Examinare sitebuilder

Sitebuilder are multe de dorit, dar are prea multe negative pentru a merita o recomandare. Deși interfața și editorul sunt minunate și ușor de utilizat, designul și șabloanele sunt foarte prost depășite. Citiți recenzia noastră completă Sitebuilder pentru detalii.


SiteBuilder este un instrument puternic care a fost creat de ceva timp. Editorul său drag-and-drop este ușor de utilizat și vă permite să publicați un site web de bază în cel mai scurt timp. Adăugați funcțiile de care aveți nevoie pentru a începe în mix și veți obține un constructor decent.

Din păcate, SiteBuilder nu este acolo cu cei mai buni producători de site-uri web. Deoarece serviciul primește foarte rar actualizări, șabloanele sunt depășite, iar performanța lipsește în comparație cu Wix sau Weebly, se simte ca cineva a abandonat platforma în 2016 și l-a lăsat să ruleze.

Puteți obține un site decent și funcțional, dar este greu să faceți retușuri fine după aceea. Chiar dacă serviciul se potrivește anumitor audiențe, cum ar fi întreprinderile mici offline care doresc să aibă o platformă online, puteți obține același lucru de la alți constructori mai buni.

Alternative pentru Sitebuilder

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

SiteBuilder are toate caracteristicile potrivite. Are tot ce ai nevoie, inclusiv blogging, comerț electronic, formulare și o piață de aplicații.

Arată așa, oricum. Problema este că funcțiile nu sunt clarificate. Toate vin cu limitări, deci să vorbim despre cele mai importante.

SiteBuilder Blogging

Pentru a adăuga un blog pe site-ul dvs., trebuie mai întâi să alegeți un șablon. Există destul de multe și sunt proiectate frumos.

SiteBuilder-șablon

Adăugarea și gestionarea postărilor din meniul blogului în editor este ușoară. Este un proces simplu care vă permite să schimbați fonturi, dimensiuni, antete și chiar etichete pentru o mai bună optimizare a motorului de căutare. Ar putea fi îmbunătățit pentru începători.

SiteBuilder-blog-post

De exemplu, Voog vă permite să editați o pagină de postare pe blog așa cum ar fi o pagină obișnuită, ceea ce este imposibil în SiteBuilder. Dacă doriți o abordare mai ușor de utilizat de blogging, consultați recenzia noastră Voog.

Cu o altă notă, dacă blogurile sunt fundamentale pentru prezența dvs. online, puteți încerca WordPress. Este un sistem de gestionare a conținutului elaborat pentru bloguri. Este complex, totuși, asigurați-vă că citiți mai întâi ghidul începătorului nostru despre WordPress.

SiteBuilder eCommerce

Pentru a accesa funcțiile de comerț electronic, trebuie să faceți upgrade la un plan plătit. După ce faceți acest lucru, este ușor să configurați o pagină de magazin, să adăugați produse și să integrați PayPal cu tot (coș, butoane de cumpărare etc.).

SiteBuilder-paypal

Sistemul este rigid deoarece trebuie să comutați între meniurile magazinului și elementele la editare, dar veți obține aspectul principal după adăugarea unuia sau a două produse.

Acestea fiind spuse, procesul nu este bine rotunjit. Nu puteți personaliza o pagină de produs, deoarece sunteți blocat cu varianta implicită a șablonului. Alte limitări includ web site-ul care nu stochează articole abandonate în coșurile clienților și lipsa procesării lotului.

În plus, puteți accepta plăți doar prin PayPal și prin transfer direct. Ar putea fi suficient, dar unii preferă alte metode, cum ar fi MakeCommerce sau Stripe.

Wix este mult mai potrivit pentru a sprijini un site web de comerț electronic. Analiza, personalizarea și asistența sa le depășesc pe cele ale SiteBuilder, așa că citiți recenzia noastră Wix înainte de a vă gândi.

