Revizuirea LogMeOnce – actualizată în 2020

Recenzie LogMeOnce

LogMeOnce este un serviciu plin de caracteristici care, în ciuda promisiunii sale, rămâne scurt în aproape toate celelalte moduri. Principalul infractor este interfața dureroasă, citită despre celelalte din recenzia noastră completă LogMeOnce.


logmeonce-Slider1

logmeonce-slider2

logmeonce-slider3

logmeonce-slider4

logmeonce-slider5

Anterior

Următor →

Administratorul de parole LogMeOnce este un instrument ambițios, dar se încadrează în multe domenii. Deși un cont LogMeOnce vă oferă acces la parolele salvate, ușurința de utilizare face ca întregul proces să se simtă ca o problemă. LogMeOnce pur și simplu nu are cotletele pentru a câștiga un loc printre cei mai buni manageri de parole. 

În această recenzie LogMeOnce, vom trece prin experiența noastră după ce vom petrece câteva zile cu serviciul. Vom descompune numeroasele funcții pe care LogMeOnce trebuie să le ofere, precum și securitatea pe care o are. La sfârșit, vom oferi verdictul nostru dacă administratorul de parole merită sau nu. 

Pentru majoritatea oamenilor, răspunsul este nu. Deși funcțiile precum Parcul de șoc sunt inedite, acestea nu fac nici o diferență în practică. LogMeOnce este prea copleșitor pentru a recomanda și, din păcate, multe funcții nu fac ca experiența utilizatorului dezordonat să merite.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru LogMeOnce

Caracteristici

LogMeOnce are problema opusă a Encryptr (citiți recenzia noastră Encryptr), prin faptul că managerul de parole oferă prea multe funcții. Deși ne este greu să ne plângem de bunătăți, LogMeOnce pur și simplu merge prea departe. Există prea multe elemente suplimentare, majoritatea inutile. 

Pentru un punct de referință, pagina „caracteristicile de top” ale administratorului parolelor de consum ar lua 53 de coli de hârtie pentru a tipări. Când parcurgeți pagina în jos, multe dintre descrieri se simt ca pe un site de comerț cu ridicata chinezesc, cu o mulțime de imagini de imagini și grafică Photoshop care acordă mai multă atenție cantității de servicii decât calității acestora.. 

Pagina „prețuri și comparație” oferă o listă de funcții mai digerabilă, comparând lista LogMeOnce cu o grămadă de cookie-uri și alți manageri de parole cu un cracker. 

Aproape toți „diferențiatorii inegalabili” ai LogMeOnce au un fel de brevet în spatele lor, chiar și atunci când nu are sens. De exemplu, o autentificare completă cu doi factori are un statut în curs de așteptare a brevetului și ne așteptăm să rămână așa. 

logmeonce-caracteristici comparație

Din fericire, standardele sunt contabilizate. LogMeOnce include raportare, note sigure, opțiuni de autentificare în doi factori și o aplicație mobilă. De asemenea, include suport pentru o serie de platforme diferite, inclusiv Windows și macOS, precum și cele mai bune browsere din jur, precum Chrome, Firefox, Safari și Internet Explorer. 

Probleme în Feature Town

Restul caracteristicilor ne-au făcut să ne zgâriem în sus și să ne întrebăm „de ce?” Lucruri precum Password Shock, care încearcă să sperie intrusii atunci când accesează dispozitivul dvs., sunt în regulă, dacă sunt ciudat. Problema este că este dificil să știi la ce caracteristici ai acces. 

După cum vom intra în următoarea secțiune, LogMeOnce are o linie destul de concisă de planuri, dar diferențele dintre aceste planuri sunt, pentru a fi blânde, greu de înțeles. Știind ce este jumătate din lupta cu LogMeOnce. Având în vedere cât de multe dintre caracteristicile sale au de oferit, aceasta nu este o luptă demnă de avut. 

Se pare că LogMeOnce a ratat ceea ce înseamnă să fii dens. Servicii precum Dashlane și 1Password au o mulțime de caracteristici, sigur, dar lista este direct relevantă pentru modul în care utilizatorii interacționează cu software-ul (citiți recenzia Dashlane și revizuirea 1Password). 

