Revizuirea MiMedia – Actualizată în 2020

Recenzie MiMedia

MiMedia este un serviciu interesant, care se concentrează mai ales pe fișierele media. Acesta oferă o mulțime pentru utilizatori, inclusiv o schemă de prețuri destul de prietenoasă, dar interfața și sistemul de asistență ar putea folosi unele îmbunătățiri precise.


Recenzii de stocare în cloud

MiMedia este un furnizor personal de stocare în cloud care se concentrează pe stocarea fotografiilor, videoclipurilor, muzicii și documentelor. A fost lansat în 2010 pentru a vă ajuta să organizați și să gestionați fișierele care vă dețin memoriile și documentele. În această recenzie MiMedia, vom vedea cum compania a reușit să facă asta și ce alte funcții oferă pentru a face o alternativă bună Dropbox.

Are viteze bune de încărcare, caracteristici interesante și prețuri decente, însă MiMedia trebuie să își îmbunătățească suportul și experiența utilizatorului dacă dorește să concureze cu cei mai buni furnizori de stocare în cloud. Dacă doriți să aflați mai multe, citiți mai departe. Vom intra în detalii despre anumite domenii ale serviciului și ne vom gândi la sfârșit.

Alternative pentru MiMedia

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Serviciile de stocare în cloud facilitează mutarea activității în cloud, partajarea fișierelor și colaborarea cu alții. De asemenea, îți reduc dependența de unitatea de hard disk, care s-ar putea sparge sau se prăbuși.

MiMedia vă permite să încărcați documente, dar nu le puteți edita sau colabora. Serviciile se concentrează mai mult pe fișierele media. Dacă aveți nevoie de un serviciu de stocare în cloud compatibil cu fotografii și videoclipuri, dar care poate susține multe alte tipuri de fișiere și oferă multe funcții, citiți cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru fotografii și videoclipuri..

Dacă preferați să săriți lista și să citiți despre cea mai mare selecție, consultați recenzia noastră pCloud.

Când încărcați fotografii, MiMedia le afișează pe pagina „fotografii”. Le puteți sorta numai după data luată și data adăugării. Filtrul poate selecta toate fotografiile sau doar preferatele dvs. pe care le marcați făcând clic pe pictograma inimii.

Puteți adăuga, de asemenea, subtitrări la fotografiile dvs..

mimedia-app-webb-cu-an

Dacă faceți clic pe anul din colțul din stânga sus al paginii „fotografii”, puteți vedea fotografiile sortate după lună și an. Accesarea lor poate fi însă o durere. Aplicația ne-a navigat într-un an diferit de cel pe care l-am făcut clic.

Pictograma de căutare din dreapta sus vă permite să căutați prin fotografii după nume. Meniul principal are mai multe caracteristici: „favorite”, „în această zi”, „descoperire”, „colecții” și „MiDrive”. „Favorite” prezintă media dvs. preferată.

„Această zi” vă arată o animație formată din fotografiile realizate într-o anumită zi, însoțite de muzică de fundal.

„Discover” scanează etichetele și afișează fotografiile în grupuri în funcție de ele. De asemenea, arată o hartă Google, care credem că ar trebui să fie acolo unde ați făcut fotografiile, dar funcția este încă în curs de dezvoltare.

„Colecția” grupează fotografiile și videoclipurile dvs., în timp ce „MiDrive” este un spațiu în care puteți încărca fișiere și invita utilizatori. Vom vorbi mai multe despre asta în categoria de distribuire de mai jos. Puteți lăsa comentarii cu privire la fotografiile din ea și puteți modifica aspectul acestora.

Când faceți clic pe o fotografie, o puteți vedea mărită și o puteți modifica. Există o singură opțiune de editare foto: rotiți. Considerați că este un serviciu dedicat fișierelor media, ne-am așteptat să aibă opțiuni de editare de bază. Alte aplicații le au, inclusiv Flickr și 500px, ambele aflându-se pe cea mai bună listă a noastră de aplicații de gestionare foto.

Odată cu fotografia mărită, o puteți partaja, adăuga la o MiDrive sau o colecție, gestiona etichetele, descărca sau șterge.

Aplicația pentru desktop MiMedia vă permite, de asemenea, să o utilizați pentru a specifica sursele din cloud pentru tapetul de pe desktop. Intervalul de timp pentru schimbarea imaginilor de fundal poate fi cât mai scurt de 10 secunde sau o zi. Același lucru este valabil și pentru un screensaver.

