Revizuirea 4Sync – actualizată în 2020

4Sync Review

4Synch este un serviciu de stocare în cloud destul de interesant, care pare în principal axat pe stocarea și partajarea fișierelor media. Face o treabă bună în acest sens, așa cum descriem în această recenzie 4Sync, dar lipsa de flexibilitate o face neatractivă pentru mulți utilizatori.


Recenzii de stocare în cloud

4Sync nu este serviciul dvs. de stocare în cloud alergat. Este mai simplu decât majoritatea și se concentrează pe stocarea fișierelor media. Aceasta nu înseamnă că nu puteți stoca alte tipuri, dar serviciul nu are aplicații care funcționează cu acestea. În această recenzie 4Sync, vă vom oferi o privire aprofundată a caracteristicilor sale și vă vom spune ce lipsește.

Deși nu este unul dintre cele mai bune servicii de stocare în cloud, ar putea fi un concurent pentru cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru fotografii și videoclipuri. 4Sync nu poate să corespundă cu valoarea pCloud, care are primul loc pe această listă, așa că citiți recenzia noastră de pCloud dacă doriți să stocați fotografiile și videoclipurile dvs. pentru o afacere.

4Sync are viteze rapide de sincronizare și opțiuni bune de sincronizare și partajare, dar are nevoie de îmbunătățiri în alte categorii. Pentru restul acestui articol, vom discuta în detaliu caracteristicile și vă vom spune cum sunt performanțele.

Alternative pentru 4Sync

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

4Sync este conceput pentru a vă ajuta să stocați fișierele importante în cloud și să le accesați oriunde, acasă sau din mers. Puteți sincroniza între dispozitive web, desktop, mobile și tablete.

Puteți face backup computerului într-o măsură folosind-o, dar ar trebui să utilizați un serviciu de backup în cloud pentru asta. Dacă doriți să aflați mai multe despre diferență, citiți explicația noastră. Dacă doriți să faceți backup pentru computer, consultați cea mai bună listă de backup online.

4sync-web-image-preview

4Sync se concentrează pe redarea media și vă permite să vizualizați fotografiile într-o vizualizare în miniatură, astfel încât să puteți găsi rapid ceea ce aveți nevoie. Puteți roti fotografii individuale sau le puteți vizualiza într-o prezentare de diapozitive. Alții pot fixa comentarii fotografiilor dvs. partajate și își pot gândi anumite domenii ale imaginii, ceea ce este excelent pentru a primi feedback.

Puteți seta, de asemenea, serviciul să gestioneze capturi de ecran, ceea ce îl face să le încarce automat de pe computer.

4sync-web-music-player

Un player de muzică plin apare atunci când atingeți redarea pe fișierele audio din cloud. Are caracteristicile standard pe care le-ați aștepta de la un player de muzică, inclusiv crearea de liste de redare, adăugarea de melodii la coadă și shuffle. Îți poți partaja și lista de redare. Când închideți fereastra pentru aceasta, una mai mică rămâne peste zona de lucru și afișează melodia curentă.

Dacă doriți să știți cât spațiu și trafic ați utilizat, puteți consulta pagina cu statistici din contul dvs. Vă poate afișa consumul de trafic pentru luna curentă sau luna precedentă. De asemenea, puteți vedea cele mai populare fișiere dvs. după numărul de descărcări din ultima zi până în ultimele 14 zile.

