Recenzie Jumpshare – Actualizată în 2020

Recenzie Jumpshare

Jumpshare este unul dintre serviciile de partajare mai bune pe care le-am revizuit, doar dacă ar oferi întregul enchilada…


Recenzii de stocare în cloud

Partajarea de fișiere este unul dintre ingredientele cheie ale oricărui serviciu de stocare în cloud, dar nu mulți o fac aproape la fel de bine ca subiectul acestei recenzii, Jumpshare.

Desigur, unii ar putea susține că Jumpshare nu se clasifică deloc ca soluție de stocare în cloud, ci mai degrabă un serviciu de partajare a fișierelor cloud, precum WeTransfer. Acest lucru se datorează faptului că Jumpshare nu poate fi utilizat pentru sincronizarea fișierelor pe dispozitive, o altă caracteristică comună de stocare în cloud.  

Jumpshare poate fi utilizat pentru a elimina spațiul de pe hard disk, cu planuri gratuite de 2 GB și 1TB plătite. Pe lângă funcțiile excelente de partajare a fișierelor, cum ar fi parolele de legătură și programarea partajării, Jumpshare oferă, de asemenea, aspect personalizat și instrumente de analiză care îl fac o soluție ideală pentru o SMB care caută să-și avanseze brandul..

Dacă acest lucru face sau nu ca Jumpshare să se potrivească mai bine nevoilor dvs. decât Dropbox sau unele dintre cele mai bune alternative Dropbox este o întrebare la care va trebui în cele din urmă să răspundeți singur. Cu toate acestea, în timpul acestei revizuiri Jumpshare, sperăm să oferim tot ceea ce aveți nevoie pentru a stabili dacă cea mai bună mișcare a dvs. este sau nu să sari pe bandwagonul Jumpshare.

Nu uitați să consultați și cel mai bun ghid de stocare în cloud pentru anumite servicii alternative de stocare în cloud care oferă și funcții excelente de partajare a fișierelor, pe lângă sincronizarea fișierelor.

Alternative pentru Jumpshare

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

În timp ce poate fi utilizat pentru stocarea în cloud, descărcarea fișierelor în cloud pentru a elimina spațiul de pe desktop, Jumpshare este cel mai bine utilizat ca serviciu de partajare a fișierelor. Este adevărat, nu ne putem gândi la un serviciu de stocare în cloud care să nu permită partajarea de fișiere, împreună cu multe servicii de backup online, dar puțini o fac la fel de frumos ca Jumpshare.

Cele mai multe dintre avantajele care fac Jumpshare excelent pentru partajarea conținutului necesită un plan de abonament plătit, despre care puteți citi în secțiunea prețuri, în continuare. Cu toate acestea, pentru multe IMM-uri care doresc să-și complimenteze imaginea de marcă și să își păstreze în siguranță proprietatea intelectuală, Jumpshare Plus va merita costul.

Vom detalia procesul de partajare a fișierelor mai târziu în această recenzie, dar caracteristicile cheie includ partajarea folderului, legarea fișierelor, parolele linkurilor, programarea partajării și încărcarea linkurilor pentru a permite altor persoane să introducă fișiere în stocarea dvs. în cloud. Jumpshare are, de asemenea, o caracteristică neobișnuită numită „autodistrugere” care determină ștergerea fișierelor după un anumit număr de zile. Este bomba.

Jumpshare Plus vă permite, de asemenea, să partajați fișiere de dimensiuni nelimitate și crește lățimea de bandă disponibilă de descărcare de 40 de ori peste planul gratuit. Mai exact, utilizatorii gratuite primesc 5 GB lățime de bandă pentru descărcare pe lună, în timp ce abonații primesc 200 GB.

Analytics Jumpshare

Un alt avantaj al trecerii cu Jumpshare peste un serviciu tipic de stocare în cloud este faptul că are câteva opțiuni excelente de analiză pentru a urmări partajarea fișierelor și alte comportamente. Este un instrument excelent pentru profesioniștii de afaceri pentru a urmări modul în care se utilizează conținutul pentru marketing, securitate sau alte scopuri.

