Revizuirea Gator – Fratele mic al HostGator – Actualizat în 2020

Revista Gator

Gator este constructorul de site-uri web HostGator și, ca atare, se adresează în primul rând noilor. Construirea unui site simplu este ușor și aproape distractiv, dar dacă doriți mai multă profunzime, poate doriți să consultați un alt serviciu. Citiți recenzia noastră completă pentru Gator pentru detalii.


Constructorul de web HostGator, Gator, este disponibil pe toate planurile de găzduire plătite, dar poate fi achiziționat și ca un instrument autonom pentru a vă ajuta să construiți un site web. Platforma este ieftină, frumoasă și orientată către utilizatori mai puțin tehnologici, astfel încât începătorii nu ar trebui să aibă nicio problemă să intre în ea.

Acestea fiind spuse, Gator sacrifică personalizarea pentru a se acomoda cu noii, în special în ceea ce privește varietatea de elemente și profunzimea caracteristicilor. Acordat, puteți crea ceva grozav cu acesta, dar îi lipsește profunzimea pentru a face cea mai bună listă de construitori de site-uri.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Gator

Caracteristici

Caracteristicile lui Gator nu sunt profunde, dar nici superficiale. Elementele de bază sunt contabilizate, dar unele dintre funcțiile de nișă nu apar.

Blogging cu Gator

Blogging-ul cu Gator este ușor. În primul rând, configurați funcția alegând din șabloanele de blog ale lui Gator. Toate sunt frumoase și pline de reacție, deci nu există griji acolo. Tot ce trebuie să faci este să alegi unul care să ți se pară frumos.

gator-blog

Adăugarea unei postări pe blog este doar o chestiune de a configura o pagină de blog și de a adăuga o nouă postare. În plus, începeți cu câteva postări deja scrise, astfel încât să puteți începe editându-le. Puteți să le formatați cu tariful obișnuit – dimensiunea textului, greutatea, culoarea – dar în afară de asta, nu există prea multe personalizări.

Puteți insera doar imagini, videoclipuri și text. Deși este suficient pentru o postare obișnuită pe blog, dacă doriți să faceți ceva diferit, cum ar fi grafică specială sau caruseli, nu va funcționa decât dacă vă cunoașteți în jurul fișierelor Flash.

Ar fi frumos dacă ați putea edita pagina așa cum ar fi una obișnuită, cu widget-uri și elemente, dar acest lucru nu este posibil. Dacă doriți un constructor de site-uri care să poată face asta, consultați recenzia noastră Voog.

În afară de asta, este plăcut să puteți seta metadate pentru indexare. Este, de asemenea, un plus important că puteți atribui etichete și integra cu Facebook pentru comentarii. Acest lucru ajută la creșterea interacțiunii cu conținutul dvs., ceea ce este un lucru bun în ochii Google.

În total, sistemul de blogging este peste medie în comparație cu alți constructori de site-uri web, dar este inferior celor pe care le-ați obținut cu un sistem de gestionare a conținutului complet, cum ar fi WordPress. Dacă blogging-ul este important pentru dvs., citiți ghidul începătorului nostru privind utilizarea WordPress.

Comerț electronic cu Gator

Vânzarea online cu Gator este simplă. Începeți prin a configura informații de bază despre magazinul dvs., apoi puteți produse. Prima dată când utilizați funcția, un vrăjitor vă va ghida în timpul procesului. Pentru a adăuga un produs, alegeți imagini, scrieți o descriere și setați un preț. După aceea, ați terminat, din punct de vedere tehnic.

Pentru o mai bună indexare, totuși, Gator acceptă categoriile și variantele de produse, care pot ajuta utilizatorul să navigheze pe site-ul dvs. și să găsească mai ușor produsele de care au nevoie. În plus, sistemul de comerț electronic Gator acceptă produse digitale. Utilizatorii pot chiar descărca produsul prin intermediul platformei, ceea ce vă oferă multă flexibilitate.

