Revizuirea Jimdo – actualizată în 2020

Jimdo Review

Jimdo este o opțiune solidă pentru majoritatea oamenilor care doresc să își construiască propriul site. Are o mulțime de opțiuni, o selecție plăcută de teme și prețuri sunt, de asemenea, rezonabile. Suportul este, totuși, un pic mic lacing în locuri; citiți recenzia noastră completă Jimdo pentru toate detaliile.Jimdo este un constructor de site-uri adaptat celor care doresc rapid un site cu aspect minunat. Editorul user friendly face ca site-ul dvs. să creeze de la zero o briză, în timp ce inteligentul Dolphin AI vă poate pune ceva la dispoziție în câteva minute. Indiferent de bulevard, este clar că acest constructor de site-uri este axat pe viteză.

Această ușurință de utilizare îi câștigă în continuare lui Jimdo un loc printre cei mai buni producători de site-uri, dar unele probleme îl împiedică să creeze un nivel de top. Veți cheltui un pic mai mult în medie pentru funcții de care este posibil să nu aveți nevoie, făcând din aceasta o soluție de cost ceva mai mare în funcție de planul dvs..

Pe parcursul acestei revizuiri Jimdo, vom atrage atenția asupra punctelor culminante și neplăcerilor acestui serviciu. Vom vorbi despre caracteristici, prețuri, design, ușurință în utilizare și asistență, scufundare profundă în ceea ce devine corect și la ce ar putea funcționa.

Dacă preferi să sari arma și să încerci Jimdo pentru tine, poți să te înscrii pentru un cont gratuit și să ai dreptul la clădire. Asigurați-vă însă că citiți până la sfârșitul acestei analize, pentru a afla despre actualizarea la planul plătit.

interfata jimdo

fundal video jimdo

setări jimdo seo

setările de comerț electronic

setările blogului jimdo

Anterior

Următor →

Alternative pentru Jimdo

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Jimdo este destul de simplu din punct de vedere al caracteristicilor. În afara listei de elemente și a constructorului în sine, unii utilizatori nu vor ști nici măcar ce are de oferit Jimdo. Funcțiile funcționează mai ales în fundal și, deși nu sunt strălucitoare, acestea oferă totuși multă valoare site-ului dvs. web.

Toate site-urile sunt criptate cu un certificat SSL, un plus uriaș în special pentru magazinele de comerț electronic. Un certificat SSL criptează toate informațiile trimise către și de pe site-ul dvs. web, o necesitate dacă intenționați să colectați ceva personal. Oferă utilizatorilor dvs. liniște sufletească, dar ajută și clasamentele Google, deoarece multe motoare de căutare și browsere web avertizează utilizatorii care aterizează pe site-uri care nu sunt sigure.

certificat jimdo ssl

Chiar și site-urile non-commerce vor beneficia de un certificat. Jimdo vă permite să creați formulare de contact pe site-ul dvs. direct în cadrul editorului. Un certificat va cripta lucruri precum numele și adresele de e-mail pe lângă numerele de card de credit, ceea ce înseamnă că sunteți protejat de orice furt de informații în timp ce datele sunt în tranzit.

constructor de forme jimdo

Bloggingul este o mare parte a oricărui constructor de site-uri, iar Jimdo nu face excepție. Puteți crea un blog cu drepturi depline sau doar conectați unul pe un site existent. Cu toate acestea, Jimdo vă permite, de asemenea, să creați zone protejate prin parolă, ceea ce înseamnă că alți utilizatori se pot înscrie și blogați dacă doriți scriitori care contribuie.

Jimdo nu oferă un centru de aplicații, dar există modalități de a integra aplicații terțe cu constructorul. Sunt compatibile o varietate de servicii diferite, inclusiv Tidio Live Chat, ticketing Eventbrite și infografie Infogr.am. Asta cu siguranță reduce impactul niciunui centru de aplicații, oferind alte câteva instrumente pentru construirea site-ului tău.

Aceste integrări sunt adevăratul punct de vânzare al lui Jimdo. Constructorul în sine este extrem de ușor de utilizat, dar nimic special atunci când este pus în opoziție cu alți constructori de site-uri. Cu toate acestea, accesul la această listă de instrumente este ceea ce îl diferențiază pe Jimdo, permițându-vă să utilizați piese de software puternice pe site-ul dvs. web. În timp ce alți constructori de site-uri pot avea instrumente care îndeplinesc funcții similare, puțini oferă soluții ideale pentru construirea site-ului dvs. ca acesta.