SiteBuilder ar putea funcționa în continuare în cazul în care comerțul electronic este secundar pentru dvs., dar dacă vânzarea online este prioritatea dvs., ar trebui să luați în considerare și Shopify. Este un constructor conceput pentru comerț electronic, dar este complex, așa că consultați ghidul nostru pentru începători în Shopify înainte de a sări.

SiteBuilder App Market

Puteți accesa piața de aplicații SiteBuilder din tabloul de bord al contului dvs..

SiteBuilder-app-piață

Pare promițător când deschideți instrumentul. Există o bară de căutare și o filă de categorii, dar nu va trebui să le utilizați. În planul Pro, puteți alege doar din șapte suplimente. Sunt prea puține zeci.

Deoarece piața nu este deschisă către terți, sunteți limitat la actualizarea setului de instrumente. Pur și simplu nu se compară cu piața de aplicații Weebly, de exemplu, acesta este un motiv pentru care este ușor să configurați un site web cu SiteBuilder, dar este imposibil să îl faceți perfect.

Dacă sunteți interesat de retușarea site-ului dvs. web cu cele mai noi actualizări, consultați recenzia noastră Weebly. Acest constructor este mult mai bine adaptat pentru a găzdui un perfecționist.

Prezentare generală a caracteristicilor

Logo-ul Sitebuilderwww.sitebuilder.com

Începe de la 323 dolari pe lună Toate planurile

Proiecta

Teme premade

Constructor de forme

Editor HTML

Asistență forum

Galeria de artă vectorială

Audio

Video HD

Usability

Interfața drag and drop

Editor SEO

Asistență mobilă

Centru de aplicații

Suport pe blog

Suport de comerț electronic

Editor de pagini

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

In plus

Certificat SSL

Numele domeniului

Credite publicitare

Revizuirea site-ului

A sustine

Centru de ajutor

forum

Chat live
24/7

Telefon

E-mail

Suport 24/7

Tutoriale video

Tutoriale de text

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

Planurile SiteBuilder nu sunt cele mai bune. Nu primiți comerț electronic decât dacă achiziționați cel mai scump plan și veți primi doar 5 GB spațiu de stocare la nivelul cel mai scăzut.

În planul Pro, veți obține majoritatea funcțiilor SiteBuilder. Puteți personaliza șabloanele și veți scăpa de reclame float. În plus, puteți accesa statistici web și obține un domeniu gratuit. Este un plan decent până când ajungi în fața nebună.

5 GB spațiu de stocare este tot ceea ce obțineți cu acesta, care este redus. Majoritatea constructorilor de site-uri web oferă mai mult la cel mai mic preț, astfel încât stocarea SiteBuilder este o problemă.

Planul Premium are și mai multe probleme. Pentru aproape dublul prețului, singurul upgrade pe care îl obțineți este asistența prioritară, ceea ce nu merită. Aveți încă 5 GB de stocare, deci nu mai este o problemă.

Singurul motiv pentru a face upgrade la planul său de comerț electronic este dacă ați început cu SiteBuilder și doriți să adăugați un magazin pe site-ul dvs. web. comerțul electronic este singurul plus al acestui plan și, așa cum am spus, funcția de comerț electronic a serviciului nu este completată.

Puteți încerca SiteBuilder gratuit, dar veți primi doar un subdomeniu și veți rămâne cu reclame pentru dezvoltatori. Vă recomandăm această opțiune pentru a testa serviciul, dar nu pentru a face altceva.

Proiecta & Unelte

Editorul SiteBuilder este complex. Există o mulțime de elemente pe care le puteți trage în pagina dvs. și multe opțiuni atunci când vine vorba de formatare, stil și cod.

Problema este că sistemul nu este suficient de profund. Da, este complex, dar nu are rost să aveți o mulțime de opțiuni dacă niciuna dintre ele nu este suficient de personalizabilă pentru a ajunge la un rezultat dorit. Imaginează-ți Oceanul Atlantic dacă era la un picior adânc. Ar arăta frumos de la suprafață, dar nu veți putea naviga nicăieri. Acesta este editorul SiteBuilder.