Prețuri

Prețul este cel mai bun dacă serviciul are planuri care au o valoare bună, ceea ce înseamnă că obțineți mult pentru dolarul dvs. Mai mult spațiu de stocare, mai multe planuri și multe funcții sunt indicatori buni pentru a obține o valoare bună. Dacă planurile ieftine sunt preocuparea principală, consultați cele mai bune oferte ale noastre de stocare în cloud.

Ne place să vedem și un plan sau un proces gratuit, astfel încât să puteți testa serviciul. MiMedia are patru planuri, care diferă în funcție de cantitatea de stocare oferită.

Planul gratuit, numit Starter, oferă 10 GB stocare. Acest lucru nu este mare lucru, dar este suficient să vă stocați unele dintre fișierele dvs. media și să vă bucurați de servici.

Următorul plan, de bază, percepe 7,99 USD pe lună sau 85 $ pe an și vă oferă 500 GB de stocare.

Dacă aveți nevoie de mai multe, vă puteți abona la planul Plus, care oferă 1 TB pentru 9,99 USD pe lună sau 100 USD pe an. Aceasta este o valoare bună, dar Sync.com, topul nostru general de top în stocarea în cloud, oferă 2 TB pentru 96 de dolari pe an. Pentru mai multe detalii, citiți recenzia noastră Sync.com.

MiMedia are propriul plan de 2 TB, numit Premium, dar costă 15,99 USD pe lună sau 160 USD pe an. Aceasta este departe de cea mai bună valoare de pe piață.

Ușurință în utilizare

MiMedia este disponibil pentru Android, iOS, Windows și macOS. Există, de asemenea, o aplicație web, care are o interfață modernă care este atractivă și ușor de utilizat.

Prima pagină afișează o colecție de fotografii din spatele meniului principal. Meniul este aproape de mijlocul paginii și vă arată opțiunile. Partea din stânga prezintă tipurile de fișiere pe care le puteți încărca. Dacă faceți clic pe unul, vă veți trimite la pagina corespunzătoare fișierului respectiv. Partea din dreapta vă permite să accesați caracteristicile și profilul dvs. de utilizator.

Când vă deplasați de pe pagina principală, meniul se transformă într-un buton din stânga sus care vă arată opțiunile atunci când treceți peste. O caracteristică atractivă de drag and drop facilitează încărcarea fișierelor.

Încărcarea are forma de notificări din partea dreaptă, care nu acoperă zona de lucru, astfel încât să puteți continua să lucrați în timp ce așteptați să termine.

Parcurgerea fotografiilor nu este la fel de lină pe cât ar putea fi, însă, deoarece miniaturile imaginii apar mai întâi încețoșate și durează o secundă pentru a clarifica suficient încât să poți vedea fotografia reală.

Ștergerea fotografiilor nu este mult mai bună, deoarece trebuie să le selectați pe fiecare manual, ceea ce este obositor și îngrozitor dacă aveți multe de făcut. Google Photos vă permite să selectați și să deselectați fotografiile într-un mod ușor de utilizat, așa că verificați-l dacă doriți o experiență mai bună pentru utilizatori.

Redarea videoclipurilor funcționează fără nicio atingere, dar nu se poate spune despre muzică. Nu puteți face clic pe o piesă pentru a reda. În schimb, trebuie să o selectați, apoi să o adăugați la coadă. În plus, piesa nu a început să joace pentru noi.

Sincronizare fișier & Partajarea

mimedia-desktop-app start-

Puteți sincroniza doar fotografii, videoclipuri, muzică și documente și aplicația desktop le scanează automat. Selectează toate fișierele pe care le găsește și vă oferă opțiunea de a exclude fișiere individuale sau tipuri, selectând butoanele aplicabile din partea de sus. Puteți seta parametri pentru excluderea automată în meniul de setări.

mimedia-desktop-app-descărcare conținut

Puteți încărca fotografii de pe computer, rețelele de socializare și alte spații de stocare în cloud. Sursele posibile includ Dropbox, Facebook, Flickr, Google și Instagram. Am încercat Flickr și am rămas blocați în meniul folderelor selectate. Când am încercat Google, nu s-a întâmplat nimic. Este suficient să spunem, încărcarea din surse externe are nevoie de remediere.

Aplicația desktop nu respectă modelul clasic de sincronizare, deoarece nu există un folder de sincronizare specific. Mai degrabă, MiMedia scanează fișierele acceptate și vă arată o listă de dosare care le conțin. Acestea sunt preselectate în mod implicit, dar puteți alege și alege.

