Blacknut Cloud Gaming Review – Jocuri pentru familie – Actualizat în 2020

Blacknut Cloud Gaming Review

Blacknut este un pic de dezamăgire, deoarece oferă una dintre cele mai bune interfețe de gaming cloud pe care le-am văzut, dar suferă și de o calitate slabă a imaginii și de o bibliotecă de joc plictisitoare. Vedeți ce ar fi putut fi în recenzia noastră de Blacknut complet.


Cel mai bun joc de nor

Blacknut este un serviciu unic de jocuri nor care oferă o bibliotecă de peste 300 de jocuri gratuit cu abonament. Se concentrează pe familiile care doresc să intre în jocuri de nor, cu opțiuni de control parental și un plan familial format din patru persoane. Cu toate acestea, biblioteca limitată de jocuri și calitatea imaginii lipsite de lumină o fac o vânzare dificilă, familială sau nu. 

În această recenzie Blacknut, vom vedea dacă are ce face pentru a fi inclusă pe cea mai bună listă de jocuri în cloud. Vom vorbi despre funcții, jocuri acceptate, preț, ușurință de utilizare, performanță și acoperire înainte de a da verdictul nostru.

Folosirea Blacknut este dezamăgitoare, nu pentru că aplicațiile locale sunt proaste – chiar invers, ci pentru că serviciul nu este tot ce ar putea fi. Interfața și caracteristicile sunt excelente, ceea ce face ca biblioteca să fie deficitară de jocuri și o calitate video slabă cu atât mai descurajantă.

blacknut-Slider1

blackbut-slider2

blacknut-slider3

blacknut-slider4

blacknut-slider5

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru jocurile de nor negru

Caracteristici

Blacknut are o mulțime de caracteristici excelente care, deși nu sunt evidente, fac ca experiența să se simtă mai fluidă. A luat o mulțime de note de la Netflix în ceea ce privește designul și funcționalitatea, în care vom intra în secțiunea „ușurință de utilizare” de mai jos. Una dintre caracteristicile cheie pe care a adoptat-o ​​sunt profilurile. 

Ca și Netflix, puteți menține cât mai multe profiluri pe contul dvs.. Există limite pentru numărul de ecrane care pot fi active în orice moment, dar nu și pe profilurile dvs.. 

Mai mult, profilurile pot fi personalizate în funcție de cine le folosește. Puteți restricționa biblioteca doar la jocuri pentru copii, puteți seta un număr PIN pentru conturi și chiar puteți personaliza imaginea de profil. 

blacknut-add-cont

Deși nu schimbă modul în care serviciul funcționează prea profund, adăugarea de profiluri arată o abordare bine gândită care se observă foarte rar pe piața jocurilor de nor. Pe măsură ce tehnologia devine mai accesibilă, companiile se grăbesc să facă piață cu produse care au supravegheri de proiectare, cum ar fi PlayStation Now. 

De asemenea, compatibilitatea este un plus imens pentru Blacknut. Există aplicații disponibile pentru Windows, macOS, Amazon Fire TV, Android, Linux și televizoare selectate de la Panasonic și Samsung. În conformitate cu Blacknut, există o aplicație iOS în dezvoltare, dar încă nu a fost lansată. 

Gama de platforme acceptate reflectă suportul controlerului. Pe PC, majoritatea jocurilor acceptă un controler, tastatură și mouse, iar pe mobil, puteți utiliza un controler sau butoane personalizate pe ecran. Dacă joci jocuri pe televizorul tău inteligent, poți folosi și telecomanda Amazon Fire TV sau Android TV. 

Asistența pentru aceste dispozitive de introducere nu acoperă jocuri – nu veți putea juca titluri mai noi, precum Sniper: Ghost Warrior 3, cu telecomanda TV, dar apreciem că există o flexibilitate cu majoritatea titlurilor.. 

Alte caracteristici includ salvarea în cloud – ceea ce înseamnă că puteți ridica jocul dvs. pe orice dispozitiv și continua – și controlul parental. Blacknut oferă suport pentru platformă și controlor, precum niciun alt serviciu de jocuri de nor, cu o varietate de caracteristici utile pentru a-l proteja. 

Prezentare generală a caracteristicilor jocurilor de nor negru

Logo Black Gaming Cloudwww.blacknut.com

Începe de la 1299 dolari pe lună Toate planurile

platforme

Android

iOS

ferestre

MacOS

Browser

Jocuri acceptate

Acoperire
textarea

Platforme DRM acceptate
N / A

Bază de cunoștințe

conversație

E-mail

Telefon

Suport 24/7

Jocuri acceptate

Blacknut oferă o bibliotecă limitată de jocuri. Cu toate acestea, spre deosebire de Vortex, care vă permite să jucați jocuri pe care le dețineți pe Steam sau pe o altă platformă DRM, Blacknut include jocuri gratuit (citiți recenzia noastră Vortex). 