Prezentare generală a caracteristicilor 4Sync

Logo 4Syncen.4sync.com

Începe de la 825 USD lunar pentru 10000 Planuri GBAll

Sincronizare

Folder de sincronizare

Sincronizare la nivel de bloc

Sincronizare selectivă

Managementul lățimii de bandă

Sincronizați orice dosar

Distribuire a unui fisier

Partajarea legăturilor de fișiere

Parole de legătură

Conectați datele de expirare

Partajarea dosarelor

Permisiuni de dosar

Limitele de descărcare a linkului

Încărcați link-uri

Productivitate

Previzualizări fișiere

Editează fișiere

Colaborare în aplicație

Office Online

documente Google

Note pentru aplicații

Redare media

Aplicații pentru mobil

Ștergere fișier păstrare

versionare

WebDAV

Securitate

Criptare At-Rest

Criptare în tranzit

Protocolul de criptare

Cunoaștere zero

Autentificare cu doi factori

Locația serverului
Canada

A sustine

Suport 24/7

Asistență Live Chat

Asistență telefonică

Asistență prin e-mail

Forum utilizator

Bază de cunoștințe

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

Multe servicii oferă mai multe planuri din care puteți alege, ceea ce crește flexibilitatea și vă permite să obțineți unul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Nu este cazul cu 4Sync. Are doar un singur plan: Premium.

Oferă 1 TB de stocare și 10 TB de lățime de bandă pe lună, pe care le puteți adăuga la nevoie. Dacă alegeți să plătiți pe lună, va trebui să plătiți 16,99 USD. Aceasta este de 203,88 USD pe an. Veți primi o reducere de 50 la sută dacă plătiți pentru un an înainte, care, la 99 USD, este echivalent cu 8,25 USD pe lună.

Puteți plăti doar 8 dolari pe lună pentru a obține 2 TB cu Sync.com. pCloud este aproape cu 2 TB pentru 9,99 USD pe lună sau 96 USD pe an, iar Amazon Drive percepe 60 USD pe 1 TB. Dacă vă dorește interesul, citiți recenzia Sync.com și recenzia Amazon Drive sau citiți toate alegerile noastre de cea mai bună valoare din lista noastră cu cele mai bune oferte în serviciile de stocare în cloud..

4Sync nu oferă un plan gratuit, dar există o perioadă de încercare gratuită de 60 de zile, care este semnificativ mai lungă decât ceea ce oferă alte servicii. Puteți prelungi procesul cu o lună pentru fiecare prieten la care faceți referire și, la rândul lor, primesc o lună suplimentară. Dacă se abonează la Premium, primiți încă două luni.

După încheierea procesului dvs., aveți 30 de zile pentru a face upgrade la Premium sau contul dvs. va fi dezactivat.

Experiența utilizatorului

Există multe modalități de a accesa fișiere stocate în cloud 4Sync. Puteți utiliza clientul desktop, aplicația web sau aplicația pentru smartphone.

4sync-desktop-setări

Aplicația desktop constă dintr-un folder de sincronizare și pictograma tăvii de sistem. Ceea ce ne place să vedem, însă, sunt pictogramele din fișierele din folderul de sincronizare care arată starea lor, dar cele afișate numai dacă eliminați un folder sau un fișier din sincronizare. Interfața desktop se simte datată, dar este ușor și ușor de navigat.

Există și o pictogramă care deschide aplicația web în browserul dvs. implicit.

Este disponibil pentru Windows și macOS, dar nu pentru Linux. Dacă trebuie să lucrați pe Linux, citiți cel mai bun stocare cloud pentru piesa Linux.

4sync-interfață de utilizare web

Aplicația web afișează fișierele dvs. în vizualizări de miniatură sau listă. De asemenea, se simte datat, dar este plăcut și ușor de utilizat. Butoanele din partea de sus vă ajută să efectuați rapid acțiuni comune, iar navigarea din stânga urmărește structura arborelui comun, astfel încât să nu vă confundați. Puteți trece la o vedere simplă, care ascunde toate caracteristicile esențiale pentru a vă ajuta să vă concentrați.

4sync-mobil-ui

Puteți utiliza cele mai multe funcții în aplicația mobilă. În partea de sus există o bară de căutare care vă permite să filtrați fișierele și un set de pictograme pentru navigare. Acestea vă permit să vă accesați fișierele, să încărcați de pe camera dvs., să vedeți ce este împărtășit cu dvs., să salvați fișierele pentru lucrări offline și să verificați setările de alimentare și cont. În setări, puteți activa încărcările automate pentru fotografiile dvs..

