Weebly Review – Actualizat în 2020

Weebly Review

Weebly este unul dintre cei mai vechi și mai de încredere construitori de site-uri de acolo, și cu un motiv întemeiat: este ușor de utilizat și are câteva opțiuni de design excelente. Consultați recenzia noastră Weebly pentru a afla dacă este constructorul potrivit pentru dvs..


Weebly furnizează peste 40 de milioane de site-uri web pentru o audiență de 325 de milioane de utilizatori în fiecare lună. Nu este dificil să vă imaginați de ce, cu șabloane de proiectant pregătite și o mulțime de instrumente excelente de comerț electronic. Cu ambele la îndemână, este clar de ce Weebly se află printre cei mai buni producători de site-uri web.

În 2006, trei absolvenți Penn State au creat Weebly. La vremea respectivă, era conceput ca o modalitate pentru alți studenți de a realiza și menține un portofoliu online. Cu toate acestea, la un an și puțini bani pentru investitori, Weebly a lansat una dintre primele WYSISYG (ceea ce vedeți este ceea ce obțineți) interfețe de construire de web, prezentându-și pretenția ca un constructor de site-uri serioase.

De atunci, compania a continuat să crească constructorul, implementând noi funcții și introducând noi șabloane. Am încercat vechea favorită pentru a vedea cum se ridică la standardele de astăzi într-o mare de concurenți care se prind de călcâiele lui Weebly. Deși nu totul este perfect, un lucru este sigur, Weebly este încă un pretendent puternic pentru afacerea ta.

interfață weebly

bara laterală

opțiuni de blog-uri web

opțiuni extrem de seo

centru de aplicații Weebly

Anterior

Următor →

Alternative pentru Weebly

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Weebly vine la dispoziție cu o cantitate surprinzătoare de funcții pentru construirea și gestionarea site-ului dvs. În timp ce majoritatea celorlalți constructori pot îndeplini aceleași funcții, puțini vin cu tot ceea ce este încorporat. Cu Weebly, instrumentele de care aveți nevoie sunt la îndemână, cu un magazin de aplicații mare pentru orice cerințe de nișă..

Să începem totuși cu ce este inclus. Weebly vă oferă suport de formă și de blog din start, ceea ce înseamnă că nu sunt necesare alte aplicații. Creatorul de formulare este mai puțin strălucitor, sigur, dar totuși incredibil de util. Folosește aceeași interfață drag and drop ca restul UI, ceea ce înseamnă că puteți proiecta intuitiv formularele și colecta date.

redactor de forme de tip Weebly

Bloggingul, cel puțin la prima vedere, este mai interesant. Weebly ia o abordare diferită asupra modului în care configurați un blog. În loc să instalați o aplicație și să utilizați o interfață back-end precum WordPress, pur și simplu adăugați o pagină de blog și schițe de postări de la editor. La început este contraintuitiv, dar devine mai bun cu timpul.

Toată lumea poate face blog și crea forme, totuși, setul de funcții Weebly devine într-adevăr interesant cu aplicațiile externe. Puteți instala acești băieți răi direct din UI și trageți elementele de pe site-ul dvs. ca și cum altcineva. Câteva dintre preferințele pe care le-am găsit au fost Printful împliniri, revista Easy și PinPoll.

centru de aplicații Weebly

Deși nu ne putem conecta direct la aplicații (întrucât sunt situate în editor), vă putem spune că sunt toți terți. Spre deosebire de Wix, în cazul în care majoritatea aplicațiilor sunt la prima petrecere, există o gamă largă de opțiuni pe piața Weebly (citiți recenzia Wix pentru diferitele acestora aici).

Aceasta este totuși un pic de sabie cu două tăișuri. În timp ce există mai multe opțiuni, există o mulțime de gunoi și acolo. Dacă ați navigat vreodată pe pluginuri WordPress, veți ști cu siguranță senzația de derulare a unei liste de aplicații de nișă cu note mici. Deși nu există o cantitate mai mare ca WordPress, va trebui să faceți un pic de cernere pentru a găsi lucrurile bune.

