Revizuirea Mobirise – actualizată 2020

Revizuirea Mobirise

Mobirise este rar pentru un constructor de site-uri web, deoarece funcționează mai bine cu cât mai mulți bani aruncați la el. Forma sa de bază este, bine, de bază, dar, după ce investești niște bani, devine o opțiune destul de atractivă. Vedeți cât de mult vă obțineți exact în această recenzie completă Mobirise.


Mobirise Website Builder este un alt tip de constructor de site-uri. Nu este bazat pe browser, așa că trebuie să îl descărcați pentru a construi ceva. Dispune de opțiuni inovatoare de editare și planuri de stabilire a prețurilor. Este ușor de utilizat, dacă este probabil greu de configurat.

Dacă doriți să profitați la maxim, va trebui să investiți bani la început, deoarece funcțiile sale puternice sunt accesibile doar prin suplimente plătite.

Dacă aveți o înțelegere decentă a HTMLului și aproximativ 100 de dolari pentru a cheltui, Mobirise Website Builder este o alegere excelentă pentru orice industrie. Acestea fiind spuse, dacă nu sunteți priceput din punct de vedere tehnic sau căutați opțiuni mai ieftine, este posibil ca Mobirise să nu funcționeze pentru dvs. În această recenzie Mobirise Website Builder, vă vom ajuta să vedeți dacă este cazul.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Mobirise

Caracteristici

Primul lucru de menționat despre caracteristicile Mobirise Website Builder este lipsa unui instrument de blogging. Aceasta este o problemă pentru oricine dorește să crească traficul prin căutarea organică și un mare obstacol în calea serviciului pentru a-l face în lista noastră de cei mai buni producători de site-uri. Având în vedere acest lucru, să vedem ce poate face.

Extensii pentru Moberise Website Builder

Pagina „extensii” este piața de aplicații Mobirise Website Builder. Dispune de suplimente precum Coșul de cumpărături PayPal, care vă permite să faceți comerțul electronic și instrumentul SEO, care vă permite să generați fișiere robots.txt și sitemap-uri.

mobirise-extensii

Piața de aplicații este modul în care Mobirise câștigă bani. Cumpărați extensii pentru a face upgrade site-ul dvs. web. Vom vorbi mai multe despre ele în secțiunea „prețuri”. Deocamdată, vom trece peste câteva lucruri.

Majoritatea extensiilor sunt ieftine pentru ceea ce oferă. De exemplu, extensia PayPal Shopping Cart, care vă permite să vindeți produse online, are doar 39 USD și acoperă un an de actualizări și asistență.

Majoritatea șabloanelor pe care le puteți achiziționa sunt uimitoare și sunt orientate către anumite categorii de public. Dacă afacerea dvs. se numără printre cele pe care le-a avut în minte Mobirise, cum ar fi planificarea nunților sau o sală de gimnastică, veți găsi tema pentru aceasta utilă.

De exemplu, tema educațională este bine făcută. Dacă doriți să vindeți un curs online, Mobirise Website Builder v-a acoperit cu această extensie, care adaugă suport pentru videoclip, colectarea formularelor și un aspect frumos setului dvs. de instrumente.

Acesta este un mod inteligent de a integra prețurile pe piața aplicațiilor dvs. Puteți crea un site simplu și îl puteți încărca pe GitHub, prin FTP sau compania dvs. de găzduire la alegere, dar pentru un rezultat uimitor trebuie să cumpărați extensii.

Ceea ce ar putea fi îmbunătățit este cantitatea de suplimente. Nu toate industriile sunt acoperite de extensii. Dacă ești un dentist sau un freelancer care dorește să utilizeze Mobirise Website Builder, vei lupta cu șabloanele.

Deși este adevărat, SiteBuilder, rivalul Mobirise Website Builder are doar șapte suplimente pe piața sa și nu au importanță. SiteBuilder are totuși avantaje, așa că consultați review-ul nostru SiteBuilder înainte de a trage concluzii. Acestea fiind spuse, piața de aplicații Mobirise Website Builder este cu câteva mile față de SiteBuilder.

Mobirise Website Builder SEO

În ceea ce privește SEO, Mobirise Website Builder nu este cel mai bun constructor de acolo. Puteți adăuga o extensie care va genera o sitemap și fișiere robots.txt, dar despre asta este vorba.

Chiar și fără această extensie, puteți edita fragmente scurte de metadate în editorul de vanilie. Deși acesta nu este un schimbător de jocuri, este important să îl acoperim și el.

Puteți instala, de asemenea, extensia Cod Editor pentru a vă asigura că totul este curat și pentru a vă ajuta mai ușor să vă găsească Google.

