Revizuirea parolelor adezive – actualizată în 2020

Review Sticky Password

Parola Sticky este un manager de parolă ieftin, care are suficiente opțiuni pentru ca tehnologiile să înnebunească. Lipsa unui plan cu mai mulți utilizatori pune amprenta pentru companii și familii, dar utilizatorii individuali vor găsi una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață. Citiți recenzia completă a parolei sticky pentru a afla mai multe.


interfață lipicioasă cu parolă

parolă lipicioasă identitate nouă

memorie sigură cu parolă lipicioasă

Panou de bord lipicios de securitate

generator de parolă lipicioasă

Anterior

Următor →

Ne-a plăcut întotdeauna Sticky Password, recomandând-o extrem de bine în cel mai bun ghid al managerului de parole pentru prețurile competitive, planul generos gratuit și securitatea de top. Cu toate acestea, interfața datată pune în evidență experiența, chiar dacă Sticky Password nu este dificil de utilizat. 

În această recenzie actualizată a lui Sticky Password, vom verifica un vechi favorit pentru a vedea unde se află. Pe parcurs, vom acoperi funcții, prețuri, securitate, asistență, ușurință în utilizare și multe altele, înainte de a da verdictul nostru. 

Parola Sticky este un instrument fin de gestionare a parolelor, atât timp cât vă puteți ocupa de interfața sa Windows Vista-esque. Prețul este corect și securitatea este bună, așa că nu există niciun motiv să nu-i oferim o imagine. În plus, există un plan complet fără caracteristici, care vine cu un proces de 30 de zile de Sticky Password Premium din poartă..

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Parola Sticky

Caracteristici

Parola lipicioasă nu are la fel de multe caracteristici unice precum, să zicem, Dashlane, dar totuși impresionează. Elementele de bază sunt acoperite cu completarea automată, partajarea parolelor și asistență pentru mai multe tipuri de intrare. Cu toate acestea, Sticky Password se distinge de o aplicație portabilă care nu necesită instalare.  

Completare automată, tabloul de bord de securitate și portofelul digital

Prin extensia browserului, Sticky Password oferă autentificare și completare automată a formularului. După cum vom ajunge în secțiunea „ușurință în utilizare” de mai jos, Sticky Password detectează aproape fiecare câmp de intrare, aproape o eroare. Acestea fiind spuse, veți putea întotdeauna să completați informații dacă acestea sunt relevante pentru un anumit câmp. 

În afara adreselor și parolelor, Sticky Password acceptă de asemenea completarea automată a cardului de credit prin portofelul digital. Cardurile de credit sunt stocate alături de identitățile dvs., astfel încât să aveți informațiile de facturare și de plată într-un singur loc. 

Pentru noi, tabloul de bord de securitate este cea mai bună caracteristică. Deși nu este un concept nou – Dashlane are un tablou de bord pentru o mai bună securitate, de fapt implementarea lui Sticky Password este o problemă. Tabloul de bord de securitate săpate prin stocarea parolei pentru a găsi parole slabe, vechi sau reutilizate, combinându-le pentru a genera un scor general de securitate. 

Sticky-parolă-review-securitate-tablou de bord

Parola adezivă portabilă

Sincronizarea este o parte importantă a oricărui manager de parole și, după cum vom ajunge în secțiunea „securitate” de mai jos, Sticky Password vă oferă o mulțime de opțiuni. Cu toate acestea, nu trebuie să vă sincronizați parolele. Puteți arunca seiful de parolă pe o unitate USB, pe un hard disk extern sau pe orice alt dispozitiv de stocare și să vă luați autentificările cu dvs.. 

Cu toate acestea, nu sunt doar logurile dvs. Sticky Password este un excelent manager de parolă pentru Windows, deoarece îl poți opera fără să-l instalezi. Versiunea portabilă pe care o creați în aplicație aruncă parolele criptate, dar vine și cu un program pe care îl puteți rula pe orice mașină Windows fără instalare. 

Indiferent unde te afli sau ce computer folosești, poți încărca Parola Sticky portabilă și accesa toate funcțiile aplicației locale. Aceasta include adăugarea de intrări noi, examinarea tabloului de bord de securitate și, cel mai important, completarea automată. 

Partajarea autentificărilor de parole adezive

În planul Sticky Password Premium, puteți partaja și autentificări. Parola adezivă depășește totuși distribuirea de bază. Puteți trimite mai multe articole mai mulți destinatari simultan și puteți specifica diferite niveluri de acces. Există doar două niveluri, „limitate” și „pline”, dar este încă plăcut să vezi câteva opțiuni de partajare. 

lipicios-parolă-review-sharing

Partajarea limitată permite destinatarului să vadă autentificarea, dar să nu o adauge sau să o revoce accesul la ea, în timp ce partajarea completă este ca și cum destinatarul ar fi conectat localul. Indiferent de nivelul pe care îl alegeți, destinatarul va primi un e-mail unde poate accepta sau respinge invitația. 