Deși acest lucru poate părea pozitiv, nu este. Biblioteca oferă mai mult de 320 de titluri, dar nu există titluri care să iasă în evidență ca fiind jocuri cu adevărat grozave. 

Orice titluri de recunoscut sunt indieni de grad B sau titluri dublu-A. Blacknut susține că jocurile noi sunt „alese cu atenție în fiecare săptămână”, ceea ce putem presupune doar înseamnă că jocurile sunt alese în funcție de cine vrea să le ofere lucrurile gratuit. Biblioteca are dimensiuni și calitate jalnice, în comparație cu ceva de genul PlayStation Now (citiți recenzia noastră PlayStation Now). 

Este greu să-l iei pe Blacknut în serios atunci când Garfield Kart este unul dintre titlurile de top din secțiunea „speed runner”. Orice joc recunoscut este înlocuitor, de asemenea, în titluri mai mari. Lords of the Fallen, deși un joc decent, este un Dark Souls mai rău, iar Sniper: Ghost Warrior 3 nu înghite mecanica de prindere ca seria Sniper Elite. 

Cele mai bune jocuri din rază de acțiune nu sunt evidente. Un alt telefon pierdut: Povestea Laurei este o bijuterie Steam ascunsă, iar Evoland 2 sărbătorește istoria lungă a jocurilor de noroc de sus în jos. Cu toate acestea, majoritatea acestor titluri sunt ieftine pe Steam și / sau disponibile pe dispozitive mobile. Majoritatea bibliotecii Blacknut, de fapt, este disponibilă pe dispozitive mobile. 

Unele dintre cele mai bune titluri sunt cele retro. De exemplu, Blacknut include trilogia Metal Slug și Double Dragon. Cu toate acestea, este dificil să justifici să plătești între 13 și 20 de dolari pentru a juca aceste jocuri, deoarece sunt doar câțiva dolari pe PC și dispozitive mobile.

Nu există nimic care să vândă Blacknut în afara câtorva titluri indie și a unor jocuri retro. Ryse: Son of Rome este singurul titlu real triplu-A și care a primit recenzii mediocre. Biblioteca – și serviciul, în ansamblu – este orientat către copii și familii. Există o mulțime de titluri mature, dar nu sunt minunate.

Preț

Blacknut este un serviciu de jocuri de nor orientat către o familie și prețurile cresc. Există două planuri disponibile și diferă doar prețul și numărul de dispozitive pe care le puteți utiliza simultan. Deși prețul nu este ridicat – citiți recenzia noastră Shadow pentru asta – se pare că atunci când luați în considerare biblioteca.

Pe pagina produsului Blacknut există o listă de caracteristici pentru fiecare plan, dar sunt aceleași, în mare parte, între planurile Family și Premium. Ambele abonamente vin cu întreaga bibliotecă de jocuri, acces nelimitat, fără reclame, control parental și economii de cloud. Singura diferență este numărul de ecrane. 

Planurile premium sunt bune pentru un singur ecran, ceea ce înseamnă că, oricâte instalații de Blacknut ai, un singur ecran poate utiliza serviciul simultan. Cu încă 7 dolari pe lună, puteți face upgrade la planul Family, care vă permite să utilizați până la patru ecrane în același timp. 

În vid, prețul este bun și este îmbunătățit și prin faptul că nu trebuie să cumpărați alte jocuri. Cu toate acestea, nu puteți cumpăra niciun joc suplimentar. După cum am menționat, biblioteca este, în cel mai bun caz, mediocră, așa că nu contează cu adevărat ce rată percepe Blacknut. Dacă biblioteca rămâne în starea actuală, costul va fi întotdeauna prea mare. 

Acest lucru a spus că, dacă câteva titluri vă atrag interesul, prețul nu este rău. Blacknut este unul, dacă nu este singurul, servicii de jocuri nor care oferă un plan care vă permite să utilizați mai multe ecrane în același timp. Există chiar și un proces de 14 zile pentru a vedea dacă îți place și tu.

Ușurință în utilizare

Pentru toate defectele sale, Blacknut are un proces de înregistrare foarte lin. Este format din trei ecrane. Vei începe prin introducerea e-mailului și selectarea unei parole, treceți la alegerea planului dorit și, în final, la introducerea informațiilor despre cardul dvs. de credit. 

