Revizuire Webnode – actualizată 2020

Revizuire Webnode

Webnode a fost în jurul blocului și arată: serviciul este ușor de utilizat și oferă o gamă largă de planuri de prețuri. Oamenii care doresc să creeze un site de comerț electronic ar putea dori să se uite în altă parte, la fel ca și persoanele care preferă o interfață plăcută din punct de vedere estetic. Citiți recenzia noastră completă pentru detalii.


Webnode este unul dintre constructorii de site-uri originale care au izbucnit pe piață odată cu boom-ul Web 2.0, fondat așa cum a fost elvețian în 2008. În prezent, a crescut substanțial de când, recent a lansat un nou constructor de site-uri și un set de teme pentru baza sa de 30 de utilizatori. milion.

Am încercat Webnode și l-am comparat cu cei mai buni producători de site-uri web. Deși conversia la cel mai recent constructor și set de teme nu este completă pentru fiecare zonă a site-ului, Webnode prezintă un viitor luminos, cu un editor intuitiv și prețuri mici, pentru a porni.

Pe parcursul acestei recenzii, vom atinge nivelurile maxime și minimele acestui constructor de site-uri și pentru cine este cel mai potrivit. Pentru o abordare practică, vă puteți înscrie pentru un cont gratuit și încercați singur constructorul, dar asigurați-vă că citiți până la sfârșit înainte de actualizare.

interfață nod web

Setări de contact cu reteaua Web

Setări ale site-ului webnode

Setările blogului pentru noduri web

șabloane de pagini cu noduri web

Anterior

Următor →

Alternative pentru Webnode

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Planurile de la Webnode sunt pline de funcții, chiar și la nivel gratuit. Toți utilizatorii au acces la formulare, bloguri, comerț electronic, un editor HTML și altele, fără să plutească o singură factură. Site-urile vin și cu suport pentru pagini nelimitate, lucru pentru care HostGator (citiți recenzia HostGator) costă suplimentar.

Toate planurile vin gratuit cu un blog, poate cea mai elementară caracteristică a oricărui constructor de site-uri. Nu este nimic special, limitat la o singură pagină plină de postări. Puteți crea postări direct în editor cu câteva opțiuni de formatare de bază. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea intensă a blogului, este cel mai bine să mergeți cu WordPress (citiți cel mai bun gazduire web pentru WordPress pentru a obține câteva recomandări).

Setările blogului pentru noduri web

În timp ce majoritatea utilizatorilor se vor lipi de cele câteva secțiuni oferite de Webnode, există un editor HTML. Acest lucru vă permite să scrieți cod direct pe site-ul dvs., astfel încât să puteți crea secțiuni personalizate. Este o incluziune mică, dar una pentru care furnizorii precum Strikingly (citiți recenzia noastră Strikingly) își plătesc.

După ce faceți upgrade, există câteva funcții diverse pentru site-ul dvs. Aveți opțiuni precum fundal video în orice zonă, copii de rezervă, integrare Google Analytics și înregistrare de membru. Chiar și așa, Webnode lipsește în câteva domenii.

Sunteți restricționat la secțiunile furnizate de Webnode. Nu există un centru de aplicații pentru extinderea numărului de opțiuni pe care le puteți simți, în anumite cazuri, destul de limitativ. Secțiunea HTML, în acest caz, este un salvator. Puteți încorpora widget-uri, videoclipuri și audio pe site-ul dvs. utilizând HTML, dar cei care nu știu să facă acest lucru se vor pierde.

setări html personalizate pentru noduri web

În plus, planurile normale nu sunt livrate cu certificat SSL. Acest kit protejează orice informații personale pe care un utilizator le-ar introduce pe site-ul dvs. Unele browsere vor afișa chiar un mesaj de avertizare dacă site-ul dvs. nu este sigur, descurajând o parte din trafic. Singurul plan care vine cu unul este cel mai scump plan de comerț electronic, o primă de 39,95 USD pe lună pentru ceea ce ar trebui inclus în toate planurile.

Chiar și așa, un certificat SSL nu este esențial dacă nu intenționați să colectați date. Cu toate acestea, cu acces la o zonă de apartenență și la creatorul de formulare, este logic să aveți una chiar dacă nu sunteți un magazin de comerț electronic.  

În ciuda câtorva aspecte negative, există o mulțime de funcții la Webnode. Accesul la formulare, bloguri și pagini din toate planurile este ceva ce puțini construitori de site-uri se pot lăuda. Secțiunea HTML atenuează durerea de a nu avea un magazin de aplicații, dar lipsa unui certificat SSL în planurile plătite este încă dezamăgitoare.

