Revizuirea SSD mobil G-Drive G-Technology – Actualizată în 2020

G-Technology G-Drive Mobile SSD Review

SSD-ul mobil G-Drive G-Technology este un dispozitiv extrem de puternic, de înaltă performanță, care își face treaba rapid. S-ar putea să fie prea scump pentru majoritatea portofelelor, cu toate că puteți citi în revizuirea completă a SSD-ului mobil G-Drive G.


g-drive-mobil-featuredg-drive-mobil-1

Anterior

Următor →

SSD mobil G-Drive G-Technology
Evaluare editor: 500GB89,99 USD1TB181,18 USD2TB329,95 USD179,95 USD 89.99Economisiți 89,96 USD (50%) Arată recenzii Cumpărați pe Amazon$ 149.99(73 Recenzii) Cumpără pe Best Buy$ 181.18Afișați recenzii Cumpărați pe Amazon$ 189.95(1 Recenzii) Cumpărați pe Walmart$ 299.99(57 Recenzii) Cumpărați pe Best Buy749,95 USD 329.95Economisiți 420,00 USD (56%) Arată recenzii Cumpărați pe Amazon$ 649.99(2 Recenzii) Cumpără pe Best Buy

G-Technology este unul dintre puținele mărci de stocare deținute de Western Digital. Western Digital aruncă o plasă largă de stocare, în timp ce SanDisk, un alt dintre brandurile sale, se concentrează pe stocarea flash portabilă. G-Technology se adresează unei alte piețe, și anume creatorii. Unitățile accidentate sunt construite pentru viteză și rigiditate, ceea ce este ideal pentru fotografi, realizatori și producători. 

În această recenzie a SSD pentru dispozitive mobile G-Drive, vom analiza o unitate de stare solidă care ar trebui să meargă oriunde ai face. Cu o construire fără compromisuri și o viteză ultra-rapidă, G-Drive Mobile poate face față aproape oricărei sarcini. Cu toate acestea, prețul poate fi prea mare pentru a face față. 

Dacă te-ai uitat vreodată la gama G-Technology, asta ar trebui să fie o mică surpriză. Cu soluții de stocare create pentru materialele de dumping care costă mai multe mii de dolari, gama sa nu este concentrată pe cei care caută valoare. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune, este dificil să te uiți la tehnologia G, chiar în comparație cu cele mai bune hard disk-uri externe.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru G-Technology G-Drive mobil SSD

Caracteristici

G-Drive Mobile este dotat cu un ambalaj modest, dar nu se lasă în prim-plan. Obțineți unitatea, un cablu USB-C la USB-C, un cablu USB-C la USB-A și o serie de manuale. Includerea a două cabluri pentru mașini diferite este mare, deoarece unii producători de unități sunt încântați să vă ofere un adaptor ieftin în schimb (citiți un exemplu despre SanDisk Extreme Portable). 

g-drive-mobil-1

Acestea fiind spuse, cablurile sunt scurte. De fapt, sunt atât de scurte, încât nu au putut ajunge în partea de sus a unui computer desktop atunci când sunt conectate în spate. Cu toate acestea, stau în poziție atunci când sunt aplecați și, văzând cum unitatea este comercializată la cei din mers, un cablu scurt nu este neapărat un lucru rău. 

Configurare mobilă G-Drive

Configurarea G-Drive Mobile a fost ciudată. După ce a conectat-o ​​prin USB-C la un laptop Windows 10, a extras cu mai puțin de 4 GB capacitate disponibilă. Numit simplu „G-Utilities”, l-am deschis pentru a găsi mai multe fișiere și instalatori și un fișier text cu instrucțiuni. Deși am văzut asta înainte – citiți recenzia noastră Seagate Portable pentru un exemplu – G-Technology include prea multe.

Pe unitate există doi instalatori, unul pentru expertul de format și altul pentru ceva numit Paragon (mai mult pe el într-un minut). Deși am putea să-l imaginăm pe cel de care aveam nevoie, nu va fi cazul tuturor. Instrucțiunile ajută, dar sunt lungi. Așeza mai bine programul de instalare de care aveți nevoie la rădăcina unității și orice altceva într-un folder. 

