FilesAnywhere Review – Actualizat în 2020

FilesAnywhere Review

FilesAnywhere este un furnizor EFSS solid care nu oferă destul de bine ceea ce fac concurenții săi. În timp ce are drept partajare și sincronizare corectă, prețurile sale ar putea fi puțin mai amabile și interfața ar putea fi clarificată. Citiți recenzia noastră completă FilesAnywhere pentru detalii.


Cel mai bun EFSS

FilesAnywhere este un serviciu de stocare în cloud din SUA, care a început să funcționeze în 1999, ceea ce îl face vechi în termeni IT. Compania se concentrează pe companii mari și, la fel ca și celelalte servicii de stocare cloud a întreprinderii, FilesAnywhere vă poate ajuta să îmbunătățiți colaborarea angajaților dvs. și să facilitați munca. Lipiți cu noi în timp ce detaliem capacitățile sale în această recenzie FilesAnywhere.

FilesAnywhere are abilități de sincronizare și partajare, caracteristici puternice de securitate și gestionare excelentă a utilizatorului. Cu toate acestea, am considerat că împerecherea dintre interfețele vechi și cele noi este ciudată, deoarece noua interfață nu poate face tot ce poate. 

Nu există multe instrumente de productivitate pe care le puteți utiliza, așa că, dacă aceasta este principala utilizare pentru FilesAnywhere, ar trebui să luați în considerare recomandarea noastră în secțiunea „Instrumente de productivitate”, de mai jos. Planurile de abonament au o valoare bună, dar cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare vor găsi alte servicii mai potrivite. Nu există niciun chat sau suport 24/7. 

Toate acestea fac din FilesAnywhere o geantă mixtă și una care nu poate face lista noastră cu cele mai bune servicii EFSS. Cu toate acestea, există mai multe accesări la FilesAnywhere și dacă aceste lipsuri nu te-au oprit, rămâi cu noi în timp ce explorăm acest serviciu de stocare în cloud mai detaliat în categoriile de mai jos..

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru fișiereAnywhere

Prețuri

Ne plac prețurile FilesAnywhere, dar dimensiunea de stocare lasă puțin de dorit. Planurile nu oferă mult spațiu de stocare, dar acest lucru ar putea fi suficient pentru anumite companii. Cu toate acestea, alte servicii oferă mult mai mult pentru un preț ușor mai mare.

FilesAnywhere oferă trei planuri: Business Starter, Professional și On Premise. Business Starter necesită să aveți de la doi până la cinci utilizatori și să fie de 4,49 USD per utilizator atunci când vi se facturează anual sau 4,99 USD per utilizator dacă sunt facturați lunar.

Oferă 100 GB spațiu de stocare, pe care îl puteți crește până la 1TB. De asemenea, oferă dimensiuni de fișiere nelimitate și toate caracteristicile standard EFSS, inclusiv versiuni de fișiere, acces API, plugin-uri și aplicații mobile. 

Business Starter este un plan decent dacă aveți puțini utilizatori pe care nu trebuie să-i gestionați, dacă nu aveți nevoie de mult spațiu de stocare și dacă nu aveți nevoie de funcții de securitate, cum ar fi SSL și criptare în repaus. Compania Starter nu include nici aplicația desktop a lui FilesAnywhere.

Blocarea acelor funcții de bază în spatele unui plan mai scump este ceva aproape niciun alt serviciu. Pentru un pic mai mult, vă puteți abona la OneDrive Plan One, care vă oferă 1 TB per utilizator pentru 60 USD pe utilizator pe an și începe cu un singur utilizator. Puteți citi mai multe despre asta în revizuirea noastră OneDrive pentru afaceri.

FișiereAnywhere Professional

Planul Profesional prevede 2 TB de stocare, pe care îl puteți crește până la 5TB. Planul necesită, de asemenea, să aveți minim patru utilizatori și maximum 100. Este de 8,99 USD pe lună pe utilizator, atunci când vi se facturează anual sau 9,99 USD pe lună pe utilizator, dacă alegeți să plătiți lunar. 