Prezentare generală a caracteristicilor Webnode

Logo Webnodeus.webnode.com

Începe de la 395 USD pe lună Toate planurile

Proiecta

Teme premade

Constructor de forme

Editor HTML

Asistență forum

Galeria de artă vectorială

Audio

Video HD

Usability

Interfața drag and drop

Editor SEO

Asistență mobilă

Centru de aplicații

Suport pe blog

Suport de comerț electronic

Editor de pagini

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

In plus

Certificat SSL

Numele domeniului

Credite publicitare

Revizuirea site-ului

A sustine

Centru de ajutor

forum

Chat live

Telefon

E-mail

Suport 24/7

Tutoriale video

Tutoriale de text

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

Webnode are unele dintre cele mai bune prețuri din orice constructor de site-uri pe care le-am testat. Nu numai că este ieftin, ci este organizat într-un mod astfel încât toate planurile să ofere o valoare semnificativă. Webnode nu poate scuti unde contează și taxează doar pentru funcțiile care merită costul suplimentar.

Un plan gratuit prezintă vitrine perfecte. Acest plan surprinzător fără restricții vă oferă acces complet la constructor, potrivindu-se cu un număr nelimitat de pagini și suport de blog. Site-ul dvs. poate fi orice, de la un portofoliu personal la o priză de comerț electronic din planul gratuit, lucru pe care majoritatea constructorilor de site-uri nu îl pot contesta.

Totuși, ca toți ceilalți constructori de site-uri, un plan gratuit vine cu restricția de a folosi un subdomeniu Webnode. Pentru a vă conecta propriul domeniu, va trebui să faceți upgrade la un plan limitat. Este suficient de ieftin, dar într-adevăr nu oferă prea multe conexiuni în domeniul dvs. Pentru câțiva dolari mai mult, are sens să faceți upgrade la un plan Mini.

De aici începe adevăratul preț, oferind un domeniu gratuit, constructor de formulare, cont de e-mail și asistență premium. Puteți adăuga, de asemenea, un videoclip ca fundal al site-ului dvs. și puteți vedea toate statisticile site-ului dvs. web. Planul afișează încă un anunț Webnode mic în subsol, dar este jumătate din costul unui plan similar la Wix (citiți recenzia noastră Wix), cu care este greu de argumentat.

Pentru experiența completă a rețelelor web, este mai bine să treceți la un plan Standard. Acesta este un plan de bază intermediar în care majoritatea utilizatorilor vor ajunge. Reduce toate mărcile Webnode și adaugă înregistrarea membrilor până la 100 de membri și 20 de conturi de e-mail la domeniul dvs. Acesta este același preț ca un plan similar la Weebly (citiți recenzia noastră Weebly), dar oferă până la cinci copii de rezervă cu recuperare completă, ceea ce Weebly nu face.

În partea de sus se află planurile Profi. Este practic un plan Standard completat, care acceptă până la 100 de adrese de e-mail, copii de rezervă nelimitate, înregistrare nelimitată a membrilor și traducerea site-ului dvs. în orice limbă. La prețul de două ori, acesta nu se va referi la toți utilizatorii. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de un număr mare de membri și adrese de e-mail, atunci costul suplimentar merită.

Planuri de comerț electronic pentru reteaua web

Există și o serie de planuri de comerț electronic. Acestea pornesc de la 7,95 USD pe lună cu suport pentru până la 100 de produse. În afară de aceasta, diferența de preț este calculată de un certificat SSL, import și export XML, precum și plăți cu card de credit. La fel ca în cazul constructorului de site-uri web normal, puteți porni gratuit un magazin online cu un subdomeniu, dar sunt limitate la doar 10 MB de spațiu de stocare.

Webnode se aliniază modelului tipic de prețuri pentru constructor de site-uri web. Puteți găsi planuri în fiecare increment de 5 dolari, așa cum v-ar face oriunde altundeva. Cu toate acestea, costul de intrare pentru funcții precum fundalurile video și înregistrarea membrilor este mult mai mic. Vă recomandăm să treceți peste planul limitat, deoarece în practică nu are prea mult sens. Cu toate acestea, merită cu siguranță un upgrade.

Proiecta & Unelte

Webnode are un editor destul de simplu, dar care este totuși foarte puternic. Începeți cu un șablon complet funcțional și reglați site-ul de acolo folosind diferite bucăți de conținut. Pur și simplu faceți mouse peste zona pe care doriți să o editați pentru a adăuga, șterge sau rearanja secțiuni pentru a vă modela site-ul așa cum doriți.

Totuși, nu ar trebui să faceți mare lucru. Șabloanele Webnode sunt destul de bune, oferind un aspect de referință pentru site-ul tău în afara porții. Nu există o selecție masivă, dar oferta limitată arată totul excelent, oferindu-vă câteva pagini și conținut manechin ca foaie de parcurs.

