pCloud Review – Actualizat în 2020

pCloud Review

pCloud este un serviciu sigur și ușor de utilizat, care vă permite să stocați până la 10 GB gratuit, oferă planuri de viață de până la 2 TB și, în general, va face stocarea fișierelor mai ușoară decât majoritatea concurenței. Deși nu este complet fără defectele sale, nu vom ezita să îl recomandăm majorității oamenilor.


fișiere de interfață web pCloud

folderul de sincronizare pCloud

pCloud Share File Link

pCloud Link-uri de descărcare

pCloud Drive Client

Anterior

Următor →

pCloud este aproape de topul celei mai bune liste de stocare în cloud și câștigă adesea în articolele noastre „cele mai bune”. Acest lucru se datorează caracteristicilor sale puternice multimedia, planurilor de abonare la valoare excelentă, securității strânse și capabilităților de partajare. Acesta a folosit pentru a stoca doar date în S.U.A., dar acum are locații europene și respectă normele de confidențialitate ale UE.

Cu toate acestea, are dezavantajele sale, cum ar fi opțiunile de colaborare slabe și faptul că trebuie să plătiți suplimentar pentru a activa criptarea privată. Dacă doriți să utilizați spațiul de stocare cloud pentru a lucra în echipă, citiți cel mai bun stocare cloud pentru articolul de colaborare. Pentru a evita să plătiți criptarea privată, consultați serviciul de top din cel mai bun ghid al nostru pentru serviciile de stocare în cloud cu cunoștințe zero.

Dacă aceste dezavantaje nu reprezintă o problemă mare pentru dvs., totuși, rămâneți cu noi în timp ce discutăm mai detaliat capacitățile sale în această recenzie pCloud..

pCloud Recenzii și evaluări de la utilizatori

pCloud Recenzii utilizator

PCloud absolut iubitor. Cu siguranță mai bine decât Dropbox – nu ați întâmpinat probleme legate de limitarea lățimii de bandă, așa cum faceți în Dropbox. De asemenea, mai rapid!
Dacă se schimbă ceva, va revizui această postare. Până atunci, deocamdată, mergeți la pCloud!

Tony

2017/03/24 la 20:16 –

Afișați recenzie / comentariu

Nor foarte foarte bun.
Mi-aș putea încărca fișierele la 10Mo / s (80Mbits)! Puteți selecta orice foldere la alegere pentru a vă sincroniza, foarte fain.
Interfața web și aplicația Android sunt bune, de asemenea. Singura problemă este poate securitatea, nu există 2FA (autentificare cu dublu factor) și datele nu sunt criptate pe serverul lor în mod implicit.

Math

2016/09/15 la 05:04 –

Afișați recenzie / comentariu

Cel mai bun software cloud. Ușor de setat și utilizat, cu atât mai bine decât Dropbox. În mod rezonabil rapid în Sydney, Australia.

Rudy

2016/07/13 la 22:44 –

Afișați recenzie / comentariu

Sunt în China. pCloud funcționează foarte bine aici. Este excelent. Îl recomand cu tărie.

lin

2016/05/07 la 07:45 –

Afișați recenzie / comentariu

Pentru mine pCloud este cel mai bun! Am încercat OneDrive, Dropbox și GoogleDrive, dar îmi place cel mai mult pCloud. Platforma sa este cu adevărat prietenoasă, au un suport bun și pCloud Crypto mă ajută să mă simt în siguranță cu privire la fișierele mele.

Hans Zimmer

2015/12/17 la 23:37 –

Afișați recenzie / comentariu

Am petrecut ultimele zile parcurgând toți furnizorii de cloud pe care i-am putut găsi online. Mă refer la toți jucătorii mari precum Mega, Dropbox, OneDrive etc.
Din acest moment, nu există niciun furnizor care să se potrivească de departe cu pCloud!

surr3a1

2015/10/23 la 00:13 –

Afișați recenzie / comentariu

Este într-adevăr atât de sigur și ușor de utilizat. Cel mai bun l-am folosit vreodată…

Mert Yamac

2014/10/13 la 11:40 –

Afișați recenzie / comentariu

Anterior

Următor →

Accesați pCloud

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru pCloud

Caracteristici

Principala caracteristică pe care o oferă pCloud este posibilitatea de a stoca fișierele într-o locație de la distanță, astfel încât să le puteți sincroniza și să le partajați pe dispozitive și să evitați pierderea acestora din cauza defecțiunilor de pe hard disk. Vom atinge mai mult acest lucru într-o secțiune ulterioară a acestei revizuiri pCloud. Aici, vom analiza ce caracteristici oferă ofertele pCloud care nu sunt standard pentru serviciile de stocare în cloud.

