Revizuire Sync.com – actualizată 2020

Revizuire Sync.com

Fără îndoială, furnizorul preferat de stocare Cloudwards.net, Sync.com oferă ușurință de utilizare, viteză și securitate la un preț rezonabil. De asemenea, are un plan plăcut gratuit pe care îl puteți folosi pentru a-l testa și iese din cutie cu criptare cu cunoștințe zero incluse. Citiți toate detaliile din recenzia noastră completă Sync.com.


Recenzii de stocare în cloud

Sync.com a fost înființată în 2011 în Canada, care se ocupă de confidențialitate și este cel mai bun furnizor de stocare cloud. Nu este potrivit pentru colaborare, precum unele dintre cele mai bune spații de stocare în cloud pentru colaborare, pentru că accentul său este securitatea cunoașterii zero, care nu joacă bine cu aplicațiile terților.

Acestea fiind spuse, securitatea Sync.com este de top și se reflectă în opțiunile sale de control al conținutului, care vă protejează fișierele și folderele partajate.

Acest lucru nu înseamnă că Sync.com este perfect: clienții săi web și desktop funcționează bine, dar ar beneficia de un pic de lac. Clientul web are unele operații neplăcute, iar clientul desktop se simte ușor învechit. Acest lucru nu împiedică Sync.com să aibă capacități puternice de partajare. Serviciul beneficiază de legile privind confidențialitatea canadiană, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea dvs..

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Sync.com

Caracteristici

Din cauza abordării stricte a securității Sync.com, acesta nu accesează API-urile aplicațiilor terțe, precum cele de la Microsoft, Asana, Slack și Trello. Aceasta înseamnă că nu se integrează cu ei pentru a folosi caracteristicile de productivitate și colaborare. Acestea fiind spuse, prioritizarea securității este o scuză bună pentru a nu avea aplicații terțe precum Google Drive sau Dropbox.

Dacă aveți nevoie de acest lucru, citiți recenzia Google Drive și revizuirea Dropbox pentru a vedea ce instrumente și funcții de productivitate oferă.

Puteți utiliza planurile Business Solo și Business Pro ale Sync.com pentru a previzualiza fișiere Office, .pdf, contacte și multe altele în browser.

sync.com-bolta-caracteristică

Spre deosebire de folderul de sincronizare, care face backup la cloud și ocupă spațiu acolo și pe hard disk, Vault vă permite să stocați fișiere și foldere fără a le sincroniza cu alte dispozitive. Este o caracteristică excelentă dacă trebuie să faceți backup sau să economisiți spațiu.

Capacitățile de versiune ale Sync.com, care vă permit să reîncărcați modificările fișierului în caz de accident sau corupție cauzată de o eroare de disc sau ransomware, sunt de asemenea de remarcat. Conturile gratuite pot fi returnate 30 de zile, iar conturile premium nu au limite. Acesta este motivul pentru care Sync.com s-a clasat pe primul loc în cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru articolul de versiune.

Este, de asemenea, cea mai bună alegere în cel mai bun stocare în cloud pentru clasarea fișierelor mari, datorită faptului că nu plasează limite la dimensiunea fișierului sau la încărcări.

Prezentare generală a caracteristicilor Sync.com

Sigla Sync.comwww.sync.com

Începe de la 500 USD lunar pentru 1000 de planuri GBAll

Sincronizare

Folder de sincronizare

Sincronizare la nivel de bloc

Sincronizare selectivă

Managementul lățimii de bandă

Sincronizați orice dosar

Distribuire a unui fisier

Partajarea legăturilor de fișiere

Parole de legătură

Conectați datele de expirare

Partajarea dosarelor

Permisiuni de dosar

Limitele de descărcare a linkului

Încărcați link-uri

Productivitate

Previzualizări fișiere

Editează fișiere

Colaborare în aplicație

Office Online

documente Google

Note pentru aplicații

Redare media

Aplicații pentru mobil

Ștergere fișier păstrare

versionare

WebDAV

Securitate

Criptare At-Rest

Criptare în tranzit

Protocolul de criptare
AES 256 biți

Cunoaștere zero

Autentificare cu doi factori

Locația serverului
Canada

A sustine

Suport 24/7

Asistență Live Chat

Asistență telefonică

Asistență prin e-mail

Forum utilizator

Bază de cunoștințe

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

Sync.com are unele dintre cele mai bune planuri de prețuri de pe piață. De fapt, singurul concurent al acestuia este pCloud. Citiți recenzia noastră pCloud dacă aveți nevoie de un serviciu alternativ cu prețuri minunate.