Totuși, este foarte multă luptă pentru rezultate minime. Dacă doriți un constructor ușor de utilizat, care vă ajută clasamentul Google, citiți recenzia noastră Wix.

Mobirise Website Builder eCommerce

Mobirise Website Builder nu include un instrument de comerț electronic gratuit. Pentru a începe vânzarea pe site-ul dvs. web, trebuie să achiziționați extensia Coș de cumpărături PayPal.

mobirise-paypal

Pentru o singură plată de 39 USD, puteți vinde produse digitale sau fizice. Nu este un pachet de e-commerce exclusivist, deoarece acceptă doar tranzacții PayPal, dar este mult mai ieftin decât ceea ce obțineți în altă parte.

Ceea ce ne place în ceea ce privește suplimentul este faptul că vine cu un tutorial exhaustiv, care detaliază cum să-ți configurezi magazinul și să adaugi și să gestionezi produsele. Are explicații clare, concise și videoclipuri pentru a ilustra punctele făcute.

Mobirise Website Builder, împreună cu extensia PayPal, este o alegere bună dacă nu vă concentrați pe comerțul electronic, dar doriți totuși un magazin mic pe site-ul dvs..

Pentru rezultate mai bune, încercați Shopify. Totuși, nu sari doar în el. Este o platformă complexă, așa că citiți mai întâi ghidul începătorului nostru de la Shopify.

Formulare de contact Mobirise Website Builder

Construirea unei liste de e-mail cu Mobirise Website Builder este dificilă dacă nu cumpărați extensia Former Builder de 39 de dolari. În afară de nume, telefon, e-mail și un câmp de mesaje, nu puteți include nimic altceva. Nu puteți adăuga butoane speciale, nu puteți modifica tipografia sau personaliza câmpurile.

Acesta este un minus mare pentru că ar fi mai bine să vă conectați la un formular Google decât să folosiți instrumentul de prezentare a formularului Mobirise Website Builder.

mobirise-contact de formă

Deși limitată, extensia Form Builder poate funcționa în continuare la un mic proiect sau sarcină. Este destul de bun, de exemplu, dacă ai nevoie doar de oameni care să se înscrie la ceva.

Totuși, nu vă descurajați. Dacă vă place Mobirise Website Builder și trebuie să creați o listă de e-mailuri, cumpărarea suplimentului Form Builder poate satisface nevoile dvs..

Prezentare generală a caracteristicilor

Logo Mobirisemobirise.com

Liber

Proiecta

Teme premade

Constructor de forme

Editor HTML

Asistență forum

Galeria de artă vectorială

Audio

Video HD

Usability

Interfața drag and drop

Editor SEO

Asistență mobilă

Centru de aplicații

Suport pe blog

Suport de comerț electronic

Editor de pagini

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

In plus

Certificat SSL

Numele domeniului

Credite publicitare

Revizuirea site-ului

A sustine

Centru de ajutor

forum

Chat live

Telefon

E-mail

Suport 24/7

Tutoriale video

Tutoriale de text

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

Versiunea de vanilie a Mobirise Website Builder este liberă de descărcare și utilizare. Vom vorbi mai mult despre ce poți face cu acesta mai târziu, dar, deocamdată, să vedem ce oferă serviciul celor care doresc să cheltuiască bani.

Majoritatea extensiilor sunt doar șabloane actualizate, orientate către anumite categorii de public – de exemplu, WorkshopAMP este destinat firmelor de reparații. Pe lângă acestea, primiți extensii specifice caracteristicilor, precum Paypal Shopping Cart și Form Builder, care adaugă o mulțime de opțiuni de personalizare.

Ce este excelent în ceea ce privește achiziționarea de extensii este să le obțineți pe viață. Faceți o plată în avans care vă oferă acces la instrument. În plus, beneficiați de un an de asistență prioritară și de actualizări ale suplimentului.

Deși neortodoxă, această metodă este mult mai bună decât oferirea de planuri plătite.

Dacă doriți doar comerț electronic, puteți investi în asta și nu trebuie să achiziționați cel mai înalt plan de ofertă, așa cum s-ar face cu majoritatea furnizorilor. În aceste cazuri, planurile ar putea fi costisitoare, deoarece vin cu limbi suplimentare, lățime de bandă crescută și asistență prioritară.

De exemplu, Voog este excelent pentru localizare, dar obținerea cea mai bună experiență multilingvă din aceasta înseamnă a cheltui bani pentru certificate și funcții de care nu ai nevoie neapărat. Mobirise Website Builder o face mai bine, dar Voog are în continuare merite, așa că nu uitați să consultați recenzia noastră Voog.

