Revizuirea Koofr – actualizată în 2020

Recenzie Koofr

Koofr este un serviciu de stocare foarte sigur, care pare predominant orientat către păstrarea fișierelor mici și partajarea acestora. Acoperă acest lucru foarte bine și este rapid de pornit, însă aplicațiile terților par să fi căzut de pe marginea drumului. Citiți recenzia noastră completă Koofr pentru toate detaliile acestui serviciu decent.


Recenzii de stocare în cloud

Koofr are sediul în Slovenia, iar numele său sună foarte mult ca un cuvânt local pentru o valiză mică. Este adevărat, nu oferă o mulțime de spațiu de stocare, precum unele dintre cele mai mari nume din cea mai bună piesă de stocare în cloud, dar este totuși un serviciu capabil. Pentru a vedea ce are de oferit, vom analiza în profunzime în această revizuire Koofr.

Spațiul de stocare în cloud vă permite să încărcați conținutul în cloud pentru a vă goli unitatea de disc și pentru a colabora cu alții. Koofr nu este bine pentru acesta din urmă, așa că ar trebui să vă referiți la cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru colecția noastră. Dacă nu găsiți acolo unul care se potrivește nevoilor dvs., citiți comparația noastră dintre cele mai bune servicii cloud pentru mai multe sugestii.

Koofr are viteze rapide, opțiuni de distribuire capabile și oferă o experiență bună pentru utilizatori. Dacă asta te intrigă, rămâi cu noi în timp ce discutăm capacitățile sale în secțiunile de mai jos.

Alternative pentru Koofr

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Pe lângă stocarea fișierelor, serviciile au adesea funcții interesante și inedite care le completează. Koofr are o extensie Chrome care vă permite să salvați link-uri utile, pagini web, imagini și text de pe web cu un singur clic.

koofr-Connect-caracteristica

Puteți integra conturile de stocare cloud existente, inclusiv Dropbox, Google Drive, Amazon Drive și OneDrive, pentru a vă accesa conținutul printr-o singură interfață. Dacă nu sunteți familiarizat cu aceste servicii, consultați revizuirea OneDrive pentru a afla mai multe.

Puteți previzualiza fotografii și documente Microsoft Office (.doc, .xls și .ppt), fișiere .pdf și puteți reda unele tipuri de fișiere video fără a le descărca. Dacă doriți să editați documente, trebuie să o faceți în afara Koofr, deoarece nu se integrează cu Google Office Suite, Microsoft Office sau Zoho Office Suite.

Nu există nicio capacitate de editare foto. Dacă trebuie să faceți asta online, citiți cea mai bună piesă de gestionare a fotografiilor noastre pentru mai multe opțiuni pe care le puteți utiliza.

Un player de muzică simplă redă fișierele dvs. audio, dar nu vă permite să creați liste de redare sau să adăugați melodii la coadă. Dacă aveți nevoie de aceste funcții, citiți cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru articolul muzical.

koofr-crea-nou-txt

O aplicație care ia notițe lipsește și ea. Dacă aveți nevoie de unul, vă puteți referi la cel mai bun articol pentru aplicații de luare a notelor. Evernote, una dintre cele mai populare aplicații de preluare a notelor este alegerea noastră de top pe ea, urmată de OneNote și Google Keep. Dacă doriți detaliile, citiți recenzia noastră Evernote. Cu toate acestea, puteți crea un fișier text simplu folosind interfața web dacă vă aflați într-o ciupire.

Dosarele locale vă permit să accesați și să partajați fișierele de pe computer pe un alt dispozitiv fără a transfera nimic către Koofr. Totuși, computerul trebuie să fie online pentru ca acesta să funcționeze.

Prețuri

Koofr are o flexibilitate bună a planului, deoarece oferă șase planuri pentru a alege. Unele servicii, cum ar fi Dropbox, oferă doar unul sau două planuri. Totuși, Dropbox are câteva calități de răscumpărare despre care puteți citi în recenzia noastră despre Dropbox.

Primul plan, Starter, este gratuit și oferă 2 GB spațiu de stocare. Aceasta este o sumă minusculă, dar suficientă pentru a testa serviciul.

Planurile plătite poartă numele mărimilor cămășii, astfel că primul nivel este, desigur, S. Pentru 57 de cenți pe lună, primiți 10 GB spațiu de depozitare. M costă 1,14 USD pe lună pentru 25 GB. Abonarea la planul L costă 2,28 USD pe lună și îți oferă 100 GB. XL vă oferă 250 GB pentru 4,55 USD pe lună și, în sfârșit, XXL costă 11,38 USD pe lună pentru 1 TB de spațiu.

Planurile sunt departe de cele mai bune oferte de pe piață. Puteți obține mai mult spațiu pentru mai puțin abonându-vă la Sync.com sau pCloud.