Nu puteți plăti pe lună, dar acest lucru nu ar trebui să conteze mult pentru că ofertele anuale sunt competitive. Pentru referință, planul 1TB al Dropbox costă cu 2 dolari pe an mai mult decât planul Personal Pro 2TB al Sync.com, dar oferă jumătate din stocare. Celălalt plan personal al Sync.com, Pro Personal 500GB, este de asemenea o ofertă bună la 49 de dolari pe an.

Planul Business Solo este excelent dacă sunteți o afacere unică. Pentru 96 de dolari pe an, beneficiați de 2 TB de stocare, asistență prioritară prin e-mail, respectarea diverselor reglementări și o garanție de uptime de 99,9%..

Business Pro și Business Pro Advanced necesită cel puțin doi utilizatori. Acestea oferă 1 TB sau, respectiv, 10 TB de spațiu de stocare. Business Pro oferă instrumente de administrare, cum ar fi consola de administrare multi-utilizatori și facturare centralizată. Business Pro Advanced are o caracteristică pe care omologul său nu o are: escaladarea live chat-urilor.

Ușurință în utilizare

Ușurința de utilizare este o categorie importantă, deoarece determină cât de plăcut este să folosești serviciul. Serviciile ar trebui să fie simple și intuitive pentru a fi utilizate. Un design atractiv ar trebui să facă această experiență și mai atrăgătoare. Acest lucru ar trebui să fie valabil pentru clienții desktop, web și mobile.

Deși Sync.com și-a actualizat recent clientul web, există loc pentru îmbunătățiri.

sync.com-sincronizare-web-app

Clientul web afișează fișierele dvs. într-o listă sau vizualizare grilă. Puteți schimba rapid între ele și puteți căuta prin ele aplicând un filtru. Colțul din stânga sus are legături către Vault, pagini de partajare și evenimente, iar colțul din dreapta sus ține meniul de cont și de ajutor.

Partea din dreapta ține meniul de acțiune, care diferă în funcție de ceea ce ai selectat din lista de fișiere. Puteți efectua aceleași acțiuni dacă faceți clic pe cele trei puncte asociate unui fișier sau folder. Cu toate acestea, accesarea meniului cu clic dreapta ar fi mai rapidă și mai convenabilă.

O altă alegere de design care iese în evidență într-un mod prost este modul în care funcționează descărcarea. Dacă alegeți să descărcați un fișier, când transferul se termină, se deschide o fereastră și vă cere să îl salvați. Rezultatul este același ca în cazul abordării tradiționale de descărcare, dar este încă confuz.

Deplasarea fișierelor sau a folderelor este, de asemenea, greoaie, deoarece nu le poți trage și arunca. Mai degrabă, trebuie să le mutați folosind o opțiune de meniu. Funcția drag-and-drop este disponibilă când încărcați fișiere pe clientul web, dar necesită să faceți clic pe „upload” pentru a activa zona de drag-and drop, apoi trageți fișierul în el în loc să aruncați doar un fișier oriunde..

Acestea pot părea minore, dar există abordări mai bune, inclusiv OneDrive. Pentru a vedea cum funcționează serviciul respectiv și a gamei sale impresionante de aplicații de colaborare, citiți recenzia noastră OneDrive. Dacă aveți nevoie de mai multă confidențialitate decât ofertele OneDrive, dar totuși doriți o ușurință bună de utilizare, citiți despre MEGA în recenzia noastră MEGA.

sync.com-sync-foldere

Clientul desktop este similar cu multe alte soluții. Urmează modelul standard de sincronizare care constă dintr-o pictogramă a tăvii de sistem și un folder de sincronizare. Puteți utiliza pictograma tăvii pentru a accesa folderul de sincronizare, preferințele sau clientul web. Fereastra preferințelor este drabă, dar arată tot ce trebuie să știi într-o manieră clară.

