Revizuirea jocurilor de umbre Shadow – actualizată în 2020

Recenzie pentru jocuri de umbre Shadow Cloud

În prezent, Shadow este singurul serviciu de jocuri cloud pe deplin realizat, ceea ce îl face să fie cel mai bine ales. Oferă viteze bune și o experiență plăcută, deși nu este lipsită de defectele sale. Consultați recenzia noastră completă Shadow pentru toate detaliile.


Shadow este unul dintre cele mai recunoscute servicii de jocuri nor din jur și, cu pretenția sa de „jocuri de înaltă performanță, accesibile tuturor,” este ușor de văzut de ce. 

Oferă hardware PC de cea mai înaltă linie la o fracțiune din costuri și are o bibliotecă de jocuri masivă, de pornit. În această recenzie Shadow, vom vedea dacă are chops-urile care să o înscrie pe cea mai bună listă de servicii de jocuri cloud.. 

Din fericire, nu numai că picătoarele trebuie să fie înscrise pe listă, ci să o facă pe partea de sus. În prezent, Shadow este experiența definitivă în domeniul jocurilor de nor. Deși tehnologia însăși mai are câțiva ani până când se realizează pe deplin, Shadow oferă o rară privire asupra viitorului. Este fluid în fiecare și foarte greu, care este greu de găsit pe piața actuală a jocurilor de nor. 

Faceți clic pe linkul nostru exclusiv pentru a primi 10 $ din prima comandă cu Shadow

Acestea fiind spuse, vine cu un preț care să se potrivească. Este un serviciu scump, unul care a fost și mai scump, având în vedere că va trebui să îți aduci propriile jocuri. Chiar și așa, arată performanțele pe care alte platforme nu le pot face față, ceea ce merită doar prețul de admitere.

umbra-Slider1

umbra-slider2

umbra-slider3

umbra-slider4

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru jocurile de umbre Shadow

Caracteristici

Cea mai atractivă caracteristică Shadow este modul în care este configurată. Majoritatea serviciilor de jocuri cloud oferă o sesiune pe un computer consacrat pentru a juca jocuri. În cele mai multe cazuri, este un server echipat cu mai multe carduri grafice și procesoare de înaltă calitate, cu toate jocurile acceptate preîncărcate pe o gamă de hard disk-uri. 

Există câteva probleme cu această abordare. În primul rând, nu primiți resurse dedicate. Asemănător găzduirii web partajate – puteți afla mai multe despre asta în prezentarea generală a tipurilor de găzduire – serviciile de jocuri cloud oferă o mulțime de resurse pentru mai mulți utilizatori și se așteaptă ca acești utilizatori să le partajeze.. 

Cum funcționează Gaming Cloud Shadow?

Dacă cineva se împiedică prea mult sau este pur și simplu o oră cu trafic mare, veți avea o experiență subpar. Cu Shadow, aceasta nu este o problemă. Când cumpărați un plan, cumpărați de fapt un computer dedicat pentru jocuri – se potrivește cu o placă grafică GTX 1080, 12 GB RAM DDR4, 256 GB spațiu de stocare dedicat și viteză de descărcare de 1 Gbps – la care puteți accesa de la distanță.

Este o instalare completă a Windows 10, ceea ce înseamnă că puteți face orice puteți în mod normal pe un computer Windows 10. Puteți descărca browserul dvs. preferat, vă încurcați cu tapetul de pe desktop, puteți ajusta rezoluția până la 4K și multe altele. Nu este o platformă cloud gaming, ci o platformă cloud computing. 

umbră-ferestre-settings

Mai mult, puteți accesa acea instalare Windows 10 pe mai multe dispozitive. Puteți avea un singur dispozitiv conectat la un moment dat, dar puteți avea atât de multe instalații de aplicații Shadow pe cât doriți. Este disponibil pentru Windows, macOS, Ubuntu, Android și iOS, ceea ce înseamnă că puteți porni în computerul dvs. de jocuri cloud aproape oriunde. 

Din păcate, la momentul scrierii, Windows este singurul sistem de operare pe care îl puteți instala pe mașina dvs. de la distanță. Shadow intenționează să adauge suportul Linux în viitor, în funcție de întrebările frecvente ale acestuia, dar deocamdată, asta este. Cu toate acestea, puteți configura instalarea Windows 10 după bunul plac.