Trebuie menționat, totuși, că, după ce alegeți tema dvs., nu o puteți schimba. Toate temele au aceleași caracteristici, astfel încât nu este vorba despre o problemă, ci trebuie să țineți cont.

șabloane de noduri web

Editorul în sine este destul de simplu. Este un pic ca PowerPoint pe o pagină web, care vă arată tot conținutul diferit pe care îl puteți agita. Zonele înconjurătoare se vor regla automat pentru a se potrivi cu noua zonă și puteți utiliza chiar și macro-uri standard precum CTRL + Z pentru a accelera fluxul de lucru..

În jurul marginii fiecărui conținut, veți observa o pictogramă în plus. Dacă faceți clic aici, se va afișa fereastra „adăugați conținut”, principalul instrument pe care îl veți utiliza pentru construirea unui site. Există doar doisprezece opțiuni, un număr mult mai mic decât majoritatea celorlalți constructori de site-uri web. Chiar și așa, selecția limitată prezintă multe posibilități. Puteți adăuga butoane, crea formulare de contact, încorpora HTML sau combina oricare dintre opțiunile existente pentru a crea o zonă complet nouă a site-ului dvs..

nodul web adaugă conținut

Dacă doriți să adăugați o altă secțiune, puteți face și asta. Va apărea un semn negru plus între secțiunile pe care le puteți deschide pentru a extinde pagina. Există mult mai multe opțiuni aici, inclusiv instrumente de bază, cum ar fi coloane și titluri. Cu toate acestea, există și câteva secțiuni mai unice, cum ar fi mărturii și rezervări.

secțiunea de adăugare a nodurilor web

Aceasta este toate ofertele constructorului, ceea ce este o dovadă a eficienței proiectării. Puteți edita ierarhia de pagini din fila „pagini” din meniul de sus și puteți regla setări precum SEO în fila „Setări”, dar constructorul în sine este limitat la aceste opțiuni limitate, dar puternice.

Cu toate acestea, acesta nu este singurul constructor pe care îl oferă Webnode. Orice site web normal îl va folosi pe acesta, dar un constructor demodat este folosit pentru site-urile de comerț electronic. Este vechiul constructor Webnode care arată mai mult cu Microsoft Word decât cu un instrument de proiectare. Am contactat Webnode pentru a vedea dacă constructorul se află în procesul de conversie, pe care l-au confirmat. În prezent, însă, este un design datat care pur și simplu nu poate face față cu alți constructori de site-uri.

constructor de comerț electronic de retea web

Site-urile normale vor aprecia simplitatea și puterea constructorului Webnode. Nu există o bară de instrumente plină de opțiuni diferite, care să acorde o interfață de design curată, fără a sacrifica nicio putere. Pe de altă parte, magazinele de comerț electronic sunt blocate cu un constructor care a trecut, unul care are încă multă putere, dar este dificil să treacă.

Ușurință în utilizare

Constructorul pe care este probabil să debarcați este extrem de ușor de utilizat. După cum am menționat mai sus, Webnode are foarte puține prostii în interiorul editorului, ceea ce creează o experiență de design fluid. Cu toate acestea, dacă doriți să construiți un site de comerț electronic, aspectul arhaic al celui de-al doilea constructor vă va impiedica calea de finalizare.

Totuși, constructorul normal este o interfață drag-and-drop destul de tipică. Puteți interacționa cu conținutul direct pe ecranul dvs., mișcându-vă și redimensionând până când totul se potrivește ca un puzzle. Conținutul poate fi orice, de la imagine și text la cod HTML personalizat, toate cu opțiuni de legare și dimensionare.

constructor de glisare și fixare a nodului web

La o scară mai largă, secțiuni sunt utilizate pentru a conține tot acest conținut. Îl găsești în același mod, făcând clic până când vezi semnul plus. Cu toate acestea, aceste pauze sunt puțin complicate de găsit, adesea călărind pe o marjă subțire între secțiuni. Nu este o problemă majoră, ci doar un mic detaliu pe care l-am observat în timpul testării.

Cu toate acestea, ușurința de utilizare strălucește cu adevărat prin creatorul de forme. Puteți introduce un formular fie ca conținut, fie ca o secțiune întreagă, în funcție de spațiul pe care doriți să îl ocupați. La fel ca editarea conținutului, puteți să vă confruntați cu intrările din formular prin glisare și plasare. Este departe de orice fel de constructor de forme în WordPress, în schimb vă permite să creați cu ușurință intrări direct pe pagina web.