Pe lângă furnizarea funcțiilor de securitate standard de piață, Professional adaugă și opțiunea de a gestiona grupuri, de a atribui roluri, de a sincroniza fișiere folosind o aplicație desktop, de a căuta texte complete și multe altele. 

Acest plan are mai multe caracteristici care se potrivesc cu standardul pieței, dar încă începe cu doar 2 TB de stocare pentru ceea ce ar putea fi 100 de utilizatori. Dacă aveți nevoie de mai mult de 5 TB de stocare, va trebui să discutați cu reprezentantul contului dvs. pentru a obține o ofertă.

Dacă doriți atât de mult spațiu de stocare, dar prețul nu vi se potrivește, planul Office Egnyte Connect oferă 5 TB pentru cinci până la 25 de utilizatori. Este de 8 USD pe utilizator pe lună atunci când este facturat anual. Puteți afla mai multe despre asta în recenzia noastră Egnyte Connect.

Personalizarea fișierelor Oriunde

Planul final, On Premise, este personalizabil. FileAnywhere acceptă plăți anuale și multianuale, care probabil presupun reduceri mai mari. Oferă stocare nelimitată și poate susține utilizatori nelimitați, dezvoltare personalizată și o soluție de cloud on-premise, care corespunde cu ceea ce numim cloud hibrid.

Cloud-ul hibrid vă permite să păstrați datele separate între serviciile dvs. pe site și serverele FilesAnywhere, ceea ce vă ajută să obțineți viteze mai rapide. A avea date pe site înseamnă că puteți regla caracteristicile de securitate și puteți implementa alte măsuri de protecție. Totuși, va trebui să contactați FilesAnywhere pentru a obține o estimare a prețului pentru acest plan. 

Lista de funcții pe care planurile le are este extinsă și nu le putem acoperi pe toate, așa că vă invităm să le consultați aici.

Experiența utilizatorului

În general, FilesAnywhere face o muncă decentă în departamentul de experiență pentru utilizatori, dar nu se poate compara cu adevărat cu alte soluții. Clientul de birou nu este disponibil pentru toate planurile, iar cele două interfețe web au nevoie de mai multă muncă, deoarece unul este neplăcut, iar celălalt nu are acces la toate funcțiile..

FilesAnywhere vă permite să accesați stocarea în cloud folosind clienți desktop, web sau mobile. Clienții desktop sunt disponibili pentru Windows și Mac, dar nu pentru Linux. Dacă sunteți un utilizator Linux, vă recomandăm Dropbox Business. Puteți citi mai multe despre aceasta în recenzia noastră despre Dropbox Business.

CloudSync, clientul desktop al FileAnywhere, este disponibil pentru Windows, dar sincronizarea fișierelor de pe un Mac face parte din clientul „backup pentru mac”. Pentru această recenzie, am folosit CloudSync pentru Windows. Dacă utilizați un Mac, experiența dvs. de utilizator ar putea fi oarecum diferită.

Spre deosebire de alte servicii, clientul de sincronizare Windows nu este disponibil cu toate planurile; îl puteți folosi numai cu planurile Professional sau Enterprise.

fișiere oriunde-desktop-client

În mod similar, clientul desktop folosește modelul standard de sincronizare – un folder de sincronizare și o pictogramă a tăvii de sistem – dar pictograma nu vă afișează fișierele recente și alte informații utile într-o fereastră pop-up îngrijită, cum fac alte servicii EFSS..

Stare sincronizare fișiere

Această pictogramă a tăvii de sistem deschide o fereastră care arată starea de sincronizare și vă permite să accesați setările. Este clar și ușor de utilizat, dar fereastra de stare a sincronizării, care vă permite să dezactivați sincronizarea, ar putea fi combinată cu fereastra de setări pentru a simplifica. Acestea fiind spuse, ne place modul în care folderul de sincronizare îmbogățește fișierele cu ecusoane cu pictograme care arată starea de sincronizare a acestora.