Unul dintre acestea, pCloud Drive, îmbunătățește modelul de sincronizare standard. Vă permite să accesați și să lucrați cu fișierele dvs. online ca și cum ar fi fost pe computer. pCloud Drive funcționează practic ca o unitate de rețea, arătând fișierele pe care le-ați încărcat pe pCloud fără a ocupa spațiu pe hard disk. Dezavantajul acestei abordări este că trebuie să fiți online pentru a vă accesa fișierele.

pcloud-audio-player

pCloud este alegerea noastră de top în cel mai bun stocare cloud pentru articolele muzicale. Nu este de mirare, atunci, că playerul său gestionează fișierele audio cu ușurință. Ca și jucătorii desktop mai puternici, acesta poate încărca o listă de redare, salva coada curentă ca o singură, reda mesaje și repetă o listă de redare. Puteți accesa lista de redare pe drum folosind aplicația mobilă pCloud.

Serviciul vă permite să previzualizați fotografii și să redați videoclipuri. De fapt, a intrat pe primul loc în cel mai bun stocare cloud pentru fotografii și piese video. Vizualizatorul de imagini poate crea o prezentare de diapozitive și vă permite să efectuați operațiuni standard, cum ar fi ștergerea, redenumirea și copierea. Imaginile își păstrează rezoluția la încărcare, dar puteți descărca și versiuni redimensionate.

pcloud-video-player

Redarea videoclipurilor necesită transformarea lor într-un format web. După aceea, puteți utiliza playerul video integrat, care funcționează fără bâlbâială. Există o opțiune de a alege calitatea – standard sau de înaltă definiție – ceea ce este o atingere plăcută. Deoarece nu există limite de dimensiune a fișierului, pCloud funcționează bine dacă doriți să stocați filmele HD.

Utilizatorii Kodi pot utiliza un plugin neoficial pentru a transmite filme direct de la pCloud în playerul video Kodi. Citiți cel mai bun stocare cloud pentru ghidul Kodi pentru mai multe informații.

pCloud este compatibil WebDAV. Asta înseamnă că puteți accesa spațiul dvs. de stocare pCloud cu ajutorul unor instrumente terțe care dispun de WebDAV. MultCloud, un instrument de sincronizare cloud-to-cloud, este un exemplu. Dacă doriți să aflați mai multe, citiți recenzia noastră MultCloud.

Acestea fiind spuse, nu aveți nevoie de MultCloud pentru a muta fișierele din cloud în cloud dacă utilizați pCloud. Serviciul are un alt manechin, care este backup de la cloud la serviciile cloud precum Dropbox, Google Drive și OneDrive. Puteți chiar să faceți backup pentru datele de Facebook și Instagram, ceea ce o face excelentă pentru backup-ul social media.

Prezentare generală a caracteristicilor pCloud

Logo pCloudwww.pcloud.com

Începe de la 399 dolari lunar pentru 500 de planuri GBAll

Sincronizare

Folder de sincronizare

Sincronizare la nivel de bloc

Sincronizare selectivă

Managementul lățimii de bandă

Sincronizați orice dosar

Distribuire a unui fisier

Partajarea legăturilor de fișiere

Parole de legătură

Conectați datele de expirare

Partajarea dosarelor

Permisiuni de dosar

Limitele de descărcare a linkului

Încărcați link-uri

Productivitate

Previzualizări fișiere

Editează fișiere

Colaborare în aplicație

Office Online

documente Google

Note pentru aplicații

Redare media

Aplicații pentru mobil

Ștergere fișier păstrare

versionare

WebDAV

Securitate

Criptare At-Rest

Criptare în tranzit

Protocolul de criptare
AES 256 biți

Cunoaștere zero

Autentificare cu doi factori

Locația serverului
NE

A sustine

Suport 24/7

Asistență Live Chat

Asistență telefonică

Asistență prin e-mail

Forum utilizator

Bază de cunoștințe

Diverse

Plan gratuit

Prețuri

În articolele noastre de stocare în cloud, pCloud se situează aproape de vârf în ceea ce privește valoarea. Depășește prețurile Dropbox, ceea ce nu este greu, dar este de asemenea Amazon Drive și Google Drive. Din această cauză, nu este de mirare că se numără printre cele mai bune oferte în stocarea în cloud. Dacă aveți nevoie de un alt serviciu de stocare în cloud care oferă o valoare similară, citiți recenzia noastră Sync.com.