Asta nu înseamnă că șansele veți ieși mai bogate la sfârșitul anului decât dacă ar fi să cumpărați un abonament de top de la un constructor diferit.

Proiecta & Unelte

Am vorbit despre extensii, caracteristici de vanilie și prețuri. Acum, să abordăm editorul. Editorul site-ului Mobirise Website Builder este axat pe simplitate.

mobirise-redactor (comprimat)

Totul de pe tabloul de bord este clar organizat. Deși instrumentele de editare nu sunt etichetate la fel de mult decât ar trebui, ar trebui să obțineți o atârnare în termen de cinci minute de la redarea.

„Pagini”, în mod surprinzător, vă permite să gestionați paginile site-ului dvs. web.

mobirise pagini

Este, de asemenea, unde puteți ajusta adresa URL a paginilor dvs. și a metadatelor pentru un SEO mai bun.

„Site-uri” vă permite să gestionați toate aplicațiile din site în aplicație.

mobirise-uri

De asemenea, este locul în care ajustați ruta de export a unui site web. În plus, este locul în care puteți încărca un marcaj de preferințe și puteți activa efectele pentru derularea pe o pagină. Deși nu este complicată, secțiunea va fi importantă la publicarea site-ului.

„Autentificare” și „Ajută-mă!” se explică de la sine. Primul vă permite să vă înregistrați la Mobirise Website Builder, iar cel de-al doilea vă va trimite la un formular de contact pentru a lua legătura cu dezvoltatorii.

În cele din urmă, fila „extensii și teme” vă duce la un ecran în care puteți instala suplimente gratuite și plătite pentru site-ul dvs. Web.

mobirise-teme

Totuși, acestea nu sunt pâinea și untul Mobirise Website Builder. Principalul lucru pe care îl veți face dacă utilizați serviciul se învârte în jurul secțiunii „blocuri”.

mobirise-blocuri

Ecranul „blocuri” conține mai multe subcategorii cu secțiuni de pagini premade.

Categoria „meniu” este simplă. Cu versiunea de vanilie, veți alege între două formate de meniu. După ce vă bazați pe un tip de meniu, sunteți gata să alegeți un antet pentru pagina dvs..

Fila de introducere a vaniliei are nouă antete din care să alegeți. Acestea vin cu imagini, glisoare, sloganuri și titluri combinate în diverse moduri.

Celelalte categorii nu sunt complexe, dar să le trecem oricum.

„Glisiere” include galerii și caruseli de imagine. „Caracteristici” are blocuri concepute pentru a vă ajuta să ilustrați avantajele lucrării cu întreprinderea dvs. Este un plus inteligent, deoarece face ușor să compilați o pagină „servicii” sau „despre noi”.

„Media” vă permite să adăugați tot felul de videoclipuri și imagini autonome. Deși este funcțional, ar fi minunat dacă ai avea acces la conținutul stocului din filă.

„Articolul” prezintă aspecte precum titluri, blocuri de corp și integrări sociale utilizate pentru compunerea și publicarea articolelor. Nu este un sistem de gestionare a conținutului, dar este suficient dacă doriți doar să faceți un blog despre ceea ce ați făcut.

„Info” oferă blocuri care vă ajută să conturați bucăți de date. Deși util, sistemul ar fi mai bine simplificat dacă conținutul ar fi contopit cu blocul „caracteristici”. „Mărturii” vă permite să introduceți recenzii ale clienților. Din păcate, nu există niciun bloc mărturie cu un carusel de imagine în versiunea de vanilie, care ar fi fost un mare avantaj.

„Social” are blocuri de partajare și urmărire a serviciilor populare de social media. „Tabele de prețuri” are blocuri excelente de planuri de preț pe care să le utilizați dacă diversificați ofertele. „Formulare” are câteva șabloane pentru colectarea formularului și „hărți” vă permite să integrați o hartă Google în pagina dvs..

În sfârșit, fila „picioare” de vanilie are patru blocuri de subsol pe care le puteți utiliza. Picioarele Mobirise Website Builder sunt bine realizate și sunt însoțite de icoane sociale, hărți și un design neted.

mobirise-subsolurile

Pe lângă adăugarea de blocuri, puteți efectua modificări pe pagina.

mobirise-on-page-editări

Funcția vă permite să modificați textul, tipografia și culorile, ceea ce optimizează fluxul de lucru. Acest lucru nu este neobișnuit în rândul constructorilor de site-uri web, dar Mobirise Website Builder o face bine, deoarece butoanele și câmpurile de editare sunt mici, simple și sensibile.