Cu toate acestea, preferăm să vedem fereastra centrului de control, care oferă o imagine de ansamblu completă a contului dumneavoastră.

sync.com-desktop-setări

Clientul desktop funcționează pe Windows și macOS, dar nu pe Linux. Pentru serviciile de stocare în cloud care se joacă bine cu pinguinul, citiți cel mai bun articol de stocare în cloud pentru articolul Linux.

sync.com-mobil

Aplicația mobilă este disponibilă pentru Android și iOS. Este similar cu aplicațiile altor furnizori de stocare în cloud. Îl puteți utiliza pentru a accesa aceleași funcții ca și clientul web. Dacă activați încărcarea camerei, puteți încărca automat fotografii și videoclipuri în cloud. Puteți accesa și fișierele offline.

Aplicația include blocarea parolei, autentificarea amprentelor și opțiunea de a bloca accesul din alte aplicații în timp ce parola este activată.

Distribuire a unui fisier & Sincronizarea

Caracteristicile centrale ale serviciilor de stocare în cloud sunt sincronizarea și distribuirea fișierelor, deoarece acestea determină modul în care veți reflecta datele dvs. în cloud și le puteți partaja odată ce le transferați acolo.

Partajarea prin intermediul aplicației web este cea mai evidentă alegere, iar Sync.com face o treabă excelentă. Când treceți peste un folder sau fișier, apare un buton care vă permite să partajați. Puteți partaja, de asemenea, selectând un fișier sau un folder și făcând clic pe share în meniul barei laterale.

sync.com-sharing

Puteți partaja un fișier sub forma unui link, pe care Sync.com îl va cripta, chiar și pe un cont gratuit. Există două modalități de a-l trimite: prin e-mail sau de a-l copia și lipi.

sync.com-sharing setări

Oricare alegeți, vă puteți proteja partajarea activând opțiuni de control de conținut. Puteți seta o parolă folosind un cont gratuit, care este neobișnuit, să spunem cel puțin. În plus, puteți șterge un link pentru a opri partajarea sau activarea confidențialității sporite.

Confidențialitate îmbunătățită Sync.com

Confidențialitatea îmbunătățită permite criptarea end-to-end pe link-urile partajate. Rețineți că nu acceptă fișiere mai mari de 500 MB, browsere web mai vechi și Safari mobile. Destinatarii linkurilor dvs. în browserele neacceptate vor vedea o eroare atunci când încercați să le accesați. Puteți dezactiva confidențialitatea îmbunătățită pentru a evita acest lucru. În acest caz, protocolul SSL vă va proteja fișierele în tranzit.

În afară de confidențialitate îmbunătățită, abonații premium au acces la datele de expirare, solicitări de fișiere cu link-uri de încărcare, limite de descărcare, mod doar pentru previzualizare pentru documente și imagini, notificări prin e-mail privind activitatea linkului și statistici de descărcare..

Notificările prin e-mail sunt utile dacă doriți să urmăriți ce se întâmplă cu acțiunile dvs., iar funcția nu este oferită de mulți furnizori. Modul numai pentru previzualizare este util dacă doriți să afișați conținutul fișierului, fără a-l permite partajarea.

De asemenea, puteți crea foldere de echipă folosind clientul web. Vă permite să gestionați accesul pe utilizator sau pe dosar cu permisiuni de utilizare granulare, cum ar fi doar citire și citire.

Există o pagină de legături care arată ce ați împărtășit cu alții, dar nu există una care să arate ce au împărtășit alții cu dvs..

Dacă doriți să partajați de la clientul de pe desktop, îl puteți utiliza pentru a partaja un link, care îl copiază în clipboard, dar nu vă anunță, sau „gestionați linkul de sincronizare”, care deschide clientul web, astfel încât să puteți partaja de acolo.