În plus, puteți personaliza adresa URL Jumpshare pentru a se potrivi cu numele companiei sau cu numele personal și marcați contul dvs. Jumpshare cu logo-ul companiei dvs..  

La fel ca în majoritatea serviciilor de stocare în cloud, recuperarea și versiunea de fișiere șterse sunt, de asemenea, caracteristici incluse. Versiunea de fișiere vă permite să reveniți la stările anterioare de fișier în cazul modificărilor nedorite. Jumpshare păstrează un număr nelimitat de versiuni de fișiere, dar numai timp de 30 de zile. În mod similar, fișierele șterse sunt păstrate timp de 30 de zile înainte de a fi eliminate definitiv din coșul de gunoi Jumpshare.

În timp ce este încărcat cu funcții de partajare a fișierelor pe care nu le vei găsi cu cele mai multe servicii de stocare în cloud, Jumpshare nu realizează sincronizarea fișierelor, o altă caracteristică comună de stocare în cloud. Dacă aveți nevoie, consultați cele mai bune stocări în cloud cu lista de sincronizare pentru sfaturi.

În ciuda faptului că nu are funcții de sincronizare, Jumpshare are un client desktop și unul bun la asta. Nu numai că te salvează de la nevoia de a te conecta online pentru a partaja fișiere, ci include atât funcții de captură de ecran cât și de înregistrare a ecranului. Deși nu sunt suficient de sofisticate pentru a face lista noastră cu cele mai bune programe de captare a ecranului, ambele sunt încă o caracteristică foarte utilă și încorporată frumos în experiența Jumpshare.  

Clientul desktop are, de asemenea, o caracteristică de note pentru a scrie note rapide, plus un înregistrator vocal. Clienții sunt disponibili pentru Windows și MacOS. Există, de asemenea, o aplicație pentru iPhone, cu o aplicație Android, probabil, pe parcurs.

Pentru un serviciu de stocare în cloud care nu sincronizează fișierele, Jumpshare este dotat cu caracteristici comune și neobișnuite, ceea ce face alegerea demnă în funcție de nevoile dvs. Cu un folder de sincronizare, nu există nicio întrebare că Jumpshare ar face parte din conversație pentru cel mai bun serviciu de stocare în cloud în general.  

Prețuri

Mulți care caută doar Jumpshare pentru un instrument de bază de partajare a fișierelor ar trebui să fie bine cu utilizarea versiunii gratuite a Jumpshare, care vă oferă 2 GB de spațiu de stocare în cloud. Dacă acest lucru nu îl reduce pentru dvs., dacă doriți mai mult spațiu de stocare și experiența completă Jumpshare, va trebui să achiziționați un abonament Jumpshare Plus.

Jumpshare Plus include 1 TB de stocare pentru 9,99 USD pe lună. Este vorba despre costul Google Drive și Dropbox, dar nu este o ofertă aproape la fel de bună precum Sync.com și pCloud, ambele oferind planuri de 2TB pentru aproximativ 8 dolari pe lună..

Cu toate acestea, stocarea nu este tot ceea ce obțineți cu un abonament. Caracteristicile pe care le-am detaliat în secțiunea anterioară a acestei recenzii Jumpshare toate adaugă la valoarea sa de bază, ceea ce merită să costăm în opinia noastră.   

Am dori să vedem un program de recomandare frumos pentru a adăuga spațiu de stocare atât în ​​conturile gratuite, cât și în cele plătite, dar altfel Jumpshare Plus oferă o valoare perfect acceptabilă pentru proprietarii de întreprinderi mici și alții care caută un instrument de partajare a fișierelor pentru a-și complimenta imaginea de marcă.

Ușurință în utilizare

Înscrierea la Jumpshare durează câteva minute, după care vă puteți conecta la contul dvs. online pentru a utiliza GUI Jumpshare. GUI-ul online are un design rar, ceea ce este un lucru bun atunci când vine vorba de experiența utilizatorului

Linkurile de navigare sunt listate în josul marjei stângi, cu o mulțime de spații albe din pagină pentru a nu vă distrage. Fiecare link duce la o vizualizare diferită a GUI, inclusiv: activitate generală, încărcări, favorite, partajare, analize și coș de gunoi.

