Huddle Review – Actualizat în 2020

Huddle Review

Un serviciu care este la fel de mult o aplicație de gestionare a sarcinilor ca un furnizor EFSS, Huddle va câștiga fani fideli cu unii, în timp ce alții se vor îndepărta la fel de rapid. Citiți recenzia noastră completă pentru detalii.


Cel mai bun EFSS

Huddle este un serviciu interesant din Londra, care vizează colaborarea și managementul documentelor. Acesta va fi cel mai potrivit pentru companiile mari, cărora nu le place să plătească mult pentru un instrument de colaborare excelent. Deși este similar cu cele mai bune servicii EFSS noastre, Huddle nu este un EFSS adevărat, așa că asigurați-vă că aveți în vedere acest lucru pe parcursul revizuirii.

Dacă credeți că, din această cauză, s-ar putea să nu fie cel mai bun instrument pentru dvs., luați în considerare utilizarea unui serviciu EFSS sau a unuia dintre cele mai bune servicii de stocare în cloud pentru echipele care vor fi rotunde..

Acestea fiind spuse, Huddle nu este fără punctele sale forte. Combină stocarea conținutului cu capacitățile de gestionare a fișierelor și a sarcinilor, ceea ce va atrage întreprinderile care doresc să simplifice și să îmbunătățească modul în care echipele lor lucrează la proiecte. 

De asemenea, are o experiență bună de utilizare, capacitate de partajare a fișierelor și a folderului, instrumente native de productivitate și integrare Microsoft Office. În plus, sprijinul său excelent vă va ajuta dacă întâmpinați o problemă. 

Cu toate acestea, există dezavantaje, inclusiv un preț scăzut, capacități de sincronizare limitate și puține funcții de gestionare a utilizatorilor. Dacă acestea nu vi se par dezavantaje majore pentru dvs., citiți mai departe când vom intra în detalii despre Huddle în categoriile de mai jos.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Huddle

Prețuri

Huddle nu are cele mai bune prețuri de pe piață. De fapt, nu se apropie de cele mai apreciate servicii. Cu toate acestea, există două planuri care compensează prețul ridicat prin oferirea de licențe de utilizator externe gratuite. În plus, dacă sunteți o afacere mai mare, planul cel mai scump ar putea fi potrivirea potrivită, ceea ce vă oferă mai multă bătaie de cap..

Prețurile lui Huddle încep de la 10 USD pe lună pe utilizator și depind de mărimea companiei dvs. În ofertă sunt patru planuri: Huddle Starter, Huddle Huddle, Huddle Plus și Huddle Premier.

Planul Huddle Starter începe de la 180 USD pe lună per utilizator, oferind doar 100 GB spațiu de stocare și opțiunea de a crea 100 de locuri de muncă. Poate găzdui între 10 și 99 de angajați și poate limita dimensiunea maximă a fișierului la 2 GB.

Pentru mai mult spațiu de stocare, dimensiune de fișier mai mare și alte funcții, vă puteți abona la planul Huddle Huddle. Cu aceasta, veți obține 500 GB spațiu de stocare, o dimensiune maximă a fișierului de 20 GB, 500 de spații de lucru pentru echipă și licențe de utilizator externe gratuite care însumează de trei ori mai mult decât numărul angajaților dumneavoastră. Necesită minimum 15 utilizatori și este de 240 USD pe lună pentru fiecare utilizator.

Planul Huddle Plus mărește spațiul de stocare la 1 TB și oferă spații de lucru nelimitate și licențe de utilizator externe gratuite, în valoare totală de până la cinci ori mai mare decât numărul utilizatorilor dvs. Pentru asta, va trebui să partiți cu 360 USD pe lună pe utilizator.

Planul Premier

Dacă nevoile dvs. sunt chiar mai mari, vă puteți abona la planul Huddle Premier. Necesită minimum 100 de utilizatori, oferă spațiu de stocare nelimitat, spații de lucru nelimitate și licențe de utilizator externe nelimitate. Cu toate acestea, spre deosebire de cele două planuri anterioare, trebuie să plătiți pentru a adăuga utilizatori externi. Acestea fiind spuse, va trebui să contactați Huddle pentru a obține o estimare a prețurilor pentru acest plan.

Toate planurile au o reducere cu cât mai mulți angajați aveți, astfel încât s-ar putea să plătiți pentru a viza numărul maxim de utilizatori de care aveți nevoie. De asemenea, planurile au mai multe caracteristici, pe care le puteți revizui pe această pagină.

Aceste prețuri sunt abrupte, să spunem cel mai puțin. Veți obține mai mult folosind licențele externe gratuite pe care le obțineți cu planurile Huddle Huddle și Huddle Plus. 

