EFolder Anchor Review – Actualizat în 2020

EFolder Anchor Review

Un serviciu decent, care va speria probabil mulți dintre potențialii săi clienți, deoarece cumpărarea necesită trecerea unui intermediar.


Cel mai bun EFSS

eFolder Anchor oferă servicii EFSS hibride (cloud și la fața locului), destinate cumpărătorilor mici și mijlocii. EFSS, scurt pentru sincronizarea și distribuirea fișierelor de întreprindere, vă permite să accesați conținut de pe desktop și dispozitive mobile, fără a fi necesar să petreceți singur timpul gestionând procesul de transfer de fișiere.

Mai bine, aproape de sincronizarea și partajarea în timp real înseamnă că puteți colabora perfect cu colaboratorii, indiferent de distanța dintre voi.

Cea mai mare problemă cu eFolder Anchor este însă că nu o puteți cumpăra direct de la eFolder: trebuie să treceți printr-un partener de servicii gestionat. Acest lucru face din Anchor o durere de început și un motiv pentru proprietarii de IMM-uri care doresc o flexibilitate mai mare să ia în considerare alte opțiuni.  

În timpul acestei recenzii, Cloudwards.net vă va parcurge elementele de bază ale Anchor, astfel încât să puteți decide dacă este cea mai bună platformă EFSS pentru afacerea dvs. În timp ce Anchor poate sincroniza conținutul cu serverele locale, vom vorbi în principal despre capacitățile sale de stocare în cloud, ceea ce am testat.

Vom începe cu o privire de ansamblu a caracteristicilor și a prețurilor, înainte de a arunca o privire mai detaliată asupra experienței Anchor, inclusiv despre productivitatea muncii, securitatea, confidențialitatea și asistența.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru ancorare eFolder

Caracteristici

Tabelul de mai jos vă va oferi o privire de ansamblu rapidă a unor caracteristici cheie ale Anchor. 

Logo Anchor eFolderwww.efolder.net

Liber

Colaborare

Sincronizarea dispozitivului

Sincronizare selectivă

Sincronizare la nivel de bloc

Foldere comune

Legarea fișierului

Versiunea de fișiere

Dimensiunea maximă a fișierului
GB nelimitat

Integrare Microsoft Office

Integrare Google Docs

Biblioteca de integrare de aplicații terță parte

Monitorizați activitatea utilizatorului

Setați rolurile utilizatorului

Creați grupuri de utilizatori

Securitate

Criptare la repaus
AES-256

Criptare în tranzit

Integrare de criptare end-to-end

Autentificare cu doi factori

Cerințe de parolă personalizate

Integrare cu un singur semn (SSO)

Ștergeți dispozitivul de la distanță

A sustine

Chat live

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Suport 24/7

Deși lista de funcții este bună, există câteva ratări notabile, în special în ceea ce privește securitatea (cerințe de parolă personalizate, integrare SSO) și nu în modul de integrare a aplicațiilor dincolo de Office Online.

Vom atinge atât rezultatele, cât și ratările în detalii pe parcursul restului recenziei noastre.  

Prețuri

eFolder nu vinde Anchor direct. În calitate de proprietar al IMM-urilor, va trebui să parcurgeți un partener de servicii gestionate (MSP). Dacă acest termen vă oferă o pauză, bineveniți în club. Lucrul cu un MSP poate fi o pungă mixtă. Nu numai că trebuie să veți juca Ancorare la eFolder, ci trebuie să veterinați de la cine primiți.

Mai mult, eFolder vinde Anchor la vânzare cu ridicata către MSP-uri în programul său partener. Nu listează și nu face publicitate pentru un MSRP. Partenerii și-au stabilit propriile prețuri pe măsură ce consideră că sunt adecvate. Facând lucrurile mai întunecate, pe lângă furnizarea software-ului, MSP-urile oferă și servicii IT externalizate pentru a sprijini Anchor.

Așadar, va trebui să sortați și costurile respective, dacă este chiar ceva pe care doriți să-l asumați. Nu vom oferi o imagine de ansamblu a PSP-urilor disponibile în cursul acestei revizuiri.

Înainte de a pleca la vânătoare pentru un revânzător din care să cumpere servicii, îl puteți lua pe o probă, care este (din fericire) disponibilă direct de la eFolder. Procesul de rulare vă oferă 2,5 TB de spațiu pentru a lucra și adăuga până la 25 de utilizatori. Încărcările de fișiere sunt limitate la 2 GB.

Experiența utilizatorului

Anchor vă permite să accesați conținut găzduit de cloud atât de pe computer, cât și de pe dispozitivul mobil.

