Revizuire ADrive – actualizată 2020

Revizuire ADrive

Un furnizor de stocare cloud ieftin și versatil, ADrive are prea multe probleme pentru ca noi să-l recomandăm oricui.


Recenzii de stocare în cloud

Aprobă-te de promisiuni și de livrări.

Există numeroase caracteristici valoroase pe care pretinde că le oferă, dar implementarea lor este doar spartă. Ceea ce este funcțional arată potențial, dar serviciul este redus din cauza problemelor de securitate și confidențialitate, o experiență teribilă a utilizatorului și eșecul de a furniza unele dintre cele mai de bază funcții precum sincronizarea automată.

ADrive are suport SCP, SFTP, Rsync și WebDAV, viteze solide și funcționează atât ca rezervă, cât și ca spațiu de stocare în cloud, așa că dacă acestea sunt caracteristici obligatorii, ar putea totuși să merită încercat. ADrive oferă o probă gratuită de 60 de zile, fără a fi nevoie de card de credit, astfel încât să puteți decide pentru dvs. în mod corespunzător.

Continuați să citiți pentru a vedea unde ADrive își îndeplinește promisiunile și unde se încadrează. Pentru o altă soluție de stocare care acceptă SFTP și WebDAV, consultați recenzia noastră Livedrive. Pentru orice alt serviciu, aruncați o privire la articolul nostru despre cele mai bune servicii de stocare în cloud.

Puncte forte & Puncte slabe

Deși ADrive are câteva caracteristici convenabile, are atât de multe probleme încât este greu de recomandat. O mare parte din ceea ce promite ADrive nu funcționează.

Alternative pentru ADrive

Caracteristici

Dacă vizitați ADrive, veți găsi o listă lungă de funcții foarte promițătoare. Puterea de a colabora în fișiere perfect, capacitatea de a lucra pe documente Microsoft Office în browser cu Zoho și asistența pentru toate sistemele de operare majore toate sună grozav, dar ADrive nu va urma.

Colaborarea este ruptă. Încercarea de a utiliza un folder partajat întoarce pur și simplu eroarea „directorul nu există”. Editarea în browser este, de asemenea, spartă: faceți clic pe „editați cu Zoho” nu face nimic. Dacă doriți aceste funcții, va trebui să căutați ceva de genul Google Drive (consultați recenzia Google Drive), care are un suport puternic de colaborare și o suită de birou sau Microsoft OneDrive (consultați revizuirea OneDrive) dacă Office Online este obligatoriu -avea.

În timp ce ADrive este funcțional pe Windows și Android, aplicația iOS a fost eliminată din magazinul de aplicații. ADrive susține că „lucrează la recuperarea aplicației Adrive în Apple App Store”, dar este imposibil de știut cât timp va dura acest lucru.

Au fost, de asemenea, probleme cu aplicația macOS. Pachetul este disponibil pentru descărcare pe site-ul ADrive, însă nu se instalează curat. În primul rând, ADrive nu este un dezvoltator identificat, ceea ce înseamnă că compania nu și-a luat timpul să se înregistreze la Apple pentru a vă asigura că software-ul său funcționează corect cu macOS.

În al doilea rând, când am încercat să instalez aplicația pe macOS, a apărut o eroare. Am testat atât cu versiunea High Sierra beta cât și cu OS X El Capitan pentru același rezultat.

ADrive își aduce totuși promisiunea de compatibilitate cu Windows. Instalarea pentru Windows 10 urmează procesul obișnuit de a face clic pe butonul „continuare” până când este finalizat.

Dincolo de muntele promisiunilor eșuate ale ADrive, există câteva caracteristici care funcționează efectiv. Partajarea linkurilor, de exemplu, are toate funcțiile pe care le căutăm aici la Cloudwards.net. Puteți alege o limită de descărcare, data de expirare și o parolă pentru orice fișier pe care doriți să îl partajați.

Clientul Windows al ADrive oferă, de asemenea, câteva instrumente care sunt utile în ciuda lipsei lor de promovare pe site-ul web al ADrive. Puteți seta ADrive să sincronizeze sau să facă backup pentru orice folder de pe computer și faceți acest lucru cu setări personalizabile. Utilizatorii avansați pot, de asemenea, găsi ajutor pentru SCP, FTP, SFTP, Rsync și WebDAV utile.