Clientul web este o bestie diferită. În funcție de dacă vă autentificați ca administrator sau utilizator standard, veți avea acces la clientul admin sau clientul utilizator. Dacă vă autentificați ca utilizator, puteți utiliza interfața avansată sau interfața nouă, simplificată, care oferă mai puține opțiuni.

fișiere-oriunde-admin-consola

Consola de administrare se simte modernă și atractivă. Butoanele din partea de sus vă permit să accesați utilizatorii, grupurile, diviziunile, rapoartele, setările de securitate și configurația site-ului. În plus, puteți crea rapid utilizatori, grupuri și divizii folosind butoanele din bara laterală din stânga. Bara laterală din dreapta oferă informațiile contului, rezumatul și o listă de anunțuri.

Dezavantajele sunt că consola de administrare este un pic lentă, iar unele operații au nevoie de mai mulți pași decât este necesar. De exemplu, atunci când adăugați grupuri pentru utilizatori, trebuie să tastați numele grupului, să faceți clic pe butonul de căutare, să îl selectați dintr-o vizualizare nouă, să faceți clic pe „salvați” și apoi să adăugați un grup în pagina „Adăugare utilizator”.

fișiere-oriunde-web-client

Interfața implicită pentru utilizatorii standard arată veche și neatractivă, dar este funcțională și are multe opțiuni. Meniul de sus conține file pe care le puteți utiliza pentru a naviga în client și o bară de căutare care caută fișiere pe măsură ce tastați. Căutarea este puternică, deoarece oferă multe opțiuni pe care le puteți regla și chiar vă permite să căutați text în fișierele dvs..

FișiereAnywhere Views

Vizualizarea implicită a clientului este „documentele mele”, care arată fișierele dvs. într-o vizualizare în arbore, dar sunt disponibile și „lista”, „pictograma”, „bar” și „grafic”. Puteți efectua acțiuni făcând clic dreapta pe un fișier sau folder din vizualizare. Pentru a selecta mai multe obiecte, totuși, trebuie să reîncărcați întreaga vizualizare. Această vizualizare vă permite, de asemenea, să încărcați conținut prin drag-and-drop sau printr-o fereastră.

Vă puteți regla contul din colțul din dreapta sus sau accesați interfața „ușoară” FilesAnywhere.

fișiere-oriunde-web-client-lumină

Interfața „ușoară” este simplificată, folosește mult spațiu negativ, are o schemă de culori decentă, oferă butoane de acțiune în linie și are capacitatea de a selecta mai multe fișiere fără a reîncărca vizualizarea. Cu toate acestea, funcția de căutare nu a putut localiza un fișier încărcat recent, iar bara de stocare folosită nu arată cât utilizați în prezent dacă nu o actualizați manual.

În plus, efectuarea acțiunilor pe fișiere și foldere individuale deschide o fereastră nouă în partea de jos a paginii. Fereastra este stângace, iar o parte din ea este întunecată de spațiul alb.

Deși clienții web sunt utilizabili, ar merge mult dacă FilesAnywhere și-a actualizat aspectul și i-ar face mai puțin ciudat..

FilesAnywhere are un client mobil, dar nu ne-am putut conecta la el folosind datele de acreditare, ceea ce înseamnă că este inutilizabil în acest moment.

Managementul utilizatorilor

FileAnywhere are funcții de gestionare a utilizatorilor capabile, care includ generarea de rapoarte, setarea uneia dintre mai multe permisiuni pentru utilizatori și crearea de grupuri și divizii de utilizatori. Ca administrator poți, de asemenea, să clonezi și să imprumutezi utilizatorii, care sunt opțiuni bune dacă vrei să verifici ce au.

Puteți gestiona utilizatorii utilizând consola de administrare, care vă permite să creați utilizatori, grupuri și divizii. Diviziunile vă permit să separați utilizatorii pentru a preveni partajarea neautorizată a datelor, precum și pentru a îmbunătăți căutarea prin utilizatori și clasificarea acestora. 