Sistemele de operare acceptate pentru desktop includ Windows și macOS, dar nu Linux. Există, de asemenea, un plugin pentru Microsoft Outlook. Descărcați clientul desktop, numit Instrumentul sincronizat (da) direct din portalul web, după ce v-ați înscris pentru Anchor. Instalarea durează doar un minut,

După ce ați terminat, veți avea un nou folder „SyncedTool” pe desktop. Acest folder este ceea ce este cunoscut sub numele de folder de sincronizare. În mod implicit, fișierele stocate în acest folder sunt salvate atât pe hard disk, cât și în cloud, care este un model utilizat frecvent de industria de stocare în cloud.

Instalarea SyncedTool adaugă și o pictogramă a barei de activități care vă permite să săriți la folderul de sincronizare și la proprietățile de acces. Din proprietăți, puteți gestiona setările generale, restricționați cantitatea de sincronizare a lățimii de bandă, configurați un proxy, gestionați sincronizarea selectivă și monitorizați activitatea de sincronizare în curs..

În timp ce clientul desktop este critic, o mare parte din experiența Anchor este legată de interfața web.

Dacă sunteți familiarizat cu servicii precum Dropbox, Box, OneDrive și cele mai multe alte instrumente de stocare în cloud, știți că aceste servicii adoptă o abordare generalistă, în general minimalistă și ușor de utilizat; Ancore, nu atât.

Interfața web este modificată cu funcționalități expuse într-un mod care va înlătura majoritatea utilizatorilor la început. Dacă te poți trage deasupra curbei de învățare, capacitățile Anchor sunt impresionante.

Primul lucru de știut este că Anchor oferă două vizualizări diferite ale portalului web: una numită „organizație” și cealaltă denumită „fișierele mele”. Puteți comuta între aceste vizualizări folosind linkurile mici din partea dreaptă sus.

Vizualizarea organizației are un tablou de bord pentru monitorizarea activității contului, alocarea spațiului și alte valori.

Informațiile prezentate în tabloul de bord sunt mai mult decât ceea ce veți obține cu majoritatea instrumentelor EFSS și sunt la îndemână pentru cei care trebuie să mențină un control strict asupra activităților lor. În plus, instrumentul web are alte file pentru a vizualiza utilizatori și grupuri, mașini conectate, partajări, copii de rezervă, rapoarte de activitate și rulare.

Pentru a accesa conținutul dvs. de cloud, trebuie să accesați vizualizarea „fișierele mele”. Această vedere este mult mai ușoară asupra creierului. Puteți răsfoi fișierele și folderele și puteți crea și încărca conținut nou.

Există, de asemenea, file pentru a verifica ce conținut ați partajat, vizualizați conturi de invitați, copii de rezervă, rapoarte de fișiere și un jurnal de activitate. Aplicațiile pentru smartphone-uri Anchor sunt disponibile pentru Android, iOS și Windows Phone. Asigurați-vă căutați „Instrumentul sincronizat” în magazinul mobil și nu Anchor.

Capabilitățile mobile includ:

 • Vizualizați, ștergeți, blocați și mutați fișierele
 • Încărcați fișiere de pe dispozitiv
 • Editați fișierele Microsoft Office
 • Blocați fișierele pentru a preveni modificările
 • Distribuie conținut
 • Descărcați fișierele pentru acces offline

Instrumentul sincronizat pentru Android vă permite, de asemenea, să faceți o copie de siguranță a fotografiilor într-un folder „încărcări de cameră”, care este o atingere frumoasă pe care multe alte instrumente EFSS o trec cu vederea.

Vizualizarea principală mobilă se numește „fișierele mele” și vă permite să accesați rapid conținutul.

Din meniu, puteți naviga și la vizualizări pentru fișiere recente, fișiere offline și copii de rezervă.

După ce aflați aspectele și experiențele web, Anchor oferă versatilitate și caracteristici frumoase. Vom arunca o privire la unele dintre aceste caracteristici construite în jurul colaborării online de conducere în segmentul următor.  

Managementul utilizatorilor

Colaborările necontrolate pot ieși din mână, motiv pentru care este important să aveți un control precis asupra celor care accesează conținutul dvs. și asupra a ceea ce pot face. Atunci când utilizați Anchor, cea mai mare parte a controlului trece prin vizualizarea organizației a aplicației web.

Mai devreme, v-am aruncat o privire rapidă pe tabloul de bord, care este o modalitate utilă de a vedea cât de mult a fost utilizat spațiul dvs., câți utilizatori aveți și cine este cel mai bun consumator de spațiu atât în ​​ceea ce privește fișierele, cât și utilizatorii..