Prezentare generală a caracteristicilor Jimdo

Logo Jimdowww.jimdo.com

Începe de la 750 USD pe lună Toate planurile

Proiecta

Teme premade

Constructor de forme

Editor HTML
Doar plan Pro

Asistență forum

Galeria de artă vectorială

Audio

Video HD

Usability

Interfața drag and drop

Editor SEO

Asistență mobilă

Centru de aplicații

Suport pe blog

Suport de comerț electronic

Editor de pagini
Doar plan Pro

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

In plus

Certificat SSL

Numele domeniului

Credite publicitare

Revizuirea site-ului

A sustine

Centru de ajutor

forum
1

Chat live

Telefon

E-mail

Suport 24/7
1

Tutoriale video

Tutoriale de text

Diverse

Plan gratuit

Preț

Jimdo oferă prețuri mai ieftine decât majoritatea celorlalți producători de site-uri. Planul Pro, de exemplu, se situează cu mult sub cea mai mare parte a concurenței. Mai presus de asta, totuși, costul sare semnificativ. În timp ce prețul unui plan de afaceri este cu siguranță justificat, un plan între cei doi ar face un drum lung pentru a face această linie să se simtă mai bine rotunjită.

Cu toate acestea, începând cu planul gratuit, este exact ceea ce vă așteptați. Obțineți un subdomeniu gratuit de la anunțurile Jimdo, stocare limitată și reclame Jimdo pe site-ul dvs. De fapt, primiți exact aceleași specificații ca un plan gratuit la Weebly (citiți recenzia noastră Weebly). Nu este interesant, dar suficient pentru a vă pune în funcțiune.

Planurile Pro sunt cele în care puteți intra în cont propriu cu acest constructor de site-uri web. Anunțurile sunt tăiate și veți obține un domeniu gratuit pentru primul an. Pentru preț, specificațiile sunt destul de impresionante, oferind 10 GB lățime de bandă și 5 GB spațiu de stocare. Planurile similare cu alți constructori de site-uri stau, în general, cu 10 USD sau mai mult pe lună, astfel încât există cu siguranță economii.

După aceea, lucrurile încep să se destrame. Planurile de afaceri oferă multă valoare pentru banii tăi, dar nu se păstrează foarte bine în raport cu alți constructori. De exemplu, lățimea de bandă nelimitată și 10 GB de stocare la Wix (citiți recenzia noastră Wix) vin cu doar 14 dolari pe lună. În timp ce aveți mai puțin spațiu de stocare, câștigați avantajul creditelor publicitare gratuite și al aplicațiilor suplimentare.

Chiar și așa, Planul de afaceri vă oferă un magazin online, ceea ce face ca prețul să se simtă destul de potrivit. Un magazin online la GoDaddy GoCentral (citiți recenzia noastră GoDaddy GoCentral) este același preț, de fapt. Adevărata problemă aici este delta dintre planurile Pro și Business.

Dacă doriți mai mult spațiu de stocare și lățime de bandă, sunteți obligat să plătiți pentru un magazin online, chiar dacă nu aveți nevoie. Adăugarea unui plan la mijloc, care este cu câțiva dolari mai ieftin pe lună, ar contribui destul de mult la această linie.

Terminarea listei sunt planurile Premium. Majoritatea oamenilor ar trebui să se îndepărteze de acestea cât mai mult posibil. Pentru 10 USD în plus pe lună, aveți acces la asistență VIP și la o revizuire gratuită a site-ului (dacă ați putea suna cu adevărat gratuit). Nu există prea multe stimulente pentru a depăși moneda în plus pentru o astfel de valoare suplimentară.

Pe lângă planul Premium, toate prețurile se simt destul de justificate. Planurile gratuite și Pro sunt excelente, iar planurile de afaceri oferă o mulțime de funcții suplimentare. Chiar și așa, lui Jimdo lipsește foarte mult o modalitate de a lega aceste două lumi între ele, iar adăugarea unui al cincilea plan ar face un drum lung pentru a face alinierea să se simtă mai solid.

Proiecta & Unelte

Jimdo are un editor destul de intuitiv, unul care îi câștigă un scor perfect în secțiunea următoare. De asemenea, este destul de puternic, plin de diferite elemente pentru crearea paginii tale. Lipsa de opțiuni de șablon înseamnă că e posibil să lucrați la picioare, dar nu este prea dezamăgitor de cât de ușor este de utilizat Jimdo.