Chiar și cu această manevră mică, este dificil să găsești probleme cu funcțiile. Weebly include o cantitate substanțială de putere din poartă, cu o mulțime de aplicații pentru a o face pe backup. Deși este posibil să fiți nevoit să săpați pentru a găsi ceea ce aveți nevoie, este cu siguranță acolo și un pic de muncă în plus nu face rău nimănui.

Prezentare generală a caracteristicilor Weebly

Logo Weeblywww.weebly.com

Gratuit pentru 5 GB

Proiecta

Teme premade

Constructor de forme

Editor HTML
Limitat

Asistență forum

Galeria de artă vectorială

Audio

Video HD

Usability

Interfața drag and drop

Editor SEO

Asistență mobilă

Centru de aplicații

Suport pe blog

Suport de comerț electronic

Editor de pagini

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

In plus

Certificat SSL

Numele domeniului

Credite publicitare

Revizuirea site-ului

A sustine

Centru de ajutor

forum
0

Chat live

Telefon

E-mail

Suport 24/7
0

Tutoriale video

Tutoriale de text

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

Weebly și-a început viața ca constructor de site-uri gratuit, dar a devenit ceva mult mai mare. Totuși, baza ei este gratuită. Planul gratuit vă oferă acces complet la interfața de utilizator, dar sunteți obligat să utilizați un subdomeniu Weebly și să afișați anunțuri pe site-ul dvs. Chiar și așa, planul gratuit este surprinzător de bun. Obțineți securitate completă SSL pe site-ul dvs., suport pentru chat și e-mail, instrumente SEO gratuite și acces la forul comunității.

Dacă doriți să folosiți propriul dvs. domeniu, va trebui să faceți upgrade la Conectare. Este exact același plan ca și cel gratuit, dar puteți utiliza propriul dvs. domeniu în loc de unul oferit de Weebly. Nu este foarte interesant, nu, dar la 4 dolari pe lună, este totuși mai ieftin decât același plan de la Wix.

Starter este primul plan real la Weebly. Acesta taie toate reclamele și vă permite să utilizați propriul dvs. domeniu (unul gratuit inclus) cu constructorul Weebly. Și mai bine, acesta este primul plan care vă permite să faceți un site de comerț electronic. Cu siguranță, veți primi doar 10 produse, dar este mai mic decât o treime din costul unui magazin de bază cu SquareSpace (citiți recenzia noastră SquareSpace pentru mai multe despre asta).

Numele planului, Starter, este tot ce trebuie să știți despre el. Este un plan bun pentru cineva care abia începe. Cu ceva mai multă putere, totuși, planul Pro este mult mai bun. Deblochezi aproape toate funcțiile site-ului de la Weebly, cu o limită crescută a produselor pentru comerțul electronic.

Planul include fundaluri video pentru site-ul dvs., video și audio HD încorporate, până la 100 de membri înregistrați și 25 de produse. Cu doar câțiva dolari mai mult pe lună, vă oferă funcții mult mai mari decât Starter și ar trebui să fie accesibil atunci când alegeți unul dintre linii..

Planuri de comerț electronic Weebly

Planurile de afaceri sunt mult mai scumpe și urmează o tendință pe care o vedem foarte mult cu constructorii de site-uri web. Acesta este aproape dublul prețului planului de bază intermediar și arată o rentabilitate redusă. Chiar și așa, există câteva caracteristici notabile care pot face ca acest plan să merite pentru tine.

Merită în special dacă intenționați să rulați un magazin online. Limitele produselor sunt revocate complet și vi se percep taxe de tranzacție zero. Veți obține funcții suplimentare de comerț electronic, precum recenzii de produse, calculatoare de expediere și taxe și instrumente de gestionare a stocurilor. Nu este un plan ideal pentru cei mai mulți, dar esențial dacă conduci un magazin online.

