Revizuirea ThunderDrive – Actualizată în 2020

ThunderDrive Review

Această recenzie în ansamblu nu a fost actualizată din septembrie 2019, dar după mai multe rapoarte ale cititorilor, atât în ​​comentariile de mai jos, cât și pe e-mail, am decis să retragem deja recomandarea noastră de ThunderDrive. Pur și simplu, există prea multe probleme cu viteza, politica de stabilire a prețurilor și asistența noastră pentru a continua, de parcă nu există nimic cu acest furnizor. 


ThunderDrive este un serviciu de stocare în cloud care parcă s-ar fi îndreptat spre piață. Îi lipsesc funcțiile critice, cum ar fi clienții desktop și mobile, dar acestea sunt în lucru. Alte caracteristici care lipsesc sunt autentificarea în doi factori, criptarea privată și versiunea de fișiere. În plus, lipsesc articole de ajutor și tutoriale, care vă vor ajuta să remediați problemele pe care le întâmpinați. 

De parcă acest lucru nu ar fi fost suficient, ThunderDrive nu oferă un plan gratuit sau un proces, ceea ce este clar ciudat, având în vedere că aceasta este o practică comună pentru alte servicii de pe piață. Dacă nu doriți să cheltuiți niciun ban, citiți cel mai bun stocare în cloud cu setări mari de planuri gratuite. Majoritatea serviciilor de pe acesta sunt prezentate în cea mai bună comparație de stocare în cloud.

Totuși, ThunderDrive nu este lipsit de avantaje. Are planuri de prețuri care rivalizează cu serviciile de top de pe piață, o politică de confidențialitate puternică, care va satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori, centrele de date întărite îți vor păstra datele în siguranță de intrusi și de viteze de transfer rapide..

Lipiți-ne dacă doriți să vedeți cum sunt tarifele ThunderDrive în cele opt categorii diferite de mai jos. 


★★★ 10 GB gratuit

În mod alternativ, puteți consulta cel mai bun pCloud alternativ Thunderdrive cu spațiu de stocare gratuit de 10 GB. 

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru ThunderDrive

Caracteristici

ThunderDrive este o fiară rară, nu pentru că caracteristicile sale de calitate o fac să iasă în evidență, ci pentru că îi lipsesc chiar și pe cele standard. Am putea să o atribuim faptului că ThunderDrive pare a fi o lucrare în derulare, dar Icedrive este, de asemenea, nou și verifică mai multe căsuțe. Pentru a vedea cum funcționează Icedrive, citiți recenzia noastră pentru Icedrive.

Cel mai evident dezavantaj al ThunderDrive este lipsa sa de orice fel de aplicație desktop sau mobilă. S-ar putea să spuneți că mutarea tuturor online este o alegere bună, dar să aveți aplicații pe lângă clientul web este important. Acestea fiind spuse, conform foii de parcurs a ThunderDrive, programele vor fi lansate în a doua jumătate a anului 2019.

Astfel de aplicații vă permit să sincronizați automat fișierele în timp real pe dispozitive, păstrând fișierele la zi și împiedicându-vă să le faceți manual. Clienții de telefonie mobilă vă permit, de obicei, să faceți același lucru în timp ce mergeți.

Toate serviciile din cel mai bun ghid al nostru de stocare în cloud au aceste aplicații, așa că verificați-l dacă nu doriți să pierdeți aceste funcții discontinue..

Cu toate acestea, ThunderDrive nu duce lipsă de partajare a fișierelor, așa că îl puteți folosi pentru a partaja fișierele online cu prietenii. Este mai convenabil decât să folosiți stick-uri USB, unități externe sau alte dispozitive pentru a le trimite. 

ThunderDrive vă permite să partajați printr-un link sau să invitați persoane în folderul dvs. Vom vorbi mai multe despre aceste funcții în secțiunea de distribuire de mai jos.

Thunder-căutare-opțiune

Există o bară de căutare pe care o puteți utiliza pentru a găsi rapid fișierul sau folderul. Aceasta este o caracteristică comună, dar ne place modul în care ThunderDrive vă permite să parcurgeți cele mai comune tipuri de fișiere selectând un tip din meniul care se deschide sub bara de căutare. Puteți selecta, de asemenea, pentru a vedea doar dosare.

