Revista uCoz – Actualizată în 2020

Recenzie uCoz

uCoz by uKit este un constructor de site-uri hardcore care renunță la glisare și aruncare, având un cod de utilizare și linii de comandă. Este foarte puternic, dar nu este pentru insuficiența inimii. Citiți recenzia noastră uCoz completă pentru a citi toate detaliile.


uCoz este în jocul de construire a site-urilor web din 2005. Nu este un constructor drag-and-drop în sine, dar nici nu este o platformă simplă de găzduire. Mai degrabă, combină editarea și codificarea ușor de utilizat pentru a crea o platformă interesantă, flexibilă și puternică.

Dacă sunteți cel puțin ușor de tehnologie, înțelegeți cum funcționează codarea și doriți mult control asupra site-ului dvs. web, uCoz ar putea fi unul dintre cei mai buni producători de site-uri pentru dvs..

Acestea fiind spuse, dacă sunteți nou în lumea online, este adevărat contrariul. Încercarea de a descoperi bibliotecile CSS atunci când nu înțelegeți niciodată elementele de bază ale HTMLului se va dovedi un coșmar. Dacă sună așa, ar fi bine să citiți recenzia noastră Weebly.

În această recenzie uCoz, vom demitifica pentru cine este platforma, făcând o scufundare profundă în caracteristicile, instrumentele, designul și multe altele. Lipiți-vă și până la sfârșit, pentru a putea citi verdictul nostru.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru uCoz

Caracteristici

Caracteristicile uCoz sunt bine făcute, oferind personalizare profundă și instrumente puternice. S-ar putea să fie greu să descoperiți totul la fața locului, dar jocul în jurul va duce la o mai bună înțelegere a platformei. Caracteristicile și instrumentele sunt numite „module” în uCoz.

uCoz-module

Unele sunt gratuite, altele sunt plătite și altele oferă opțiuni pentru oricare Să vorbim despre cele mai importante pentru un site web obișnuit.

Formele uCoz

Colectarea formularelor este importantă pentru crearea unei liste de e-mail și angajarea potențialelor oportunități.

Crearea și utilizarea unui formular cu uCoz este ușor. Trebuie să activați modulul formularelor de e-mail din panoul de control. După ce ați avut grijă, vi se va da un cod pentru a introduce formularul într-o pagină.

uCoz-form

Pur și simplu inserați-o în pagina în care doriți să fie înscris formularul și, dacă sunteți mulțumit de întrebările implicite, asta este. Dacă nu, puteți edita întrebările și designul pentru a da un aspect diferit. Acordat, veți avea nevoie de abilități de codare pentru a face acest lucru, ceea ce înseamnă că nu toată lumea poate prelua controlul deplin asupra instrumentului. Acestea fiind spuse, cunoștințele despre etichetele HTML și paletele de culori ar trebui să fie suficiente.

În total, utilizarea formularelor cu uCoz este ușor de făcut, dar greu de stăpânit. La fel ca în cazul multor instrumente, puteți să le profitați cel mai bine doar dacă sunteți suficient de experimentat în tehnologie, astfel încât începătorii ar trebui să se uite spre ceva precum Simvoly. Este mult mai ușor de utilizat, după cum puteți citi în recenzia noastră Simvoly.

Magazin uCoz

Comerțul electronic cu uCoz este complex. Dispune de o mulțime de funcționalități avansate, cum ar fi importul de cataloage de produse, care vă permite să mergeți cât de mult doriți cu personalizarea. După instalarea modulului, puteți vinde orice pe acesta, de la produse fizice până la produse digitale numai pentru descărcare.

Pentru orice intrare, puteți modifica opțiuni, cum ar fi dimensiunea imaginii, dimensiunea textului, greutatea și culoarea, astfel încât vi se acordă multă flexibilitate în configurarea tuturor.