LogMeOnce, pe de altă parte, lipsește de suplimentele utile și, în schimb, le înlocuiește cu completări inutile.

Prezentare generală a caracteristicilor LogMeOnce

Logo LogMeOncewww.logmeonce.com

Începe de la 100 USD pe lună Toate planurile

Securitate

2FA

Criptarea
AES-256

Zero-cunoaștere

2FA chei

Analiza securității

Sincronizare multi-dispozitiv

Backup și recuperare

Aplicații pentru mobil

Schimbător de parolă

Generator de parolă

Extensia browserului

Completarea automată

Formular de completare automată

Interfață de utilizare a browserului

UI pentru desktop

E-mail

Chat live

Telefon

Centru de ajutor

Forum

Suport 24/7

Mai Mult

Plan gratuit

Prețuri

Dacă există ceva care să răscumpere LogMeOnce, serviciul este ieftin. „Serviciu” este totuși un cuvânt cheie aici. LogMeOnce Password Management nu este ieftin, dar multitudinea de accesorii pe care le oferă nu sunt. Dacă vi se pare un manager de parolă pentru dvs., veți economisi o monedă, dar numai dacă respectați un plan de bază.

LogMeOnce oferă trei niveluri de servicii: Premium, Professional și Ultimate. Premium este gratuit pentru totdeauna, dar nu se alătură LastPass, Bitwarden și KeePass în cel mai bun ghid gratuit pentru administratorii de parole. 

Planul Premium gratuit vă poate stoca parolele și oferă autentificare cu doi factori pe desktop și pe dispozitivele mobile. Cu toate acestea, lipsește suportul de „parolă al dispozitivului”, care, potrivit LogMeOnce, se referă la autentificări pentru routere și servere.

Planul profesionist este mai bun, și la doar o sumă pe lună, este încă ieftin. Pentru preț, obțineți acces limitat la unele dintre caracteristicile mai ciudate ale LogMeOnce, inclusiv conectare programată și Șocare parolă. LogMeOnce introduce de asemenea docul de productivitate în Professional, despre care puteți afla mai multe detalii în secțiunea următoare. 

În partea de sus a gamei se află planul Ultimate, deși numindu-l că este un pic hiperbolic. Deși este mai robust în ceea ce privește caracteristicile în comparație cu Professional, LogMeOnce Ultimate nu include totul. Parola Shock este încă limitată la o serie de înregistrări și aveți acces limitat la funcția de înghețare a contului. 

Prețuri și pachete LogMeOnce pentru afaceri

Pe lângă cele trei planuri pentru consumatori, LogMeOnce oferă și două planuri de afaceri: Business și Enterprise. Rulând 2 $ și 4 USD pe utilizator pe lună, respectiv abonamentele pentru afaceri nu sunt prea scumpe, deși nu sunt potrivite pentru majoritatea ținutelor. 

Deși planurile de afaceri au caracteristici solide, instrumente precum Zoho Vault și OneLogin sunt mai potrivite din punct de vedere al utilizabilității (citiți recenzia noastră Zoho Vault și revizuirea OneLogin). 

Clienții potențiali LogMeOnce vor debarca, fără îndoială, pe pagina „cumpără”, care, așa cum vom ajunge în secțiunea următoare, este o încurcătură. Cu toate acestea, vrem să subliniem și în această secțiune. 

Pe pagina „cumpărați”, puteți achiziționa un pachet, precum și una dintre funcțiile suplimentare ale LogMeOnce. Această pagină adaugă la confuzia din jurul prețurilor, ratele listate fiind incorecte, iar unele butoane „cumpără” nu funcționează. 

Ca și cum site-ul LogMeOnce nu este suficient de confuz, prețurile inconsecvente, lista mare de suplimente și lipsa de clarificări în jurul celor incluse în planul dvs. sunt suficiente pentru a înnebuni pe oricine.