Punctele de vânzare online pot profita în mod special de magazinul de aplicații. Includerile precum Printful sunt deosebit de utile, permițându-vă să vindeți cămăși, genți și altele, fără să stocăm niciun inventar. Pur și simplu instalați aplicația, încărcați design-ul dvs. și Printful va îndeplini fiecare comandă.

Tranzacțiile Weebly lovește bine cu celelalte două titane din spațiul web builder, Wix și SquareSpace. Este mai ieftin decât ambele, în timp ce mai prezentăm selecția de Wix. În timp ce planurile nu se simt la fel de echilibrate între toate planurile, este greu de argumentat cu punctul de preț al Weebly.

Proiecta & Unelte

„Drag and drop” este un termen arbitrar când vine vorba de constructorii de web. Sigur, aproape toți designerii vă permit să interacționați direct cu site-ul dvs., dar puțini îl folosesc ca motor principal pentru proiectare. Weebly, pe de altă parte, îmbrățișează pe deplin această abordare.

Tot ceea ce faceți pe site-ul dvs. poate fi literalmente drog din bara de instrumente de pe pagina dvs. web. Elementele pe care le adăugați sunt afișate într-o bară de instrumente din partea stângă a ecranului, împărțită pe categorii. De exemplu, puteți trage caseta „prezentare de diapozitive” într-un loc de pe ecran și, cu siguranță, va apărea o prezentare de diapozitive.

redactor îngrozitor

Cu toate acestea, trebuie menționat că aceasta este specifică paginii. Deși există elemente universale, multe dintre opțiuni depind complet de pagina pe care o editați. De exemplu, puteți adăuga doar o postare pe un blog dedicat unei pagini. Există excepții în funcție de tema dvs., dar regula se aplică în majoritatea scenariilor. Vom vorbi mai mult despre modul în care aceasta are impact asupra experienței din secțiunea „ușurință de utilizare” de mai jos.

bara laterală a blogului

Vorbind de teme, totuși, acesta este șablonul pentru construirea site-ului dvs. cu Weebly. Există o selecție decentă, deși nu mare, din care să alegeți, fiecare se potrivește cu articole de umplutură pentru a vă arăta modul în care proiectantul a intenționat să arate.

Există totuși o problemă. Selecția limitată înseamnă că există doar câteva teme practice din care să alegeți. În timp ce orice site își poate atinge scopul în continuare cu unul dintre aceste modele, majoritatea arată mai flashy decât util. Nu este faptul că niciuna dintre teme arată rău, de fapt, arată destul de bine, dar este posibil să nu găsiți un aspect simplu.

Dacă te ocupi mai mult de abordarea curată și elegantă a designului, vei găsi probabil ceva care îți place. Weebly este cu siguranță atrăgător către acea piață, cu designuri curate și răspândite, menite să dețină imagini mari și o mulțime de elemente unice.

teme temerare

După ce ați găsit o temă și ați folosit bara de instrumente pentru a o personaliza pe gusturile dvs., puteți utiliza meniul de sus pentru a schimba elementele universale ale site-ului dvs. Fila build este locul în care accesați interfața drag and drop, partea principală a UI. Urmează aceasta sunt butoane pentru pagini, temă, aplicații și setări.

bara de instrumente Weebly

Pagini face asta, gestionează-ți paginile. Puteți adăuga altele noi, puteți modifica ordinea și redenumi, dar nu există prea mult aici. Tema este ceva mai interesantă, permițând modificarea parametrilor universali ai celui instalat. Este diferit pentru fiecare, dar unele funcții generale pe care le vedeți sunt activarea barelor de căutare, antetul lipicios și opțiunile de font.

editorul de pagini

Secțiunea de aplicații este cea mai bună parte a meniului de top. Aici puteți instala noi adăugări pe site-ul dvs. și o puteți lua dintr-o pagină frumoasă în ceva util. Așa cum am menționat în secțiunea de caracteristici de mai sus, lista este destul de extinsă, astfel încât să găsești ceva ce ai nevoie nu va fi prea dificil.

