Revizuirea site123 – actualizată în 2020

Site123 Review

Pe măsură ce constructorii de site-uri merg, Site123 nu este nimic care să îți arunce șosetele. Gestionează lucrurile în stil vechi, fără a utiliza mecanici drag-and-drop, ceea ce nu este cea mai bună alegere pentru începători. Cu toate acestea, pentru cei dispuși să lucreze cu acesta, este un instrument solid, după cum puteți citi în recenzia noastră completă.


Site123 se concentrează pe ușurința de utilizare și pe un design frumos și compromite controlul. Platforma se mândrește cu „[a fi aici] pentru a schimba tot ceea ce ați cunoscut despre constructorii de site-uri web.”

Această afirmație este susținută de faptul că Site123 nu are un editor drag and drop. Proiectarea unui site web se face prin modificarea anumitor opțiuni, adesea binare, pe șabloane și elemente existente.

Asta înseamnă că Site123 nu este o centrală de dezvoltare a site-urilor web. Modul în care îți poți edita site-ul este limitat, dar, pentru persoana potrivită, frumusețea și ușurința de utilizare a software-ului va fi suficientă pentru a compensa lipsa de control. Pentru a vedea dacă sunteți așa, continuați să citiți pentru revizuirea site-ului nostru123.

Alternative pentru Site123

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Site123 are toate caracteristicile unui constructor excelent: comerț electronic, optimizare a motoarelor de căutare, criptare SSL gratuită și piață de aplicații.

Compania își acoperă bazele, dar funcțiile nu sunt definite. Sunt minunate dacă nu ai nevoie de ceva anume, dar nu primești opțiuni avansate.

Având în vedere acest lucru, să le abordăm pe cele mai importante.

Site123 Opțiuni de comerț electronic

Instrumentele de comerț electronic sunt probabil cele mai bune funcții pe Site123. Puteți adăuga și elimina produse și puteți crea o pagină diferită pentru fiecare dintre ofertele dvs. Platforma acceptă, de asemenea, diferite valute și limbi.

În plus, piața de aplicații oferă o mulțime de instrumente care ajută la gestionarea produselor, la analiza audienței și la vânzări.

Dacă vă gândiți la modul în care veți obține banii, fiți siguri. Clienții dvs. vor putea plăti orice își doresc, cu excepția criptomonedei, deoarece platforma acceptă PayPal, card de credit și transfer direct.

Dacă aveți deja un catalog de produse sau nu doriți să petreceți prea mult timp pentru a configura o pagină pentru fiecare ofertă, Site123 este calea de urmat. Face procesul mult mai ușor.

Dacă doriți mai mult control pentru afacerea dvs. de comerț electronic, puteți încerca Shopify. Editorul său este mai greu de utilizat, dar tot ceea ce este construit pentru a avea succes în comerțul electronic și este ușor să începeți pe platformă cu ghidul pentru începători de la Shopify.

Site123 Plugin-uri

Aplicațiile din Site123 se numesc plugin-uri. Puteți accesa piața aplicațiilor din meniul de setări.

Site123-pluginmarket

Veți observa că nu există o mare varietate de pluginuri din care puteți alege. Aceasta este „problema neîncărcată” pe care am menționat-o și problema principală cu piața de aplicații.

Este foarte ușor să vă conectați site-ul web la Google Analytics sau să adăugați eticheta de remarketing, despre care orice persoană care a încercat să facă o campanie de remarketing cu plata pe clic va ști că este valoroasă, dar nu puteți face multe altele. Nu este deschis tuturor terților și nu există multe plugin-uri acceptate.

Dacă doriți un constructor de site-uri web cu o piață de aplicații mai bună, deschisă terților, puteți încerca Weebly. Va trebui să căutați piața pentru a găsi aplicațiile potrivite, așa că asigurați-vă că citiți mai întâi recenzia noastră Weebly.

Încă o dată, Site123 ar putea funcționa pentru o întreprindere mică sau freelancer, dar nu este suficient pentru o afacere care dorește să vândă cursuri, de exemplu.

În plus, nu puteți utiliza pluginuri cu versiunea gratuită, așa că nu veți ști dacă piața de aplicații funcționează pentru dvs. până nu veți cumpăra un plan.

Site123 Optimizarea motorului de căutare

Instrumentul SEO Site123 este ușor de utilizat. Aveți trei câmpuri de metadate de completat (doar despre pagina principală) și puteți, de asemenea, să descărcați harta site-ului pentru a încărca pe consola de căutare.