Ușurința în utilizare

Această secțiune este un doozy. LogMeOnce are unul dintre cele mai complicate site-uri web pe care le-am văzut vreodată. Nu numai că aspectul este datat, se potrivește cu imagini cu rezoluție scăzută, fotografii stoc întinse la un raport de aspect nerealist și elemente care urlă din primele zile ale internetului, dar este dificil să te ocolești. 

Și mai frustrant este faptul că LogMeOnce a adăugat noi elemente moderne pe site-ul său, inclusiv un avertisment cookie în partea de jos și pictograma live chat. 

logmeonce-site

Este greu să știi unde să mergi pentru a cumpăra LogMeOnce. În meniul de sus există un buton „cumpărare”, dar te duce către o pagină de checkout care strigă „înșelătorie” în aproape toate sensurile. În plus, această pagină de checkout nu arată toate planurile LogMeOnce, rezervând în schimb spațiu pentru suplimente precum Mugshot și, din anumite motive, credite de voce și SMS cu doi factori (orice înseamnă). 

logmeonce-buy-pagini

Pagina de produs mai rezonabilă se află în secțiunea „prețuri și comparație” din fila „produse”. Acolo, va trebui să suferiți prin mai multe comparații ale LogMeOnce, dar cel puțin puteți vedea planurile Premium, Professional și Ultimate într-un singur loc cu prețurile corespunzătoare. 

logmeonce-stabilire a prețurilor

Puteți vedea prețurile aici, dar nu vă puteți înscrie efectiv, în ciuda butonului mare „înscriere” care se află deasupra comparației îndelungate a LogMeOnce. Funcția paginii „cumpără”, deși nu oferă tot planul LogMeOnce, chiar sărirea planului gratuit. 

Se dovedește, trebuie să vă înscrieți la un cont folosind butonul „conectați-vă” din colțul din dreapta sus, nu folosind butoanele care sunt pe pagina / produsele produsului. 

Opera (citiți recenzia noastră Opera) ne-a dat o eroare care a spus că link-ul încerca să deschidă un protocol necunoscut, în acest caz „ttps :.” Nu putem spune cu siguranță, dar cea mai bună presupunere a noastră este că linkul pentru butonul de înscriere lipsește o „h” la început, ceea ce duce la nicăieri. 

Configurarea LogMeOnce

Deși puteți crea un cont și vă conectați, nu puteți accesa de fapt LogMeOnce până nu finalizați câțiva pași. În primul rând, va trebui să instalați extensia, care este disponibilă pentru Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer și Microsoft Edge. După aceea, LogMeOnce vă solicită să instalați o aplicație locală, care să permită copii de rezervă, stocare locală și funcționalitate de import. 

logmeonce-tools

Nu vă confundați, însă (dacă ați ajuns până acum, este puțin probabil); aplicația Instrumente nu este o versiune desktop a LogMeOnce. Mai degrabă, este o aplicație locală cerută de versiunea browserului aplicației pentru a accesa anumite funcții. 

Utilizarea Dock LogMeOnce Productivity

Odată conectat, LogMeOnce vă întâmpină cu o notă despre cea mai recentă versiune „încântătoare și bogată în caracteristici”, potrivită cu o bucată de clipart „binevenit”. Pe acest ecran principal, LogMeOnce oferă câteva săgeți care explică diferitele pictograme din meniul superior, care, spre deosebire de restul interfeței, este binevenit. 

logmeonce-de bun venit

Dincolo de asta, LogMeOnce va parcurge un tutorial care explică interfața, extensia browserului și modul de configurare. De fapt, ne place tutorialul, deoarece oferă niște explicații atât de necesare pentru abordarea netradițională a LogMeOnce. Cu toate acestea, dacă această abordare ar fi diferită, nu ar fi nevoie de atâtea explicații în primul rând. 

logmeonce-tutorial

Mai mult, tutorialul durează aproximativ 15 minute pentru a finaliza, dacă faceți totul, cu o mână de reclame la final. Procesul este neobișnuit de lung, fără opțiune de a sări peste. Trebuie să stați în fiecare etapă a procesului până la sfârșit. 