Setări pentru formularul de retea web

Paginile sunt la fel de simple ca restul serviciului. Fila din meniul superior afișează ierarhia pe care o puteți adăuga, șterge sau rearanja paginile. Există câteva opțiuni diferite, inclusiv un blog, zona de membru și galeria foto. Puteți alege dacă pagina apare în navigare sau să restricționați accesul membrilor, precum și să gestionați SEO.

Setări seo pentru noduri web

Toate celelalte aspecte ale site-ului dvs. sunt îngrijite în meniul de setări. Puteți gestiona lucruri precum adresele de e-mail, integrarea Google Analytics și colaboratorii în câteva clicuri. Majoritatea opțiunilor necesită pur și simplu să le activați, permițând chiar și celor mai deficienți tehnici să creeze un site web.

Prezentare generală a contului cu noduri web

Webnode va actualiza, în cele din urmă, constructorul de comerț electronic, facilitând utilizarea unui slam dunk. Editorul este complet intuitiv, permițând interacțiunea directă cu pagina web și fără funcții străine. Chiar și opțiuni complexe, cum ar fi înregistrarea abonamentului și indexarea motoarelor de căutare, sunt gestionate cu o bifă a unui comutator, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web poate fi funcțional și în foarte puțin timp.

A sustine

Suportul este un punct slab al Webnode. Deși calitatea asistenței este destul de mare, numărul de opțiuni nu este valabil. La fel ca în cazul multor construitori de site-uri, sunteți restricționat la o bază de cunoștințe pentru orice întrebare și, din păcate, Webnode este puțin actualizat.

La fel ca în cazul altor câteva zone ale site-ului Webnode, baza de cunoștințe are un design arhaic. Nu este ofensiv sau dificil de utilizat, dar cu siguranță nu se potrivește cu restul serviciului. Webnode divizează articolele în 12 categorii diferite, cu o gamă de două până la 20 de articole pentru orice subiect dat.

bază de cunoștințe pentru webnode

În timp ce baza de cunoștințe în sine este depășită, articolele conțin informații actualizate. Webnode vă oferă instrucțiuni pas cu pas pentru fiecare subiect, încadrat cu capturi de ecran. Nu există nicio scriere reală, ceea ce este un plus uriaș în acest caz. Pur și simplu obțineți o listă de instrucțiuni, creând un proces de asistență rapid.

tutorial webnode

Dacă instrucțiunile nu sunt destul de ușoare, Webnode include și o listă de 11 tutoriale video. Acestea acoperă numai elementele de bază ale serviciului, cum ar fi invitarea altor persoane să lucreze pe site-ul dvs. și adăugarea Google Search Console. Videoclipurile sunt destul de recente și sunt sub 10 minute.

Totuși, totul din baza de cunoștințe este pur și simplu un tutorial. Nu există ghiduri pentru depanarea site-ului dvs., o tendință pe care o urmăresc majoritatea constructorilor de site-uri web. De fapt, unul dintre singurii construitori de site-uri pe care le-am întâlnit care are de fapt o secțiune de depanare este Strikingly. Dacă aveți o problemă, va trebui să contactați Webnode.

Singura modalitate de a pune mâna pe Webnode este prin e-mail. Asistența este disponibilă cinci zile pe săptămână, dar nu există ore de funcționare stabilite. Webnode încearcă să răspundă la întrebări în termen de 24 de ore și, când am dat curs, am primit un răspuns în puțin peste 12.

Formular de suport pentru noduri web

Acesta a fost, însă, cu un plan gratuit. Mini planurile de mai sus primesc suport premium. Încă ești restricționat la e-mail în timpul săptămânii, dar mesajul tău este prioritar față de alte întrebări. Nu este o ofertă uriașă sau nimic, dar nici nu plătești în plus pentru asta.

Verdictul

Webnode este una dintre cele mai bune alegeri pentru un constructor de site-uri astăzi. Există o mulțime de caracteristici condensate într-o interfață paletabilă, care creează o pornire fluidă și un proces de proiectare. Adăugați în plus o serie de planuri care vin cu un preț rezonabil, iar Webnode este un constructor de site-uri cu care majoritatea se pot înțelege cu.

Cu toate acestea, nu toate pot. Dacă intenționați să rulați orice fel de magazin de comerț electronic, atunci cel mai bine este să vă uitați în altă parte. Lipsa unui certificat SSL și a unei interfețe generale proaste este o reprezentare slabă a acestui serviciu și ar trebui evitată în starea actuală.

Dacă preferați să mergeți cu un CMS precum WordPress, asigurați-vă că consultați lista noastră cu cei mai buni furnizori de găzduire web. Este nevoie de un pic de lucru pentru picioare pentru a-ți funcționa site-ul, dar oferă o flexibilitate de a crea exact ceea ce îți dorești.

Ce părere aveți despre Webnode? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map