Dacă credeți că acest lucru nu o face mult mai bine sau că nu veți putea obține banii în valoare, luați în considerare utilizarea OneDrive pentru afaceri. Este mai ieftin, oferă spațiu separat pentru fiecare utilizator, se integrează cu alte aplicații Microsoft și are multe alte aspecte despre care puteți citi în revizuirea noastră OneDrive for Business.

Experiența utilizatorului

Huddle face o treabă bună de a oferi o experiență plăcută utilizatorilor în rândul clienților desktop, web și mobile. Interfețele sunt clare și atractive, așa că veți ști ce să faceți în continuare.

Huddle nu este o soluție EFSS pură, dar oferă tuturor clienților necesari, cum ar fi aceste soluții. Cu toate acestea, clientul desktop nu respectă modelul standard de sincronizare, care conține un folder de sincronizare și o pictogramă a tăvii de sistem. Pictograma este prezentă, dar folderul de sincronizare nu este. În schimb, clientul desktop afișează fișierul dvs. într-o fereastră corespunzătoare.

Huddle-desktop-client

Considerăm că aceasta este o soluție ceva mai lentă decât să folosești exploratorul de fișiere pentru a parcurge fișiere. Acestea fiind spuse, clientul de pe desktop afișează cele mai recente fișiere, ceea ce facilitează accesarea acestora. Puteți, de asemenea, marcați fișiere pentru un acces mai rapid. Dacă nu vă găsiți fișierele singuri, vă puteți baza pe funcția de căutare, care caută fișiere de îndată ce începeți să scrieți.

În mod similar, încărcarea fișierelor necesită să alegeți și să alegeți fișiere în loc să le glisați și să le fixați, așa cum puteți face cu folderele de sincronizare obișnuite. Cu toate acestea, dacă doriți acest lucru, puteți deschide clientul web folosind un link în clientul desktop.

Huddle-web-client

Clientul web facilitează încărcarea fișierelor, deoarece puteți trage și arunca oriunde. S-ar putea ca acest lucru să nu pară mare, dar multe servicii vă solicită să vizați o anumită zonă sau fereastră. Pentru cei care doresc o astfel de abordare, Huddle o oferă și ea. În plus, puteți încărca un folder.

Vizualizarea fișierelor

După ce încărcați fișierele, Huddle le arată într-un panou central din afișarea listei sau a grilei. Bara laterală din stânga vă permite să navigați în aplicație, în timp ce bara de sus vă permite să accesați fișierele recente, marcajele și să căutați fișiere. Bara laterală din dreapta vă permite să efectuați acțiuni în folderul curent și să creați fișiere și foldere noi. 

Puteți efectua acțiuni de fișiere făcând clic dreapta pe ele, făcând clic pe cele trei puncte asociate unui fișier sau selectând mai multe fișiere și executând o acțiune din bara laterală din dreapta.

Clientul web este clar, neted, atractiv și folosește mult spațiu negativ. Vă mulțumim, nu veți fi pierduți ce să faceți.

Dacă sunteți în mers, puteți utiliza aplicația mobilă pentru a vă accesa fișierele, pentru a le încărca sau pentru a crea un folder nou, dar nu pentru a crea fișiere. Acest lucru îi diminuează utilitatea, așa că va trebui să utilizați clientul web atunci când nu vă aflați pe desktop pentru a crea fișiere.

Acestea fiind spuse, aplicația vă permite să vedeți fișierele dvs. recente, activitățile din spațiul de lucru și sarcinile care vă sunt atribuite. În plus, puteți căuta fișiere, vizualiza notificări și puteți accesa marcajele dvs. Aplicația este clară și ușor de utilizat.

Managementul utilizatorilor

Huddle nu are capacități puternice de gestionare a utilizatorilor, deoarece componentele sale cheie lipsă, cum ar fi atribuirea de roluri diferite utilizatorilor, gestionarea permisiunilor utilizatorilor la nivel de utilizator și generarea de rapoarte. Cu toate acestea, există câteva caracteristici, pe care le detaliem mai jos.

utilizatorii de invitație pentru discuții

Ca și în cazul serviciilor EFSS, trebuie să invitați utilizatorii să vă fie alături pentru a le putea gestiona. Huddle are o interfață simplă pentru a invita oamenii. După ce vă acceptă invitația, ei vor face parte din echipa dvs.. 

Puteți invita utilizatorii în mai multe echipe în același timp, dar nu puteți seta niciuna dintre permisiunile lor. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți clic pe butonul „setări” din bara laterală din stânga și apoi pe fila „utilizatori”. Apoi, veți putea modifica în ce echipe se află utilizatorii, de a-i face manageri și de a-i elimina din spațiul de lucru.