Prețuri

ADrive solicită pe site-ul său web să aibă „planurile cu cele mai mici prețuri din industrie”. Deși acest lucru nu este valabil pentru niciunul dintre cele mai lungi angajamente, prețurile sunt rezonabile. Este încă mai scump decât mulți dintre cei mai buni furnizori de stocare cloud.

Un plan gratuit ar fi fost plăcut de văzut și el, dar ADrive a închis planul anterior de 50 GB. Cu toate acestea, există un proces gratuit de 60 de zile, deci nu trebuie să vă angajați banii înainte să îl utilizați.

Obțineți detalii pentru prețurile de afaceri aici.

Versatilitatea ADrive este de asemenea plăcută de văzut. Puteți adapta pachetul de stocare la nevoile dvs. și vă puteți abona pentru plăți în fiecare lună, an, doi ani sau trei ani. Pe măsură ce planurile ADrive s-au schimbat în trecut, ar trebui să vă înscrieți cu prudență pe o perioadă mai lungă de trei ani.

Ușurință în utilizare

ADrive este un coșmar de utilizat. Jumătate din funcțiile publicitate nu funcționează pur și simplu. Unele opțiuni sunt absente. Alții nu se comportă corect.

Versiunea, de exemplu, este inutilizabilă. Dacă faceți clic pe „restaurare fișier”, veți fi adus într-un meniu unde puteți alege o dată la care să reveniți. Totuși, acest meniu nu are date din care să aleagă.

Veți avea, de asemenea, opțiunea de „previzualiza în noua filă” pentru fișierele selectate, dar în acest fel va descărca doar fișierul. Ceea ce funcționează este adesea greu de utilizat.

Interfața de utilizator pare foarte datată, în special în browser. ADrive are doi încărcători de browser: unul nu acceptă foldere, în timp ce celălalt necesită activarea aplicațiilor și rularea Java, o abordare învechită pe care concurența o evită.

Distribuire a unui fisier & Sincronizarea

Sincronizarea ADrive este funcțională din punct de vedere tehnic, iar capacitatea de a sincroniza folderele, altele decât folderul „ADriveSync” existent este practică pentru lucrul cu structurile de fișiere existente. Cu toate acestea, acesta nu reușește într-un mod major în comparație cu alte servicii, după cum puteți citi în revizuirea noastră Sync.com sau în revizuirea pCloud.

ADrivează sincronizarea la o frecvență maximă la fiecare 15 minute. Unul dintre avantajele majore pentru majoritatea soluțiilor de stocare în cloud este faptul că, chiar dacă computerul se rupe atunci când vă aflați în mijlocul unei sarcini, ultima economisire nu va fi pierdută. Puteți face schimbări valoroase unui fișier în 15 minute. Pierderea asta deoarece ADrive nu se sincronizează automat ca majoritatea serviciilor ar fi o frustrare majoră.

Când luați în considerare funcția de colaborare complet ruptă, ADrive devine o vânzare dificilă. Dacă puteți trece cu vederea aceste probleme, ADrive are un schimb de linkuri personalizabile care vă permite să vă păstrați legăturile în siguranță cu o parolă, data de expirare și limita de descărcare..

Viteză

Viteza ADrive este impresionantă. Pentru a-l pune la încercare, am folosit dosarul standard de test Cloudwards de aproximativ 1 GB, cu conexiunea mea de 92,86Mb / s în jos și 11,90Mb / s în sus. Iată rezultatele:

Fișier de testare 1031MB:
Timp de încărcare: viteză de încărcare: timp de descărcare:
Viteza de descărcare:

Testul 1:745S11.1Mb / s397s20.8Mb / s
Testul 2:775s10.6Mb / s423s19.5Mb / s
In medie:760s10.9Mb / serorile 41020.2Mb / s

În timpul încărcării, ADrive aproape mi-a saturat rețeaua. Descărcarea a fost puțin mai puțin impresionantă, deși lovirea sub șapte minute arată că viteza ADrive este încă foarte utilizabilă.

Securitate & intimitate

ADrive este practic un morman de steaguri roșii când vine vorba de securitate și confidențialitate. Imediat după înscriere, era evident că securitatea nu vine prima. Pagina de conectare nu a fost criptată. Ar fi standard ca un serviciu să aibă o pagină de conectare HTTPS, dar ADrive a ales HTTP. Aceasta înseamnă că datele dvs. de acreditare ar putea fi vulnerabile.