Este tot ce există, ceea ce înseamnă că îl puteți configura rapid, dar și că probabil nu funcționează.

Site123-settingsbutton

Dacă vă aflați într-o nișă necompetitivă, s-ar putea să fructifice pe termen lung, dar este probabil să nu vă prezentați în multe rezultate de căutare.

Mai simplu spus, nu veți primi instrumentele pentru a configura metadatele site-ului dvs., iar autoritatea de construire este dificilă atunci când site-ul dvs. web conține cod similar celorlalte site-uri web ale utilizatorilor Site123.

Acordat, suntem un pic nedrept. SEO este greu de eliminat cu majoritatea constructorilor de site-uri web, din cauza acelorași limitări de cod. Acestea fiind spuse, dacă afișarea rezultatelor căutării este importantă pentru afacerea dvs., citiți recenzia noastră Wix. Această platformă este de departe cel mai bun constructor de site-uri web pentru rezultatele căutării Google.

Site123 Securitate

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Site123 este caracteristicile sale de securitate. Site-urile create cu software-ul primesc criptare SSL gratuită, ceea ce înseamnă că informațiile dvs. sunt confidențiale și rămân astfel.

Majoritatea constructorilor de site-uri web și a companiilor de găzduire oferă acest serviciu contra cost, dar este gratuit cu Site123.

În plus, site-ul dvs. web este protejat în caz de accident. Datorită funcției de salvare automată, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea conținutului dvs., ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă obosiți să faceți copii de rezervă manual.

Aceste caracteristici arată că Site123 este conștient de infracțiuni informatice, ceea ce reprezintă un mare plus în cartea noastră. Dacă această secțiune a stârnit interesul dvs. pentru securitate cibernetică, asigurați-vă că citiți articolele noastre despre cei mai buni furnizori VPN și cei mai buni manageri de parole..

Prezentare generală a caracteristicilor

Logo Site123www.site123.com

Planuri FreeAll

Proiecta

Teme premade

Constructor de forme

Editor HTML

Asistență forum

Galeria de artă vectorială

Audio

Video HD

Usability

Interfața drag and drop

Editor SEO

Asistență mobilă

Centru de aplicații

Suport pe blog

Suport de comerț electronic

Editor de pagini

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

In plus

Certificat SSL

Numele domeniului

Credite publicitare

Revizuirea site-ului

A sustine

Centru de ajutor

forum
0

Chat live
24/7

Telefon

E-mail

Suport 24/7
0

Tutoriale video

Tutoriale de text

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

Site123 are un plan gratuit, dar nu îl va reduce decât dacă găzduiești un CV sau un portofoliu. Pe lângă limitările de stocare și lățime de bandă, primiți doar un subdomeniu și sunteți blocat cu anunțuri float de la dezvoltator.

Cu toate acestea, dacă sunteți dispus să cheltuiți bani, există o gamă decentă de opțiuni.

De bază: Avansat: Professional: Aur:
$ 10.80$ 16.80$ 22.80$ 28.80

Prețurile enumerate sunt pentru un abonament de 12 luni și sunt facturate integral la achiziție. Dacă decideți să vă angajați pentru diferite perioade de timp, prețurile vor diferi.

Planul de bază vă permite să conectați propriul dvs. domeniu, creșteți lățimea de bandă și stocare, elimina anunțurile float și deschide posibilitatea de marketing prin e-mail cu 100 de mesaje de listă. Dacă sunteți un freelancer care dorește să vă îmbunătățească prezența online, este un plan bun, dar nu va funcționa pentru o agenție sau o întreprindere mică.

Actualizarea avansată ridică avantajele planului de bază oferindu-vă mai mult spațiu de stocare și lățime de bandă, precum și deschiderea de oportunități de comerț electronic și localizare. Obțineți până la 50 de comenzi pe lună, așa că prețul este potrivit pentru o afacere mică care dorește doar un alt canal care să-și promoveze și să vândă produsele sale.

Un alt lucru pe care trebuie să îl lăudăm este limbajul adăugat. Trebuie să traduceți conținutul într-o limbă la alegere Când persoane dintr-o anumită țară vă vizitează site-ul, acesta va afișa automat textul tradus, ceea ce este minunat dacă publicul dvs. este internațional.

Planurile Professional și Gold sunt similare între ele. Obțineți mai multe limbi și posibilitatea de a oferi cadouri de credit. Singura diferență între cele două sunt numerele: aurul are mai mult spațiu de stocare, căsuțe poștale, comenzi pe lună etc. și funcții avansate de comerț electronic..