Din păcate, flexibilitatea vine cu dezavantaje. Este excelent pentru că puteți configura totul după cum doriți, dar dacă nu știți ce faceți, veți face o mulțime de modificări și modificări înainte de a crea un magazin decent. Munca grea nu dăunează, dar multe modificări înseamnă cod dezordonat, ceea ce, la rândul său, înseamnă că este mai greu să se clasifice bine pe Google.

În plus, de câte ori vorbim despre libertatea de alegere în dezvoltarea unui site web, codarea este o necesitate. Mai simplu spus, modificările avansate pot fi făcute doar prin codare, astfel încât începătorii sunt într-un dezavantaj clar.

Pentru utilizatorii avansați, totuși, este sezon deschis cu uCoz. De exemplu, puteți importa fișiere .yml, ceea ce face posibilă comunicarea directă cu Alibaba și AliExpress. Asta înseamnă că este ușor să configurați o platformă de livrare prin picătură, așa că, dacă vi se pare o idee bună pentru dvs., dați-i fotografiei uCoz.

Dacă vi se pare o problemă prea mare, puteți încerca în schimb Shopify. Este un constructor de magazine online exhaustiv, dar este mai ușor de utilizat decât uCoz. Acestea fiind spuse, mai are unele aspecte, așa că citiți ghidul nostru pentru începători în Shopify înainte de a sări în el.

uCoz Blogging

Blogging-ul cu uCoz nu este atât de ușor, dar este flexibil. După ce activați modulul de blog, puteți începe să adăugați postări pe blog. Nu este necesară configurarea complexă.

uCoz-blog

Ce este excelent în ceea ce privește bloggingul cu uCoz este că editați pe pagină. Puteți vedea cum conținutul dvs. este afișat pe site-ul dvs. web în timp real cu editorul vizual.

Puteți face formatarea normală a textului și manipularea imaginilor pentru o mai bună lizibilitate, dar nu se încheie acolo. Puteți introduce fragmente de cod, tabele și chiar fișiere Flash dacă doriți să vă condimentați conținutul.

Pentru un începător, ar trebui să fie clar până acum că uCoz este un pic prea mult. Acestea fiind spuse, dacă tot ceea ce ați citit până acum v-a emoționat, veți fi încântat să știți că modulul de blogging este un sistem de gestionare a conținutului în sine. Singurele dezavantaje sunt lipsa unui instrument calitativ de optimizare a motorului de căutare și a unor pluginuri terțe.

Puteți obține un instrument SEO bun dacă faceți upgrade la unul dintre planurile plătite ale uCoz. Este mai bun decât ceea ce caracterizează majoritatea constructorilor de site-uri de drag-and drop, dar nu este Yoast. Acesta este faimosul plugin SEO WordPress și este gratuit.

Dacă doriți un instrument SEO bun și o comunitate mare din jurul constructorului de site-uri, încercați WordPress. Cu toate acestea, nu oferă găzduire, așa că consultați și cele mai bune găzduiri web pentru ghidul WordPress.

Prezentare generală a caracteristicilor uCoz

Logo uCozwww.ucoz.com

Începe de la 299 dolari pe lună Toate planurile

Proiecta

Teme premade

Constructor de forme

Editor HTML

Asistență forum

Galeria de artă vectorială

Audio

Video HD

Usability

Interfața drag and drop

Editor SEO

Asistență mobilă

Centru de aplicații

Suport pe blog

Suport de comerț electronic

Editor de pagini

Servicii

SEO

Marketing

Proiectare de site-uri

In plus

Certificat SSL

Numele domeniului

Credite publicitare

Revizuirea site-ului

A sustine

Centru de ajutor

forum

Chat live

Telefon

E-mail

Suport 24/7

Tutoriale video

Tutoriale de text

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

Puteți utiliza uCoz gratuit, dar aceasta este o opțiune limitată. Are o listă de funcții considerabilă și vă puteți conecta propriul domeniu, dar nu veți putea profita de tot ceea ce oferă uCoz mare.