Când vine vorba de atragerea clienților, Gator excelează. Nu numai că puteți adăuga cupoane de reducere și vânzări, dar puteți accepta, de asemenea, plățile prin PayPal, Stripe sau numerar la livrare.

Este o funcție de magazin decentă, dar este ideală în comparație cu ceea ce ai putea obține folosind Shopify. Dacă comerțul electronic este important pentru dvs., încercați acea platformă, dar nu înainte de a citi ghidul nostru pentru Shopify.

SEO cu Gator

Gator nu vine cu un instrument dedicat de optimizare a motorului de căutare precum Wix. Mai degrabă, puteți face modificări la metadatele fiecărei pagini atunci când gestionați secțiuni.

gator-SEO

În afară de asta, primiți un certificat SSL cu cel mai ieftin plan. Nu numai că acest lucru îi va face pe vizitatori să aibă încredere în tine, dar este și un mare avantaj pentru Google. Un alt lucru pe care îl place Google este receptivitatea, la care Gator este bun, elementele redimensionându-se automat pentru a se potrivi pe ecranele mobile.

Gator ajută la a fi indexat și clasat mai sus, dar dacă intenționați să ocupați primul loc pentru o mulțime de cuvinte cheie, ar trebui să vă uitați în altă parte. Wix are un instrument SEO excelent, așa că citiți recenzia noastră Wix înainte de a alege un constructor de site-uri web.

Prezentare generală a caracteristicilor Gator

Logo Gatorwww.hostgator.com

Începe de la 384 dolari pe lună Toate planurile

Proiecta

Teme premade

Constructor de forme

Editor HTML

Asistență forum

Galeria de artă vectorială

Audio

Video HD

Usability

Interfața drag and drop

Editor SEO

Asistență mobilă

Centru de aplicații

Suport pe blog

Suport de comerț electronic

Editor de pagini

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

In plus

Certificat SSL

Numele domeniului

Credite publicitare

Revizuirea site-ului

A sustine

Centru de ajutor

forum

Chat live

Telefon

E-mail

Suport 24/7

Tutoriale video

Tutoriale de text

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

Gator nu este rău când vine vorba de preț, dar lipsa unui plan gratuit îl reține în comparație cu Wix sau Weebly.

Planul Starter este ieftin și potrivit pentru majoritatea nevoilor online. Cu excepția cazului în care doriți să intrați în e-commerce, acesta are tot ce aveți nevoie pentru a construi un site web frumos. Pe lângă editor, primești un nume de domeniu, certificat SSL și găzduire gratuită.

În lanț, planul Premium este scump pentru ceea ce oferă. Pentru aproape dublul prețului, singurul beneficiu asupra planului Starter este sprijinul prioritar. Pentru o întreprindere mai mare care are angajați care lucrează pe site-ul web, acest lucru ar putea fi un beneficiu. Acestea fiind spuse, deoarece planul Starter are deja suport 24/7, nu este atât de important.

În sfârșit, planul de comerț electronic este o alegere bună doar dacă îți place Gator și vrei să creezi și magazin online. Actualizarea este costisitoare, dar după cum am discutat, platforma de comerț electronic este puternică și potrivită pentru toate întreprinderile.

Gator nu oferă un plan gratuit sau o probă gratuită, dar compensează cu garanția de returnare a sumelor de 45 de zile. Aceasta este mai bună decât standardul de piață de 30 de zile pentru a solicita o rambursare, dar nu este aplicabilă în toate cazurile.

Nu veți fi eligibil pentru o rambursare dacă ați solicitat servere dedicate, software personalizat sau un domeniu personalizat. Acest lucru este important pentru planurile de găzduire ale lui Gator, dar mai puțin preocuparea aici.

În plus, nu veți primi o rambursare dacă plătiți cu un cec, transfer bancar sau ordine de bani. Deși există limitări, acestea nu sunt excesive, așa că asigurați-vă că plătiți cu cardul de credit sau cu contul PayPal și ar trebui să fiți bine.