Sync.com oferă 2 TB pentru 96 $ pe an, dar nu puteți plăti pe lună. Cu toate acestea, vă puteți abona la pCloud plătind o rată lunară sau anuală. Pentru 9,99 USD pe lună sau 95,88 USD pe an, pCloud oferă spațiu de 2TB. Dacă sunteți interesat, citiți recenzia noastră Sync.com și revizuirea pCloud.

Ușurință în utilizare

koofr-web-app

Interfața web este clară și are mult spațiu negativ, ceea ce face ușor să găsiți ceea ce căutați. Culorile contrastante pun în evidență cele mai importante operații.

Funcționează rapid și simți că lucrezi cu o aplicație pentru desktop. Meniul de navigare este în stânga. În partea dreaptă sus, puteți comuta între o listă sau o vedere din faiantă sau puteți accesa setările contului. Există, de asemenea, un buton de marcaj care vă permite să etichetați folderele pentru acces mai rapid și un buton de partajare care vă permite să partajați conținut cu alții.

koofr-desktop-app-de bun venit

Clientul desktop urmează modelul comun de sincronizare, folosind un folder de sincronizare și pictograma tăvii de sistem. Pictograma vă permite să accesați preferințele și să deschideți folderul de sincronizare fără a trece prin aplicația managerului de fișiere. Meniul din stânga vă permite să navigați în aplicație fără blocare, în timp ce partea centrală a aplicației arată conținutul meniului. Butonul din stânga jos deschide interfața web.

Orice ați pus în cloud va fi descărcat în folderul de sincronizare și invers. Când copiați un fișier sau un folder în folderul dvs. de sincronizare Koofr, acesta începe automat să se sincronizeze cu cloud. Bara de progres apare în partea de jos, dar este confuză, deoarece nu arată progresul încărcării sau timpul rămas.

Koofr adaugă o scurtătură și la desktop, astfel încât să poți accesa folderul de sincronizare folosind-o. Aplicația pentru desktop este disponibilă pentru Windows, macOS și Linux. Dacă faceți cumpărături pentru servicii potrivite pentru Linux, citiți cea mai bună soluție de stocare în cloud pentru Linux.

Aplicația pentru smartphone este disponibilă pentru iOS și Android. Este simplu de utilizat și interfața este clară și atractivă.

koofr-smartphone-app

După ce vă conectați, veți vedea un meniu cu aceleași opțiuni ca și aplicația web. Cu toate acestea, are opțiunea suplimentară de a utiliza fișierele offline. Puteți încărca media existentă și noi fotografii și videoclipuri pot fi încărcate automat. Dacă sunteți pe un plan limitat, puteți restricționa încărcările, astfel încât acestea să apară numai atunci când utilizați o rețea WiFi.

Sincronizare fișier & Partajarea

Nu puteți sincroniza folderele, dar puteți copia fișierele și folderele făcând clic dreapta și selectând „adăugați la Koofr”. Aceasta le va copia în folderul de sincronizare Koofr și le va sincroniza în cloud.

În timp ce pe planul gratuit nu există nicio sincronizare selectivă pentru a dezactiva sincronizarea pentru anumite dosare sau fișiere, există o opțiune pentru a activa unitatea de rețea Koofr. Sau, în mod alternativ, ați putea plăti pentru unul dintre planurile plătite de Koofr dacă sincronizarea selectivă este o soluție de tranzacție pentru dvs. O unitate de rețea stochează numai fișierele din cloud și vă permite să le previzualizați pe computer fără a utiliza spațiu pe hard disk.

De asemenea, puteți activa pictogramele de sincronizare care vă vor permite să știți starea fișierelor și folderelor din folderul de sincronizare al lui Koofr. Puteți găsi mai multe servicii care pot fi sincronizate în cel mai bun stocare în cloud cu articolul de sincronizare.

Partajare vă permite să partajați cu utilizatorii din aplicație. Non-membrii vor fi invitați să se alăture atunci când sunt adăugați.

koofr-parts-link

Puteți partaja link-uri către Facebook, Twitter, Reddit și Tumblr. Acestea fiind spuse, nu puteți proteja parola prin link-uri atunci când partajați pe site-urile de social media. Cu toate acestea, puteți seta link-uri să expire într-o oră, zi sau săptămână. Spre deosebire de multe servicii, Koofr permite acele funcții de control de conținut pentru utilizatorii liberi.

Dacă doriți să împărtășiți mult, citiți cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru distribuirea articolului.

koofr-parts-cu-oameni

Pentru a partaja un dosar, trebuie să invitați oameni prin introducerea e-mailului. Când faceți acest lucru, le puteți da una sau mai multe permisiuni: „pot să comenteze (și să vadă comentarii),„ să modifice ”,„ să poată crea link-uri de descărcare ”,„ să poată crea linkuri de încărcare ”și„ să poată gestiona partajări ”.

Koofr are o pagină care arată care sunt folderele pe care le-ați partajat și cu cine este utilă pentru a urmări dacă partajați des.