În plus, puteți regla privilegiile utilizatorilor, care controlează ceea ce utilizatorii pot face la nivel de spațiu de lucru. Aceste privilegii includ crearea de folder, crearea de link-uri publice de către editori și activarea Office Online, emoticoanele și compararea cuvintelor.

În comparație cu soluțiile EFSS, managementul utilizatorilor lui Huddle lasă mult de dorit. Rolul „manager” este singurul pe care îl puteți atribui, nu puteți gestiona permisiunile de la fiecare utilizator și nu există rapoarte pe care le puteți genera pentru a obține o imagine de ansamblu asupra activităților dvs. Pentru asta, va trebui să vă bazați pe feedul de activități, dar acesta este un înlocuitor slab.

Dacă aveți nevoie de opțiuni mai avansate de gestionare a utilizatorilor, aveți în vedere să încercați Citrix ShareFile. Puteți afla mai multe despre asta în recenzia noastră Citrix ShareFile.

Pliant & Distribuire a unui fisier

Huddle oferă o caracteristică simplă de partajare, care face treaba, dar nu vă permite să aplicați opțiunile de control de conținut pentru acțiunile dvs. Cu toate acestea, puteți specifica ce echipe pot accesa folderele partajate, alocând una dintre mai multe permisiuni.

Huddle vă permite să partajați fișiere și foldere folosind web sau clienții mobile. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să faceți clic dreapta pe un fișier sau folder și să selectați „partajare”. În ambele cazuri, aceasta deschide o fereastră, care vă permite să adăugați utilizatorii cu care doriți să partajați conținutul.

Huddle-web-parts

Este ușor să adăugați utilizatori, deoarece trebuie doar să faceți clic pe un utilizator din listă. În plus, puteți găsi utilizatorii rapid tastând numele lor în bara de căutare. Puteți adăuga, de asemenea, un mesaj care merge împreună cu distribuirea. După ce ați terminat, puteți da clic pe „partajare”. 

Nu există nicio modalitate de a specifica permisiunile de partajare la nivel individual. Este logic, având în vedere că Huddle se învârte în jurul echipelor de utilizatori, dar ar fi un supliment util când doriți să partajați fișiere cu utilizatori care nu au aceleași privilegii ca și echipa lor. 

Spații de lucru Huddle

De asemenea, nu există nicio modalitate de securizare a fișierelor în timpul partajării cu utilizatori externi, dar Huddle îi separă pe utilizatori în „spații de lucru” dedicate la care trebuie să invitați utilizatorii. Acest lucru ajută la menținerea securității și controlului asupra celor care pot vedea și edita fișiere, ceea ce face ca opțiunile clasice de control al conținutului să nu fie atât de necesare. 

În plus, un spațiu de lucru vă permite să invitați colaboratori externi. Vom vorbi mai multe despre spațiile de lucru din secțiunea „instrumente de productivitate” de mai jos.

Huddle-team-acces

Cu toate acestea, puteți specifica accesul echipei pentru anumite dosare. Dacă faceți acest lucru, puteți seta una dintre mai multe permisiuni pentru echipe de utilizatori:

  • Fără acces: nu poate vedea sau accesa un folder și subfolderele sale
  • Vizualizator (doar online): poate vizualiza conținut doar în Huddle și nu poate descărca, copia sau muta conținut
  • Viewer: poate vizualiza, descărca și deschide conținut în aplicații pe lângă Huddle
  • Editor: poate vizualiza, descărca, adăuga și actualiza conținut în alte aplicații

Huddle-file-cereri

Dacă doriți să obțineți un share de la alții, puteți face acest lucru prin crearea unei cereri de fișiere. Pentru a face acest lucru, trebuie să specificați ce fișiere doriți, unde ar trebui să meargă, cine trebuie să furnizeze fișierele și cât timp ar trebui să fie disponibile fișierele. Este o caracteristică utilă și mai avansată în comparație cu solicitările standard de fișiere.

Aplicația mobilă nu vă permite să reglați setările de acces la folder, dar o puteți utiliza pentru a partaja fișiere. Va trebui să deschideți un fișier, să atingeți butonul săgeată și să selectați persoanele cu care doriți să-l împărtășiți.

Dacă aveți nevoie de o soluție mai completă pentru partajare, vă recomandăm FileCloud. Vă permite să vă asigurați partajarea folosind opțiuni de control de conținut și vă permite să partajați de pe desktop. Dacă doriți să aflați mai multe despre distribuirea și alte funcții, citiți recenzia noastră FileCloud.