ThunderDrive nu poate previzualiza fișierele Office, dar poate face acest lucru pentru fișierele PDF. De asemenea, nu poate edita fișiere. Acest lucru se datorează faptului că nu se integrează cu Office Online, Google Docs sau cu orice alt editor de documente terț. 

Dacă căutați un produs care este o putere de productivitate online, ar trebui să încercați caseta, deoarece se integrează cu Office Online și cu suita Office Google. Puteți citi mai multe despre caracteristicile sale de productivitate în recenzia noastră Box. Dacă acest lucru nu funcționează pentru dvs., consultați cea mai bună stocare în cloud pentru lista de colaborare.

Nu este de mirare că nici ThunderDrive nu are o aplicație de notă integrată. Dacă aveți nevoie, citiți cel mai bun articol pentru aplicații care ia notițe pentru idei. Aplicația cu cel mai înalt rang conectat la un serviciu de stocare în cloud este Microsoft OneNote. Dacă doriți să aflați mai multe despre aceasta, citiți recenzia noastră OneNote.

tunete-image-preview

ThunderDrive vă permite să previzualizați imaginile, dar nu oferă funcții care vă permit să faceți multe altele cu ele. Dacă aveți nevoie de acest lucru, puteți afla despre aceste servicii pe cel mai bun stocare online pentru lista de fotografii.

De asemenea, ThunderDrive nu oferă versiuni de fișiere, care protejează împotriva ransomware-ului sau a modificărilor și ștergerilor accidentale de fișiere. Dacă aceasta este o caracteristică de care aveți nevoie, citiți cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru actualizarea versiunii. Puteți consulta sfaturile noastre de protecție ransomware.

Prezentare generală a caracteristicilor ThunderDrive

Logo ThunderDrivethunderdrive.eu

Începe de la 500 USD lunar pentru 500 de planuri GBAll

Sincronizare

Folder de sincronizare

Sincronizare la nivel de bloc

Sincronizare selectivă

Managementul lățimii de bandă

Sincronizați orice dosar

Distribuire a unui fisier

Partajarea legăturilor de fișiere

Parole de legătură

Conectați datele de expirare

Partajarea dosarelor

Permisiuni de dosar

Limitele de descărcare a linkului

Încărcați link-uri

Productivitate

Previzualizări fișiere

Editează fișiere

Colaborare în aplicație

Office Online

documente Google

Note pentru aplicații

Redare media

Aplicații pentru mobil

Ștergere fișier păstrare

versionare

WebDAV

Securitate

Criptare At-Rest

Criptare în tranzit

Protocolul de criptare
N / A

Cunoaștere zero

Autentificare cu doi factori

Locația serverului
NE

A sustine

Suport 24/7

Asistență Live Chat

Asistență telefonică

Asistență prin e-mail

Forum utilizator

Bază de cunoștințe

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

ThunderDrive nu are un plan gratuit și nici măcar un proces, ceea ce reprezintă o abordare rară pentru un serviciu de stocare în cloud. A cere utilizatorilor să se aboneze numai la credința oarbă nu este o strategie de afaceri bună. Acestea fiind spuse, cele două planuri de stabilire a prețurilor compensează oarecum această ratare.

Planul Pro vă permite să stocați până la 2 TB de date pentru 10 USD pe lună, care se ridică la 120 USD pe an. Cu toate acestea, trebuie să plătiți un an întreg, deoarece nu există opțiunea de abonament lunar. De asemenea, ThunderDrive nu oferă o reducere anuală și vă limitați la 2 TB de lățime de bandă lunară..

Dacă nu aveți nevoie de atât de mult spațiu, puteți alege să vă abonați la planul Personal, care vă oferă 500 GB de stocare și aceeași cantitate de lățime de bandă pentru 60 USD pe an. Dacă descoperiți că ThunderDrive este o potrivire excelentă, vă puteți abona și la versiunile de viață ale celor două planuri. Pro Lifetime este de 1.200 USD, în timp ce Personal Lifetime este de 600 $.

Aceste prețuri pot fi în pas cu unele dintre cele mai competitive servicii de pe piață, cum ar fi pCloud și Sync.com. Spunem „concurență”, dar ThunderDrive nu poate corespunde valorii lor, chiar dacă diferența este mică. 

pCloud are aceleași prețuri lunare, dar vă oferă o reducere dacă plătiți tot anul și nu vă limitați lățimea de bandă. În plus, prețurile de viață ale pCloud sunt mai accesibile. Puteți afla mai multe în recenzia noastră pCloud.