Vizualizarea generală a activității vă oferă o imagine generală rapidă asupra a tot ceea ce se întâmplă, în timp ce vizualizarea favorită vă permite să accesați fișierele pe care le-ați etichetat drept „favorite”, economisindu-vă că nu trebuie să mergeți să le căutați..

Vizualizarea analitică, disponibilă numai pentru abonații Jumpshare Plus, face ușor să urmăriți diverse comportamente ale utilizatorilor pentru a obține informații despre afaceri. Punctele de analiză includ referitori de top, fișiere de top, vizualizări totale și descărcări.

Așa cum am menționat anterior, există și un client desktop, de la care puteți efectua multe din aceleași acțiuni pe care le puteți utiliza GUI-ul online, economisindu-vă că nu trebuie să vă autentificați de fiecare dată când doriți să partajați ceva

În timp ce nu puteți accesa unele funcții utilizând clientul desktop, cum ar fi analitice, puteți utiliza clientul pentru a încărca foldere și fișiere, captura capturi de ecran și înregistrări pe ecran și compune note și înregistrări vocale..

Din setările clientului desktop, puteți spune Jumpshare să încarce automat capturi de ecran în cloud, economisindu-vă că nu trebuie să faceți acest lucru manual. Comenzile rapide de configurare sunt de asemenea disponibile pentru a efectua rapid acțiuni precum deschiderea clientului, partajarea prin e-mail și înregistrarea ecranului.  

În general, experiența Jumpshare este foarte bine concepută. Deși conține câteva caracteristici, un design minimalist și opțiuni de automatizare împiedică lucrurile să se simtă copleșitoare, ceea ce ar trebui să doriți de la orice instrument cloud.

Distribuire a unui fisier & Sincronizare

Partajarea fișierelor este despre ce este Jumpshare în mare parte și, atât timp cât sunteți abonat Jumpshare Plus, acesta execută în această zonă, precum și orice alt serviciu la care ne putem gândi.

Pentru a partaja din GUI online, faceți clic dreapta pe orice fișier pentru a accesa un meniu de acțiuni.

Opțiunea „partajare” din acest meniu vă permite să partajați fișiere către anumite persoane, pe baza adresei de e-mail, până la 100 cu abonament Jumpshare Plus.

Puteți genera, de asemenea, un link URL îndreptat către folderul sau fișierul dvs., care poate fi partajat manual. Linkurile pot fi scurtate, de asemenea, ideale pentru social media, deoarece linkurile scurtate arată mai bine și ocupă mai puține caractere.

În ceea ce privește controlul conținutului, link-urile pot fi făcute temporar, numai pentru câteva zile, astfel încât nu trebuie să vă amintiți să le dezactivați singuri. Există, de asemenea, o opțiune de dezactivare a descărcării pe linkuri, ceea ce înseamnă că alții pot vizualiza doar fișierele dvs. Puteți seta link-uri să expire și după un anumit număr de vizualizări sau descărcări.

O altă caracteristică utilă de control pentru a limita accesul neautorizat este funcția de autodistrugere, care șterge automat fișierele în loc să expire doar linkurile.

Parole de legătură jumpshare

Nu există nicio opțiune de a seta parolele de legătură, cum poți face cu un alt favorit de partajare a fișierelor Cloudwards.net, Sync.com (aici este recenzia noastră Sync.com), dar puteți seta separat o parolă pe orice fișier folosind opțiunea „blocare” disponibilă în meniul fișier. Această abordare funcționează, deși ar fi mai convenabil să rulați doar funcția în setările legăturii.

Dacă partajați pe adresa de e-mail, Jumpshare are o opțiune foarte bună de „programare” care vă permite să planificați partajări pentru o dată ulterioară care ne-a plăcut destul de mult.

Multe dintre aceste funcții GUI web sunt disponibile prin intermediul clientului desktop. GUI-ul web are avantajul suplimentar de a oferi o vizualizare „partajată”, totuși, unde puteți verifica ce fișiere și foldere partajează în prezent..  