Aplicația mobilă este disponibilă pentru Android sau iOS.

Sincronizare fișier & Partajarea

Sincronizarea și partajarea sunt importante pentru stocarea în cloud, deoarece acestea sunt mecanismele principale care vă permit să vă mutați stocarea în cloud, să îl accesați de pe diferite dispozitive și să îl partajați.

4sync-sincronizare dosar

Clientul desktop urmează modelul comun de sincronizare cu folderul său de sincronizare și pictograma tăvii de sistem. Pictograma vă permite să accesați preferințele și să deschideți folderul de sincronizare fără a trece prin aplicația managerului de fișiere.

Orice ai pune în folderul de sincronizare va fi sincronizat cu cloud și orice vei pune în cloud va fi descărcat în folderul de sincronizare.

Nu trebuie să utilizați folderul de sincronizare, deoarece 4Sync vă permite să sincronizați orice folder. Dacă nu doriți să faceți asta, puteți face clic dreapta pe orice dosar sau fișier și alegeți să-l copiați în folderul de sincronizare. Puteți sincroniza doar dosarele selectate, dar dezincronizarea acestora nu le șterge. Pur și simplu se fixează conexiunea înainte. Pentru a exclude fișierele individuale, le puteți adăuga într-o listă de ignorare.

De asemenea, puteți regla sincronizarea atunci când ștergeți fișierele. Când un fișier este șters pe web, îl puteți șterge automat pe desktop, setați-l să vă întrebe dacă ar trebui să facă acest lucru sau să restaurați fișierul pe server de pe mașina dvs. locală.

Pe lângă sincronizare, aplicația desktop vă permite să partajați fișierele dvs. pe Facebook sau Twitter sau să generați un link pe care îl puteți copia și lipi. Puteți partaja un link care descarcă fișierul sau unul care vă deschide partajarea în interfața web a 4Sync. În plus, puteți obține un cod HTML sau un forum dacă doriți să încorporați distribuirea. Cu toate acestea, nu există nicio opțiune pentru a seta o parolă de legătură sau o dată de expirare.

Puteți seta folderul la privat dacă nu doriți să îl partajați sau să îl faceți public pentru a permite tuturor celor invitați să îl acceseze. În plus, puteți seta permisiuni pentru persoanele pe care le invitați să „vizualizeze” sau „să încarce și să editeze”. Puteți proteja partajarea folderului dvs. setând o parolă și faceți-o parte dintr-un subdomeniu. Eticheta HTML iframe este disponibilă pentru a o încorpora ca widget.

4sync-web-parts

Aplicația web vă permite să faceți la fel, dar vă oferă opțiunea de a scurta legătura de partajare și de a o trimite prin e-mail. Puteți partaja foldere pe Facebook, dar va trebui să vă conectați la Twitter din meniul de setări pentru a le partaja.

Puteți utiliza aplicația mobilă pentru a partaja fișiere și foldere cu aplicații instalate, cum ar fi WhatsApp, Slack și Skype. Alternativ, puteți trimite un link.

Chiar dacă 4Sync are funcții bune de partajare, acesta nu se apropie de furnizorii de pe cele mai bune servicii de stocare în cloud pentru lista de partajare.

Viteză

A fost nevoie de aproximativ 23 de minute în medie pentru a încărca un dosar de test de 1 GB. Conexiunea noastră s-a făcut prin WiFi în afara Belgradului, Serbia, cu o viteză de încărcare de 6 megabits pe secundă și o viteză de descărcare de 102 Mbps.

Timpul de încărcare este egal cu timpul teoretic necesar pentru a transfera un folder de 1 GB, astfel încât putem concluziona că veți experimenta viteze mai rapide cu cât sunteți mai aproape de serverele 4Sync. Presupunem că sunt în S.U.A., deoarece compania are sediul în California, dar una dintre politicile sale a împiedicat echipa de asistență să dezvăluie informațiile respective.