Proiecta & Unelte

Designul constructorului de site-uri Gator este frumos, iar instrumentele sale sunt ușor de utilizat. Pentru a începe procesul de editare, atunci când deschideți instrumentul pentru prima dată, vi se va oferi un scurt tutorial care evidențiază principalele instrumente ale software-ului. Nu este exhaustiv, dar vă oferă o idee bună despre ce trebuie să faceți pentru a începe.

Interfața este simplă. Bara din stânga este cea pe care o vei folosi cel mai mult. Fila „Elemente” vă permite să adăugați blocuri premade și elemente pe site-ul dvs. web. Acestea includ pictograme, pini Google Maps, formulare de contact și chiar fișiere Flash.

În total, există o varietate considerabilă de blocuri pentru a trage pe pagina dvs., așa că nu ar trebui să aveți nicio problemă în personalizarea secțiunilor după cum considerați potrivite.

Fila Pagini a lui Gator

Fila „pagini” vă permite să gestionați paginile site-ului dvs. web, care este un fir comun între constructorii de site-uri web.

Ce este excelent în fila „pagini” a lui Gator este că puteți face modificări la pagina pe care o editați utilizând pictogramele din partea de sus a barei de instrumente. În plus, toate paginile încep cu un set de secțiuni predefinite, care vă ajută să spargeți munca pe care trebuie să o faceți, permițându-vă să vă construiți site-ul mai eficient.

Fila Secțiuni Gator

Fila „secțiuni” vă permite să editați secțiuni pe o anumită pagină. Orice pagină are un antet, un subsol și unele secțiuni cu conținut fals, atât timp cât nu alegeți să începeți cu o pagină goală.

Fiecare secțiune vine cu propriile blocuri predefinite și aspect, similar cu diapozitivele PowerPoint. Acest lucru face ca editarea site-ului tău să fie mult mai ușoară. În plus, puteți ascunde secțiunile de afișare pe diferite platforme. De exemplu, dacă o secțiune pe care ați construit-o nu arată bine pe mobil, o puteți seta să fie afișată numai pentru vizitatorii desktop.

Fila „design” vă permite să modificați aspectul site-ului dvs. web. Puteți edita paleta de culori, fonturile și stilul text, dar acest lucru este de așteptat de la un constructor de site-uri web. Ce este minunat este că puteți adăuga fundaluri site-uri web premade și, dacă nimic nu vă atrage interesul, vă puteți crea propriul dvs..

gator-fond

Filașele „blog” și „magazin” nu sunt complexe, dar asta este în bine. Datorită interfeței simple, puteți naviga cu ușurință prin astfel de sisteme complexe, ceea ce vă face munca mai ușoară.

Fila „statistici” prezintă analize de bază pentru site-ul dvs. web. Deși nu este la fel de complex ca Google Analytics, acesta vă ajută dacă doriți actualizări rapide cu privire la performanța site-ului dvs. web, în ​​special dacă derulați o campanie plătită sau doriți să verificați traficul organic în timp.

Pentru statistici avansate, vă puteți integra cu Google Analytics. Este ușor să faci acest lucru. Nu trebuie decât să inserați codul Google Analytics în câmpul desemnat și Google va începe să strângă informații.

Gator-Analytics

Gestionarea backend-ului lui Gator

În sfârșit, fila „gestiona” vă permite să faceți față chestiunilor din spate. Puteți accesa un istoric complet de revizii, puteți verifica trimiterile de formular, actualizați-vă faviconul și chiar gestiona legăturile dvs. sociale. Aceasta nu este o listă de instrumente impresionantă, dar este necesar să vă ajutăm să construiți un site web decent.

Ce este minunat este că puteți adăuga link-uri la rețelele de socializare din secțiunea „gestiona”, apoi trageți elementul respectiv pentru a vă integra cu pagina dvs. de Facebook sau canalul YouTube într-o clipă.