În cele din urmă, veți ateriza pe ecranul de domiciliu, unde puteți accesa rapid graficele de productivitate, autentificarea cu doi factori, managerul de parole, portofelul securizat și multe altele. Dacă aveți un abonament plătit, veți putea, de asemenea, să vizualizați Dock-ul LogMeOnce Productivity, care este o bară de activități inspirată de macOS cerșind un proces. 

logmeonce-acasă

Foarte puțin din interfață este de fapt dedicată managerului de parole, care acceptă stocarea pentru parole, note și carduri de credit. Sprijinul limitat de intrare LogMeOnce arată modul în care efortul neplăcut poate afecta mai mult decât ajutorul. Sigur, există o mulțime de alte funcții, dar serviciul de bază, care este gestionarea parolelor, lipsește dintr-o serie de domenii cheie. 

logmeonce-nouă aplicație

Gândiți diferit (despre ușurința de utilizare)

LogMeOnce își îndeamnă utilizatorii să „gândească altfel” pe tabloul de bord de gestionare a parolelor, lucru pe care trebuie să-l faci pentru a-ți înfățișa capul în jurul serviciului. S-ar putea părea că ne este greu în LogMeOnce și suntem, dar nu fără motiv. Citind alte recenzii, LogMeOnce este lăudat pentru caracteristicile sale, dar în contextul utilizabilității, acestea devin irelevante. 

LogMeOnce, în configurația sa cea mai completă, este un manager costisitor de parole. Se străduiește să ofere chiar și gestionarea parolelor de bază sub lista sa copleșitoare de funcții. În plus, procesul de înscriere este atât de implicat încât este greu de spus că primele caracteristici merită în primul rând.. 

Cu toate acestea, cea mai mare problemă a noastră se rezumă la resursele neplătite. Este clar LogMeOnce încearcă să iasă în evidență de mulțimea managerului de parole. Cu acest obiectiv, a ratat marcajul. Utilizarea instrumentului este dincolo de confuz, iar lista lungă de funcții irelevante distrage pur și simplu ceea ce este altfel un manager de parole barebones. 

Securitate

Ca și funcțiile standard, LogMeOnce are multe în calea funcțiilor de securitate. Din păcate, sunt și în detrimentul serviciului. În acest caz, este însă mai rău, deoarece unele caracteristici de securitate ar putea lăsa contul tău vulnerabil. 

Începând cu elementele de bază, LogMeOnce este un furnizor de cunoștințe zero, ceea ce înseamnă că nu știe sau nu stochează parola principală. Asta este cel puțin ceea ce spune LogMeOnce în pagina de imagine de securitate. Nu am găsit nicio documentație tehnică despre modelul de securitate al LogMeOnce, în ciuda faptului că acesta susține că are o carte albă în pagina de rezumat a administrației. 

Problema este că LogMeOnce are la bază browser-ul dvs. Utilizează AES pentru a vă asigura parolele – deși nu definește dimensiunea cheii – și, deși acesta este standardul, există încă întrebări legate de unde și când are loc criptarea (citiți descrierea noastră de criptare pentru mai multe despre asta). 

Din păcate, nu avem suficiente informații pentru a stabili dacă LogMeOnce este sigur sau nu. Toate piesele sunt pe loc, dar nu știm procesul critic de autentificare și de criptare / decriptare. LogMeOnce trebuie să ofere mai multe informații tehnice pe acest front. 

Vulnerabilități potențiale de securitate

Ca și alți manageri de parole, LogMeOnce folosește parola principală pentru a vă accesa contul. Cu toate acestea, nu este necesar să folosiți o parolă principală. LogMeOnce are acces fără parolă printr-un număr de pin, amprentă digitală sau o fotografie. Deși standard pentru majoritatea managerilor de parole, LogMeOnce are ceva diferit. 

Am putea găsi cele mai multe informații despre PhotoLogin, care folosește o fotografie pe care o faceți cu telefonul sau camera web pentru a vă autentifica. Cu toate acestea, nu funcționează prin software de recunoaștere facială. Mai degrabă, fotografiați o fotografie pe un singur dispozitiv și confirmați pe altul că este ceea ce vă așteptați. 