Puteți utiliza oricare dintre aceste două planuri pentru a crea un hub central pentru o întreprindere mică sau medie, dar dacă sunteți dispus să cheltuiți atât timp cât și bani pe site-ul dvs. web, ar fi mai bine să utilizați un constructor de site-uri diferit.

Un lucru interesant în legătură cu serviciul este noul său discount pentru utilizatori. Când creați un cont, beneficiați de trei zile pentru a beneficia de o reducere de 40 la sută la planurile sale. Acest lucru creează urgență, dar, sperăm, această recenzie vă va ajuta să luați o decizie și puteți beneficia de vânzare.

Proiecta & Unelte

Dacă sunteți obișnuiți să editați teme WordPress, editorul Site123 va părea familiar.

Nu puteți trage și arunca elemente, astfel încât sunteți limitat de un șablon sau aspect, așa cum le numește platforma, dar acest lucru ar putea să nu fie o problemă dacă nu sunteți setat pe un aspect specific.

Dacă doriți mai mult control asupra temelor dvs., puteți da o imagine WordPress. Totuși, sistemul său este mai complex, așa că citiți ghidul nostru intermediar de utilizare a WordPress pentru a vă asigura că înțelegeți cum funcționează temele.

Având în vedere acest lucru, puteți face modificări ușoare site-ului dvs. web folosind cele șase butoane din panoul din stânga. Deși asta crește accesibilitatea, sacrifică personalizarea.

Opțiunile pot diferi în funcție de șablonul și planul de preț, dar în general sunt aceleași pentru toate site-urile web, așa că aruncăm o privire asupra fiecăruia dintre ele.

Butonul paginii de pornire vă permite să modificați lucruri precum numele site-ului, logo-ul sau titlul de acasă. De asemenea, este locul în care puteți modifica șablonul paginii de pornire, deci este important la început, dar, după ce publicați, veți găsi tot mai puțin.

Site123-homebutton

Butonul Pagini se ocupă de paginile dvs. individuale. Puteți modifica aspectul pentru fiecare și adăuga sau elimina pagini, care vă modifică automat meniul în consecință.

Site123-pagesbutton

Este minunat, pentru că totul este mai ușor de organizat atunci când nu aveți de-a face cu paginile și opțiunile de meniu separat. În plus, structura clară ajută utilizatorii noi să navigheze pe editor și să obțină mai rapid rezultatul imaginat.

Meniul de design vă permite să schimbați șablonul site-ului și să modificați aspecte precum stiluri, fonturi, anteturi și subsoluri și pictograme sociale. Este un stil revigorant, deoarece fiecare schimbare pe care o faceți este globală, deci nu trebuie să parcurgeți fiecare pagină doar pentru a schimba un font.

Site123-designbutton

Sună bine – și este – dar este o sabie cu două tăișuri. Unii oameni doresc ca paginile diferite să aibă fonturi sau stiluri diferite și care nu pot fi realizate cu Site123.

Meniul de setări tratează backend-ul site-ului dvs. Puteți alege dacă doriți o singură structură de pagină, care este implicită. Puteți configura, de asemenea, localizare, SEO și plugin-uri în meniu.

Totul este ușor de accesat și Site123 iese ușor pe jargon. Persoanele care sunt noi în lumea online pot înțelege cu ușurință ce face totul, mai ales că această secțiune a editorului are pictograme mici semn de întrebare lângă fiecare opțiune care arată informații relevante atunci când treceți peste ele.

Site123-hoverinfo

Meniurile de domeniu și previzualizare sunt cele mai simple. Cu domeniu, puteți modifica subdomeniul sau conecta propriul dvs. Butonul de previzualizare afișează site-ul dvs. ca un vizitator să-l vadă pe un desktop, tabletă sau smartphone.

Site123-preview

Site123 creează site-uri web frumoase pentru mobil. Lipsa controlului înseamnă mai puțin personalizare, dar înseamnă, de asemenea, că orice alegere pe care o faceți este optimizată. Deoarece nu puteți trage și arunca propriile dvs. elemente, codul rămâne curat, ceea ce permite Site123 să optimizeze variantele posibile pentru a arăta impecabil pe dispozitivele mobile.

Site123 nu este destinat site-urilor web complexe. De fapt, doar încercarea de a face un site web cu mai multe pagini poate nu merge așa cum a fost planificat. Nu puteți adăuga elemente, redimensiona blocuri sau plutitoare existente sau puteți codifica cursorul dorit.

