Revista Ucraft

Ucraft este un interesant constructor de site-uri care se ocupă de treabă, deși ar putea folosi niște scuipat un polonez aici și acolo. Atragerea reală este creatorul de logo-uri, un instrument integrat care vă permite să proiectați modele atrăgătoare pentru a vă separa afacerea, o caracteristică destul de interesantă. Consultați recenzia noastră completă Ucraft pentru detalii.


Lansat în 2015, Ucraft câștigă încet popularitate în rândul constructorilor de site-uri web. Are toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a porni un site web, inclusiv comerț electronic, blogging și colectarea formularelor. Îi lipsește personalizarea profundă a Wix sau Weebly, dar cu ajutorul muncii poate ajunge pe lista noastră cu cei mai buni producători de site-uri web.

Acestea fiind spuse, Ucraft iese în evidență din mulțime datorită Logo Maker. Instrumentul vă permite să vă creați propriul logo, ceea ce face din acest constructor o alegere bună pentru proprietarul sau antreprenorul care dorește ca totul să aibă grijă într-un singur loc.

În această recenzie Ucraft, vom analiza dacă platforma este potrivită pentru dvs..

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Ucraft

Caracteristici

Ucraft nu oferă opțiuni de personalizare profunde, dar sunt suficiente pentru a vă ajuta să publicați un site web. Unele instrumente rămân în urmă în comparație cu alți constructori, așa că haideți să vedem dacă Ucraft are ce aveți nevoie.

Comerț electronic Ucraft

Deși este disponibil numai cu un plan plătit, motorul de comerț electronic al Ucraft este bine rotunjit. Nu puteți lotifica comenzi de procesare, dar platforma poate face lucruri interesante.

Tabloul de bord principal al comerțului electronic funcționează ca un vrăjitor care vă ghidează în procesul de configurare a unui magazin online. Este bine, deoarece face lucrurile mai ușoare pentru începători.

Un lucru interesant în legătură cu motorul de comerț electronic al Ucraft este că puteți adăuga reduceri sau cupoane la magazinul dvs. Acest lucru este posibil cu alți constructori, dar Ucraft este ușor de făcut. Acesta este un mare avantaj pentru companiile emergente care doresc să își numească un nume.

De asemenea, se poate integra cu platformele de vânzare online, precum eBay sau Amazon, care vă ajută să ajungeți la o audiență mai largă.

În timp ce Ucraft rivalizează cu marii jucători din comerțul online, acesta nu oferă același control pe care îl face Shopify. Dacă vânzarea online este pâinea și untul, vă recomandăm să încercați Shopify, dar nu fără a citi ghidul pentru începători pentru Shopify. Este o platformă complicată, care este un maestru greu.

Ucraft Logo Maker

Producătorul siglelor Ucraft este o caracteristică interesantă pe care majoritatea constructorilor de site-uri nu o oferă.

ucraft-logo-maker

Puteți încărca propriul logo, dar Ucraft Logo Maker este ușor de utilizat și poate oferi rezultate de înaltă calitate în cel mai scurt timp. Nu există nicio curbă de învățare, așa că oricine poate sări și să învețe cum să își facă propriul logo pe măsură ce merg.

Puteți edita fonturi, dimensiuni de font, culori, titluri și forme, printre alte elemente vizuale. Procesul este similar cu utilizarea Canva, așa că, dacă aveți experiență în acest sens, veți putea atinge terenul.

ucraft-logo-maker-tutorial

Dacă nu cunoașteți Canva, nu o stresați. Ucraft vă oferă instrucțiuni pas cu pas despre utilizarea modului său de creare a logo-ului, astfel încât începătorii să poată intra în el.

