Revizuirea păstrătorului – revizuită și gata de plecare – actualizată 2020

Revizuirea deținător

Keeper este un serviciu solid care a suferit recent o ridicare majoră, cu rezultate bune. Keeper este ușor de utilizat, foarte sigur și destul de ieftin, de pornit. Citiți recenzia noastră completă pentru Keeper pentru toate detaliile despre motivul pentru care ne place acest manager de parole.


deținător-Slider1

deținător-slider2

deținător-slider3

deținător-slider4

deținător-slider5

Anterior

Următor →

Keeper este un manager de parole care ne-a impresionat întotdeauna și a câștigat un loc în cel mai bun ghid al nostru pentru gestionarea parolelor pentru lista sa excelentă de funcții. Totuși, ultima dată când ne-am uitat la serviciu, am fost dezamăgiți de interfață. Din fericire, o revizuire recentă a UI înseamnă că este timpul să actualizăm recenzia noastră pentru Keeper. 

Vom face pieptene prin noua interfață pentru toate zonele care o fac să strălucească, precum și să verificăm securitatea, asistența, funcțiile și prețul. La final, vom da verdictul nostru, unde vom stabili dacă Keeper merită sau nu. 

Având în vedere cât de ieftin este managerul de parolă Keeper, este greu să nu-l recomandăm. Deși noua interfață nu este perfectă, este mult mai robustă decât concurența. Adăugați pe lângă aceasta o listă lungă de caracteristici și o probă gratuită de 30 de zile fără card de credit, iar Keeper este unul dintre administratorii de parole mai atractive din jur.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Keeper

Caracteristici

Keeper are o listă lungă de caracteristici, ceea ce face ca prețul deja mic să fie cu atât mai impresionant. Deși va trebui să grupați câteva servicii pentru a obține experiența completă, există suficiente funcții unice pentru a face planul de bază să rămână singur. 

Cea mai puternică caracteristică la dispoziția dvs. este auditul de securitate al Keeper. În tabloul de bord, puteți vedea câte parole reutilizate și slabe pe care le aveți, pe care Keeper le folosește pentru a vă oferi un scor general de securitate. În plus, deoarece Keeper poate să înregistreze istoricul unei parole, puteți vedea ultima dată când ați schimbat orice înregistrare. 

deținător-review-securitate-audit

Există, de asemenea, câteva caracteristici de securitate, dintre care cea mai notabilă este autodistrugerea. Dacă există cinci încercări de conectare nereușite, Keeper va distruge toate înregistrările pe care le are ale tale. Deși nu este ideal, autodistrugerea este utilă pentru a fi împotriva atacurilor cu forțe brute. Dacă un atacator dorea să trimită spam-uri posibile în contul tău, toate datele tale ar fi dispărute după câteva încercări. 

KeeperFill pentru reîncărcare automată locală, iOS și Android

Majoritatea administratorilor de parole sunt concentrate pe experiența browserului – citiți recenzia noastră NordPass pentru un exemplu în acest sens – dar Keeper face un pas mai departe. Deși nu este necesar să descărcați aplicația pentru desktop, acest lucru vă va permite să accesați completarea automată local. Utilizând tastele rapide, puteți completa numele de utilizator, parola sau ambele pentru orice aplicație locală de pe aparat. 

deținător-review-keeper-fill

Același lucru este valabil și pentru browserul și dispozitivele mobile. În timpul testării noastre, Keeper a prins cu ușurință câmpurile de intrare și a completat informațiile relevante. În browser, Keeper combină de fapt parole, cărți de credit și adrese în aceeași fereastră de completare automată, astfel încât nu este necesar să navigați la extensia browserului pentru a câmpii automate care nu completează parola. 

KeeperChat și alte suplimente

Keeper oferă mai mult decât un simplu administrator. Puteți achiziționa câteva suplimente la carte sau ca parte a unui pachet, care dublează prețul unui abonament standard. Deși suplimentele sunt, în plus, în plus, ele merită un cost mai mare. 

Motivul principal pentru a achiziționa unul dintre pachetele Keeper este KeeperChat, care este o aplicație de mesagerie criptată de la capăt la capăt. Pe lângă securizarea mesajelor dvs. în timpul tranzitului, KeeperChat are câteva caracteristici unice, inclusiv o galerie media privată, retragerea mesajelor și autodistrugerea cronologică a mesajelor și conversațiilor.. 