La testarea internă, e-mailul nu a fost trimis imediat. A durat aproximativ 20 de minute până când am primit un e-mail pentru a descărca o altă copie a parolei Sticky. Este important să rețineți că ambele părți au nevoie de cea mai recentă versiune a unui abonament Premium pentru a partaja parolele. 

Prezentare generală a caracteristicilor parolei adezive

Logo Sticky Passwordwww.stickypassword.com

Începe de la 250 USD pe lună Toate planurile

Securitate

2FA

Criptarea
AES-256

Zero-cunoaștere

2FA chei

Analiza securității

Sincronizare multi-dispozitiv

Backup și recuperare

Aplicații pentru mobil

Schimbător de parolă

Generator de parolă

Extensia browserului

Completarea automată

Formular de completare automată

Interfață de utilizare a browserului

UI pentru desktop

E-mail

Chat live

Telefon

Centru de ajutor

Forum

Suport 24/7

Mai Mult

Plan gratuit

Prețuri

Parola Sticky este foarte ieftină, cu un plan gratuit generos, de pornit. Deși va trebui să faceți upgrade la planul Premium pentru a accesa backup-ul cu parola cloud și sincronizarea pe dispozitivele dvs., o parte din abonament vă va salva manatele pe cale de dispariție. 

Chiar și atunci când plătiți, Sticky Password este foarte mare. Costul suplimentar este pus în principal pe stocarea și backup-ul în cloud, așa cum am văzut cu alți manageri de parole gratuite (citiți recenzia noastră NordPass pentru un exemplu). 

Cea mai mare diferență este că Sticky Password permite intrări nelimitate, spre deosebire de alte opțiuni gratuite (Kaspersky Password Manager și Dashlane vin în minte). O parte din abonamentul dvs. se îndreaptă către Clubul Salvați Manatilor. 

Parola adezivă Gratuită, Premium și pe viață

Există trei planuri oferite: Gratuit, Premium și Lifetime. Planul gratuit a câștigat un loc pe lista noastră cea mai bună de gestionare a parolelor gratuite, deși rămâne puțin scurtă de LastPass (citiți recenzia noastră LastPass). O actualizare la Premium este ieftină, totuși, oferind asistență prioritară, partajare și backup pentru mai puțin de 3 USD pe lună. 

Acesta este un preț echivalent al stocurilor în comparație cu, de exemplu, Keeper (citiți recenzia noastră pentru Keeper). Sticky Password iese în evidență, cu licența Lifetime. Pentru 200 de dolari, puteți achiziționa acces pe viață la Sticky Password, care se potrivește cu toate caracteristicile Premium. În plus, veți primi automat actualizări gratuit. 

Desigur, atunci când cumpărați o licență pe viață, trebuie să vă puneți ce se întâmplă când / dacă serviciul se oprește. Parola lipicioasă nu clarifică ce se întâmplă cu licența dvs., dacă ar fi vreodată să aveți probleme. Cu toate acestea, vorbind pur și simplu de la noi monitorizarea serviciului din ultimii ani, nu ar trebui să vă faceți griji. 

Indiferent de abonamentul pe care îl alegeți, Sticky Password se află în spatele unei garanții de returnare de 30 de zile. Toate planurile gratuite vin și cu un proces Premium de 30 de zile, fără a fi necesară o carte de credit. 

Prețurile de afaceri și reducerea studenților

Sticky Password are, de asemenea, un abonament pentru afaceri, deși nu a făcut-o pe cel mai bun manager de parole pentru lista de afaceri mici (citiți recenzia noastră Zoho Vault dacă este ceea ce urmați). Încă mai percepeți 29,99 USD pe utilizator pe an. Acestea fiind spuse, abonamentul de afaceri vine cu câteva funcții suplimentare de gestionare a utilizatorilor. 

Mai interesant este prețul studenților. Dacă sunteți student sau profesor, puteți cumpăra Sticky Password la o reducere considerabilă prin intermediul magazinului OnTheHub. Un membru Premium anual rulează doar 12,95 USD. Cu toate acestea, Sticky Password oferă și o reducere de 85 la sută la abonamentul său de viață, reducând costul la doar 29 USD. 

Ușurința în utilizare

Parola lipicioasă nu este dificil de utilizat, dar estetica datată servește ca fundal slab la numeroasele sale opțiuni. Cu toate acestea, atâta timp cât înveți drum în jurul aplicației locale și poți face față sensibilității sale bazate pe 2008, este în regulă. 

