asistență, puteți căuta articole de ajutor folosind bara de căutare sau răsfoiți pe categorii de subiecte precum „începeți”, „sincronizați”, „fișiere” și „cont și stocare”.

Biblioteca de articole are multe articole care sunt scrise în pași și au imagini care vă pot ajuta să urmați. În plus, există un centru de instruire Office 365, care vă ajută să vă îmbunătățiți abilitățile folosind videoclipuri, foi de înșelat și diverse sfaturi.

Dacă nu puteți localiza un răspuns la întrebarea dvs. în portalul de asistență, puteți obține asistență directă de la echipa de asistență tehnică OneDrive, descriind problema dvs. și apăsând butonul „Obțineți ajutor”. Acest lucru va afișa link-uri de articole, dar dacă nu sunt utile, sub „sunați-mă” puteți introduce numărul dvs. de telefon și puteți solicita un apel.

Callback vă economisește timp, deoarece nu veți fi în așteptare. Asistența telefonică este disponibilă 24/7 și Microsoft vă permite chiar să știți cât timp vă puteți aștepta să așteptați un apel. Am primit apelul nostru în mai puțin de 14 minute, ceea ce platforma ne-a informat să ne așteptăm. Chatul live este, de asemenea, o opțiune.

Cu toate acestea, asistența prin e-mail nu este, ceea ce este ciudat, deoarece este canalul standard de asistență pentru majoritatea soluțiilor EFSS.

onedrive-pentru-business-comunitate

Există, de asemenea, o comunitate de utilizatori OneDrive activă. Puteți crea o nouă discuție pentru a obține ajutor cu problema dvs., dar puteți căuta și subiecte anterioare ale forumului în cazul în care cineva a furnizat deja o soluție. Adesea, a cere utilizatorilor și experților IT este o modalitate excelentă de a găsi soluții inovatoare la probleme.

Verdictul

OneDrive for Business este unul dintre cele mai populare servicii EFSS datorită costurilor reduse și stocării separate pentru fiecare utilizator, a unei interfețe plăcute, a integrării cu Microsoft Office și a multor aplicații terțe și a unui suport bun.

În plus, puteți utiliza funcții care blochează sincronizarea pentru anumite fișiere, alegeți doar unele fișiere de sincronizat,

efectuați o gestionare extinsă a utilizatorilor și a grupurilor, care include atribuirea rolurilor utilizatorilor. De asemenea, experiența utilizatorului pe toate platformele este plăcută și simplă.

Există însă dezavantaje. Nu există o sincronizare la nivel de bloc, dar este în funcție. Un alt dezavantaj este lipsa suportului Linux, astfel încât utilizatorii care preferă pinguinul vor trebui să se uite în altă parte. În plus, nu este ușor să accesați portalul de asistență, rapoartele de utilizare nu populează date și opțiunea de căutare din portalul web este buggy.

Acestea nu sunt probleme uriașe, dar pot depinde de cazul dvs. de utilizare. Cu toate acestea, în general, OneDrive pentru afaceri este un serviciu excelent. Este totuși unul care se potrivește nevoilor dvs. de afaceri? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map