Prezentare generală a caracteristicilor jocurilor de umbre Shadow

Logo Shadow Cloud Gamingshadow.tech

Începe de la 1199 USD pe lună Toate planurile

platforme

Android

iOS

ferestre

MacOS

Browser

Jocuri acceptate

Acoperire
textarea

Platforme DRM acceptate
Toate

Bază de cunoștințe

conversație

E-mail

Telefon

Suport 24/7

Jocuri acceptate

Shadow acceptă orice joc care poate rula pe un computer Windows 10. După cum am menționat mai sus, nu vă abonați de fapt la un serviciu de jocuri cloud cu Shadow. Mai degrabă, vă abonați la un computer high-end la care aveți acces la distanță. Din această cauză, puteți instala și juca orice joc doriți, atât timp cât aveți o modalitate de a descărca acel joc fără disc. 

Este o schimbare plăcută a ritmului în comparație cu serviciile, cum ar fi Blacknut, care oferă o bibliotecă limitată de jocuri (citiți recenzia noastră despre Blacknut). Chiar și serviciile care au o bibliotecă mare, cum ar fi Vortex, nu au nicio șansă în comparație cu Shadow (citiți recenzia noastră Vortex). Din cauza abordării sale în domeniul jocurilor de nor, nu trebuie să vă faceți griji pentru platformele DRM.

Puteți instala orice aplicație pe computerul dvs. Shadow atâta timp cât ar fi rulat în mod normal pe Windows 10. În afară de procesare, Shadow vă oferă o conexiune completă de internet de 1 Gbps pentru a descărca până la conținutul inimii. Pentru jocuri, acest lucru este uriaș, mai ales dacă sunteți fani ai serviciilor fără DRM, cum ar fi GOG. 

Una dintre problemele principale cu jocurile cloud este modul în care se integrează cu platforme precum Steam și Origin. Deși aceste servicii furnizează majoritatea jocurilor pe PC, multe titluri mai vechi – de exemplu, utilizează SWAT 4 – necesită o anumită cantitate de emulație suplimentară pentru a rula pe un sistem de operare modern precum Windows 10. 

Aceasta necesită multă codificare și, în cele mai multe cazuri, nu funcționează. Platforme precum GOG au depus toate eforturile pentru tine și oferă titluri clasice de PC cu toată emulația de care ai nevoie. Deoarece Shadow vă permite să descărcați orice, puteți juca aceste jocuri fără nicio problemă. 

Cu toate acestea, sunteți limitat la 256 GB. Nu este sfârșitul lumii – 256 GB pot ține câteva jocuri – dar ar fi fost frumos să avem mai mult spațiu de stocare. Din fericire, rata de descărcare este foarte rapidă, astfel încât dezinstalarea și reinstalarea jocurilor este o briză.

Faceți clic pe linkul nostru exclusiv pentru a primi 10 $ din prima comandă cu Shadow

Preț

Nu există nicio cale: Shadow este una dintre cele mai scumpe platforme de jocuri cloud disponibile. La 25 de dolari pe lună pentru planul anual și la 35 de dolari pentru cel lunar, este greu în cartea de buzunar. Cu toate acestea, nu cumpărați doar o gamă limitată de jocuri pe PC; cumpărați un întreg computer.

Faceți clic pe linkul nostru exclusiv pentru a primi 10 $ din prima comandă cu Shadow

Acest lucru se schimbă mult și face ca prețul să fie mult mai rezonabil în acest proces. Deoarece Shadow vă oferă atât de multă flexibilitate în modul de configurare a computerului și în ceea ce instalați pe acesta, prețul nu pare nejustificat. Deși rata ar fi mult prea mare pentru o bibliotecă de 1.000 de jocuri sau ceva mai mult, Shadow oferă mult mai mult. 

Costul suplimentar ar putea merita în funcție de cazul de utilizare. Este important să rețineți că, cu Shadow, cumpărați computerul, nu jocurile care rulează pe acesta. Dacă începeți de la zero și nu aveți o bibliotecă Steam sau altele similare, va trebui să scoateți bani suplimentari pentru a cumpăra jocurile dvs. preferate.

Nu este minunat, în comparație cu un serviciu precum PlayStation Now, care oferă peste 800 de jocuri din istoria lungă a PlayStation cu mai puțin de 10 USD pe lună (dacă achiziționați planul anual). După cum puteți vedea în recenzia noastră PlayStation Now, nu funcționează la fel de bine ca și Shadow, dar oferă o valoare excelentă. 

Nu există o probă gratuită sau o garanție de returnare a banilor. Mai degrabă, Shadow oferă o rată introductivă de 9,95 USD pentru primele 10 zile. Veți cheltui 10 USD atunci când vă înscrieți și veți începe abonamentul normal după 10 zile. 

Nu suntem fani ai perioadei introductive. Deși poate părea că primiți o afacere, achiziționați în esență o treime de o lună a serviciului, ceea ce înseamnă că veți fi taxat din nou imediat după înregistrare. 