Puteți adăuga noi utilizatori Anchor din fila conturi. Doar faceți clic pe pictograma „+” mică pentru a crea un cont nou.

Când creați un cont pentru o persoană fizică, puteți să le faceți admin cont și să le atribuiți grupurilor și partajărilor echipei, care sunt foldere partajate bazate pe abonamente (mai multe pe cele ulterioare).

Grupurile vă permit să atribuiți acces la partajarea echipei și să efectuați alte aspecte ale managementului utilizatorilor pe mai multe persoane simultan.

Există o altă pagină de gestionare a contului la care puteți accesa numiți „invitați” care vă permite să configurați conturi pentru invitați. Diferența principală dintre conturile oaspeților și conturile obișnuite este că oaspeții pot accesa numai conținut.

Nu li se acordă spațiu de stocare în cloud și nu li se pot da drepturi de administrare sau nu pot fi atribuite grupurilor. Fila „Mașini” a organizației este o caracteristică frumoasă care vă permite să verificați ce dispozitive au sincronizat colaboratorii dvs. cu Anchor.

Fila de activități vă oferă o vizualizare rapidă a activității recente, astfel încât să puteți rămâne la curent cu ceea ce s-a întâmplat pe contul dvs. Jurnalul, care poate fi filtrat, arată atât acțiunile întreprinse cât și cine l-a întreprins.

Fila rapoarte este un alt instrument util pentru monitorizarea activității. De acolo, puteți selecta valorile raporturilor și intervalele de date, programa rapoarte pentru a rula periodic și adrese de e-mail pentru livrarea raportului.

Valorile posibile ale raportului includ o imagine de ansamblu a stocării, consumul în timp, utilizatorii de stocare de top, sănătatea și activitatea mașinii, printre altele.

Pliant & Distribuire a unui fisier

Gestionarea fișierelor și folderului se întâmplă din fila fișierelor din vizualizarea fișierelor mele. Din această filă, obiectele pot fi partajate cu alții făcând clic dreapta pe ele și selectând „partajare”.

Opțiunile disponibile atunci când partajați conținut cu Anchor sunt bune, depășind majoritatea EFSS făcând unele lucruri care ar trebui să fie obișnuite.

Puteți crea o porțiune sigură, la care nu puteți accesa decât forța de muncă sau genera o legătură publică. Linkurile publice sunt accesibile de către oricine fără restricții, ceea ce le face potrivite pentru partajarea conținutului prin intermediul social media și canale similare.

Când generați un link, puteți seta o dată de expirare a linkului și puteți limita numărul de descărcări totale. Lipsa partajării linkurilor este că nu puteți seta o parolă pentru link.

În general, oricum doriți să optați pentru o partajare sigură. Acțiunile securizate sunt trimise prin e-mail, nume de utilizator sau nume de grup și pot fi accesate numai de cei enumerați ca destinatari. Dacă introduceți un e-mail care nu este asociat cu un cont, un cont invitat va fi creat automat.  

Partajarea fișierelor este întotdeauna citită numai. Nu există nicio modalitate de a permite utilizatorilor să editeze accesul. Cu toate acestea, dacă sunt deținători de conturi, este posibil să îl aibă deja.

Acțiunile de foldere oferă aceleași opțiuni ca și partajările de fișiere, cu excepția faptului că puteți opta pentru a oferi invitați, inclusiv utilizatori invitați, modifica și șterge permisiunile.

Acțiunile echipei sunt o caracteristică interesantă pe care unii utilizatori le vor plăcea și alții nu o vor folosi niciodată. Disponibil numai pentru deținătorii de conturi (nu utilizatorii oaspeți), funcționează ca abonamente la folderul partajat.

Cei abonați la o partajare a echipei au dispozitivele sincronizate automat atunci când se schimbă ceva în folderul de partajare a echipei. Creatorul partajării echipei poate ajusta manual ce dispozitive de utilizator sunt sincronizate din fila partajării echipei.

Există, de asemenea, un comutator pentru o „digerare zilnică”, care îi păstrează pe utilizatori în cunoștință de evenimentele recente din partea echipei. Puteți monitoriza partajarea echipei și folderele și fișierele partajate din fila „comun”.

Acest tip de imagine de ansamblu largă asupra acțiunilor este foarte util pentru IMM-urile care împărtășesc o bună parte din conținut. Este foarte ușor să pierdeți evidența a ceea ce a fost distribuit, ceea ce la rândul său vă poate pune proprietatea intelectuală în pericol.

Este regretabil că mai multe servicii de stocare în cloud nu fac același lucru.

