Recenzie One.com – actualizată 2020

Recenzie One.com

One.com oferă o mulțime de caracteristici la un preț avantajos, dar este prea greu. Cu toate acestea, după ce treci de interfețele sale de interfață, poți să faci un site minunat în foarte puțin timp, într-adevăr. Citiți detaliile pro și contra de constructor de site-uri web în revizuirea noastră detaliată One.com.


One.com este unul dintre cei mai mici constructori de site-uri de pe piață, care adăpostește în prezent peste 1,5 milioane de clienți. În multe puncte de vedere, este un pic de diamant în formă brută, cu o gamă excelentă de caracteristici și o etichetă de preț ieftină pentru a se potrivi. Deși serviciul este puțin umbrit de cei mai buni producători de site-uri de acolo, cu siguranță ar trebui să consideri One.com ca soluția ta de alegere.

Pe parcursul acestei recenzii One.com, vom vorbi despre aceste caracteristici și de ce sunt importante pentru crearea site-ului dvs. web. În plus, vom discuta unele dintre punctele slabe ale serviciului, cum ar fi o implementare slabă a blogului și o interfață întârziată.

La final, vom da un verdict final al serviciului, deci asigurați-vă că ați citit înainte de actualizare. Dacă preferați să-l extrageți singur, puteți face acest lucru cu o garanție de 15 zile înapoi.

Alternative pentru One.com

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

În ciuda costului scăzut al One.com, există destul de multe caracteristici. Toate planurile sunt criptate cu securitate SSL și suport pentru constructor de site-uri web, cu o cantitate generoasă de stocare de pornit. În afară de asta, majoritatea funcțiilor sunt la un nivel premium, care nu are prea mult în vedere cât de singure sunt planurile ieftine.

Însă, începând cu funcții gratuite, fiecare plan vine echipat cu adrese de e-mail nelimitate și credit Google AdWords. E-mail folosește orice client de e-mail tipic, cu limite de căsuțe poștale definibile de utilizator. Nu veți avea o interfață curată de genul GSuite (unul dintre cele mai bune servicii de găzduire prin e-mail), ci în schimb orice client pe care îl alegeți.

Fiecare plan are acces și la un blog, dar nu la un blog și la constructor. Puteți avea unul sau altul, fiecare se potrivește cu propriul set de șabloane. Șabloanele de blog sunt datate să spun cel mai puțin, fără un fel de backend pentru organizare sau creare de postări. Aceasta este una dintre cele mai slabe zone ale One.com și ceva despre care vom discuta mai târziu, în secțiunea „design”.

Singura soluție este utilizarea unui subdomeniu care, din fericire, este gratuit. În configurarea blogului dvs., trebuie să plasați blogul pe „blog.yourdomain.com” în locul domeniului dvs. normal. Acesta este singurul mod în care vă puteți deplasa folosind șabloanele arhaice ca principalul design.

Nu toate funcțiile gratuite au un dezavantaj. One.com oferă tuturor cu analize complete pentru site-ul lor, accesul FTP / sFTP și protecția împotriva virusului. Majoritatea bazelor sunt acoperite și acoperite în mod cuprinzător, ceea ce face ca dezavantajul unui blog urât să rănească mult mai puțin.

În general, caracteristicile plătite sunt mult mai impresionante. Pentru un cost suplimentar, puteți adăuga SiteLock pe site-ul dvs., o suită completă de securitate pentru a aborda malware și a face față spamului. Instrumentul poate scana până la 500 de pagini pe un site și oferă o privire completă asupra eventualelor vulnerabilități. Vor face chiar zilnic un raport de reputație și un control al listei negre, astfel încât să știi unde stai în ochii motoarelor de căutare.

Vorbind despre acestea, One.com oferă, de asemenea, servicii SEO prin MarketGoo. Planul de bază vă oferă valori SEO de bază, un audit săptămânal și până la cinci cuvinte cheie de monitorizat. Planul Evoluția mai scump se extinde pe acesta cu un raport îmbunătățit cu un tablou de bord, până la 15 cuvinte cheie și un audit zilnic al site-ului dvs..