Ca ThunderDrive, Sync.com nu vă permite să plătiți pe lună, ci doar în avans. Cu toate acestea, ambele planuri sunt mai ieftine decât cele ale lui ThunderDrive. De asemenea, la fel ca pCloud, Sync.com are un plan gratuit, care vă permite să testați serviciul înainte de a vă abona. Dacă vă interesează Sync.com, citiți recenzia noastră Sync.com.

Ușurință în utilizare

Având în vedere că ThunderDrive nu are decât un client web, acesta ar trebui să funcționeze fără un câștig și se întâmplă. Este, de asemenea, rapid și ușor de utilizat. Similar cu clienții web de la alte servicii, are o bară de navigare de-a lungul părții stângi, afișează fișierele și folderele din panoul central și vă oferă detaliile lor în bara laterală dreaptă.

Thunder-web-client

Bara laterală din stânga vă permite să navigați între unitatea dvs., conținutul împărtășit cu dvs., elementele recente și preferate și coșul de gunoi. Puteți utiliza, de asemenea, cele două butoane ale sale pentru a încărca fișiere sau a crea un folder. 

Nu trebuie să utilizați butonul greoi pentru a încărca fișiere. În schimb, le puteți trage și arunca. După ce veți face acest lucru, veți vedea o fereastră de transfer care arată cât timp va trebui să se finalizeze încărcarea. Cronometrul este o atingere frumoasă, pe care nu toate serviciile o au.

Panoul central vă permite să previzualizați fișierele și folderele dintr-o listă sau vizualizare grilă. În plus, puteți comuta bara laterală de informații și puteți executa acțiuni, cum ar fi mutarea, redenumirea, copierea, descărcarea și multe altele. 

După cum am menționat, o astfel de ușurință de utilizare nu se extinde la aplicațiile desktop sau mobile, deoarece ThunderDrive nu le are. O soluție până la apariția aplicației mobile este aceea de a accesa ThunderDrive folosind un browser web.

Distribuire a unui fisier & Sincronizarea

Partajarea și sincronizarea fișierelor sunt caracteristici cheie de stocare în cloud, deoarece acestea determină modul în care veți încărca fișierele în cloud și apoi le veți partaja. 

ThunderDrive vă permite să utilizați caracteristicile sale pentru a partaja în timp ce sunteți conectat la web, dar partajarea de pe desktop și mobil lipsește din motive evidente. Dacă partajarea este importantă și doriți să aveți mai multe opțiuni, inclusiv partajarea de pe diferite dispozitive, citiți cel mai bun stocare cloud pentru ghidul de partajare.

tunete-link-ușor de distribuit

Puteți partaja fișiere și foldere de la clientul web prin crearea unui link partajabil. Înainte de a face acest lucru, puteți regla linkul pentru a avea o dată de expirare, parolă, editare dezactivată și descărcare dezactivată. Acesta este un set puternic de funcții de control al conținutului. După ce creați un link, puteți să-l copiați și să-l lipiți sau să îl postați direct pe Facebook, Twitter și Google+.

tunet-share-dosare

Partajarea unui folder necesită să faceți clic dreapta pe un folder și să alegeți opțiunea slab numită „gestionați oameni”. După aceea, veți vedea o fereastră care vă permite să introduceți adresele de e-mail ale persoanelor pe care doriți să le adăugați și să le atribuiți niveluri de permisiuni, inclusiv „puteți edita”, „puteți descărca” și „puteți vizualiza”.

Dacă aceasta ar fi o trecere în revistă a unui produs complet și nu a unei lucrări în curs, am vorbi despre diferitele opțiuni de sincronizare a clientului desktop și cât de bine funcționează. În acest caz, totuși, putem spune că sincronizarea nu există. Dacă aveți nevoie de sincronizare, consultați cel mai bun spațiu de stocare în cloud, comparativ cu alte sincronizări.

Viteză

Informațiile despre ThunderDrive sunt rare și nu au fost date despre locația centrelor lor de date. Totuși, probabil că distanța față de servere nu a afectat prea mult rezultatele testelor noastre. Ne-am efectuat testul printr-o conexiune Wi-Fi din Belgrad, Serbia, cu o viteză de încărcare de 7,95Mbps și o viteză de descărcare de 118,58Mbps.