Sincronizare

Sincronizarea permite utilizatorilor să sară de la un dispozitiv la altul și să lucreze la același fișier, fără a fi nevoiți să încurcați cu unități de redare sau fișiere de e-mail. Aceeași capacitate permite colaboratorilor să vadă schimbările de conținut în timp real.

eFolder Anchor clonează modelul perfecționat de Dropbox. Asta, așa cum am menționat anterior, folosește un folder de sincronizare încorporat în sistemul de fișiere.

Orice conținut pe care îl adăugați la acest folder este trimis în cloud, apoi alte dispozitive (al tău și alți utilizatori) cu clientul Instrumentul sincronizat instalat.

Pe lângă mutarea conținutului în folderul sincronizat, puteți face clic dreapta pe orice folder din sistemul dvs. de fișiere și puteți selecta „copie de rezervă” pentru a-l trimite în cloud. Pe viitor, toate modificările de conținut făcute în folderul respectiv vor fi reflectate în fila „copie de rezervă” a interfeței web.

Totuși, nu faceți greșeala de a considera acest lucru ca un înlocuitor de rezervă pentru servicii precum IDrive, CrashPlan sau CloudBerry. Copiile de rezervă de ancorare au loc întotdeauna în timp real. Nu puteți planifica backup-uri de rutină, nu puteți seta copii de rezervă diferențiale sau puteți face multe dintre celelalte lucruri de care este capabilă o soluție bună de backup pentru afaceri.

Anchor acceptă, de asemenea, sincronizarea selectivă, care vă permite să controlați care sub-folderele din folderul dvs. de sincronizare sunt stocate pe hard disk și care sunt stocate doar în cloud. Această caracteristică este excelentă pentru a economisi spațiu prețios pe computer și este ușor de gestionat prin pictograma Bara de activități Anchor.

În cazul în care Anchor se reduce, este cea mai mare parte a soluțiilor EFSS: nu oferă sincronizare de fișiere la nivel de bloc. Sincronizarea la nivel de bloc înseamnă că doar părțile din fișierele schimbate se sincronizează, ceea ce înseamnă pentru dumneavoastră o sincronizare mult mai rapidă. Dropbox, vreodată setatorul de tendințe de sincronizare, este unul dintre puținii furnizori care implementează transferuri la nivel de bloc în algoritmii săi de sincronizare. Egnyte este alta.

Instrumente de productivitate

Pentru a sprijini colaborarea, multe instrumente EFSS vin integrate cu instrumente native de productivitate sau vă permit să vă integrați cu instrumente terțe. eFolder Anchor nu are instrumente proprii, nici măcar o aplicație de luat note.

Cu toate acestea, vine pre-integrat cu Microsoft Office.

Și mai bine, majoritatea instrumentelor EFSS care se integrează cu Office necesită să cumpărați un Office Office 365 și să efectuați orice modificări de fișiere pe desktop. În schimb, Anchor se integrează cu Office Online, care este atât gratuit cât și vă permite să creați și să editați conținut direct de pe platforma web Anchor.

Cu toate acestea, instrumentele Office Online sunt limitate la Word, Excel și PowerPoint. Documentele non-Office trebuie să fie descărcate pentru modificări. Spre deosebire de Dropbox, Box, OneDrive și o serie de alte soluții EFSS de top, nu sunt disponibile integrări suplimentare ale productivității muncii.

Acest neajuns, împreună cu faptul că trebuie să achiziționați servicii prin intermediul unui intermediar, reprezintă cel mai mare motiv să luați în considerare alte soluții.

Securitate

Măsurile de protecție puternice, cum ar fi criptarea fișierelor și autentificarea cu doi factori, sunt esențiale pentru a vă asigura că orice conținut pe care îl stocați în cloud nu este compromis. Ancora, la fel ca majoritatea instrumentelor EFSS de astăzi, are baza.

Conținutul dvs. este criptat pe dispozitiv înainte de a fi trimis în cloud folosind AES, protocolul recomandat de Institutul Național de Standarde și Tehnologie (NIST).

Datele în tranzit sunt securizate în continuare utilizând protocolul de transfer TLS. Acest lucru vă ajută să împiedicați hackerii să dea peste cap transmisiile dvs. de date prin ceea ce sunt cunoscute sub denumirea de hack-uri MITM (man-in-the-middle).

Odată ce datele dvs. ajung la centrul de date Anchor, acestea sunt decriptate. Conținutul fișierului este apoi criptat cu același nivel de AES. Criptarea în repaus, așa cum se numește, face furtul de conținut în caz de încălcare a datelor.

Centrele de date sunt întărite, ceea ce înseamnă că sunt concepute pentru a rezista la dezastre naturale și atacuri fizice și virtuale, securizând în continuare fișierele dvs..

