Revizuirea Duda – actualizată în 2020

Duda Review

Duda este un constructor de site-uri foarte drăguț, care creează rapid pagini cu aspect bun. Reorganizarea lucrurilor este totuși dificilă și este puțin ușor la caracteristici. Cu toate acestea, în general, ne simțim destul de încrezători recomandându-l celor mai multe companii, după cum puteți citi în recenzia noastră completă Duda.


Duda are un editor de cod puternic, un instrument SEO bun și o varietate mare de blocuri și elemente personalizabile. Cu toate acestea, funcțiile nu sunt deosebit de exhaustive, dar în cea mai mare parte veți găsi tot ceea ce aveți nevoie. Pot apărea probleme atunci când încercați să modificați drastic aspectul unei pagini, deoarece fiecare element pe care îl utilizați poate fi plasat doar în secțiuni prestabilite.

Adăugați în mix lipsa unei piețe de aplicații și lucrurile încep să arate prost pentru instrument. Indiferent, majoritatea întreprinderilor mici sau mijlocii sau proiectele personale pot beneficia de un site web frumos creat cu acest constructor. Pentru a vedea dacă Duda este potrivită pentru tine, citește mai departe sau încearcă-l singur cu proba gratuită.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Duda

Caracteristici

Caracteristicile Duda sunt exhaustive. Este util să puteți adăuga fragmente de HTML și CSS în orice moment, este ușor să gestionați un blog, statisticile sale și funcționalitățile de optimizare a motorului de căutare se apropie de un asistent SEO complet. Având în vedere acest lucru, are dezavantaje.

Editorul codului Duda

Faceți clic pe simbolul „” din bara de sus a editorului pentru a accesa codul pentru site-ul dvs. web.

-Duda cod-editor

Spre deosebire de majoritatea constructorilor de site-uri web, editorul de cod al lui Duda este util. Încă mai aveți nevoie de cunoștințe avansate HTML și CSS pentru a profita de instrumentele dezvoltatorului, dar Duda este că este ușor să accesați codul și să îl manipulați în bucăți de dimensiunea mușcăturii..

Toate secțiunile site-ului sunt separate în categorii, astfel încât dacă, de exemplu, doriți să redimensionați un singur element, puteți învăța cum să modificați un float și să modificați elementul, chiar dacă nu aveți o înțelegere completă a HTML sau CSS.

Dacă codificarea este un lucru pe care l-ați face împreună cu editarea obișnuită a tragerilor și a picăturilor, citiți recenzia noastră Mobirise. Editorul de coduri nu este la fel de perfect ca al lui Duda, dar suportul pentru dezvoltatori este de primă clasă.

Duda Blogging

Instrumentul de blog este de asemenea bine realizat.

Duda-blogging

Pe lângă designul frumos, managerul de blog vă permite să adăugați, să eliminați sau să editați postări rapid. Tot ceea ce publicați vine cu un RSS, dar nu puteți integra comentarii cu nimic.

Ce e interesant despre instrumentul de blog al lui Duda este că poți edita aspectul blogului tău în orice moment. Deși majoritatea constructorilor de site-uri te fac să alegi o temă de blog sau să te atace cu tema blogului unui șablon, Duda vă permite să faceți mici modificări la structura blogului dvs. chiar și după publicarea unui site web.

Totuși, modificările se aplică tuturor postărilor, care este o sabie cu două tăișuri. Deși asta înseamnă o personalizare mai scăzută, acesta menține site-ul dvs. web consecvent, ceea ce este bun pentru clasament mai mare pe Google.

Duda SEO

Deoarece am menționat clasamentul pe Google, să vorbim despre SEO. Duda este construit pentru a ușura clasarea mai ușoară. Obțineți criptare SSL gratuită cu toate planurile și puteți edita metadate. Adăugați un editor de cod excelent, iar majoritatea persoanelor cu cunoștințe despre algoritmul Google ar trebui să fie echipate pentru a ocupa primul rang.

Dacă sunteți un începător, poate fi mai dificil să începeți. Puteți să-l faceți să funcționeze prin cercetare, dar procesul nu este optimizat pentru utilizatorii noi.