Am apelat la asistentul format, sperând că ne va oferi capacitatea de 500 GB pentru care am plătit. A procedat, dar a șters celelalte utilități din proces. Ne putem bucura de faptul că toate sunt incluse pe unitate, dar o configurație bazată pe web, cum ar fi Seagate Backup Plus Portable sau un instalator integral, precum Western Digital My Book’s, ar fi mai bună (citiți recenzia noastră Seagate Backup Plus Portable și Western Digital Recenzia cărții mele). 

Durabilitate mobilă G-Drive

Deși nu este la fel de agresiv comercializat la fel de dur ca ADATA SD600, G-Drive Mobile poate suporta o bătaie. De fapt, probabil că poate dura mai mult de unul decât ADATA SD600, după cum puteți citi în recenzia noastră ADATA SD600. G-Drive Mobile vă oferă protecția LaCie Rugged Mini în timp ce are un factor de formă subțire și atractiv (citiți recenzia noastră LaCie Rugged Mini). 

Corpul din cauciuc moale oferă un aspect plăcut, dar este sprijinit de un interior metalic. Este definiția de solid, cu o greutate decentă, de pornit. Acest lucru se datorează impermeabilizării, rezistenței la praf, protecției împotriva căderilor și protecției la strivire. 

Nu este doar un punct de marketing. Unitatea este evaluată IP67 pentru protecția împotriva apei și a prafului, poate suporta o cădere de aproape 10 metri și poate rezista până la 1.000 de kilograme de presiune. Având o viteză impresionantă de construcție, G-Drive Mobile poate gestiona orice volum de muncă în orice condiții.

Prezentare generală a caracteristicilor SSD pentru mobil G-Drive G-Technology

Începe de la 8999 dolari. Toate planurile

Caracteristici

Capacitate
500 GB, 1TB, 2TB

Utilitate de rezervă

Interfață
USB 3.0

Platformă

ferestre

MacOS

Android

Performanţă

Viteza de deplasare
N / A

Tip hard disk
SSD

A sustine

Perioada de garantie
60 de luni

Servicii de recuperare

Tabelul de viteză

Preț

Până în prezent, G-Drive Mobile este cel mai scump disc portabil pe care l-am revizuit. Prețul pe gigabyte pe 2 TB este aproape la fel ca unele SSD-uri portabile de 1 TB (citiți recenzia noastră Samsung T5 pentru mai multe despre asta). 

SSD mobil G-Drive G-Technology
Evaluare editor: 500GB89,99 USD1TB181,18 USD2TB329,95 USD179,95 USD 89.99Economisiți 89,96 USD (50%) Arată recenzii Cumpărați pe Amazon$ 149.99(73 Recenzii) Cumpără pe Best Buy$ 181.18Afișați recenzii Cumpărați pe Amazon$ 189.95(1 Recenzii) Cumpărați pe Walmart$ 299.99(57 Recenzii) Cumpărați pe Best Buy749,95 USD 329.95Economisiți 420,00 USD (56%) Arată recenzii Cumpărați pe Amazon$ 649.99(2 Recenzii) Cumpără pe Best Buy

Fără îndoială, acesta este punctul de a reduce randamentele pentru SSD-uri externe. Mobilele G-Drive sunt mai rapide decât alte SSD-uri și vin cu un factor de formă excepțional, dar marjele dintre acesta și discurile de la SanDisk și Samsung sunt subțiri. În plus, îi lipsesc funcțiile pe care le veți obține cu Samsung T5, cum ar fi protecția prin parolă. 

Dacă valoarea vă preocupă, un dispozitiv G-Drive Mobile nu este locul în care ar trebui să vă uitați (citiți recenzia noastră de bază pentru Toshiba Canvio pentru a afla mai multe despre un disc cu valoare mai mare). Acest lucru a spus că, dacă viteza și compromisul calității de nerecomandare sunt problemele dvs. principale, G-Technology este unul dintre puținii producători care ung ambele.

Viteză & Performanţă

Testăm viteza și erorile pentru a măsura performanța generală a unei unități. Deși există întotdeauna factori de fabricație care pot schimba cât de performant este o unitate, cele patru teste pe care le folosim încearcă să obțină o imagine cât mai exactă, astfel încât să putem compara unitatea cu restul pieței. 