Abonații pot, de asemenea, să permită notificările pe desktop să vă avertizeze atunci când fișierele dvs. sunt vizualizate sau descărcate sau când cineva împărtășește un fișier cu dvs., ceea ce este convenabil.

De obicei, pe parcursul acestui segment, analizăm și capacitățile de sincronizare a stocării în cloud. Cu toate acestea, Jumpshare nu are această caracteristică. Ne-am ajustat scorul pentru această secțiune în jos unele datorită acestui lucru, dar am avut în vedere, de asemenea, că Jumpshare este în primul rând un serviciu de partajare a fișierelor și unul foarte bun la asta.

Viteză

De obicei, în această secțiune a unei analize de stocare în cloud, testăm viteza de sincronizare. Cu toate acestea, având în vedere că Jumpshare nu sincronizează fișierele, pur și simplu am testat viteza de încărcare și descărcare a acestuia prin intermediul GUI web..

Testele pe care le-am efectuat au fost cu un fișier de test de 1 GB, care era un folder comprimat format din alte alte tipuri de fișiere. Testele au fost efectuate pe o conexiune WiFi cu viteze de descărcare de 26,79 Mbps și viteze de încărcare de 33,72 Mbps.

Iată rezultatele testelor noastre de viteză Jumpshare:

Jumpshare Test One: Test Two: Mediu:
Încarcă:10 minute10 minute10 minute
Descarca:12,5 minute12 minute12.25 minute

Rezultatele sunt destul de bune, ceea ce este probabil în parte datorită faptului că Jumpshare utilizează Amazon Web Services (AWS) pentru a găzdui fișiere, un serviciu de infrastructură cloud cu resurse excelente.

În cel mai bun caz, o conexiune de 30 Mbps poate transfera un fișier de 1 GB în aproximativ cinci minute. În timp ce vremurile noastre erau duble față de sau mai multe, am efectuat și testarea noastră din SE Asia. Dacă locuiești mai aproape de centrul de date Virginia AWS și ai o conexiune la internet mai bună, te poți aștepta la viteze mult mai rapide.

Securitate

Având în vedere încălcările datelor și alte cazuri de infracțiuni informatice care par să lovească în mod regulat în aceste zile, securitatea cloud și confidențialitatea sunt întotdeauna un subiect popular pentru cititorii noștri. Jumpshare ia câteva măsuri pentru a vă păstra fișierele în siguranță, dar ar putea merge mai departe.  

Am detaliat unele dintre aceste măsuri, cum ar fi protecția cu parola fișierelor, când am discutat despre partajarea fișierelor mai devreme. Un alt pas cheie de securitate făcut de Jumpshare este criptarea fișierelor pe care le încărcați, atât în ​​tranzit, cât și în repaus, din partea serverului.

Protocolul de criptare utilizat este AES, care este protocolul recomandat de Institutul Național de Tehnologie și Standarde din S.U.A., și cel mai des utilizat de majoritatea serviciilor cloud din ziua de azi. În special, Jumpshare folosește AES de 256 biți, care, prin toate conturile, încă nu a fost fisurat cu forță brută, și de fapt ar fi nevoie de miliarde de ani pentru a face acest lucru.

Jumpshare nu are, din păcate, o opțiune pentru autentificarea cu doi factori. Aceasta este o ratare destul de mare, deoarece în timp ce cheile de criptare ar putea fi imposibil de fisurat, parolele slabe nu sunt, și chiar și parole puternice pot fi furate. Autentificarea cu doi factori ar reduce această problemă.

Jumpshare nu are nici o opțiune pentru criptare privată, de la capăt la sfârșit sau criptare cu cunoștințe zero. Aceasta înseamnă că compania îți administrează cheia de criptare și îți poate decripta fișierele din motive legale. Dacă sunteți un director principal sau pur și simplu un avocat al confidențialității, mulți doresc să arunce o privire la cel mai bun ghid al nostru de stocare în cloud de cunoștințe zero.

Jumpshare nu rulează propriul centru de date, după cum am menționat. În schimb, compania și-a construit serviciul folosind platforma Amazon Web Services, folosind centrul de date AWS situat în Virginia.

