Revizuire OneLogin – Manager de parole de afaceri – actualizat în 2020

Examinare OneLogin

OneLogin este un manager de parole puternic, la nivel de întreprindere, care va necesita anumite abilități serioase de la un manager IT pentru a obține cele mai multe avantaje. Totuși, probabil, persoanele își vor smulge harul. Consultați recenzia noastră completă OneLogin pentru detalii.


onelogin-add-app

onelogin browser-interfață

onelogin-eveniment-log

onelogin-nou-utilizator

onelogin-roluri

Anterior

Următor →

OneLogin este un serviciu de autentificare unică (SSO) și autentificare multi-factor (MFA). Posibil să se integreze cu o multitudine de aplicații, OneLogin oferă o modalitate simplificată pentru utilizatorii din afacerea dvs. de a accesa rapid aplicații pentru diferite proiecte și operațiuni cotidiene. Acestea fiind spuse, obiectivul vizat de OneLogin îl face un candidat prost pentru lista noastră de cele mai bune manageri de parole. 

În această revizuire OneLogin, vom detalia experiența noastră după ce vom petrece ceva timp cu serviciul. Ne-am înscris pentru un cont incognito – așa cum ar face orice utilizator – pentru a evalua caracteristicile sale, securitatea, prețurile și multe altele, toate pentru a ajunge la verdictul nostru.  

Ca un serviciu axat pe întreprinderi, OneLogin este excelent, deși intră în cont propriu doar atunci când numărul de utilizatori devine mare. Pentru întreprinderile mici, există opțiuni mult mai bune, cum ar fi Dashlane și 1Password, ambele realizând ghidul nostru pentru cele mai bune instrumente de gestionare a parolelor pentru întreprinderile mici. Citiți mai departe pentru gândurile noastre complete sau treceți la sfârșitul acestei recenzii OneLogin pentru evaluarea generală.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru OneLogin

Caracteristici

La baza sa, OneLogin este un serviciu de conectare unic, deși acesta este doar un aspect al pachetului de securitate general pe care îl oferă. Platforma de experiență de încredere OneLogin, așa cum este numită, oferă tot ceea ce are nevoie pentru afacerea dvs. să interacționeze cu platformele digitale, inclusiv MFA, gestionarea identității, automatizare și multe altele. 

Caracteristica centrală a OneLogin este directorul său cloud, care este construit pentru a se integra direct cu directoarele cloud existente, precum Microsoft Active Directory, LDAP și Workday. 

În directorul dvs., puteți configura aplicații astfel încât utilizatorii din întreaga companie să aibă acces cu un singur clic la ele. Deși OneLogin nu acceptă fiecare platformă, aceasta oferă o listă extinsă, cu toate, de la aplicații de productivitate la servicii de marketing și publicitate.. 

Rotunjirea serviciului de bază este MFA, care vă permite să implementați întrebări de securitate, biometrie, parole unice și multe altele pentru a aplica standarde stricte de securitate. OneLogin are chiar ceva numit SmartFactor Authentication, care folosește învățarea automată pentru a identifica încercările frauduloase de a vă autentifica. Vom vorbi mai mult despre asta în secțiunea „securitate” de mai jos.. 

OneLogin Furnizare, gestionarea identității și bord

Serviciul de bază al OneLogin este solid, dar gama sa de funcții de gestionare a utilizatorilor este cea mai importantă. Pentru a vă asigura că totul funcționează cât mai bine posibil, OneLogin dispune de furnizori automat. Utilizând managementul identității și accesului (IAM), puteți importa și atribui automat roluri utilizatorilor pentru diferitele aplicații.

Puteți avea, de asemenea, roluri și atribute personalizate și să atribuiți automat aceste atribute utilizatorilor pe măsură ce le adăugați. De exemplu, dacă doriți să alocați un utilizator unui anumit grup din una dintre aplicațiile dvs., puteți face acest lucru folosind maparea drepturilor și atributele personalizate, toate automat. 

onelogin-roluri

În funcții și prețuri, este clar că OneLogin este axat pe aplicații mari pentru întreprinderi. Deși ușurința de utilizare este suficientă pentru a vinde chiar și pentru întreprinderile mici, echipamentele mai mari vor putea valorifica pe deplin puterea OneLogin. Este clar că echipa de dezvoltare s-a gândit la tot ceea ce face ca întreprinderile mai mari să funcționeze fără probleme. 