Descărcarea parolei lipicioase

Puteți descărca Sticky Password înainte de a vă înscrie pentru un cont. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe „obțineți gratuit” de pe pagina de pornire, iar descărcarea va începe imediat. Odată terminat, Sticky Password oferă un scurt pas care explică diversele sale setări și funcția pe care o servește. 

Sticky-parolă-review-configurare

După aceea, vă puteți conecta sau crea un cont dacă nu aveți unul. Crearea contului se întâmplă chiar în fereastra de instalare, ceea ce face ușor să vă înscrieți. Înainte de a vă lansa la secțiunea de parolă, Sticky Password vă solicită, de asemenea, preferințele de sincronizare și dacă doriți să instalați extensia browserului. 

Sticky-parolă-review-create-cont

Dacă alegeți să instalați extensia, Sticky Password va importa automat parolele stocate în browserul pe care l-ați instalat. Nu există nicio solicitare pentru acest lucru și nici o modalitate de a sorta parolele pe care doriți să le importați. Pentru noi, asta însemna aterizarea într-o seif cu parolă care era deja plină cu intrări. 

Utilizarea Vault Passwordy Vault

Seiful Sticky Password arată de parcă a fost smuls direct din Windows Vista. Deși își servește în continuare scopul ca program de stocare a parolei, aspectul aero-esque pe toate arată mai mult decât câțiva ani învechit. În ciuda aspectului, Sticky Password este ușor de utilizat. 

Sticky-parolă-review-criptă

Navigarea este gestionată prin meniul din partea stângă, permițându-vă să accesați rapid parolele bazate pe web, parolele aplicației, memoriile, marcajele și identitățile. 

Puteți găsi conturi fie căutând, fie organizându-le în grupuri. Parola adezivă acceptă pictograme personalizate pentru grupurile dvs., cum ar fi 1Password, deși nu pare la fel de drăguță în proces (citiți recenzia noastră 1Password). 

Există o mulțime de opțiuni atunci când adăugați sau editați un cont, deși nu există câmpuri personalizate precum am văzut cu alte programe de gestionare a parolelor. Puteți alege o dată de expirare pentru parola dvs., legați contul la URL-uri specifice sau domenii întregi, lăsați comentarii și alegeți în ce browser să deschideți contul. 

Sticky-parolă-review-nou-cont

Apreciem numeroasele opțiuni și experiența simplă a utilizatorului pe care o oferă Sticky Password. Cu toate acestea, nu este prezentat în modul corect. Aspectul datat nu este compatibil cu software-ul de parolă modern și, deși Sticky Password nu este dificil de utilizat, uneori se poate simți astfel. 

Sticky Password Hub și extensia Chrome

Dacă preferați browserul dvs., Sticky Password oferă un manager de parole online, deși este mai puțin bogat în funcții decât aplicația locală. Vă puteți vizualiza conturile, marcajele și memoriile, dar nimic altceva. Extensia – care este disponibilă pentru aproape orice browser, inclusiv Chrome, Firefox, Opera și Edge – este mult mai utilă. 

Extensia servește pentru completarea automată, dar și ca referință rapidă. De fapt, arată mai bine decât aplicația locală, permițându-vă să vizualizați rapid parolele, marcajele și identitățile online. Mai mult, extensia are o filă dedicată pentru site-ul web pe care vă aflați, plus un link pentru a deschide aplicația locală. 

Sticky-parolă-review-extensie

Odată cu extensia instalată, Sticky Password va captura automat autentificările atunci când intrați pe site-uri noi. Totuși, cum ar fi managerul de parole Windows, procesul nu este gestionat cu grație, așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos. 

Sticky-parolă-review-captare

Nici unul nu este completat automat. Parola lipicioasă apare în aproape orice câmp de intrare, parolă sau nu. Abordarea generală funcționează – veți putea, de asemenea, să completați automat un câmp -, dar face ca browserul să fie mai lent și, mai rău, plin de pictograme cu Parola lipicioasă. Aplicațiile mobile sunt mai bune, deși Sticky Password nu a câștigat un loc în cel mai bun manager de parole pentru ghid pentru iPhone. 

De asemenea, am observat o încetinire semnificativă a performanței browserului după instalarea Sticky Password. Este imposibil să verificați că Sticky Password a fost responsabilă, în afara faptului că ați văzut un proces înfometat de resurse în Windows Task Manager. Indiferent, acest lucru trebuie remarcat. 