Editorul este complet interactiv. Mulți construitori de site-uri utilizează termenul „drag and drop”, dar acest lucru nu este exact ceea ce se întâmplă aici. Interacționați direct pe pagina web, mutând, redimensionând și adăugând elemente chiar acolo unde le doriți. După ce ați configurat pagina, puteți trage și arunca diferite aspecte ale site-ului dvs., dar procesul de construire în sine se află în adăugarea de noi elemente dintr-o listă.

jimdo add element

Cu toate acestea, am avut câteva probleme când folosim editorul. De exemplu, am încărcat tema magazinului Barcelona Store pentru a încerca să facem propriul nostru magazin online de tricouri. Șablonul folosește imagini din partea de jos a paginii ca mijloc de navigare. Cu toate acestea, când am dat clic pentru a adăuga un link, acesta nu s-a conectat și am primit un mesaj de eroare.

jimdo legătură ruptă

Se dovedește că link-urile sunt moarte atunci când încărcați tema și trebuie să editați elementul pentru a adăuga de fapt o legătură. Aceasta nu este o problemă ușoară de utilizare, atât cât este o problemă de design. Temele arată excelent, atât de mult încât este destul de ușor să le iei pentru site-uri web funcționale. Cu toate acestea, nu înseamnă că va trebui să lucrați mult pentru ca site-ul să funcționeze așa cum doriți.

Poate tocmai de aceea există o selecție limitată a acestora. Jimdo oferă în jur de 15 sau mai mult din poartă, cu opțiunea de a începe și de la zero. Întrucât editorul Jimdo este atât de ușor de utilizat, începerea cu un șablon gol poate fi cea mai bună opțiune. Vei evita probleme precum cea descrisă mai sus și vei face ca site-ul tău să arate așa cum vrei.

șabloane jimdo

Jimdo are câteva lucruri care se întâmplă în cadrul editorului care îl fac destul de util. Caracteristici precum un editor de imagini încorporat, integrarea formularului de contact și coloane redimensionabile permit o mulțime de instrumente pentru a construi. Chiar și așa, lipsa unui centru de aplicații închide utilitatea pentru mai multe nevoi de nișă.

editor de imagini jimdo

Aceasta este o tendință pe care am văzut-o de la câțiva producători de site-uri, cum ar fi SquareSpace (citiți recenzia SquareSpace) care blochează multă flexibilitate. Ceea ce vedeți este ceea ce obțineți și, deși există o mulțime de opțiuni, nu veți putea să vă construiți în afara valorilor stabilite de Jimdo. Orice constructor de site-uri web are restricții într-o oarecare măsură, dar nivelul depășește cu mult alte opțiuni precum WordPress.

Pentru majoritatea site-urilor, ar trebui să existe mici probleme. Portofoliile personale, muzicienii, fotografii și întreprinderile locale vor putea crea cu Jimdo un site funcțional și cu aspect bun. Cu toate acestea, dacă căutați ceva mai intensiv, este posibil să nu aveți instrumentele necesare pentru a-l executa corect.

Toate aplicațiile terțe vin prin pluginuri POWr, un serviciu care oferă o varietate de instrumente, dar nu la același nivel cu WordPress. Veți găsi lucruri precum un contor înapoi, butonul PayPal și paginile de destinație pop-up, care sunt utile, dar nu la același nivel ca alți alți constructori de site-uri.

Ușurință în utilizare

Puteți crea un site web cu Jimdo într-un singur clic. Suna doar ca o frază înveselitoare, dar este adevărat aici. De pe pagina principală, faceți pur și simplu clic pe „începe acum” și sunteți la concurs. Începutul surprinzător ne-a scos de sub gardă în timpul acestei recenzii și a trebuit să facem backtrack pentru capturi de ecran.

pagina de home jimdo

Există trei opțiuni pentru a începe construirea: un site web, un magazin sau un blog. După ce ați ales cea potrivită, puteți permite lui Jimdo să creeze site-ul pe baza a câteva întrebări sau să vă aruncați direct în instrumente. Sistemul automat (cunoscut sub numele de Jimdo Dolphin) vă va pune câteva întrebări cu privire la conținutul site-ului dvs. și va genera un punct de plecare pentru a lucra.

selecția site-ului jimdo

Veți primi un site complet funcțional de la Dolphin, dar este totuși cel mai bine să faceți modificări suplimentare în cadrul editorului. Desigur, Dolphin este un pic înfiorător, deoarece va căuta numele tău online și va încerca să adune toate informațiile despre tine. Este util, dar și destul de neliniștitor.

delfina jimdo

De fapt, cel mai bine este să eviți Dolphin cu totul, deoarece proiectarea site-ului tău este destul de ușor de la sine. Așa cum am menționat în secțiunea de mai sus, Jimdo este o interfață complet interactivă, atât de mult încât toate elementele de design ale site-ului dvs. sunt configurate chiar pe pagina web.