Grupurile vă permit să specificați o colecție de permisiuni și o listă de utilizatori care să le corespundă. Acest lucru face mai ușor să atribuiți un set de permisiuni utilizatorilor noi sau să revocați setul respectiv de la utilizatorii existenți, eliminându-i din grup.

fișiere utilizatori oriunde

Pentru a face asta, totuși, mai întâi trebuie să creezi unii utilizatori. Pentru a adăuga utilizatori, faceți clic pe butonul „Adăugare utilizator” și specificați informațiile necesare. Pe lângă informațiile standard despre utilizator, puteți specifica diviziunea, managerul, spațiul de stocare, permisiunile de partajare a folderului, apartenența la grup și note despre utilizator..

În plus, puteți regla interfața utilizatorului, puteți activa sau dezactiva anumite plugin-uri terțe, dezactivați clientul desktop și puteți activa autentificarea în doi factori (2FA). Vom vorbi mai mult despre 2FA în secțiunea de securitate.

FișiereOnywhere Permisions

Când creați utilizatori, definiți ce foldere partajate pot accesa și cu ce permisiuni. FilesAnywhere vă permite să setați unul dintre cele șase niveluri de permisiune: 

  • Acces principal: poate adăuga, modifica și șterge datele partajate și, de asemenea, partaja cu alți utilizatori
  • Acces complet: poate modifica și șterge datele partajate
  • Creați și actualizați: puteți modifica sau adăuga date, dar nu pot fi șterse
  • Numai citire: nu pot modifica sau șterge
  • Previzualizare: poate previzualiza doar
  • Încărcare numai: se poate încărca doar

În mod implicit, aceste permisiuni sunt setate să nu expire niciodată. Cu toate acestea, puteți să le specificați în acest sens după 24 de ore sau un an. 

fișiere-oriunde-add-grup

Cu toate acestea, în loc să specificați permisiunile folderului pentru un utilizator, puteți crea un grup cu permisiuni de folder și să îl atribuiți unui utilizator. În plus, puteți activa 2FA pentru întregul grup și puteți atribui grupul la o divizie. 

Când creați o diviziune, puteți specifica numele, codul, permisiunile de partajare și numărul maxim de utilizatori care sunt alocați spațiu. În plus, puteți furniza informații de contact de birou pentru persoana care administrează acea divizie și să definească administratorii diviziei. Combinând toate aceste funcții vă permite să reglați bine ceea ce pot face utilizatorii dvs..

În plus, există opțiuni de a clona un utilizator și de a le răspunde. Această listă de opțiuni nu este exhaustivă, dar nu există opțiunea de a adăuga utilizatori în vrac, cum ar fi un fișier CSV. Singurul lucru pe care îl puteți face pentru a accelera adăugarea de utilizatori este să apăsați pe un buton care vă permite să adăugați imediat un alt utilizator după primul.

De asemenea, nu există nicio opțiune de a adăuga utilizatori ca colaboratori externi, ceea ce vă va salva un slot de licență, dar vă va permite totuși să lucrați cu persoane din afara organizației dvs..

fișiere oriunde-rapoarte

Dacă doriți să obțineți o imagine de ansamblu generală asupra diferitelor aspecte ale contului dvs., puteți genera unul dintre cele 20 de rapoarte disponibile, inclusiv „conținutul folderului”, „rezumatul contului”, „datele utilizatorului” și „rapoartele de încărcare a fișierelor”. De asemenea, puteți obține un scurt rezumat și informații despre cont din tabloul de bord al administratorului.

Partajare foldere și fișiere

FilesAnywhere are opțiuni puternice de partajare, care includ generarea de link-uri de partajare, imagini, distribuire de folder, distribuire de folder virtual. Există, de asemenea, o pagină care descrie detaliile dvs., astfel încât nu trebuie să verificați manual conținutul pe care l-ați distribuit cu alții. De asemenea, puteți genera un raport în care sunt detaliate partajările și partajarea datelor utilizând clientul desktop.