Puteți face clic dreapta pe orice folder din managerul de fișiere de sistem și alege opțiunea „Încărcați o dată” de MiMedia. Funcționează ca sincronizarea unui folder cu alte servicii. 

Dacă doriți să vă „sincronizați” conținutul, trebuie să selectați pictograma de viteză mică din aplicația desktop, să navigați la „descărcări”, apoi să faceți clic pe „descărcați acum”.

mimedia-app--webb parts

Puteți partaja fotografii simple sau multiple pe Facebook sau Twitter sau prin e-mail.

mimedia-nou-midrive

Dacă aveți nevoie să colaborați cu alții, puteți crea un MiDrive, care este ca o colecție pentru fotografiile dvs. care vă permite să invitați oameni la ea.

mimedia-app--webb midrive

Viteză

A fost nevoie de aproximativ 12 minute în medie pentru a încărca 525 MB de fotografii, ceea ce este cât se poate de rapid. Conexiunea noastră s-a făcut prin WiFi în afara Belgradului, Serbia, cu o viteză de încărcare de 6 megabits pe secundă și o viteză de descărcare de 102 Mbps.

La prima noastră încercare, câteva fotografii au rămas, dar au fost încărcate, indiferent.

Securitate & intimitate

Lucrul online, inclusiv stocarea fișierelor în cloud, prezintă riscuri. După ce fișierele vor fi conectate online, hackerii și alte persoane rău intenționate nu vor ezita să le vizeze. Asta înseamnă că securitatea bună este o necesitate.

Securitatea cloud folosește multe protocoale și criptare pentru a vă proteja fișierele în tranzit și în repaus. Acestea includ protocolul TLS pentru a opri atacurile omului în mijloc, autentificarea cu doi factori pentru a preveni accesul dacă cineva vă fură datele de autentificare și criptarea privată, de la capăt, pentru a vă asigura confidențialitatea păstrând pe oricine, în afară de dvs., de a citi dvs. fișiere.

MiMedia nu folosește multe dintre acestea, dar criptează fișierele în timpul transferului folosind criptare SSL pe 128 de biți. Odată ajuns pe server, arhitectura redundantă vă păstrează datele în siguranță împotriva accidentelor.

Compania se angajează, de asemenea, la confidențialitate, spunând că doar cineva cu datele dvs. de acreditare vă poate accesa datele, așa că asigurați-vă că creați o parolă puternică sau utilizați unul dintre cei mai buni manageri de parole..

A sustine

mimedia-suport

MiMedia are o întrebare frecventă împărțită în mai multe secțiuni, ceea ce face ușor să găsiți ceea ce căutați. Secțiunile includ „cont”, „securitate”, „aplicație mobilă” și altele. O bară din partea de sus a paginii vă permite să introduceți întrebarea dvs. pentru a filtra subiectele. De asemenea, spune că puteți „pune” întrebarea, dar nu există nicio formă pentru a o trimite la echipa de asistență.

Acestea fiind spuse, există un formular pe care îl puteți accesa accesând pagina „despre noi” și făcând clic pe linkul „ajungeți la noi”. Pagina a arătat câteva erori atunci când am deschis-o și am raportat că trebuie să facem corecții înainte de a trimite întrebarea noastră, dar nu a lămurit care sunt acele.

Suportul pentru telefon și chat nu este menționat, așa că presupunem că nu sunt disponibile.

Gânduri finale

MiMedia este un serviciu care vă permite să gestionați fișierele și documentele media. Are funcții care vă permit să le filtrați și să creați colecții. MiDrive este interesant deoarece vă permite să invitați alții la colecția dvs. și să primiți feedback-ul lor.

Acestea fiind spuse, ușurința de utilizare are nevoie de muncă. Operațiunile de bază, cum ar fi ștergerea și selectarea fotografiilor, sunt o sarcină, derularea fotografiilor este obositoare și redarea muzicii nu funcționează.

Cu toate acestea, nu veți experimenta viteza de încărcare lentă cu MiMedia. Securitatea este decentă, cu protecție pentru media dvs. în timpul transferului și arhitecturii serverului redundant pentru a vă proteja fișierele. Nu se poate spune același lucru despre asistență, deoarece are doar o întrebare frecventă și un formular de contact care nu funcționează.

Dacă aveți nevoie de un serviciu de top pentru a gestiona media dvs., ar trebui să consultați recenziile noastre de stocare în cloud, dar dacă nu aveți multe fișiere, trebuie să le încărcați rapid și să nu vă deranjeze câteva întrebări, dă MiMedia o lovitură.

Ce părere aveți despre MiMedia? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map