1Password Review – Actualizat în 2020

1 Revizuire cuvinte cheie

1Password este unul dintre cei mai buni manageri de parole acolo, datorită ușurinței de utilizare și securității excelente. Planurile sale de stabilire a prețurilor îl fac totuși să se potrivească mai bine familiilor și întreprinderilor mici, în loc de utilizatorii individuali. Citiți detaliile în recenzia noastră completă 1Password.


1Password-add-intrare

1Password-categorii

1Password-starter-kit

1Password-tag-uri

1Password-foisorul

Anterior

Următor →

Din recenziile managerului de parole, 1Password se află printre cele mai bune opțiuni. De la funcții la interfața utilizatorului la modelul unic de securitate, 1Password se află deasupra concurenței. Acestea fiind spuse, lipsa unui plan gratuit înseamnă că va trebui să plătiți pentru a rămâne protejat. 

În această revizuire cu 1 cuvinte cheie, vom detalia experiența noastră după ce am preluat un abonament Premium pentru un test. Vom atinge funcțiile, prețurile, capacitatea de utilizare, securitatea și asistența pe parcurs, înainte de a da verdictul nostru. 

Pentru răspunsul scurt, 1Password este unul dintre cei mai buni manageri de parole din jur, atât timp cât sunteți dispus să plătiți. Chiar dacă prețul nu este ridicat, un plan gratuit limitat ar fi plăcut de văzut. Dacă plătiți deja, spuneți, RoboForm, totuși, 1Password oferă mai multe motive convingătoare pentru a comuta (citiți recenzia noastră despre RoboForm).

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

1Password este plin de caracteristici. Deși nu merge până la Dashlane cu caracteristicile de protecție împotriva furtului de identitate, lista încă impresionează (citiți cel mai bun ghid de protecție împotriva furtului de identitate). De la o extensie autonomă a managerului de parole Google la câteva funcții inteligente pentru a vă păstra în siguranță în timpul călătoriei, 1Password este completat. 

Aceasta începe cu modul de călătorie, care vă permite să vă blocați parolele în timp ce sunteți în mișcare. Ori de câte ori o porniți, fiecare seif din contul dvs. 1Password va fi blocat. Dacă călătoriți peste granițe și poliția de frontieră vă inspectează dispozitivul, cheile necesare nu sunt acolo pentru a vă debloca bolta, chiar și cu parola dvs.. 

Modul în care funcționează este simplu: când porniți modul de călătorie, datele locale de pe dispozitivul dvs. vor fi șterse. Desigur, parolele dvs. sunt încă stocate în cloud, dar dispozitivul dvs. nu le va prelua până când opriți modul. 

1Password X: Extensia autonomă pentru Chrome și Firefox

Una dintre cele mai puternice caracteristici ale 1Password este 1Password X. Este experiența completă 1Password, dar bazată în întregime în Chrome sau Firefox. Deși 1Password nu este singura opțiune cu o extensie Chrome, faptul că poate rula independent de o aplicație locală este mare. 

Asta înseamnă că puteți utiliza 1Password pe orice sistem de operare care acceptă Firefox sau Chrome. Deși aplicația 1Password acceptă oficial doar macOS, iOS, Windows și Android, puteți accesa lista completă de funcții folosind X. Acesta deschide suport pentru Linux și ChromeOS, care sunt două platforme pe care cei mai mulți manageri de parole să le treacă. 

Tarifele standard de funcții sunt prezente în extensiile browserului, inclusiv completarea automată, captarea parolelor și generarea parolelor. Cu toate acestea, dincolo de asta, puteți utiliza 1Password X pentru a vă organiza secțiunile, a vizualiza și a edita intrări, a căuta prin bolta dvs. și a folosi Watchtower (mai multe pe ultimul într-un minut). 

1Password chiar se găsește într-o listă de taste rapide pentru a face browser-ul să fie mai perfect. Puteți căuta imediat mormântul cu „CTRL + F” sau adăugați rapid un element nou apăsând „CTRL + I.”   

1Password Watchtower

Inglobarea voastră 1Password este Watchtower, un tablou de bord de securitate care arată parolele refolosite, vulnerabile și slabe. Aceasta este o caracteristică destul de comună – Dashlane are un tablou de bord de securitate, de exemplu – dar 1Password face un pas mai departe. 

1Password-review-Watchtower

Pe lângă afișarea parolelor slabe, Watchtower se integrează cu haveibeenpwned.com. Dacă nu știți, acest site web deține o bază de date cu parolele și conturile compromise din încălcările datelor anterioare. Din Watchtower, puteți vedea parolele care au fost compromise și le puteți schimba imediat. 