Aplicația mobilă nu se încadrează în spatele altor clienți Sync.com. Îl puteți utiliza pentru a trimite fișiere ca atașament prin intermediul aplicațiilor de pe telefonul dvs., dar vă cere mai întâi să descărcați fișierul. Dacă nu doriți să faceți acest lucru, puteți utiliza opțiunea „gestiona link”. Vă permite să trimiteți un link sau o copie în clipboard. Puteți proteja legătura cu o parolă sau o puteți șterge pentru a opri partajarea.

Cu toate aceste funcții, nu este de mirare că Sync.com se află în partea de sus a celei mai bune spații de stocare în cloud pentru lista de partajare.

sync.com-sync-foldere

Puteți sincroniza fișierele folosind folderul de sincronizare, dar nu veți putea să sincronizați alte dosare. Ce poți face, însă, este să alegi un alt folder care să acționeze ca un folder de sincronizare. Dacă aveți nevoie să stocați fișiere sau foldere online fără sincronizare, puteți alege „copiați în seif” din meniul clic dreapta. Fila avansată din panoul de control desktop vă permite să excludeți folderele de la sincronizare.

Citiți cel mai bun stocare în cloud pentru articolul de sincronizare pentru câteva alternative.

Viteză

Serverele Sync.com sunt în Ontario, Canada. Viteza de transfer va depinde de cât de aproape sunteți de ei, precum și de furnizorul de servicii de internet. Nu ne-am apropiat când ne-am efectuat testele, deoarece am folosit o conexiune WiFi la Belgrad, Serbia, cu o viteză de încărcare de 6 megabit pe secundă și o viteză de descărcare de 100 Mbps..

Încărcarea a durat aproape de două ori timpul pe care l-am fi așteptat. Criptarea end-to-end și distanța noastră la server a încetinit încărcarea. Având în vedere că, rezultatele au fost rapide.

Descărcarea nu a suferit mult de criptare, dar a fost încă mult mai lentă decât ar fi trebuit, cu o medie de 18 minute și 35 de secunde.

Teste Prima încercare: A doua încercare: Media:
Timp de încărcare00:40:0000:41:0000:41:00
Timpul de descărcare00:17:4200:19:0000:18:35

sync.com-rețea-settings

În mod implicit, Sync.com încarcă și descarcă fișiere fără a restricționa lățimea de bandă. Dacă sunteți într-un plan limitat sau procesul de sincronizare interferează cu alte activități, puteți accelera viteza dvs. făcând clic dreapta pe pictograma bara de activități Sync.com și selectând „preferințe”. Selectați fila „rețea” pentru a seta limitele de viteză pentru încărcare și descărcare.

Sync.com nu utilizează sincronizarea la nivel de bloc din cauza implementării sale zero, dar un reprezentant ne-a informat printr-un e-mail că funcția este în lucru.

Securitate

sync.com-securitate

Sync.com este unul dintre cele mai sigure servicii de stocare cloud de pe piață. De fapt, se află în partea de sus a celei mai sigure liste de stocare în cloud. Este cea mai bună selecție printre cele mai bune servicii de stocare în cloud cu cunoștințe zero. Angajamentul său față de securitate merge până acum încât nu puteți reseta chiar parola folosind un e-mail decât dacă veți activa funcția din contul dvs..

Sync.com utilizează protocolul TLS pentru a proteja fișierele în transfer de transgresii, cum ar fi atacurile om-la-mijloc și criptarea, care vă asigură datele în tranzit și în repaus. Tipul de criptare pe care Sync.com îl utilizează este AES 256 biți.

Cheile de criptare sunt de asemenea protejate folosind RSA 2048-bit. Odată ce datele dvs. ajung pe un server, acestea sunt reproduse în mai multe locații ale centrului de date. Centrele de date întrunesc sau depășesc SOC Type-2 și folosesc arhitectura RAID pentru a preveni că eșecurile serverului să conducă la pierderi de date.

Securitatea cunoașterii zero împiedică pe nimeni altcineva decât dvs. să citească fișierele dvs., dar Sync.com nu vă va putea reseta parola dacă o pierdeți. Aceasta înseamnă că spațiul dvs. de stocare va fi blocat și nu veți putea accesa fișierele dvs. Puteți dezactiva cunoașterea zero, dar o abordare mai bună este utilizarea unui manager de parole. Cunoașterea zero este disponibilă pentru contul gratuit, ceea ce este rar.