Dacă doriți un asistent SEO care vă va ține de mână pe parcursul procesului, citiți recenzia noastră Wix. Pe lângă faptul că este alegerea noastră de top, are și un asistent SEO minunat.

Pentru a urmări modul în care oamenii văd site-ul dvs. web, Duda a inclus un instrument de statistici. Din păcate, este în mare parte inutil, deoarece este rudimentar și puteți accesa mai multe date integrându-vă cu Google Analytics.

Duda eCommerce

Dacă comerțul electronic este motivul pentru care porniți un site web, îndepărtați-vă de Duda. Nu are un sistem de stocare rău, dar funcția este incompletă.

Duda-magazin

Trebuie să plătiți suplimentar pentru a adăuga mai mult de 10 produse pe site-ul dvs. web. În acest sens, funcția de comerț electronic ar funcționa excelent pentru cei care vând doar câteva cursuri sau produse digitale, mai ales că conturile gratuite pot vinde online.

Platforma de comerț electronic este ușor de utilizat – Duda creează un magazin pentru tine, cu conținut dummy și butoane de cumpărare incluse – dar nu este o platformă pentru a construi mari magazine online pe.

Magazinul Duda poate funcționa în unele cazuri, dar pentru o platformă de comerț electronic complet, ar trebui să luați în considerare Shopify. Este construit pentru a vinde online, dar este mai greu de utilizat, așa că consultați ghidul nostru pentru începători în Shopify înainte de a-l încerca.

Prezentare generală a caracteristicilor Duda

Logo Dudawww.duda.co

Începe de la 1400 USD pe lună Toate planurile

Proiecta

Teme premade

Constructor de forme

Editor HTML

Asistență forum

Galeria de artă vectorială

Audio

Video HD

Usability

Interfața drag and drop

Editor SEO

Asistență mobilă

Centru de aplicații

Suport pe blog

Suport de comerț electronic

Editor de pagini

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

In plus

Certificat SSL

Numele domeniului

Credite publicitare

Revizuirea site-ului

A sustine

Centru de ajutor

forum

Chat live

Telefon

E-mail

Suport 24/7

Tutoriale video

Tutoriale de text

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

Dacă ar fi să faceți o analiză individuală pentru a cumpăra Duda, ar merita. În comparație cu standardul pieței, este totuși scump.

Planul de bază este editorul pe care trebuie să îl încercați în încercarea gratuită de 30 de zile, minus instrumentele de colaborare, cum ar fi fila de comentarii. Dacă sunteți un bootstrapper, ar trebui să fiți bine cu acest plan, indiferent de dimensiunea întreprinderii dvs. Este deosebit de bun pentru site-urile de portofoliu sau pentru antreprenori.

Planul echipei aduce colaborarea pe masă. Nu este prea mult de spus, doar asigurați-vă că primiți afacerea dacă vă place Duda, dar aveți nevoie de personalizare profundă și de cineva care să vă ajute cu codarea sau setările avansate.

Planul agenției nu merită. Pentru 74 de dolari pe lună, facturați anual, obțineți doar un pic mai mult decât faceți pe nivelul echipei. Dacă ai nevoie de un constructor de widget-uri, ar fi mai bine cu o altă platformă, cum ar fi Wix sau Weebly.

Proiecta & Unelte

Editorul Duda este izbitor și vă permite să creați site-uri web frumoase.

Duda-editor

După ce vă înscrieți la serviciu, trebuie să alegeți dintre o mulțime de șabloane. Cu toții au aspect bine, sensibil și ușor de lucrat. În plus, vin cu structuri de site-uri specifice industriei și conținut fals, care facilitează publicarea rapidă a ceva.

Vă recomandăm să răsfoiți temele înainte de a lua o decizie. Puteți schimba tema mai târziu, dar va fi mult mai greu să refaceți întregul conținut de la început. Este ușor să închideți ochii pe jumătate și să apucați primul lucru, deoarece șabloanele sunt bine realizate.

După ce ai ales un șablon, vei fi trimis editorului.

Bara de sus are unelte cool. De exemplu, meniul derulant din stânga-mare vă permite să navigați prin paginile existente. Este util, deoarece majoritatea constructorilor de site-uri te fac să te întorci în tabloul de bord pentru a edita pagini. Cu Duda, procesul este eficientizat.