Prezentare generală a caracteristicilor OneLogin

Logo OneLoginwww.onelogin.com

Începe de la 200 USD pe lună Toate planurile

Securitate

2FA

Criptarea
AES-256

Zero-cunoaștere

2FA chei

Analiza securității

Sincronizare multi-dispozitiv

Backup și recuperare

Aplicații pentru mobil

Schimbător de parolă

Generator de parolă

Extensia browserului

Completarea automată

Formular de completare automată

Interfață de utilizare a browserului

UI pentru desktop

E-mail

Chat live

Telefon

Centru de ajutor

Forum

Suport 24/7

Mai Mult

Plan gratuit

Prețuri

OneLogin are trei planuri disponibile, fiecare dintre ele având un preț lunar pe utilizator. Acestea nu sunt singurele tale alegeri. Deși planurile Starter, Enterprise și Unlimited se potrivesc facturii pentru majoritatea întreprinderilor, puteți contacta OneLogin pentru a personaliza un plan care se potrivește nevoilor dvs..

Începând cu planurile preconfigurate, OneLogin adaugă noi funcții pe măsură ce prețul crește. Planul Starter, de exemplu, vine cu SSO pentru toate aplicațiile și suportul standard, în timp ce Unlimited vine cu management de identitate, MFA și securitate bazată pe politici.. 

În afara prețului, numărul minim de utilizatori este diferit și pentru fiecare nivel. Deși, nu este diferit în modul în care ai putea bănui. 

OneLogin necesită de fapt un număr minim de utilizatori minim pe nivelurile sale inferioare, Starter necesitând cel puțin 25 de utilizatori. Dacă sunteți o companie mică care caută SSO și aveți doar câțiva angajați, va trebui să cheltuiți mult mai mult pentru a începe. 

Folosind numărul minim de utilizatori, Starter costă cel puțin 50 USD pe lună, în timp ce Unlimited stă la 40 USD. Dacă aveți doar cinci utilizatori și aveți nevoie de SSO de bază, va trebui să plătiți aproape același preț ca 25 de utilizatori în planul Starter. 

Deși înțelegem minimele utilizatorilor, OneLogin are prețurile stabilite astfel încât să plătiți întotdeauna cel puțin 40 USD în fiecare lună, indiferent de numărul de utilizatori de care aveți nevoie sau de planul pe care îl alegeți. 

Chiar și așa, OneLogin este ieftin atâta timp cât îți îndeplinești pragul. Există, de asemenea, o probă gratuită de 30 de zile, care vă oferă acces la SSO desktop și mobil, rapoarte personalizate, MFA, politici de securitate și multe altele. Și mai bine, nu trebuie să dai jos un card de credit pentru a-i da o lovitură. 

Planuri personalizate OneLogin

Dacă aveți o companie cu o mărime de 5.000 sau mai mult sau dacă aveți nevoie doar de anumite servicii, puteți contacta OneLogin direct pentru o ofertă. Planurile personalizate pot consta în minim MFA pentru o VPN de afaceri sau la fel de mult accesul OneLogin, MFA bazat pe riscuri, aplicația OneLogin desktop și multe altele. La fel ca planurile Starter, Enterprise și Unlimited, există totuși un minim. 

Trebuie să cheltuiți cel puțin 1.200 USD anual pentru o soluție personalizată. Deși OneLogin nu oferă prețuri pe site-ul său, aceasta ar trebui să vă ofere o idee despre ce vă puteți aștepta. În plus, OneLogin are prețuri pentru învățământul superior, care, ca și soluțiile personalizate, este oferit doar prin contact.

Ușurința în utilizare

OneLogin este foarte mult un serviciu axat pe întreprinderi, cu mai multe produse și cazuri de utilizare împrăștiate de-a lungul meniului de sus. Deși este dens cu informații, nu există niciodată o întrebare despre cum să te înscrii, așa cum există cu LogMeOnce (citiți recenzia noastră LogMeOnce). Butonul mare „Încercați acum” vă va începe. 

Puteți încerca OneLogin pentru afacerea dvs. fără riscuri timp de 30 de zile (nu cere nici măcar un card de credit). Completarea formularului este simplă, dar veți avea nevoie de informații de bază despre afaceri pentru a avea acces. OneLogin solicită un e-mail de lucru, numărul de telefon de lucru, titlul dvs. și numărul de angajați din afacerea dvs.. 

onelogin-proces

După verificarea e-mailului, va trebui să setați o parolă principală (OneLogin necesită cel puțin opt caractere constând din litere și cifre). Totuși, am încercat să vă autentificați. OneLogin solicită un ID de utilizator după setarea parolei dvs., care este de fapt e-mailul dvs. Dacă introduceți un nume de utilizator diferit, veți primi o fereastră pop-up „parolă nevalidă”.