Adăugați reclame plutitoare în mix și nu este o opțiune pe termen lung. O problemă mai mare este că planul Minimal, care este un plan plătit, are și reclame plutitoare.

În total, planurile de prețuri nu au fost gândite bine. Principala problemă este că uCoz are o segmentare prea mare a ceea ce oferă. Planurile Optimal și Shop sunt singurele care garantează prețul lor, deoarece adaugă valoare setului dvs. de instrumente uCoz.

Planurile de bază și minim nu oferă prea multe, iar opțiunea Maximal este prea scumpă pentru adăugările mici de backup automat, antivirus premium și alte câteva trucuri. Dacă aveți nevoie de un magazin online, accesați planul Shop. Dacă doriți doar să obțineți cât puteți de pe platformă, mergeți pentru planul Optimal.

uCoz are o politică de rambursare, dar se aplică numai părții nefolosite a planului dvs. și pare să depindă de aducerea unui caz puternic înainte.

Proiecta & Unelte

Datorită complexului CMS și a amestecului ușor de utilizat (ish), uCoz nu este creatorul dvs. de site-uri web. Caracteristicile de proiectare și instrumentele secundare nu se amestecă într-un editor perfect. Având în vedere cantitatea de opțiuni de personalizare, nici măcar nu ar fi posibil acest lucru.

uCoz Design

Designul uCoz poate fi la fel de ușor de utilizat și de frumos pe care îl puteți face. Numeroasele sale șabloane sunt superbe, optimizate pentru mobil și ușor de lucrat. Problema este că cea mai mică editare poate încurca tot designul de șablon bun dacă nu primiți corect pixeli sau secțiuni.

uCoz-șabloane

Modul în care editați o pagină este simplu în teorie. Fiecare modul are un număr set de blocuri și elemente pe care le puteți edita folosind CSS, HTML și scripturi. Deși acest lucru facilitează mult munca unui programator, uCoz nu are o opțiune posibilă pentru persoanele care nu pot codifica.

Instrumente uCoz

Instrumentele uCoz sunt implementate prin module. Există module mari, complexe, dar există și mai mici, care pot optimiza o mulțime de activități de dezvoltare a site-urilor web.

De exemplu, există un modul „FAQ”. După ce îl activezi din tabloul de bord uCoz, îl poți utiliza în combinație cu modulul „utilizatori” pentru a trimite interogări prin intermediul site-ului web publicat.

Pentru a trata întrebările clienților, puteți răspunde cu text, imagini, fragmente de cod și fișiere Flash. Aceasta înseamnă că există multă flexibilitate în ceea ce privește tratarea punctelor de durere ale vizitatorilor. Un centru de asistență bun este greu de compilat și acest instrument nu este suficient pentru a face asta, dar îți face treaba mult mai ușoară. Orice companie de dezvoltare software ar putea beneficia de utilizarea acesteia.

Cel mai important modul pentru editarea site-ului dvs. web și, într-adevăr, singurul pe care trebuie să-l acordați atenție este „editorul de pagini”.

uCoz-page-editor

Îl veți folosi pentru a edita lucruri precum pagina principală sau magnetul de plumb al produsului. Începătorii care doresc să învețe cum să codeze cu uCoz le va plăcea, deoarece puteți edita pagini într-un cod sau într-un mediu vizual.

Editarea codului este simplă. Puteți modifica anumite secțiuni ale paginii dvs. sau puteți accesa sursa și faceți totul la modul vechi.

Pentru a edita vizual o pagină, va trebui să adăugați widget-uri pe pagina dvs. prin cod și apoi să le vizualizați într-o altă filă. Procesul este similar cu editarea postărilor de pe blog în WordPress. Este mai ușor de utilizat decât platforma în ansamblu, dar este departe de a fi suficient de prietenoasă pentru majoritatea utilizatorilor.