Pentru bani, este greu să învingi setul de funcții One.com. Problema blogului se află mai mult în domeniul alegerilor de design, astfel încât nu afectează prea mult această secțiune a recenziei. În schimb, funcții precum un certificat SSL, SiteLock și MarketGoo blochează această secțiune ca un câștig ușor pentru One.com.

Prețuri

One.com este un pic ușor în planurile de peste bord. În total, serviciul oferă doar trei, dintre care două pot profita de constructorul site-ului. În ciuda selecției limitate, tarifele sunt destul de mici, cu o cantitate surprinzătoare de funcții de pornit. Indiferent de planul pe care vă aterizați, veți primi foarte multă valoare pentru bani.

Gazduirea standard este destul de simplă. Este un plan partajat care vă oferă un procesor de bază unic și 512 MB de memorie RAM. Cu toate acestea, puteți profita și de constructorul de site-uri web. Este limitat la doar cinci pagini, dar acest lucru ar trebui să fie suficient dacă căutați un site simplu.

În plus, acest plan oferă flexibilitate pentru a ieși din constructorul de site-uri web în viitor. Aveți acces complet FTP / sFTP pe site-ul dvs., ceea ce face posibilă instalarea WordPress. Dacă doriți să aflați cum să faceți acest lucru, asigurați-vă că citiți ghidul începătorului nostru privind utilizarea WordPress. În plus, planul vine, de asemenea, cu adrese de e-mail nelimitate și ceva credit Google AdWords.

Dacă sunteți cu toții pe constructorul de site-uri web, cu toate acestea, planul dedicat este mult mai potrivit. Limita paginii este ridicată, acordând până la 200 de pagini, toate cu doar un dolar mai mult pe lună. Este mult mai ieftin decât aproape orice alt constructor de site-uri din spațiu, rivalizat doar de gazdele web care oferă un constructor suplimentar, cum ar fi GoDaddy (citiți recenzia GoDaddy GoCentral).

Obțineți toate aceleași caracteristici ca gazduirea web minus accesul FTP / sFTP, ceea ce înseamnă că WordPress nu este în discuție. Cu toate acestea, acest lucru este la câștig de șabloane premium, care răspund complet și sunt optimizate pentru dispozitivele mobile. Aveți funcții de backup și restaurare și posibilitatea de a importa imagini HD.

Prețurile sunt mici, dar problema este aici lipsa unui plan gratuit. Cei mai mulți constructori de site-uri dedicate oferă unul, în timp ce gazdele nu au construit pagini. Din păcate, One.com face parte din ultima categorie. Nu este surprinzător în niciun fel, dar cu siguranță dezamăgitor.

Planurile de comerț electronic One.com

Există planuri disponibile și pentru comerț electronic. Puteți utiliza site-ul web builder pentru un webshop sau WordPress, ultima opțiune venind în câțiva dolari mai mult pe lună. Pe sfârșitul constructorului de site-uri web, planul este exact același ca și constructorul de site-uri web normal, dar vă permite să vindeți și produse.

Este o creștere accentuată a prețului, dar asta nu înseamnă că planul nu este mai ieftin decât concurența. De exemplu, un magazin online la Wix (citiți recenzia noastră Wix) este cu aproape 5 dolari mai scump decât rata One.com.

Proiecta & Unelte

One.com are un editor care este similar cu cel de la Weebly (citiți recenzia noastră Weebly). Chiar și așa, nu stă destul de mult pe nivelul de fluiditate al furnizorului respectiv, cu o interfață scăzută și segregarea confuză a instrumentelor.

Aveți acces la o gamă destul de largă de șabloane și toate arată destul de bine. Unele sunt blocate pentru cei fără un plan premium, dar acest lucru nu este prea dezamăgitor. One.com nu ascunde temele bune în spatele acestui perete și nu lasă gunoiul. În schimb, există un mix frumos dintre cele două, ceea ce înseamnă că ar trebui să aveți o opțiune bună indiferent de planul pe care îl utilizați.


One.com vă permite să schimbați șablonul în orice moment, dar este puțin dificil să faceți acest lucru. Pentru mulți, este cazul să alegi un șablon și să nu te schimbi, întrucât încercarea de a anula tot ceea ce este stabilit este un proces. Vom vorbi mai multe despre cum să schimbați șablonul în secțiunea „ușurință de utilizare” de mai jos.