Viteza este un factor mai mare atunci când colaborăm la fișierele care au fost deja încărcate. În loc să încărcați întregul fișier după ce îl modificați, un algoritm de sincronizare la nivel de bloc poate transfera doar porțiunea modificată, ceea ce reduce semnificativ timpul de încărcare. Din păcate, am descoperit că 4Sync nu îl folosește, deoarece fișierele noastre de test nu au încărcat mai repede după ce le-am modificat.

Securitate & intimitate

Dacă stocați fișierele online fără a avea o securitate adecvată, luați un joc de noroc, pentru a spune cel puțin. Hackerii s-ar putea să te lovească cu ransomware, să-ți intercepteze fișierele în timpul transferului cu man-in-the-middle-atacuri sau să-ți fure parola.

Pentru a preveni faptul că serviciile de stocare în cloud ar trebui să folosească criptări în repaus și în tranzit, protocolul TLS pentru a vă proteja datele în tranzit și autentificarea cu doi factori pentru a preveni accesul neautorizat la contul dvs. Cea mai bună protecție pentru confidențialitatea dvs. este criptarea privată, de la capăt la capăt, care vă împiedică pe oricine, în afară de dvs., să nu citească fișierele dvs..

Din păcate, 4Sync nu are nicio legătură cu securitatea sa. Știm că puteți utiliza SSL pentru a proteja fișierele în timpul transferului de la computer la un server și pentru a permite HTTPS să vă asigure conexiunea, dacă este cazul.

Serviciul nu utilizează autentificarea cu doi factori, deci asigurați-vă că creați o parolă puternică.

În politica sa de confidențialitate, 4Sync afirmă că colectează doar metadate și alte informații legate de statistici, cu excepția cazului în care vă înscrieți la aceasta prin Google, Facebook sau Twitter. În acest caz, colectează datele dvs. personale. Cu toate acestea, confidențialitatea fișierelor dvs. nu este garantată, așa cum este cu Tresorit, unul dintre cele mai bune servicii de cunoaștere zero..

A sustine

Suportul 4Sync constă dintr-o întrebare frecventă și un formular care vă permite să trimiteți un mesaj echipei de asistență tehnică. Nu există suport pentru telefon sau chat. Întrebările frecvente sunt ușor de utilizat deoarece sunt împărțite în secțiuni: „general”, „Windows”, „Mac”, „Android” și „iPhone”.

Am trimis un mesaj cu câteva întrebări echipei de asistență, iar acestea au răspuns câteva zile mai târziu. Nu am primit un e-mail de confirmare prin care ne-a spus că au primit mesajul nostru, ceea ce ar fi ușurat așteptarea.

Verdictul

4Sync este un serviciu decent care oferă un mod ușor de a stoca și previzualiza fișierele de muzică, video și imagine. Puteți obține feedback de la alții despre imaginile dvs. cu ace de comentariu. Playerul video vă va reda filmele fără nicio înclinare în timp ce playerul de muzică vă permite să vă bucurați de colecția de muzică din cloud.

Experiența utilizatorului este decentă, dar se simte datată în comparație cu Dropbox. Partajarea este capabilă, dar nu are opțiuni de control al conținutului. Vitezele de sincronizare sunt comparabile cu unele dintre serviciile mai rapide de acolo, dar nu se poate spune pentru securitate, deoarece 4Sync îi lipsește multe opțiuni de la alți furnizori pe care îi asumăm..

De asemenea, serviciul trebuie să-și îmbunătățească valoarea, fie prin reducerea prețului sau prin creșterea spațiului de depozitare. Totuși, dacă nu vă place să plătiți un an, este un loc bun pentru a stoca fișierele media. În caz contrar, consultați recenziile de stocare în cloud pentru alte servicii.

Ce părere aveți despre 4Sync? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map