În plus, dacă urmați angajamentul anual, efectiv cheltuiți mai mult în primele 10 zile. Nu există nici o modalitate de a evita această perioadă introductivă, ceea ce este o rușine. 

Ușurință în utilizare

Înregistrarea la Shadow nu este prea dificilă. După ce alegeți planul lunar sau anual și selectați starea în care locuiți, vi se va cere să vă creați un cont, să vă verificați e-mailul utilizând o parolă unică și să introduceți adresa serviciului. După aceea, veți putea selecta între utilizarea unui computer Windows 10 preconfigurat sau o instalare personalizată.

umbră-sign-up

Shadow rulează doar cu Windows 10, deși are aplicații pentru macOS, Android, iOS, Windows și Linux. Cu toate acestea, dacă doriți să schimbați modul în care se instalează Windows 10, Shadow vă oferă această opțiune. Am utilizat serviciul preconfigurat pentru testarea noastră.

După aceea, vi se va solicita să instalați aplicația, dar nu sunteți gata să folosiți încă Shadow. Deoarece Shadow vă oferă în esență un PC dedicat jocurilor cu o instalare completă a Windows 10, este nevoie de ceva timp pentru a vă configura. Din fericire, acest lucru este clarificat într-un e-mail după ce ați achiziționat abonamentul. 

Durează totuși ceva timp. După confirmarea plății, a trecut o jumătate de oră înainte să putem începe să folosim computerul. Sincer, acest proces este mai reprezentativ pentru ceea ce dorește să folosești un PC de joc real, așa că este greu să greșești Shadow. Totuși, după așteptarea instalării, plus descărcarea jocurilor, au fost mai multe ore înainte de a începe să jucăm. 

În aplicația locală, vi se va cere să vă conectați. Atunci, Shadow vă va oferi unele optimizări recomandate, inclusiv întreruperea tuturor descărcărilor și partajarea fișierelor, închiderea oricărei aplicații de streaming și alegerea trupei de 5 GHz pe routerul dvs..

umbra-conectare

Shadow va testa apoi lățimea de bandă și, în sfârșit, puteți porni computerul făcând clic pe butonul „Start now”. Computerul se pornește în interiorul unei ferestre redimensionabile și, foarte mult spre surprinderea noastră, a durat puțin sau deloc timp pentru a începe. Când o încărcați pentru prima dată, Shadow va afișa tasta rapidă pentru accesarea meniului rapid, pe care îl puteți utiliza pentru a regla diferite setări ale sistemului. 

umbră-pornire

În mod implicit, aveți panoul de control Shadow, un link pentru suport și Microsoft Edge pe desktop. Deoarece este un computer complet, am înlocuit rapid browserul implicit cu Google Chrome (citiți recenzia noastră Microsoft Edge și revizuirea Google Chrome pentru a afla de ce). 

Totul a mers fluid, în timp ce configurați calculatorul. Introducerea mouse-ului a fost perfectă și am putut trece tranșorul între Shadow și sesiunea noastră locală fără nici o problemă. 

Cea mai bună parte a mașinii de la distanță, însă, a fost că am putea folosi comenzi rapide pentru Windows. Acest lucru are sens, având în vedere că este o instalare completă, dar a fost surprinzător. 

Shadow necesită un timp pentru a fi configurat, dar nu trebuie să fii hands-on în acest timp. În afara celor 30 de minute de așteptare, procesul este fără probleme, iar după ce Shadow vă trimite e-mailul spunând că mașina dvs. este gata, așa este. Mi s-a părut că folosești orice alt computer Windows 10, ceea ce este excelent.

Performanţă

După cum am spus, Shadow se simte la fel ca un computer normal. După ce ați primit e-mailul de confirmare, sunteți în funcțiune în câteva secunde, fără a exista un decal de intrare notabil. Navigam rapid pe web și făceam multitasking pe Windows 10 fără a mă gândi. Shadow se simte ca o sesiune locală. 

În cea mai mare parte, cel puțin. Au existat câteva sughițe minore – de exemplu, derularea rămâne în urmă doar un pic – dar aceste probleme sunt ușor de trecut cu vederea. Apăsările taste se înregistrează imediat, iar cursorul mouse-ului are aceeași capacitate de răspuns la o sesiune locală. Pentru jocuri, asta face o diferență uriașă.

Cea mai mare problemă în ceea ce privește jocurile de nor este că are nevoie de multă lățime de bandă cu foarte puțin ping. Vă oferim un desktop complet Windows 10, puteți descărca fișierele de care aveți nevoie pentru a utiliza computerul de la distanță și aveți acces la întreaga sesiune. Faptul că ai resurse izolate ajută foarte mult. 