Prima încercare: A doua încercare: Media:
Timp de încărcare00:26:1200:19:1600:22:44
Timpul de descărcare00:02:0300:01:2800:01:46

Timpul nostru de încărcare a fost în medie de 22 de minute și 44 de secunde pentru a încărca folderul nostru de testare de 1 GB, adică cu aproximativ trei minute mai mult decât timpul pe care l-am fi așteptat fără cheltuieli generale. Viteza de descărcare a fost similară, deoarece a trebuit cu aproximativ 30 de secunde mai mult decât ar trebui să se ia în teorie. Totuși, acestea sunt rezultate bune.

ThunderDrive nu are nicio modalitate de a accelera viteza de transfer pentru a le împiedica să ia prea mult din planul dvs. de date, ceea ce este de așteptat, având în vedere că nu există niciun client desktop. Același lucru se poate spune despre lipsa copierii fișierelor la nivel de bloc, ceea ce ar contribui la accelerarea transferului încărcărilor ulterioare..

Securitate

Secțiunea de securitate a ThunderDrive spune că folosește criptare în repaus și în tranzit (citiți descrierea articolului nostru de criptare), dar nu menționează ce fel. Am solicitat sprijin în acest sens, dar ne-au trimis înapoi la secțiunea de securitate.

Totuși, sperăm că folosește AES 256 biți, deoarece acesta este standardul de criptare. Știm că ThunderDrive folosește TLS / SSL pentru a proteja fișierele în tranzit și folosește HTTPS pentru a vă proteja comunicarea cu serverul său. 

Deoarece nu au un client desktop, știm, de asemenea, că ThunderDrive nu poate oferi o criptare privată, de la capăt la sfârșit. (Dacă doriți să aflați mai multe informații despre asta, citiți articolul nostru despre cunoașterea zero în cloud și cum funcționează.)

Criptarea nu este totul, deoarece anumite parole eșuate pot pune în pericol chiar și cele mai sigure sisteme. Acesta este motivul pentru care este importantă autentificarea cu doi factori. Dacă este disponibil și activat, trebuie să introduceți un cod de securitate în plus față de datele de autentificare de conectare la conectarea de pe un computer necunoscut. Din păcate, ThunderDrive nu îl oferă.

Acestea fiind spuse, ThunderDrive are mare grijă de modul în care stochează informațiile dvs. în centrele sale de date. Utilizează facilități Tier-IV redundante și conforme cu SOC-2 și ISO 27001. Centrele de date sunt angajați pe parcursul întregului an, iar personalul de securitate la fața locului protejează împotriva intrării neautorizate. 

Alte măsuri de securitate includ camere de securitate, cititoare biometrice și mecanisme de autentificare cu doi factori (sau mai mari) care asigură accesul la clădire.

Acesta este un set puternic de măsuri care protejează împotriva intruziunii fizice. Cu toate acestea, în cazul în care descrierea protecției software pare vagă, puteți citi despre alte servicii mai viitoare despre metodele de securitate ale acestora în cel mai sigur program de stocare în cloud..

intimitate

ThunderDrive nu oferă criptare privată, care este cea mai bună modalitate de a asigura confidențialitatea utilizatorilor, așa că trebuie să ne bazăm pe clauze din politica de confidențialitate a ThunderDrive pentru a ajuta la protejarea drepturilor utilizatorului. Acestea fiind spuse, imediat în frâu, este clar că respectă Regulamentul general privind protecția datelor din UE. 

Este o lege care întărește confidențialitatea utilizatorilor atunci când vine vorba de date online. Este obligatoriu pentru companiile care operează în UE, dar mulți furnizori de stocare cloud care lucrează pe tot globul respectă cerințele sale. Dacă doriți să aflați mai multe despre ea, citiți ghidul nostru GDPR.

ThunderDrive colectează datele dvs. ca urmare a partajării datelor cu acestea, de exemplu atunci când introduceți informații într-un formular de contact. Dacă introduceți informațiile într-un formular de contact, ThunderDrive stochează aceste informații pentru a vă răspunde, dar nu le va împărtăși fără acordul dumneavoastră. În plus, sistemul său înregistrează automat alte date când vizitați site-ul său web. 