Alte suplimente includ BreachWatch, care monitorizează web-ul întunecat pentru orice înregistrări compromise, și Keeper Cloud Security Vault, care vă permite să partajați în siguranță fișiere cu alți utilizatori. Aceste caracteristici sunt binevenite, mai ales că nu solicită un preț ridicat cerut pentru a merge cu ele. KeeperChat este ceea ce diferențiază pachetul complet.

Prezentare generală a funcțiilor deținător

Sigla Keeperkeepersecurity.com

Începe de la 249 dolari pe lună Toate planurile

Securitate

2FA

Criptarea
AES-256

Zero-cunoaștere

2FA chei

Analiza securității

Sincronizare multi-dispozitiv

Backup și recuperare

Aplicații pentru mobil
Android / iOS

Schimbător de parolă

Generator de parolă

Extensia browserului

Completarea automată

Formular de completare automată

Interfață de utilizare a browserului

UI pentru desktop

E-mail

Chat live

Telefon

Centru de ajutor

Forum

Suport 24/7

Mai Mult

Plan gratuit

Prețuri

Keeper este unul dintre administratorii de parole mai ieftine, cu un preț mai mic decât 1Password, pe care l-am considera standard, și cu mult mai puțin decât Dashlane, care este destul de scump (citiți recenzia noastră 1Password și revizuirea Dashlane).

Keeper are o gamă extinsă de planuri, care poate deveni confuză (mai multe despre asta în secțiunea următoare). Planul de bază, numit pur și simplu Personal, vine cu stocare nelimitată a parolei pentru un singur utilizator. Deși este limitat la un singur utilizator, acesta poate fi folosit pe cât de multe dispozitive doriți. 

Există, de asemenea, un plan gratuit, deși este destul de restrictiv. Este limitat la un singur dispozitiv și acceptă numai completarea automată pe mobil. Dacă sunteți în căutarea unui manager gratuit de parole, asigurați-vă că citiți cel mai bun ghid gratuit pentru administratorii de parole sau încercați doar LastPass (citiți recenzia noastră LastPass). 

Puteți încerca gratuit versiunea premium a Keeper. Există o probă gratuită de 30 de zile, care nu necesită card de credit. Tot ce trebuie să faceți pe site este să faceți clic pe „obțineți Keeper gratuit”, introduceți o adresă de e-mail și o parolă, apoi importați-vă parolele. Deoarece Keeper oferă un proces atât de generos, rambursările nu sunt oferite. 

Cu toate acestea, managerul de parole nu este sfârșitul poveștii pentru utilizatorii personali. Keeper vinde un „pachet maxim” în planurile sale personale și familiale. 

Acest pachet include stocarea securizată a fișierelor, un monitor web întunecat și KeeperChat, care a obținut o mențiune în cele 99 de instrumente gratuite pentru a vă proteja ghidul de confidențialitate. Prețul este de două ori mai mult decât un plan standard, dar asta pune totuși în ofertă Dashlane Premium Plus la rușine. 

Planuri de familie, afaceri și întreprinderi

Pe lângă planurile personale, Keeper oferă o varietate de planuri cu mai mulți utilizatori. Planul familiei rivalizează cu 1Password-ul, oferind cinci dulapuri private de două ori mai mare decât prețul unui abonament standard. De asemenea, este livrat cu 10 GB spațiu de stocare securizat, dar dacă este ceea ce urmărești, vei citi mai bine ghidul nostru de stocare în cloud.. 

Pentru utilizare în afaceri, Keeper oferă planuri Business și Enterprise. Sunt similare, în general, deși planul Enterprise oferă unele caracteristici pentru echipe mai mari, inclusiv asistență de conectare unică și integrare cu Active Directory. 

Este impresionant la prețul cerut de aproximativ 4 USD per utilizator, dar dacă nu aveți nevoie de funcțiile Enterprise, puteți obține un plan de afaceri mai ieftin cu Zoho Vault (citiți recenzia noastră Zoho Vault).

Ușurința în utilizare

Interfața web reproiectată de Keeper este o bucurie de utilizare, permițându-vă o mulțime de opțiuni în modul în care vă organizați bolta. Crearea de configurare este simplă, de asemenea, cu un instrument de import de browser și crearea de înregistrări fără probleme. Acestea fiind spuse, trecerea la lista lungă de suplimente poate deveni confuză. 

