Revizuire impresionantă – actualizată în 2020

Recenzie frapantă

Un constructor de site-uri web solid, care este foarte potrivit, Strikingly este perfect pentru persoanele care proiectează site-uri mai mici sau care au nevoie de o interfață prietenoasă. Utilizatorii mai avansați pot dori să se uite în altă parte, cu toate acestea, citiți recenzia noastră completă pentru a afla de ce.


Strikingly este un constructor de site-uri care se remarcă din mulțime datorită ușurinței sale de utilizare. Este nevoie de interfața normală drag and drop și elimină câteva opțiuni pentru a eficientiza designul. Compania este încă la început, fondată în 2012. Chiar și așa, designul său grijuliu și prețul ieftin îi câștigă cu ușurință un rang printre cei mai buni producători de site-uri web..

Uneori, tineretul oferă context situației actuale și asta nu ar putea fi mai adevărat aici. În mod surprinzător aduce comerț electronic pentru toate planurile, precum și un centru de aplicații complet integrat și integrarea cu suplimentele POWr, toate funcțiile pe care ceilalți construitori de site-uri le rezervă pentru planurile de înalt nivel.

Pe parcursul acestei revizuiri surprinzătoare, vom vorbi despre aceste caracteristici, prezentând punctele de vedere și capcanele serviciului. Vă puteți înscrie pentru un cont gratuit pentru a-l încerca singur sau pentru a utiliza unul dintre planurile plătite timp de 14 zile înainte de a ieși din buzunar.

interfață izbitoare

tabloul de bord izbitor

setările blogului izbesc

uimitor de magazin de aplicații

setări izbitoare seo

Anterior

Următor →

Alternative pentru Strikingly

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Există o sumă surprinzătoare de caracteristici la Strikingly, având în vedere costul scăzut. Aveți acces la mai multe instrumente pentru construirea site-ului, gestionarea prin dispozitive iOS și un sistem de recompense destul de generos, pentru a fi pornit. Pentru mulți, aceste funcții pot trece neobservate, dar totuși îmbunătățesc experiența într-un mod în care puțini alți constructori de site-uri pot rivaliza.

Pentru construirea site-ului dvs., Strikingly oferă un mod „instantaneu”. Această caracteristică se uită fie la LinkedIn sau la pagina dvs. de Facebook și creează un site în jurul acesteia. Seamănă foarte mult cu Dolphin-ul lui Jimdo (citiți recenzia noastră Jimdo) prin faptul că vă caută informații pe rețelele de socializare și o plasează pe un site web. Nu toată lumea poate profita de această caracteristică, dar site-urile personale pot coborî rapid cu ajutorul acesteia.

surprinzător site-ul cu un singur clic

Fiecare utilizator are acces la magazinul de aplicații odată ce un site se instalează și funcționează. Deși nu este la fel de robust ca și magazinul de aplicații de la Weebly (citiți recenzia noastră Weebly), există încă o mulțime de opțiuni. Instrumente precum ticketing Eventbrite și integrarea PayPal ajută la comerțul electronic, în timp ce hărțile Baidu ajută firmele locale.

Vorbind despre comerțul electronic, fiecare site poate enumera un număr de produse. Există limitări ale planurilor ieftine, dar aceasta este încă o caracteristică pe care am văzut-o de la foarte puțini producători de site-uri. Strigant acceptă doar produsele fizice din poartă, dar este încă impresionant, având în vedere prețul.

Dacă doriți să oferiți descărcări digitale, puteți face acest lucru, dar aveți nevoie de un plugin pentru terți. POWr este un magazin de aplicații creat pentru constructorii de site-uri web și oferă o gamă largă de pluginuri pentru Strikingly. Există un addon de descărcare digitală gratuită pentru a vă începe dacă doriți să mergeți pe traseul respectiv.

integrare izbitor de pulbere

În mod normal, nu am atinge un sistem de recompense de la niciun constructor de site-uri, dar Strikingly este atât de bun încât trebuie să-l evidențiem. Puteți câștiga cu ușurință un an sau mai mult dintr-un abonament Pro fără să plătiți niciun ban. Pur și simplu conectați-vă contul LinkedIn și sincronizați-vă contactele de e-mail și puteți câștiga până la un an de serviciu gratuit. Puteți utiliza, de asemenea, o legătură de trimitere, acumulând o lună de Pro pentru fiecare înregistrare pe care o generați.