Dacă acestea sunt lucrurile pe care doriți să le faceți, vă recomandăm să consultați WordPress și ghidul nostru avansat de utilizare a WordPress.

Publicul țintă al site123 nu este priceput din punct de vedere tehnologic. Artiștii, freelancerii și chiar întreprinderile mici care au nevoie de un site simplu, frumos lansat în câteva zile sau chiar ore, îl vor iubi.

Dacă doriți ușurința de utilizare și rezultate uimitoare ale Site123, dar cu mai mult control, consultați recenzia noastră Squarespace.

Ușurință în utilizare

După ce vă înscrieți, veți fi întrebat despre ce este site-ul dvs. web, fiecare răspuns posibil cuprinzând câteva subcategorii.

Site123-webtype

După ce ați terminat cu asta, software-ul va alege automat un șablon pentru dvs. și va completa site-ul dvs. cu conținut fals și fotografii stoc. Procesul demonstrează suplimentar că Site123 este orientat către persoanele care au nevoie de un site web decent.

După aceasta, veți urmări un scurt tutorial care evidențiază butoanele despre care am vorbit anterior și vă oferă informații despre ceea ce face fiecare. Este o imagine de ansamblu excelentă a ceea ce puteți face în continuare.

Site123-tutorial

Acestea fiind spuse, tutorialul nu este necesar.

Acest lucru se datorează faptului că tot ce puteți face în Site123 este intuitiv. Practic nu există o curbă de învățare atunci când o folosiți, deoarece fiecare opțiune de personalizare este numită în mod corespunzător, iar editarea textului sau a imaginilor este la fel de simplă ca editarea unui fișier Word sau Google Docs..

Unele opțiuni, cum ar fi modul de schimbare a unui buton, ar putea dura mai mult, dar nimic nu este la fel de complex ca Wix sau Squarespace.

Cu toate acestea, dacă vă confruntați cu probleme, nu există niciun motiv să disperați. Unul dintre cele mai mari avantaje în ceea ce privește utilizarea Site123 este suportul pentru clienți.

A sustine

Acest constructor de site-uri nu este ferit de a-și ajuta utilizatorii. Centrul de asistență are 18 categorii de probleme care pot apărea, care sunt separate în funcție de caracteristicile produsului și de câteva altele, cum ar fi facturarea sau domeniile.

Site123-SupportCenter

După ce ai dat clic pe o categorie, vei fi trimis la o listă de probleme generale sau acțiuni pe care s-ar putea să nu le poți efectua. De exemplu, „trimiterea e-mailului la o altă adresă de e-mail” se află în categoria căsuțe poștale.

Site123-supportanswer

Înscrierile din listă sunt concise și sunt susținute de imagini scurte care demonstrează în continuare procesul cu care vă confruntați. Și încă o dată, această structură și formatul bazei sale de cunoștințe funcționează în beneficiul oricui are nevoie de un site web bun lansat în mai puțin de o zi.

Dacă centrul de asistență nu vă ajută, puteți lua legătura cu un agent de asistență pentru clienți. Caseta de chat live este prezentă în permanență, atât timp cât sunteți încă pe un domeniu care începe cu site123, iar timpul de răspuns este rapid.

Site123-chat-

În timpul testării noastre, am contactat asistența clienților Site123 pentru a vă întreba cum să adăugați categorii de meniu.

Un răspuns din chat-ul live a venit în două sau trei minute. Agentul a trimis un mesaj personalizat care detaliază procesul, susținut de un scurt .gif pentru a arăta cum se adaugă categoriile de meniu și de ce este configurat acest proces.

Verdictul

Site123 este un succes pentru publicul potrivit, dar o mare ratare dacă nu faci parte din acea audiență. Dacă sunteți un freelance sau aveți o afacere mică și căutați să intrați în lumea online cu un site web rapid și frumos, dați-i o imagine.

Dacă doriți control, funcții complexe și capacitatea de a coda secțiuni care nu sunt potrivite cu dvs., vă veți bucura mai bine cu o altă platformă. Consultați cei mai buni producători de site-uri web pentru a vedea care vi se potrivește.

Dacă doriți ceva diferit, aruncați o privire la cel mai bun ghid al nostru de web hosting. Vă recomandăm WordPress, care necesită învățare să stăpânească, așa că asigurați-vă că citiți ghidul pentru începătorii noștri în utilizarea WordPress.

Sunteți de acord cu asumarea noastră pe Site123? Dacă nu, mergeți la secțiunea de comentarii și anunțați-vă ce credeți.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map