Așa cum am menționat în secțiunea „prețuri” de mai sus, Keeper are o mulțime de planuri, deși majoritatea utilizatorilor nu vor trebui să se îngrijoreze de ele. Din pagina principală, faceți clic pe „obțineți Keeper free” vă va permite să vă înscrieți pentru un cont și să începeți o probă gratuită de 30 de zile. Nu este necesară nici o carte de credit pentru acest proces, astfel încât să puteți începe să utilizați Keeper imediat. 

deținător-sign-up

Cu toate acestea, există o anumită confuzie în ceea ce vă înscrieți. După cum am menționat în prima secțiune, Keeper are o mulțime de suplimente, inclusiv KeeperChat și BreachWatch. Aceste caracteristici sunt într-un pachet, dar pot fi achiziționate și la carte. Cu toate acestea, anumite suplimente sunt incluse în mod automat dacă treceți peste proba de 30 de zile, în timp ce altele nu. 

Utilizarea Vault Password Password

Odată ajuns în bolta Keeper, lucrurile stau excelent. Vi s-a primit un scurt tutorial de configurare la prima conectare, care vă solicită să importați parolele și să instalați extensia Keeper. Tutorialul arată, de asemenea, diferitele tipuri de intrări pe care le poate stoca Keeper, deși puteți săriți acest pas dacă ați folosit un manager de parole. 

configurare-tutorial

Puteți importa parole din browserul dvs. sau de la un alt administrator de parole. Importul browserului acceptă Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge și Opera și necesită să descărcați un instrument de import. 

Dacă provin dintr-un alt administrator de parole, Keeper are instrucțiuni de importare. Există tutoriale pas cu pas pentru KeePass, RoboForm, Sticky Password și multe altele, deși puteți întotdeauna să glisați și să aruncați și un fișier CSV (citiți recenzia noastră RoboForm și review-ul Sticky Password). 

parolă-import

Adăugarea și gestionarea înregistrărilor de păstrare

Keeper numește intrările sale „înregistrări” și există trei înregistrări principale pe care le poate deține: parole, cărți de credit și identități. Între cele trei, puteți acoperi mult teren, dar Keeper depășește acest lucru. Cu suport pentru câmpuri personalizate, o înregistrare poate deveni orice doriți. 

edit-parolă de management înregistrare

Câmpurile standard sunt contabilizate, dar puteți adăuga, de asemenea, orice număr de câmpuri personalizate într-o înregistrare. În plus, puteți atașa note, fișiere și fotografii la înregistrare, precum și să stocați coduri cu doi factori. După ce sunt stocate, puteți adăuga înregistrarea la favorite, puteți schimba culoarea și chiar puteți crea o scurtătură.

În ceea ce privește gestionarea înregistrărilor dvs., Keeper vă oferă o mulțime de opțiuni. Puteți vizualiza înregistrările într-un format de tip tile sau ca o listă și le puteți sorta după nume sau dată. În plus, puteți filtra intrările într-o serie de moduri, cum ar fi găsirea doar a înregistrărilor care au fișierele atașate la acestea și le puteți organiza în dosare. 

deținător-review-organizare

Ca și intrările individuale, puteți codifica color dosarele din seif pentru a vă organiza mai mult înregistrările. Deși toate aceste opțiuni par mundane, există o lipsă surprinzătoare de opțiuni de organizare din partea altor manageri de parole (citiți recenzia RememBear pentru un exemplu în acest sens). Keeper vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă organiza înregistrările.  

Împărțirea articolelor cu păstrătorul

Odată organizat, puteți partaja înregistrările dvs. de Keeper și, la fel ca opțiunile de organizare, Keeper face un pas dincolo de concurență. Când transferați o înregistrare, puteți alege dacă destinatarul poate citi, edita sau partaja înregistrarea. În plus, puteți transfera proprietatea. 

deținător de partajare

Aceste caracteristici sunt standard pentru managerii de parole de afaceri, dar Keeper le oferă pe planuri personale. Este clar că Keeper este dedicat opțiunilor și asta se afișează cu setările de partajare și organizare a parolelor.

Securitate

Keeper respectă standardele stabilite de alți manageri de parole, criptarea seifului cu AES-256 și blocarea acestei chei în spatele parolei principale. În plus, parolele criptate sunt stocate în conformitate cu SOC 2 și ISO 27001. Acestea fiind spuse, mai avem câteva întrebări despre cum se întâmplă recuperarea contului de la Keeper. 

Modelul de cunoaștere zero și acces în situații de urgență

Keeper respectă un model cu cunoștințe zero, ceea ce înseamnă că nu vede niciodată și nu stochează parola principală. În schimb, Keeper generează o cheie de criptare bazată pe parola principală folosind 100.000 de iterații ale PBKDF2. Această cheie este folosită pentru a cripta și decripta bolta cu o cheie AES-256 separată (citiți descrierea noastră de criptare pentru mai multe despre asta). 