Caracteristici uimitoare Prezentare generală

Sigur logo-ulwww.strikingly.com

Începe de la 800 USD pe lună Toate planurile

Proiecta

Teme premade

Constructor de forme
Formulare Google

Editor HTML
Doar Planuri Pro

Asistență forum

Galeria de artă vectorială

Audio

Video HD

Usability

Interfața drag and drop

Editor SEO

Asistență mobilă

Centru de aplicații

Suport pe blog

Suport de comerț electronic

Editor de pagini
Doar plan Pro

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

In plus

Certificat SSL

Numele domeniului

Credite publicitare

Revizuirea site-ului

A sustine

Centru de ajutor

forum

Chat live

Telefon

E-mail

Suport 24/7

Tutoriale video

Tutoriale de text

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

Strigant este foarte ieftin de-a curmezișul. Umilele trei linii de planuri se extind acolo unde majoritatea celorlalți constructori de site-uri își încep curba. În timp ce unele caracteristici, cum ar fi capacitatea de a vinde produse, ating toate cele trei planuri, o cantitate limitată de opțiuni de proiectare vă poate lăsa să simțiți că nu ați obținut valoarea.

Un plan gratuit aduce tariful tipic pentru constructor de site-uri web. Primesti un subdomeniu strikingly.com gratuit, site-uri gratuite nelimitate și 5 GB lățime de bandă. Ceea ce diferențiază acest plan, însă, este capacitatea de a vinde produse. Sigur, puteți să faceți o listă unică, dar este mult peste ceea ce oferă alți constructori de site-uri, chiar și cu unele planuri plătite.

Planurile limitate sunt surprinzător de similare cu cele gratuite. Cea mai mare diferență este că vă puteți conecta propriul domeniu la site sau puteți primi unul gratuit de la Strikingly atunci când plătiți un an în avans. Puteți construi site-uri gratuite nelimitate, precum și două site-uri limitate. Aceste câteva spații suplimentare vă oferă cinci produse, spre deosebire de unul și 50 GB lățime de bandă lunară.

Completează programul Pro planuri. Aici puteți construi un site web adecvat, cu toate mărcile Strikingly dezbrăcate, lățime de bandă nelimitată și suport pentru până la 300 de produse din magazin. De asemenea, veți avea acces la HTML / CSS / JavaScript personalizate, ceea ce înseamnă că puteți sparge modelul constructorului de site-uri web.

Planurile Pro expun totuși probleme în ofertele ieftine. De exemplu, Strikingly are un centru de aplicații, dar unele oferte sunt limitate la utilizatorii Pro. În plus, orice plan non-Pro este permis doar unui site web cu o singură pagină, ceea ce face ca procesul de proiectare să fie puțin penibil.

Strigant este ieftin, dar există prea multe limitări dacă nu mergeți cu un plan Pro. Acest lucru este evident mai ales cu limitările paginii. Constructori precum Wix (citiți recenzia noastră Wix) oferă pagini nelimitate, chiar și pe planuri gratuite. Oferirea unui număr restrâns de pagini ar ajuta foarte mult Strigătoare, spre deosebire de rezervarea oricărei pagini suplimentare pentru nivelul superior.

Asta nu înseamnă că nu puteți construi un site web. Hotelurile, restaurantele sau orice alt număr de afaceri se vor descurca bine cu un singur design de pagină. Cu toate acestea, restricția există încă și ar trebui să fie cu siguranță un lucru pe care îl luați în considerare dacă nu intenționați să plătiți prima Pro. Dacă credeți că veți beneficia de o actualizare, puteți să o încercați fără riscuri timp de 14 zile.

Proiecta & Unelte

După cum am menționat mai sus, utilizatorii non-Pro vor trebui să creeze un singur site de pagină. Din fericire, Strikingly este configurat pentru a vă permite să construiți acea singură pagină în cel mai bun mod posibil. Construite în teme și instrumente te împing spre o pagină lungă, extinsă, care, în ciuda limitărilor sale, arată încă minunat.

La fel ca în majoritatea constructorilor de site-uri web, veți începe cu un șablon. Strigant are o selecție bună, deși nu masivă, pentru a vă începe. Cea mai bună parte a acestor șabloane este că nu va trebui să le spargi pentru a începe construirea. Sunt complet funcționale în afara porții și trebuie doar să vă deplasați și să adăugați noi elemente pentru a vă crea site-ul.