Pe lângă limitările generale, nu puteți modifica un șablon după ce a fost publicat. Asta înseamnă că trebuie să fii atent când alegi unul, deoarece vei fi blocat cu el. Dacă doriți să utilizați SiteBuilder, vă recomandăm să încercați câteva șabloane înainte de a apăsa publicare.

Cu toate că este adevărat, instrumentul are un merit. Este ușor să configurați un site web simplu și puteți naviga rapid la opțiunile sale. Cu toate că sună, însă, nu este suficient. Cea mai mare parte a concurenței are și asta.

SiteBuilder-editor

Fila elementelor este complexă. De exemplu, puteți adăuga forme care pot fi redimensionate și colorate în orice mod doriți. Aceasta oferă multă flexibilitate, dar nu se încheie acolo. Totul este mai ușor de configurat cu lucruri cum ar fi ancorele de pe pagina introduse direct ca butoane „defilare în jos” sau „defilare în sus”.

Elemente-SiteBuilder-tab

În total, sistemul este configurat astfel încât să puteți obține ceva simplu și să funcționeze rapid.

Meniul „pagini” vă permite să gestionați paginile site-ului dvs. web. Adăugarea sau eliminarea de pagini va modifica meniul antet, astfel încât, din nou, puteți vedea dedicarea SiteBuilder de a face totul ușor.

SiteBuilder-pagini-tab

Sub butonul „secțiune”, puteți modifica structura paginii pe care o editați. Deși nu există o mulțime de opțiuni, aceasta face totul mai ușor de organizat, deci este un alt plus pentru începători.

Ce este minunat este să puteți ascunde secțiuni pentru diferite platforme. Dacă ceva nu arată bine pe mobil, dar funcționează excelent pentru un vizitator desktop, îl puteți ascunde pe versiunea mobilă a site-ului dvs..

Secțiunea „design” vă permite să modificați stilul și fonturile. Totul este simplu, dar acest meniu este un mare avantaj pentru persoanele care doresc un site web artistic. Puteți alege dintre o mulțime de texturi care acționează ca fundal al site-ului dvs. web.

SiteBuilder-texturi

Din păcate, nu puteți încărca propriile texturi, dar le puteți edita pe cele existente schimbând formele și culorile.

Secțiunile „blog” și „magazin” tratează caracteristicile respective: blogging și comerț electronic. În ambele cazuri, trebuie să răspundeți la câteva întrebări pentru a configura funcția și a accesa modificările globale din file.

SiteBuilder-blog-tab

Aceste meniuri sunt bine organizate și ușurează gestionarea unui blog sau a unui magazin, dar nu oferă multe opțiuni de personalizare. De exemplu, nu puteți categoriza postări sau comenzi de proces pe lot.

Fila „statistici” vă permite să vizualizați statistici interne. Este ideal în comparație cu ceea ce poți analiza cu Google Analytics, dar ar trebui să funcționeze mai bine dacă nu conduci o afacere online.

Persoanele care trebuie doar să își promoveze afacerea offline vor găsi fila „statisticile” SiteBuilder mult mai ușor de navigat și interpretat, astfel încât, din nou, puteți vedea un software mai potrivit pentru persoanele care încep.

Butonul „gestiona” dezvăluie posibilități de personalizare înapoi. Puteți accesa opțiuni legate de trimiteri de formular, integrați Google Analytics și multe altele.

SiteBuilder-gestiona-tab

Un lucru interesant despre meniu este istoricul reviziilor. Puteți salva site-ul în orice moment și reveni la o versiune mai veche dacă o funcție nouă nu va merge bine cu publicul dvs. Acordat, trebuie să treceți la un plan plătit pentru a face acest lucru, dar este totuși o caracteristică utilă.