Sincronizare

Huddle nu folosește modelul clasic de sincronizare, iar clientul desktop are probleme de încărcare a fișierelor zip. De asemenea, nu există nicio modalitate de a trage și arunca fișierele, așa că va trebui să le alegeți și să le alegeți manual.

Deoarece Huddle nu utilizează un folder de sincronizare, nu veți putea alege ce fișiere sau foldere să sincronizați cu cloud. De fapt, Huddle funcționează ca o unitate de rețea, în sensul că transmite conținutul către computer odată ce solicitați deschiderea acestuia. Acest lucru vă ajută să economisiți spațiu, dar nu vă lasă să lucrați la fișierele dvs. în timp ce sunteți offline.

Huddle-desktop-încărcare

Deoarece pur și simplu nu puteți trage și arunca fișiere, trebuie să deschideți clientul desktop și să faceți clic pe pictograma de încărcare mică din partea de sus. Acesta deschide un dialog, care vă permite să alegeți fișierele pe care doriți să le încărcați. Pentru a testa cum funcționează sincronizarea și cât de repede se încarcă fișierele, am selectat folderul nostru zip de 1 GB pentru a fi salvat în cloud.

Cu toate acestea, Huddle nu a reușit să-l încarce fără un cârlig și am primit un mesaj care spune „ceva nu a funcționat”. Totuși, am încărcat alte fișiere fără probleme.

După ce sincronizați fișierele cu desktopul, le puteți deschide în moduri „numai de citire” și „editați și blocați”. Editarea fișierelor va fi rapidă datorită utilizării unui algoritm de sincronizare la nivel de bloc. Acest lucru reduce timpul necesar pentru a încărca fișiere, deoarece încarcă doar porțiile modificate ale fișierului, mai degrabă decât întregul fișier.

Instrumente de productivitate

Huddle nu oferă o bibliotecă de aplicații de productivitate, cum ar fi serviciile EFSS, dar se integrează cu Office Online și omologul său desktop. Rețineți că aveți nevoie de o licență Office 365 activă pentru a o utiliza. În plus, puteți crea spații de lucru în jurul unor echipe specifice, care vă ajută să fiți mai organizat și mai productiv.

-sarcini pentru discuții

În plus, Huddle oferă capacități native de gestionare a sarcinilor. Este ușor să creezi o sarcină și să o reglezi după bunul plac. În primul rând, trebuie să navigați la pagina „sarcini” din bara laterală din stânga a clientului web. În continuare, puteți să numiți sarcina, să îi dați un statut, să o atribuiți unei persoane și să furnizați datele de început și sfârșit.

După ce creați sarcini, acestea sunt afișate într-o listă pe care o puteți filtra în funcție de persoana căreia i-au fost alocați, starea și data scadenței. Dacă aveți multe sarcini și trebuie să le exportați, puteți face asta prin crearea unui CSV cu ele. În plus, atunci când aveți de-a face cu o mulțime de sarcini, este ușor să pierdeți evidența cine a făcut ce a făcut, așa că Huddle oferă un traseu de audit, care detaliază acțiunile sarcinii..

Dacă sunteți un proprietar de întreprindere și doriți să comparați opțiunile de gestionare a sarcinilor lui Huddle cu o altă soluție, consultați cel mai bun articol al nostru pentru software de management de proiect.

Huddle oferă, de asemenea, posibilitatea de a crea și gestiona note, similar cu cele mai bune aplicații de luare a notelor. Editorul de note nu oferă multe opțiuni, dar celelalte acțiuni pe care le puteți efectua includ crearea de sarcini conectate la notă, adăugarea de comentarii, gestionarea versiunilor și previzualizarea activităților pe notă. 

În plus, puteți adăuga aprobare, blocați-o pentru a împiedica editarea și obțineți un link partajabil. Toate acțiunile menționate sunt disponibile și pentru alte fișiere.

Toate aceste acțiuni și caracteristici sunt amplasate într-un spațiu logic pe care Huddle îl numește „spațiu de lucru”. Puteți crea spații de lucru centrate pe echipe, proiect sau clienți. Aveți acces la un spațiu de lucru simultan, dar puteți trece cu ușurință între spațiile de lucru din care faceți parte sau puteți crea altele noi. 

Spațiile de lucru vă permit, de asemenea, să interacționați în siguranță cu clienții aflați în afara organizației dvs., fără a fi nevoie să gestionați permisiunile și drepturile de acces.

Securitate

Securitatea cloud a lui Huddle este puternică datorită faptului că are criptare solidă, protocol de tranzit și centre de date întărite. Acest lucru, plus autentificarea sa în doi factori, vă vor ajuta să nu deveniți victima criminalității informatice.