pCloud oferă un plan gratuit de 2 GB, iar înregistrarea necesită doar adresa dvs. de e-mail și o parolă. Puteți adăuga, de asemenea, până la 8 GB la acest plan gratuit completând anumite sarcini, cum ar fi descărcarea aplicației de sincronizare a clientului și smartphone-ului. Pentru fiecare prieten la care faceți referire, puteți adăuga 1 GB spațiu de stocare pCloud. Această afacere gratuită face ca pCloud să se potrivească pentru a conduce cel mai bun articol gratuit de stocare în cloud.

Există mai multe modalități de plată a abonamentului: lunar, care vă permite să anulați în orice moment, dar este mai scump pe termen lung; anual, care oferă o reducere de 20 la sută, dar necesită să plătiți în avans; și viață, care necesită o plată imediată mare, dar vă economisește mulți bani. Cei care doresc să rămână incognito au opțiunea de a plăti cu bitcoin.

Dacă descoperiți că pCloud este o potrivire excelentă pentru dvs., oferta de viață este o alegere bună. Tehnic, este valabil timp de 99 de ani sau până când începi să împingi margarete.

pCloud oferă planul său Premium de 500 GB pentru 4,99 USD pe lună, ceea ce reprezintă o ofertă puternică – costă 3,99 dolari pe lună, atunci când este plătit anual -, dar punctul culminant este că planul Premium Plus 2TB costă doar 8 USD pe lună pe un abonament anual..

pCloud for Family vă permite să invitați până la cinci membri ai familiei dvs. să utilizeze pCloud și să le atribuiți cantitatea de spațiu de stocare și să partajați cota dorită. Planul oferă 2 TB de spațiu de stocare pCloud și 2 TB de trafic de link-uri de descărcare. Folderele partajate preiau doar spațiu de stocare de la proprietarul folderului.

Aveți 30 de zile de istoric de gunoi cu planul 2TB Family, care vă permite să urmăriți și să restaurați versiunile mai vechi ale fișierelor din contul dvs..

Pentru a vă abona la planul 2TB Family, trebuie să plătiți 1.400 de dolari. În prezent este actualizat cu 65%, ceea ce reduce prețul la 500 USD.

pCloud oferă și o versiune Business. Necesită minimum cinci utilizatori și percepe 544 USD pe an sau 9 dolari pe utilizator pe lună. De asemenea, puteți plăti lunar, caz în care prețul ar fi de 56,68 USD pe lună sau 11,34 USD pe utilizator pe lună.

Ușurință în utilizare

Un serviciu de stocare în cloud poate avea funcții care funcționează fără blocaj, dar totul este degeaba dacă experiența utilizatorului nu este plăcută și intuitivă. Acest lucru este valabil pentru clienții de aplicații desktop, web și mobile. totuși pCloud nu dezamăgește.

pcloud-desktop-app

Clientul său de desktop urmărește modelul comun de sincronizare și constă dintr-o pictogramă de tavă de sistem și un folder de sincronizare numit pCloud Sync. Pe Windows, folderul de sincronizare este creat în mod implicit în folderul „documente”. Cu atât mai important este folderul pCloud Drive, pe care îl puteți accesa folosind pictograma tăvii sistemului.

Butoanele de pe partea de sus a clientului desktop facilitează navigarea între imaginea de ansamblu a contului, legăturile partajate, suplimentul pCloud Crypto, setările și opțiunile de ajutor și asistență. Prezentarea generală a contului afișează spațiul de stocare rămas și are link-uri care vă deschid pCloud Drive, clientul web și pagina sa de gunoi. Designul se simte demodat și drab, dar asta nu scapă prea mult de la el.