Am avut un mic sughiț la completarea automată a informațiilor despre cardul nostru de credit cu LastPass (citiți recenzia LastPass), dar, în general, procesul a fost bun.

blacknut-înscriere

Cei trei pași ar putea fi condensați pe un singur ecran, dar cu cât de fluid se mișcă site-ul web, suntem conținut. După confirmarea plății, veți fi adus pe un ecran de descărcare care arată toate platformele pe care le puteți utiliza cu Blacknut.

blacknut-descărcare

În cele din urmă, vă puteți autentifica. În aplicație există o opțiune de a „crea un cont gratuit de Blacknut”, dar, în ciuda căutării, nu am găsit un plan gratuit. În aplicație, aveți și opțiunea de a vă autentifica cu Amazon sau Google, ceea ce nu este o opțiune acordată la înregistrarea pe site-ul web. În ciuda acestor inconsistențe, începerea pe Windows a fost ușoară. 

Aplicația este simplă, dar minunat concepută. Jocurile prezentate obțin o captură de ecran de înaltă rezoluție și fereastră video în partea de sus, cu liste similare Netflix mai jos pentru diferite categorii. Meniul, care poate fi accesat cu butonul din colțul din stânga sus, vă permite să săriți la fiecare categorie, să vizualizați jocurile preferate, să vedeți jocurile jucate recent și să căutați.

blacknut-aplicație

În partea de sus a meniului, veți vedea și adresa dvs. de e-mail. Dacă faceți clic acolo, vă va duce la un ecran de selecție a profilului când puteți vizualiza setările și adăuga profiluri suplimentare. Chiar dacă aveți un plan cu un singur ecran, puteți adăuga mai multe profiluri. În plus, puteți alege dacă este un cont pentru adulți și puteți seta un număr de pines. 

Sub secțiunea profil, puteți accesa setările. Deși nu este o listă exhaustivă, Blacknut vă permite să vă controlați profilul direct în aplicație. Puteți schimba planul dvs. indiferent de locul în care vă aflați luna, să vă actualizați parola și să modificați metoda de plată. Puteți chiar să vă anulați abonamentul în aplicație. 

blacknut-cont-settings

Aplicația Android este la fel de ușor de utilizat și include chiar și controale pe ecran pentru jocuri. Cu toate acestea, aplicația Android are o bibliotecă mai limitată. Doar jocurile mobile și retro sunt disponibile pe dispozitivele mobile, ceea ce are sens pentru performanța pe conexiunile LTE. Cu toate acestea, având în vedere bâlbâiala pe care am experimentat-o, nu prea există scuze pentru a nu include biblioteca completă. 

Selectarea unui joc, indiferent de Android sau desktop, va aduce o mulțime de informații utile. Puteți vedea un trailer pentru joc; vizualizați detalii precum durata, dificultatea și tastaturile; vezi jocuri similare; și vizualizați compatibilitatea cu platformele și controlerele. 

blackbut-alege-joc

Pentru a încheia testul de utilizare, am făcut un cont pentru copii și am răsfoit biblioteca. Destul de sigur, toate titlurile mature au fost eliminate, dar multe titluri potrivite pentru adolescenți au fost, de asemenea, eliminate. Nu există control parental granular; fie îl angajezi, fie nu.

Performanţă

Înainte de testare, ne-am asigurat că am respectat rata de descărcare de 6 Mbps recomandată de Blacknut pentru o performanță optimă. Folosind Speedtest.net, ne-am măsurat viteza cu un ping de 9 milisecunde, o rată de descărcare de 49,17 Mbps și o rată de încărcare de 21,33 Mbps. Viteza noastră a fost destul de rapidă. 

Acesta nu pare să fie factorul limitant pentru Blacknut. Am testat patru jocuri, trei pe desktop și unul pe Android. Pe desktop, am jucat Sniper: Ghost Warrior 3, Ryse: Son of Rome și Furi. Pe baza opțiunilor grafice disponibile, presupunem că aceste jocuri sunt mai degrabă versiuni pentru PC decât porturi de consolă. 

Am trecut imediat la opțiunile grafice, deoarece jocurile păreau atât de slabe. Furi a fost bine, dar având în vedere estetica simplă, asta are sens. Sniper și Ryse, cu toate acestea, s-au transformat rapid într-o mizerie pixelată și plină de noroi. Conform setărilor grafice din joc, ambele jocuri rulau la 720p, dar bănuim că sunt livrate sub acest. 

Puteți modifica setările grafice – am ridicat rezoluția pentru a vedea dacă ne va rezolva problemele – dar nu schimbă modul în care este afișat jocul. Veți avea totuși același flux pixelat indiferent de rezoluția pe care o alegeți. 