Puteți partaja fișiere și foldere folosind fie web, fie client desktop. Clientul web vă permite să partajați fișiere făcând clic dreapta pe un obiect și selectând „partajare” sau creând o partajare din vizualizarea „share”.

fișiere-oriunde-web-parts

fișiere-oriunde-parts-link

Dacă doriți să partajați un fișier, trebuie să generați o legătură. Puteți proteja legătura cu o parolă, puteți să o expiră după o anumită perioadă, să activați sau să dezactivați descărcarea, să specificați o limită de descărcare și să primiți o notificare atunci când linkul este accesat sau utilizat pentru descărcare. În plus, puteți crea o pagină personalizată pentru a merge cu linkul dvs. Puteți copia și lipi linkul sau îl puteți trimite prin e-mail.

Împărtășirea fotografiilor

Puteți crea un „link de imagine” special dacă doriți să partajați fotografii din contul dvs. În plus, puteți solicita altor persoane să vă trimită fișiere, să încarce un fișier și să le împărtășească dintr-o singură dată, să trimită fișiere direct către utilizatori și chiar fișiere de fax (pentru cei care sunteți nostalgici cu privire la anii ’90).

Dacă doriți să partajați fișiere din diverse foldere, puteți face asta folosind folderele virtuale. În primul rând, va trebui să creați un folder virtual din meniul „instrumente” al clientului web. În continuare, puteți adăuga subfoldere și link către fișiere în orice mod doriți. După ce ați terminat, puteți partaja folderul ca un link, ca un grup de partajare sau să îl trimiteți ca un link imagine.

fișiere oriunde-folder-parts

Puteți partaja și foldere. Pentru a face acest lucru, trebuie să selectați un utilizator sau un grup cu care doriți să partajați și să atribuiți un nivel de permis.

fișiere oriunde-parts-desktop-

Puteți, de asemenea, să partajați fișiere și foldere ca link-uri folosind clientul desktop. După ce generați un link, îl puteți trimite, trimite prin e-mail prin Microsoft Outlook sau copiați și lipiți-l.

FilesAnywhere furnizează pagini care arată diferitele link-uri partajate și vă permit să generați un raport care detaliază dosarele partajate. 

Sincronizare

FilesAnywhere folosește modelul clasic de sincronizare pentru a transfera fișierele în cloud și dispozitivele conectate, dar nu atinge cele mai bune viteze de încărcare. Acestea fiind spuse, oferă funcția de sincronizare selectivă și încărcările după primul beneficiu al algoritmului de sincronizare la nivel de bloc.

fișiere oriunde-sincronizare-dosar

FilesAnywhere folosește un folder de sincronizare pentru a reflecta fișierele dvs. în cloud și invers. Puteți alege unde doriți să puneți folderul dvs. de sincronizare, ceea ce nu este ceea ce oferă majoritatea serviciilor EFSS. Dacă trebuie să economisiți spațiu, FilesAnywhere oferă o opțiune de sincronizare selectivă, care vă permite să alegeți ce fișiere doriți să sincronizați cu desktopul dvs..

De asemenea, puteți resincroniza fișierele și folderele, dacă folderele de sincronizare încep să vă ofere probleme. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat atunci când am sincronizat folderul nostru de test de 1 GB. Încărcarea s-a încheiat în 41 de minute și 55 de secunde, ceea ce este cu 10 minute mai lent decât ne așteptam. Nu este un rezultat rău, dar nici nu este grozav.

Acestea fiind spuse, FilesAnywhere folosește sincronizarea la nivel de bloc pentru a accelera transferul fișierelor deja încărcate. Face acest lucru prin transferul numai a părților fișierelor care s-au modificat, și nu a întregului fișier. Aceasta o plasează în rara companie de servicii care utilizează sincronizarea la nivel de bloc.

Am dori să vedem o opțiune de instalare a unei unități de rețea, care vă va permite să accesați fișierele din cloud fără să le descărcați. 

Instrumente de productivitate

FilesAnywhere oferă un client de rezervă, care nu este comun printre serviciile EFSS. Ceea ce este comun printre serviciile EFSS este integrarea cu multe aplicații terțe, dar FilesAnywhere nu face acest lucru. Cu toate acestea, vă permite să previzualizați fișierele dvs. și să creați formulare personalizate folosind clientul web.