Seq ReadSeq WriteRandom ReadRandom Write2.3 GB Transfer
SSD mobil G-Drive G-Technology
562,8 MB / s 515,6 MB / s 177,9 MB / s 170,5 MB / s 16,54 sec.

Viteza începe cu CrystalDiskMark. Am rulat G-Drive-ul nostru mobil de 500 GB prin testul de referință folosind un fișier de testare de 4 GB și cinci pase. După cum a fost anunțată, citirile secvențiale au atins peste 560 megabyte pe secundă. În plus, viteza de citire și scriere aleatorie a fost cea mai rapidă pe care am văzut-o de pe un SSD portabil. 

g-drive-mobil-CrystalDiskMark

În continuare, am copiat pe un folder de 2,3 GB plin cu filme, muzică și documente. A fost nevoie de 16.54 de secunde pentru a transfera, care este a doua oară cea mai rapidă pe care am văzut-o, doar bătută de Samsung T5. S-a ridicat la o constantă de 144 MBps pe parcursul testului, ceea ce înseamnă că este rapid. 

Am monitorizat, de asemenea, unitatea pentru erori cu CrystalDiskInfo. Nu au fost niciunul, dar după cum puteți vedea în imaginea de mai jos, am observat ceva interesant. S-a înregistrat ca SSD SanDisk X600 M.2. Este posibil, dacă nu probabil, ca G-Drive Mobile să fie doar un M.2 X600 într-un șasiu robust. G-Technology și SanDisk sunt deținute de Western Digital până la urmă.

g-drive-mobil-CrystalDiskInfo

garanţie & A sustine

În afara performanțelor și a performanței excelente, unul dintre motivele pentru care cumpărați un G-Drive Mobile este garanția. Aveți cinci ani cu un dispozitiv G-Drive mobil, care este cel mai lung pe care l-am văzut de pe orice hard disk extern. Încă este o garanție limitată – nu există nicio cale de rezolvare -, dar G-Technology nu este la fel de strictă ca alți producători. 

Practic, dacă întrerupeți sau deteriorați unitatea, G-Technology nu este responsabilă. De asemenea, operațiunea neîntreruptă sau pierderea de date nu sunt acoperite. Dacă unitatea este avariată din cauza unei erori de fabricație, va fi înlocuită în mod gratuit. Ca și în cazul tuturor garanțiilor, va trebui să parcurgeți un proces de autorizare a mărfurilor de retur. 

Cu toate acestea, puteți face o mulțime de depanare pe cont propriu. Spre deosebire de majoritatea producătorilor de unități, G-Technology oferă o bază de cunoștințe adecvată pentru produsele sale. Acolo, veți găsi ghiduri de început, întrebări frecvente, descărcări, specificații și discuții despre comunitate. Deși alți producători furnizează aceste resurse, acestea le oferă rareori la un loc. 

g-drive-mobil-knowledgebase

Dacă căutați răspunsuri mai specifice, puteți da clic pe butonul „pune o întrebare” din partea de sus a bazei de cunoștințe. Există un formular de contact lung, care, din păcate, este singura modalitate de a vorbi cu un reprezentant de asistență. Acestea fiind spuse, numeroasele resurse de auto-ajutor ar trebui să rezolve majoritatea problemelor.

Verdictul

Mai scump decât concurența, G-Technology nu este preocupat de tăierea colțurilor pentru a atrage clienții concentrați pe valoare. În schimb, veți plăti mai mult și veți primi mai multe. Performanța este aproape de alte SSD-uri, dar calitatea de construire și garanția generoasă sunt ceva ce nu am văzut. 

Acestea fiind spuse, prețul este ridicat. Pentru cei care doresc ce oferă G-Technology, există puține înlocuitori adecvați. Cei care caută o opțiune mai concentrată pe valoare vor fi mai bine să citească și alte recenzii externe ale hard disk-ului nostru. 

Ce părere aveți despre G-Drive Mobile? Costul suplimentar merită viteza? Vă rugăm să ne cunoaștem gândurile în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me