Adăugarea de aplicații și utilizatori în panoul de administrare

După ce ați pornit în tabloul de bord de administrare, OneLogin vă va prezenta câțiva pași de început. Aceasta include adăugarea de aplicații și utilizatori și atribuirea acestor aplicații utilizatorilor. 

Procesul este surprinzător de simplu, în ciuda opțiunii disponibile în tabloul de bord OneLogin. Când începeți, există mai multe ferestre pop-up care ajută procesul de-a lungul timpului. 

Adăugarea unei aplicații noi este simplă, OneLogin organizând lista lungă de platforme acceptate în categorii (și mulțumind oferind o bară de căutare). După ce găsiți aplicația pe care o căutați, puteți personaliza câteva aspecte ale acesteia, inclusiv numele afișatului, pictogramele și dacă aplicația este vizibilă în portalul afacerii dvs.. 

onelogin-add-app

Odată cu adăugarea aplicațiilor, este timpul să adăugați utilizatori. OneLogin vă oferă o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de adăugarea de utilizatori și de gestionarea accesului acestora. Puteți seta roluri în cadrul organizației dvs., organizați utilizatorii în grupuri, automatizați funcțiile utilizatorilor și chiar puteți genera o zonă de auto-înregistrare. 

Pentru întreprinderile mari și mici, OneLogin vă oferă un control complet asupra modului în care adăugați utilizatori în cont. 

onelogin-nou-utilizator

Puteți face mult mai multe în panoul de administrare, inclusiv configurarea unei rețele private virtuale de afaceri și monitorizarea activității utilizatorilor dvs. OneLogin vă oferă același nivel de control ca un instrument precum Zoho Vault (citiți recenzia noastră Zoho Vault). Cu toate acestea, nu devine niciodată prea copleșitor, ceea ce înseamnă că oricine își poate valorifica puterea. 

onelogin-eveniment-log

OneLogin în practică 

Deși majoritatea funcțiilor OneLogin se află în panoul de administrare, probabil că nu veți interacționa cu acesta în fiecare zi. OneLogin dispune de o interfață web în care puteți adăuga noi aplicații personale, precum și vizualiza aplicațiile care sunt aplicate în întreaga organizație. În acest tablou de bord, puteți seta de fapt autentificările pentru fiecare aplicație conectată la contul dvs.. 

onelogin browser-interfață

În plus, OneLogin oferă o aplicație desktop și o extensie de browser. Acesta din urmă este cel mai util pentru utilizarea de zi cu zi, permițându-vă dvs. și utilizatorilor din contul dvs. să vă autentificați cu ușurință în aplicații. Există aplicații mobile pentru Android și iOS, precum și o aplicație OTP gratuită pentru mobil.

Securitate

OneLogin nu este un manager de parole, de aceea, nu are multe dintre măsurile de securitate pe care le fac instrumentele personale de gestionare a parolelor. De remarcat, acesta nu are un model de cunoaștere zero. Deși informațiile dvs. sunt sigure, OneLogin are garanții pentru a vă proteja împotriva unei parole uitate. 

În ceea ce privește criptarea, OneLogin vă protejează contul cu AES-256, care, după cum puteți citi în descrierea noastră de criptare, este cel mai puternic lucru pe care îl puteți obține. Cu toate acestea, criptarea nu este problema cu OneLogin. Este modul în care angajații dvs. interacționează cu serviciul. 

Vigilance AI and SmartFactor Authentication 

OneLogin are două caracteristici proprii care se referă la securitate. Primul este Vigilance AI, care folosește învățarea automată pentru a identifica riscurile și a detecta amenințările înainte ca acestea să vă afecteze conturile. Folosind date din datele dvs. de utilizare internă și statistici normale de utilizare de la terți, Vigilance AI este capabil să creeze un profil pentru utilizarea dvs. standard.  

Deși niciun AI nu este perfect, Vigilanța este solidă. Preluând date nu numai din învățarea automată, ci și din propriile reguli personalizate, OneLogin este capabil să detecteze majoritatea amenințărilor, în timp ce nu interferează cu operațiile de zi cu zi. Analiza contextuală a Vigilance AI alimentează direct cealaltă caracteristică de securitate MFA OneLogin, autentificarea SmartFactor. 

MFA este o caracteristică principală a OneLogin, permițându-vă să utilizați o serie de factori suplimentari pentru a vă păstra securitatea conturilor. Cu toate acestea, acești factori au un control împotriva lor. OneLogin folosește algoritmul său de învățare automată pentru a înțelege contextul din spatele oricărei date de conectare. Aceasta include rețeaua, dispozitivul, ora standard a zilei, locația geografică și multe altele din încercarea de conectare. 