Ucraft Blogging

Gestionarea conținutului din Ucraft nu este complexă, dar face treaba.

ucraft-blogging

Puteți adăuga postări pe blog în secțiunea „articole”. Din păcate, nu există o mulțime de opțiuni pentru optimizarea postărilor individuale și trebuie să spunem că rezultatul nu este plăcut din punct de vedere estetic.

ucraft-blog-post

Dacă bloggingul este ceva pe care doriți să vă concentrați, ar trebui să încercați WordPress. Acea platformă este un sistem de gestionare a conținutului full time. Cu toate acestea, este greu de stăpânit, așa că asigurați-vă că citiți mai întâi ghidul nostru pentru WordPress.

În total, sistemul Ucraft nu este la fel de bun ca cel al lui Voog sau WordPress, dar va funcționa suficient de bine dacă blogul dvs. este o preocupare secundară pentru dvs..

Oamenii pot comenta actualizările dvs. folosind Disqus, dar nu Facebook (sau orice altă platformă de socializare). Dacă sunteți în căutarea interacțiunii cu social media, poate doriți să căutați în altă parte decât Ucraft.

Optimizarea motorului de căutare Ucraft

Clasarea dvs. pe Google va fi afectată negativ de codul site-ului web. Deoarece codul este similar cu alte site-uri web create cu Ucraft, nu veți fi la fel de autoritar în ochii Google.

Acest lucru poate fi evitat cu un instrument de optimizare a motorului de căutare bun, pe care Ucraft nu îl are. Are un instrument SEO mic, dar este departe de ceea ce ar trebui să fie.

ucraft-SEO

Dacă aveți o afacere online în primul rând și vă bazați pe căutarea organică pentru a obține trafic, veți fi mai bine cu un constructor diferit. Vezi recenzia noastră Wix pentru o alternativă.

Dacă doriți să o faceți școală veche, WordPress ar putea fi și o alegere bună. Obținerea unui clasament cu WordPress este eficient, dar greu, așa că asigurați-vă că citiți ghidul nostru intermediar pentru utilizarea WordPress și ghidul nostru avansat de utilizare a WordPress.

Prezentare generală a caracteristicilor

Logo Ucraftwww.ucraft.com

Începe de la 1000 USD pe lună Toate planurile

Proiecta

Teme premade

Constructor de forme

Editor HTML

Asistență forum

Galeria de artă vectorială

Audio

Video HD

Usability

Interfața drag and drop

Editor SEO

Asistență mobilă

Centru de aplicații

Suport pe blog

Suport de comerț electronic

Editor de pagini

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

In plus

Certificat SSL

Numele domeniului

Credite publicitare

Revizuirea site-ului

A sustine

Centru de ajutor

forum

Chat live
24/7

Telefon

E-mail

Suport 24/7

Tutoriale video

Tutoriale de text

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

Planul gratuit al Ucraft ar putea fi o opțiune pe termen lung pentru unii utilizatori, deoarece vă permite să conectați propriul dvs. domeniu. Acest lucru este rar în rândul constructorilor de site-uri web, deoarece majoritatea te vor face să folosești un subdomeniu dacă nu plătești.

De asemenea, gratuit oferă securitate SSL și vă permite să adăugați conținut de bază pe site-ul dvs. web. O întreprindere locală, cum ar fi un restaurant sau un atelier de reparații, s-ar descurca bine.

Dacă sunteți gata să cheltuiți bani pe Ucraft, puteți face upgrade la planul său Web Pro. Include opțiuni limitate de comerț electronic, posibilitatea de a colabora cu partenerii de pe site-ul dvs. și o piață de aplicații.

Dacă vă place Ucraft, vă recomandăm să faceți upgrade la site-ul Pro Pro. Vă permite să utilizați platforma la maximum. Planurile Pro Shop și BigCommerce nu sunt complexe. Acestea oferă o lățime de bandă sporită și suport pentru comerț electronic, așa că le recomandăm persoanelor care deja folosesc Ucraft și doresc să își actualizeze magazinul online.

Ceea ce ne place în ceea ce privește prețurile Ucraft este că puteți încerca orice plan timp de 14 zile, gratuit. În general, are una dintre cele mai bune oferte formulate acolo.