În timp ce utilizați un VPN vă poate păstra în siguranță în astfel de cazuri, aceasta nu este o preocupare pe care ar trebui să o aveți atunci când utilizați un serviciu cloud. De asemenea, a fost legat de faptul că ADrive a optat pentru întrebări de securitate pentru recuperarea parolelor. Întrebările de securitate sunt învechite și nesigure.

De asemenea, ADrive nu are nicio mențiune despre criptarea datelor în repaus. Măsura securității declarate de ADrive este criptarea fișierelor dvs. în tranzit cu TLS. Nici preocupările nu se opresc aici.

Noi, la Cloudwards.net, vă recomandăm prudență atunci când utilizați un furnizor care nu are cunoștințe zero, deoarece chiar și intențiile bune pot duce la încălcări de securitate dacă furnizorul este hacked sau obligat de o instanță. ADrive nu pare nici măcar să dorească să vă păstreze confidențialitatea.

ADrive își rezervă dreptul de a inspecta fișierele dvs. dacă vă suspectează că ați folosit greșit din orice motiv. ADrive afirmă, în termenii săi de serviciu, că are discreția exclusivă asupra modului în care sunt mutate și utilizate datele dvs., oferind serviciului multă putere asupra fișierelor dvs..

Securitatea cu ADrive este subpar și confidențialitatea este extrem de importantă. Aproape singurul lucru pe care ADrive a primit drept în acest departament este să nu vândă informațiile dvs. personale către agenții de publicitate. Este puțin consolant cu un serviciu care altfel ar trebui să fie folosit doar de cei fără nici o preocupare pentru securitate și confidențialitate.

Serviciu clienți

ADrive oferă asistență rapidă pentru clienți. La toate cererile mele mi-a fost răspuns în aceeași zi. Cu unele servicii care au timp de așteptare de trei zile sau mai mult, acest lucru este plăcut. Răspunsurile sunt utile, dacă nu deosebit de expansive. Dacă puneți întrebări, veți primi răspunsuri. Dacă nu sunteți sigur ce să întrebați, poate dura mai mult.

ADrive oferă și asistență telefonică și un forum pentru utilizatori. Forumul utilizatorului are nevoie de îmbunătățiri. La fel ca majoritatea site-ului ADrive, pare foarte învechit. De asemenea, este necesar să aveți un cont nu doar pentru a vă posta, ci pentru a vizualiza postările altora. Acest perete ar putea avea ceva de-a face cu lipsa de activitate a comunității.

Cu toate acestea, ADrive are membrii echipei care monitorizează în mod activ forumurile și răspund la postări. Publicarea pe forumurile unor furnizori poate simți că strigă în gol, dar cu ADrive veți fi cel puțin auzit, chiar dacă nu există suficienți membri ai comunității pentru a forma o discuție reală.

Verdictul

ADrive nu excelează în nicio zonă. Sprijinul său este decent. Vitezele sale sunt în regulă. De asemenea, nu este foarte scump. Există însă și alți furnizori cu sprijin mai bun. Există alți furnizori care se potrivesc și depășesc ADOV în viteză. În ciuda prețurilor accesibile, aceasta nu este încă cea mai ieftină soluție în majoritatea cazurilor.

Cu lista lungă de caracteristici distruse, ADrive este o vânzare dificilă. Oferta sa de asistență SFTP și WebDAV este cu siguranță o importanță pentru unii utilizatori avansați, dar nu este unică. Livedrive are, de asemenea, aceste caracteristici profesionale, deși nu are mici opțiuni de stocare.

Dincolo de aceasta, lipsa de confidențialitate și securitate a ADrive ar trebui să fie o preocupare majoră pentru majoritatea utilizatorilor. Cu excepția cazului în care datele dvs. nu sunt sensibile în vreun fel, ADrive pur și simplu nu le taie.

Pot exista unele cazuri de nișă pe care ADrive le îndeplinește, dar pentru majoritatea utilizatorilor, există oferte mai bune în altă parte. ADrive se potrivește nevoilor dvs. specifice sau veți căuta în altă parte? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me