Watchtower subliniază și site-urile web vulnerabile. În cele mai multe cazuri, un site web va apărea ca nesigur atunci când există versiuni HTTP și HTTPS care acceptă completarea automată (citiți ghidul nostru HTTP vs. HTTPS pentru mai multe despre asta). Deși nu este sfârșitul lumii, știind că anumite site-uri v-ar putea pune în pericol este frumos. 

Set de urgență de revizuire cu 1password

Prezentare generală a caracteristicilor 1

Prețuri

1Password este un instrument ieftin de securitate a parolei, dar lipsa unui plan gratuit se înțeapă. Deși prețul nu este prea mare (citiți recenzia Dashlane pentru asta), există opțiuni mai ieftine pentru utilizatori individuali (Keeper, de exemplu). Cuvântul 1 se distinge totuși, cu un excelent plan de familie. 

Există două opțiuni pentru planuri personale: 1Password și 1Password Families. Planul standard, care rulează 2,99 USD pe lună, atunci când este facturat anual, vine cu toate caracteristicile pentru un singur utilizator. Obțineți mod de călătorie, recuperare de articole, 1 GB de stocare documente și sincronizare cu mai multe dispozitive, dar numai pentru un singur utilizator. 

Pentru doar 2 USD mai mult pe lună, planul Familii vine cu cinci conturi individuale. Cu toate acestea, mai mult decât atât, membrii familiei își pot partaja cu ușurință articole între ei și își pot recupera conturile dacă cineva uită de o parolă. Planul Familii începe cu cinci utilizatori, dar puteți adăuga mai multe pentru 1 dolar fiecare. În plus, include cinci pase limitate de partajare a oaspeților.  

Indiferent de planul potrivit pentru dvs., 1Password oferă o probă gratuită de 30 de zile, după care veți fi taxat. Este important să rețineți că 1Password nu oferă rambursări, chiar dacă aveți timp rămas la abonament. 

1Password Free: O oportunitate ratată

După cum puteți vedea în tabelul de mai sus, 1Password nu oferă un plan gratuit. Deși puteți utiliza serviciul gratuit timp de 30 de zile, va trebui să începeți să plătiți după aceea. Aceasta este o mare oportunitate ratată, întrucât cei mai buni manageri de parole gratuite, precum LastPass și NordPass, susțin piața. Citiți comparația noastră 1Password vs LastPass.

Un manager de parolă plătit are anumite avantaje, despre care vom discuta în secțiunea „securitate” de mai jos. Deși înțelegem că o companie trebuie să câștige bani, o versiune gratuită cu caracteristici limitate de 1Password ar fi încă plăcut de văzut. 

1 Prețuri pentru afaceri și echipe de cuvinte cheie

1 Dedicarea paginii de cuvânt pentru planurile cu mai mulți utilizatori continuă să creeze prețuri de afaceri. Planul Echipe, cel mai ieftin din grup, este cu 1 dolar mai mult decât un plan individual normal și este taxat pe utilizator. Este la fel de aproape toate conturile, cu excepția faptului că vine cu integrarea Duo pentru autentificarea în doi factori (2FA) la nivel de afaceri și controale de administrare pentru gestionarea permisiunilor. 

Planul de afaceri este mult mai impresionant. Deși costă dublul costurilor echipelor pe utilizator, abonamentele Business oferă 5 GB de stocare de documente pentru fiecare utilizator, 20 de conturi de partajare limitată a oaspeților, controale avansate de securitate, roluri personalizate, statistici de utilizare și multe altele. Cel mai interesant, abonații Business pot oferi conturi familiei gratuit tuturor membrilor lor.

Ușurința în utilizare

Înregistrarea la 1Password este simplă. Veți alege un plan, introduceți adresa de e-mail și verificați cu un cod de șase cifre trimis la adresa respectivă. 1Password solicită un card de credit înainte de a vă crea contul, dar nu trebuie să introduceți unul. Dacă alegeți să utilizați doar proba gratuită, contul dvs. va fi blocat după 30 de zile. 

1Password va începe să funcționeze imediat generând trusa de urgență. Acest document, pe care îl puteți salva ca PDF, include adresa dvs. de e-mail, cheia secretă pe 128 de biți și parola principală. 

Dacă trebuie să vă accesați contul, dar ați uitat parola de master, veți avea nevoie de kitul dvs. de urgență. Vă recomandăm să îl păstrați digital cu software de criptare, precum și să îl imprimați și să îl depozitați într-o cutie de siguranță. 