În timp ce Anchor face cele mai multe lucruri în ceea ce privește securitatea fișierelor, există un aspect critic al securității cloud care nu intră în totalitate sub control: parolele slabe. Spre deosebire de tastele de criptare, parolele slabe sunt ușor fisurate. Sau, dacă ai angajați deosebit de nepăsători, notează post-it în mod greșit.

Pentru a preveni parolele slabe, mai multe instrumente EFSS vă permit să setați cerințe obligatorii de parolă pentru a forța utilizările pentru a crea cele puternice. Anchor nu s-a alăturat încă la această mișcare, dar serviciul vă permite să vă autentificați în doi factori, ceea ce este și mai bun.

Autentificarea cu doi factori înseamnă că atunci când utilizatorii se autentifică în conturile lor de pe aparate necunoscute, trebuie să introducă un cod special de securitate trimis prin text pe dispozitivul lor mobil. În felul acesta, dacă cineva sparge sau fură o parolă, nu va putea să se autentifice.

În cazul unui dispozitiv furat, Anchor vă permite să tăiați sincronizarea pe dispozitivul de la distanță de la consola de administrare. În acest fel, șterge orice conținut sincronizat de pe dispozitivul respectiv.

O altă lipsă de securitate este integrarea SSO (semn unic activat). Instrumentele SSO sunt un mijloc de a permite utilizatorilor să se autentifice în mai multe aplicații de afaceri cu aceleași credențiale, oferind în același timp administratorilor o mai bună supraveghere a acestor credențiale..  

A sustine

Puteți obține ajutor personal și asistență directă pentru Anchor utilizând site-ul web de asistență online al eFolder.

Opțiunile de asistență directă includ asistența telefonică în timpul programului de lucru și un sistem de bilete disponibil 24 de ore din 24. Cu toate acestea, atunci când depuneți un bilet, se răspund numai la problemele enumerate ca critice 24/7. Toate celelalte răspund în timpul programului de lucru. Chat-ul în direct nu este o opțiune.

Timpurile de răspuns la e-mail depind de gravitatea problemei:

 • Critice: sub 60 de minute
 • Mare: sub patru ore de lucru
 • Mediu: sub o zi lucrătoare
 • Scăzut: sub două zile lucrătoare

Am trimis câteva e-mailuri de test către Anchor pentru a testa timpul de răspuns, unul cu urgență „medie” și unul cu urgență „mare”. Ambele au primit răspunsuri în intervalul de timp publicat.

Pentru depanare DIY și cunoștințe generale despre produs, puteți accesa eFolder Knowledgebase prin portalul de asistență. Categoriile de ajutor disponibile includ „Noțiuni introductive cu Anchor”, „Configure Anchor” și „Anchor Mobile Apps”. Există, de asemenea, secțiuni pentru depanare și consultanță de service.

eFolder găzduiește și webinarii live dacă preferați să învățați urmărind. Vă puteți înscrie la o emisiune viitoare sau le puteți vizualiza pe cele arhivate.

În plus față de asistență prin Anchor, multe MSP-uri oferă și sprijin. De multe ori veți primi o ofertă de asistență de bază, cu o opțiune pentru asistență extinsă, dacă afacerea dvs. o cere.

Verdictul

Probabil nu este în totalitate corect să greșești Ancoarea eFolder pentru utilizarea MSP-urilor. Unii utilizatori de IMM-uri, în special cei care nu au cunoștințe IT sau care utilizează medii de producție critice, pot prefera această abordare.

Cu toate acestea, în timp ce serviciul este cu siguranță mai complex decât Dropbox și instrumente similare, nu este atât de dificil de utilizat încât mulți proprietari de IMM-uri nu ar prefera să-i taie pe intermediar.

Dincolo de nevoia de a parcurge un MSP, cea mai mare problemă cu Anchor este lipsa aplicațiilor de productivitate terță parte dincolo de Office Online. Dacă aceste probleme vă preocupă, veți dori cu siguranță să analizați alte opțiuni.

Dacă nu o fac, atunci Anchor are câteva caracteristici frumoase de oferit. Am fost deosebit de impresionați de capacitățile sale de raportare și distribuire. De asemenea, ne place că Anchor vă permite să adăugați conturi de utilizatori invitați, să ofere sincronizare selectivă și să poată fi folosit pentru a copia dosarele sistemului de fișiere.

Ca întotdeauna, vă recomandăm să acordați procesului înainte de a cumpăra. Și, bineînțeles, ne-ar plăcea să auzim propriile gânduri despre Ancorarea eFolder în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map