În unele moduri, este un pic de sabie cu două tăișuri. A avea atât de multe elemente editabile într-un spațiu atât de mic face utilizarea inițială a lui Jimdo destul de copleșitoare. Chiar și așa, după ce am petrecut un pic de timp cu editorul, este greu să ne imaginăm folosind altceva. Nu există nicio întrebare despre locul în care se află o anumită caracteristică, deoarece puteți să faceți mouse-ul direct pe pagina web.

Dacă există întrebări despre ce face o anumită caracteristică, Jimdo include o trimitere rapidă pentru fiecare instrument. Vă va oferi o scurtă descriere a elementului, precum și o legătură către un articol mai cuprinzător din centrul de asistență.

ajută jimdo

Jimdo poate fi un pic dificil de utilizat când săriți. Cu toate acestea, devine una dintre interfețele mai intuitive de acolo pe măsură ce timpul progresează. Deși orice constructor de site-uri are o curbă de învățare, acesta se simte deosebit de scăzut, plătind mult mai repede decât majoritatea concurenților. Există cu siguranță loc pentru îmbunătățiri, dar este clar că Jimdo este unul dintre cei mai ușori constructori de acolo.

A sustine

Jimdo are unul dintre centrele de asistență mai bune pe care le-am văzut din acești constructori de site-uri. Este o interfață curată, ușor de utilizat, încărcată cu informații despre pornirea și întreținerea site-ului. Totuși, a pune mâna pe Jimdo are câteva complicații.

Cu toate acestea, începând cu centrul de asistență, aveți acces la un smorgasbord de articole, axate cel mai mult pe utilizarea constructorului Jimdo. Există foarte puține subiecte care se referă la suport, cum ar fi creșterea limitei de memorie. Centrul de asistență este mai degrabă ca un centru de tutorial, lovind pe principalele părți ale rulării unui site web, cum ar fi indexarea Google.

centru de suport jimdo

Totuși, aceasta nu este o problemă prea mare. Spre deosebire de găzduirea web obișnuită, Jimdo și toți ceilalți constructori de site-uri sunt sisteme închise, ceea ce înseamnă că este foarte puțin de confundat cu modul tehnic al unui site web. Majoritatea problemelor care apar în acest scop vor fi de partea lui Jimdo și este puțin probabil să știi că se întâmplă.

Majoritatea din ceea ce veți avea nevoie vor veni prin centrul de asistență, chiar dacă numele este un pic înșelător. Articolele sunt foarte detaliate, se potrivesc cu capturi de ecran și instrucțiuni pas cu pas. Multe dintre subiecte au și videoclipuri însoțitoare, ceea ce face ca tutorialele complexe precum configurarea unei pagini „în construcție” să fie mult mai simple.

articolul de suport jimdo

Pentru orice probleme tehnice, va trebui să contactați Jimdo. Cu toate acestea, cu siguranță nu este un proces ideal. Constructorul de site-uri web oferă asistență prin e-mail doar printr-un formular de contact, ceea ce înseamnă un proces de asistență neplăcut. Acesta este singurul mod de a pune mâna pe Jimdo, cu excepția celor cu planuri Premium care primesc o linie directă pentru a sprijini.

formular de contact jimdo

Centrul de asistență în sine este destul de bun, dar se concentrează mai mult pe construirea și creșterea site-ului dvs. în loc să-l rezolve. Pentru orice probleme, contactarea lui Jimdo este necesară, dar procesul greoi înseamnă că problemele dvs. vor fi probabil mai lungi decât v-ați dori..

Un simplu chat în direct ar atenua această problemă. În starea actuală, este dificil să treci cu vederea procesul stângaci pe care Jimdo l-a avut. O formă de contact mai bună ar face centrul de asistență să arate mai bine, dar, așa cum este, niciuna nu este ideală.

Verdictul

Jimdo este o alegere excelentă pentru un constructor de site-uri web. Aveți acces la o listă mare de instrumente încă de la început, cu integrare în aplicații precum Google Calendar și Eventbrite. Actualizarea inițială este destul de ieftină, dar veți plăti puțin mai mult decât alți constructori dacă aveți nevoie de un plan mai puternic.

Cei care caută un constructor rapid de site-uri care vă poate pune online în câteva minute ar trebui să ia în considerare cu siguranță Jimdo. Este ușor de utilizat dacă pornești de la zero, dar Dolphin AI te asigură că poți să te conectezi online cu puțin sau fără picior.

În plus, vă puteți aventura într-un CMS precum WordPress folosind o gazdă web. Consultați lista noastră cu cei mai buni furnizori de găzduire web pentru a afla mai multe despre parcurgerea acestei rute.

Ce părere aveți despre Jimdo? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map