Fișiere Oriunde nu are o bibliotecă de aplicații terțe precum alte servicii EFSS, ceea ce este logic, având în vedere că nu oferă multe integrări de aplicații. Puteți edita fișierele folosind Office Online, dar necesită un abonament valabil la Office 365. Cu toate acestea, puteți utiliza costumul Google Office și Zoho pentru a edita documentele gratuit.

În plus, puteți utiliza Adobe Sign, Aviary Photo Editor și Autodesk Freewheel. Dacă utilizați WordPress, FilesAnywhere are un plugin care vă permite să creați o nouă intrare pe blog cu fișiere din cloud. Puteți, de asemenea, face backup la tweeturile dvs. folosind un add-on.

fișiere oriunde-cont-tools

FilesAnywhere are, de asemenea, instrumente de cont care vă pot ajuta să vă creșteți productivitatea. Acestea includ previzualizarea fișierelor în diferite grupuri și conversia imaginilor și documentelor în PDF.

Dacă aveți nevoie pentru a accesa rapid fișiere specifice, puteți utiliza foldere virtuale pentru a crea foldere care conțin fișiere utilizate frecvent.

Într-o manieră similară, vă puteți automatiza procesele de afaceri prin crearea unui flux de lucru. Fluxurile de lucru vă permit să automatizați sarcini repetitive și partajarea informațiilor între angajați, ceea ce vă economisește timp.

Pentru cei care au nevoie de a primi feedback de la utilizatori, funcția „eforms” va fi valoroasă. Eforms vă permite să creați un formular personalizat, să îl partajați și să vizualizați rapoarte de formulare.

FilesAnywhere vă permite, de asemenea, să faceți backup pentru fișierele dvs., ceea ce este o caracteristică rară printre serviciile EFSS. Oferă o mulțime de opțiuni, inclusiv crearea de profiluri de rezervă și utilizarea unui programator pentru backup. Puteți face backup fișierelor dvs. utilizând protocoale FTP, SFTP și WebDAV. Dacă nu le cunoști, citiți separat ce este FTP și ce este ghidul WebDAV.

Cu toate acestea, nu este ușor sau simplu de utilizat și, dacă doriți un astfel de serviciu de backup, cea mai bună listă de backup pentru afaceri vă va oferi câteva idei.

FilesAnywhere are un set decent de instrumente, dar dacă aveți nevoie de mai multe, verificați caseta. Pentru mai multe informații despre setul său de aplicații pentru productivitate, consultați recenzia noastră din casetă. 

Securitate

FilesAnywhere oferă suficiente funcții de securitate în cloud, dar nu există nicio opțiune care să permită criptarea privată sau ștergerea de la distanță a fișierelor de pe dispozitivele dvs. Acestea fiind spuse, este disponibilă o criptare puternică, precum și funcții care vă protejează datele de autentificare. În plus, centrele de date FileAnywhere nu se ocupă de măsurile de securitate și nu respectă toate protocoalele necesare.

FilesAnywhere protejează fișierele dvs. în tranzit folosind criptare SSL / SHA-2 pe 2048 biți. Odată ce fișierele dvs. ajung la un server FilesAnywhere, acestea sunt securizate folosind criptarea AES de 256 biți. Dacă utilizați funcția CoolBackup, aceasta va cripta și fișierele locale folosind AES 256 biți. 

FilesAnywhere nu oferă criptare privată, ceea ce ar permite astfel încât doar să vă puteți citi fișierele. Totuși, aceasta este tendința cu serviciile EFSS.

Cu toate acestea, FilesAnywhere restricționează accesul la fișierele dvs. doar la un număr select de tehnicieni. Tehnicienilor nu li se permite accesul la documentele utilizatorilor decât dacă este impus de lege. În plus, acestea sunt obligate prin acorduri de confidențialitate să vă respecte confidențialitatea.

Pe lângă criptarea fișierelor, trebuie să vă asigurați datele de acreditare asigurându-vă că utilizatorii dvs. nu creează parole slabe, ci în schimb cele puternice. Puteți face acest lucru prin definirea puterii și a lungimii minime a parolei de la consola de administrare.