Clientul funcționează pe Windows, macOS și Linux. De fapt, pCloud se află în vârful celui mai bun stocare cloud pentru clasamentul Linux.

pcloud-web-app

Dacă sunteți pe un computer diferit, puteți accesa fișierele dvs. folosind aplicația web a pCloud. Puteți vedea principalele caracteristici din bara laterală din stânga. Browserul de conținut vă poate afișa fișierele și folderele dintr-o listă sau o vedere din faianță. Există o casetă de selectare de lângă fiecare fișier și folder, astfel încât să le puteți selecta și să efectuați acțiuni folosind butoanele situate în partea de sus.

Funcția „drag and drop” s-ar putea îmbunătăți, deoarece nu puteți încărca fișiere sau foldere trăgându-le oriunde, așa cum puteți, cu OneDrive, să spunem. În schimb, trebuie să le aruncați în fereastra pop-up mică care apare în centrul ecranului când trageți conținutul. Citiți recenzia noastră OneDrive pentru detalii despre experiența sa web.

Puteți face același lucru pentru fișiere sau foldere individuale folosind cele trei puncte care apar atunci când treceți peste ele. Funcționează bine, dar am prefera să folosim clic dreapta pentru că ne-ar duce la meniu mai repede. Acestea fiind spuse, clientul web este rapid și ușor de utilizat.

pcloud-mobil-app

Când sunteți în mișcare, puteți utiliza aplicația smartphone pCloud pentru a vă accesa fișierele. Pictogramele din partea de sus a meniului din aplicația mobilă vă permit să vă accesați rapid fotografiile, videoclipurile, documentele sau muzica. Poate încărca automat și fotografii și videoclipuri. Aplicația mobilă este ușor de utilizat și disponibilă pentru Android și iOS.

Sincronizarea fișierelor & Partajarea

Partajarea este unul dintre principalele beneficii ale încărcării fișierelor dvs. în cloud, mai degrabă decât folosirea unui hard disk fizic. Puteți partaja fișiere folosind oricare dintre cei trei clienți pCloud. Mai întâi vom arunca o privire asupra clientului web.

pcloud-web-share-folder-opțiuni

Puteți partaja foldere și fișiere specifice prin link-uri. pCloud vă permite să partajați folderele invitând altele și acordând permisiuni „poate edita” sau „puteți vedea”. În mod alternativ, puteți genera un link de încărcare pentru alți utilizatori pentru a încărca direct în folderul dvs. sau un link de descărcare care le permite să descarce fișierele dvs..

pcloud-web-parts-link

Când doriți să partajați un fișier, puteți genera un link, care poate fi protejat cu o parolă și o dată de expirare. Puteți să îl scurtați, dar rețineți că versiunea scurtă este mai puțin sigură decât o legătură normală, deoarece este mai ușor de ghicit. Când partajați un fișier, puteți vedea valorile de descărcare ale acestuia în fila statistici.

Puteți partaja și link-uri către Facebook și Twitter. Cu toate acestea, dacă utilizați pCloud Crypto, nu veți putea împărtăși fișierele criptate.

Există o pagină „share” în aplicația web pCloud care vă arată ce ați împărtășit cu alții și o vizualizare „partajată cu mine” care vă spune că vedeți ce au împărtășit alții cu dvs..

pcloud-desktop-parts

Puține servicii de stocare în cloud au clienți desktop care pot partaja fișiere și foldere, dar pCloud este unul dintre ele. Partajarea folderelor reflectă opțiunile disponibile folosind aplicația web. Același lucru este valabil și pentru partajarea de fișiere, cu excepția faptului că nu puteți vedea statistici despre linkuri sau proteja partajarea cu o parolă sau o dată de expirare.

Aplicația pentru smartphone vă permite să partajați linkuri către aplicații de social media, dar puteți utiliza, de asemenea, pCloud pentru a trimite un e-mail cu un link. Pentru a invita pe cineva în folderul dvs., trebuie să trimiteți un e-mail.

Puteți sincroniza orice dosar făcând clic dreapta pe acesta și selectând „sincronizare cu pCloud”. Asta îl va adăuga în contul dvs. pCloud și va începe să încărcați fișierele pe un server. De asemenea, puteți copia fișierul în folderul de sincronizare existent. O altă abordare este sincronizarea de la clientul desktop. Meniul său de sincronizare vă permite să adăugați o nouă sincronizare și să vă afișeze dosarele sincronizate existente. Nu am întâmpinat probleme în timp ce sincronizăm.