1Password-review-urgenta-kit

După salvare, puteți utiliza vocea 1Password în browser. Există câteva lucruri deja configurate pentru tine. 1Password include legături pentru a descărca aplicațiile locale, precum și trei elemente dintr-un „kit de pornire”. Acestea includ parola principală 1Password, o notă la configurare și o carte de identitate cu informațiile furnizate în timpul înregistrării. 

1Password-revizuire-starter-kit

Gestionarea 1Password Vaults și intrări

1Password funcționează puțin diferit față de alți manageri de parole. În loc să aveți o singură boltă în care stocați totul, ca în cazul Abine Blur (citiți recenzia noastră Blur), 1Password vă permite să utilizați cât mai multe dulapuri doriți. Aceste dulapuri nu folosesc parole diferite – parola principală este cheia pentru tot – dar este un pas frumos pentru organizare. 

1Password-review-bolți

Puteți, de exemplu, să segmentați intrările personale și de afaceri în seifuri sau să faceți un pas mai departe și să categorizați toate intrările dvs. Oricât de adânc ai merge, poți să-ți vezi întotdeauna bolțile împreună. Dacă încercați să urmăriți o anumită intrare, puteți căuta prin toate, mai degrabă decât să parcurgeți singurele bolți. 

Organizarea abia începe acolo. Când adăugați o intrare nouă, la care vom ajunge într-un minut, puteți specifica categoria în care ar trebui să apară intrarea. Mai mult decât atât, puteți despărți intrări folosind etichete și favorite. 1Password vă oferă instrumentele pentru a vă păstra bolta (ele) așa cum doriți, ceea ce este rareori oferit de administratorii de parole. 

1Password-review-bolți

Adăugarea de intrări la 1Password

Adăugarea de intrări la 1Password este o adiere. După alegerea seifului în care doriți să stocați intrarea, trebuie doar să faceți clic pe pictograma „plus” din partea de jos a ecranului. 

După cum am menționat, 1Password va solicita categoria în care doriți să stocați parola. Deși nu vă puteți seta categoriile proprii, există multe dintre care să alegeți, inclusiv pașapoarte, programe de recompense și licențe software. 

1Password-review-categorii

Categorii noi vor fi adăugate automat la meniul categoriilor din partea stângă. Lucrurile devin captivante după ce adăugați o nouă parolă. Cu o dedicație clară la flexibilitate, puteți adăuga cât mai multe câmpuri și / sau secțiuni pe care doriți la o intrare 1Password. 

Câmpurile pot avea și proprietăți diferite. De exemplu, puteți seta un câmp pe un format lună / an și altul pentru o adresă de e-mail. 

1Password-review-add-intrare

În plus, puteți adăuga note și etichete la intrare. După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, care conține șablonul licenței software, 1Password vă va recomanda anumite câmpuri. Cu toate acestea, ești liber să schimbi, să ștergi sau să adaugi câte câmpuri vrei. 

De la organizare la câmpuri personalizate, 1Password este dedicat opțiunilor. Puteți personaliza bolta dvs. în orice mod considerați de cuviință. Acest nivel de flexibilitate nu este de obicei oferit de administratorii de parole, iar atunci când se ocupă cu sute de înregistrări, este important. 

Folosind 1Password pe Android și iOS

1 Utilizabilitatea cuvântului de cuvânt depășește desktopul. De fapt, s-a clasat pe primul loc în cel mai bun manager de parole pentru ghidul iOS, datorită aplicațiilor sale excelente pentru iPhone și Android. Deși aplicația mobilă își servește scopul pentru completarea automată și gestionarea generală a parolelor, puteți accesa și Watchtower și modul de călătorie din mers. 

1Password-iOS

Securitate

Securitatea este puțin mai complexă cu 1Password decât în ​​cazul altor manageri de parole (citiți recenzia noastră Sticky Password pentru un model destul de simplu). 

Așa cum este cazul oricărui bun administrator de parole, totul revine la parola principală, despre care 1Password nu are cunoștințe zero. După cum vom ajunge într-un minut, parola principală nu este trimisă niciodată serverului, criptată sau nu. 

Aceasta este doar jumătate din ecuația cu 1Password. Când descărcați aplicația, 1Password generează o cheie secretă pe 128 de biți, care este stocată local. Această cheie, împreună cu parola principală și o sare, sunt trecute printr-o funcție de derivare a cheilor (PBKDF2-HMAC-SHA256), care este utilizată pentru autentificarea contului dvs.. 

Utilizarea tastei secrete cu parola principală este ceea ce 1Password numește Blur. Aceasta înseamnă că există două elemente necesare pentru a debloca bolta criptată AES-256 (citiți descrierea noastră de criptare pentru mai multe despre asta). 