Ca o formă de autentificare cu doi factori, funcționează, dar nu ca metodă de autentificare standard. Din nou, acesta este un caz al resurselor neplătite, se pare. LogMeOnce te poate obliga să folosești parola principală – asta face fiecare manager de parolă – și să folosești în schimb analiza contextuală a adresei tale IP, a locației și multe altele ca măsuri de securitate.. 

Există, de asemenea, unele probleme cu privire la accesul de urgență la contul dvs. LogMeOnce solicită o întrebare de securitate inerent nesigură, spunând că va ajuta la recuperarea contului. Dacă aceasta este singura măsură în vigoare pentru a vă proteja autentificările de orice persoană care poate găsi răspunsul la întrebarea dvs. de securitate, este oribil.

A sustine

LogMeOnce are un portal de suport datat, dar în comparație cu site-ul web obișnuit, pare modern. Ca o respirație de aer curat, portalul de asistență este ușor de ocolit, în ciuda sensibilităților sale din era Vista. Acolo, veți găsi o întrebare frecventă, tutoriale video, ajutor pentru clienții de afaceri, feedback și formularul de bilet. 

logmeonce-suport-centru

Contactul este limitat doar la e-mail, deși este monitorizat în permanență. Din fericire, nu aveți nevoie de un cont pentru a vă adresa LogMeOnce. Formularul de contact vă solicită adresa de e-mail, unele informații despre dispozitiv și o descriere a problemei dvs. Pentru surprinderea noastră, LogMeOnce a revenit la ancheta noastră în câteva ore. 

logmeonce-contact de pagină

Pentru ajutor de sine, LogMeOnce oferă o întrebare frecventă, care este destul de densă. Deși subiectele individuale nu intră niciodată prea mult în detalii, există o mulțime de articole disponibile. Cu toate acestea, există o mână de articole care nu au niciun sens. Luați acest articol de depanare despre imposibilitatea de a vă autentifica în contul dvs. LogMeOnce: 

logmeonce-imposibilitatea de-a-conectare

LogMeOnce recomandă celor care nu se pot autentifica pentru a vizita pagina de autentificare și încearcă să se autentifice. Anumite articole au același tratament cu asinină, ceea ce reflectă nivelul de inconsecvență observat pe site-ul principal.. 

Tutoriale video LogMeOnce

LogMeOnce oferă tutoriale video și, deși sunt decente, sunt datate ca site-ul principal. Ultima încărcare a fost acum doi ani, care a cunoscut lansarea LogMeOnce versiunea 6. Deși cele mai recente încărcări sunt difuzate în HD, multe dintre subiectele mai vechi sunt limitate la definiția standard. 

logmeonce-video-tutoriale

Deși apreciem să oferim tutoriale video, mulți au nevoie disperată de o actualizare. La fel ca articolele de asistență, actualizările consistente permit informațiilor să rămână relevante și utile. Pe multe dintre videoclipurile vechi, LogMeOnce folosește versiuni depășite ale software-ului, ceea ce ar putea duce la confuzii.

Verdictul

LogMeOnce este un produs care nu are niciun sens. Sigur, oferă administrare gratuită a parolelor, dar având în vedere cât de convolute sunt procesul de înregistrare și interfața utilizatorului, dificultatea nu merită. Există și alte servicii – gratuit – care oferă o abordare simplificată, cu o listă de funcții mai relevante. 

Este ușor să scrii LogMeOnce ca un manager de parolă prea ambițios, depășit cu funcții suplimentare. Testele noastre au rezultat. Din cauza concentrării pe extras, multe funcționalități de bază nu sunt oferite, cum ar fi asistența pentru intrările personalizate. În lumina acestui fapt, ne este greu să recomandăm oricui LogMeOnce. 

Ce părere aveți despre această recenzie LogMeOnce? Vrei să dai o lovitură lui LogMeOnce? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map