În plus, puteți restricționa dacă parolele pot fi reutilizate, setați o limită de autentificare pe zi, restricționați conectarea de la anumite adrese IP și puteți defini vârsta minimă și maximă a parolei. Puteți instrui, de asemenea, FilesAnywhere să se deconecteze automat utilizatorii pentru a vă proteja contul de orice alterare.

În plus, puteți activa 2FA, care necesită utilizatorilor să introducă un cod suplimentar atunci când se conectează de pe un dispozitiv necunoscut. Abonații la planurile Professional și On Premise beneficiază de acces și la conectare unică, ceea ce vă permite să vă conectați la mai multe sisteme cu aceleași acreditări.

Securitatea Centrului de Date

După ce fișierele dvs. vor ateriza în centrul de date FileAnywhere, o mulțime de funcții le vor proteja. În primul rând, centrul de date este verificat SOC-2 și testat McAfee Secure. Facilitatea centrului de date asigură, de asemenea, stingerea incendiilor, redundanța puterii, încălzirea, ventilația și aerul condiționat. 

În plus, există supraveghere 24/7 și o echipă dedicată infrastructurii care lucrează la fața locului pentru a se asigura că orice incidente sau actualizări sunt efectuate cât mai repede posibil. Cu toate acestea, dacă se întâmplă o defecțiune, FilesAnywhere se bazează pe redundanța N + 2 pentru a preveni eșecurile cu un singur punct să afecteze restul centrului de date. 

FilesAnywhere, de asemenea, folosește backup automat, instantanee a conturilor de utilizator și restaurare de date pentru a vă asigura că nu vă pierdeți informațiile. În plus, conexiunile vertebrale redundante vă permit să vă bucurați de cele mai înalte niveluri de conectivitate, indiferent de problemele posibile ale rețelei. 

Centrul de date respectă, de asemenea, protocoalele ISO 27001, HIPAA, SSAE16, FINRA și altele. În general, aceste caracteristici asigură o securitate puternică a centrului de date.

Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a șterge de la distanță datele de pe calculatoare; o puteți face numai pentru dispozitive mobile. Totuși, este util dacă vreunul dintre angajații tăi își pierde telefonul sau cineva îl fură.

A sustine

Dacă nu știți cum să faceți ceva folosind FilesAnywhere sau dacă întâmpinați o problemă, cea mai rapidă soluție este să deschideți centrul de asistență. Puteți face acest lucru folosind meniurile din colțul din dreapta sus al consolei de admin și utilizator.

fișiere oriunde-suport

Centrul este împărțit în categorii pentru a ușura răsfoirea răspunsului de care aveți nevoie, dar puteți utiliza și bara de căutare pentru a găsi mai rapid. Nu există multe articole, iar ceea ce este disponibil este mai scăzut, așa că este un pariu bun pentru a contacta serviciul de asistență pentru ajutor.

Puteți contacta echipa de asistență prin e-mail sau telefon în timpul programului de lucru de la 7 la 19 p.m. CST. Utilizatorii Enterprise beneficiază de asistență 24/7 în caz de urgență. Am trimis mai multe e-mailuri și un cuplu a primit răspunsuri prompte. Cu toate acestea, nu există suport pentru chat și adăugarea acestuia ar fi utilă pentru utilizatorii care preferă să tasteze.

De asemenea, nu există forumuri comunitare care să vă permită să obțineți o posibilă soluție de la mai mulți utilizatori.

Verdictul

Dacă puteți privi dezavantajele sale, FilesAnywhere este un serviciu capabil. Are securitate puternică, sincronizare fiabilă, opțiuni excelente de partajare, un set decent de instrumente de productivitate și opțiuni excelente de gestionare a utilizatorilor.

Cu toate acestea, cei care doresc cel mai mult bătaie pentru buck ar trebui să se uite în altă parte. Acest lucru este valabil și pentru experiența utilizatorului. Asistența non-stop nu este disponibilă și lipsește și o bibliotecă mare de integrări.

Ce părere aveți despre FilesAnywhere? Este un candidat bun pentru afacerea dvs.? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me