Aceste date, denumite „metadate”, conțin informații tehnice, cum ar fi tipul browserului dvs. web, adresa IP, sistemul de operare sau ora la care a fost accesat site-ul. ThunderDrive folosește aceste date pentru a rula și asigura serviciile sale.

ThunderDrive folosește, de asemenea, cookie-uri pentru a vă face serviciul personalizat. Cookie-urile sunt fișiere text mici care nu reprezintă o problemă de securitate, dar dacă doriți să le gestionați din browser, puteți face acest lucru.

Dacă contactați ThunderDrive prin e-mail, telefon sau fax, cererea dvs. împreună cu datele personale relevante vor fi stocate de ThunderDrive, dar, ca și în cazul formularului de contact, ThunderDrive nu îl va împărtăși fără consimțământul dvs. explicit.

În mod similar, ThunderDrive colectează informații atunci când vă înregistrați pentru serviciu sau postați comentarii. Aceasta se află în sfera de funcționare normală pentru un serviciu de stocare în cloud și nu reprezintă nimic suspect.

ThunderDrive folosește Google Analytics și Google Ads, care vă analizează interesul și furnizează reclame relevante folosind cookie-uri. Acestea fiind spuse, puteți alege să vă opuneți remarketingului realizat de Google Analytics și să configurați browserul dvs. pentru a refuza cookie-urile Google Ads.

În conformitate cu GDPR aveți dreptul de a vă opune colectării de date în cazuri speciale, dreptul de a înregistra o reclamație la o agenție de supraveghere, dreptul la portabilitatea datelor care vă permite să transferați datele ThunderDrive colectate către dvs. sau către un terț și dreptul să solicite restricții de procesare în cazuri specifice.

În general, nu am găsit nicio clauză sau formulare suspectă, iar politica de confidențialitate este similară cu cele ale altor servicii și respectă, de asemenea, GDPR. Având în vedere acest lucru, ar trebui să vă simțiți în siguranță cu privire la datele dvs. personale.

Serviciu clienți

ThunderDrive nu are o întrebare frecventă, un forum pentru utilizatori sau o bază de cunoștințe. Singurul lucru pe care îl puteți face este să contactați asistența prin e-mail sau formularul de contact. În plus, nu există nicio modalitate de a introduce formularul de contact de la clientul web. Mai degrabă, trebuie să deschideți o a doua filă a browserului și să localizați linkurile din partea de jos a paginii de pornire. În plus, puteți utiliza și opțiunea de chat pentru a contacta asistența.

Am contactat asistența și am primit un răspuns în patru ore, care este mai rapid decât multe servicii. Totuși, răspunsul a fost încordat și ne-a trimis la secțiunea de securitate care, probabil, ar avea un răspuns pentru noi. Am sperat la un răspuns mai detaliat care să îmbogățească informațiile despre nivelul de criptare pe care l-am găsit deja în secțiunea de securitate.

tunet-întrebări

Fără tutoriale, videoclipuri cu articole de ajutor sau răspunsuri la întrebări frecvente este o mare ratare, dar unul cu care sperăm că serviciul se va ocupa în viitor.

Verdictul

ThunderDrive este un serviciu de damă. Se descurcă excelent în unele categorii, cum ar fi prețul, securitatea și confidențialitatea, dar eșuează în multe altele. Cel mai notabil este lipsa vreunui client desktop sau mobil. Aceasta înseamnă că nu există nicio modalitate de a vă sincroniza fișierele cu ușurință pe mai multe dispozitive sau de a le partaja de pe desktop sau mobil. Autentificarea în doi factori lipsește și ea.

Versiunea de fișiere și criptarea privată sunt câteva dintre caracteristicile la care ne așteptăm de la serviciile de prim nivel, dar ThunderDrive le lipsește și ele. Totuși, clienții desktop și mobile se află în lucrări, iar alte funcții sunt probabil în spatele lor.

Pe partea strălucitoare, ThunderDrive are planuri de prețuri excelente, o politică de confidențialitate puternică, centre de date întărite, distribuire capabilă, viteze rapide și un client web ușor de utilizat. Având în vedere că ceea ce există funcționează bine implică faptul că ThunderDrive este un serviciu excelent în lucrări, dar unul care a fost lansat mult prea curând. Timpul va spune dacă ThunderDrive își va îndeplini potențialul.

Ce părere aveți despre ThunderDrive? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map