Alegeți-vă șablonul cu înțelepciune, deoarece este posibil să rămâneți cu el. Dacă doriți să demontați totul, totuși, acest lucru este posibil. One.com are un editor destul de deschis, unul care nu ține mâna pe tot parcursul procesului. Presupunem că știți un pic despre modul în care funcționează constructorii de site-uri web, oferind flexibilitatea de a schimba totul.

Editorul însuși funcționează ca Weebly. Aveți o interfață drag-and-drop adevărată, meniul din stânga reținând elementele pe care le puteți plasa pe pagină. Este un editor intuitiv, dar unul care pierde câteva puncte din slaba optimizare. Mașinile de bază inferioară vor rămâne să o folosească, pierzând o parte din fluiditatea pe care Weebly o are. Este o mică cantitate de întârziere, te gândești, dar este totuși acolo, cu toate acestea.

Problema reală este segregarea setărilor șablonului și a setărilor paginii. Puteți trage în jurul oricărui lucru din pagină în editorul de pagini, dar nu puteți atinge nimic implicat în designul universal al site-ului dvs., cum ar fi anteturile și subsolurile. One.com redă din fericire aceste zone pentru a vă anunța. Chiar și așa, este enervant să apară între cele două pentru a face câteva sarcini simple.

Așa cum am menționat în secțiunea de caracteristici de mai sus, puteți face blog pe One.com, dar nu este inclus în editor. Spre deosebire de majoritatea constructorilor de site-uri web, nu puteți adăuga o pagină de blog și nu puteți trage un element de blog pe nicio pagină. Puteți configura un blog în panoul de control și, în timp ce procesul este destul de simplu, este o implementare asinină care duce la frustrare.

Ușurință în utilizare

În ciuda acestor frustrări, ușurința de utilizare este de fapt destul de bună. One.com poate lua unele decizii ciudate cu plasarea blogului și selectarea temelor, însă procesul de construire în sine se simte fluid. Împrumută o pagină din cartea lui Weebly și asta este un lucru bun. Atâta timp cât tema ți se potrivește scopului, ar trebui să poți proiecta un site fără probleme.

Bara de instrumente din partea stângă oferă o experiență complet interactivă. Glisați elementele direct pe pagină, astfel încât să nu vă confruntați cu încercarea de a găsi o pictogramă adăugată sau să săpați ceea ce doriți. One.com include și câteva markere asemănătoare cu Photoshop, astfel încât să poți fi sigur că totul se aliniază.

Adăugarea de noi pagini este la fel de simplă. Editorul dvs. se află în bara de instrumente de sus, iar câteva clicuri vor afișa ecranul de selectare a paginii. Există o gamă largă de opțiuni diferite pentru magazinele web, galeriile și paginile de contact, toate umplute cu conținut fals. Este simplu să adăugați o pagină nouă și să extindeți site-ul.

În ceea ce privește aspectul general al site-ului dvs., puteți personaliza șablonul, dar este puțin dificil să faceți acest lucru. Trebuie să accesați editorul de pagini, să adăugați o nouă pagină și apoi să faceți clic pe „explorează șabloanele One.com” pentru a schimba a ta. În ceea ce privește testarea noastră, nu am găsit altă modalitate de a schimba șablonul, ceea ce este un pic enervant.

Dacă alegerea unui nou șablon nu este pentru dvs., puteți oricând să vă proiectați. One.com permite o caracteristică ciudată în care diferite șabloane pot fi utilizate pe pagini diferite. Permite multă flexibilitate, dar poate fi un pic confuz pentru noi.

Din punct de vedere al proiectării, introducerea de opțiuni de șablon și opțiuni de pagină în diferite zone nu are sens. Totuși, dintr-o perspectivă ușoară de utilizare, ajută puțin. În timp ce sistemul unic obișnuiește să obișnuiască, vă obligă să segmentați la ce lucrați, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji în privința elementelor universale ale site-ului dvs. De exemplu, glisarea unui element pe pagină nu vă va determina să vă apucați accidental logo-ul pe parcurs.