Ușurință în utilizare

Odată ce te-ai obișnuit cu serviciul, Mobirise Website Builder este ușor de utilizat. Nu există o mulțime de etichete pe controale sau secțiuni drag-and-drop, așa că este nevoie de timp pentru a vedea ce poate face totul, dar puteți obține blocajul în 15 minute.

Pentru a începe, trebuie să descărcați software-ul de pe site-ul Mobirise. Odată rezolvată, trebuie să vă înregistrați pentru a avea acces la editor. Înscrieți-vă și veți fi gata să lucrați.

Interfața cu utilizatorul este simplă și estetică. WYSIWYG este aspectul editorului implicit, care vă permite să construiți structura unui site web în mai puțin de jumătate de oră. În funcție de ceea ce aveți nevoie de pe site-ul dvs. web, este posibil să dureze mai mult timp dacă achiziționați extensii, dar 30 de minute este cifra de bază pentru construirea coloanei vertebrale a acesteia.

Toate blocurile vin cu conținut dummy, așa că, în continuare, va trebui să inserați imaginile și blocurile de text de care trebuie să atragi vizitatorii. Dacă nu este necesar să codificați sau să adăugați zeci de produse, totul poate fi îngrijit într-o singură ședință.

Când vine vorba de publicare, lucrurile nu sunt atât de strălucitoare. După ce ați terminat de editat, puteți publica site-ul dvs. pe o unitate locală sau un FTP.

mobirise-publică

Din păcate, Mobirise nu oferă servicii de găzduire, așa că va trebui să plătiți suplimentar pentru o platformă de găzduire. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi unul, citiți ghidul nostru despre cum să alegeți un furnizor de găzduire web.

Acesta este principalul dezavantaj al utilizării Mobirise Website Builder. Nu primiți un pachet all-inclusive pentru a avea grijă de nevoile dvs. online într-un singur loc. Dacă sunteți doar un mic tehnician, asta nu va fi o problemă, dar pentru majoritatea oamenilor, publicarea unui site web cu Mobirise Website Builder va fi o problemă.

Dacă preferați să puneți toate ouăle într-un singur coș, Squarespace și Weebly sunt alegeri mai bune. Acestea oferă șabloane care sunt doar frumoase, dar beneficiați de hosting și personalizare mai profundă. Citiți recenzia noastră Squarespace și recenzia Weebly pentru a afla mai multe despre ele.

A sustine

Sprijinul pentru Mobirise este exhaustiv. Faceți clic pe „ajutor” în editor și veți primi un pop-up cu link-uri către un centru de ajutor, un forum și un formular de contact.

Centrul de ajutor este bine organizat.

mobirise-help-centru

Există șase categorii de întrebări frecvente și tutoriale și vin cu explicații excelente și videoclipuri pentru tutorial. Deși a trebuit să depășim câteva obstacole la testarea Mobirise Website Builder, centrul de ajutor a fost suficient pentru a răspunde la întrebările noastre.

mobirise-suport-întrebare

Dacă nu primiți răspunsurile de care aveți nevoie din baza de cunoștințe a Mobirise, puteți lua și pe forumuri.

mobirise-forumuri

Există o comunitate uriașă de dezvoltatori Mobirise gata să vă ajute cu probleme și întrebări de nișă. Dacă nimeni nu a întrebat despre problema dvs., puteți porni un fir și puteți primi ajutor de la alți utilizatori ai Moberise Website Builder.

Dacă cei doi nu funcționează, puteți contacta dezvoltatorii folosind formularul de contact din aplicație. E-mailurile primesc răspuns prompt și profesional.

În total, nu ar trebui să întâlniți niciun obstacol care să dureze mai mult de o zi din timp.

Verdictul

Mobirise Website Builder este un instrument excelent. Este inovativ, are o ofertă bună și puteți obține ceva minunat și funcțional în câteva zile (sau chiar ore).

Din păcate, software-ul are un succes pentru că nu există caracteristici. Niciun instrument de blog nu este o problemă importantă în 2019, având în vedere cât de greu lucrează alte companii pentru a sparge formula algoritmului Google. Adăugați un instrument SEO slab în mix și nu veți fi găsit organic.

Dacă doriți o platformă minunată de blogging, citiți cel mai bun articol al furnizorilor de găzduire web. Vă recomandăm WordPress, care este regele CMS, dar poate altceva va funcționa la fel de bine pentru dvs. Cu toate acestea, înainte de a merge cu WordPress, asigurați-vă că citiți ghidul începătorului nostru pentru WordPress.

A fost acceptul nostru la Mobirise Website Builder? Ai avut o experiență diferită cu ea? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me