Lângă acea filă se află pictogramele dispozitivului. Le puteți folosi pentru a vedea cum va arăta o modificare pe un dispozitiv. Ar fi un pachet total dacă, de asemenea, puteți alege să nu afișați anumite elemente de pe un dispozitiv sau altul, dar este totuși un complement minunat.

Această filă este și în cazul în care puteți accesa instrumentele pentru dezvoltatori. Deși pictograma poate fi contrazicător, dacă știți suficient despre CSS, veți da seama că „” vă permite să codați.

În cele din urmă, Duda îți păstrează revizuirile. Dacă faceți o greșeală, în cadrul aceleiași sesiuni, puteți face clic pe „anulați” sau „refăc” pentru a actualiza site-ul dvs. pentru revizii rapide. Duda nu prezintă un istoric complet de revizii precum Elementor, dar este totuși util.

O caracteristică inovatoare în Duda este comentariile sale.

În partea dreaptă a editorului, există o mică bară de instrumente care vă permite să adăugați și să gestionați comentarii.

Duda-comentarii

Puteți verifica un jurnal de comentarii complet pentru a urmări activitatea echipei. Acest lucru vă ajută dacă lucrați cu cineva pe site-ul dvs. web, ceea ce este probabil având în vedere editorul de coduri.

Panoul Duda

Vă veți petrece cea mai mare parte a timpului lucrând cu panoul din stânga. Prezintă majoritatea funcțiilor de constructor de site-uri web, așadar să le abordăm una câte una.

Fila „design” vă permite să modificați tipografia și aspectele vizuale, cum ar fi paleta de culori sau aspectul site-ului. Acesta vă permite doar să faceți schimbări globale. Pentru alegeri particulare de design, va trebui să abordați fiecare secțiune individual. Acestea fiind spuse, în comparație cu Mobirise, funcția de design a lui Duda este puternică. Puteți edita o mulțime de aspecte, chiar și lucruri precum greutatea fontului sau înălțimea liniei.

Fila „pagini” este explicativă. Îl folosești pentru a gestiona subpaginile site-ului tău. Ce este minunat este că Duda vă permite să localizați pagini din această filă. Adăugarea diferitelor versiuni de site web bazate pe limbaj este simplă și rapidă, astfel că brandurile internaționale cu chartere locale vor avea o perioadă ușoară de lucru cu Duda.

Acestea fiind spuse, dacă localizarea este importantă pentru dvs., citiți recenzia noastră Voog. Deși nu este un constructor extraordinar în general, este excelent pentru traducerea site-ului.

Fila „conținut” funcționează ca un manager de fișiere. De acolo, puteți gestiona conținutul încărcat pe site-ul dvs. web, cum ar fi fișierele, răspunsurile formularelor și informațiile de afaceri de care aveți nevoie.

Fila „personalizează” este una dintre caracteristicile inovatoare ale lui Duda. Acolo, puteți automatiza procesele creând reguli. Practic, alegeți un declanșator, care poate fi la fel de simplu ca o persoană care vizitează site-ul dvs. web și acțiuni care au loc atunci când este declanșat declanșatorul.

Duda-personalizare

Ce este și mai bine este că majoritatea acțiunilor pe care le puteți automatiza, cum ar fi afișarea pop-up-urilor sau personalizarea conținutului pentru prima dată și vizitatorii obișnuiți, au fost deja construite de dezvoltatori. Tot ce trebuie să faceți este să schimbați conținutul locatarului în ceva care să reprezinte întreprinderea dvs..

Fila „Setări” vă permite să editați date de întârziere. De exemplu, poți să te joci cu metadatele paginilor tale, să editezi secțiuni HTML sau să schimbi mesajul de eroare 404 al site-ului tău.

În comparație cu alți constructori cu file de setări, Duda este optimizat pentru a ajuta începătorii să înțeleagă ce pot și nu pot edita. Nu are antete complicate sau o structură contraintuativă. Este doar segmentat în lucruri pe care le puteți edita.

Fila „Widgets” este simplă.

Duda-widget

Este o secțiune pentru a adăuga elemente și blocuri premade. Trebuie doar să le trageți în editor și să modificați pe pagina, acolo unde este nevoie.