Sync.com are, de asemenea, o autentificare cu doi factori. Este o funcție excelentă pentru a opri hackerii care ți-au furat parola să-ți acceseze contul. Totuși, ar trebui să vă asigurați că aveți o parolă puternică încă de la început. Când este activat, trebuie să introduceți un cod special de securitate de fiecare dată când vă conectați. Puteți obține codul prin e-mail sau prin Google Authenticator pe telefonul dvs..

intimitate

Cu o securitate atât de puternică, este plăcut să vezi că confidențialitatea nu este o întrebare ulterioară. Cu sediul în Ontario, serverele Sync.com se află sub protecția legilor de confidențialitate pentru consumatorii din Canada, care sunt reglementate de statutele prevăzute în Legea privind protecția informațiilor personale și documentele electronice..

Politica de confidențialitate a Sync.com prezintă 10 principii care guvernează: responsabilitatea, identificarea scopurilor, consimțământul, limitarea colectării, limitarea utilizării, exactitatea, garanțiile, deschiderea, accesul individual și respectarea provocărilor. Politica merită citită. Doar Tresorit îl poate potrivi, astfel încât dacă doriți un serviciu alternativ cu confidențialitate puternică, citiți recenzia noastră pentru Tresorit.

Pe lângă faptul că respectă reglementările din Canada, Sync.com respectă Regulamentul general privind protecția datelor pentru utilizatorii săi din Uniunea Europeană. Pentru mai multe informații, citiți ghidul nostru GDPR.

Serviciu clienți

Sync.com are un centru de ajutor care afișează cele mai populare întrebări din partea de sus și împarte restul în categorii, ceea ce face mai ușor să găsiți ceea ce căutați. Există și o casetă de căutare, dacă nu doriți să căutați singur un răspuns. Multe dintre răspunsuri au videoclipuri cu ele pentru a vă ajuta să urmați soluția.

sync.com-suport

Dacă nu găsiți un răspuns, puteți contacta Sync.com printr-un formular web care vă direcționează către asistență tehnică, vânzări sau asistență generală. Orele principale ale biroului de ajutor sunt de luni până vineri, 8:00 – 20:00. Est.

Există asistență în afara acestor ore pentru urgențe. Abonații Pro obțin sprijin prioritar față de abonații care nu plătesc. Nu există asistență de e-mail sau chat, dar acest lucru este comun în cazul soluțiilor care nu sunt EFSS.

Sync.com nu are niciun forum pentru utilizatori, dar acest lucru nu este surprinzător, având în vedere că nu are la fel de mulți utilizatori decât unii dintre concurenții săi mai populari..

Am trimis câteva întrebări pentru a vedea cât de rapid vom primi un răspuns. A venit în jur de patru ore, ceea ce este un rezultat bun, având în vedere că am fost pe un cont de proces.

Verdictul

Sync.com este un serviciu puternic, pentru a spune cel mai puțin. Dacă vă apreciați confidențialitatea și securitatea, nu ar trebui să vă uitați mai departe. Totuși, va ajunge la un preț, deoarece Sync.com sacrifică viteza de sincronizare pentru securitatea sincronizării. Cunoașterea zero o împiedică, de asemenea, să lucreze cu aplicații terțe. Experiența sa de utilizator are nevoie și de mai multă muncă.

Acestea fiind spuse, distribuirea securității este puternică, iar politica sa de confidențialitate nu are clauze suspecte. De fapt, este mai clar și mai detaliat decât am văzut cu majoritatea celorlalte soluții de stocare în cloud. Partajarea se face bine și are opțiuni puternice de control al conținutului. În plus, planurile sale de prețuri sunt competitive în comparație cu celelalte recenzii de stocare în cloud.

Ce părere aveți despre Sync.com? Prețul, securitatea și confidențialitatea sunt suficient de atrăgătoare pentru dvs. sau preferați să lucrați cu aplicații terțe utilizând servicii de stocare cloud mai puțin sigure?

Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me