Ușurință în utilizare

Este greu să vorbim despre ușurința de utilizare în uCoz fără să abordăm segmente de piață pentru care este făcut.

Pe de o parte, există dezvoltatori web, programatori și marketeri cu experiență tehnologică, pentru care uCoz se plimbă în parc, din cauza cunoștințelor CSS. Face tot felul de codificare ușor, are multă flexibilitate și este făcut pentru a optimiza modul clasic de a dezvolta un site web. uCoz este o alegere excelentă pentru această piață.

Pe de altă parte, există utilizatorii începători, deoarece uCoz are și opțiuni de dezvoltare care sunt cel puțin parțial direcționate către aceștia. Dacă renunțați la învățarea codului, uCoz este cel mai bun loc pentru a începe. Odată ce te-ai obișnuit cu el, combină o abordare prietenoasă cu utilizatorul cu cea mai mică cantitate posibilă de editare a plutirilor și a butoanelor.

Din păcate, pentru începătorul mediu, nu merită. Alte opțiuni, cum ar fi Squarespace sau chiar SiteBuilder, sunt mult mai ușor de utilizat. Pentru mai multe informații despre aceste platforme, citiți recenzia Squarespace și recenzia SiteBuilder.

A sustine

Centrul de ajutor este, de asemenea, structurat într-un mod neortodox. Există trei secțiuni: FAQ, manuale și comunitatea uCoz.

uCoz-suport

Întrebările frecvente și categoriile de manuale sunt intuitive. Acestea oferă o mulțime de tutoriale și ghiduri despre tot ceea ce privește uCoz. Întrebările frecvente sunt online pe pagina de întrebări frecvente, iar manualul este offline dacă îl descărcați.

Acest lucru este important deoarece îi ajută pe utilizatorii de orice nivel de abilitate să înțeleagă ce trebuie făcut pentru a crea un site web în uCoz.

Comunitatea uCoz este la fel de utilă. Este un forum în care dezvoltatorii și alți utilizatori se reunesc pentru a ajuta pe oricine are un obstacol în construirea unui site web.

Acesta este primul mod în care puteți intra în contact cu dezvoltatorii. Celălalt este prin trimiterea unui bilet și așteptarea unui răspuns prin e-mail.

Nu există alte modalități de a contacta uCoz, cum ar fi chat-ul live sau telefonic. Aceasta ar putea fi o problemă având în vedere cât de complexă este platforma, dar nu este o problemă uriașă, având în vedere calitatea tutoriale și o comunitate excelentă.

Dacă doriți un constructor de site-uri mai simplu, cu suport mult mai bun, Site123 ar putea fi alegerea potrivită. Dacă sună interesant, citiți recenzia noastră Site123.

Verdictul

uCoz este un constructor grozav pentru o persoană care a fost pe web. Dacă nu aveți nicio problemă să vă murdăriți cu codul sursă, bibliotecile CSS și anteturile HTML, uCoz se află printre cei mai buni producători de site-uri web.

Nu este totuși un constructor perfect. uCoz nu are ușurința de utilizare pentru a fi accesibil tuturor celor care doresc să creeze un site web. Cei mai mulți vor dori probabil ceva mai ușor de utilizat, cum ar fi Wix. Este un constructor de site-uri complex, dar accesibil, despre care puteți afla mai multe detalii în recenzia noastră Wix.

De asemenea, blogurile uCoz și SEO ar putea fi mai bune. Cu sistemul său perfect de gestionare a conținutului și o varietate uriașă de pluginuri de la terți, WordPress este, în aproape toate cazurile, strict mai bun.

Din nou, este o platformă nemaipomenită, dar nu are propria sa găzduire, așa că citiți cel mai bun program de găzduire web, precum și ghidul nostru pentru WordPress. Este mai ușor de utilizat decât uCoz, dar are încă o cantitate decentă de complexitate.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me