Proiecta & Unelte

Editorul Ucraft este perfect și ușor de învățat. Sistemul său drag-and-drop este auto-explicativ și există funcții puternice ascunse în spatele file.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți cum funcționează sistemul, vom vorbi despre fiecare secțiune individual.

Butonul „previzualizare” este destul de intuitiv și vă oferă vizitatorilor vizionarea site-ului dvs. web. În comparație cu alți constructori de site-uri, este neplăcut pentru că nu puteți împiedica afișarea elementelor pe anumite platforme, dar nu este groaznic.

ucraft-preview-tab

Fila „tablou de bord” este ca centrul tău de comandă. Va fi fila pe care o utilizați cel mai mult, așadar să vedem ce poate face.

ucraft-tablou de bord

Faceți clic pe acesta și veți fi trimis pe un ecran cu subsecțiuni de opțiuni. De acolo, puteți gestiona pagini, blogging, comerț electronic, SEO și alte funcții. Deoarece te duce pe un ecran diferit, rupe fluxul de lucru. Deși enervant, asta nu este o afacere uriașă și te vei obișnui cu sistemul după un timp.

În plus, tabloul de bord este bine organizat. Vă permite să rezolvați rapid problemele accesând secțiunea respectivă.

Fila „blocuri” prezintă părți de pagină preformatate pe care le puteți introduce oriunde, cum ar fi anteturile sau secțiunile „despre noi”.

ucraft-blocuri-tab

Ca majoritatea constructorilor de site-uri web, Ucraft are o mulțime de instrumente care îi ajută pe începători să obțină un site web publicat rapid. Secțiunea „blocuri” nu face excepție, așa că Ucraft ar putea fi o alegere bună pentru dumneavoastră.

Fila „elemente” este completată cu widget-uri, cum ar fi formulare, imagini, căsuțe de text și butoane.

Elemente-ucraft-tab

Deși nu este la fel de extinsă ca cea a Wix, colecția de elemente Ucraft este decentă. Pe lângă adăugarea de elemente obișnuite, cum ar fi formulare, puteți integra site-ul dvs. web cu PayPal, Typeform, Instagram și alte aplicații din fila „elemente”.

Aceasta vă permite să configurați rapid o pagină de blog, deoarece puteți integra platforme care permit utilizatorilor dvs. să rămână la curent cu ceea ce faceți.

Fila „culori” este simplă. Puteți schimba stilul paginii dvs., în principal modificând culoarea de fundal.

Este ușor să faceți modificări în fila „culori”, dar modificările pe care le puteți face depind de modelul pe care îl utilizați. Problema noastră cu secțiunea „culori” este că opțiunile pe care le aveți sunt limitate, astfel încât nu este necesară o subsecțiune de editor.

Fila „efecte” conține animații pe care le poți aplica elementelor de pe pagina ta.

ucraft efecte-tab

Este un add-on drăguț, văzând că nu foarte mulți constructori de site-uri prezintă un astfel de instrument. Puteți face ca elementele să se estompeze sau să se desprindă așa cum v-ar face cu o prezentare PowerPoint și totul este explicabil.

Fila „progres” este o altă caracteristică inovatoare care te ajută să lovești terenul când mergi online.

ucraft-progres-tab

În secțiunea „progres”, puteți urmări sarcinile care vă ajută să publicați un site decent. Prezintă repere pentru prezența dvs. online și instrucțiuni despre cum să le atingeți. În total, funcția îi ajută pe noii veniți să își optimizeze fluxul de lucru, pentru care trebuie să lăudăm Ucraft.

Pe lângă tabloul de bord, Ucraft are 63 de șabloane pe care le puteți folosi pentru a porni designul site-ului dvs. web.

ucraft-șabloane

Șabloanele Ucraft se numesc teme. Sunt uimitoare și optimizate pentru mobil, dar recomandăm să aveți grijă atunci când alegeți unul. După ce începeți să editați site-ul, nu puteți modifica tema.