Vigilance AI și SmartFactor Authentication funcționează în fundal. Cu toate acestea, folosind jurnalul de evenimente, puteți vedea întreaga activitate pe contul dvs. și scorul de risc corespunzător pentru orice acțiune particulară. În acest fel, dacă AI-ul este prea greu sau nu blochează suficient, puteți ajusta regulile personalizate în consecință.

A sustine

Așa cum se întâmplă în majoritatea serviciilor axate pe întreprinderi, OneLogin oferă o gamă largă de resurse de asistență și opțiuni de contact. Deși există o mulțime de opțiuni de auto-ajutor dacă vă confruntați cu probleme, OneLogin iese în evidență cu resurse excelente de învățare, ajutând administratorii și angajații să se ridice la viteză cu privire la modul în care funcționează serviciul.. 

Începând de aici, OneLogin oferă sesiuni de „abilitare pentru clienți”, care sunt 15-30 de seminarii web care oferă informațiile de bază despre funcționarea OneLogin și ce poate face pentru afacerea dvs. Deși înregistrarea și participarea la unul dintre aceste site-uri web este cea mai bună modalitate de a parcurge lucrurile, le puteți vizualiza la cerere, de asemenea. 

onelogin client-imputernicirii

Dacă doriți să aprofundați, va trebui să vă îndreptați către centrul de resurse, care este disponibil pe pagina principală a site-ului web OneLogin. Pe lângă informații despre cele mai bune practici actuale și noutăți în materie de securitate cibernetică, OneLogin oferă o gamă largă de resurse pentru mascarea platformei sale și pentru asigurarea conturilor dvs.. 

Aceasta include o serie de cărți electronice, cărți albe tehnice, infografice, rapoarte analitice și chiar seturi de instrumente SAML cu sursă deschisă. Mai mult, toate aceste informații sunt furnizate indiferent dacă aveți un cont sau nu.

onelogin-resurse

Când devine timp pentru sprijin

OneLogin încărcă cu siguranță resursele sale de asistență. Când vine timpul să rezolve probleme pentru clienții existenți, face o treabă decentă, deși nu acceptă aproape atâtea resurse cât și pentru clienții potențiali și noi. 

Pentru opțiunile de contact, puteți apela OneLogin pentru asistență după ce ați achiziționat un plan. Deși aceasta este metoda preferată, am fi dorit să vedem și asistența prin e-mail. În mod frustrant, OneLogin oferă servicii de e-mail pentru anchetele de vânzări, dar nu și pentru cele tehnice. 

Din fericire, există o mulțime de resurse de auto-ajutor în baza de cunoștințe, deși nu sunt organizate, precum și materialul din centrul de resurse.. 

Cu toate acestea, baza de cunoștințe merge profund, aproape toate subiectele primind o mână de capturi de ecran și unele chiar tutoriale video. Dacă aveți întrebări despre modul în care OneLogin sau cum să-l configurați, baza de cunoștințe este cel mai bun loc pentru a arăta. 

onelogin-knowledgebase

Deși ne-ar fi dorit să vedem mai multe opțiuni de contact, este clar că OneLogin a pus lucrările astfel încât contactul să fie ultima soluție. Resursele de auto-ajutor sunt excelente în fiecare zi, cu suport pentru clienții înainte și după vânzare. Cu toate acestea, ne-ar fi plăcut să vedem live chat sau, cel puțin, asistență prin e-mail.

Verdictul

OneLogin este un serviciu SSO și MFA solid, deși este mult mai potrivit pentru întreprinderile mari decât cele mici. Pe lângă minimele dintre nivelurile sale, lista de caracteristici OneLogin este axată pe automatizare, permisiunile utilizatorului și la bord / offboarding. Toate aceste caracteristici se pretează la ținute care au nevoie de SSO pentru o listă lungă de utilizatori și un mod simplu de a le gestiona pe toate. 

Dacă acest lucru se potrivește facturii pentru dvs., cu toate acestea, există puține alte servicii care oferă la fel de mult ca OneLogin. Pe lângă caracteristicile pentru ținute mari, OneLogin este extrem de ușor de utilizat și extrem de flexibil, permițându-i să se încadreze cu ușurință în orice afacere. 

Ce părere aveți despre OneLogin și această recenzie OneLogin? Ai de gând să dai o încercare gratuită procesului? Dacă utilizați OneLogin, informați-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru citit. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me