În practică, sistemul Shadow plătește. Am testat patru jocuri: Cuphead, DOOM 2016, remake-ul Resident Evil 2 și Counter-Strike: Global Offensive. Începând cu Cuphead, am fost șocați de cât de fluid s-a simțit platforma. Chiar mai mult decât alte jocuri, nu mi s-a părut că jucam pe o mașină virtuală, chiar și cu un joc la fel de precis ca Cuphead.

umbra-abur-instalările

DOOM 2016 s-a oprit fără blocaj și, folosind monitorizarea performanței în joc, am putut verifica dacă jocul rulează la 60fps în 4K și 120fps în 1080p. A existat cea mai mică cantitate de întârziere de intrare, dar nu suficient pentru a sparge experiența. Același lucru este valabil și pentru remake-ul Resident Evil 2. 

Counter-Strike: Ofensiva globală a avut unele probleme. Jocul în sine a fost bine – am testat câteva runde cu roboți – dar sughițul ocazional în streaming se va dovedi prea mult într-un cadru competitiv. Acestea fiind spuse, dacă sunteți pe piață pentru a juca CS: GO întâmplător, Shadow funcționează bine.

Potrivit speedtest.net, am avut un ping de 9 milisecunde, o rată de descărcare de 62,07 Mbps și o rată de încărcare de 11,39 Mbps, care este mult peste recomandarea Shadow de 15 Mbps.. 

De asemenea, am testat aceleași jocuri pe Android și au funcționat la fel de bine ca și pe desktop. Cu toate acestea, nu există niciun control pe ecran în aplicația Android. Puteți utiliza touch pentru cursorul mouse-ului și pentru a ridica tastatura Android, dar asta este. Dacă sunteți în joc pe drum cu Shadow, va trebui să achiziționați un controller. 

Este foarte dificil să justificați alte servicii de jocuri nor atunci când Shadow este pe masă. Nu există un transfer unu-la-unu între acesta și un PC local de jocuri – veteranii PC-urilor de luptă vor spune o diferență notabilă – dar este al naibii de aproape. Prețul este ridicat, dar având în vedere performanța, merită bine.

Acoperire

Shadow are doar șase centre de date, dar aceste centre acoperă mult teren. În SUA, există patru locații: Dallas, Chicago, New York și Santa Clara. Cu aceste centre, Shadow este în măsură să ofere servicii către 38 din statele continentale, trecând prin Washington, Idaho, Montana, Utah, Arizona, Colorado, Wyoming, Alabama, Georgia și Florida. 

În Europa, există două centre de date: Paris și Amsterdam. Centrul de date din Paris acoperă Franța, Belgia, Luxemburg, Elveția și Marea Britanie, dar serverul Amsterdam acoperă doar Germania. 

Deoarece serverul se află în Olanda, am presupus că serverul Amsterdam va acoperi și acolo. Cu toate acestea, potrivit site-ului internațional Shadow, acesta susține că serviciul nu este disponibil acolo. 

Cele șase centre de date disponibile lucrează mult. Din fericire, centrele sunt amplasate în mod inteligent în toate S.U.A., pentru a oferi multă acoperire, câteva țări europene obținând gust. Cu toate acestea, nu se negă potențialele limitări ale încercării de a adăposti atât de mulți utilizatori cu atât de puține centre de date. 

Acestea fiind spuse, Shadow nu își pune la dispoziție toată lumea serviciul, ceea ce, deși dezamăgit, este probabil o mișcare inteligentă. Limitând disponibilitatea, Shadow asigură că centrele de date nu sunt întinse prea subțiri, deoarece acoperă deja mult teren. Totuși, Project xCloud distruge acoperirea Shadow, după cum puteți citi în comparația noastră Shadow vs Project xCloud.

Verdictul

Jocurile de nor au încă câțiva ani până când este tot ceea ce i se promite în prezent. Cu toate acestea, Shadow se apropie mult mai mult de promisiunile sale decât de concurență (citiți piesa noastră Shadow vs GeForce Now). Deși bâlbâiala ocazională poate fi prea mult pentru jocuri competitive, toate celelalte genuri funcționează perfect. Shadow este chintessențială experiență de jocuri cloud. 

Faceți clic pe linkul nostru exclusiv pentru a primi 10 $ din prima comandă cu Shadow

Shadows face salturi și limite peste concurență. Acestea fiind spuse, face acest lucru la un preț mai mare. 

Aveți de gând să încercați Shadow? Spuneți-ne despre experiența dvs. în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map