magazin de aplicații weebly

În sfârșit, pagina cu setări nu este la fel de captivantă, ci este încă plină de funcții. Puteți face lucruri precum schimbarea favicon-ului, adăugarea unei parole de site și activarea unui certificat SSL. O secțiune care ne-a blocat, însă, a fost secțiunea SEO. Din pagina de setări puteți specifica cuvintele dvs. cheie și descrierea site-ului și chiar puteți gestiona redirecțiile.

setări extrem de severe

Magazinele online au câteva opțiuni diferite în constructor. Puteți configura metodele de plată acceptate, adăuga informații de bază despre magazin și seta și alege tarifele de expediere. În mod surprinzător, însă, cele mai puternice instrumente sunt adăugarea de produse.

Puteți enumera bunuri fizice, descărcări digitale și servicii, cu SEO încorporat pentru fiecare produs. Planurile de afaceri au câteva caracteristici suplimentare pentru produse, inclusiv urmărirea automată a stocurilor, scutiri de taxe manuale, ecusoane mici și fără stoc și insigne de vânzare.

Mânerele Weebly proiectează un pic diferit, dar funcționează bine. Veți găsi destul de multe opțiuni sub capotă, ceea ce este destul de avantajos, având în vedere cât de curat arată interfața de utilizator. Cu toate că ne-ar fi plăcut să vedem mai multe selecții în teme premade, este greu să pedepsească Weebly prea tare, având în vedere cât de grozav este totul.

Ușurință în utilizare

După cum am menționat în secțiunea de mai sus, Weebly adoptă o abordare unică a constructorului de site-uri tipic. Interfața drag-and-drop publicizată este cu adevărat asta, o experiență pură de drag and drop. În timp ce se poate obișnui puțin, sistemul complet interactiv face un drum lung în simplificarea sarcinilor complexe.

Pentru orice modificare, găsiți pur și simplu pictograma dorită și o trageți pe pagină. Weebly specifică diferite zone ale fiecărei pagini în cadrul temei pe care pot fi plasate elementele și ajustează automat elementele din jur pentru a se potrivi. Funcționează destul de bine, mai ales cu puțină experiență de proiectare, deoarece nu trebuie să vă faceți griji pentru a vă alinia perfect lucrurile.

linii de grilă îngrozitoare

Pagina web este cam ca un puzzle și alegeți piesele care o compun. Chiar și atunci când am încercat să rupem pagina adăugând o mulțime de elemente, a fost dificil de făcut. Editorul a mutat automat totul în modul cel mai logic și, deși aspectul bombardat era încă rău, constructorul Weebly a făcut tot posibilul.

design plictisit

De asemenea, proiectele sunt complet specifice paginii. Este un pic limitativ, sigur, dar merge foarte mult în ușurința de utilizare. Nu există niciodată situația în care glisarea unui anumit element pe pagină rupe tema. Instrumentele dvs. de blog apar doar pe pagina dvs. de blog, iar instrumentele de antet apar numai pe pagina dvs. de pornire.

Vorbind de pagini, Weebly le gestionează și pe cele destul de bine. Este similar cu majoritatea celorlalți constructori web, permițându-vă să adăugați noi pagini, să schimbați câțiva parametri, cum ar fi vizibilitatea și să le aranjați într-o ierarhie.

Instalarea de aplicații noi pe site-ul dvs. este la fel de ușoară ca oricând. În aceeași bară de sus pentru pagini, veți găsi magazinul de aplicații. Tot ce trebuie să faceți este să o deschideți, să găsiți aplicația dorită și să faceți clic pe „Adăugare” pentru a o instala. După ce ați terminat, puteți utiliza aceeași interfață de utilizator drag și drop pentru a o pune pe site-ul dvs..

adăugați cu aplicație weebly

Abordarea Weebly este puțin neconvențională, ceea ce înseamnă că există o curbă de învățare dacă vii de la un alt constructor. Cu toate acestea, după ce a petrecut un pic de timp cu el, este mult mai intuitiv. Interacționezi direct cu fiecare aspect al site-ului tău, făcând mai ușor decât oricând să proiectezi ceva care arată minunat.