A fi clar, asta nu înseamnă că împărțirea acestor instrumente este un lucru bun. Ajută ușor la utilizarea un pic, dar micul sacrificiu din această zonă ar face pentru un constructor mult mai fluid, în ciuda unor accidente potențiale.

Pentru realizarea pură a site-ului dvs., One.com este extrem de ușor de utilizat datorită familiarității sale. Interfața complet interactivă înseamnă că puteți face exact ceea ce doriți cu un clic de mouse. Cu toate acestea, opțiunile mai avansate, cum ar fi comutarea șabloanelor, sunt un motiv de îngrijorare.

A sustine

Întrucât One.com este o gazdă web completă, asistența este destul de bună. Mulți construitori de site-uri web restricționează asistența la un centru de ajutor și la o adresă de e-mail. Deși același lucru este valabil și pentru One.com, aveți, de asemenea, chat live, o soluție non-stop pentru orice problemă care poate apărea.

Centrul de ajutor este destul de simplu. One.com are nouă categorii diferite, cu totul de la începerea până la gestionarea abonamentului. Zona de început este deosebit de utilă, deoarece oferă o imagine de ansamblu frumoasă a tuturor serviciilor oferite de One.com. Acest lucru vă va pune la punct pe constructorul de site-uri web, WordPress, Microsoft Office 365 și multe altele în câteva articole scurte.

Piesele în sine sunt scrise curat cu un cuprins inclus pentru tutoriale mai complexe. Câteva dintre articole au capturi de ecran, cum ar fi cele referitoare la creatorul de site-uri, dar ar fi fost plăcut să vezi capturi de ecran în mai multe articole, precum și câteva videoclipuri însoțitoare..

Din păcate, One.com se încadrează în capcana pe care mulți constructori de site-uri o fac în centrul de ajutor. Există o mulțime de tutoriale acolo de la activarea abonamentului până la pornirea unui blog, dar nu există ghiduri de depanare. În recenziile noastre, Strikingly (citiți recenzia noastră Strikingly) este singurul constructor care are aceste articole, care sunt extrem de utile pentru mici probleme comune.

În schimb, va trebui să contactați asistența dacă aveți probleme. Chatul live și e-mailul sunt disponibile cu timp de răspuns destul de rapid. Am primit un răspuns prin e-mail în puțin peste 10 ore și chat live în câteva minute. Cu toate acestea, pentru vorbitorii care nu sunt englezi, chat-ul live va fi mai lent. Doar agenții de limbă engleză sunt disponibili 24/7, în timp ce alte limbi au ferestre de operare normale, de opt ore.

Totuși, formele de asistență sunt excelente la One.com. Adăugările precum un forum sau un suport telefonic ar fi cu siguranță binevenite, dar implementarea funcționează suficient de bine cum este. Articolele din centrul de ajutor sunt clar scrise cu o cantitate bună de profunzime, iar suportul răspunde rapid, atât timp cât vorbești engleza.

Verdictul

Dacă sunteți în căutarea unui constructor de site-uri bogat în funcții care vă poate salva câțiva bani, atunci One.com este o alegere excelentă. Vei primi o sumă groaznică pentru banii tăi, având în vedere cât de importante sunt funcțiile precum un certificat SSL pentru browserele moderne. Ușurința de utilizare este de asemenea de primă clasă, cu o interfață familiară care se concentrează pe domeniile importante ale designului web.

Cu toate acestea, elefantul proverbial din cameră este designul constructorului în sine. Alegeri ciudate au fost făcute la sfârșitul One.com, nu cel mai puțin dintre acestea fiind punerea în aplicare oribilă a unui blog. Acest lucru combinat cu scindarea instrumentelor, opțiunile de șablon dificil de găsit și, uneori, interfața lacomă fac ca serviciul să se simtă ca un pic de spălare.

Este însă pentru unii. Dacă doriți un site web ieftin printr-o interfață prietenoasă, One.com este pentru dvs. Doar nu intenționați să faceți multe bloguri.

Ce părere aveți de One.com? Spuneți-ne în comentarii și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me