În afară de aceste mod-uri de bare stângi, puteți face modificări pe pagina, cum ar fi redimensionarea elementelor, schimbarea culorii unui element publicat și altele asemenea. Acest lucru este important deoarece, de fiecare dată când trageți un element, acesta nu va fi automat plasat într-o secțiune și aliniat la toate celelalte blocuri. Deși asta înseamnă mai multă muncă de fiecare dată când adăugați ceva nou, înseamnă și mai multe opțiuni de personalizare, așa că îl vom considera ca un plus.

În afară de aceste opțiuni de editare, o mulțime de mormăială asociată cu crearea unui site web este diminuată de șabloanele lui Gator.

Sunt frumoase și optimizate pentru mobil, dar sunt împărțite în categorii de companii. Acest lucru creează o pornire excelentă în procesul de creare a site-ului dvs. web, deoarece nu începeți cu o pânză goală și puteți alege să răsfoiți doar șabloane din industria dvs..

Cu toate că șabloanele sunt ușor de lucrat, nu sunt atât de variate ca, de exemplu, Squarespace. Dacă doriți să alegeți o paletă mare de machete de site-uri, consultați recenzia Squarespace pentru a afla mai multe despre ea.

Ușurință în utilizare

Folosirea Gator este la fel de ușoară precum utilizarea celor mai mulți constructori de site-uri. După ce v-ați înscris, alegeți un șablon dintre cele discutate mai sus și veți pleca la editare.

Dacă vi se pare o curbă de învățare abruptă, nu vă faceți griji. Înainte de a începe să trageți și să picurați, puteți parcurge tutorialul de bord al lui Gator. Este un pas scurt de 15 secunde care vă arată ce face fiecare filă și unde se află fiecare buton important.

După aceea, puteți începe să utilizați editorul. Editarea textului și a imaginilor este la fel de simplă precum scrierea unui document Microsoft Word. Dacă doriți să introduceți, de exemplu, un carusel mărturisitor Gator nu are un astfel de bloc prematur, dar instrumentele pe care le are sunt ușor de utilizat.

A sustine

Sprijinul lui Gator nu este excelent, dar este bine rotunjit. Centrul de ajutor este bine realizat, cu opt categorii de tutoriale, Q&Ca și explicații. Nu este doar text. Aceste categorii prezintă videoclipuri și imagini pentru a prezenta ceea ce trebuie să faceți în fiecare caz.

gator-suport

Dacă nu găsiți răspunsul acolo, nu disperați. Indiferent de planul dvs., beneficiați de asistență 24/7 prin chat, e-mail sau telefon. Agenții de asistență ai lui Gator sunt amabili și de ajutor, dar există o captură. HostGator este o platformă mare, iar agenții săi pot fi copleșiți uneori. Atunci este nevoie de sprijin prioritar. Nu ajută nici faptul că nu există suport de forum.

Trebuie să decideți dacă diferența de preț dintre planul Starter și planul Premium este mai puțin importantă decât să știți că veți primi asistență prioritară ori de câte ori aveți nevoie. Dacă este, mergeți după acel plan și fiți siguri când apar probleme.

Verdictul

Gator este un instrument excelent. Este ușor de utilizat odată ce obțineți un accesoriu ieftin și are caracteristici decente. Instrumentul este disponibil cu cei mai buni producători de site-uri web, chiar dacă opțiunile de personalizare sunt limitate uneori și nu obțineți cel mai bun suport.

Dacă doriți o platformă de blogging mai bună, citiți cel mai bun ghid al nostru de web hosting. Recomandăm WordPress, dar altceva se potrivește nevoilor tale. Cu toate acestea, înainte de a alege WordPress, citiți cel mai bun site de găzduire web pentru ghidul WordPress.

Ai avut o experiență diferită cu Gator? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și mulțumim pentru lectură

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me