Viteză

Testele noastre au arătat că este nevoie de aproximativ 23 de minute în medie pentru a încărca un folder cu zip de 1 GB. Ne-am conectat prin WiFi în Belgrad, Serbia cu o viteză de încărcare de 6 megabit pe secundă și o viteză de descărcare de 102 Mbps.

Timpul de încărcare este egal cu timpul teoretic necesar transferului unui folder de 1 GB, deci putem presupune că veți experimenta viteze similare dacă închideți serverele Koofr în Germania.

Viteza de încărcare este un factor mai mare atunci când colaborăm la fișierele care au fost deja încărcate. În loc să încărcați întregul fișier după ce îl modificați, sincronizarea la nivel de bloc poate transfera doar porțiunea modificată, ceea ce reduce timpul de încărcare în mod semnificativ.

Koofr nu utilizează sincronizarea la nivel de bloc. Știm pentru că am încărcat fișiere după o ușoară modificare și nu au încărcat mai repede. Un reprezentant a spus asta deoarece se înlocuiesc conținutul dvs. cu o versiune criptată. În plus, Koofr nu oferă aplicații care îmbunătățesc colaborarea.

Securitate & intimitate

Migrarea fișierelor online este un risc fără o securitate adecvată. Puteți deveni o țintă pentru viruși, ransomware, atacuri om în mijloc sau cineva care încearcă să vă fure parola. Pentru a preveni acestea, serviciile de stocare în cloud ar trebui să ofere autentificare în doi factori pentru a opri accesul neautorizat la contul dvs., să utilizați criptare în repaus și în tranzit și protocolul TLS pentru a vă proteja datele în tranzit. Cea mai bună protecție pentru confidențialitatea dvs. este criptarea privată, de la capăt la capăt, care vă împiedică pe oricine, în afară de dvs., să nu citească fișierele dvs..

Koofr securizează fișierele dvs. în tranzit cu criptare SSL / TLS. Din păcate, nu există o criptare privată care să vă asigure confidențialitatea, dar Koofr nu are clauze suspecte în politica sa de confidențialitate și trebuie să respecte regulamentul general privind protecția datelor.

După cum a confirmat un reprezentant Koofr, odată ce fișierele ajung pe serverele furnizorului, acesta le criptează folosind criptarea din partea serverului cu algoritmul AES 256 biți, care este unul dintre cele mai puternice.

Puteți activa autentificarea cu doi factori pentru a vă proteja datele de acreditare în setările contului, precum și „protecția obligatorie a parolei”.

Centrele de date certificate ISO 27001 de la Koofr sunt situate în UE, ceea ce înseamnă că compania trebuie să respecte legile aplicate acolo. Utilizează surse de alimentare redundante sau de rezervă, conexiuni redundante de comunicații de date, controale de mediu (de exemplu, aer condiționat și stingerea incendiilor) și dispozitive de securitate, de asemenea.

Odată ce fișierele dvs. ajung la un server, Koofr le copiază în cel puțin trei locații separate fizic. Metadatele și conținutul sunt păstrate pe straturi separate sau chiar pe servere complet separate. Cu această configurație, nimeni nu poate folosi metadatele dvs. pentru a afla locația conținutului dvs. pe serverele sale. Tehnicienii de la fața locului lucrează non-stop pentru ca sistemul să funcționeze la capacitate maximă.

A sustine

Există o întrebare frecventă care poate fi mai detaliată și ar putea include capturi de ecran. Există, de asemenea, un formular „contactați-ne” unde puteți pune întrebări. Cu toate acestea, forumurile de telefon, asistență pentru chat și forumuri pentru utilizatori nu sunt disponibile.

Totuși, am pus o întrebare prin formularul de contact și am primit răspuns în termen de o oră. Acestea fiind spuse, nu putem fi siguri cât timp va dura sprijinul pentru a răspunde la întrebări ale cuiva din cealaltă parte a lumii.

Gânduri finale

Koofr nu oferă integrări terțe care contribuie la colaborare, infrastructură puternică de asistență, sincronizare la nivel de bloc sau planuri de abonament de valoare bună.

Cu toate acestea, este un serviciu decent, care are capacități de partajare a calității, permite utilizatorilor liberi să-și protejeze acțiunile cu opțiuni de control de conținut și se conectează cu alte servicii de stocare în cloud și se afișează de la ei într-o singură interfață.

În plus, viteza de încărcare este rapidă, iar securitatea este redusă. Protejează fișierele dvs. folosind TLS / SSL, le plasează în centre de date sigure și respectă GDPR pentru a vă proteja confidențialitatea. Tot ce este înfășurat într-o experiență simplificată și plăcută pentru utilizatori.

Dacă Koofr mărește spațiul de stocare, face ca prețurile să fie mai competitive și sporește suportul, ar putea fi un concurent la serviciile mai populare găsite printre recenziile noastre de stocare în cloud.

Ce părere aveți despre Koofr? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map