Securitate

Parola Sticky este unul dintre cei mai siguri manageri de parolă din jur, combinând criptarea excelentă cu câteva caracteristici unice de securitate pentru a vă păstra parolele în siguranță. Mai mult decât atât, totuși, Sticky Password criptează și stochează o copie locală a seifului parolei dvs., adică dacă serverele se închid vreodată, mai aveți acces la autentificările dvs.. 

Pentru criptare, Sticky Password vă protejează logările cu criptarea AES-256 (citiți descrierea noastră de criptare pentru mai multe despre asta). Cheia pentru a decripta datele dvs. este blocată în spatele parolei principale, de care Sticky Password nu are cunoștințe zero. În schimb, Sticky Password se autentifică folosind o cheie derivată din parola principală, care este generată cu PBKDF2.

Deoarece Parola Sticky nu vede niciodată sau nu stochează parola principală, nu există nicio modalitate de a o recupera. Dacă uitați, veți fi blocat din cont. Din fericire, puteți autentifica în mai multe moduri, inclusiv autentificarea cu doi factori cu cele mai bune aplicații 2FA (cum ar fi Google Authenticator). În plus, vă puteți autentifica folosind un dispozitiv detașabil, cum ar fi un stick USB sau un dispozitiv Bluetooth. 

Funcția de sincronizare locală a parolei adezive

Toate buclele criptate pe care trebuie să le parcurgeți parolele sunt datorită sincronizării în cloud. Parola lipicioasă, cum ar fi un furnizor de stocare în cloud, cum ar fi Sync.com, folosește serverele din cloud pentru a sincroniza datele de pe dispozitivele dvs. (citiți recenzia noastră Sync.com). Acestea fiind spuse, nu trebuie să vă trimiteți niciodată datele în cloud. 

Parola Sticky are o caracteristică de sincronizare locală, care trimite datele criptate celorlalte dispozitive prin intermediul unei rețele locale. În acest fel, parolele dvs., chiar și sub formă criptată, sunt stocate numai pe dispozitivele dvs. Sincronizarea locală rezolvă o problemă pe care o au mulți manageri de parole, aceasta fiind posibilitatea de a avea parolele peste tot, fără riscul potențial de stocare a acestora în cloud.

A sustine

Parola Sticky oferă asistență prin e-mail prompt, în special pentru abonații săi Premium. Cu toate acestea, baza de cunoștințe ne evidențiază cel mai mult. Cu articole care acoperă aproape toate aspectele deținătorului de parole și cu multe detalii, baza de cunoștințe ar trebui să fie resursa dvs. de suport. 

Puteți accesa centrul de ajutor Sticky Password din hub-ul contului. Dând clic pe linkul „asistență” din partea de jos a paginii, veți fi adus la baza de cunoștințe. Utilizatorii gratuite vor fi direcționați către resurse de auto-ajutor, în timp ce membrii Premium vor fi duși într-un formular de contact. 

Parola Sticky spune că, de obicei, se întoarce în 24 de ore și oferă asistență în engleză, germană, franceză, olandeză, cehă, rusă, ucraineană și japoneză.

În ceea ce privește actualitatea, 24 de ore este o estimare bună. Ne-am adresat la Sticky Password cu o întrebare despre import, iar un reprezentant a revenit în aproximativ 13 ore (în miez de noapte, te gândești). Totuși, răspunsul a fost rapid, chiar dacă puțină lumină la detalii. 

Centrul de ajutor și forumuri

Centrul de ajutor poate rezolva majoritatea problemelor. Deși Sticky Password are o aplicație datată, nu o veți ști din baza de cunoștințe. Articolele sunt prezentate curat cu o mulțime de detalii, acoperind mai multe sisteme de operare, precum și planurile diferite ale Sticky Password. Pentru o bază de cunoștințe a managerului de parole, Sticky Password impresionează. 

Din păcate, forumurile sunt mai puțin impresionante. În momentul scrierii, cel mai recent fir este vechi de cinci zile, ceea ce este o eternitate online. Majoritatea subiectelor sunt solicitări de caracteristici sau întrebări despre soluționarea problemelor. Din fericire, se pare că echipa de suport monitorizează forumurile, chiar dacă acestea solicită doar să trimiteți un e-mail în majoritatea cazurilor.

Verdictul

Parola Sticky este încă un excelent manager de parole, încadrat cu securitate de top și cu un preț scăzut. Abonamentul său de viață este de asemenea impresionant, chiar dacă actualizările gratuite par mai mult ca un flux prin picurare decât ca un flux. Acestea fiind spuse, va trebui să aveți de-a face cu interfața datată, care, deși este bogată în funcții, poate fi dificil de ocolit. 

Vezi și cel mai bun manager de parolă pentru piesa pentru familii.

Ce părere aveți despre Sticky Password? Veți profita de proba sa gratuită Premium? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me