Viteză

În teorie, a fost nevoie de aproximativ 23 de minute pentru a încărca un folder cu 1GB, care este cât se poate de rapid, în teorie. Descărcarea a durat în jur de un minut și jumătate, care este cel mai rapid pe care ne-am putea aștepta la 100 de megabits pe secundă. pCloud nu ne-a afectat resursele de sistem atât de mult încât nu am putea îndeplini alte sarcini, dar dacă se întâmplă acest lucru, vă puteți limita viteza.

Foloseam o conexiune Ethernet în Belgrad, Serbia, cu o viteză de încărcare de 6 Mbps și o viteză de descărcare de 100 Mbps.

Teste Prima încercare: A doua încercare: Media:
Timp de încărcare00:24:0000:23:0000:22:00
Timpul de descărcare00:01:3000:01:3000:01:20

pCloud păstrează serverele în SUA, astfel încât viteza ta va fi mai bună cu cât ești mai aproape de centrul principal de date din Dallas, Texas. Pentru a ajuta la accelerarea lucrurilor, pCloud folosește sincronizarea la nivel de bloc.

Securitate

pCloud are o securitate puternică. Utilizează protocolul TLS pentru a preveni succesul atacurilor om-la-mijloc și criptarea pentru a vă asigura datele în tranzit și în repaus. Odată ce datele dvs. ajung la un centru de date, acestea vor fi reproduse pe cel puțin cinci servere. Fișierele dvs. vor fi criptate cu 256 biți AES.

pcloud-securitate

Criptarea privată, de la capăt la capăt, împiedică pe nimeni altcineva decât tine să citească fișierele tale, dar pCloud nu îl oferă în mod implicit. În schimb, trebuie să primiți un add-on numit pCloud Crypto care costă 3,99 USD pe lună. Asta înseamnă că compania nu include criptarea privată cu planurile sale. Cheltuirea a 3,99 USD pe lună poate fi o investiție bună, dar vom vorbi mai mult despre asta în următoarea secțiune.

pcloud-cripto

Criptarea face imposibilul serverului să înțeleagă datele dvs., astfel încât nu veți putea genera previzualizări ale fișierelor. pCloud vă oferă opțiunea de a alege ce fișiere doriți să criptați și să blocați și pe care doriți să le lăsați singur.

pCloud folosește autentificarea în doi factori pentru a opri hackerii care ți-au furat parola să acceseze contul. Totuși, ar trebui să vă asigurați că aveți o parolă puternică încă de la început.

intimitate

Sediul central al pCloud este în Elveția, care are unele dintre cele mai bune legi de confidențialitate din lume. pCloud vă păstrează datele pe serverele din Statele Unite, dar trebuie să respecte legile elvețiene, deoarece este o companie elvețiană. Acestea fiind spuse, în cazuri specifice în care utilizatorii își încalcă condițiile de conduită, compania poate implica și colabora cu agențiile de aplicare a legii.

Cel mai bun pariu pentru a vă proteja confidențialitatea este să utilizați criptare cu cunoștințe zero, care nu este gratuită cu pCloud. Achiziționarea suplimentului Crypto de 3,99 dolari pe lună reprezintă o investiție bună pentru a împiedica agențiile guvernamentale să nu răspundă cu datele dumneavoastră. De asemenea, am primit rapoarte de la cititori că pCloud va traverse fișierele dvs. pentru a ne asigura că nimic nu încalcă termenii și condițiile sale dacă nu utilizați Crypto.

pCloud respectă Regulamentul general privind protecția datelor, dar datele dvs. ar putea fi supuse legilor și reglementărilor în domeniul cloud din SUA dacă sunt în S.U.A. și vor înlocui acei termeni din politica de confidențialitate care corespunde GDPR.

Cu acești termeni, trebuie să fiți conștienți că informațiile și comunicațiile dvs. personale pot fi transferate și întreținute pe servere sau baze de date situate în afara statului, provinciei sau țării dvs..

Este posibil ca legile din SUA sau UE să nu fie la fel de protectoare de confidențialitate ca cele din locația dvs. Când utilizați pCloud, sunteți de acord că veți dezvălui informații personale serviciului și că divulgarea va fi reglementată de legile aplicabile în Statele Unite și UE.