Acest lucru este atât bun, cât și rău. Pe de o parte, marile companii precum Amazon și Microsoft sunt ținte mai tentante pentru criminalitatea online. Pe de altă parte, centrele de date Amazon sunt bine gestionate și considerate extrem de sigure. La urma urmei, acestea sunt aceleași facilități în care Amazon își păstrează propriile date.

Jumpshare nu respectă HIPAA, din câte ne putem da seama, ceea ce înseamnă că compania nu va semna cu dvs. un Acord de Asociați de Afaceri (BAA). Majoritatea IMM-urilor care au nevoie de respectarea HIPAA ar fi mai bine să se uite prin cel mai bun ghid al nostru EFSS.

A sustine

Jumpshare oferă asistență 24 de ore în timpul săptămânii. Mai multe adrese de e-mail sunt disponibile, inclusiv cele pentru întrebări generale, ajutor tehnic și dezvoltare de afaceri.

Am trimis un e-mail de testare pentru a măsura timpul de răspuns Jumpshare și am fost șocați să primească răspuns în doar șapte minute, o înregistrare Cloudwards.net. Ceea ce a făcut acest lucru și mai impresionant este faptul că am inclus mai multe întrebări în ancheta noastră, iar fiecare nu a fost doar răspuns, au fost răspunse sub formă de paragraf și propoziții complete.

Deși Jumpshare nu oferă asistență în direct, fie prin telefon sau prin chat, timpul de răspuns rapid prin e-mail și tehnicienii de asistență capabili compensează în cea mai mare măsură acest lucru.

Un site de asistență este de asemenea disponibil, unde veți găsi pagini pentru asistență generală, funcții Jumpshare Plus, Mac, iOS și Windows. Fiecare pagină conține întrebări frecvente decât articole de asistență separate. Aceste pagini sunt suficient de bine scrise, dar am prefera o mai mare segmentare, împreună cu o opțiune de a căuta articole bazate pe cuvinte cheie.

Un blog Jumpshare, pagini Twitter și Facebook sunt, de asemenea, disponibile pentru a ține pasul cu noile dezvoltări.

În timp ce suportul Jumpshare este de fapt destul de subțire, totuși i-am acordat un scor peste medie, bazat pe cât de prompte și corecte par a fi răspunsurile la e-mail.

Verdict

Aceasta a fost prima noastră revizuire Jumpshare, pe care am decis să o luăm după ce mai mulți cititori au dat mărturie despre excelența sa. În timp ce am intrat cu un scepticism dat fiind faptul că Jumpshare nu poate fi folosit pentru sincronizarea fișierelor, experiența generală a fost mult mai revigorantă decât ne-am fi așteptat.

Jumpshare nu este o clonă Dropbox. În timp ce alte câteva servicii de stocare în cloud au încercat să facă propriile lor lucruri, nu mulți îl trag și pe Jumpshare. Acest lucru se datorează faptului că Jumpshare pare să aibă un apel real pentru o anumită nișă, care sunt IMM-urile care doresc să partajeze fișiere și arată bine făcând-o.

Parolele de legătură, programarea, autodistrugerea fișierului și funcții similare fac din Jumpshare ideal pentru controlul proprietății intelectuale. Între timp, logo-urile și analizele personalizate sunt minunate pentru construirea mărcii. 

Deși am dori să vedem că Jumpshare își îmbunătățește abordarea în materie de securitate cu autentificare în doi factori și criptare privată, atât timp cât faceți măsuri pentru a crea parole solide și pentru a utiliza funcțiile sale de control de conținut, serviciul ar trebui să vă păstreze fișierele în siguranță.

Concluzia este că prima noastră recenzie Jumpshare a decurs bine, depășind unele dintre cele mai bune servicii de stocare în cloud disponibile în mai multe domenii cheie. Cu siguranță vă recomandăm să încercați, deși va trebui să achiziționați abonamentul de 1TB pentru a avea acces la funcțiile care îl diferențiază..

Ce părere aveți despre Jumpshare? Dacă vă puteți gândi la un serviciu cloud mai bun cu care să partajați fișiere, informați-ne în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map