Datorită modelului de cunoștințe zero, Keeper nu poate furniza parola principală în cazul în care o uitați. Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea administratorilor de parole, acesta oferă încă câteva opțiuni de recuperare a contului. La crearea contului dvs., vi s-a solicitat o întrebare și un răspuns de securitate, care este utilizat pentru recuperarea contului. 

După ce v-ați înscris, Keeper generează o cheie de date care este utilizată pentru criptarea și decriptarea fiecărei chei de înregistrare (tastele pentru fiecare articol din seif). Această cheie de date este criptată în mod implicit cu parola de master. Cu toate acestea, Keeper stochează o altă copie a acestei chei de date care este criptată cu întrebarea și răspunsul dvs. de securitate. 

Dacă aveți o întrebare slabă de securitate, aceasta poate pune câteva probleme. Fără activarea autentificării în doi factori, un atacator ar avea nevoie de acces la e-mailul dvs. și răspunsul la întrebarea dvs. de securitate pentru a vă accesa contul. Cea mai bună metodă de a rezolva această problemă, după cum notăm în cele șase sfaturi noastre pentru a preveni furtul de identitate, este să folosiți o întrebare de securitate falsă și să răspundeți. 

În mod alternativ, puteți desemna cinci contacte de urgență care pot avea acces la seif în caz de urgență. Keeper nu vă împărtășește niciodată parola de master. În schimb, contactul primește jumătate din perechea de chei RSA care este folosită pentru a decripta bolta după o anumită perioadă de timp. 

Opțiuni de autentificare cu doi factori de la Keeper

Deși securitatea Keeper este bună, vă recomandăm să activați autentificarea în doi factori. Keeper acceptă cele mai bune aplicații 2FA, folosind o singură parolă bazată pe timp, din aplicații precum Google Authenticator. În plus, Keeper acceptă chei hardware care respectă standardul universal cu doi factori, cum ar fi YubiKey.

A sustine

Keeper oferă asistență directă decentă pentru clienți, cu răspunsuri live chat și e-mail. Cu toate acestea, vine în sine cu resurse de auto-ajutor. Keeper stă la distanță cu ghiduri dense care acoperă fiecare aspect al serviciului său, fără teama de a intra prea departe în detalii tehnice. 

Puteți găsi asistență făcând clic pe linkul „ajutor” din partea de jos a interfeței Keeper. Dând clic acolo, veți fi adus în centrul de asistență pentru clienți, unde puteți verifica starea sistemului Keeper, înregistrați-vă pentru webinarii de asistență, răsfoiți întrebările frecvente, puteți vedea tutoriale video și, bineînțeles, contactați asistența. 

deținător-suport-centru

În timpul recenziei noastre, am folosit foarte mult chat-ul live, scufundându-ne în buruieni cu privire la aspectele tehnice ale securității Keeper. Deși reprezentantul chat-ului live a revenit în cele din urmă la copierea textului din secțiunea de securitate a site-ului web al Keeper, acestea s-au menținut surprinzător de bine. Vă recomandăm să folosiți e-mailul pentru întrebări tehnice, dar repetițiile de chat live cu care am vorbit au fost surprinzător de competente. 

Suportul de chat și e-mail în direct sunt disponibile în permanență, deși nu trebuie să le utilizați des. Keeper dispune de o mulțime de resurse de auto-ajutor, inclusiv de la tutoriale video care parcurg elementele de bază ale aplicației Keeper până la ghiduri aprofundate concentrate pe clienții întreprinderii. 

Keeper nu este la egal cu nimic în ceea ce privește resursele de auto-ajutor, acoperind fiecare aspect al serviciului său în detalii atrăgătoare. 

deținător-ghiduri

Keeper are, de asemenea, o bibliotecă de resurse cu infografii care detaliază impactul criminalității informatice, al documentelor albe tehnice și al seminarii web la cerere. Deși aceste resurse sunt concentrate mai ales către clienții de afaceri, este plăcut să se vadă dedicarea Keeper de a informa baza de clienți despre cybersecurity.

Verdictul

Deși Keeper a fost întotdeauna un manager de parole solid, interfața sa redesenată face o bucurie de utilizare. Cu toate acestea, mai impresionant este prețul. Keeper este puțin mai ieftin decât concurența în timp ce merge cu piciorul în picioare, cu cele mai răspândite caracteristici. Între planul gratuit și proba gratuită de 30 de zile, Keeper este un pariu sigur. 

Ce părere aveți despre Keeper? Ai de gând să te înscrii pentru un proces gratuit? Puneți-ne la cunoștință despre experiența dvs. în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map