În comparație cu alți constructori, elementele Duda sunt abundente și șlefuite, astfel încât majoritatea nevoilor de site-uri web vor fi îngrijite. Totul vă stă la dispoziție, de la butoanele donate PayPal până la caruselele de imagini și secțiuni de mărturii.

În sfârșit, există filele „magazin” și „blog”. Am abordat ceea ce pot face în funcții, dar am dorit totuși să menționăm că, la fel ca toate secțiunile editorului Duda, sunt frumos proiectate.

Chiar dacă acest lucru nu pare a fi cel mai important aspect, acesta face munca uneori dificilă de a crea un site web mai ușor.

În afară de toate aceste opțiuni, puteți efectua modificări pe pagina. Pentru lucruri precum pop-up-uri, puteți personaliza elemente doar cu câteva clicuri. Nu este revoluționar, dar creează un flux de lucru optimizat.

Ușurință în utilizare

Totul despre Duda este ușor de utilizat. Chiar și editorul de cod este spart în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.

Ceea ce vrem să subliniem este că Duda este ușor de utilizat, în ciuda caracteristicilor sale puternice. Nu există multe aspecte pe care nu le puteți modifica ca începător și, cu cunoștințe HTML și CSS, cerul este limita.

Acest lucru se datorează faptului că Duda este bine organizat și etichetat. Nu trebuie să parcurgeți tutoriale pentru a afla ce opțiuni se află sub ce categorie. În plus, opțiuni precum refacerea și anularea, editările pe pagina și o interfață drag-and-drop fac un flux de lucru fără probleme.

Singurul lucru care nu este ușor de făcut este să organizezi elemente pe pagină așa cum le imaginezi. Pentru a evita ca codul site-ului dvs. să se încurce, puteți stiva blocuri doar în secțiuni predeterminate ale unei pagini, așa că asigurați-vă că designul dvs. de pagină de pornire ideal se poate încadra într-o grilă înainte de a vă înscrie la Duda.

Dacă ușurința de utilizare este importantă pentru dvs., dar doriți să încercați ceva mai ieftin, citiți recenzia noastră Site123. Nu are un editor drag-and-drop, dar este ușor de utilizat.

A sustine

Sprijinul lui Duda nu este excepțional, dar își face treaba. Există diferite avantaje și actualizări ale asistenței dvs., în funcție de planul pe care îl achiziționați, dar să vorbim despre ce primește toată lumea.

Pentru început, toată lumea poate folosi centrul de ajutor al lui Duda.

Duda-help-centru

Acolo, veți găsi șapte categorii de Q&Cât și tutoriale pentru a vă ajuta să navigați în editor. Deși este util, nu a fost nevoie să folosim centrul de ajutor, deoarece Duda este ușor de utilizat.

Dacă vă confruntați cu instrumentul, puteți contacta dezvoltatorii prin e-mail. Timpul mediu de răspuns este de câteva ore în timpul orelor de afaceri din SUA și de aproximativ o zi, dacă vă luptați în miez de noapte.

Dacă faceți upgrade la planul echipei sau agenției, puteți contacta și agenții Duda prin chat sau telefon. În plus, orice e-mail pe care îl trimiteți va fi marcat și tratat cu prioritate.

Sprijinul lui Duda este robust. Își acoperă bazele, dar nu există prea multe inovații sau nimic extraordinar de menționat.

Verdictul

Duda este o alegere decentă pentru oricine dorește să meargă online. Este limitat din punct de vedere al comerțului electronic, dar orice firmă mică sau agenție ar trebui să se descurce bine cu instrumentul. Datorită designului său frumos, caracteristicilor puternice și ușurinței de utilizare, Duda se află acolo cu cei mai buni producători de site-uri web.

Dacă sunteți interesat de blogging, citiți cel mai bun articol al furnizorilor de găzduire web. Duda are o funcție bună de blogging, dar WordPress poate fi mai bine aliniat la ceea ce ai nevoie. Dacă este cazul, citiți ghidul pentru începători pentru utilizarea WordPress și ghidul nostru intermediar pentru utilizarea WordPress.

Sunteți de acord cu recenzia noastră despre Duda? Dacă nu, asigurați-vă că glisați în jos în secțiunea de comentarii și anunțați-ne. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map