șabloane izbitoare

După ce alegeți o temă, veți ateriza în editor. Este o interfață tipică de drag and drop, care vă permite să mutați rapid elemente în jurul paginii prin glisarea mouse-ului. Cu toate acestea, nu puteți trage nimic, oriunde. Pentru diferitele sale secțiuni, Strikingly folosește unul dintre cele trei machete și poți trage în jurul elementelor din coloana în care a început.

setări de aspect impresionant

Secțiunile sunt modul în care construiți o pagină. Puteți adăuga o nouă secțiune din bara de instrumente din partea stângă și trageți-o în jurul în ordinea dorită. Aici puteți adăuga un blog, un feed social sau un formular de contact. Puteți utiliza, de asemenea, secțiunea „magazin de aplicații” pentru a răsfoi lista completărilor terțe pentru site-ul dvs..

uimitor de magazin de aplicații

În magazinul de aplicații, veți găsi Disqus, Formulare Google, Pinterest, EventBrite și multe altele. Nu există o mulțime de opțiuni, dar totuși suficient pentru a face din centrul de aplicații de bună credință. Planurile gratuite vor avea acces la orice, cu excepția MailChimp, HTML personalizat și ECWID, toate fiind rezervate numai pentru planurile Pro.

În afara secțiunilor, aveți câteva opțiuni universale pentru site-ul dvs. în panoul de stiluri. Aceasta include culorile mărcii, o schemă de culori universală pentru site-ul dvs. și fonturile pentru fiecare secțiune. Puteți încerca, de asemenea, noi teme direct în interfață fără a vă pierde munca sau a trimite noul design în direct.

setări ale site-ului izbitor de universale

Fila Setări este locul în care veți găsi informații de bază ale site-ului, cum ar fi numele și meta descrierea, precum și analize pentru afișările dvs. de pagină. Utilizatorii profesioniști pot adăuga aici pagini noi și invită colaboratorii să lucreze pe site. În fila „avansată”, veți găsi și o secțiune SEO, unde puteți trimite Google toate informațiile adecvate pentru indexarea paginii dvs..

Zona de design a lui Strikingly se simte destul de limitată în afara porții. Cele trei opțiuni de dispunere și o gamă limitată de secțiuni arată la început ca un tablou destul de neclar. Cu toate acestea, în practică, aceste câteva instrumente duc la o cantitate masivă de opțiuni. Acesta este un editor extrem de puternic care nu încetează procesul cu prea multe opțiuni inutile.

Ușurință în utilizare

Stângaci este mâinile în jos a unuia dintre cei mai ușor de folosit utilizatori de site-uri web. Gestionează un sistem închis cu o cantitate limitată de opțiuni, prezentând totodată tone de posibilități. Nu aveți prea multe de făcut pentru a obține un site cu aspect deosebit, fără a sacrifica nicio funcționalitate.

Este destul de contrazicător, dar paleta mică de opțiuni a lui Strikingly mărește puterea, menținând în același timp ușurința de utilizare. Utilizați secțiuni pentru a crea pagina dvs., fiecare se potrivește cu câteva opțiuni diferite de aspect. Există trei sugestii de la Strikingly, dar vă puteți crea propriul dvs. cu instrumente de plasare și dimensionare.

Pentru modificări largi, meniul din partea stângă se ocupă de toate lucrările. Puteți adăuga secțiuni noi aici și trageți în jurul celor existente, astfel încât totul să fie în ordine. Totul se așează unul peste altul, creând un proces de proiectare liniară care nu necesită prea multe cunoștințe pentru a fi corect.

setări ale secțiunii izbitoare

Secțiunile gestionează tot conținutul site-ului dvs. web. Puteți ajusta culorile și textele universale în meniul stilurilor, dar adevărata inimă a designului se află aici. De exemplu, puteți adăuga o aplicație din magazinul de aplicații glisând pur și simplu secțiunea pe pagină. De acolo, este o problemă de a găsi ce doriți și de a-l instala.

Acest lucru este transferat și pe bloguri și magazine. Ambele zone au propriile secțiuni care se încadrează undeva pe pagină. Vă editați produsele sau postările din secțiunea în sine, în loc să utilizați o interfață backend precum WordPress sau Shopify.

setările blogului izbesc

Cu toate acestea, secțiuni prezintă, de asemenea, avertismentul întregului calvar. Așa cum am menționat anterior, utilizatorii non-Pro sunt limitați la un site web cu o singură pagină. Cu toate că acest lucru ajută cu siguranță la ușurința de utilizare, nu este o configurație ideală. Veți avea un timp mai simplu pentru a vă construi site-ul, da, dar este posibil să nu fie exact cum doriți.