Are 1Password ever hacked?

LastPass, care a suferit un hack urât în ​​2015, a adus incertitudine în industria managerilor de parole, cu și mai mult în 2019. Din fericire, 1Password nu a suferit niciodată un astfel de hack. Chiar dacă 1Password ar fi fost hacked, nu există nimic stocat pe serverele sale care să fie crackable. 

După cum subliniază corect 1Password, cea mai mare problemă cu managerii de parole este procesul de conectare, acesta fiind modul în care managerul de parole te autentifică și deblochează datele criptate. Pentru cei mai mulți, procesul funcționează astfel: Parola principală este utilizată pentru a genera o cheie, care este trimisă printr-o conexiune criptată pentru a vă autentifica. 

Cu 1Password, nu este suficient. Pe lângă ideea de derivare a cheilor cu două secrete, 1Password folosește protecție printr-un strat de parolă sigură (SRP) securizat din lanțul de rețea, ceea ce se întâmplă înainte de tranzit. 

Procesul este lung, dar, pe scurt, 1Password generează o valoare de verificare bazată pe o sare, cheia ta secretă și parola principală. Acest verificator este bifat pe server pentru a vă autentifica dispozitivul. Pentru cei care întâmpină probleme, acest lucru înseamnă că parola dvs. principală, chiar și într-o formă criptată, nu vă părăsește dispozitivul. 

Construit pe standarde deschise

1Password are câteva metode inteligente de securitate, dar nu este nimic disponibil public. Este clar că arhitectura de securitate 1Password este construită pe formate de date deschise, acestea fiind OPVault și Agile Keychain. Deși dezvoltat de 1Password, formatul său de date nu este păstrat secret. Oricine poate dezvolta instrumente pentru a citi formatul. 

Acest lucru nu face ca parolele să fie mai puțin sigure – va trebui totuși să decriptați fișierul, dar riscul de blocare a furnizorului este pierdut. Dacă 1Password ar pleca vreodată, dezvoltatorii pot crea în continuare instrumente pentru a citi formatul fișierului 1Password, ceea ce înseamnă că licența dvs. 1Password nu este nulă. Există deja câteva instrumente open-source disponibile, de fapt.

A sustine

Dacă există ceva bun pe care îl putem spune despre lipsa unui plan gratuit, nu există nicio luare de seamă când vine vorba de servicii pentru clienți. Există trei modalități de a pune în discuție 1Password: prin suportul său Twitter, prin e-mail și prin forumurile comunității. În afară de asta, există o minunată bază de cunoștințe umplută cu articole. 

1Password-review-contact de pagină

Asistența prin e-mail este în regulă, dar veți primi un răspuns mai rapid prin Twitter sau forumuri. 1Password afișează cu mândrie că a răspuns la peste 250.000 de întrebări prin intermediul forumurilor. Căutând prin subforumul Mac, care are cele mai multe răspunsuri de departe, personalul 1Password răspundea la întrebări în câteva minute după publicare, indiferent de ora zilei. 

1Password-review-forums

Cu toate acestea, baza de cunoștințe funcționează pentru aproape toate. 1Password oferă articolele sale într-un format ușor de înțeles, cu mai multe limbi, de pornit. Baza de cunoștințe este plină de resurse excelente, cu tot de la videoclipuri YouTube care acoperă elementele de bază până la scufundări profunde până la controlul 1Password din linia de comandă. 

1Password-knowledgebase

În plus față de interfața de utilizator minunat, resursele de asistență arată unde se duc banii abonamentului. Deși suntem încă dezamăgiți de lipsa unui plan gratuit, 1Password face ca costul suplimentar să merite. Acest lucru este adevărat nu numai atunci când utilizați aplicația, ci și când găsiți suport pentru aceasta. 

Verdictul

1Password nu este la fel de ușor de recomandat ca ceva precum LastPass sau Dashlane (citiți comparațiile Dashlane vs. LastPass și Dashlane vs. 1Password). Acestea fiind spuse, se poate merge de la cap la cap cu câinii de top în ceea ce privește capacitatea de utilizare, securitate și caracteristici. Cea mai mare greșeală este lipsa unui plan gratuit. Cu toate acestea, atâta timp cât sunteți dispus să plătiți, 1Password este cu ușurință unul dintre cei mai buni manageri de parole din jur, și s-a clasat pe primul loc în cel mai bun manager de parole pentru lista de companii mici..

Aveți de gând să vă înscrieți la 1Password? Ce vă iese în evidență cel mai mult despre asta? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map