Huddle-securitate

Huddle folosește criptarea AES pe 128 de biți sau 256 biți – în funcție de browser – cu protocolul TLS pentru a vă proteja fișierele în tranzit către centrele sale de date și AES 256 biți pentru a le proteja în repaus. 

Criptarea privată nu este disponibilă, dar dacă doriți, ar trebui să încercați să încercați Egnyte Connect. Puteți afla mai multe despre caracteristicile sale de securitate în recenzia noastră Egnyte Connect.

Centrele de date ale lui Huddle sunt situate în SUA, Europa și Marea Britanie, astfel încât să puteți alege regiunea în care doriți să vă stocați datele. În funcție de zona pe care o alegeți, se vor aplica diferite legi și reglementări în cloud. Cu toate acestea, centrele de date sunt certificate ISO 27001, ceea ce înseamnă că oferă o securitate adecvată a informațiilor. 

În plus, centrele de date au acreditări SAS 70 tip II și SSAE 16. De asemenea, au supraveghere 24/7, personal de securitate la fața locului, scanere biometrice și un sistem de carduri care restricționează circulația în centrul de date.

Totuși, securitatea și criptarea centrelor de date nu vă protejează dacă cineva vă fură datele de acreditare. Pentru a preveni acest lucru, ar trebui să aveți o parolă puternică, în loc de una slabă. Din păcate, Huddle nu vă ajută în acest sens, deoarece nu vă permite să setați cerințe de parolă personalizate. 

Puteți, totuși, să activați autentificarea cu doi factori, care vă protejează contul, solicitând utilizatorilor să introducă un cod de securitate atunci când se conectează de pe un dispozitiv necunoscut. Huddle oferă, de asemenea, conectare unică, care vă permite să vă conectați la Huddle folosind aceleași certificate de autentificare pe care le utilizați pentru a vă conecta la alte sisteme de afaceri..

Dacă cineva fură un dispozitiv de la unul dintre utilizatorii dvs., îl puteți elimina pe utilizator din spațiul de lucru pentru a dezactiva orice sincronizare viitoare de fișiere. Acest lucru nu va elimina fișierele care sunt deja sincronizate cu acel dispozitiv, dar o ștergere de la distanță va face, iar Huddle vă permite să îl efectuați.

A sustine

Bază de cunoștințe a lui Huddle este deschisă tuturor clienților, în timp ce chat-ul, telefonul și asistența non-stop sunt disponibile doar pentru abonații planurilor Huddle Plus și Huddle Premier. Puteți, de asemenea, să trimiteți o solicitare de e-mail și să primiți ajutor în acest fel. Am primit un răspuns în ordine scurtă, ceea ce este un rezultat excelent.

Huddle-ajutor

Puteți deschide baza de cunoștințe de la clientul web făcând clic pe pictograma contului din colțul din dreapta sus. Puteți căuta în baza de cunoștințe articolele de care aveți nevoie sau le puteți răsfoi după categorie. 

Articolele sunt concis, ușor de urmărit și au o mulțime de capturi de ecran care vă pot ajuta. De asemenea, baza de cunoștințe vă permite să vă înscrieți la antrenamente, ceea ce înseamnă că puteți descărca înregistrări ale sesiunilor de instruire la cerere. Totuși, a avea videoclipuri este o modalitate excelentă de a-i învăța pe utilizatori.

Dacă nu găsiți un răspuns, puteți trimite o solicitare de ajutor. Am făcut acest lucru la 12:40 a.m. și am primit un răspuns în aproximativ o oră, care este un timp excelent de răspuns. Nu există nicio modalitate de a adăuga răspunsuri de la mulți utilizatori, deoarece nu există forumuri comunitare.

Verdictul

Huddle este un serviciu de damă. Are multe puncte forte, inclusiv o experiență bună a utilizatorului, instrumente native de productivitate, securitate puternică și suport excelent. Cu toate acestea, are și câteva puncte slabe, precum planuri costisitoare, sincronizare limitată și puține funcții de gestionare a utilizatorilor. Realizarea avansurilor în aceste domenii ar face un serviciu mai încântător.

Cu toate acestea, companiile care nu se gândesc să-și atingă prețul și care necesită capacități de management, împreună cu stocarea conținutului, vor considera că Huddle este o soluție capabilă. Cei care au nevoie de sincronizarea fișierelor și de capacitatea de partajare ar trebui să se uite în altă parte.

Ce părere aveți despre Huddle? Oferă ceea ce aveți nevoie sau aveți un alt serviciu care se potrivește cu cazul dvs. de afaceri? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me