A sustine

La fel ca în cazul multor alți constructori web, Wix se ocupă de sprijinul său printr-un centru de ajutor. Această colecție de articole va trata aproape orice problemă pe care o veți întâmpina și servește ca bază de asistență pentru care este construit restul serviciului. Cu toate acestea, spre deosebire de concurenții precum Wix, Weebly vă oferă o modalitate clară de contact pentru sprijinul uman.

Începem totuși cu centrul de ajutor. Este o bibliotecă clarificată de subiecte, de la pornirea site-ului dvs. până la tratarea comerțului electronic. Aceste șase subiecte sunt împărțite în mai multe subtopici, unde, în fiecare, veți găsi carnea și cartofii. Puteți evita întotdeauna ierarhia și doar puteți utiliza bara de căutare.

un centru de ajutor plictisitor

Articolele în sine sunt destul de bune. Weebly vă oferă capturi de ecran mari pentru aproape orice tutorial, cu instrucțiuni pas cu pas și puțină îngrijorare în alte domenii. Există totuși loc pentru îmbunătățiri.

În timp ce articolele sunt scrise în mod competent, ele pot fi puțin dificil de scanat. Instrucțiunile sunt pas cu pas, dar nu sunt etichetate cu numere, ceea ce înseamnă că fiecare acțiune se poate amesteca cu alta. În plus, furnizarea unui videoclip pentru subiecte mai complexe ar fi un drum lung în creșterea conținutului fiecărei piese scrise.

Articol de sprijin plictisit

În afara centrului de ajutor, există o altă cale pentru asistență DIY. Weebly oferă, cu mulțumire, un forum comunitar în care poți posta întrebări despre afacerea ta, proiectare sau chiar oferi doar feedback general. În timpul observației noastre, un administrator a răspuns în general oricărei postări într-o oră.

forumuri plictisitoare

Dacă niciuna dintre aceste căi nu funcționează pentru dvs., contactarea asistenței este la un clic distanță. Chiar de la centrul de ajutor, puteți trimite e-mail, apela sau discuta cu un reprezentant Weebly. La fel ca în cazul multor construitori web și a gazdelor web, Weebly va încerca să vă orienteze către un articol înainte de a merge la suport, dar este doar un mic obstacol într-un alt sistem minunat..

Partea cea mai atractivă despre asistență aici sunt opțiunile. Weebly vă oferă toate căile pe care le puteți solicita, fiecare având o calitate constantă. Se simte mai puțin ca un tunel de suport și mai mult ca un centru de asistență, cu o multitudine de opțiuni grozave din care să alegeți.

Verdictul

Weebly s-a îndepărtat mult de la rădăcinile sale Penn State. În timp ce nucleul rămâne același, o mulțime de teme noi și o UI actualizată a revizuit masiv platforma. Designerul îți oferă multă putere fără a fi prea dificil, iar prețul ieftin înseamnă că poți avea un site frumos doar pentru o mică monedă.

Există, însă, și alte opțiuni, așa că asigurați-vă că consultați recenziile noastre despre web builder. Analizăm specificul fiecărui furnizor, astfel încât să știți ce anume veți obține ori de câte ori vă înscrieți. De asemenea, am făcut o selecție a celor mai buni furnizori de găzduire web pentru momentul în care site-ul dvs. este gata de pornire.

Dacă mergeți pe ruta de găzduire web, WordPress este una dintre cele mai bune platforme pentru construirea site-ului dvs. Asigurați-vă că consultați cele trei ghiduri despre utilizarea acestuia. 

 • Ghid pentru începători în utilizarea WordPress
 • Ghid intermediar pentru utilizarea WordPress
 • Ghid avansat pentru utilizarea WordPress

Ce părere ai despre Weebly? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map