Cu toate acestea, modificarea setărilor grafice afectează jocul. Rezoluțiile mai mari duc la mult mai mult decalaj de intrare și cadre mai mici, în ciuda aspectului la fel. 

Este ciudat că Blacknut vă permite să schimbați setările grafice, întrucât fluxul pe care îl primiți nu modifică calitatea. Din fericire, atunci când utilizați setările implicite, jocul a fost solid. Deși a existat încă un decal de percepție perceptibil, am putut juca un joc extrem de precis precum Furi, fără probleme. 

Experiența noastră mobilă a pus mai multe probleme. Am încercat Contra cu controalele de pe ecran de pe un Samsung Galaxy S9 +, testând WiFi și LTE. Indiferent de conexiune, a fost o mulțime de bâlbâieli, ceea ce a făcut chiar și cel mai modest dintre jocuri să fie redat. 

blacknut-android

Se pare că cea mai mare problemă cu Blacknut este hardware-ul său. Având în vedere modul în care performanța scade drastic cu setările grafice mai mari, putem presupune doar că serverele care găzduiesc jocurile sunt slabe. 

Există câteva indicii în acest sens. Scăderea performanței, dar lipsa calității înseamnă că nu utilizați o sesiune la distanță; primiți un flux video. Din această cauză, scăderea performanței nu are nicio legătură cu conexiunea dvs. la internet, ci mai degrabă cu hardware-ul pe care jocul este derulat. 

Din această cauză, oricât de rapid este internetul dvs., veți avea o experiență subpar. Blacknut nu oferă niciun fel de rezoluție adaptivă, ceea ce înseamnă că obțineți aceeași calitate a imaginii slabă, indiferent dacă plătiți pentru 10 Mbps sau 1.000 Mbps. 

Cel puțin, Blacknut oferă o experiență lipsită de bâlbâială și întârziere de intrare inutilizabilă. Puteți juca jocurile oferite și să le jucați fără să renunțați la prea multă fluiditate. Cu toate acestea, pierzi multă calitate în acest proces. De exemplu, atunci când navigăm în meniurile Sniper: Ghost Warrior 3, nu am putut spune diferența dintre o pictogramă pentru tastele „e” și „f”.. 

Acoperire cu negru

Blacknut nu își afișează în mod public numărul de centre de date, iar când ne-am adresat prin e-mail, cineva ne-a revenit și s-a întors repede la asta. Cu toate acestea, nu au oferit un răspuns la întrebarea noastră, dar anunțați-ne că serviciul este disponibil în prezent în Europa și America de Nord. Nu au fost menționate anumite țări europene. 

Reprezentantul de asistență a mai spus că „tehnic, putem implementa serviciul la nivel global prin infrastructura noastră publică de cloud sau printr-o abordare cloud privată.” Nu a existat nicio precizare în acest sens, dar oferă un indiciu despre modul în care Blacknut își execută rețeaua. 

Este probabil ca Blacknut să închirieze spațiu server din rețelele cloud existente, ceea ce îi permite să se extindă la orice domenii de care are nevoie. Acest lucru ar avea sens, având în vedere și performanțele pe care le-am văzut. Serverele sunt probabil cele cu scop general, care ar trebui să aibă suficientă putere pentru a rula majoritatea jocurilor mobile.

Cele mai exigente jocuri – Ryse: Son of Rome and Lords of the Fallen – necesită specificații modeste conform standardelor de astăzi, și cu atât mai puțin atunci când rulează la 720p. În ceea ce privește disponibilitatea, Blacknut este disponibil oficial în Statele Unite și în majoritatea țărilor europene. Dacă locuiți în altă parte, este mai bine să contactați Blacknut înainte de a achiziționa un abonament.

Verdictul

Blacknut nu oferă o experiență proastă de jocuri de nor – departe de ea, de fapt – dar biblioteca de jocuri limitată este greu de trecut. Deși prețul nu este rău, cumpărați o listă de titluri care nu pot ține o lumânare la lansările moderne. Există câteva bijuterii indie și câteva jocuri retro, dar la prețul cerut, nu este suficient. 

Dacă Blacknut ar putea susține platforme DRM precum Steam, ar fi o poveste mult diferită. Cu toate acestea, având în vedere puținele sale titluri mediocre și calitatea de streaming subpar, este greu de recomandat Blacknut. 

Este rușine, având în vedere cât de excelent este UI-ul și câte funcții sunt disponibile.

Aveți de gând să profitați de proba de 14 zile a lui Blacknut? Spuneți-ne despre experiența dvs. în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map