Datele cu caracter personal vor rămâne la pCloud pentru perioada minimă necesară pentru ca acestea să îndeplinească obligațiile legale sau de reglementare și scopuri comerciale. Datele cu caracter personal pot rămâne pentru perioade mai lungi decât cele impuse de lege dacă dețin interese legitime de afaceri și nu sunt interzise de lege.

pCloud poate prelucra datele dvs. personale pentru o varietate de motive care sunt permise conform legilor privind protecția datelor din Spațiul Economic European și Elveția.

Dacă nu sunteți de acord cu modul în care pCloud vă gestionează informațiile, vă puteți reține consimțământul ștergându-vă contul pCloud. Informațiile dvs. personale și fișierele vor fi șterse, de asemenea. Aceasta corespunde „dreptului la ștergere” din GDPR. Puteți găsi mai multe informații despre opțiunile dvs. de confidențialitate aici.

Când utilizați pCloud, colectează și informații despre dvs., care pot include adresa dvs. IP, tipul și versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de trimitere și informațiile dispozitivului. Aceste informații despre metadate nu ar trebui să fie suficiente pentru a vă identifica.

pCloud folosește servicii de urmărire pentru a colecta informații despre dvs., cum ar fi lungimea vizitei, vizualizări pe pagini și căi de navigare, pagini vizitate și multe altele. Puteți găsi detaliile în politica sa de confidențialitate.

În afară de metadatele și informațiile statistice care adună pCloud, care este o practică standard, aderă la GDPR. Acest lucru nu este valabil pentru utilizatorii care își stochează datele pe serverele S.U.A. MEGA extinde GDPR la toți utilizatorii săi, nu doar la cei din UE. Citiți recenzia noastră MEGA pentru a afla mai multe despre asta și a vedea cum se compară cei doi în comparația noastră pCloud cu MEGA.

Serviciu clienți

pcloud-help-centru

pCloud are o secțiune de întrebări frecvente care este împărțită în categorii. Toate au răspunsuri detaliate la întrebări comune. Cu toate acestea, dacă nu găsiți răspunsul dvs. acolo, puteți solicita asistență tehnică a pCloud pentru ajutor folosind formularul de contact.

Asistența de telefon și chat nu sunt disponibile, dar asistența prin e-mail este. Se răspunde în câteva zile, adesea în câteva ore. Am primit un răspuns în aproximativ șase ore pe un cont gratuit. Dacă aveți nevoie de asistență imediată, puteți citi despre modul în care alte servicii cloud, cum ar fi Dropbox, îl gestionează în recenzia Dropbox. Citiți și piesa noastră pCloud vs Dropbox.

Verdictul

pCloud este un serviciu excelent de stocare în cloud. Caracteristicile sale multimedia l-au ajutat să ajungă în vârful listei noastre în cel mai bun spațiu de stocare în cloud pentru clasarea fotografiilor și videoclipurilor. În plus, are pCloud Drive, care ajută la economisirea de spațiu pe hard disk și o caracteristică care vă poate face backup de la alte servicii.

aplicațiile pCloud sunt ușor de utilizat și nu vă vor da dureri de cap. Puteți utiliza toate cele trei pentru a partaja fișiere și foldere, pe care le puteți proteja folosind opțiunile puternice de control al conținutului serviciului. Sincronizarea funcționează bine. Nu veți avea probleme pentru a atinge viteze rapide, cu excepția cazului în care furnizorul dvs. de servicii de internet are o problemă sau vă aflați departe de un server.

O securitate puternică ajută la păstrarea în siguranță a datelor despre unitatea virtuală, dar pCloud nu include criptarea privată în mod implicit. Politica de confidențialitate respectă GDPR pentru utilizatorii UE, dar recomandăm utilizatorilor din Statele Unite să cumpere suplimentul Crypto de 3,99 USD pe lună, dacă doresc să stocheze informații sensibile.

pCloud nu costă o avere. De fapt, acest serviciu de stocare în cloud are unele dintre cele mai bune oferte de pe piață, iar planul său gratuit este mai mult decât suficient pentru a testa serviciul.

Ce părere aveți despre pCloud? Acesta câștigă într-o mulțime de categorii, dar este suficient pentru a vă descărca unitatea de disc sau serviciul de unitate virtuală pe care ați folosit-o? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Vă mulțumim că ați citit această recenzie pCloud.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me