SiteBuilder-revizuire-istorie

Puteți modifica, de asemenea, elemente din pagina cu câteva opțiuni pop-up atunci când selectați ceva din pagina dvs..

SiteBuilder-on-page-edit

Aceasta se ocupă în general de stil, dar opțiunile pe care le oferă vă ajută să eficientizați procesul de publicare a site-ului dvs. web.

În sfârșit, unele opțiuni sunt disponibile din tabloul de bord.

SiteBuilder-tablou de bord

Este locul în care puteți accesa piața aplicațiilor, obțineți o privire de ansamblu rapidă a trimiterilor de formular și puteți actualiza planul de prețuri.

După cum vedeți, există opțiuni importante acolo, dar nu este neapărat un lucru bun. De exemplu, v-ar fi de ajutor dacă piața de aplicații ar fi accesibilă de la editor, deoarece ați avea un timp mai ușor de integrat pluginuri și de a vă face treaba mai repede..

Ușurință în utilizare

Editorul SiteBuilder este ușor de utilizat. Există câteva probleme avansate, cum ar fi straturile de fundal sau efectele, care se vor dovedi greu de rezolvat fără a contacta un reprezentant. În plus, unele procese, cum ar fi configurarea magazinului dvs., sunt contraintuitive. Acestea fiind spuse, nu ar trebui să-ți faci greș pentru ca site-ul tău să funcționeze.

SiteBuilder-editor

Șabloanele platformei vă facilitează viața, deoarece necesită puține personalizări pentru a arăta frumos.

Din păcate, nu puteți modifica șablonul site-ului dvs. web după ce îl publicați. Acesta este un deznodământ pentru că face dificil rebranding-ul în viitor. Aceasta este o problemă, deoarece, deși este ușor de modificat aspectul unui șablon, șabloanele vin cu limitări de structură.

Dacă aveți o afacere offline și doriți un site web rapid pentru a vă extinde baza de clienți, SiteBuilder va funcționa bine, dar ar trebui să încercați altceva dacă afacerea dvs. este online-prima.

A sustine

Bază de cunoștințe SiteBuilder nu este bine organizată. Prezintă doar 10 categorii de întrebări răspuns, dar motorul de căutare funcționează bine.

sitebuilder-cunoaștere-bază

Întrebările răspunsului sunt lovite și lipsesc. Unele sunt amănunțite, dar altele nu oferă mare ajutor. Acestea fiind spuse, subiectele cele mai importante sunt abordate, așa că nu ar trebui să ai greș în a găsi ceea ce ai nevoie.

SiteBuilder-suport-întrebare

Dacă aveți probleme și trebuie să contactați compania, situația este mai bună. Dacă sunteți în S.U.A., puteți suna oricând. Utilizatorii din alte locații pot lua legătura prin e-mail sau prin chat.

Timpul de răspuns pentru ambele – până la 48 de ore pentru ca un om să se uite la ancheta dvs. este decent. Deși util, răspunsul pe care l-am primit la unul dintre biletele noastre nu a fost profesionist.

În total, suportul pentru SiteBuilder nu este extraordinar, dar va face treaba.

Verdictul

Dacă aveți o imagine clară în minte cum va arăta site-ul dvs. ideal sau sunteți perfecționist, puteți fi mai bine cu un constructor diferit.

Acestea fiind spuse, dacă doriți rezultate uimitoare în cel mai scurt timp, dați site-ului webBuilder o șansă, atât timp cât nu vă place Squarespace sau Weebly, care oferă același lucru și vă permit să faceți retușuri după aceea..

Dacă doriți ceva diferit, citiți cel mai bun articol al furnizorilor de găzduire web. Vă recomandăm WordPress, dar priviți în jur și vedeți dacă altceva vă interesează interesul.

Ce părere aveți despre SiteBuilder? A fost corectă asumarea noastră? Dacă nu sunteți de acord cu noi sau dacă aveți ceva pe care doriți să îl adăugați, acordați-ne acțiunea în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me