Acesta este un bulvers deoarece modelele pot fi editate. Puteți modifica lățimea unei pagini, stiluri de butoane, fonturi și chiar distanța dintre elemente, dar nu veți ști niciodată dacă o temă este potrivită pentru site-ul dvs. web după modificări până nu este prea târziu.

Dacă doriți rezultate estetice similare, puteți încerca Weebly sau Squarespace. Ambele oferă rezultate uimitoare și mai mult control, așa că asigurați-vă că citiți recenzia noastră Weebly și Squarespace.

Ușurință în utilizare

Pentru a începe cu Ucraft, tot ce trebuie să faceți este să alegeți un șablon și să completați câteva câmpuri. Platforma este ușor de utilizat. Vă puteți înscrie cu rețele de socializare sau conturi Google, nu începeți cu o pânză goală, iar platforma are o listă de verificare la început.

ucraft-lista de verificare

Reperele de pe lista de verificare sunt lucruri precum adăugarea unui logo, configurarea de metadate sau utilizarea blocurilor. Pentru pasionații de liste de verificare, versiunea gamificată a unui tutorial va funcționa bine. Puteți accesa acele repere din fila „progres” din editor, lucru util, deoarece majoritatea oamenilor nu vor putea publica ceva într-o singură ședință.

După ce ai terminat cu asta, vei fi dus la editor. Instrumentele Ucraft nu necesită învățare și puteți depăși orice obstacol atâta timp cât aveți cinci minute de rezervă. Facilitatea de utilizare a Ucraft este una dintre cele mai mari avantaje ale sale.

Interfața este receptivă și arată modernă. O problemă pe care o avem este aceea că anumite opțiuni de personalizare sunt accesibile de la editor, în timp ce altele pot fi găsite doar în „instrumentele de proiectare”. Aceasta nu este o mare problemă, dar funcționează rapid împotriva editării.

Dacă doriți ceva mai simplu, citiți recenzia noastră din Site123. Nu glisează și nu fixează, ci faci doar modificări binare la anumiți parametri, ceea ce face ca totul să fie mai ușor de utilizat.

A sustine

Sprijinul Ucraft nu este câștigător, dar nici nu este rău. Dacă aveți probleme în timp ce utilizați software-ul, puteți verifica baza de cunoștințe.

ucraft-cunoaștere-centru

Dispune de 10 categorii, care conțin articole care detaliază procese și instrumente pentru fiecare secțiune. Deși nu este suficient de adânc, sunteți acoperit pe majoritatea fronturilor. Articolele care există sunt bine scrise și susțin punctele realizate cu imagini informative și .gifs.

Dacă baza de cunoștințe nu funcționează pentru dvs., puteți contacta Ucraft. În cadrul chatului, sunteți obligat să primiți o replică în câteva minute și solicitați trimiterile primite în câteva ore până la câteva zile..

ucraft-chat-

Răspunsurile pe care agenții Ucraft le oferă sunt rapide și de ajutor, așa că nu prea există de ce să vă plâng. Unii nu doresc să nu poată apela la ajutor, dar majoritatea oamenilor pot accesa canalele disponibile.

Dacă asistența live este importantă pentru dvs., Voog oferă rezultate similare cu Ucraft, dar oferă și chat-uri și apeluri live. Dacă vi se pare grozav, citiți recenzia noastră Voog.

Verdictul

Ucraft este un instrument funcțional. Puteți obține rapid un site decent publicat și există loc pentru retușe și lustruire ulterior.

Acestea fiind spuse, limitările SEO, comerț electronic și design fac din software-ul o alegere secundară pentru persoanele care conduc o afacere online. Nu obțineți același control ca și Wix sau Squarespace.

Dacă doriți ceva diferit, citiți cel mai bun articol al furnizorilor de găzduire web. Vă recomandăm WordPress, dar citiți ghidul nostru și vedeți dacă altceva funcționează pentru dvs..

Sunteți de acord cu recenzia noastră despre Ucraft? Dacă nu, spuneți-ne de ce în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me