Chiar și așa, este greu să ignori editorul lui Strikingly. Este un design fluid care vă permite să vă spargeți la construirea site-ului dvs. cu puțin sau fără probleme. Nu există o sumă copleșitoare de opțiuni sau elemente pentru a speria noii, toate păstrând puterea unui constructor de site-uri web complet.

A sustine

Strigant are o gamă robustă de suport DIY prin intermediul bazei de cunoștințe și idei. Există ghiduri pentru aproape orice, cu forumurile disponibile pentru orice întrebări suplimentare. Cu toate acestea, pentru probleme tehnice, Strikingly ar putea beneficia de o gamă mai largă de opțiuni de contact.

Cu toate acestea, începând cu bazele de cunoștințe, Strikingly are destul de multe articole, chiar mai mult decât alți construitori de site-uri. Sunt prezente tutoriale de bază, cum ar fi conectarea domeniului dvs. sau folosirea constructorului, dar există și mai multe tutoriale de nișă. De exemplu, am găsit specificații exacte de încărcare a imaginilor, încorporarea videoclipurilor pentru site-urile cu sediul în China și chiar înregistrări în politica de confidențialitate a lui Strikingly.

izbitor de bază de cunoștințe

Baza de cunoștințe obține tracțiune asupra opțiunilor precum GoCentral (citiți recenzia GoDaddy GoCentral) cu ghiduri de depanare. Mulți producători de site-uri adaugă pur și simplu tutoriale la baza de cunoștințe, cu puține sau deloc informații pentru când ceva nu merge bine. Dimpotrivă, Strikingly are o listă largă de subiecte de depanare de la găzduirea chineză până la remedierea erorilor de încărcare a fișierelor.

ghid izbitor de depanare

În mod surprinzător, include și o listă de videoclipuri inițiale pentru a te orienta către drum. Acestea sunt de fapt destul de utile, chiar și pentru cei cu experiență în domeniul constructorilor de site-uri web. Cele 43 de videoclipuri diferite vă vor parcurge fiecare aspect al constructorului și al serviciului, ajungând chiar la condițiile serviciului și trecând la un plan de nivel superior..

videoclipuri de pornire izbitoare

Puteți utiliza forumurile Strikingly pentru a pune întrebări de nișă, dar nu pare ideal. Deși este o interfață utilizabilă, comunitatea nu este foarte activă. Pe parcursul scrierii acestei recenzii, pe prima pagină de subiecte a existat o singură întrebare cu răspuns, cu răspunsuri limitate în întregime. Membrii de susținere răspund la răspuns la subiecte din când în când, dar acesta pare a fi cel mai puțin traseu ideal pentru sprijin.

Dacă toate celelalte nu reușesc, puteți contacta Strikingly. Este pur și simplu un formular, fără a fi disponibilă o altă cale de contact. În timp ce un chat în direct ar merge mult, lipsa de opțiuni de contact a lui Strikingly doare mult mai puțin decât alți constructori. Baza de cunoștințe acoperă aproape orice, ceea ce înseamnă că, doar într-un număr mic de cazuri, va trebui să contactați direct asistența.

Verdictul

Este dificil să nu recomandăm Strigant din cauza câte lucruri devine corect. Cu toate acestea, până la urmă, platforma nu este destinată tuturor. A fi limitat la o singură pagină de proiectare este o taxă prea mare pentru mulți, în ciuda punctului scăzut al prețului. Cei care au nevoie de un design mai implicat ar fi mai bine cu Wix sau Weebly.

Cu toate acestea, s-ar putea să găsiți o casă bună cu Strikingly. Este ieftin, ușor de utilizat și, cel mai bine, este plin de funcții. Veți obține un plan robust, compatibil cu comerțul electronic, asistența blogului și un centru de aplicații, în același timp rămânând timid de tarifele altor construitori de site-uri..

Puteți încerca serviciul pentru dvs. cu un plan gratuit sau vă puteți înscrie la Pro cu o probă de 14 zile.

Dacă doriți să construiți cu o platformă precum WordPress, puteți consulta și cei mai buni furnizori de găzduire web.

Ce părere aveți despre Strikingly? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me